רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,493 דיונים בפורום זה
-
בס"ד אז ככה התקנתי ubuntu על xp בעזרת vm ואני מנסה לשתף את הקבצים בעזרת samba הבעיה שלי שאני לא מצליח ליצור רשת אחת בין הxp לvm אני מחובר לאינטרנט באמצעות מודם Wan (PPP/SLIP) (זה לא אומר לי שום דבר אשמח להרחבה בנושא ) IP / Subnet Mask 89.138.253.156 / 255.255.255.255 Gateway 89.138.253.156 Hardware Address 00-53-45-00-00-00 כאשר הvm שלי מוגדר כ Hardware Address 00-50-56-C0-00-08 IP / Subnet Mask 192.168.0.1 / 255.255.255.0 DHCP 255.255.255.255 והכרטיס רשת של הxp מוגדר (LAN) IP / Subnet Mask 172.28.234.202 / 255.255.248.0 Gateway 172.28.232.1 DHCP 172.18.144.176 DNS 192.168.101.102 Hardware Address 00-19-D1-FC-DA-91 ב - vm ניסיתי להגדיר את החיבור כ bridge אבל…
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קנו לי לאחרונה מחשב נישא.. אני מעוניין לחבר אותו ברשת למחשב השולחני שלי... במחשב השולחני יש לי יציאת FIREWIRE, ואילו בנייד יש לי USB2.. האם יש כבל המחבר בין השניים או שיש קבל המחבר בין הכבל אינטרנט (המתחבר לכרטיס רשת) לבין הFIREWIRE? או שכדי לחבר בין המחשבים אני חייב שלמחשב השולחני יהיה כרטיס רשת נוסף?
-
אני רוצה לדעת מה מבין הספקים האלה הכי מהיר כי אני אמור לקבל את המודם וכל הדברים של וואו בכל יום!!!תודה
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חיברתי שני מחשבים דרך רשת ביתית (פשוט חיבור ethernet רגיל) למחשב אחד אני מצליח להכנס, לראות ולשתף את המדפסת ומהמחשב השני אני מקבל הודעת שגיאה שכנראה שאין לי permission להתחבר. איך אני מסדר permission מהמחשב השני?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום יש ברשותי אינטרנט במהירות של 12 מ"ב עם חבילת גיימר. רציתי לדעת איזה בדיקות אפשר לעשות כדי לראות את היעילות המקסימלית של החבילת גיימר שברשותי. אני לקוח של חברת 013 נטוויז'ן אם זה רלוונטי. תודה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
ועברתי על המון מדריכים - ואני פשוט לא מוצא פתרון. נתחיל על מה שיש - מחשב נייח שמתחבר דרך USB לאינטרנט בכבלים - מודם Thomson חייגן של ברק ראוטר של msi - RG60G מחשב נייד עם חלונות ויסטה. מה שעשיתי - את הראוטר חיברתי למחשב בכבל רשת רגיל - אז הוא הראה ליקישוריות מוגבלת או חסרה נכנסתי לחיבור של ברק - והגדרתי לו בשיתוף שישתף אינטרנט לחיבור של הכבל רשת (ששם מחובר הראוטר) הקישוריות מוגבלת או חסרה נעלם. מהרגע שהתחברתי לאינטרנט - למיטב ידיעתי גם בנייד כבר אמורה להיות יכולת להתחבר. אני מתחבר לרשת האחוטית שם - MSI - וה Vista מראה לי שם שהוא מצליח להתחבר לאלחוטי - אבל הוא לא מקבל את שיתוף האינטרנט. הערות : *בראוטר עצמו אני לא בטוח לאן צריך לחבר את הכבל רשת שבא מהמחשב - לכניסת רשת הנ…
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום בבדיקת מהירות אני מקבל 63/3.5 (אני מחובר בבזק), אבל ברגע שאני מתחיל להעלות סרט ליוטיוב אז אין תגובה לגלישה, גם לא במחשבים אחרים שנמצאים על אותו ראוטר. בדקתי גם פינגים ל8.8.8.8, כל עוד אני לא מעלה אז הפינגים תקינים, אולם ברגע שאני מתחיל להעלות הפינגים חוזרים. עוד נקודה מעניינת שכאשר אני מסתכל על המנהל משימות במחשב שממנו אני מעלה, אני רואה שהמחשב כל הזמן שולח מידע (למרות שהוא לא כל כך מקבל), ומה שעוד יותר מוזר שהוא שולח במהירות ממוצעת של 5 מגה שזה יותר ממה שאני מקבל בבדיקת מהירות. בקיצור, מוזר ביותר, לא מצאתי משהו בגוגל, אני נואש לעזרה תודה מראש למסייעים
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, בהמשך לבעיות מהאשכול הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=500780.0 לא יודע בדיוק מה קרה. אבל פתאום בלי סיבה הראוטר לא מצליח להתחבר לאינטרנט:. TL-WR841N. לא עשיתי שום שינוים מיוחדים, האינטרנט פתאום התנתק ומאז לא מצליח להתחבר באמצעות הראוטר. מה לא ניסתי: להגדיר מחדש, לעשות ריסט. שום דבר. בבית יש רשת שיתוף עדיין. אני כן מצליח להתחבר דרך המודם והמחשב. אודה לעזרה.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני נתקל בבעיה מציקה , ששמתי לב שכמעט תמיד קורה בשעות אחה"צ-ערב. אני כבר לא מדבר על מהירות הורדה בשעות העומס- אלא ניתוק כללי מן האינטרנט בשעות האלו. דפי אינטרנט לא נפתחים ויש אייקון צהוב על מד הקליטה במחשב כשזה קורה (מצורף בתמונה). החלפתי כבר 4 ראוטרים שונים ובכול יש את התקלה הזאת. המחשב כמובן מחובר בחיבור אלחוטי. בא אליי לבדיקה טכנאי כבר מספר פעמים - והוא אומר שהבעיה היא רק כשמתחברים בלאחוטי. כך שזה או הראטור או גורם אחר (אנטנה שמפריעה וכו') כיצד ניתן לנסות לגעת בבעיה? [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום יש לי שלושה מחשבים. שניים עם חיבור LAN ואחד בלי. במודם יש לנו שני יציאות אחת USB ואחת LAN. הUSB הולך למחשב בלי יציאת הרשת אני זקוק למפצל LAN והבנתי שמדובר ב HUB או בSWITCH השאלה היא מה ההבדל והאם הוא משמעותי עבורי.
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
טוב, המלצות למחשבים לא הצלחתי לקבל בפורום, נקווה שפורום תקשורת יותר מועיל אני מחפש לקנות ראוטר אלחוטי שיענה על הדרישות הבאות (אני לא יודע לגבי מחירים, אבל שיהיה סביר, נראה לי 300 ש"ח זה יקר לא?): א. תומך בתקן N. ב. יש לו לפחות יציאת ETHERNET אחת. ג. עובד טוב עם מודם שמחלקים בבזק. ד. יודע להתמודד בלי בעיה עם עומסים של הרבה חיבורים (למשל תוכנות שיתופיות). ה. לא מתבייש גם כשמחוברים אליו 6 מכשירים אלחוטיים (כולל ציוד של מאק). ו. לא מתנתק בעומסים ולא מנתק בעומסים.
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
טוב, כפי שהכותרת אומרת אני רוצה להחליף את הנתב המיושן שלי שקיבלתי מבזק בנלאומי לציוד יותר טוב וגם מפני שהנתב הנוכחי שלי מתחיל להראות סימני גסיסה. אני צריך נתב עם כניסות LAN של גיגה + מודם ADSL + רשת אלחוטית N. התקציב הוא עד 1500~ פלוס מינוס. השאלה האם קיים מוצר כזה??
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ראוטר: TP-Link מדי כמה שעות אני חווה ניתוקים מהראוטר. אני מחובר אליו עם כבל רשת והראוטר מתחבר למודם כבלים שאיתו אין בעיה. כשיש ניתוק, יש את הסימן הזה בווינדוז ב-Taskbar שמסביר על מצב הרשת ומתווסף לו סימן צהוב שאומר שישנה איזושהי בעיה. כדי לתקן את זה אני פשוט צריך לנתק ולחבר את הראוטר מחדש מהחשמל. מה עושים?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, רכשתי מחשב נייד חדש ויש ברשותי מחשב נייח שמוחבר לאינטרנט ב ADSL במהירות 1.5 מגה. אני רוצה להתחבר עם הנייד לאינטרנט ואני יודע שאני יכול לרכוש ראוטר אלחוטי או חוטי. השאלות שלי, כאחד שממש לא מבין בזה כלום: 1. מה היתרונות והחסרונות המרכזיים של אלחוטי על פני חוטי. חשוב לי שמהירות הגלישה וההורדות לא ייפגעו. 2. מהם טווחי המחירים לראוטרים מומלצים. אני צריך עזרה והכוונה במה לבחור, ובאיזה סוג שמתאים לי, כי ממש אין לי מושג. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם!! כרגע יש לי שני מחשבים המחוברים ברשת Ethernet לכל דבר. לכל מחשב כרטיס רשת, וכבל קואקסיאלי דק 10Base2 עם חיבורי BNC אשר מחבר בינהם. מחשב אחד (הישן) מריץ Win95 ועובד חלק (טפו... טפו... טפו...), מחשב נוסף מריץ Win98. עד כה השימוש ברשת היה שיטוף המדפסת, הסורק, הצורב והעברת קבצים בין המחשבים. ולאינטרנט כל מחשב התחבר בצורה עצמאית (מודם Dial Up רגיל). הרשת פועלת כהלכה כבר שנתיים פלוס. כרגע אני בונה לי מפרט ומתכוון לקנות מחשב חדש, ובנוסף לעבור מהאינטרנט ה"רגיל" ל"מהיר". סביר להניח, שהמחשב החדש יריץ את מערכת ההפעלה WinXP Pro. אני מעוניין לחבר לפחות שני מחשבים (Win95 ו - WinXP Pro) לאינטרנט ה"מהיר" כך שכל מחשב יהיה מחובר לאינטרנט ללא תלות במחשב השני. * כרטיסי הרשת ש…
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בחלונות 7 אני יכול לראות את כל התיקיות המשותפות וזה עובד מצוין. אך ב-XP אני יכול לראות רק את ה-Public ואילו תיקיות אחרות ששיתפתי ניתן לצרף אבל לא להיכנס (מקבל Access denied). כיביתי את האפשרות של הגנה ע"י סיסמה בחלונות 7 וגם נתתי הרשאה ל-Everyone את השליטה המלאה+לקרוא+לכתוב. ניסיתי גם לכבות Firewall, להדליק ולכבות Guest כולל ריסטרטים. אין לי מושג מה עוד אפשר לעשות... הרי אני יכול להיכנס ולראות חלק מהתיקיות, למה אלה שהוספתי אי אפשר? תודה על כל עזרה. נ.ב. ראיתי כבר מדריכים שמתעסקים עם בעיה של סיסמה, זו לא מה שיש לי.
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, אני מחובר לאינטרנט דרך הכבלים. יש לי שתי מחשבים והכל(שתי המחשבים והמודם) מחוברים ל-SWITCH. הבנתי שבשביל להשתמש בשיתוף אינטרנט של ווינדוס צריך שבמחשב אחד יהיו שתי כרטיסי רשת כאשר אחד מהם מחובר למודם ואחד למחשב השני/סוויץ'... האם יש דרך לשתף את האינטרנט בתצורה הנוכחית (שהכל מחובר לסוויץ')? (אני לא מתכוון ל-PROXY, אלא שיתוף כמו זה של ווינדוס) תודה!
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני נוסע לורשה עוד שבוע ורציתי לקנות נתב חזק עם מודם (כדי לא להיות תלוי בחברות) הכיוון הוא E8350 כרגע במחיר של כ-700 שקל, אשמח להמלצות נוספות (V900R יקר שם) http://www.e-vox.pl/Linksys-E8350-EJ-AC2400-Dualband-Gigabit-Router-E8350-EJ,p,66381/?ref=ceneo.pl
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם! קיבלתי ראוטר חדש מבזק והאינרנט עובד לי מצוין. הבעיה שכאשר אני מנסה להתחבר לרשת האלחוטית אז מתחילות הבעיות. האייפון שלי רושם שהוא לא יכול להתחבר לרשת הזו וכך גם הלפטופ. המכשירים מזהים את הרשת אבל צלא מצליחים להתחבר. הרשת בלי סיסמא. משהו שמע על הבעיה או יודע מה הפתרון. אשמח לעזרה תודה מראש! רן
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
אני משתמש בתוכנת גיבוי IDRIVE פתחתי עבורה פורטים בפיירוול של XP וכן בראוטר סימנס SL2-141 בפרוטוקול TCP ולכל IP בדיקה עם התוכנה של PORTFORWARD.COM מראה שהפורטים פתוחים למרות זאת יש לי בעית תקשורת עם השרת של IDRIVE ובתמיכה ביקשו ממני לעשות TELNET ל-IP ולפורט שלהם הבעיה היא שהTELNET מחזיר: cannot open connection to host... connect failed וזאת למרות שהפורטים כביכול פתוחים אני צריך עזרה להגיע למצב שהTELNET יעבוד. תודה
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי הקמתי אתר בWIX.COM. לצערי הם עדיין לא מאפשרים הוספת HTML. האם יש לי אפשרות להוסיף מונה כניסות לאתר שלא מאפשר הוספת HTML? אולי מונה כניסות חיצוני (יש דבר כזה בכלל?)????
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
היי, אני משתמש ב-HOTMAIL כשרת דואר אלקטרוני. אני עובד מול משרדים בסין ושולח להם מיילים באנגלית אך משום מה המיילים יוצאים מבולבולים... הכוונה היא שאין סדר במילים והכל יוצא מבולגן ולא קריא. למישהו יש רעיונות איך לפתור את הסוגיה הזו, נכנסתי להגדרות ופשוט לא מצאתי, שיניתי גופן, ל-ARIEL, אני דואג לרשום משמאל לימין ועדיין לא עובד. תודה מראש לעוזרים זה חשוב לי מאוד.
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מכיוון שאני יוצא בקרוב למילואים ומעונין להישאר מחובר לעולם המקוון החלטתי לנסות ולממש את חזון ה be connected של Nokia. ברשותי מחשב Laptop IBM 390X עם Windows 2000 וטלפון סלולרי Nokia 6210. התקנתי את תוכנת המודם של הטלפון הניתנת להורדה חינם מאתר Nokia, הגדרתי את מהירות המודם ואופן החיבור, הגדרתי dial-up חדש וניסיתי להתחבר (הקישור בין הטלפון ל laptop נעשה ע"י פורט ה IR). לצערי הרב לאחר תהליך הקישור בין ממשקי ה IR בעת תהליך ה dialing הקישור מתנתק והטלפון "נתקע". עלי לכבות את הטלפון ולהדליקו מחדש בכדי שיחזור לפעולה תקינה. לאחר מספר נסיונות הצלחתי להתחבר ל ISP (נטווי'ן) אך רק לכמה שניות ומיד התנתקתי. למישהו יש מושג איך מפעילים את העסק הזה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כל פעם שאני צופה בשידור חי דרך האינטרנט יש לי בופרינג מטורף , זה משגע אותי אי אפשר לצפות בשידור חי בלי שיתקע מיליון פעם , 014 מתגאים בכבל התת ימי " אתרים בחו"ל " אבל לאתרים בארץ יש אותו " כבל " ואפילו בשידור המשחק בין מכבי תל אביב להפועל באר שבע באתר של ערוץ 1 היה לי בופרינג !!! וזה לא אתר בחול , מה אפשר לעשות ? או שכל השידורים החיים נתקעים ?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
העיניין הוא שכאשר אני מכבה את המחשב, הראוטר נישאר דלוק... רק הנורה של הLAN נכבית. מדובר בראוטר סימנס SL2-141. כפתור הכיבוי נימצא מאחורי הראוטר כך שלא ניראה לי הגיוני שיש צורך לכבות אותו כל פעם, אחרת היו ממקמים את הכפתור הנ"ל במקום קצת יותר נגיש.
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-