עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by benor,

יש לי באיזור מת"ב ומתי שהיא תשחרר את האינטרנט האם אני יוכל לעשות אינטרנט בכלבים??י שמעתי שלא בכל איזור אפשר אם זה יעזור אני גר באיזה איזור נידח בעמק חפרץ:AR15:

2. שלום, תודה שנכנסתם. לאחר שקיבלתי את המחשב החדש שלי לפני שבוע בערך היום החלטתי לחבר אותו לאינטרנט במקום המחשב שדרכו אני מדבר עכשיו. לקחתי את המודם, העברתי אותו למחשב החדש (ללא שינוי הגדרות כלשהוא במחשב הזה), הכל חובר כמו שצריך...ניסיתי להכנס לעמוד ההתחברות של ערוצי זהב (www.aztv2.gc) ללא הצלחה, להפתעתי כשהעברתי את המודם בחזרה למחשב הזה ללא ההתחברות לנטוויז'ן (רק אליהם מתחברים עם חייגן ולא אוטומטית* הצלחתי להכנס לעמוד. השאלה- מה אני צריך לעשות כדי לפתור את העניין? לבחור בעמוד של ערוצי זהב "ניתוק המחשב"? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. שלום, יש ברשותי ראוטר שקיבלתי מבזק, Siemens ADSL SL2-141. אני מתחבר להוט בימים הקרובים, האם הראוטר הזה יעבוד בשילוב עם המודם שאקבל מהם, או שעליי לקנות ראוטר חדש? אני מניח שהוא יעבוד, אבל אני שואל ליתר ביטחון. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. שלום לכולם. שדרגתי היום את האינטרנט שלי ל100 מגה של בזק + בזב''ל. הראוטר מדגם D-Link 6740U בתקן N המחשב בסלון שמתחבר בצורה אלחוטית מכיל כרטיס רשת קצת ישן בתקן G של חברת אדימקס מדגם EW-7128G. יש לציין שיש קליטה מלאה לפי הwindows של הרשת האלחוטית האם כרטיס רשת בתקן N יפתור את הבעיה ? ואם לא אז אפשר עזרה בהגדרה של הראוטר כדי לשדרג את המהירות (אני יודע שתקן G מוגבל ל54 מגה) סקרין שוט של הגדרות הנתב http://i.imgur.com/BlheQ9h.jpg תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by harap,

היי, אין לי אנטרנט בבית. כשאני רוצה לגלוש אני מפעיל את הסמרטפון כמודם סלולרי( יש אופציה כזאת בהגדרות) וגולש דרך הסמרטפון במחשב הנייד. השאלה שלי שאם אני אקנה מדפסת משולבת אלחוטית, האם יהיה אפשר לעבוד איתה דרך המודם הסלולרי בסמרפון? כמו שאני עושה עם המחשב הנייד? ואגב אני רוצה לקנות מדפסת משולבת canon prixma 455 אם זה יעזור.

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. היי הקמתי אתר בWIX.COM. לצערי הם עדיין לא מאפשרים הוספת HTML. האם יש לי אפשרות להוסיף מונה כניסות לאתר שלא מאפשר הוספת HTML? אולי מונה כניסות חיצוני (יש דבר כזה בכלל?)????

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  7. Started by ido2309,

שלום לכולם, האם ישנו מישהו שיוכל להסביר כיצד ניתן להתחבר ממחשב ביתי עם חיבור רשת רגיל למחשב משרדי שנמצא ברשת IPVPN? בזק לא מסוגלת לתת תשובה.. תודה מראש!

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by snaidis,

ברשותי הראוטר LINKSYS BEFW11S4 VER 4 אני משתמש בתוכנה FLASH FXP להורדות שונות שאני צריך(כל מיני מסמכים גדולים ומשחקים(חינמיים)) פתחתי בראוטר את כל הפורטים האפשריים כלומר מ(1-65000) וגם ב FIRE WALL. מהירות ההורדה דרך ה FTP היא תמיד נעה אצלי בין 1-10 KB\S כאשר זה אמור להוריד על מהירות של 100 או 200 + לפי מה שאנשים כותבים ולפי מה שבדקתי אצל חברים. יש לי רוחב פס של 3 MB. מה יכולה להיות הבעיה? וכיצד ניתן לפתור אותה??

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by esaly,

שלום! בזמן האחרון יש לי במחשבים בבית איטיות בגלישה...אני מחובר דרך הכבלים עם ספקית בזק בני"ל. הדבר מתבטא רק בגלישה וקורה בכל המחשבים ברשת. יש לציין שבוצעה בדיקה וירוסים, ספייווארים וכו'... אשמח לתגובות...

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. אז ככה בעיקרון יש לי את הנתב שבזק נותנת - Asus והמחשב הראשי מחובר דרכו לרשת בעזרת חוט רגיל דרך - LAN1 יש לי בחדר עוד מחשב שמחובר דרך הנתב ללא בעיות לרשת והוא מחובר אלחוטי השאלה שלי היא מדוע אם אני מחבר את המחשב השני דרך חוט רגיל לנתב כך שיוצא ששניהם מחוברים בחוט אחד ל-LAN2 והשני ל-LAN2 אזי אני יכול לראות את שני המחשבים ברשת וכן לשתף קבצים. אבל אם אני מחבר את המחשב הראשון דרך חוט ל-LAN1 ואת המחשב השני אני מחבר באלחוטי (מקבל IP דרך DHCP אוטו') אז אומנם המחשב השני מקבל אינטרנט ללא בעיות אבל אין שיתוף קבצים בין שני המחשבים ואני לא יכול לראות אותם ברשת וכמובן שנושא הגדרת השמות השונים תחת אותה קבוצת עבודה עובד כיוון שכששניהם עובדים בצורה "חוטית" ישנו שיתוף קבצים ורק כשהמחשב השנ…

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by nikf,

שלום , אני מנסה לחבר נתב EDIMAX 6204 לכבלים , לא מצליח לקבל IP בתוך רשת הכבלים וכמובן שלא מקבל IP מ 012 ב PPTP או L2TP. בנוסף התמיכה שלהם לא עונה , המתנתי 3 פעמים 10 דקות ללא מענה. המודם של הכבלים טירון , האם מישהו מכיר בעיה בין המודם הזה לנתב EDIMAX ? ללא נתב המחשב מקבל IP ללא בעיה ברשת הכבלים. נתב חדש לחלוטין.

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by stingeR-,

אוקיי , יש לי בבית מודם אלקטל ADSL , הוא מוגדר כרגע כנתב , עד עכשיו המודם היה מחובר למחשב שלי ומהמחשב שלי יצא עוד כרטיס רשת למחשב של אח שלי עם שיתוף אינטרנט , עכשיו הגיע עוד מחשב הביתה , וצריך לעשות גם לו רשת.. , עכשיו , אני יודע שצריך Switch,Lan Card וכבלים , אבל את צורת החיבור דיי שחכתי(אני בערך זוכר , אבל רוצה להיות בטוח) , אז , אבקש ממכם בבקשה להאיר את עיני...

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by תושב העיר,

אני רוצה לחבר את האנטנה הזאת [h=1]RP-SMA 2.4GHz 25 DBi Wireless WLAN WiFi Antenna For Yagi Modem PCI Card Route[/h]http://www.aliexpress.com/item/RP-SMA-2-4GHz-25-DBi-Wireless-WLAN-WiFi-Antenna-For-Yagi-Modem-PCI-Card-Route/2020928152.html לבסיס של TP LINK 8200ND http://ksp.co.il/?enter_zap=1&store=shipment&uin=19756&utm_source=zap&utm_medium=cpc&utm_campaign=zap זה יעבוד ויקלוט בעוצמה של 25 DBI ?

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by progame,

היי, אני צריך המלצה ל Seedbox. אני מוריד ומשתף טורנטים מ tracker פרטי ולוקח לי המון זמן להשיג ratio שמספיק בשביל להוריד טורנט חדש. על איזה אתם ממליצים מניסיונכם? תודה מראש,

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. היי, יש לי הוטבוקס וטווח קליטת ה-wifi שלו נמוך למדיי. יש לי גם ראוטר ישן של בזק (D-Link 6740U) שלא בשימוש ורציתי להשתמש בו בתור AP - מגדיל טווח ל-wifi. ההוטבוקס מוגדר לאייפי 10.0.0.138, וה-DHCP שלו מחלק כתובות מ-10.0.0.1 עד 10.0.0.100. הדילינק מוגדר לאייפי 10.0.0.139 וה-DHCP שלו מבוטל. חיברתי את הדילינק להוטבוקס בחיבור קווי (דרך סוויץ'). הגדרתי את הוויפי בדילינק אותו דבר כמו הוויפי בהוטבוקס (אותו SSID, הצפנה, סיסמה..). הבעיה: כשאני מנסה להתחבר לוויפי של הדילינק (נמצא בנקודה בבית שהקליטה בלעדיו היתה אפסית ואיתו היא מלאה, כך שברור לי שהטלפון מנסה להתחבר אליו ולא להוטבוקס) הוא כותב Connecting... ואחרי כמה זמן מתייאש וכותב Fail…

16. Started by radar,

הי כולם יש טאבלטים ולפטופים שמקבלים SIM, וכך בעצם מאפשרים לכם לגלוש איתם בצורה סלולרית, גם כשאתם בחוץ, או בבית (שאין בו Wi-Fi משום מה). השאלה שלי היא לגבי התוכנית הנדרשת לכך מחברת הסלולר. אני זוכר שלפני כמה שנים חלק מחברות הסלולר מכרו תוכנית סלולרית מיוחדת שהיא תוכנית גלישה, והתוכנית הזו בד"כ נתנה פחות GB מהתוכניות הרגילות (התוכניות שכוללות שיחות, סמס, וגלישה), ובאופן אירוני התוכניות גלישה האלה גם עלו יותר מתוכנית רגילה. השאלה: האם כשיש לי טאבלט או לפטופ שמקבל סים, אני חייב לקנות "תוכנית גלישה" דווקא? אם אקח חבילה רגילה שכוללת שיחות וסמס ללא הגבלה (שלא אנצל בכלל, וזה בסדר), אבל כוללת גם 6GB …

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  17. Started by Reaperberri,

אהלן. חיברו את הבניין שלי לסיבים של פרטנר (עדיין מחכה שיחברו לי הקומה שלי או משהו? משום מה לא נותנים לי להתחבר עדיין) בכל מקרה, אני מתכוון להתחבר לחבילה של 1000 ורציתי לשאול האם הראוטר שהם מביאים מספיק טוב (מבחינת הגדרות של פתיחת פורטים, קביעת אייפי סטטי לפי כתובות מאק, UPNP וכו'), או שעדיף לי ראוטר פרטי שמחובר דרך מתאם סיב עם LAN? (אם זה אפשרי). במידה וכן, האם הראוטר שברשותי - TP Link Archer C6U יעבוד? תודה.

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by rander1,

יש לי בבית ראוטר tl-wr541g http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=418196 האם הוא יתמוך ב 40mb ? תשתית בזק עם מודם נתב שלהם dsl-6850u שהגדרתי בריד'ג ספק 014 תודה מראש על העזרה

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. שלום, יש לי CHROMECAST וטלויזיה SMART. בWIN8.1 יש אפשרות להתחבר למכשירים אלו אולם צריך חביור אלחוטי מבחינת החיבור כיצד הכי כדאי? USB או PCIE? ראיתי כי בUSB המהירות יכולה להגיע ל800MBPS ואילו בPCIE עד 300. האם זה משנה? מה המהירות המקסימלית שמנוצלת בלאו הכי לצפיה בסרטים

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  20. Started by elior021,

אהלן אני מבקש לדעת אם יש אפשרות לשתף 2 מחשבים דרך האינטרנט (לעשות תיקיה משותפת בין 2 מחשבים מרוחקים זה מזה והם לא בדומיין ) אם אפשר לעשות את זה אשמח לדעת איך תודה מראש אליאור

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. לרפובליקת הבננות שבה אנו חיים זה סיפור מההפטרה כמו שנראה לי או שזה תהליך אנושי? (בהתיחס לנושא של שחרור מהמכס על טירטוריו והוצאותיו הנלוות ובהנחה שהנתונים הטכנים של הכרטיס לא חורגים מהמגבלות שהמציאו/ימציאו לנו החוכמולוגים במשרד התקשורת)

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by shmuel_mr,

שלום, אז השנה אני גר במעונות בתיכון ואני זקוק לחיבור אינטרנט עכשיו האופציה היחידה שעמדה בפניי היא מודם סלולרית עכשיו רציתי לחבר כמה כמה מחשבים וכמה מכשירים חכמים לאינטרנט מה שהביא את אותי לרעיון לקנות מודם סלולרי. אחרי חיפוש מצאתי כמה דגמים שיספקו את דרישותיי(בעיקר תקן N אני גם צריך להעביר קבצים). אלו הדגמים: MBR1000 http://wipipe.com/products/mbr1000-mobile-broadband-039n039-router-3g4g-wireless-router# KR2 http://www.kyocera-wireless.com/kr2-router/index.htm MBRN3000 http://www.netgear.com/products/service-providers/mobile-broadband/3g-mobile-broadband/MBRN3000.aspx מה עדיף? לגבי התאימות האם הדגמים שהצגתי תואמים למודמים של סלקום או אורנג'? האם יש דרך לבדוק? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. היי, אני משתמש ב-HOTMAIL כשרת דואר אלקטרוני. אני עובד מול משרדים בסין ושולח להם מיילים באנגלית אך משום מה המיילים יוצאים מבולבולים... הכוונה היא שאין סדר במילים והכל יוצא מבולגן ולא קריא. למישהו יש רעיונות איך לפתור את הסוגיה הזו, נכנסתי להגדרות ופשוט לא מצאתי, שיניתי גופן, ל-ARIEL, אני דואג לרשום משמאל לימין ועדיין לא עובד. תודה מראש לעוזרים זה חשוב לי מאוד.

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. שלום חברים, אני רוצה לשדרג את האינטרנט ל- 20MB (תשתית של בזק , ספק של בבי"ל) בחבילה של התשתית בזק מוכרים ראוטר (לא זוכר את הדגם), "איכותי" לטענתם, שעולה 10 ש"ח לחודש (במידה ואני נשאר איתם למשך שנתיים). אם לא, המחיר הרגיל של הראוטר הוא 25*24 = 625 ש"ח. אני לא מבין גדול בראוטרים, לכן רציתי להתייעץ. האם כדאי לקחת מהם, או לקנות בנפרד ? מה דעתכם ?

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by ybe,

אני מעונין לחבר את המחשב הנישא שלי ibm t23 למחשב הנייח (מצ"ב מפרט בחתימה) בצורה פשוטה ומהירה. אני לא מעונין להכנס להגדרות רשת מכיוון שהמחשב הנישא שלי כבר מוגדר לרשת אחת(בעבודה). אני פשוט רוצה להעביר חומר מהנייד לנייח בחיבור פשוט וזול, מה עושים? תודה

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים