רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,497 דיונים בפורום זה
-
אתמול הרגשתי האטה רצינית באינטרנט שהפסקתי לגלוש, לא הצלחתי להבין למה והדבר היחיד שעלה לי לראש זה שמישהו פרץ את הסיסמא של הראוטר שלי ומוריד דרכי. יש דרך לגלות אם מישהו גולש על חשבוני?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בעיה בקבלת/שליחת קבצים באייסיקיו... זאת השגיאה שאני מקבל כשאני בא לשלוח, גם כששולחים דברים אלי אז זה אותה השגיאה: Cannot connect to other party as you are both behind firewalls. Use a SOCKS proxy server. Configure the server trough the Preferences dialogue. זה אייסיקיו 2003 Pro A... יש לי נורטון אינטרנט סקיוריטי אבל זה מוגדר שם בסדר... הצלחתי בעבר לקבל ולשלוח דברים... אבל פתאום זה קרה... לא יודע למה... תודה למי שעוזר...
-
- 0 תגובות
- 744 צפיות
-
-
יש לי ראוטר dlink DSL-G256DG (של פרטנר). אני רוצה למדוד כמה רוחב פס לוקח device ברשת (android TV). מה הדרך לעשות את זה? לא מצאתי בראוטר סטטיסטיקות על IP בודד, ואני לא מכיר אפליקציה שאפשר להריץ על android tv.
-
- 0 תגובות
- 776 צפיות
-
-
-
שלום, אני נמצא בדירה קטנה בה הראוטר (HOTBOX משולב מודם) נמצא בסלון והממ"ד חולק איתו קיר. עם זאת, הקליטה בממ"ד לא טובה וחשבתי על הפתרונות הבאים, אשמח לדעת מה עדיף: 1) Mesh (למשל Deco של TP-Link) - האם זה פיתרון שבכלל מתאים לממ"ד או שהקרינה מסוכנת? 2) מתאמי אינטרנט דרך החשמל + ראוטר נוסף בממ"ד. תודה
-
- 8 תגובות
- 10.8k צפיות
- 1 follower
-
-
קינפגתי את ה eci 270 ממודם לראוטר ל emule הצלחתי לפתוח פורטים אבל ל ABC אני לא מצליח וכל הורדות ה bittorent שלי איטיות ובצהוב
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
לשימוש ברשת עם מחשב אחד בחיבור חוטי (יש נתב חוטי), אחד בחיבור אלחוטי קל (5-6 מטר מרחק בלי הפרעות של ממש) ושני סמארטפונים (אנדרואיד). זקוק למשהו זול ככל האפשר שזמין לרכישה מיידית בבאר שבע - רק כדי "לסתום חור" למשך חודש-חודשיים עד שאקנה ציוד בבית החדש. זה מה שראיתי בינתיים בסביבות ה-120 ש"ח: TP-Link nLITE TL-WR740N 802.11n Wireless N Router 150Mbps http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=beersheva&uin=12764 Edimax nLITE BR-6228NS 802.11n Wireless Broadband Router 150Mbps http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=beersheva&uin=12017 * איך זה ש-ACCESS POINT יקר יותר? * אפשר לעשות פשוט SHARING עם שני מתאמי USB אלחוטיים כאלה למשל? http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=beersheva&am…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני מצטרף ל012 אני ישתמש במודם pci פנימי החבילה של 0.5 מגה שאלה אחרונה כשאני יוריד מה תהיה בערך המהירות אם יש הערות אשמח לשמוע
-
- 16 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש נתב אלחוטי שמותקן אוטומטי בלי להגדיר תמחשב עם אי פי וכו'?
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
כרגע אני משתף אינטרנט ע"י כבל מוצלב (שני מחשבים) הכל נפלא ;D אבל אני רוצה עכשיו שכל מחשב יוכל להתחבר בניפרד ללא תלות בשני. והשאלתי אם יש צורך ב router או ש switch מספיק,(ראיתי שיש router יעודי לADSL) ההבדל במחיר כפול אבל אם צריך... תודה
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס USB ווירליס חיצוני לנייד שיתפוס לטווח הכי רחוק מה ממליצים? אני בארה"ב כרגע,יש איזה טכנולוגיה חדשה שאני צריך לדעת שתופסת לטווח יותר רחוק מווירליס מובנה של נייד?
-
- 4 תגובות
- 767 צפיות
-
-
שדרגתי את המודם אלקטל שלי לפרו כשאני מנסה להכנס אל ההגדרות ב 10.0.0.138 הוא מבקש ממני את השם משתמש ואת הסיסמה את הסיסמה יש לי אבל את השם משתמש אני לא זוכר יש איזושהי דרך לגלות??? דחוף!!! בבקשה...
-
- 14 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי לקוח שהיום אני הולך להתקין לו רשת בייתית בין 2 מחשבים והוא רוצה כמובן גם שיתוף אינטרנט. הבעיה שבמחשב הראשי אצלו (זה שמחובר לאינטרנט) יש Windows 98 מהמהדורה הראשונה (ללא ICS) ולכן אני לא יכול להשתמש באופציה הזאת לשתף את האינטרנט. מישהו מכיר תוכנה אחרת שניתן באמצעותה לשתף את האינטרנט בין המחשבים? (המחשב השני בעל אותה מערכת הפעלה בדיוק). בתודה מראש, עומר.
-
- 1 תגובה
- 746 צפיות
-
-
ראיתי מודעה לדבר כזה,וזה נשמע קצת כמו מד"ב. מישהו מכיר כזה דבר?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מה כדאי מבחינת עלות/תועלת ל-100MB HOT+HOTNET WIFI 150/300 תקן N הראטור נמצא בתוך ממ"ד עם דלת פתוחה 90% מהזמן המחשב שאני יקנה הייה בחדר במרחק 5-7 מטר בקו-אוירי מה יותר טוב כרטיס PCI או USB אפשר לקנות באיי ביי במחיר זול? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ברצוני לחבר מחשב נייח לרשת ביתית אלחוטית. אני משתמש בנתב Asus RT-N56U - dual band, כך שאני רוצה שגם הכרטיס יתמוך בתדר 5 GHZ. המרחק של המחשב מהנתב הוא כ-7 מטרים, עם קירות בדרך. אני פתוח לשימוש בכרטיסי usb או pci, מה שיאפשר תקשורת מיטבית. אשמח להמלצות. אני נמצא בארה"ב כרגע כך שאוכל לקנות מהמבחר המקומי. תודה, דוד
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כל אלה שמחוברים לאינטרנט מהיר בתבל שייצינו לאיזה חבילה, איזה ספק ומה מהירות ההורדה והפינגים הממוצעים שלהם בבקשה, כי אני רוצה להתחבר ולא להתאכזב יותר מדי...
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כמה שנים קניתי בהמלצת האתר המשובח הזה את ה- WRT54GL של LinkSys ששירת אותי נאמנה וממשיך לעשות כן. השבוע עברתי לרשת 12 מגה של הכבלים (ספק בזק בינלאומי - לא שזה משנה) ומסתבר שהראוטר הזה לא כל כך עובד טוב עם ה- L2TP. למרות שראיתי שעדיין אנשים מדברים על הראוטר הזה ועל שדרוג קושחות, לדברי התמיכה של בזק בינלאומי הראוטר בעייתי גם בעדכוני קושחה. נוסף על כך, בהינתן גם שאולי יש מקום לשדרג את פרוטוקול התקשורת האלחוטית לפחות ל- N רציתי לבקש אם תוכלו בבקשה לכוון אותי לראוטר עדכני ברמה של הראוטר הקודם שהומלץ בחום בפורום. תודה מראש!
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שוב אלוהא לכולם, בעצת כמה אנשים כאן קניתי את הנתב הנ"ל. ההתקנה עברה חצי-חלק, אבל יש לי מספיק תושיה (וסבלנות לקרוא כאן ת'רדים ישנים) כדי להתגבר על כל הבעיות. אמה-מה? בעיה אחת לא נפתרה. אסביר: שני מחשבים מחוברים לנתב Edimax 6204 אלחוטי. המחשב הנייח מחובר ללא שום הגדרת IP סטטי, על אוטומאט לחלוטין (זה קרה תוך שניות מרגע החיבור) עם כבל. המחשב הנישא החדש מחובר באלחוטי. הנתב עצמו מחובר למודם Aztec של בזק שמקונפג כראוטר בעצמו - כך שאני לא משתמש בחייגן. הבעיה היא שהנתב לא מקצה לנייד כתובת IP לבדו. לא ברור לי למה. ה-DHCP כמובן פועל. ניסיתי גם להגדיר לנתב להקצות IP לפי MAC address וזה לא הצליח. בכל מקרה, כדי לגלוש דרך הנתב ללא צרות אני צריך להגדיר לכרטיס האלחוטי במחשב הנייד את כל הג…
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש ברשותי את המודם אלקטל הראשון שיצא דגם 510 שאפשר להפוך אותו לראוטר, ורציתי לדעת האם כדאי להחליפו במודם החדש של ALCATEL? אם תוכלו לאמר לי מה הם היתרונות של כל אחד מהמודמים זה יהיה ממש ממש טוב. תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 856 צפיות
-
-
בשלושה חודשיים האחרונים יש לי בעיה מעצבנת אני מוריד נורא לאט מכל אתר בחו"ל דרך תוכנות כמו פלאש גט ואחרים, יש לי יוזרים בכל מיני אתרים RAPIDSHARE, MEGASHARE ואחרים, ובכולם אני מקבל מהירות של 18-30 קילוביט לשניה וגם אם אני מפצל את הקובץ ל10 אני מקבל לבסוף מהירות של 200 קילוביט . יש לי חיבור של 8 מגה. דיברתי עם בזק שהם התשתית שלי מבחינתם אצלי הכל בסדר , דיברתי עם הספק מבחינתו הכל בסדר, ובאמת מאתרים כמו FILEHIPPO אני מוריד נהדר , אך דרך תוכנות הורדה לא משנה איזה מFLASHGET ואחרים וגם הורדה ישירה דרך הדפדפן עבור אותם שירותים זה נורא לאט.. אשמח אם למישהו יש מושג מה בעיה . תודה. אציין ואומר שבשעות הלילה המאוחרות אני מוריד מהר.
-
- 2 תגובות
- 997 צפיות
-
-
שלום לכולם ברצוני לשאול שאלה קטנה שלא מצאתי אליה תשובה חד משמעית. היות ובעבר היו מגבלות טכנולוגיות לגבי ה UPLOAD אז היום בעידן ה fiber עדיין ה upload הוא איטי (תמיד 10% מהמהורדה). יש למישהו הסבר למה זה עדיין ככה? תודה,ניר
-
- 3 תגובות
- 855 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי שני מחשבים (WIN2000 ו XP ) הראשי (WIN2000 ) מחובר לאינטרנט בכבלים(ערוצי זהב ונטויזן) באמצעות כרטיס 3COM 10/100 המוגדר כ SHARING שני המחשבים מחוברים בכרטיסי רשת 10 (3COM ן XERCOM ) והרשת עובדת (יש קישור) חוץ מאשר הגלישה!!! אי אפשר לגלוש במחשב השני ( למרות שיש רק כרטיס אחד המוגדר ב SHARING ) ולמרות שיש קשר שיתופי בין שני המחשבים(מעבר קבצים) האם משהו נתקל בבעיה דומה בעבר?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
ראוטר מסוג tp link -wr541g הגדרתי את הפורטים של התוכנה soulseek גם ב virtual servers וגם ב port treggiring גם udp וגם tcp בכל אחד ו enabled הורדתי את החומת אש של האקס פי , וסימנתי באבטחה של הראוטר firewall enabled ...זה בסדר שביטלי את החומת אש אקס פי ? קיבלתי איקס אדום כזה של אזהרה אבל ביטלתי אותו. מה עושים עם הראוטר ? כל מה שאני מנסה וכתוב לי שהפורט של התוכנה סגור יש למישהו את הראוטר הזה ? עם עדכנתי לקושחה הכי חדשה אין כלום
-
- 1 תגובה
- 754 צפיות
-
-
יש לי ראוטר Dir-300 ומודם של הוט של חברת מוטורולה [מודם או איך שלא קוראים לזה] מה אני עושה עם זה? כשאני לוחץ על זה הוא מבקש שאני אכניס סיסמא בת 8 ספרות מהראוטר [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 986 צפיות
-