עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by PayneBack3251,

http://www.calcalist.co.il/internet/articles/0,7340,L-3562112,00.html

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by rander1,

יש לי בבית ראוטר tl-wr541g http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=418196 האם הוא יתמוך ב 40mb ? תשתית בזק עם מודם נתב שלהם dsl-6850u שהגדרתי בריד'ג ספק 014 תודה מראש על העזרה

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by chenrp,

שלום, אני מחפש תוכנה שתהיה אלטרנטיבה ל NETLIMITER תודה.

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by nikf,

שלום , אני מנסה לחבר נתב EDIMAX 6204 לכבלים , לא מצליח לקבל IP בתוך רשת הכבלים וכמובן שלא מקבל IP מ 012 ב PPTP או L2TP. בנוסף התמיכה שלהם לא עונה , המתנתי 3 פעמים 10 דקות ללא מענה. המודם של הכבלים טירון , האם מישהו מכיר בעיה בין המודם הזה לנתב EDIMAX ? ללא נתב המחשב מקבל IP ללא בעיה ברשת הכבלים. נתב חדש לחלוטין.

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by השופט,

מה המשמעות של הפרמטר SUBNET MASK ? אם אינני טועה, היכן שיש 0, באותו מיקום, ורק בו - התכובות יכולות להשתנות. בדוגמא שבכותרת - רק הסיפרה אחרונה בכתובות של המחשבים בתוך אותה רשת - יכול להשתנות. האם אני צודק ? האם יכול להיות משהו אח פרט ל 0 או 255 ?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by dvirf1,

יש לי את המודם הנ"ל ומיני-האב, ומישהו מהעבודה של אבא שלי הפך את המודם לנתב, כדי שנוכל להתחבר עם 2 המחשבים בבית שלנו. חיברתי את המודם וניסיתי לחייג, ואז מופיעה הודעה "the computer you dialed did not answe". ניסיתי את זה גם עם כבל לא מוצלב וגם עם כבל מוצלב. בכל מקרה, חבר של אבא שלי אמר לו שאין צורך לחייג ושהמודם מתחבר אוטומטית אז פשוט להפעיל את האקספלורר (או כל תוכנה אחרת שמתקשרת עם האינטרנט) ולגלוש. גם את זה ניסיתי עם כבל מוצלב וכבל לא מוצלב וזה לא עבד. פרטים נוספים שאולי אתם צריכים לדעת: יש לי שני מחשבים בבית. אחד עם כתובת : 192.168.0.1 והשני עם כתובת: 192.168.0.2 השאלות שלי הן: 1. איך מתחברים? 2. אם זה מתחבר אוטומטית, כמו שחבר של אבא שלי אמר אז איפה אני צריך לכתוב לו את…

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by tomeryh,

האם ניתן לעשות כזה דבר? מה האפשרויות שלי להקמת רשת? ניסיתי רשת אלחוטית ולא אהבתי, הראוטר כל הזמן נתקע והקצב לא גבוהה.המרחק הוא כ10 מטר קו ישיר דרך קירות יש לי בחדר נקודה של הכבלים לחיבור לטלויזיה האם אני יכול לחבר לה איכשהו מודם?

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by xzxzsa12,

היי שלום אני אספר בקצרה על מה שעובר עליי בזמן האחרון אוקיי אז יתחיל בזה שרכשתי מפרטנר את הראוטר החדש שהם מפרסמים dlinlk 256 לא מצאתי עליו שום אזכור באיזשהו אתר לעוזי אפילו לא באתר הרשמי שלהם כנאה הוציאו דגם מיוחד לארץ לבזק פרטנר. וכל השיט זה נשמע סופר מפתה תומך בהתקן ac שזה הכי חדש וטוב עכשיו יש בעיה קטנה שלא להגיד גדולה הראוטר יושב בממד ואין דרך להשים אותו במקום אחר כי אין שקע טלפוני ניסיתי את המגדיל טווח של tplink re200 שהוא תומך בראוטר ואזה עוד יותר חרא ואגב ניסתי מתאם רשת על גבי חשמל גם הוא לא עובד בצורה סדירה מעדיף כבר על wifi .אני מחפש פתרון אידיאלי שיאפשר לי לשחק באונליין עם קונסלה מרוחקת החלפתי 225 dlink העליתי את מהירות האינטרנט ל100 מגה אני מיואש אין לי כוח לדב…

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  9. שלום הרמה של הקופסה השחורה הזו (בהוט קוראים לקופסה הזו ראוטר) לפחות מבחינת יכולות אלחוטיות היא גרועה ביותר. אני לא מדבר על זה שאני יושב מטר וחצי ליד הראוטר ולא מקבל אות מלאה, אלא על זה שיש לי כמה מכשירים דורשי WI-FI שונים ולא כולם מצליחים לעבוד עם הראוטר הזה בלי שאני אשחק עם הערוצי שידור בהגדרות שלו. לדוגמה שהערוץ שידור מוגדר על AUTO אני מצליח לעבוד אלחוטי עם ה MK802II אבל לא עם הטאבלט. שאני משנה ערוץ שידור למספר אחר אני מצליח לעבוד עם הטאבלט אבל לא עם ה MK802II ואז גם אין קליטה טובה בפלאפון. קיצר סיוט של ראוטר, דיברתי עם נציג טכני של הוט והוא אמר שאין שאין לא מה לעשות. יש פתרון לקופסה הזו של הוט ?

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by josigrin,

היי, יש בבית שלי אינטרנט של בזק + בזק בינלאומי. ישנם הרבה טקעים של טלפון שבהם מדדתי 44 וולט. איני יכול לבדוק אם יש קו טלפון פעיל בפועל כי אין לי קו טלפון. רק משתמש בתשתית לצורך אינטרנט. אך למרות שכל הטקעים נראים תקינים (גידים כחול ולבן מחוברים ומתח של 44 וולט בכל אחד), רק בשניים מתוך 8 בכל הבית הראוטר מתחבר לADSL. התמיכה של בזק בינלאומי טוען שעלי לקרוא לחשמלאי. אני מבין בעיניינים (אך כנראה לא מספיק:P) ושאלתי מה חשמלאי יעשה? ולא ידעו להגיד לי. מישהו יכול לעזור בכיוון איך להשמיש את שאר התקעים לחיבור הראוטר? תודה לעונים!

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by House M.D.,

הי. אני כרגע גולש ב 10MB ומעוניין לשדרג ל 20MB. האם יהיה צורך להחליף את הציוד? מודם : D-Link 2760U ראוטר : Linksys WRT54GL. לגבי הראוטר, קראתי שאינו תומך במהירויות מעל 15MB. האם אוברקלוק למעבד שלו (קושחת DD WRT) יעזור?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. שלום, עקב ריבוי המכשירים הדורשים חיבור לרשת בבית, אני מחפש ראוטר (ראשון). מדובר בדירה בבניין, ב"סביבה עירונית צפופה" לדברי חבריי ,כך שהבנתי שאפקטיביות הראוטר תרד. אני זקוק לטווח של 9-12 מטרים, כרגע, מהירות החיבור היא 15Mb. ראשית, שאלה: כיוון שהתכנון הוא לחבר את המודם למחשב הראשי חוטית, והוא נמצא בחדר שינה, האם מומלץ לשמור על מרחק מסויים מהראוטר? שנית, כיוון שהראוטר מיועד לביתה של אימי, אני מעוניין במכשיר היציב ביותר שקיים, כדי לחסוך ממני ריצות תכופות לתיקון תקיעות כאלו ואחרות. מקריאת הת'רדים האחרונים בנושא, הבנתי ש TP-Link TL-WR1043ND מומלץ, אך מס' חוות דעת בזאפ המציינות תקלות תכופות הרתיעו אותי. במהלך חיפושיי, נתקלתי ב: D-LINK DIR-645, שעולה כ450 ש"ח וסקירה באתר טכנולוגי…

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. שלום, יש לי CHROMECAST וטלויזיה SMART. בWIN8.1 יש אפשרות להתחבר למכשירים אלו אולם צריך חביור אלחוטי מבחינת החיבור כיצד הכי כדאי? USB או PCIE? ראיתי כי בUSB המהירות יכולה להגיע ל800MBPS ואילו בPCIE עד 300. האם זה משנה? מה המהירות המקסימלית שמנוצלת בלאו הכי לצפיה בסרטים

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  14. היי, הבית שלי מחולק ל4 קומות: מרתף, 0, קומה 1, קומה 2. הראוטר בקומה 0, שם גם הסלון והמטבח. המיקום שלו גרוע (במזווה עם דלת סגורה), ושינוי המיקום שלו, עם כי נראה שהכרחי, לא יביא לתועלת משמעותית עבור כל הקומות (כי הטווח פשוט לא מספיק. הבית גדול). שמעתי שאפשר להוסיף לרשת נתב נוסף, ובכך לשפר את הקליטה בנקודה נוספת בבית. 1. אם אקנה ראוטר באינטרנט, הוא עדיף על לבקש מבזק/הוט אחד כזה? (עריכה: לבקש - לשלם) 2. אם התשתית/ספק שלי הוא הוט/ייס, זה משנה משהו מבחינת הוספת הנתב והגדרתו? 3. האם יש מדריך מסודר להוספת נתב לרשת? חג שמח לכולם!

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. האם במצב שבו אני מחבר יותר מציאה אחת למודם (ומקבל איפי שונה) - אני מקבל סה"כ את כל חבילת הגלישה שלי? כלומר סה"כ חבילת הגלישה שלי מתחלקת בסה"כ היציאות של ההוטבוקס ללא תלות באיפי? אני מחובר להוט 100 מגה + 014 עם חיבור ללא חייגן

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by noagabay,

שלום, יש לי ראוטר שמשדר בתקן B ואני מעוניינת לרכוש סטרימר עם חיבור אלחוטי וממה שראיתי הם נמכרים בתקן N. השאלה שלי היא האם תהייה אי תאימות בין השניים או שאפשר לרכוש זאת שנפש שקטה??? בתודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. כבר שבוע שלם אני חש איטיות ממש כבדה בחבילת האינטרנט שלי: ספק: אינטרנט זהב. תשתית: כבלים. חבילה: 1.5MB DOWN/16KB UP עשיתי בדיקת מהירות באתר של זהב, ושם ראיתי שאני מוריד על 73KB ואפילו פחות מזה, במקום על 187KB. וזה בכלל מהאתר של הספק, כך שמקור הבדיקה הוא בטוח לגמרי. אז התקשרתי לאינטרנט זהב אתמול ב7 בערב והם אמרו לי שיש לספק שלהם כרגע תקלה עם הכבלים, ובגלל זה כל המשתמשים מקבלים איטיות כמו שלי. אבל זה מאוד מוזר שאני לא רואה אף אחד בשום אתר ישראלי שאני בו שמתלונן על האיטיות הזאת (בתנאי שהוא מחובר בכבלים ואינטרנט זהב כמובן). אז בעצם אני שואל פה את כל מי שמחוברים לכבלים דרך אינטרנט זהב, חשתם איזה שהיא איטיות ענקית בגלישה/הורדה/העלאה וכו'?

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by Buck,

אני רוצה לקנות דברים למשפחה שלי בארה"ב כדי שיביאו לי אותם בפעם הבאה שהם באים לבקר. הבעיה שהאתר שאני רוצה לקנות ממנו לא נותן משום מה להתחבר מהארץ ויכול להיות שיעשה לי לי בעיות אם הוא יראה בחיוב שהאשראי ישראלי (אנטישמים מגעילים). אז לפתוח חשבון בחו"ל זו כנראה לא כלכך בעיה למרות שאני עדיין מחפש משהו שמזכיר את הויזה הנטענת שיש בארץ, אבל יותר חשוב זה למצוא פרוקסי או VPN מאובטח שאפשר להעביר דרכו אשראי. חשבתי לקנות דומיין לאיזה חודש ולהשתמש באיי פי שלו כדי לגלוש לאתר, זה נראה לכם בטוח? אני מניח שהרבה אנשים שכותבים פה קונים משחקים במבצעים אזוריים, איך אתם מאבטחים את החיבור?

19. Started by EDDIE9,

שלום רב. הראוטר שלי נמצא בסלון ואחד הקווים שיוצאים ממנו(כבל CUT 6)יוצא לכיוון חדר השינה ששם אין לי קליטת ווי פיי כמעט בכלל. שאלתי היא....האם יש איזה שהוא מתאם שאפשר לקנות במקום ראוטר נוסף ולחבר את אותו המתאם לכבל הרשת ושאותו מתאם יוציא ווי פיי? אני יודע שאפשר לקנות כל מיני מגבירי ווי פיי למיניהם,אבל אין לי שום שקע חשמל שאני יכול לחבר אליו את מגביר הווי פיי בסביבות חדר השינה ושיהיה פחות מחמישה מטרים מהראוטר בסלון.

20. Started by B.D.B,

[ltr]here's the deal from the start. Friday noon. I called them, talk with the tech support guy for 20 mins, complained about the pings to EU, he asked me for an IP for comparison and I gave him one for a battlefield 2 server in the UK. in the end he told me there's nothing he can do and that it's a routing issue and he had sent an email and he hope it will be sorted out. Friday afternoon. tried a friend account (actcom), got the same bad pings. when i went back to my account I got good pings, I guess they've done something. went to visit a friend. Friday midnight. came home, my mom told me someone from netvision called and said they did something. I check it out and all …

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by thebenjamin,

תראו את הפינג.. ההורדה בסדר.. וההעלאה מעלה לי בערך עד חצי הבדיקה על 0.5 כמו שצריך ואז פתאום נופל לזה ונשאר על זה יציב עד סוף הבדיקה.. מחובר עם SIEMENS SL2-141 גם בטורנטים אני מעלה קבוע על 48 KB לשניה (מתוך הגבלה שלי) ולפעמים יש לי נפילות מהירות אפילו עד שהמהירות העלאה מתאפסת לגמרי.. ואז אחרי כמה שניות חוזרת לטפס ל48KB... עכשיו אני מעלה על פחות.. יש מספיק מקורות שיורידו ממני. ממה זה יכול לנבוע ולמי לפנות?

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by shmuel_mr,

שלום, אז השנה אני גר במעונות בתיכון ואני זקוק לחיבור אינטרנט עכשיו האופציה היחידה שעמדה בפניי היא מודם סלולרית עכשיו רציתי לחבר כמה כמה מחשבים וכמה מכשירים חכמים לאינטרנט מה שהביא את אותי לרעיון לקנות מודם סלולרי. אחרי חיפוש מצאתי כמה דגמים שיספקו את דרישותיי(בעיקר תקן N אני גם צריך להעביר קבצים). אלו הדגמים: MBR1000 http://wipipe.com/products/mbr1000-mobile-broadband-039n039-router-3g4g-wireless-router# KR2 http://www.kyocera-wireless.com/kr2-router/index.htm MBRN3000 http://www.netgear.com/products/service-providers/mobile-broadband/3g-mobile-broadband/MBRN3000.aspx מה עדיף? לגבי התאימות האם הדגמים שהצגתי תואמים למודמים של סלקום או אורנג'? האם יש דרך לבדוק? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. קודם כל מצטער .. על פתיחה של נושא שבטח חרוש לגמרי. פשוט לא מצאתי שום דבר בחיפוש פה .. כל אופן כמו שרשמתי בנושא .. יש לי נתב אלחוטי של EDIMAX MIMO דרך 012 בכבלים. ואני רוצה לשנות ת'אייפי .. האם אפשרי לעשות את זה לא דרך הספק ? .. ואם כן , את הדרך הכי פשוטה בבקשה . תודה מראש !

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. עברתי לבזק 014 15 מגה (מהוט) המחשב הראשי מחובר לראוטר של נטגיר (שסיפקה בזק) ואליו מחוברים מחשב נייד אלחוטי והמחשב שלי גם בצורה אלחוטית, חיברתי נקודת גישה של אדימקס ew-7416 שמחובר אליו כבל רשת (זה קומה עליונה ואין קליטה) ואני קולט ממנו אלחוטית. הכל היה בסדר כשהייתי מחובר להוט עם סיסמת הגנה. גם עכשיו זה בסדר, אבל ברגע שאני מוסיף הגנת סיסמא ולא משנה איזה סוג זה גורם להתנגשות כתובות. בחוברת של נקודת הגישה רשום: שבנתב של בזק הכתובת 10.0.0.138 ויש לשנות ל- 10.0.0.139 ולבטל את ה- WPS. אשמח לעזרה כי אני גולש ללא סיסמא וחוגגים על הרשת שלי. *מצורף קובץ PDF של נקודת הגישה של אדימקס.

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. שלום רב, יש ברשותי מודם/ראוטר TD-W9980, ואני לא מצליח להתחבר לרשת הוויפי בתדר 2.4 ג׳יגה מהמחשב שלי - למרות שמהטלפון כן... הרשת של ה-5 ג׳יגה עובדת חלק בכל המכשירים, אבל אני צריך גם את ה-2.4 וניסיתי להחליף את שם הרשת, את הסיסמה, את הצ׳אנלים, וכלום לא עוזר. אודה לעזרה

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.