רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
כותרת.. אני רוצה שכל 4 שניות בערך הוא ישתנה.. אוטומטית
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי רשת ביתית בבית מחשב אחד מחובר לראוטר ושני מחשבים מחוברים בצורה אלחוטית לאחרונה קניתי כרטיס usb אלחוטי לאחד המחשבים והאינטרנט בו כל הזמן עובד ומתנתק למרות ששני המחשבים האחרים עובדים מה יכול להיות הסיבה?
-
- 6 תגובות
- 838 צפיות
-
-
יש לי בבית תשתית אינטרנט ל3 מחשבים שמחוברת ע"י מודם נתב מדגם 2wire (למי שלא מכיר, זה מכשיר שמתחבר לרשת הטלפון הביתית ודרכה מחבר רשת בין המחשבים בבית, ולאינטרנט) ברצוני לעשות רשת אלחוטית בבית, ונתקלתי בכמה בעיות בדרך, ואני צריך את עצתכם. הבעיות: 1. יש לי 2 קומות בבית, האם כל מכשירי האלחוט קולטים למרחק רב ולגובה 2 קומות? 2. להחליף את המודם ולקנות מודם + נתב + האב אלחוטי? או להשאיר את המודם ולקנות רק האב שיעשה את עבודת האלחוט(מה שיגרום ללקיחת משאבים מהמחשב הנייח שדרכו יהיו מחוברים כל המחשבים + המודם הישן)? 3. מחירים, מה המחיר של כל אחת מהאופציות? ואיזה אופציה יותר משתלמת... המטרה העיקרית היא לדאוג לחיבור אינטרנט אלחוטי בקומה למטה, משום שלמעלה כמעט בכל חדר קיימת אפשרות לחיבור…
-
- 6 תגובות
- 629 צפיות
-
-
קודם כל אני אבקש סליחה אם הנושא הזה כבר הועלה כמה פעמים, כי עשיתי חיפוש בפורום ולא ממש מצאתי משהו שיכול לעזור לי. רציתי להגדיר את ההתחברות שלי ככה שהיא תתחבר אוטומטית כשהמחשב עולה. אז הבנתי שיש אפשרות במודם הזה להפוך אותו לראוטר ואז להכניס פרטים והראוטר יעשה את העבודה... בקיצור, ניסיתי כל מיני שיטות שראיתי באינטרנט והסתבכתי עם כולן... המדריך תצורה של המודם הזה באתר NetCheif ממש עשה לי כאב ראש ולא ממש הצלחתי להבין מה הוא רוצה ממני. אם יש למישהו מדריך מפורט ומובן בעברית, אני אשמח... תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 807 צפיות
-
-
-
שלום לכם חברה... אני זקוק לעזרה שלכם בקשר לנתב EDIMAX יש לי נתב אידימאקס חוטי ואני מחובר לNETVISION הנתב שלי כל כמה חודשים מאבד את ההגדרה שלו ואז אני נאלץ לתקשר לספק בכדי להגדיר אותו מחדש והם מחיביים אותו 40 שקל בכל פעם וכבר אני עשיתי את זה אולי 6 פעמים 6*40 240 שקל חבל על כסף נסיתי להגדיר אותו כמה פעמים ולא הצלחתי אז אני מבקש ממכף להדריך אותי איך להגדיר אותו מ 0 % עד 100% אם אפשר לצרף תמונות -- למה לא גם טןב ויפה תודה! :-[ :nixweiss:
-
- 6 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שלום לכולם, בזק יצאו במבצע של רשת אלחוטית : נתב של eci 352 במחיר 12X24 או 9.9X24 למי שמשדרג את התשתית. האם המבצע הזה שווה או ששוה לקנות לבד נתב? אני חושב ללכת על הנתב של 3com . 3CRWE554G72 3Com האם זה נכון שמהירות של 750 kbps לא מספיקה ברשת אלחוטית ??? יש לי 2 מחשבים + לפטופ אחד (centrino) אם אני רוצה לחבר רק את הנייד באמצעות חיבור אלחוטי ואת 2 המחשבים הנייחים להשאיר כמו שהם בחיבור חוטי האם אני בכלל צריך לקנות ראוטר או שניתן לעשות משוה אחר ? המחשבים מחוברים ע"י כבל מוצלב ובשיותף אינטרנט, האם אני אוכל להשאיר את זה ככה או שאני אהיה חייב לקנות להם כרטיסים אלחוטיים ? תודה על התגובות
-
- 6 תגובות
- 712 צפיות
-
-
שלום האם אני יכול להתחבר לראוטר מרחוק? להיכנס להגדרות שלו בכדי לתקן למישהו מהבית? חיבור לאינטרנט יש אבל מישום מה לא עובד האתרים אז רציתי להיכנס מרחוק לבדוק DNS ים או משהו... אני יודע שADSL אני חושב עושים את זה מאצלם.
-
- 6 תגובות
- 10.8k צפיות
-
-
שלום אני מחובר לחבילה 2.5/150 ובזמן האחרון יש לי ניתוקים רק שאני משתמש באימיול לא בטוח אולי זה מניצול של 100 העלאה..בינתיים שמתי הגבלה 16KB מתוך 19 ללילה ו-10-13 בזמן שימוש במחשב אבל בכל מקרה על כמה מומלץ לשים את החיבורים ב-Max sources per file וב-Connection Limit ? ואגב יכול להיות שהמודם "אשם"? כי לפעמים עם התנתקות מיד הלינק מתכבה (ALE 070) ואז לוקח לו כמה דקות לחזור.. תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 898 צפיות
-
-
יוצא לי לגלוש להרבה אתרים בשפות שונות ומשונות... יש דרך לדעת באיזה שפה כתוב האתר? אולימשהו בHTML שלו? אם כן איפה אני מוצא טבלה להמיר קוד של שפה ב-HTML לשפה עצמה?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכם! אני נמצא בשרת של העבודה והוא חסום כנראה בפיירוול, הייתי רוצה לדעת איזה פורטים פתוחים אצלו כדי שאני אוכל להפעיל ביטורנט.. חיפשתי תוכנה שסורקת פורטים פתוחים אבל לא מצאתי, אשמח לקבל עזרה. שנה טובה
-
- 6 תגובות
- 952 צפיות
-
-
nvidia שיחררו לראחרונה דריברי חדשים לערכת שבבים שלהם. חשבתי אם להתקין או לא כי תמיד יש איתם בעיות. התקנתי. יש בעיות. הנה לכם צילום מסך של הסטטוס של הכרטיס רשת מה תם אומרים? [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 635 צפיות
-
-
שלום לכולם אני וחבר שלי מתים לעשות ביחד רשת peer to peer הוא גר 2 בניינים ממני ואני קולט אותו ממש אבל ממש בקושי וגם זה אם אני ליד החלון יש לציין שיש לי כרטיס אלחוטי עם אנטנה חיצונית פשוטה וגם לחבר ... האם לקנות אנטנה יותר רצינית משהו ב 200 שקל זה פיתרון טוב שיכול להגביר את אחוזי הקליטה ? זה יעזור בכלל להעלות בעוד כמה קווים את הקליטה? לדוגמא האנטנה הזו: http://www.starcom.co.il/product.asp?product=734 האם יש פתרונות אחרים (אנחנו מעוניינים באנטנות קליטה) ועל אילו אנטנות אתם ממליצים? תודה על התשובה
-
- 6 תגובות
- 781 צפיות
-
-
שלום רב, לאחרונה עברתי לדירה חדשה וכמובן שהייתי צריך להעביר את חיבור האינטרנט לדירה החדשה... מאז ההעברה האינטרנט מתנתק לי בערך פעם בשעה ומתחבר מייד חזרה. לפני שאני פונה לחברת התשתית (אני מניח שהבעיה היא אצלהם) הייתי רוצה לעזות מעקב טוב יותר אחרי זמני הניתוק, פרקי הזמן וכו'. האם מישהו יכול להמליץ לי על על תוכנה שיודעת לעשות LOG של זמני החיבור, הניתוק וכו'? תודה מראש, רם
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם בעבר שאלתי כאן על נתב אלחוטי והומלץ לי על הדגם שבכותרת. השאלה שלי היא, מדוע כדאי לי לשלם עבור הנתב הזה 360 שקלים (הכי זול בזאפ) כאשר ישנם נתבים כמו זה http://global.level1.com/products2.php?Id=32&PC1thId=11 של LEVEL1 שעולה 290 ש"ח בחנות בה אני קונה ציוד בדרך כלל? מראש אציין כי המרחק הכי גדול שיהיה בין המחשב לנתב זה בסביבות ה-30 מטר ובבית אין חדרי בטחון אגב נוחות התקנה וטיפול שוטף אני בהחלט מחשיב כיתרון
-
- 6 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שלוום לכולם! אני די חדש בנושא, אז סלחו לי על הבורות ו"היותר מידי" שאלות.. אני עובר לדירה בקרוב שעומדים להיות לי בה 2 מחשבים, אחד נייח והשני נייד. הדירה לא גדולה, 3 חדרים כאשר החדר עבודה (איפה שהמחשב הנייח יהיה) והסלון (איפה שכנראה אני אשב עם הנייד) חולקים קיר משותף יעני: <-------15-20 מטר ------> (בערך, לא באמת מדדתי) ----------------------------- | חדר עבודה | סלון | (שלא תגידו שאני לא משקיע בתיאור ;D) | | | | ----| |--|--| | | | | | | --| | 15-20 מטר | ----- | | ----| מטבח | | | | | | ------| |--| |---------- | חדר | ^ | שינה | כניסה ---------- בכל מק…
-
- 6 תגובות
- 621 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים בבית ובכל מחשב אני משחק בו זמנית (במשחק און-ליין) וכל פעם המשחק מתנתק/ נתקע. האם זה קשור לזה שיש לי ראוטר ומודם בנפרד או שפשוט הראוטר לא סוחב??? ואם זה הבעיה לאיזה ראוטר כדי להחליף?? כיום יש לי מודם של 312+ ECI ורואוטר אל חוטי של EDIMAX BR 6204wg
-
- 6 תגובות
- 661 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה שידרגתי את כמות ה-UPLOAD , הייתי מעוניין לדעת האם יש תוכנה או אתר אינטרנט שדרכו אני יכול לבדוק את מהירות קצב העלאת הקבצים שלי תודה וחג שמח
-
- 6 תגובות
- 751 צפיות
-
-
אני מחובר לאינטרנט דרך נתב אדימקס 6104, עובדה שלא מאפשרת לי להוריד דרך ביטורנט וכו' האם ישנה דרך ל"עקוף" את הפיירוול של הנתב או להוריד קבצים בצורה כלשהיא מבלי לשנות את הגדרות הנתב (פתיחת פורטים וכו'). חג שמח
-
- 6 תגובות
- 793 צפיות
-
-
אני רוצה אתר טוב שממנו אפשר להוריד טורונטים שהוא יהיה בטוח !!!! בלי וירוסים !!! ושיהיה אפשר להוריד ממנו רק שיר אחד נגיד לא תמיד רק וידאו קליפים שיר שירים וגם אלבומים זה חשוב לי נ.ב אני משתמש כרגע בטורנט ספי ואין שם שירים או אלבומים
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי מודם של EDIMAX 6104K באתר של היבואן רשום בהוראות להתחבר עם L2TP ואילו באתר של נטויזיון בהוראות כתוב PPTP. מישהו מוכן להסביר לי במה לבחור ואיזה עדיף? אני לא יודע מה ההבדל בין השניים ומה עדיף תודה
-
- 6 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
בעיית גימייל היה לי חשבון הגוגל חשבון ותיק מאוד מסתבר שבימים האחרונים אני לא מצליח להיכנס למייל שלי ההודעה שאני מקבל היא שהחשבון חסום לא רק שסגרו את החשבון שלי אלא סגרו גם את מי אני הזמנתי את כולם הם לא השאירו מייל לבירורים ולא מקום לשאלות יש לי חומר קריטי שאני חייב להוציא משם ומהר אם משהו יכול לעזור לי עם זה אני אשמח
-
- 6 תגובות
- 654 צפיות
-
-
אהלן, חשבתי לפתוח איזשהו אתר קטן. האתר נועד לקהל הישראלי וצריך לאפשר העלאה של תמונות (ולא צריך לאפשר הורדה) ולכן כדאי שקצב ההעלאה מהארץ יהיה כמה שיותר מהיר (לעשות upload לשני מגה יכול להיות די מתיש...) שאלתי, למי שיש מושג, האם יש טעם לפתוח את האתר בשרתים בארץ? זה משנה משהו? אני די בטוח שבחו"ל משמעותית יותר זול אבל חשוב לי שחווית השימוש באתר תהיה חיובית. תודה רבה ויום טוב!
-
- 6 תגובות
- 773 צפיות
-
-
יש לנו רשת אלחוטית בבית עם שלושה מחשבים ששנים מחוברים אלחוטית ואחד ישירות. הבעיה היא שאם על אחד המחשבים האחרים מופעלת התכנה azureus אז מהירות ההורדה אצלי (המחשב שמחובר ישירות) קטנה בצורה מאוד מאוד משמעותית. האם יש משהו שאני יכול לעשות בשביל שזה לא ייקרה?
-
- 6 תגובות
- 608 צפיות
-
-
ראיתי שהראוטר WRT54G של LINKSYS ממש טוב אבל הוא עולה 350 וכרטיס רשת שלו עוד איזה 250 וזה 600 שקל העסק יוצר יקר מדי.. אבל שמעתי שגם הראוטר של LEVEL ONE טוב והכרטיס רשת שלהם זול וגם הראוטר יותר זול אבל איזה דגם הכי מומלץ איזה דגם של כרטיס רשת אלחוטי ואיזה של רואטר יש לציין שהמחשבים שברשת באותה קומה ואפאחד לא בממ"ד מספיק לי שיהיה אמין ולא יתנתק לי האינטרנט כי כל לילה האינטרנט אמור להיות פתוח להורדות.. אם יש המלצה על משהו אחר אשמח לקבל..
-
- 6 תגובות
- 883 צפיות
-