רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,518 דיונים בפורום זה
-
קיבלתי מבזק את המודם אני רוצה להשתמש בו כנתב מישהו מכיר ?
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום ברשותי ראוטר של בזק דגם 6850u תקן n ברצוני להחליף את הראוטר הישן בראוטר החדש שלהם דגם vtech תקן ac קראתי שיש הרבה בעיות עם הראוטר החדש מה אתם ממליצים להשאר עם הישן או להחליף לדגם החדש?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
ברצוני לדעת האם התקשורת שלי לאינטרנט עם תשתית הוט ונתב dir-655 של חברת d-link תקינה או שיש בעיה. אשמח גם לקבל התייחסות של חברת D-LINK לנושא. אני רואה ב LOG שלו המון dropped packets ואני לא מבין את הסיבה, קראתי על זה שאם יש המון מנות מידע שהולכות לאיבוד משמע יש לי packet lost רציני, למרות שבבדיקת PING לאתרים ישראלים ו tracert לשרתים בחו"ל אני לא רואה איך זה מתבטא, כי הוא מראה לשרתים בחו"ל זמן תגובה ממוצע של 150ms לאירופה, שזה נראה סביר ללא ניתוב gamers אצל הספקית. כשאני נותן PING ממושך הוא לא מראה לי request time out לאתרים ישראלים, גם לאתר של yahoo נתתי PING למשך כדקה וחצי, זמן תגובה ממוצע 141ms עם 0% איבוד מידע ב 20:23 שזו שעת עומס בד"כ. אני עם מהירות 12M תשתית כבלים, …
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי,החלטתי לבדוק משהו בקשר ל IP ופינג בUT2004 אז ככה.. אני מחובר ל012 net דרך cable,אז ניסיתי להתנתק ולהתחבר ולבדוק את הפינגים במשחק. פעם הפינג היה גרוע ופעם הפינג היה מצויין. יש סיכוי שאני מתחבר לאותו IP כל פעם? פשוט להגדיר את הIP שהפינגים טובים בו. אם כן איך
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי נתב ראוטר בדגם BR-6504IL 802.11N חברה edimax יש 2 מחשבים בבית. שידרגתי למהירות 2.5M. מחשב ראשון מחובר לראוטר כבל רשת רגיל בין ראוטר למחשב. מחשב שני בחדר השני כרטיס רשת PCI אנטנה אלחוטי בדגם edimax. אני מוריד באינטרנט אתרים קבצים גדולים וזה יורד לאט במהירות בין 56KB - 60KB אני בדקתי במחשב הראשון מוריד קובץ באותו האתר ,וזה יורד במהירות בין 110KB - 120KB למה במחשב שני יורד לאט? נסיתי ליבדוק בהגדרות נתב ראוטר אלחוטי להגדיר קליטה שיהיה במהירות גבוהה.אני לא מוצא איפה זה? איך עושים? מיכאל
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני חווה התנתקויות מעצבנות באנטרנט בבית. בעיקר זה גורם לניתוק של וידאו סטרימינג (סלקום tv או מאקו) אבל לא רק... יש לי בבית תשתית הוט עם firebox שמשמש כמודם אבל במצב של גשר. הנתב הוא שלי tplink wr1043nd גיליתי היום שבכל פעם שיש התנתקות כזאת נרשמות חמש שורות בקובץ הלוג של הנתב שהם: DHCP NOTICE DHCPS:Send OFFER with ip 192.168.1.106 11 Sep 26 21:09:36 DHCP ERROR DHCPS:lease host name not found 10 Sep 26 21:09:36 DHCP NOTICE DHCPS:Recv DISCOVER from 90:F6:52:0B:3C:12 9 Sep 26 21:09:36 DHCP NOTICE DHCPS:Send OFFER with ip 192.168.1.106 8 Sep 26 21:09:36 DHCP ERROR DHCPS:le…
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חיפשתי בכל האתרים של ספקיות האינטרנט וגם באתר של בזק ולא מצאתי. יש רק ל- ale 070 ו- ale 130 . מי שיוכל להביא לי קישור מתאים לדריבר - גאון.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
[h=1]"עד סוף השנה נחבר מיליון בתי-אב לסיב אופטי"[/h] http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000955052 כלומר בסוף השנה יהיה בארון התקשורת בבניין סיב אופטי מגולגל, שלא מחובר לשום ציוד קצה, כשחיבור האינטרנט ממשיך להתבסס על חוטי נחושת. תעירו אותי כשהסיב הזה יהיה מחובר לציוד אקטיבי ושה-TOP100 לא היה בפועל רק 65Mbps.
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, התקנתי וינדוס 10 ומתאם ה WIFI נעלם מ device manager לאחר ההתקנה. איך אני גורם למתאם ה WIFI לפעול? אין זכר ל WIFI... תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
כידוע החיסרון בשימוש ב- repeater הוא אובדן חצי רוחב פס, שאלתי האם יצירת access point במוד client אשר אליה מחובר access point "רגיל" נוסף יוצרת תצורה LAN ללא אובדן רוחב פס כמו ב-repeater. ראה תרשים מצורף הבהרה: access point CLIENT רואה ונראה רק מול ACCESS POINT ROOT
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, הראוטר בהוטבוקס של הוט מתחיל לעשות לי פשלות ואני רוצה כרגע להחליף אותו במשהו יותר טוב. אני אהפוך את ההוטבוקס שיהיה מודם בלבד ואחבר לו רואטר חדש. כרגע הדירה שלי היא יחסית קטנה 55-60 מטר, אולי אעבור בעתיד לדירה של 70-80 מטר. אני מחפש ראוטר טוב עבור סטרימינג של סרטי 1080P ומעוניין שלא יהיו עצירות או תקיעות או ניתוקים. בנוסף אני גם מוריד הרבה דברים על מהירות מקסימלית ולכן אני מעוניין בראוטר (אשמח גם להמלצות על כרטיסי רשת טובים ומומלצים) שכשאני מוריד משהו מהאינטרנט המהירות הורדה לא תעלה ותרד כל הזמן ושלא יהיו לי ניתוקים במהלכה. הטלויזיה חכמה ולכן היא מחוברת בכבל רשת לראוטר, המחשב מחובר אלחוטית לרשת בבית. אם אתם צריכים עוד פרטים, תגידו ואני אמסור. תודה מראש, סער
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות ראוטר אלחוטי ורציתי לדעת אם אני צריך לחפש דגם ספציפי אם כרגע יש לי חיבור לכבלים בלי חייגן. האם מישהו יכול להכווין אותי למדריך בנושא, מה מתחבר למה וכו'. תודה
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אל נא תאמר "בזק בין לאומי" מעתה אמור בזב"ל ;D כאילו דהההההה!
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
המצב המעודכן : 2 מחשבי XP שמחוברים בינהם בכבל מוצלב, אחד המחשבים מחובר למודם כבלים. כל ההגדרות מוגדרות היטב. כאשר *לא רץ* במחשב השרת ZoneAlarm FireWall - האינטרנט במחשב השני עובד מצויין !!!! כאשר רץ במחשב השרת ZoneAlarm FireWall - האינטרנט במחשב השני לא עובד !!! כלומר, משהו בקינפוג של זון אלארם חוסם את המחשב השני, ולא שום בעיה בהגדרות אחרות !!! ניסיתי ליישם כל מיני דבירם שאמרו כאן החברים, כלום לא הולך !! ההגדרות הנוכחיות הם כפי שרואים בתמונה המצורפת, 2 השורות הראשונות הם החיבור לאינטרנט השורה השלישית היא כרטיס הרשת הנוסף (שאליו מתחבר כבל הרשת) השורה הרביעית זה ה TRUTED לחברת הכבלים, ע"מ שאוכל לגלוש (לא יוצר חור אבטחה, בדקתי) והשורה החמישית זו שורה שהוספתי ע"פ מה שקראתי כא…
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, המרכיב WLAN של הראוטר+מודם שלי, RTA 1025W שבק חיים. לכן, כראוטר אלחוטי אני משתמש בD-Link DIR-300 שקניתי לפני שנתיים באיזה מבצע שקר כלשהו. "הבעיה" היא שכרגע שניהם עובדים כראוטרים ורק הדי-לינק פועל גם כאלחוטי. אני צריך "לבטל" את הראוטר של הRTA 1025W ולגרום לו להפוך ל...מודם רגיל לחלוטין. הבנתי שעל מנת לעשות זאת אני צריך להגדיר אותו כ-bridge. אני ... לא בדיוק מצליח לבצע את זה. למישהו יש עצות בנושא?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הבעיה היא שאם אני מגדיר אותו שיעבוד על תקן N או NGB אז הוא עובד לאט (10KB\S), ואם אני מגדיר אותו על G הוא עובד מהר... הבעיה הזאת מופיע רק במחשב הנייד כי באייפון האינטרנט עובד מהר בכל מקרה... מה יכולה להיות הסיבה לבעיה? תודה מראש ערן.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מנוי כבר המון זמן לבזק ADSL חבילה 5 מגה האם שווה לי לעבור לכבלים לאותו חבילה?
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי ראוטר+מודם של בזק (NB403) בחיבור קווי הוא די יציב, אבל איכות אות ה -WIFI שלו היא גרועה ביותר ומאוד לא יציבה הבנתי שכדי לשפר את המצב אני יכול לקנות ראוטר בנפרד ולהשתמש במכשיר של בזק אך ורק בתור מודם. איזה הגדרות אני צריך לעשות בראוטר שאני אקנה ואיזה הגדרות צריך במכשיר של בזק? בנוסף לכך, האם ניתן/מומלץ להחליף את המכשיר של בזק לגמרי ולהשתמש במודם+ראוטר פרטי שלי? בנוסף לכך אשמח למלצות לראוטרים בעלי עוצמת שידור WIFI טובה בטווח מחירים של 400 ש"ח תודה רבה לכל העונים
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי אני מת כבר לעבור לחיבור UPLAOD גבוהה ואני חושב שעדיין זה יקר. 300+- לספק + תשתית (HOT). האם כדאי להמתין קצת מכיוון שאני רואה שאין תזוזה במחיר כמו שחשבנו לבזק אין אין עדיין תשובה לכך. אשמח לשמוע את דעתכם בנושא. תודה
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, קיבלתי מחבר נתב nexttech אלחוטי ששכח את הסיסמא שלו איך אני יכול לעקוף את הבעיה הנ"ל על מנת להתחבר לנתב ולתחל אותו מחדש ? תודה רבה !!
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, האמת הסתכלתי לא מעט בפורום לפני השאלה אך אני אשאל בכל זאת כי עדיין יש לי סימני שאלה רבים ? יש לי בבית 4 מחשבים (1 קווי כל השאר אלחוטי) Apple TV 2G PS3 אני מעוניין לרכוש 2 נתבי N על מנת לקבל העברת קבצים מהירה (300MB בערך ) בין המכשירים וכמובן streaming העניין שאני לא יודע מה חשוב לבדוק ברכישת נתב מה צריך לדעת על האנטנות dbm וכו'... יש המלצות לנתב איכותי אני חשבתי על linksys e1000 מה אתם אומרים ?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בזק משדרגים ל-2.5 GB עם ראוטר דגם חדש,אבל המחשב שלי Intel NUC6i7KYK Mini PC לא תומך את המהירות הנ"ל אלא רק עד 1000 Mbps. לכן חיפשתי ומצאתי מתאם רשת חיצוני שתומך עד 10Gbps.https://www.bhphotovideo.com/c/product/1437108-REG/owc_other_world_computing_owctb3adp10gbe_thunderbolt_3_10g_ethernet.html אם אני מחבר את הראוטר של בזק למתאם ואת חיבור ה-USB C למחשב האם זה יעלה את המהירות ל-2.5 GBbps ?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכולם. הגדרתי בבית באמצעות עוד נתב AP . בנתב הקיים (siemens sl2-141) בטעות בהגדרות הבטחה של האלחוטי בחלון ה-wps לחצתי על Configure ומאז יש שם קוד PIN .והבעיה היא שאני רוצה להתחבר לנתב במחשב הנייד זה לא נותן לי. אלה רק דרך הנתב המשמש AP. איך אפשר לבטל את הקוד ב-WPS ? תודה רבה. בן.
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אררררררררררררררררררררררררררררררר מה זה הדרעק הזה כל פעם שדף לא עולה תוך 5 שניות או שלא נמצא דף ברשת האקספלורר פונה לאתר www.lop.com לא רוצה את זה אבל אין דרך להסיר אותו ! אוףףףףףףףף תעזרו אם אתם יודעים ואין לי מושג אגב איך זה הגיע אליי גם זה מעניין אותי
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
החלפתי תשתית לבזק וקבלתי מודם d-link n 2760u e1 וחבר טוב אמר לי, שכל האקר יכול בקלות לחדור למחשב שלי ,כי לא החלפתי סיימת ברירת המחדל של המודם: א. האם הוא צודק? ב. אני לא משתמש בראוטר (אלחוטי) אלא רק בקווי. ג. ואם צריך איך מחליפים סיסמא?
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-