רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם , יש ברשותי כרטיס רשת אל-חוטי שרכשתי מבזק בחיבור usb מדגם Wistron-Rotal . הראוטר שיש ברשותי הוא eci352 , מחוברים לראוטר שני מחשבים אחד באופן קווי ואחד באופן אל-חוטי . במחשב שבו החיבור אל-חוטי המהירות של כרטיס הרשת לא יציבה כלל ולרוב נמצאת במהירות של 1MBPS-32MBPS ולא יותר . יש רעיונות לפתרון הבעיה שיהיה יציב על 54 כמו שהדבר אמור להיות ?
-
- 6 תגובות
- 788 צפיות
-
-
איך ניתן לזייף IP ? אני רוצה גישה לאתר פנדורה ובגלל שאני לא גר בארה"ב אני לא יכול אז חשבתי: אולי יש דרך שאתחבר לשרת כלשהו בUS ושהוא יתחבר בשבילי??
-
- 6 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
יש לי accses point במרחק של 3-4 מטר מהמחשב בלי קירות באמצע קו נקי בהתחלה שהתקנתי אותה הייתה קליטה מלאה אבל בזמן האחרון יש קליטה של 3 קווים קבוע מה יכולה להיות הסיבה שירדה ככה הקליטה? לא שיניתי כלום לא בהגדרות לא במקום של המחשב ולא במקום של הaccses point
-
- 6 תגובות
- 756 צפיות
-
-
-
שלום לכולם אז נגש ישר לבעיה,יותר נכון לבעיות...מדובר באינטרנט,באקספלולר,פיירפוקס,ואתרים שונים ברשת. אינטרנט...הוא מתנתק לי מדי פעם כשיש עומס,כשאני מוריד משהו כשאני משחק במשחק רשת וכדו'...זה מעצבן כי לא רק האינטרנט ניתקע....אלא כל המחשב,ורק ריסט פותר את הבעיה. אקספוללר...גלשתי באתר,וכשיצאתי שמתי לב שהאתר נסגר בצורה מוזרה...אחרי שעה חזרתי ולחצתי על האייקון של האקספוללר החלון נפתח ואחרי שניה נסגר...בלי שום ERROR או משהו אחר. פיירפוקס...קודם כל מהרגע שלחצי פעמיים על האייקון לוקח לו כ-8 שניות לעלות,דבר שני שמדי פעם הוא פשוט נתקע ורק אחרי כמה דקות משתחרר,דבר שלישי...למשל אני שומע מוזיקה ביוטיוב וגולש באתר אחר,ברגע שאני מעביר עמוד באתר או עושה רענון היוטיוב מתחיל להיתקע...…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי רשת אלחוטית בבית וישנם שני מחשבים כאשר אני משתמש ב-remote desktop של ה-xp יש כמה דברים שמעצבנים אותי למשל כשאני נכנס דרך המחשב המרוחק אז החשבון של המחשב שאליו התחברתי עושה Logout ואני רוצה שברגע שאני אתחבר למחשב מרוחק אז למי שישתמש במחשב המרוחק תהיה עדיין שליטה במחשב. האם זה אפשרי?? האם זה קיים בתוכנה אחרת ולא בתוכנה שבנויה ב-xp?? תודה לעוזרים!
-
- 6 תגובות
- 872 צפיות
-
-
אז ככה, יש לי XP במחשב ועליו סרטים שאני רוצה להעביר לHTPC שעליו יש VISTA. ניסיתי לעשות רשת אבל אני מהמחשב שלי לא רואה את הHTPC (שעליו יש ויסטה..) ומהHTPC אני רואה את המחשב שלי. איך אני מסדר שאני יראה בXP את הHTPC? והייתה עוד בעיה שנראה לי שקשורה אולי לפה? התחלתי להעביר סרטים דרך הHTPC מהמחשב שלי לHTPC וזה לא זז ופשוט קרס אחרי כמה דקות בלי לעשות כלום למה? נ.ב הHTPC מחובר לראוטר דרך כ. רשת אלחוטי והמחשב שלי דרך כבל. תודה מראש לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 750 צפיות
-
-
-
אהלן אז אחרי שקראתי פה הרבה בפורום, עדיין לא ממש הבנתי את עניין הרשת האלחוטית. יש ברשותי שני מחשבים (נמצאים ב-2 קצוות הבית, כמה וכמה קירות בדרך) המחשב הראשון, בחדרי הקט, חזק יותר ואליו מחובר כיום המודם (ADSL, מודם שחור..) המחשב השני, נמצא בסלון, בתול מאינטרנט לבנתיים. מכיוון שזאת בעיה פיזית ולוגיסטית ליצור רשת חוטית ביניהם, כיצד יוצרים רשת אלחוטית? הבנתי שצריך לקנות קודם כל כרטיס רשת אלחוטי לכל אחד מהמחשבים (איזה מומלץ?) מה הלאה? מה עוד חוץ מזה צריך לקנות? נתב? מה זה בכלל נתב..? בנוסף, האם המחשב בסלון ("השני") יוכל להתחבר לאינטרנט גם כשהמחשב בחדר ("הראשון") יהיה סגור? תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 777 צפיות
-
-
רציתי לעבור ל בזק בגלל חבילת הגיימינג שלהם אבל עם הצעה כזאת......שווה להשאר?
-
- 6 תגובות
- 773 צפיות
-
-
יש לי מודם RTA1320a ROTAL ו-ראוטור אל חוטית של EDIMAX BR-6204Wg אני מחבר את המודם לחיבור ה-ADSL שנימצא ליד הטלפון, ואז מוציא קבל רשת מהמודם לראוטור, הדלקתי את שניהם פועלים מצויין כול הנוריות דולקות כמו שציוון במדריך, הכל פסדר אבל אני רוצה לחבר שני מחשיב בדרך אל חוטית לחלוטית זאת אומרת בין הראטור אין חיבור למחשב אחד ואז אל חוטי למחשב שני אני רוצה שהראטור לא היה מחובר לשום מחשב בדרך חוטית אלה בדרך אל חוטית, אפשר כזה דבר? אם כן אז איזה הגדרות אני עושה במחשבים? (כמו כן יש לי שני כרטיסים אל חוטים בכול מחשב).
-
- 6 תגובות
- 840 צפיות
-
-
האם ניתן לחבר שנימחשבים מרוחקים ברשת אלחוטית ללא נתב, כלונמר רק עם זוג כרטיסי רשת ? ולשתף בינהם את האינטרנט (כאשר מחשב אחר מחובר תמידית לאינטרנט)? מה ההגדרות המומלצות ? ואילו כרטיסים עדיפים ? ברשתות אלחוטיות אני דיי בור, תודה על העזרה המהירה רוצה להרים את הרשת לחבר במהירות.
-
- 6 תגובות
- 975 צפיות
-
-
היי יש לי את הראוטר BR 6104K כארבעה ימים, וכבר פעמיים הוא "הפיל" את החיבור לאינטרנט של המחשבים שמחוברים דרכו. רק ניתוק הראוטר מהחשמל והחזרתו פתרו את הבעייה. שיש את הבעייה אני לא מצליח להתחבר ל ADMIN CONSOLE של הראוטר! מה שכן, נראה שהבעייה רק ביצירת חיבורים חדשים, כי SESSION של MIRC שהיה פתוח, חדר ה-CHAT המשיך לעבוד, וגם UTORRENT המשיך לשלוח DATA אבל לא הצליח לעדכן את ה TRACKER. לא הצלחתי לגלוש בכלל. ד"א - הניתוקים קרו בלילה ולא שעבדתי/עשיתי משהו למחשב. עד כמה שאני מבין, כל האורות בראוטר דלקו ונראו תקינים. יש לי חיבור כבלים לבזק בינ"ל ללא חייגן (המודם כבלים עבד ולא דרש ניתוק לפתרון הבעייה). מישהו נתקל בבעייה, או יש רעיונות לפתרון? כי חוץ מזה הראוטר עובד טוב.
-
- 6 תגובות
- 948 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה הרשת שלי אמורה להיות (למה אמורה תקראו בהמשך ) רשת חוטית של 2 מחשבים ע"י ראוטר WRT54GL של חברת LINKSYS עכשיו אני מנויי כבלים HOT + 012 החיבור לאינטרנט שלי לפני הרשת היה L2TP ועכשיו הם אמרו ב012 בגלל שהראוטר הזה לא תומך כל כך L2TP הם יעבירו את החיבור שלי ל HDCP חיבור ללא חייגן עכשיו הם אמרו שסתם ככה זה עולה עוד 20 שקל עכשיו האם אני הרווחתי? מה ההבדלים בין הרשתות? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 776 צפיות
-
-
השאלה ממש מציקה לי.. אני כמו כל משתמש רגיל (אני מקווה) יש לי 1.5MB הורדה ואיזה 20KB העלה,ככה שאני דיי מוגבל בכל העלה של הסרטים ומשחקים (כי מלא זמן ואני לא משאיר את המחשב שלי פתוח) עכשיו אני חבר בכמה קהילות בחוץ לארץ ששם אנשים מעלים סרטים/משחקים ששוקלים 1GB או יותר בכמויות של 40,30 קבצים... עכשיו אני שואל את עצמי איך הם עושים את זה? שלחתי לכמה מהם אימילים ומה שהם אמרו לי הכניס אותי לשוק..: I HAVE 250MB CONNECTION 13MBPS UPLOAD SPEED איך זה יכול להיות??????????????????????? בארץ אני אפילו לא שמעתי שמישהו מדבר על מהירויות כאלו... הרי לפי מה שאני שומע "ההייטק בארץ ממש טוב" ואני שואל עצמי איזה הייטק? איך אני תקוע 1.5MB כלמישהו יש 250MB? מה הם עושים כדי לעשות לעצמם 250MB? קונ…
-
- 6 תגובות
- 718 צפיות
-
-
http://012.net/sales.aspx?docID=6622&FolderID=324〈=he&res=0&pos=0&tabn=0 האם החבילה הזאתי זולה? והאם כדאי לי לעבור אליה?
-
- 6 תגובות
- 636 צפיות
-
-
שלום לכולם. כרגע אני באינטרנט המהיר דרך yes (בזק בינלאומי), ומשלם 119 ¤ לחודש על חבילה במהירות 2 מגה. לאחר זמן רב שהאינטרנט אצלנו איתי (יש לנו רשת של 3 מחשבים עם ראוטר), רצינו לבדוק לגבי חבילות בספקיות אחרות (אני יודע שאסור לשאול על דעות אז אני פשוט לא אשאל :>). אני מעוניין לעבור מכיוון שהאינטרנט בשני המחשבים השניים (אצלי זה המחשב עם המודם והראוטר), מאוד איטי. במחשב אחד המהירות הכי גבוהה של הורדה שראיתי הייתה 50kbps, ובמחשב האחר האינטרנט גם דיי איטי. האם החבילה שציינתי פה למטה תמנע את זה? התקשרתי ל012 והציעו לי חבילה של 3 מגה, עם דואר אלקטרוני בנפח 1 ג'יגה , העלאה - 256, ועוד איזה משהו של הגנה חינם לחודשיים במחיר של 150¤. וגם הבנתי שהאינטרנט בכבלים משותף עם כל מי…
-
- 6 תגובות
- 712 צפיות
-
-
לפני הרבה זמן עשיתי רשת בבית ופעלתי לפי המדריך שלכם פה באתר.. עכשיו לפני כמה שבועות ניתקתי את הרשת (המחשב עכשיו מחובר ישירות לנקודה) והIP שלי תקוע על 10.200.1.1 ז"א הIP שלי משתנה כמובן,אבל נגיד התחלתי לשחק עכשיו בgenerals והlocal ip שלי הוא 10.200.1.1 ואני גם לא מצליח להתחבר לחברים ככה שזה בעיה אצלי בטוח.. עוד משהו שיש אתרים שפשוט כותבים לי שהאייפי שלי לא חוקי ואני לא יכול להיכנס לאתר 403 Forbidden Unauthorized IP address. בבקשה שמישהו יעזור לי עם זה....נמאס לי להיות תקוע ככה חח תודה רבה רבה מראש
-
- 6 תגובות
- 729 צפיות
-
-
שלום לכולם. ברשותי נתב של EDIMAX מדגם 6114 (אם אני זוכר נכון את הדגם), בעל אנטנה אחת. לצערי, איכות הקליטה בבית "לא משהו" בלשון המעטה ומעבר לחדר שבו נמצא הראוטר קשה עד בלתי אפשרי לקלוט. האם יש למישהו ניסיון עם ה MIMO בעל 3 האנטנות? האם איכות הקליטה והשידור גבוהים משמעותית או שמדובר בגימיק בלבד? אשמח לקבל תגובות.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך דריבר לאינטרנט הזה או משו איפה אני יכול להשיג? שכחתי לציין שהחברת מודם שלי היא 3com אני פה מחפש בדרייברים ואין לי מושג מה להוריד. דגם המודם שלי הוא 3CRWDR100A-72 אני פשוט חייב את הדרייבר הזה ודחווווווף
-
- 6 תגובות
- 730 צפיות
-
-
התחברנו לאינטרנט בכבלים של קוי זהב . כאשר כל מחשב מבין ה2 שיש בדירה מחוברים למודם בנפרד אין בעיות. לאחר חיבור המחשבים לראוטר אדימקס ברודבנד (חיובור עם הכתובת שקיבלנו מהספק דרך שירות הלקוחות),באחד המחשבים יש בעיות גלישה כגון: המסנג'ר מסרב להתחבר , האימיול לא מתחבר (רק האפלואד עובד), אתרים עם סקריפטים לא עובדים (צ'טים וכדומהלא עובדים). ובמחשב השני התקשורת עובדת כראוי. יש לציין שכאשר המחשב הבעייתי מחובר ישירות למודם ללא הראוטר בדרך ,הכל עובד כשורה. תודה מראש לעוזרים .
-
- 6 תגובות
- 688 צפיות
-
-
האם רק אצלי ויקיפדיה לא עובדת? יש עוד אנשים שזה לא עובד אצלם או לחלופין אולי כן עובד אצלם?
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, קניתי 2 מחשבים חדשים (כמעט זהים) ואני צריך להתקין את שניהם. אני מעוניין להתקין מחשב אחד ולעשות GHOST למחשב השני דרך הרשת הביתית. משהו יודע אם אפשר לעשות את זה, ועם איזו תוכנה??
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מלומדי שלום. לאחרונה רכשתי נתב אלחוטי שהתגלה כצרה צרורה. לאחר חחחיבור מהיר וכמה הגדרות הנייד התחבר לרשת אך המחשב השולחני עשה המון העיות ... חיבור איטי מאוד קשור לא יציב.. והאמיול מסרב להתחבר בחיבור הרשת רשום שהמהירות היא 10 mbps וכל הנסיונות לשנות ת כרטיס הרשת נכשלו ..... אשמח מאוד לעזרה ........... בברכת כל טוב .
-
- 6 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לשדרג אצל בזק וזהב ל 2.5 על 150K(UPLOAD). עכשיו יש לי 1.5 על 96K.האם אני ארגיש בהבדל?(אני עם ראוטר כך שלכל אחד יוצא 1.25 על 75) תודה וסופ''ש נעים,עומר
-
- 6 תגובות
- 731 צפיות
-