עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום, יש לי שני מחשבים עם וינדוס 7, הם מחוברים בניהים ע"י כבל רשת מוצלב. המחשב "שרת" מחובר לאינטרנט ADSL, איך לשתף את החיבור עם המחשב השני?

• 13 תגובות
    • 4.2k צפיות
  2. שלום לכולם, אני מעוניין להחליף את הנתב הקיים שלי 3COM 100-75 ב1043ND של TP LINK שראיתי שמומלץ בהרבה מקומות, השאלה שלי היא כזאת: אני עובד הרבה בחיבור מלפטופ (LENOVO x200 שמכיל כרטיס רשת אלחוטי שתומך בתקן N) למחשב הנייח עם RDC ויש לי לא מעט לאגים בתקשורת במעבר עמודים וטאבים. האם מעבר מהחיבור הקיים בתקן G לתקן N ימנעו את צוואר הבקבוק הזה? אגב, בX200 יש כרטיס רשת 5300 A\G\N ובמחשב הנייד השני יש כרטיס רשת 5100 A\G\N המון תודה מראש למגיבים.

• 93 תגובות
    • 9.9k צפיות
  3. Started by IMAGUY1X,

שלום לכולם אני נמצא בחדר מקלט ויש לי בעיה במחשב כל פעם הפס ע להעוצמה על הכי נמוך ולפעמים ( הרבה ) קורס ולא עובד כלל .. עכשיו זה נמאס לשחק אצל אחותי/אחי כי אי אפשר לדבר בשקט אם חברים הראטור/מודם הכל נמצא בחדר אחותי ואין אפשרות להחליפו הרשת האחלחוטית שלי דגם : EDIMAX EW-771USN אולי הבעיה כלולה בו ? אם יש דבר לשפר תעוצמת קליטה ולא לא יפעל אשמח מאוד

• 4 תגובות
    • 795 צפיות
  4. יש לי מחשב שמחובר ישירות לראוטר NETGEAR ומחשב נוסף שמתחבר לראוטר על ידי USB STICK של TP LINK איך אפשר להדפיס ישירות מהמחשב שמחובר עם הדונגל ?

• 1 תגובה
    • 745 צפיות
  5. אני רואה בהמון ראוטרים חדשים כמו למשל בדגמים החדשים של סיסקו, שיש אפשרות לעבודה ב 2.4 ו 5 שהיא באופן SELECTABLE ויש אפשרות בראוטרים יותר מקדמים לעבודה אוטומטית בו זמנית. מה זה נותן העבודה האוטומטית בין הערוצים שדרך אגב מייקרת את הראוטרים לא מעט בגלל האפשרות הזאת.

• 1 תגובה
    • 4.9k צפיות
  6. Started by Hikaru,

היי יש לי כיום ראוטר D-Link DIR-615, בן שנתיים. כשקניתי אותו הביצועים לא היו מי יודע מה ולמרות זאת החזקתי מעמד עד עכשיו. המצב שלו היום הוא שאני צריך לעשות לו ריסט בערך 6-8 פעמים ביום, כי הוא פשוט מפסיק לעבוד. אני מחפש ראוטר עם טווח ארוך יחסית, אמנם יש בבית 2 קומות אבל אף מחשב לא נמצא בממ"ד ובקומה השניה יש ראוטר במצב ריפיטר. כמו כן אני רוצה להתקין את הפירמוור DD-WRT. תקציב 400-500 ש"ח, אבל אני גמיש ואשמח לשמוע גם על דברים בטווחים קרובים. מה דעתכם על DIR-655? תודה לכל העונים!

• 1 תגובה
    • 833 צפיות
  7. המשרד עד היום עבד בצורה של טלאי על טלאי, ועכשיו עושים סדר בתשתית המחשבים. חשבנו לקנות מתג של 24 פורטים שיהיה גם בסיס לעתיד. השאלה האם מספיק מתג של 10/100 או שעדיף מתג של 10/100/1000. יש לציין כי במשרד מיועדת לפעול בקרוב מרכזית IP קטנה.

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. שלום, אני לא מצליח להתחבר באף משחק (כמובן אני מדבר על חוקיים) למולטי הוא תמיד אומר שהשרת לא נמצא ואני מדבר על משחקים כמו NBA2K11 NEED FOR SPEED HP וכו' האימיול תמיד חסום על ידי פיירוול בבקשה איך אפשר כבר לסדר את זה??

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by Shbd,

בביתי נמצא כרגע ראוטר EDIMAX BR 6204Wg (שמתחרפן לפעמים) ומודם מוטורולה שחור של הכבלים. אני זקוק להמלצה לראוטר אלחוטי חדש, 1 GIG, תקן N ושיהיה סוס עבודה ועם אפשר גם עם NAS (שווה את זה?). כמו כן רצוי שגם יתמוך בחייגן L2TP של הוט כי ה- EDIMAX שלי בקושי שורד איתו ולכן אני כרגע בחיבור ללא חייגן. התקציב הוא 500 ש"ח+-. אין בעיה להוסיף יותר אם צריך, הגיע הזמן כבר לעבור למשהו איכותי.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by nat64x,

כיצד להגדיר מספר טלפון וירטואלי בחינם. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. אני יודע שכבר הרבה שאלו את זה פה לפניי אבל לי יש בעיה מוזרה שלא הצלחתי לעלות עליה לא בעזרת כל התרדים הישנים וגם לא בעזרת בזק שהיו איתי על הקו.. ככה יש לי מחשב נייח עם ווינדוס 7 אולטימט , וראוטר 2WIRE מהישנים, עשיתי פירמוט למחשב שמתי תווינדוס החדש הורדתי את האימיול הרגיל 0.50 החדש ואני פשוט לא מצליח להיות במצב רגיל ,אני כל הזמן בLOWID . ביטלתי את החומת אש של הווינדוס , נכנסתי לראוטר ושמתי אותו על מצב שכל הפורטים יהיו פתוחים בלי הגבלה . ועדיין כלום לא עוזר , שמתי איפי סטטי רשמתי את הפורטים באימיול ולא עוזר כאילו משהו חוסם אותו . יש אולי עוד איזה שהיא פיירוול במחשב שאני לא יודע עליו? (לא התקנתי עליו כלום המחשב ריק לגמרי ,והפייר וול של הווינדוס כיביתי אותו).. ממש מציק הדבר הז…

• 3 תגובות
    • 803 צפיות
  12. זה לא למתרות הונאה!!! אני צריך לדעת איך מגלים אייפי של מישהו של מחשב אחר אני יודע לפי האיי סי קיו ואני יודע לגלות של אתרים ושל מי שאיתי ברשת הביתית אבל איך אני מגלה של מחשבים שהם מחוץ לרשת הביתית שלי אפשרי דרך זה שאני מדבר עם מישהו בפייסבוק??? מומלץ לשלוח לי את התשובה בפרטי שלא יהיו "מזיקים" שיגלו איך מגלים אייפי =]

• 7 תגובות
    • 7.4k צפיות
  13. Started by Cheif,

כבר עמדתי לכתוב פוסט בנושא, אבל דרור פויר בגלובס אמר את זה באופן מעולה. http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000641060

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by Buffer,

היי, יש לי נתב Edimax BR-6204Wg שמשמש אותי כמאריך לטווח של הרשת האלחוטית בבית. הנתב מחובר לנתב אחר, הנתב הראשי, עם כבל רשת. הגדרתי בטעות את ה-netmask של הראוטר להיות 255.255.255.255, שזאת כמובן טעות מטופשת, שכן עכשיו הוא מכיר רק בכתובת IP אחת והיא הכתובת שלו עצמו. לכן אי אפשר להתחבר לממשק שלו יותר, אבל הוא עדיין ממשיך לעבוד כסוויץ (אפילו אלחוטי). אני כמובן יכול לאפס אותו ולהגדיר מחדש, אבל אני מנסה להימנע מזה. מישהו מכיר דרך קלה לפתור את זה? אני חושב על לנסות לשלוח חבילות עם ה-IP spoofing של הנתב ולעשות arp spoofing כדי לראות את התוצאה. אחרי שאני מגדיר את זה, אני צריך לעשות 2 פעולות: להתחבר וליצור session והשניה לשלוח את ה-form עם התיקון של ה-netmask. מה דעתכם? אשמח אם מיש…

• 1 תגובה
    • 737 צפיות
  15. Started by בית השלום,

יש לי מהירות רק של 1.5 אני צריך קליטה רק בתוך הבית (קטן 45 מטר) האם יהיה לי הבדל במהירות, בין תקן N לתקן G? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 833 צפיות
  16. Started by Matan D,

שלום, רכשתי מחשב נייד dell inspirion n5010 אך הנייד לא מזהה את הראוטר הביתי.. הראוטר מזוהה על-ידי האייפון ובנוסף כאשר אני מחשב את הראוטר בכבל למחשב הנייד הוא כן מזהה אותו... ניסיתי ללחוץ על הכפתור שמוצא רשתות אלחוטיות ( במקרה שלי f2, עם fn ובלי fn) ועדיין לא מצא לי כלום.. איפה הבעיה?

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. Started by Eranl99,

שלום לכולם, מכיוון שאני צריך אינטרנט ללא חייגן, נטשתי את טריפל C חזרה לבזק בינלאומי. כאשר אני בודק מהירות באתר של טריפל C הוא מראה לי מהירויות נמוכות (4M) ובאתר של בזק הוא מראה את המהירות הרצויה (12M). מה גורם להבדלים האלה? - מי מהם אמין? - האם יכול להיות שבזק מסלפים כאשר מזהים שהחיבור דרכם? מקווה שלא היה טעות לחזור לבזק...(לא אוהב בכלל את ההתחייבות, למרות שנתנו מחיר מאד אטרקטיבי)

• 1 תגובה
    • 834 צפיות
  18. Started by RX7,

שלום יש לי מודם נתב של SIEMENS SL2-141 אני פתחתי את הרשת אל-חוטית ושמתי סיסמא, עכשיו כשאני מתחבר לרשת מהאייפון ומוריד מהשרת (המהיר) הוא מגביל לי את המהירות הורדה למהירות מסויימת, וכשאני מוריד מהמחשב עצמו אני מוריד במהירות מקסימלית. מהירות האינטרנט שלי היא 5 מגה אם אני לא טועה על איזה אופציה עליי לסמן כדי שאוכל להוריד במהירות מקסימלית דרך האייפון? (או דרך כל מחשב אחר שמתחבר לנתב בדרך האלחוטית) ועל איזה הגדרות לשים את זה שלא תהיה לי הגבלת הורדה? העלתי תמונות http://img402.imageshack.us/img402/7039/40600856.jpg http://img828.imageshack.us/img828/2513/43612583.jpg תודה מראש לעוזרים

• 4 תגובות
    • 960 צפיות
  19. Started by roeesnir,

אני צריך ראוטר 8Prot, עדיף משולב מודם. ושהראוטר ידע לחסום למחשבים מסויימים את הגלישה, למעט כמה אתרים ספציפיים שיוגדרו ע"י בעל המשרד.

• 4 תגובות
    • 773 צפיות
  20. Started by bigdady0,

אני מחובר להוט ובזק בין לאומי בחבילה של 12 מגה. עכשיו החיבור הוא ללא חייגן, לכן רציתי לשאול האם מבחינת הספק יש הבדל מבחינת הניתוב של הספקית. אחרי שהתקשרתי לבזק בין לאומי ושאלתי כמו כול לקוח "למה האינטרנט איטי במיוחד בגישה לחו"ל" התומך טען שאין לו אפשרות לבדוק בגלל שאני מוגדר אצלהם המנוי ללא חייגן ולכן אין לו אפשרות לעשות בדיקות, ןמן הסתם הפנה אותי להוט שתמיד טוענים שהכל תקין (מה לעשות שהתמסורת בסדר אבל האינטרנט לא, זה כמו להגיד שהכביש תקין אבל הוא לא עובר ביעד אלה עושה עיקוף והמכונית עם פנצר). שאלתי היא האם באמת אין לו איך לבדוק כי אני מוגדר כאחד שהוא ללא חייגן (נשמע לי ממש מטומטם) או שפשוט הוא מורח אותי כמו תמיד? ואם הוא צודק אז האם יש לי מה לחפש בתמיכה של הוט? נ.ב אחרי …

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  21. האם יש תוכנה שאני יכול להתקין על המחשבים בבית שיזרימו לי מידע כל הזמן לגביי כמה רוחב פס מנוצל וכמה חיבורים נפתחים בכל מחשב? אני רוצה לנטר את הרשת בבית. כרגע מותקנים על כל המחשבים NETLIMITER, אך בשביל לראות מה קורה במחשבים האחרים אני חייב לגשת לאותם מחשבים או להשתלט מרחוק, יש תוכנה כלשהי שיכולה לעשות זאת? להזרים לי את המידע ששאני צריך? הרשת מחוברת כרגע ככה: נתב בזק 6740U DLINK מחובר למחשב שלי, ומחובר לסוויטץ ג'יגה של אדימקס לא מנוהל שאליו מחוברים 2 מחשבים.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. בעיה עם שליכת מייל של GMAIL רושם לי את ההודעה הבאה : הכתובת "bo55@netvision.net.il‬" בשדה "אל" לא זוהתה. ודא שכל הכתובות מופיעות בתבנית הנכונה. הכתובת מופיעה בשורה הנכונה אך משום מה GMAIL לא יכול לשלוח מייל זה ואחרים למה ? מה עושים

• 2 תגובות
    • 2.4k צפיות
  23. Started by edoko,

שלום חברים, לפני כשבוע התיקנו לנו בבית NGN והתקינו לנו ראוטר של NETGEAR. במקרה, קיבלתי גם מספק האינטרנט עוד ראוטר העובד בתקן N. אנחנו גרים בבית פרטי, וה WIFI לא מגיע לכלל האיזורים בבית. האם ישנה דרך להגדיר את הראוטר שקיבלתי מהספק (D-LINk DIR-615) לתפקד כסוויצ' ולהגדיל את טווח ה WIFI בבית דרכו? המון תודה מראש! עידו.

• 1 תגובה
    • 5.2k צפיות
  24. Started by noodle,

שלום לכולם, אני מתכנן לקנות את הראוטר הבא: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=746556 וכולם פה בפורום ממליצים על תקן N, אני יודע שזה התקן המתקדם ביותר שתומך בהעברת נתונים בקצב של 300MB/s , הנתון הנ"ל מתייחס להעברת קבצים בין הרשתות או פשוט בתמיכה של מהירות גלישה של 300MB ? בנוסף ציטוט מויקיפדיה לגבי תקן N: "תפוקת המידע הטיפוסית צפויה להיות בסביבות 74 מגהביט לשנייה, עם תפוקה מרבית של כ-248 מגהביט לשנייה." אז 300 זה סתם עוד מספר מנופח שדוחפים לצרכנים או יש בסיס כלשהו? שאלה נוספת : עד כמה נחות השימוש בתדרי 2.4GHz לעומת 5GHz? הבנתי ש-2.4 הוא תדר עמוס יותר מאשר 5. הגישה להגדרות הראוטר מתבצעת כמו הראוטר הנוכחי שלי (דרך האינטרנט עם הכתובת 192...) ? תודה מראש לכולם

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  25. Started by I7210I,

שלום יש לי שני מחשבים אחד מחובר עם חוטים לPRIVATE BOX של בזק והשני עם דונגל של EDIMAX 802.11N התקנתי את הדונגל הכל טוב ויפה הקליטה מצויינת הכל עובד אבל קורה לפעמים שפתאום הדונגל מאבד את הצפון ואני רואה סמל שאין בכלל כרטיס רשת במחשב! נכנסתי למנהל ההתקנים ואז אני רואה שכתוב את הדונגל ויש עליו סימן קריאה צהוב כאילו הוא לא מותקן יש לציין שהתקנתי אותו מהדיסק שלו ! מה עושים? תודה

• 2 תגובות
    • 896 צפיות

דיונים חדשים בפורומים