עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. יש לי בבית שלושה מחשבים שמחוברים ברשת דרך SWITCH (לא נתב) באופן רגיל לחלוטין. כיצד אוכל לדעת מהמחשב שלי (שהוא ראשי רק מבחינת החיבור שלו ל ADSL) מהם מספרי ה IP של שאר המחשבים ברשת?

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by Yoni Badash,

יש לי את החיבור של UNLIMITED מאה מגה בחיבור ישיר אני מקבל מאה הורדה והעלאה אבל ב-WIFI אני מקבל 30 מגה הורדה והעלאה, אפילו שאני יושב ליד הראוטר אני עדיין בחודש ניסיון, נגמר ב-24.1 בנוסף, בחיבור אלחוטי כל רגע השידור ב-TWITCH נעצר לכמה שניות עדיין יש לי את החיבור הקודם שהוא תשתית של 15 מגה בזק, וספק 15 מגה אורנג' בחיבור ישיר ואלחוטי אני מקבל 15 מגה מה הסיבה לדעתכם להבדל של 70%?? WPS קשור איכשהו? הראוטר של UNLIMITED הוא בשיטה N הראטור של אורנג' הוא בשיטה G

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by ido2309,

שלום לכולם, האם ישנו מישהו שיוכל להסביר כיצד ניתן להתחבר ממחשב ביתי עם חיבור רשת רגיל למחשב משרדי שנמצא ברשת IPVPN? בזק לא מסוגלת לתת תשובה.. תודה מראש!

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. שבוע טוב לכולם. היום ניסיתי להעביר את הראוטר לחדר אחר בבית-שיהיה ממוקם קרוב יותר למחשבים. בחיבור הטלפון לקיר,יש קו תקין(בדקתי). שמתי פילטר של בזק,חיברתי את הראוטר לחשמל ולDSL ו..נורת DSL מהבהבת ולא "נתפסת". ניסיתי בשני תקעים של בזק באותה קומה,עדיין לא עובד. בתקע המקורי בקומה למטה הראוטר עובד מצויין. אשמח לקבל הסבר ופתרון! תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. היי, התקנתי וינדוס 10 ומתאם ה WIFI נעלם מ device manager לאחר ההתקנה. איך אני גורם למתאם ה WIFI לפעול? אין זכר ל WIFI... תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  6. זה התחיל עם ה-ICQ שלא הצליח להתחבר בסופהשבוע האחרון... ומאז אני רק מגלה עוד ועוד אתרים גדולים שפשוט בלתי אפשרי להיכנס אליהם. הכי מציק זה שירות hotmail ואתרים כמו yahoo ו-download.com. ודווקא אתרים קטנים אחרים עובדים פרפקט. אז מה יהיה? התקשרתי לשירות לקוחות, וכלקוח חדש שהתחייב ל-4 חודשים הייתי זועם! מה ענו לי? זאת בעיה מוכרת ומטפלים בזה עכשיו. אז כנראה ש-4 ימים לא הספיקו להם בשביל זה. מתי כבר יפתרו את זה? התשובה שקיבלתי היתה מתחמקת משהו בסגנון פוליטיקאי נפוץ "זה נמצא בטיפול ברגעים אלה ממש". בינתיים אני תקוע! למה התחברתי אליהם? דווקא בגלל ההמלצה החמה כאן בפורום. ולא שאני מאשים אתכם... בכלל לא! רק מוציא עצבים קצת... מה דעתכם על זה תגידו לי? אני מקווה שאני לא היחיד כאן שסובל.…

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. שלום לכולם, מחפש המלצה לראוטר אלחוטי יציב לכבלים עם יציאת USB, עובד ללא חייגן IP דינאמי: יש לי EDIMAX 6524N והוא נופל אחת לחודש בערך, האם יש משהו יותר יציב כמו ה-3COM שהייה לי קודם (נפילה פעם בשנה לערך). האם אני יכול לחבר דיסק USB על יציאת USB של ראוטר והדיסק יראה ככונן על ידי כל המחשבים ברשת? האם כך חוסכים מחשב שיחזיק את הדיסק השיתופי? בתודה מראש, יהודה

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. שלום. חפשתי בנעוץ אך לא מצאתי את מה שחפשתי, אז אני שואל כאן. יש לי 2 מחשבים אחד הוא המחשב הראשי עליו מותקנת מערכת הפעלה VISTA , המחשב השני הוא עם מערכת XP עשיתי בין שני המחשבים רשת עם כבל מוצלב, במחשב הראשי בנוסף יש גם אינטרנט אז ככה שגם במחשב השני יש.( ככה הגדרתי.) עכשיו שהכל פועל לי FIX רציתי לשאול, האם יש תוכנה טובה שאפשר לקבוע מה המהירות שהמחשב השני יקבל? (הגבלת UPLOAD OR DOWNLOAD של האינטרנט, וגם של הרשת של השיתוף קבצים עצמה) השאלה השנייה, איך אני יכול לדעת שהרשת שעשיתי נחשבת ליחסית מאובטחת מהאינטרנט שעשיתי לה? האינטרנט שיש לי הוא 5 MB ויש לי אנטי וירוס במחשב הראשי Kaspersky Internet Security 2009 . במחשב השני גם יש לי אנטי וירוס Kaspersky Anti Virus 2009 . יש לציין …

9. Started by NuXeR,

שלום ! ככה , יש לנו 3 מחשבים בבית כולם עם כרטיסי רשת......כבלים CAT5 מוכנים..... עכשיו יש מודם שאפשר לפרוץ - להפוך לנתב ואז רק לקנות HUB או SWITCH, אך אני מעדיף לקנות נתב טוב כמו שצריך לעתיד . עכשיו ההגבלה הכספית שלי היא בערך 300 שקל לנתב..אז יש 2 אופציות : 1. למצוא אחד זול זול זול 2. לקנות מחול. אני מעדיף לקנות בארץ כמובן אז מצאתי פה אחד http://www.top100.co.il/Product.asp?Pid=BR-6004&Cat2Cat1ID=47&Cat2ID=139&aff=zap# במחיר די סביר (269 ש"ח) והוא נראה לי טוב אני לא כל כך מבין בזה בגלל זה רציתי להתעייץ איתכם ! אני מעוניין (אם אפשר..) להגדיר לכל מחשב אחוזים מרוחב הפס (לי 70% לאחותי 15% ולאחי 15% חחח ;D ) אנחנו על ADSL 1.5 מגה ביט ככה שזה לא רע בשבילהם כל אחד…

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. העיניין הוא שכאשר אני מכבה את המחשב, הראוטר נישאר דלוק... רק הנורה של הLAN נכבית. מדובר בראוטר סימנס SL2-141. כפתור הכיבוי נימצא מאחורי הראוטר כך שלא ניראה לי הגיוני שיש צורך לכבות אותו כל פעם, אחרת היו ממקמים את הכפתור הנ"ל במקום קצת יותר נגיש.

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by cold fire,

יש לי שלושה מחשבים שניים שהם PC ואחד נייד יש לי מודם לADSL הבעיה שצריך לנתק את הכבל כל פעם כשרוצים להתחבר דרך מחשב שונה האם כדאי לקנות נתב או כרטיס רשת, כלומר מחשב אחד יהיה מחובר לרשת ודרכו השניים האחרים... תודה

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. עוד פעם בחיבור ללא חייגן כרגע הורדה איטית מטורטנים פרטיים TL וכו' מקבל 550 KB, מתחבר עם חייגן מקבל 100 מגה. אני נמצא ב 100 מגה. למישהו יש את התקלה הזאת כרגע ?

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  13. Started by CrashZone,

ברשותי נייד מסוג lenovo r60e ומודם מסוג TRENDnet TEW-431BRP. הנייד לא מזהה את כיומן של רשתות אלחוטית, כאן ובמכללה. אני לא יודע אם הראוטר משדר אבל חושב שכן, מה שבטוח זה שהנייד לא מזהה אולי הכרטיס רשת האלחוטי שיש בו לא מופעל. ניסתי לגשת בכלי ניהול לווירלס זירו קונפיגרישן לשים על אוטומתי ולעשות הפעלה מחדש, לא עזר. כמו כן דרך קביעת תצורה אני כל הזמן מעביר את הכרטיס לאלחוטי מופעל מידי פעם זה חוזר לאלחוטי מנותק... כשאני לוחץ fn+F5 הוא אומר שהוא לא מזהה שום רשתות שמשדרות. אולי אני לא מתקין את זה נכון..?או שמא הכרטיס פגום? אודה לתגובות מהירות, תודה.

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by cupidil,

הי, בעקבות המלצה בפורום רכשתי 2 access points של Ubiquiti . ־AP-AC-Lite ו ־AP-AC-LR. כרגע הם לא מחוברים חיבור קבוע, אלא פשוט מונחים על ארוניות עם כבל רשת גלוי. אני רוצה לחבר אותם על התיקרה ולחצוב תעלה כדי להסליק את כבל הרשת. איך אני יכול לדעת מהו המיקום האופטימלי בבית לכל נקודה? תודה

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  15. יש לי בבית מספר מחשבים. המודם-ראוטר של ROTAL שקיבלתי מבזק מחובר למחשב ה"ראשי" שנמצא בקומה למעלה. בקומה למטה יש לי מחשב נוסף שמתחבר באופן אחלוטי אל הרואטר שלמעלה (כרטיס רשת אלחוטי USB של Edimax). עכשיו ברצוני לרכוש Access Point של חברת Edimax ולחבר אותו למטה למחשב שמתחבר באופן אלחוטי. האם זה אפשרי?? כלומר לחבר את הAP עם כבל רשת לכרטיס רשת שבמחשב. (המחשב עצמו מתקשר עם הרשת באופן אלחוטי אבל) זה בר ביצוע או שחייב חיבור ישיר עם כבל רשת בין הראוטר ל-AP?

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by MISTER WEB,

אני רוצה לדעת מה מבין הספקים האלה הכי מהיר כי אני אמור לקבל את המודם וכל הדברים של וואו בכל יום!!!תודה

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by koko0,

בעיקרון הפניית פורטים עובדת כך שכשמגיעה חבילה שלא בוקשה לפני כן היא מנותבת לפי הפורט שלה למחשב מסויים. אם שני מחשבים שמחוברים לאותו ראוטר רוצים להשתמש בטקסטמי (פורט 5190) מה קורה? איך מאפשרים דבר כזה? דרך אגב למישהו יש מדריך טוב על ההבדל בפרוטוקול http לבין הפרוטוקול tcp ? לא הבנתי למה צריך להפריד את זה לשני דברים

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. שלום חברים 1.הייתי שמח לדעת מה ההבדל בין TPLINK 941ND ל1043ND? 2. אני צריך לקנות כרטיס רשת אלחוטי. חשבתי על כרטיס PCI לאור מה שקראתי בNetchief אך אין כרטיס PCI עם כבל מאריך. יש את התוסף הזה שפותר את הבעייה אבל זה מאוד יקר וגם אין בארץ. (27$) מה אתם חושבים? יש לציין שאני כנראה קונה את המוצר הבא על מנת להתחיל ללמד את עצמי אבטחת מידע, רשתות אלחוטיות וכדומה. אך לפי מה שאני מבין הקרינה שלו פי כמה וכמה מהתקן המותר. לא ? תודה.

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. מישהו יכול לעזור לי לחבר מערכת רמקול חיצוני של הרמן קרדון לטלויזית LG דרך בלוטוס? הבלוטוס ברמקול חיצוני עובד (בדקתי דרך הפלאפון) אך לא מצליח ליצור קישור לטלויזיה.

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. קבלתי השבוע. עובד נורא. המודםראוטר הקודם שהיה אצלי, ל-15 מגה, היה עם טווח קליטה ואיכות חיבור גבוהים בהרבה. איך ההתנסות שלכם?

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. שלום, יש ברשותי מודם terayon tj715 שסופק לי ע"י חברת הכבלים וראוטר אלחוטי (חדש) edimax br6204wg חבילת הגלישה היא 1.5 מגה, דרך הכבלים בשילוב עם 014 חיברתי את הראוטר לפי הוראות היצרן ונתקלתי בבעייה הבאה: מהירת הגלישה איטית ביותר, עוצרת לחלוטין לפרקים ובלתי יציבה. פרטים נוספים: - הבעיה מתרחשת גם כאשר המחשב מחובר באופן אל-חוטי וגם כאשר הוא מחובר ישירות לראוטר באמצעות כבל. - כאשר אני "עוקף" את הראוטר ומתחבר היישר אל המודם - הגלישה מעולה וחלקה. - אני משתמש במחשב נייד עדכני - הקליטה ברשת האלחוטית מסומנת כ"מצויינת", אך כאמור, ללא קשר לקליטה, המהירות נוראית. - אין לי תוכנות הגנה מיוחדות מלבד פיירוול של ווינדווס (ויסטה). (ייתכן וקיימות תשובות דומות בפורום ויתכן ואני טוחן מים, אך …

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  22. הייתי עם ממיר רגיל, HD, והייתי מקבל כתובת שמתחילה ב-5.29 החליפו לי לממיר mini Fiber ואז הייתי מקבל כתובת שמתחילה ב-77.138 ועכשיו החזירו לי ממיר ישן (כי הפייבר עשה בעיות), ממיר Magic HD ואני מקבל כתובת שמתחילה ב- 213.57 ממש מוזר שממירים משפיעים על ה-IP. ומה שיותר מפגר זה שהכתובת של הממיר mini Fiber גרמה (99% זו הייתה הסיבה, כי לא הצלחתי להבין מה עוד יכל לגרום לזה) לזה שה-Bridge Mode ננעל לי ב-HOT Box.

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by Justo,

אני בחבילה של 2.5M, עובד דרך ראוטר. הפורט של הטורנט (utorrent) פתוח והכל מוגדר בסדר. ובכל זאת, מהירות ההורדה מתייצבת על משהו מגוחך של 10kb (כמובן שישנם הרבה מאד אנשים על אותה הורדה) הורדה של קבצים מישראל מתבצעת על מקסימום, לפי קצב החבילה. דבר נוסף מעניין - ישנם מדי פעם קפיצות מטורפות של הטורנט הן בהעלאה והן בהורדה, שנמשכות שניות בודדות.. מישהו נתקל, שמע, מכיר או יודע מה ניתן לעשות?

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. היחידי שמצאתי שעושה את העבודה (חצי לפחות) זה זה בינתיים : http://www.p.goleech.com/ שם במקום של ה WWW שמים לדוגמא GOOGLE ושם בחיפוש אני רושם לדוגמא FACEBOOK - LOG IN - וזה מצליח להיכנס לאתר הבעיה שבאתר לא ניתן לשלוח הודעות .... אז עד שאני אתפוס בצד למילה את מנהל הרשת פה (שעדיין לא ידוע מזה עד היום...) יש למישהו אתר פרוקסי שכן עושה את העבודה כמו שצריך ? תודה

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by rbik,

שלום, אני מחובר ל 15M דרך הוטנט ותשתית בזק. לפני כשבועיים חל שינויי מורגש וברור בצפיה ב-STREAMING VIDEO. (סרטים וסדרות) לפתע יש כל הזמן עצירות ל-BUFFERING. אני צופה בעיקר בתכנים מ-ALLMYVIDEOS אבל הבעיה משתחזרת גם באתרי STREAMING אחרים. לדעתי לא ראיתי בעיות ב-YOUTUBE אבל לא ערכתי בדיקות רציניות. בדיקות מהירות לארץ ולאירופה בSPEED TEST נראות תקינות. וגם התחושה בשיתוף טורנטים היא שהמהירות לא השתנתה. בבדיקה טלפונית מול תשתית וספק לא נמצאו תקלות. אני מרגיש באיטיות גם במחשב האישי גם בסלולרי וגם בכרומקאסט , אז לא נראה שהבעיה היא בקצה המשתמש. כמו כן התחברתי לשבוע ניסיון באקספון וגם שם האיטיות מורגשת. האם יש למישהו רעיונות מה השתנה לפתע שגורם לשינוי מובהק כל כך בתחום אחד של תעבורה…

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים