רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
האם יש סיבה כלשהי שבגללה איני יכול לקבל או לשלוח קבצים דרך msn ? התקנתי גם את הגירסה האחרונה אך הדבר לא עזר. אני משתמש ב-win XP. עלי לציין שלפני שהיה לי אינטרנט מהיר יכולתי לקבל או לשלוח קבצים. האם יכול להיות הדבר בגלל שימוש במודם אלקטל מקונפג? תודה על תשומת הלב משה
-
- 5 תגובות
- 690 צפיות
-
-
שלום לכולם ! יש לי מודם ADSL ALCATEL, ו ראוטר של SWEEX. עכשיו משום מה לאחר כמה זמן של חיבור אינטרנט , החיבור מושבת והאינטנט משתתק. בדקתי ב SYSTEM LOG של הראוטר , וזהו חלק מן הרץף הארוך של השגיאות שחוזר על עצמו : Mar 8 21:13:59 syslog: anon log[main:pptp.c:219]: The synchronous pptp option is NOT activated Mar 8 21:14:02 syslog: anon warn[open_inetsock:pptp_callmgr.c:312]: connect: No route to host Mar 8 21:14:02 syslog: anon fatal[callmgr_main:pptp_callmgr.c:121]: Could not open control connection to 10.0.0.138 Mar 8 21:14:02 syslog: anon fatal[open_callmgr:pptp.c:381]: Call manager exited with error 256 Mar 8 21:14:05 syslog: anon log[main:pptp.c:219]: The synchronous p…
-
- 7 תגובות
- 858 צפיות
-
-
יש לי מחשב עם 8.1 שמחובר קווית לראוטר מישני (AP) שמחובר קווית לראוטר הראשי. גלישה באינטרנט עובדת ללא בעיות. בסרגל על האייקון של הרשת כתוב Identifying. מה זה ? בסייר הקבצים אני לא רואה אף מחשב אחר ומופיעה הודעה: This computer is not connected to the network מה גורם לבעייה כזאת?
-
- 3 תגובות
- 3k צפיות
-
-
יש לי רשת אלחוטית, העניין הוא שאחרי שחיברתי אותה גיליתי שעוצמת הקליטה במחשב הזה קטנה מדי (נע בין פס אחד לשניים מתוך חמישה). ניסיתי בעזרת כבל USB מאריך להגיע לנקודה טוב יותר אבל זה לא היה מספיק ארוך . העניין הוא שכשניסיתי לבדוק את הקליטה עם המחשב הנייד (שמחובר לאותה רשת) הקליטה מאותו מקום הייתה טובה יותר וקצת מחוץ לחדר הייתה כמעט 100% , אז חשבתי אולי על העברת הDONGLE החוצה ע"H כבל USB מאריך (למרות שאני ממש לא אוהב את הרעיון הזה) ופתרון אחר הוא קניית כרטיס רשת שיקלוט טוב יותר עם אנטנה עם חוט מאריך(כאשר אפשר להוציא אותה דרך חור בקיר). הרשת מחוברת דרך נתב של LINKSYS בתקן 802.11B הDONGLE של MSI. איזה כרטיס רשת יכול להתאים? האם יש כבל שיכול להתאים לכל אנטנה של כרטיס כזה? (שאפשר…
-
- 4 תגובות
- 701 צפיות
-
-
לחבר שלי יש ראוטר של 3COM ופתאום הוא הפסיק להתחבר אלחוטית. המחשב מראה תיבה של מתחבר לרשת וחושב הרבה ולא מתחבר האות מקסימלי. למישהו יש מושג מה הבעייה
-
- 4 תגובות
- 752 צפיות
-
-
יום שבת אחה"צ - אין אינטרנט דרך הראוטר. 4 מחשבים מחוברים ואף אחד לא מצליח לגלוש. בחיבור המודם ישירות למחשב יש אינטרנט. בדרך כלל הייתי יכול להיכנס דרך דפדפן להגדרות של הראוטר מכל מחשב דרך הכתובת 192.168.0.1 קרה לי פעם שמשום מה ההגדרות של האינטרנט בראוטר "התחרבשו". ( אבל זה קרה רק פעם אחת וממזמן.....) עכשיו אני לא מצליח להיכנס לכתובת הזו משום מחשב. ומשום סוג של דפדפן. ולכן לא מצליח להיכנס להגדרות של הראוטר. הראוטר כבר בן 4-5 שנים...... רשת בין המחשבים עדיין יש. מה נראה לכם הבעייה? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
התחיל לי לפני כמה ימים כל כמה דקות האנטרנט מפסיק לעבוד וכדי להחזיר אותו לעבודה צריך לנתק תראוטר 3COM מהחשמל ולהחזיר ואז זה עובד לעוד כמה דקות אין לי מושג אולי זה בהגדרות מישהו (אני לא זוכר איזה קוד (IP צריך לרשום כדי לבדוק (168. או מ192 ...) מישהו אולי יודע או שיש משהו לעשות או שהראוטר פשוט בדרך למות
-
- 3 תגובות
- 649 צפיות
-
-
היי יש לי את הראוטר BR 6104K כארבעה ימים, וכבר פעמיים הוא "הפיל" את החיבור לאינטרנט של המחשבים שמחוברים דרכו. רק ניתוק הראוטר מהחשמל והחזרתו פתרו את הבעייה. שיש את הבעייה אני לא מצליח להתחבר ל ADMIN CONSOLE של הראוטר! מה שכן, נראה שהבעייה רק ביצירת חיבורים חדשים, כי SESSION של MIRC שהיה פתוח, חדר ה-CHAT המשיך לעבוד, וגם UTORRENT המשיך לשלוח DATA אבל לא הצליח לעדכן את ה TRACKER. לא הצלחתי לגלוש בכלל. ד"א - הניתוקים קרו בלילה ולא שעבדתי/עשיתי משהו למחשב. עד כמה שאני מבין, כל האורות בראוטר דלקו ונראו תקינים. יש לי חיבור כבלים לבזק בינ"ל ללא חייגן (המודם כבלים עבד ולא דרש ניתוק לפתרון הבעייה). מישהו נתקל בבעייה, או יש רעיונות לפתרון? כי חוץ מזה הראוטר עובד טוב.
-
- 6 תגובות
- 948 צפיות
-
-
שלום, כבר כמה חודשים שאני מתחבר לאינטרנט בכבלים וגולש ברשת ביתית אלחוטית באמצעות ראוטר אלחוטי MSI-RG54G3. הבעייה שלי היא שלא מתאפשרת לי גישה לאינטרנט בתדירות מאוד גבוהה. (אין אפשרות לגלוש באתרים, ICQ, אימיול וכו') יש תקופות בהם זה קורה כל כמה ימים, ויש תקופות שבהם זה קורה כמה פעמים ביום. בד"כ אחרי שאני מנתק את החשמל לראוטר ומחזיר, זה חוזר לעבוד, אך יש מקרים שגם זה לא מועיל. בכל פעם שאני פונה להוט או לספק (ברק), הם עורכים מספר בדיקות ואומרים שאצלם הכל בסדר ואני מחובר. מרוב נואשות, הלכתי להחליף את הראוטר, הביאו לי ראוטר MSI חדש, ושוב - הבעייה לא נפתרה. יש לציין שהרשת הביתית עצמה ממשיכה לעבוד (גם המחשבים שמחוברים אלחוטית ממשיכים להיות מחוברים ולקבל קליטה טובה), ואפילו…
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ברשותי ראוטר של TP-LINK מדגם TP-WR541G http://www.tp-link.com/products/product_des.asp?id=31 שני המחשבים מחוברים לאינטרנט אפשר לגלוש להוריד וכדומה.. אבל יש בעייה בשני המחשבים, אי אפשר להתחבר למסנג'ר משניהם, ואי אפשר גם להתחבר לווינדוס-אפדייט, למרות שבשני המחשבים מותקן ווינדוס XP חוקי עם SP2. הורדתי עידכון FIRMWARE לראוטר אבל זה לא עזר לפתור את הבעייה. ניסיתי לחפש לפי קוד שגיאה שקיבלתי גם בניסיון ההתחברות למסנג'ר וגם בניסיון ההתחברות לווינדוס אפדייט, וזה משהו שקשור לראוטר ללא שום ספק, ומשהו שקשור בפורטים והרשאות, אבל אין לי מושג איזה פורט צריך לפתוח ואיך עושים זאת. בתמיכה הטכנית של ברק לא יכולים לעזור לי בגלל שאני יכול לגלוש וזה מעבר ליכולתם לעזור לי בבעייה. יש פה מישהו עם…
-
- 6 תגובות
- 845 צפיות
-
-
יש לי ראוטר של אסוס מדגם AM604G וכל כמה ימים אני צריך לאפס אותו (להוציא מהחשמל או לאפס reboot בהגדרות) כדי שהמחשב האלחוטי יוכל לגלוש . שזה קורה המחשב (האלחוטי) מתחבר כמו שצריך אבל אין גישה לאינטרנט. מישהו מכיר פתרון לבעייה?
-
- 1 תגובה
- 751 צפיות
-
-
לפני כן אני אגיד שעד עכשיו היה לי הוט והכל היה תקין, עברתי לבזק ולמרות שהוא נותן לי אחלה חיבור במחשב, בפלייסטיישן המשחקים באונליין לא עובדים לי טוב, פינגים גבוהים משחקים נתקעים הרבה לאגים לפי דעתי הראוטר של בזק פשוט חלש מידי בשביל הפלייסטישן, חיברתי כמובן עם כבל ישירות. חשבתי לקנות ראוטר פרטי, בעקרון יש לי tp-link w9970 מלפני שלוש שנים יושב לי בארון, האם הוא מספיק טוב או שעדיף ראוטר חזק יותר? יש המלצות? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי רשת ביתית בין שני מחשבים, אחד עם אקספי השני עם 98. ואני לא יכולל להכנס ממחשב אחד לשני וההיפך.(עד לפני חודש יכלתי.. לא יודע למה פתאום לא). מהאקספי ל98 שאני מנסה להכנס זה רושם שנתיב הרשת לא נמצא. ומה98 לאקספי זה מבקש סיסמא(לא זכור לי שהגדרתי מתישהו סיסמא..). מה אפשר לעשות? וזה לא קשור לפיירוול או משהו.. הרשת מחוברת עם כאבל מוצלב וחוץ מהבעייה הזאת הכל פועל. תודה! *בדקתי עכשיו והמחשב עם ה98 היה מוגדר בקבוצת עבודה אחרת, אז שיניתי את הקבוצת עבודה לזאת שבXP והפעלתי מחדש, אבל זה עדיין לא פועל.
-
- 3 תגובות
- 731 צפיות
-
-
חיברתי 2 מחשבים ברשת עם כבל מוצלב ואיך שאני מחבר את הכבל למחשב השני הוא ישר נתקע! בשניהם היתה מערכת XP. עכשיו התקנתי במחשב שנתקע מערכת 2000 PRO וזה גם התקע כשאני מחבר את הכבל. בבקשה תעזרו לי!!
-
- 0 תגובות
- 784 צפיות
-
-
יש לי בעייה רצינית ברשת הבייתית שלי, אשר נהפכה למאד מאד איטית, יש לי שלושה מחשבים המחוברים לרשת הזאת המגיעים כולם לאותם סוויטצ'. עכשיו לאחרונה קצב ההעברות בין המחשבים ירד בצורה מדהימה לפשוט קצב מגוחך של 80 מגה בייט ב-40 דקות !!! מה עושים ? מה יכול לגרום לזה ?
-
- 53 תגובות
- 6.7k צפיות
-
-
קניתי מבזק מודם נתב B-FOCuS Wireless 352+ ומתאם רשת, הנתב מחובר ויש אינטרנט במחשב הראשון שמחובר עם כבל, אבל המתאם במחשב השני לא מזהה את הנתב, מה עושים?
-
- 7 תגובות
- 604 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה יש לי בעיות ברשת האלחוטית. הרואטר שלי: Intellinet MIMO Wireless Turbo G Router - http://www.intellinet.co.il/index.php?page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=125&category_id=30&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart&Itemid=1 כרטיס רשת (בשני המחשבים): Edimax EW-7128G הבעייה היא מהירות חיבור מאוד איטית (ב2 המחשבים בבית). הבעייה החלה לאחרונה, לפעמים זה מסתדר ואז המהירות נורמאלית ולפעמים אני לא עובר את ה30kb/s. צילום מסך מהתוכנה: אולי זה קשור לזה שאני משתמש בערוץ (Channel) מספר 1?
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-
-
כבר שבועיים יש לי בעיה במחשב נייד שכשאני מנסה להתחבר לרשת הביתית אז מופיע לי סימן שיש קליטה אבל המחשב לא נכנס לשום אתר. מה שמוזר הוא שלפעמים דווקא כן יש חיבור לאינטרנט ולפעמים לא. מה עושים? לא מזמן עשינו ריסטור למחשב למצב המקורי שלו וזה לא עזר.
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-
-
יש לי בעייה ברשת הביתית בשיתוף קבצים. 2 מחשבים נייחים מריצים Windows 7 SP1 ממחשב אחד אני יכול להיכנס למחשב השני בלי בעייה, אבל מהמחשב השני לראשון אי אפשר (שגיאה 0x80070035). דברים שבדקתי: 2 המחשבים מזהים אחד את השני ברשימת הרשת (net view) 2 המחשבים שולחים ומקבלים פינג (גם לפי IP וגם לפי HOSTNAME) 2 המחשבים על אותו WorkGroup 2 המחשבים באותו סאבנט פורטים פתוחים בפיירוואל (137-139,445) מה עוד יכולה להיות הבעייה?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הרשת בבית מסודרת ככה: מודם -> ראוטר -> מחשב 1 + ראוטר אלחוטי + מתג(סוויץ) והסוויץ מחובר למחשב שני ובעתיד יהיה מחובר לעוד מחשב. מהירות ההעלאה מהמחשב השני לשאר המחשבים בבית היא כמעט אפסית, אבל מהירות ההורדה נורמלית וזה משפיע לא רק על העברת קבצים בין המחשבים(בלתי אפשרי להעביר מהמחשב השני בעזרת הרשת בבית) אלא גם על מהירות ההעלאה של המחשב השני לאינטרנט. בנוסף, משהו שנראה לי קשור לבעייה זה שהמנורה של הפורט שבסוויץ שמחובר למחשב השני במצב מהבהב ולא דלוק רציף. אם אני מחבר לפטופ במקום המחשב השני לכבל שהוא מתחבר דרכו(שמגיע לסוויץ) הנורה דלוקה רציף ומהירות ההעלאה נורמלית מה שאומר שהבעייה היא לא בכבלים או בסוויץ אלא במחשב. מה שמוזר זה שהמחשב השני הוא רק בן חודש וחצי, ולא משנה …
-
- 1 תגובה
- 822 צפיות
-
-
חיברתי רשת ביתית היא עבדה מצויין עד ש התקנתי על אחד המחשבים win98 מחדש ניסיתי להגדיר את הכל מחדש והרשת לא עובדת התקנתי פרוטוקול TCP/IP הגדרתי FILE SHARING what else can i do?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי, יש לי שני מחשבים ( XP SP1) שמחוברים בכבל ב- ICS (לפי המדריך באתר) שיתוף קבצים עובד לשני הכיוונים, אבל במחשב הלקוח אני לא יכול לגלוש באינטרנט (או לעשות כל פעולה שקשורה לאינטרנט) על המחשב השרת מותקן ZONE ALARM וקינפגתי אותו להוסיף ל-TRUSTED את ה-IP של המחשב לקוח רעיונות? תודה
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
שלום, ברשותי שני מחשבים (המפרטים מופיעים בצד) אחד מחוברים לראוטר (שגם הדגם שלו מופיע בצד אם אני לא טועה). עד לפני כמה ימים לא הייתה בעיה, המחשבים "ראו" אחד את השני ויכלתי לשתף קבצים ומדפסת ללא בעיה. לפני כמה ימים המחשבים הפסיקו לזהות אחד את השני ונכון להיום אין לי שיתוף קבצים ומדפסת... האינטרנט לעומת זאת עובד בשני המחשבים. יש למישהו איזשהו רעיון? תודה, עידו.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כפי שהכותרת אומרת , יש לי בעייה להכנס מהמחשב של אחי שהוא מחובר דרכי לחלק גדול מן האתרים... אחרי שהתקנתי פיירוול , חבר שלי אמר לי שאני צריך להוריד תוכנה שנקראת Dr. TCP , אכן עשיתי זאת ושיניתי את ה- Internet MTU ל- 1400... עכשיו , הבעייה היא שהסרתי את הפיירול ואני זקוק ל-Default של Dr.TCP , או יותר נכון , את המספר שבא עם התוכנה לפני ששיניתי ל-1400 ( אני לא זוכר אותו .. :-\)מישהו יכול לעזור לי ? בתודה מראש לכל העונים
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ערב טוב, יש לנו רשת ביתית בבית שמחוברים אלייה שלושה מחשבים. עד לפני כמה ימים הכל היה תקין, כל המחשבים היו יכולים להדפיס דרך המדפסת המקומית והיה אפשר לשתף קבצים. היום שני המחשבים האחרים לא מזהים את המחשב שלי (שאליו מחובר הראוטר) ולפיכך לא ניתן להדפיס ולשתף קבצים. הנה הודעת השגיאה (אפשר לראות גם את הסמל של האינטרנט עם המנעול - מה שלא היה קודם): ד"א אי אפשר להכנס לחומת האש שלי - יש הודעת שגיאה נוספת: "עקב בעיה לא מזוהה, אין לWindows אפשרות להציג את הגדרות חומת האש של Windows". תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-