עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by furyanaor,

היי, מעוניין לארגן טלוויזיה (אינטרנטית - בכבל) + וויפי בחצר. העברתי כבל רשת מהסוויץ' שבסלון ועד לבחוץ. הסוויץ (1Gb) מוזן עלידי HotBox4 מארון התקשורת (כלומר: DHCP) כך שזורם אינטרנט 500 מגה. כל שנותר הוא להפיץ בחצר וויפי ולחבר את הסטרימר שבחוץ (xiaomi) לרשת באמצעות כבל. חיפשתי לי מוצר אמין במחיר שפוי אשר מקבל רשת בכבל, מעביר הלאה (בכבל) ומפיץ וויפי דואל באנד. מצאתי 2 מוצרים שישרתו אותי כ- AccessPoint: (האם הקונפיגורציה הזו נכונה לצרכים שלי?) 1. NETGEAR WAP104 2. NEATGEAR R6220 עכשיו שניהם דומים מאוד! ההבדל היחידי הוא שבאחד קיים חיבור WAN ובשני לא, אך על פי הוראות היצרן אין לכך שום הש…

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by Shasoosh,

אני רוצה לקנות ראוטר אלחוטי ורציתי לדעת אם אני צריך לחפש דגם ספציפי אם כרגע יש לי חיבור לכבלים בלי חייגן. האם מישהו יכול להכווין אותי למדריך בנושא, מה מתחבר למה וכו'. תודה

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by benor,

יש לי באיזור מת"ב ומתי שהיא תשחרר את האינטרנט האם אני יוכל לעשות אינטרנט בכלבים??י שמעתי שלא בכל איזור אפשר אם זה יעזור אני גר באיזה איזור נידח בעמק חפרץ:AR15:

4. המשרד עד היום עבד בצורה של טלאי על טלאי, ועכשיו עושים סדר בתשתית המחשבים. חשבנו לקנות מתג של 24 פורטים שיהיה גם בסיס לעתיד. השאלה האם מספיק מתג של 10/100 או שעדיף מתג של 10/100/1000. יש לציין כי במשרד מיועדת לפעול בקרוב מרכזית IP קטנה.

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by koko0,

בעיקרון הפניית פורטים עובדת כך שכשמגיעה חבילה שלא בוקשה לפני כן היא מנותבת לפי הפורט שלה למחשב מסויים. אם שני מחשבים שמחוברים לאותו ראוטר רוצים להשתמש בטקסטמי (פורט 5190) מה קורה? איך מאפשרים דבר כזה? דרך אגב למישהו יש מדריך טוב על ההבדל בפרוטוקול http לבין הפרוטוקול tcp ? לא הבנתי למה צריך להפריד את זה לשני דברים

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by -impreza-,

שלום לכולם יש לי ראוטר של דילינק ובחדר דיי רחוק אקסספוינט של אדימקס דגם 7416 הכל מעולה אני עובד כבר כמה חודשים איתו אבל הבעיה שכל שעה בערך הוא פשוט מתנתק מהאינטרנט ל10 שניות ואז הכל חוזר רגיל מה אני יכול לעשות כדי לגרום לו להיות מחובר ללא הפסקה זה פשוט מפריע לי מאוד במה שאני עוסק באינטרנט תודה לעזורים!

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by glia,

היי, יש לי מחשב נייד מדגם Lenovo G580 ,win 8 64bit שמזהה לי רשתות אלחוטיות ואפילו מצליח להתחבר אליהם. פרט לרשת הביתית שלי שאותה הוא אפילו לא מוצא. בשונה משאר המחשבים בבית והמכשירים הסלולרים שכן מתחברים אליה. מה יכול להיות הפיתרון לבעיה המעצבנת הזאת??????

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by elad_jacoby,

טוב יש מדריכים לכל אחד איך להתקין אבל לא רשום פה בשום מקום גם לאחר חיפוש מה כדאי ומה עדיף.. שיתוף בין מחשבים או ראוטר.. יש לי 2 מחשבים (יהיו) די רחוקים אבל הבנתי שאפשר להגיע איך שהוא אחד אל השני.. מה אתם אומרים עדיף? מבחינת מהירות התנתקויות והכל. תודה

• 25 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. אני צריך 802.11n כדי לנגן קבצי 1080p ברשת אלחוטית לחדר שינה (ב-802.11g הנוכחי זה מקרטע). אבל קצת תמוה בעיני שכל הראוטרים החדשים שאני רואה הם 10/100.. מה הקטע? בימינו שכל המחשבים מגיעים עם 1Gbit onboard זה דווקא יכול להיות שימושי כדי להעביר קבצים כבדים ברשת החוטית שלי.. במקום לקנות עוד סוויטצ' בשביל זה. כרגע ברשת 10/100 אני מעביר קבצים בין המחשבים בקצב של 11Mb/s ולא הייתי מתנגד לראות את זה משתפר.

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by curdi1,

שלום לכולם, קיבלתי מחבר נתב nexttech אלחוטי ששכח את הסיסמא שלו איך אני יכול לעקוף את הבעיה הנ"ל על מנת להתחבר לנתב ולתחל אותו מחדש ? תודה רבה !!

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. היי לאחי יש SIEMENS SL2-141 וגם מחשב נייד עכשיו איך הוא יעשה שהשכנים לא יגלשו על חשבונו ? יענו לשים סיסמה ( שיקליד בנייד וזהו ) ואם מישהו זר מוצא את הרשת יצטרך להקליד ססמה כדי להתחבר ...

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. שלום לכולם, מחפש המלצה לראוטר אלחוטי יציב לכבלים עם יציאת USB, עובד ללא חייגן IP דינאמי: יש לי EDIMAX 6524N והוא נופל אחת לחודש בערך, האם יש משהו יותר יציב כמו ה-3COM שהייה לי קודם (נפילה פעם בשנה לערך). האם אני יכול לחבר דיסק USB על יציאת USB של ראוטר והדיסק יראה ככונן על ידי כל המחשבים ברשת? האם כך חוסכים מחשב שיחזיק את הדיסק השיתופי? בתודה מראש, יהודה

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by Kukishin,

תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  14. לפי כמה ימים היא לי אינטרנט 750K שהיה איטי והיה מחולק לשני מחשבים על ידי ראוטר של אדימקס AR-7024 בכל פעם שאחד המחשבים היה נכנס לאימיול לא היה אפשר לגלוש באינטרנט בשני המחשבים חשבתי שהבעיה היא המהירות של האינטרנט שהיא גם ככה נמוכה ועוד מתחלקת ל 2 היו בוצע השידרוג למהירות של 4M הורדה ו 400K העלאה ואני לא מרגיש הבדל משמעותי עדיין אני לא יכול להיכנס לאימיול ולגלוש באינטרנט באותו זמן והמהירות של המחשב השני גם מושפעת מהאימיול מה אתם אומרים הבעיה? אני כבר ממש מבועס תודה מראש!

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. 2 בעיות עם מודם שיחות פשוט של נטוויז'ן. המודם בא אחרי הנתב, ויש שתי שלוחות. 1) כשאני שולח פקסים בשלוחה 2 אני חייב להרים את השופרפרת לפני שהמחשב מחייג את המספר (לא קורה בשלוחה 1). 2) שלוחה 1 תמיד עובדת. שלוחה 2 מקבלת נורה אדומה (קו מת) לאחר יום שימוש בערך, וצריך לעשות ריבוט למודם כדי להשיב את המצב לקדמותו. השאלות הן: 1) האם לקוחות נוספים חווים את הבעיות האלו? 2) האם תצורת המודם מאחורי הנתב יש לה השפעה עליהן? אם כן, מה הפתרון? 3) האם החלפת המודם לנטבוקס (הכוונה למכשיר שהוא גם נתב, לא זוכר את השם) פתרה את הבעיה? התכנון לשים גם אותו מאחורי הנתב. 4) האם לקוחות חברות אחרות עם שתי שלוחות נתקלים בבעיות דומות? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by MISTER WEB,

אני רוצה לדעת מה מבין הספקים האלה הכי מהיר כי אני אמור לקבל את המודם וכל הדברים של וואו בכל יום!!!תודה

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by Gilo2005,

האם כדאי להשים 2 מודמים בבית1? האם כדאי לי לעשות את זה והאם זה יעלה אותו מחיר או שזה יותר זול מהבחינה שזה מודם שני בבית ויש כאילו שני קווים בבית? ובחדר שלי אין שקע לטלפון זה אמורה להיות בעיה בישבילם?

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. שלום, אני מקווה שזה הפורום הנכון - החל מאתמול אני לא מצליח להכנס לאתרים שונים כמו KSP ואמזון UK - בשום מחשב על הרשת (2 מחשבים) ובשום דפדפן. ניסתי את כל מה שכתוב כאן - https://www.thewindowsclub.com/https-sites-are-not-opening-browser וזה עדיין לא עובד. אודה לעצתכם.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  19. שלום. קראתי מאמר על חיבור שני נתבים ב WDS ושם נאמר כי יש לתת לכל אחד מהנתבים האלחוטיים SSID שונה וכן תדר שונה. חיברתי אצלי בבית שני נתבים WRT54GL ב WDS ונתתי לשניהם את אותו SSID ואת אותו התדר בכוונה ובכך בעצם יצרתי רשת אחת שלמה בכל הבית. כרגע- כאשר אני גולש במחשב הנייד ומוריד משהו מהאינטרנט, המחשב יכול "לדלג" בין שני הנתבים מבלי להפסיק את ההורדה. אני מוצא את הרעיון מאוד טוב . האם יש חסרונות במתן SSID זהה ותדר זהה בעבודה ב WDS? קישור למאמר http://www.netcheif.com/Articles/RouterAsAP/RouterAsAP.htm תודה!

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. שלום הרמה של הקופסה השחורה הזו (בהוט קוראים לקופסה הזו ראוטר) לפחות מבחינת יכולות אלחוטיות היא גרועה ביותר. אני לא מדבר על זה שאני יושב מטר וחצי ליד הראוטר ולא מקבל אות מלאה, אלא על זה שיש לי כמה מכשירים דורשי WI-FI שונים ולא כולם מצליחים לעבוד עם הראוטר הזה בלי שאני אשחק עם הערוצי שידור בהגדרות שלו. לדוגמה שהערוץ שידור מוגדר על AUTO אני מצליח לעבוד אלחוטי עם ה MK802II אבל לא עם הטאבלט. שאני משנה ערוץ שידור למספר אחר אני מצליח לעבוד עם הטאבלט אבל לא עם ה MK802II ואז גם אין קליטה טובה בפלאפון. קיצר סיוט של ראוטר, דיברתי עם נציג טכני של הוט והוא אמר שאין שאין לא מה לעשות. יש פתרון לקופסה הזו של הוט ?

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by AcidBurn10,

שלום לכולם. יש לי שאלה . יש לי 2 מחשבים שמחוברים ברשת דרך Switch פשוט 8 פורטים של Edimax. לשני המחשבים יש כתובת IP סטטית. לאחד: 10.0.0.1 , לשני: 10.0.0.2 . המחשבים מחוברים ל-Switch שמחובר למודם ADSL של בזק. נכנסתי למודם והגדרתי התחברות לאינטרנט בלי חייגן , כלומר כל זמן שהמודם עובד , הוא מחובר לאינטרנט. השאלה שלי היא כזאת: שאני מנסה לראות את הכתובת IP של המחשבים , אני מקבל את הכתובת הפנימית , הכתובת של הרשת שאני הגדרתי : 10.0.0.1 או 1 בסוף. אני רוצה לראות את הכתובת IP האמיתית שהמחשבים מקבלים באינטרנט ולא את הכתובת הפנימית. שאני נכנס למודם אני רואה את הכתובת IP האמיתית שקיבלתי מהספק. הבעיה היא שזאת כתובת אחת שמתחלקת למחשבים ברשת (במקרה שלי 2 מחשבים) לא אמור להיות לכל מחשב …

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by sxs,

שלום לכולם, אני עובד עם תוכנת הטורנט Deluge ועד היום השתמשתי ב- UPnP המובנה והפורטים נפתחו. אני לא יודע מה השתנה אבל זה הפסיק לעבוד, הפורט לא פתוח למרות שהוא מוגדר אוטומטית בנתב בכל עליה מחדש של התוכנה. כיביתי את ה Windows firewall כדי לשלול שהבעיה משם, אז כרגע זה נראה בעיה מהנתב. ראה תמונות... רעיונות לפיתרון?

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by gabrielf,

התקנתי את הקושחה. האם להפעיל אופציה של STP ? תחת הגדרות רשת: האם ההגדרות שלי נכונות ביחס לספק נטויזן כפי שצירפתי בקובץ? האם ניתן לבצע הפעלה מחדש לנתב דרך הקושחה? לא ראיתי אופציה שכזאת תודה [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. ווינדוס אקס פי,קרה "פתאום" במחשב השני עסקים כרגיל. לאחר ריסט יש עוד עשר דקות עבודה בדיוק ואז מתנתק,לא ניתן להכנס לכתובת איפי של הראוטר רק לעשות פינג. התקנתי את כל העדכונים שיש בווינדוז אפדייט,סריקות של ווירוס,ספיוור דרך כל תוכנה אפשרית,איחוי דיסק ומה לא? המחשבים מחוברים כל אחד באופן ישיר לראוטר (מכ.רשת לראוטר) ועד עכשיו,מספר שנים עבד ללא תקלות בכלל. תודה,בר

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by Infarlock,

לפני כשבוע קיבלתי מחשב חדש, סידרתי אותו והכל בסדר, לאחר שהתחלתי להשתמש בו, כל 10-20 דקות האינטרנט בבית מתנתק וכדי לחבר אותו אני צריך לעשות ריסטארט לראוטר (לנתק מהחשמל, לחכות ולחבר) הסמל של האינטרנט מראה משולש צהוב כשהוא מנתק פתאום לעומת איקס אדום כשאני מנתק אותו מהחשמל. התקשרתי לבזק לבדוק שהכל בסדר והם אמרו שהניתוקים זה בגלל הראוטר (התקשרתי פעמיים בימים שונים רק כדי להיות בטוח) אח שלי הקטן אומר שאין ניתוקים בכלל עד שאני מגיע הבייתה (עד 6 בערב הכל עובד) כך שלדעתי הראוטר בסדר גמור! חשבתי בהתחלה זה כי יש עומס אצל הספק אינטרנט או משהו, ביררתי דרכם אבל הם שוב אמרו שהבעיה בראוטר. אין לי מושג ממה נובעת הבעיה, לא יודע למה המחשב שלי גורם לאינטרנט להתנתק, חיפשתי באינטרנט קצת אבל זה…

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים