רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,497 דיונים בפורום זה
-
יש לי בעיה. בבית שלי גרים אנשים וכולם מחוברים לרשת אחת הבעיה היא שיש לי שתי טלוייזיות עם chromecast כלומר כל מי שנמצא על הרשת מסוגל להקרין לי תכנים על המסך. זה מאוד מאוד בעייתי אז מה שחשבתי לעשות זה שלמשפחה שלי יהיה רשת אחת ולאנשים האחרים רשת שנייה כך שלא יוכלו לחדור לי לטלוויזיה. האם ניתן לעשות את זה ואם כן איך? ספק: ITC תשתית: HOT 200mb
-
- 6 תגובות
- 6.9k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, קניתי ראוטר של חברת EDIMAX ושאני מנסה להיכנס אליו הוא אומר שהשם משתמש והסיסמה לא נכונים ! למרות שאפילו לא הספקתי לגעת בזה בכלל ! השאלה אם יש דרך לאפס את זה ? או איזה שהיא תוכנה לעלות על הסיסמה ? כי ממש אין לי זמן לנצל את האחריות אם זה דבר שאני יכול לעשות לבד... תודה מראש ברק.
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני נמצא אצל הספק 012 במהירות 5 מגה בייט, ואצל הוט ב12 מגה בייט (התשתית) במשך יותר משבוע יש לי בעיה שבה רוחב הפס שלי צונח לאזור ה1MB, כאשר למשך כמה דקות פזורות ביום אני כן מקבל את המהירות האמיתית. בשיחות עם 012 הם מסרו לי שהכל תקין אצלם והבעיה אצל הוט. בשיחה עם הוט, חיברתי את המודם ישירות למחשב ובבדיקת המהירות של הוט זה הראה שהמהירות היא שוב באזור ה-1MB ומדי פעם עלה לאזור ה-2MB. הנציגה עשתה משהו שאיתחל את המודם, הרצתי את הבדיקה שוב ב-safe mode ופתאום התקבלה המהירות הסבירה (10MB) שזה בערך קרוב למה שאמור להיות. הנציגה אמרה לי שמכיוון שב-safe mode הכל בסדר כנראה מדובר בוירוס או משהו. סיימתי את השיחה למרות שההסבר הזה לא נשמע לי יותר מדי סביר מהסיבה שבדקתי את המהירות גם על מחש…
-
- 6 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אתמול ניסיתי להתין אצל חבר שלי את שני המחשבים שלו ולעשות רשת ביניהם. עקבתי אחרי המדריך שמצורף פה בפורום. עכשיו הבעיה היא שכאשר אני מסמן את "אפשר למשתמשים אחרים ברשת להתחבר באמצעות התקשרות האינטרנט של מחשב זה" ב-וי ..אי אפשר להתחבר לאינרנט אחרי זה. זה מציג איזה שגיאה.(769) אז ניסיתי את זה גם בחיבור הUSB וגם בחיבור הרשת ובשתיהם זה עושה את הבעיה. הספק הוא של אינטרנט זהב. עוד בעיה היא שהרשת עצמה ללא האינטרנט לא עבדה. שני כרטיסי הרשת טובים כי שבדקנו אותם ע"י חיבור ישיר למודם זה נכנס לאינטרנט והכל עבד. מישהו מכיר את הבעיה או אולי חושב שהוא יודע מה לעשות ..תנו רעיונות.. תודה מראש לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 729 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי מחשב שולחני המחובר לרשת האינטרנט בחיבור חוטי. לאחרונה רכשתי מחשב נייד ואני מוענין שתהיה לו גישה לאינטרנט. כיון שאין לי כל הבנה בנושא זה אשמח לקבל המלצה. אני מחפש מערכת זולה שתעשה את העבודה בפשטות ואמינות. הציעו לי מחברת הכבלים דיל - התחייבות לשנתיים בעלות נוספת של 20 ש"ח לחודש עבור ראוטר אלחוטי תקן N כלומר עלות של 240 ש"ח מעבר לזה אין לי כל מושג לגבי החברות ופרטים נוספים שצריך להתיחס אליהם. אם מישהו יכול לפרט מהן האפשרויות הטובות ביותר יתרונות מול חסרונות, יצרן מועדף וכד' אשמח. במידה וקיים התקן שיאפשר לי להעביר סרטים לטלויזיה באלחוטי זהו פקטור חשוב גם כן. תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 993 צפיות
-
-
הי אני מחובר לינטרנט דרך תשתית של כבלים ובזק בינלאומי כתור ספק מלפני מספר ימים ויש לי בעיה משונה בחיבור אני גולש ומשחק ולאחר כמה זמן (ולפעמים מיד) החיבור לאינטרנט נאבד, ושאני אומר נאבד אני מתכוון לכך שהוא לא פשוט מתנתק אלא אני מכניס כתובת של אתר אינטרנט והדפדפן נתקע במצב של מחכה לתשובה מהאתר, החלון בפינה הימנית תחתונה של מרכז התקשורת של ה WIN7 מדווח שיש קישוריות לאינטרנט וכך גם אם אני מנסה להפעיל את הפותר בעיות שלו עוד כמה דברים ששווים לציון החדר שלי נמצא בחדר שונה מהנתב (למעשה קומה אחרת) לפני יומים הגיע חשמלי ששילמתי לו 400 שח להתקנה דרך התעלות תקשורת לכבל רשת בין החדרים ועשה רושם שהוא עשה עבודה טובה (אני די סומך עליו) בנוסף בזמן שהמחשב שלי לא מתקשר לאינטרנט מחשב אחר שנמ…
-
- 6 תגובות
- 864 צפיות
-
-
המחשב נייד שלי כבר קולט אינטרנט, זה אומר שיש בו מה שניקרא כרטיס רשת, נכון? אני רוצה להגדיל את הטווח עם משהו כמו אלו: http://www.ebay.com/itm/WiFi-Wireless-Wi-Fi-Networks-2-4GHz-Alfa-9dBi-antenna-/301437770605?&_trksid=p2056016.m2516.l5255 http://www.ebay.com/itm/New-802-11n-150M-USB-WIFI-Wireless-LAN-Adapter-w-Long-Range-20dBm-2dBi-Antenna-/311013004221?&_trksid=p2056016.m2516.l5255 1. זה אמור לעבוד או כיוון שיש כרטיס רשת כבר מובנה המחשב לא התייחס אליו? 2. סוג החיבור של האנטנה לא קיים אצלי במחשב, אבל אפשר לקנות לו חיבור USB ולחבר את האנטנה עם USB למחשב, זה יעבוד? תודה
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי. היום מישהו שאני מכיר, אמר לי בסקייפ שהוא "יכול להפיל לאנשים את האינטרנט". בהתחלה חשבתי שזה סתם script kiddie ששולח לי פינגים. מסתבר שזה אכן כך, אבל הוא לגמרי הצליח. הוא גילה את כתובת ה IP שלי דרך הסקייפ (גם תוכנה שאפשר בקלות למצוא באינטרנט), הפעיל את התוכנה שלו, והאינטרנט שלי אכן הפסיק לעבוד לגמרי, עד לרמה שקיבלתי timeout בפינגים לגוגל. אפילו כשהוא הפסיק את פעילות התוכנה, הראוטר שלי לא התאושש, והייתי צריך להפעיל אותו מחדש. הציוד שאני משתמש בו : מודם d-link 2760u עם ראוטר Linksys WRT54GL, שמריץ DD-WRT. לפי מה שידוע לי, ב DD-WRT אמורה להיות הגנה נגד DDoS. אם אכן קיימת הגנה כזו, האם היא כזו חלשה שלא מסוגלת להתמודד עם מתקפה ממחשב אחד? או שיכול להיות שמה שהפסיק לעבוד זה …
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כרגע יש לי אינטרנט לש HOT ו013 ללא חייגן ואני מרוצה ממנו. השימוש העיקרי שלי באינטרנט זה הורדה לש דברים ובעיקר משחק COD4. אני עובר דירה בעוד חודש ואני אזמין שוב אינטרנט של HOT אבל ספק בזק בינ"ל. השאלה האם לבקש ללא חייגן, כלומר חיבור קבוע או שעדיף חייגן. כמו כן אני מתכוון להקים רשת אלחוטית בדירה בשביל עוד מחשב שלי אשר ישמש מחשב איחסון בעיקר ותריך שגם בו יהיה אינטרנט ועוד לפטופ. מה אתם ממליצים? עוד דבר זה שיהיה גם קו טלפון של HOT בדירה וכמובן גם טלויזיה! אם זה מהווה גורם שמשפיע.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם , יש ברשותי כרטיס רשת אל-חוטי שרכשתי מבזק בחיבור usb מדגם Wistron-Rotal . הראוטר שיש ברשותי הוא eci352 , מחוברים לראוטר שני מחשבים אחד באופן קווי ואחד באופן אל-חוטי . במחשב שבו החיבור אל-חוטי המהירות של כרטיס הרשת לא יציבה כלל ולרוב נמצאת במהירות של 1MBPS-32MBPS ולא יותר . יש רעיונות לפתרון הבעיה שיהיה יציב על 54 כמו שהדבר אמור להיות ?
-
- 6 תגובות
- 798 צפיות
-
-
בזק מציעה את אתר השירות העצמי שלה עם מחירים של 69 שקל ל 15 מגה, 110 ל-100 מגה, ו-85 שקל ל-40 מגה. https://selfsales.bezeq.co.il/?locations=16&locations=32&locations=64 רציתי לדעת אם זה המחירים הכי נמוכים שאפשר לקבל מהחברה, או שאם מתקשרים אפשר לקבל הנחות יותר טובות.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אם זה יותר שייך לפורום תוכנה, אז אני אשמח שיועבר. בכל אופן יש לי מחשב נייד, שמתחבר בבית דרך DHCP (כלומר IP אוטומטי מהכבלים, ללא חייגן) ובעבודה ובלימודים לרשתות שונות בין היתר כאלה שמצריכות להזין IP סטאטי של רשת פנימית. אני מחפש תוכנה שמאפשרת בלחיצת כפתור לעבור מ TEMPLATE אחד לשני (IP סטטי 1, IP סטטי 2, IP אוטומטי, וכו' - לפי המצבים שאני מאפשר לה) מישהו יודע אם יש חיה כזאת ? כי זה די מעצבן (במיוחד עם העכבר נגיעה של הלפטופ) כל פעם להכנס למאפייני ה LAN או ה WIFI ולשנות IP בהתאם, על בסיס יומי...
-
- 6 תגובות
- 997 צפיות
-
-
עוד כ-7 חודשים אני עובר דירה ואני מעוניין לדעת איזה כבלי רשת לשים בדירה, נכון להיות יש לי CAT5E, אבל מכיוון שהחלפת כבלים = חפירה בקירות, אני מעוניין לדעת מה מומלץ לקנות לטווח הארוך. ראיתי שיש CAT6 ורציתי לדעת האם הם מומלצים ומה ההבדל בינם לבין CAT5E? מבחינת תאימות, CAT6 תומך במכשירים בדיוק כמו CAT5E? בעיקרו הדרישה היא לאפשר העברת מדיה בין כל המכשירים בבית, גיימינג, טורנטים וכו... בצד אחד יהיה מחובר TL-WDR4300 ומשם יצאו כבלים (שלגביהם אני מתייעץ) לכל חדר. אשמח לשמוע את דעתכם ולקבל המלצות.
-
- 6 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
מודם Thomson של הוט. האם אפשר להפוך אותו לנתב ולהגדיר בתוכו חייגן? אם כן, מה הכתובת שלו? שם משתמש וסיסמא? ואיזה פרוטוקול חיוג להגדיר? תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מחובר לאינטרנט עם ראוטר מסוג d-link dir 615 אף מחשב לא מחובר ישירות למודם כיוון שבמחשב הנייח שלי אין כרטיס רשת מובנה , אלא בUSB מהמחשב הנייח אני מצליח להתחבר ואין שום בעיה .. הבעיה מתחילה במחשב הנייד .. אני מחובר לאינטרנט ותוכנות כמו Utorrent עובדות והקצב הורדה תקין , אבל כשאני מנסה להכנס דרך הדפדפן לאיזשהם אתרים שומדבר לא עובד לי החל מgoogle ועד לאתר הכי לא מוכר.. המחשב מעלה לי מסך " דף אינטרנט אינו זמין" , "לא ניתן למצוא את השרת ב-XXXXX.com משום שחיפוש הdns נכשל ........" מה עושים? ד"א גם החיבור לאינטרנט דרך הפלאפון שלי ושל אחרים כותב לי "Connection Lost" בנוסף הנורית של "כדור הארץ" בראוטר דולקת בצבע כתום (במקום ירוק ..)
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי יש לי ראוטר d link 2650U אני מנסה להפנות את פורט 3389 בשביל לפתוח RDP אבל אני מקבל שגיאה שהפורט החיצוני לא חוקי
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, יש לי שני מחשבים בבית אחד עם XP והשני עם ה VISTA 64BIT ובשניהם יש כונן משותף אחד. אני מנסה להעביר בינהם קבצים אך יש לי בעיה... . מהמחשב של VISTA אני יכול להעביר קבצים חופשי אך מהמחשב שXP אני לא יכול.... כל פעם שאני מנסה להכנס לכונן המשותף שעל VISTA בעמצעות הבמחשב של XP הוא רושם שאין לי הרשאה להכנס אליו. פעלתי לפי המדריך http://www.netcheif.com/Articles/HomeNet/HomeNet.htm (בשלב השלישי ההיתי חייב להגדיר IP לכל מחשב כי אחרת המחשבים לא זהו אחד את השני) הרשת מבוססת על מודם 270RP שהפכתי לראוטר והספתי HUB חשוב לצייין שבשני המחשבים האינטרנט עובד....
-
- 6 תגובות
- 833 צפיות
-
-
שלום, לפני מספר ימים עברתי לבזק ספק ותשתית עכשיו יש לי פינגים יחסית גבוהים, חשבתי על חבילת הגיימרים שלהם אבל קראתי שזה משפיע בעיקר לחול , קראתי גם על הrate adaptive לא הבנתי בדיוק מה ההשלכות של זה , והבנתי שזה משפר פינגים, יש הסבר למה זה עושה בעיקרון?
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אגב אם יש הבדל בנושא בין הרגיל של HOT לבין הUFI החדש זה גם רלוונטי. ברכות ותודות
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מעוניין לעבור לסיבים אופטיים יש לי תשתית בבניין יש כל כך הרבה אפשרויות אני לא יודע במה לבחור ? חברת חשמל ? פרטנר ? יש להם התקנה חינם , סלקום ? בזק ? מה ההבדל בין כולם ? לאיזה ספק מומלץ להתחבר ? תודה .
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום. עקב רכישתו של מחשב נייד, אשמח לקבל המלצה על נתב אלחוטי שיחובר מהמודם של הכבלים. לראוטר יחובר מחשב נייח ע"י חיבור קווי (כבל) ומחשב נייד ע"י חיבור אלחוטי (טווח של עד 7 מטר עם קיר 1 חוצץ). יש לי חבילה של הכבלים 7 מגה עם 014. אני רוצה לעבוד ללא פיירוול, המחשב הנייח הוא יהיה לגלישה ותוכנות P2P, והמחשב הנייד רק לגלישה. בשני המחשבים ישנם תוכנות הגנה טובות, לכן אני לא רוצה פיירוול. אשמח לדגמים הכי טובים עד 500 ש"ח, ומכשיר עם התקנה קלה וללא בעיות תאימות של הכבלים ולתוכנות P2P האם ה-sweex LW906 מכשיר טוב, יש עליו מבצע של 499 ש"ח 3 שנות אחריות החלפה בחדש עם כרטיס USB אלחוטי?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש והתקנתי עליו ווינדוס XP PRO. חיברתי אליו את כבל הרשת בתקווה שהאינטרנט פשוט יעבוד אבל זה לא קרה. אני מחובר דרך HOT למודם של מוטורולה ומשם לנתב של NETGEAR (יש לו יציאה ל-4 מחשבים והוא אלחוטי). כפי שאתם שמים לב האינטרנט עובד, כך שהבעיה היא לדעתי מהחיבורי רשת (שם מוגדר במחשב חיבור 1394). אם מישהו יכול לעזור לי אני אשמח.
-
- 6 תגובות
- 909 צפיות
-
-
הכרטיס רשת אור שיש קישוריות מוגבלת . אני מחבר כ.רשת למודם כבלים , הסימן על יד השעון אומר שהקישוריות מוגבלת או לא קיימת. ניסיתי הדרייבר שבא עם ה XP ,והדרייבר המקורי של הלוח כרטיס רשת. מה יכול להיות? מה אני יכול לעשות? (הכרטיס רשת תקין) תודה
-
- 6 תגובות
- 846 צפיות
-
-
שלום לכולם וחג שמח יש לי מחשב נייד של IBM דגם T42 עם WIN XP SP3 והוא מסרב להתחבר לרשתות עם WPA2. ניסתי את זה אבל זה בהתקנה נאמר שלא צריך בגלל שיש לי כבר SP3 ובכל זאת אני לא מצליח להתחבר. גם הכרטיס רשת תומך. מה יכולה להיות הבעיה? (מחשב עם WIN7, ואנדרואיד מתחברים לי לאותה רשת) תודה לעונים.
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
תשתית: כבלים ספק: בזק בין לאומי מהירות: 1.5M/128K בפועל הכל עובד טוב, אתרים נפתחים מהר, הורדות עובדות מצויין (גם P2P) אבל הפינגים במשחקים נעים בין 450 ל 2000 (2 שניות ). זה משגע אותי כל פעם יש בעיה אחרת, פעם אחת האינטרנט לא עובד בכלל, פעם אחרת אפשר רק לגלוש. עד לפני כמה ימים הראוטר שלי היה מוגדר על PPTP והכל עבד מצויין, פתאום (באותו יום שמרכזיה של בזק בתל אביב נפלה) הראוטר לא הצליח ליצור קשר עם הספק והבעיה נפרה רק לאחר מעבר לחיבור קבוע, כמה ימים הכל עבר טוב ושוב חזרו הבעיות למישהו יש רעיון מה אפשר לעשות (חוץ מלשלם עוד כסף כי זה לא יקרה) ??? לא משנה מה אני עושה כל פעם מדברים איתם כמה ימים הכל עובד ואז שוב בעיות. בכל מקום שקראתי באינטרנט כתוב שבזק היא הספקים הכי טובה מ…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-