רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,497 דיונים בפורום זה
-
האם רק אצלי ויקיפדיה לא עובדת? יש עוד אנשים שזה לא עובד אצלם או לחלופין אולי כן עובד אצלם?
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לא מבין בזה כלוםתביאו כמה המלצות צריך לתשתית של הוט
-
- 6 תגובות
- 804 צפיות
-
-
שלום רב ברצוני לקנות Switches לבית של 4 או 5 יציאות אבל איני יודע איזו חברה כדאי לי לקנות.... מבקש המלצות או סקרים שיוכלו לתת לי החלטה. תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 789 צפיות
-
-
שלום. לאחרונה נתקלתי בתופעה מוזרה שאני מנסה להיכנס לאתר מסוים שבטוח אין איתו בעיות ואז מוצגת שגיאה בדפדפן "Server not found" אני גולש דרך נתב BR-6104k של חברת אדימקס. כשניסיתי לחבר ישירות את המחשב למודם הצלחתי להיכנס לאתרים שלא הצלחתי קודם וכשחזרתי לגלוש דרך הראוטר שוב הבעיה חזרה. יש פעמים שפתאום אני מצליח להיכנס אבל לאחר כמה זמן שוב הבעיה חוזרת.. ניסיתי לראות בהגדרות אם זה על איזושהי חסימה אבל לא מצאתי כלום ואף ניסיתי לכבות את הפיירוול של הראוטר וגם לא עזר. (ד"א דרך אתרים שנותנים לך להיכנס לאתר בדרך אנונימית אני מצליח להיכנס) אשמח אם למישהו יש הצעה בשבילי =]
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הגיע המחשב נייד. המחשב הישן (2003) מכיל כ2 טרה של דברים (סרטים, סדרות, משחקים, פורנו) המחשב הישן לא מחובר למסך, אלא רק משמש לאכסן דברים ולהוריד דברים כדי לא לזבל את הנייד. למחשב הנייד יש 500GB. אני לא רוצה לשים עליו דברים. הראוטר האלחוטי יושב בארון חשמל. יוצא ממנו פורט 1 לחדר שלי. יש קליטה טובה (4 קווים) מהחדר בנייד. אם המחשב מחובר קווית, והנייד מחובר אלחוטית, לא קל לראות סרטים בHD. ובכללי להעביר דברים בין השניים עובר לאט רצח. תוצאה רצויה: מחשב ישן מחובר תמיד קווית. (להורדות כבדות, השתלטות מרחוק) אפשר להעביר דברים מהר בין השניים. פתרונות אפשריים: * לקנות האב זול ולשים אותו בחדר שלי ולחבר את שתיהם קווית כשאני רוצה לראות משהו\לשחק ברשת. * לחבר אותם בכבל מוצלב …
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מתלבט אם לקחת ראוטר מבזק (ולהיות מחויב לשנתיים כפול 19 שקל בחודש, כל עוד אתה לא מתנתק מבזק אתה מקבל החזר ע"ס 19 בחודש) או לקנות באופן פרטי ראוטר המרחק מהמחשב שלי לשני הוא לא מעל 15 מטר (לא ישר, מוערך ע"י צעדים גדולים) התקציב הוא נמוך אני משער 100-200 ידוע לי שלא כולל כרטיס רשת אלחוטי למחשב השני.. כרגע משתף אינטרנט עם מודם ראוטר aztech 600e וסוויטש פשוט edimax
-
- 6 תגובות
- 822 צפיות
-
-
שלום, היום רכשתי את ה Edimax BR-6204Wg בעקבות מותו בטרם עת של ה NETGEAR WG614. הכל טוב ויפה- פרט לכך שאני לא מצליח להגדיר את המחשבים ברשת על IP סטטיץ. ביטלתי את ה DHCP, הגדרתי IP לכל מחשב (נגיד 192.168.2.100), הגדרתי subnet mask (255.255.255.0) והגדרתי את ה GATEWAY (192.168.2.1). משום מה- המחשב לא מצליח להקבל מידע מהנתב בצורה זו. מישהו יודע מה הבעיה?
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
על פי ההסבר שקיים פה בפורום כאשר לא עושים port forward נוצרת בעיה שהראוטר לא יודע מאיזה IP פנימי הגיעה הבקשה ופותרים זאת ע"י פורטים שמורים לIPים קבועים עכשיו השאלה המתבקשת איך יש דברים שעובדים עם פורטים מסויימים ולא נדפקים עם נתב? למשל פורט 80 הפופולרי למשל הנתב שלי מגיע עם הגדרות של הפנייה ל2 IPים פנימיים (2 מחשבים על הרשת) אז איך במקרה של פורט 80 הנתב כן יודע לאיזה IP פנימי לשלוח את המידע? או למשל גלישה/SSL גם בלי הגדרה של הפורט לIP ספציפי או עם הגדרה של הנתב לכל המחשבים ברשת זה עדיין עובד... איך?
-
- 6 תגובות
- 994 צפיות
-
-
Hello I've decided to switch from HOT to Bezeq and I was wondering what ISP I best connect to. I mainly use the internet to play World of Warcraft and the likes thereof, and more than anything else a low latency to western europe will be most welcome. I do assume that a "Gamer" type of account will best suit my needs, but with which ISP? Thanks in advance and pardon for the english, an innocent mistake left me with no hebrew at the moment.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אחרי המון בעיות שהיו לי עם ראוטר 3COM ,(הוא היה טוב פשוט בחצי השנה האחרונה הוא הפסיק לתפקד והעפתי אותו) החלטתי להביא ראוטר מבזק. ולא בגלל שאני מת על בזק, אלא משום שאני רוצה לקבל תמיכה עליו וגם אם יקרה לו משהו (חס וכרפס) הם יחליפו אותו במהרה בבית אני מתחבר ברשת של 1.5 מגה (מעט אבל אין מה לעשות המרכזייה של בזק רחוקה :\) עם 4 מחשבים ברשת (ויש פוטנציאל ל-5). אז אני צריך ראוטר יחסית טוב. כל המחשבים מתחברים בתצורה קווית. הנה הראוטרים של בזק http://www.bezeq.co.il/support/Pages/Bnet.aspx
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי עכשיו אינטרנט של 100/2 של הוט ולחבר שלי יש אינטרנט של 40/3 של בזק עכשיו השאלה שלי היא אם אני רוצה לקנות אינטרנט שמהירות ה-UPLOAD היא 3 מגה ומהירות ה-DOWNLOAD היא לפחות 40 ובמחיר הכי זול והכי טוב שאפשר שיהיה האינטרנט לאן אני צריך להתקשר מה להגיד כי אני רוצה תשתית בזק וספקית בזק אבל אומרים שבזק ביןאלומי יותר כדאי אז לאן להתקשר מה להגיד וגם שיהיה לי פינגים טוב ולא יתנתק האינטרנט כל יום. תודה
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום חברה, אני כרגע בשיפוצים מאוד אינטנסיביים של הבית. העברתי שרוולים לכל חדרים עבור תקשורת. עכשיו עלי לבחור switch ל-24 כניסות (כרגע יש 17 בשימוש ועוד 3 בתכנון). השאלה שאני מתקשה לענות עליה היא האם לקחת switch שהוא managed או לא? מצד אחד אולי אני נסחב קצת, מצד שני פיצ'רים שונים כמו QOS יכולים להיות שימושיים. מצד שלישי יש תמיד את האישה שהיא הגזברית וצריך להסביר לה למה זה חשוב אבקש את עזרתכם בנושא. תודה.
-
- 6 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום, עד לא מזמן הייתי מנוי בחברת הכבלים מת"ב לאינטרנט המהיר בכבלים, הספק שלי היה 013 ברק והפינגים היו מצוינים ומשחקי הרשת עבדו חלק. לא מזמן נרשמנו למבצע yes@wow וכל תשתית הכבלים בביתי נותקה וחוברה תשתית yes ועכשיו אני מחובר ב ADSL. ספק - בזקבינלאומי, מהירות 0.75. בזמן האחרון אני סובל מפינגים גבוהים ומזורים. פירוט: ------ בשעות הבוקר בין 6 בבוקר ל 3 בצהריים יש פינגים נהדרים שנעים בין 20-40. בשעות הליה המאוחרות בין 12 בלילה ל 6 בבוקר יש גם כן פינגים נחמדים בין 20-40. אבל הבעיה המרכזית היא בשעות הערב, הפינגים שלי מגיעים ל 80-110 בשרתים ישראלים וזה משגע אותי. איני מפעיל שום תוכנה חיצונית כגון קאזאה וכו', וזה נורא מוזר. התקשרתי לתמיכה של בזק בינלאומי והתומך אמר לי להיכנס מחדש…
-
המצב הוא כזה: בדירה יש מודם ADSL שהוא גם נתב wireless שקיבלנו מחברת האינטרנט. אני יושבת בחדר בצד השני של הדירה, שאפשר לחשוב כמה היא גדולה, אבל זה נתב בלאי ומה אפשר לצפות מציוד שאתה מקבל בחינם. יש לי נתב שהבאתי איתי מישראל של Linksys ותהיתי אם אני יכולה להשתמש בו כדי להגביר את הקליטה איכשהו. אם כן, הוראות ברורות מאוד מאוד יועילו! בנוסף לזה, כל רעיון (שלא כולל לקבל ציוד אחד מהחברה, כי זה בלתי אפשרי) לטיפול בבעיה יתקבל בברכה. אגב, אם למישהו יש ניסיון עם רשת אינטרנט דרך החשמל, אני אשמח למידע. לא רוצה ללכת להוציא סביבות 150 יורו ואז לגלות שזה
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני משתמש בראוטר מסוג Fritz box. זה ראוטר שמגיע עם כבל מהסוג הזה: כלומר בראוטר מתחבר כמו כניסת רשת, בצידו השני הוא מתפצל לשני תקעי טלפון, האחד לקו והשני לאינטרנט, ושניהם בתצורת אמריקאי. לצערי אני נאלץ כרגע למתוח כבל טלפון עד לראוטר, כי אני ממקם אותו בנקודה שלא ליד השקע טלפון, וזהו כבל מחיבור בזק לחיבור אמריקאי. כדי להתגבר על המכשולים ולחבר את שני הקווים יחדיו נאלצתי לעשות את הדבר הבא: הקו טלפון "מאריך" עובר דרך מתאם מחיבור אמריקאי לחיבור בזק. בחיבור בזק אני מחבר פילטר של בזק, כאשר ל DSL זה אמריקאי, אז הכבל הלבן של הראוטר ישר הולך אליו. מעולה, יש אינטרנט. בחיבור השני, של הטלפון, זה חיבור בזק, אז אני נאלץ לשים שם פילטר סתם בשביל שיהיה לי חיבור בזק אמריקאי שוב. ואז …
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי ת EDIMAX עבדתי לפי המדריך של פיקוק וזה לא עזר לי קראתי כאן תגובות של אנשים עם אותה בעיה וזה גם לא עזר לי כי לא הבנתי מה צריך להגדיר....... האם יש קשר עם ההגדרות בראוטר ב L2TP או משו אחר שצריך להכניס שם משתמש סיסמה HOST וכו..... כי יש לי ראוטור והוא לא בשימוש וזה מעצבן אותי
-
- 6 תגובות
- 829 צפיות
-
-
שדרגתי ל-100Mb במבצע האחרון שלהם, אבל המהירות הקודמת שלי היא 15Mb אז אני עדיין עם המודם הישן. הם רוצים 8 ש"ח בחודש לתקופה בלתי מוגבלת בעבור המודם של ה-100Mb ולא בדיוק בא לי לשלם להם על זה. יש לי Router שבינתיים עובד בסדר - Linksys E2500. המודמים היחידים שמצאתי בחנויות כללו בתוכם גם ראוטר ובאופן כללי היו יחסית יקרים (לפחות אלו של Linksys). איפה אני יכול למצוא חנות שתמכור לי רק מודם, ומה יהיה המחיר שלו? מה אתם ממליצים לעשות? שווה לקנות ראוטר עם מודם? תודה!
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום יש לי נתב מדגם asus am604g. אמשח אם מישהו יגיד לי איפה אני יכול בממשק של הנתב להגדיר IP סטטי. איפה זה נמצא בדיוק שם? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי מחשב חדש המותקן עליו :ויסטה אולטמט 32. אני גולש עם מודם TNN (ללא נתב) דרך ספקית 012/ כאשר אני מפעיל את המחשב בערב הגלישה באינטרנט מהיריה מאוד ותוכנת שיתוף הקבצים (אין תלונות). אממה, לאחר לילה שהמחשב דולק ועובד עם התוכנה,למחרת בבקור אני לא יכול לגלוש לאתרים (לא עם FIREFOX ולא עם IE7) האימיול גם הפסיק לעבוד. והמוזר ביותר שאני מנסה להתנתק מהחייגן ,המחשב רושם שלא ניתן לבצע את הפעולה. למישהו יש רעיון? האם הנושא קשור לhalf connection שך המחשב ש"נסתם"? עמיר
-
- 6 תגובות
- 836 צפיות
-
-
תיראו מה זה זה,מחשב ריק! אין תוכנה אחת עליו...אני עושה פינגים לאתר הזה: Microsoft Windows XP [Version 5.1.2600] (C) Copyright 1985-2001 Microsoft Corp. C:\Documents and Settings\alex>ping hwzone.co.il Pinging hwzone.co.il [212.199.164.181] with 32 bytes of data: Reply from 212.199.164.181: bytes=32 time=75ms TTL=58 Reply from 212.199.164.181: bytes=32 time=63ms TTL=58 Reply from 212.199.164.181: bytes=32 time=62ms TTL=58 Reply from 212.199.164.181: bytes=32 time=60ms TTL=58 Ping statistics for 212.199.164.181: Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss), Approximate round trip times in milli-seconds: Minimum = 60ms, Maximum = 75ms, Average = 65ms C:\D…
-
- 6 תגובות
- 856 צפיות
-
-
-
יש לי אינטרנט 12 מגה של בזק בין לאומי והוט בחיבור ישיר של המודם האינטרנט עובד בסדר, אחרי חיבור של הרואטר (trendnet tew 431brp) בצורה חוטית האינטרנט נורא איטית (בSPEEDTEST.NET יצא לי שהחיבור שלי הוא 0.85) איך מסדרים את זה? תודה...
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מתכנן לעבור היום או מחר לספק אינטרנט חדש, על חבילה של 5000/512 בADSL. אני מתלבט בין בזק בינלאומי לנטויז'ן. מה אתם ממליצים?
-
- 6 תגובות
- 743 צפיות
-
-
שלום לכולם , האם הגדרתי נכון IP static לפי ההגדרות הבאות : נכנסתי לNetwork Connections ואז Internet Protocol TCP IP ואז properties ואז : ip adress : 10.0.0.4 subnet mask : 255.255.255.0 default gateway : 10.0.0.138 DNS : Preferred DNS server : 10.0.0.138 בAltrnate לא רשמתי כלום .. הrouter שלי זה ROTAL RTA 1025W ואני בבזק בינלאומי
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם.. אם יש לי שתי מודמים וקו אחד של אינטרנט אני יכול לחבר את שתי המחשבים לקו הזה?עם המודם ולא עם רשת ביתית? ואם לא..אז אשמח לדעת איך לחבר את שתי המחשבים ברשת ביתית כי ניסיתי פעם אחת ולא ממש הצלחתי.. תודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 869 צפיות
-