רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי כבר הרבה זמן בעיות גלישה באינטרנט, אך היום קרה משהו שרציתי להתייעץ אתכם לגביו. התקנתי מערכת הפעלה חדשה (רכשתי חלונות 7 סוף סוף) והתקנתי את החייגן של בזק בינלאומי. מאז ההתקנה היתה לי הרגשה כאילו מדי פעם מתנתק לי האינטרנט, על אף שהחייגן לא נותק, והייתי צריך לעשות רענון לדפים מסוימים עד שעלו. דיברתי עם בזק בינלאומי, הם בדקו אצלם והכל היה תקין. עשיתי בדיקת מהירות דרך האינטרנט וקיבלתי פינג של 226ms ! אני ונציג השירות של בזק בינלאומי דיברנו עם HOT, שטענו שהכל אצלם תקין ואין ניתוקים מהמודם. נציג השירות של בזק בינלאומי ביקש מנציג HOT שנבצע פינג לאתר של HOT, וזה סירב מספר פעמים, וניסה להוריד את נציג בזק בינלאומי מהקו. בסוף אני ונציג הספקית ביצענו את הפינג ללא נוכחות נצ…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
בעקבות בעיות גלישה באתר www.lighting-gallery.net (אשר אין להם בדר"כ בעיות בשרתים כמו שיש ל-HWzone לפעמים), בעיות בטעינת סרטונים ביוטיוב + בעיות גלישה בכללי, החלטתי לבצע Tracert לאתר הנ"ל ולעוד כמה אתרים ישראליים ואתרים מחו"ל (כולל HWzone). מכיוון שאינני יכול להעלות ולצרף קבצי TXT, אאלץ לשים את התוצאות ישירות בהודעה (למרבה הצער, אין גם אפשרות לשנות את כיוון הטקסט ל-LTR, אלא רק ליישר אותו לכיוון זה, אז מצטער אם הטקסט איננו ברור): Microsoft Windows [Version 6.1.7601] Copyright © 2009 Microsoft Corporation. All rights reserved. C:\Users\Doron>tracert lighting-gallery.net Tracing route to lighting-gallery.net [50.28.13.250] over a maximum of 30 hops: 1 <1 ms …
-
- 7 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
-אני מדבר על מהירות הגלישה- שלום.. יש לי ראוטר של LINKSYS 2.4Ghz, ואליו מחובר מחשב במרחק של 2 חדרים, דרך אנטנת USB (חיצונית)... המחשב שמחובר ישירות פועל טוב (מהר), והמהירות גלישה במחשב השני (שמחובר אלחוט) מאד איטית.. מייגעת. מה יכולה להיות הסיבה? הרי זה לא אמור להיות ככה, לא? ההבדל בין חיבור ישיר לאלחוטי כ"כ משמעותי? הראוטר דפוק? צריך להגדיר משהו? לעדכן / לשנות איכשהו? אם זה סיפור של להחליף ראוטר אני אשמח אם יהיו המלצות.. *כמעט שכחתי, לגבי החיבור: ספק: בזק בינלאומי תשתית: HOT מהירות הגלישה: 3M המודם של חברת Terayon TJ 715x תודה רבה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 938 צפיות
-
-
מאז שהתקנתי את הראוטרה אלחוטי בבית, נוצרו בעיות במחשב הנייח, אני לא מצליח להתחבר למסנג'ר ולא מצליח לגלוש לחלקים מסויימים באתרים, אפילו את ההודעה הזאת לא הצלחתי לשלוח מהנייח. עזרה אם אפשר
-
- 7 תגובות
- 763 צפיות
-
-
ביומיים האחרונים יש אצלי מלא ניתוקים והגלישה בלתי נסבלת. התמיכה של הוט טוענים שהכל אצלי תקין. הLOG של WINDOWS מראה שיש DNS ERROR כל הזמן. האם זו בעייה של הספק (בזק בינלאומי) או של הוט ? אני מחובר ללא חייגן בחבילת 100MB. בעבר היו לי בעיות מהסוג הזה ושלחו טכנאים להחליף שקעים ומפצלים ותמיד בסוף הגיעו למסקנה שיש בעייה סביבתית ולא אצלי בבית. אני כבר דיי חסר אונים מולם ולא יודע איך ניתן לפתור את הבעיות האלה.
-
- 20 תגובות
- 6.6k צפיות
-
-
אני מחובר ללא חייגן עם הוטבוקס לבזק בנלאומי במהירות 100MB ללא חייגן. כל כמה ימים חוזרת תופעה של ניתוקים רגעיים שגורמים לשגיאות DNS וגלישה מקרטעת. טורנטים יורדים ללא בעיות ומהר. אם אני עושה פינג רציף לכתובות IP בארץ ובעולם יש איבוד של 3% בדרך כלל. ימים שלמים הכל עובד תקין ואז פתאום ללא סיבה נראית לעין מתחילים הניתוקים הרגעיים וזה יכול להימשך ככה יומיים שלושה ואז שוב הכל מסתדר ללא כל פעולה מצידי. פניתי עשרות פעמים לתמיכה של הוט ושל בזק בנלאומי ואין להם מושג איך לפתור את הבעייה הזאת. האם מישהו נתקל בבעייה דומה ? אני נמצא בעיר יבנה אז מעניין אותי לדעת אם יש מישהו באותה סביבה גם עם הוט ובזק בנלאומי בחבילה של 100MB, והאם נתקל בבעיות דומות.
-
- 1 תגובה
- 819 צפיות
-
-
שלום לכולם ! לפני כשבועיים עברתי לקו הטלפון של נטויז'ן ומאז התחילו לצוץ לי בעיות מאוד מוזרות... כשאני מנסה לראות סרטונים בסרימינג לא משנה מאיזה אתר (גם יוטיוב) באיזהשהו שלב הוא פשוט נתקע למרות שהפס למטה שמראה כמה מהסרטון עבר "באפרינג" ממשיך להתקדם, הסרטון נעצר והוא מפסיק לטעון אותו, כשאני מנסה להציג תמונות (גם בפייסבוק שיש להם שרתים יציבים) הוא טוען רק חלק מהתמונה (בדרך כלל מעט ממנה) וכל השאר אפור, נעצר באמצע טעינת אתרים, תוך כדי הורדה של קובץ דרך הדפדפן הוא פתאום מראה שההורדה הסתיימה אבל הקובץ לא נפתח... כשאני עושה פינג לראוטר אני רואה שהתקשורת איתו קבועה, אין טיימאווט בכלל. הם התקינו משהו שהם קוראים לו מנתב שיחות או משהו כזה של חברה בשם audiocodes ואני משער שפה קבור הכל…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם לאחר שניסתי לעדכן את הגירסא של הראוטר שלי מדגם: edimax BR-6104 אין באפשרותי לגלוש יותר זאת למרות שהאייפון שלי מגלה את הרשת האלחוטית וגם המחשב הנייד מראה שהוא מחובר והכל תקין אך בפועל אף אתר לא עולה !!! מה אפשר לעשות בנידון בתודה מראש !
-
- 4 תגובות
- 632 צפיות
-
-
שלום, לפני יומיים שדרגתי את האינטרנט שלי ל 5 MB, הספקית בזק בינלאומי והתשתית של בזק כמובן שקיבלתי ראוטר אלחוטי חדש מבזק SIEMENS SL2-141. עכשיו מאותו יום אני חווה רק בעיות עם האינטרנט, יש לי כל הזמן תקיעות באתרים, יש לי כל הזמן פינג גבוה במשחקי רשת ולפעמים גם תקיעה של כמה שניות בסרברים ( CHOKE ו LOSS) ולאחר מכן המשחק חוזר להמשיך כרגיל אבל זה קורה כל זמן מסויים. יש למשהו הסבר הגיוני לתופעה? נ.ב עם ה 2.5 MB לא חוויתי שום בעיות (אז עוד הייתי עם הראוטר הקודם שלי היותר ישן של בזק)
-
- 4 תגובות
- 804 צפיות
-
-
רציתי לדעת האם לעוד אנשים יש קשיי גלישה לאתרים בחול כמו האתר הרישמי של STEAM ובכללי לאתרים בחו"ל ואולי אפילו בארץ, אני בבזק בן לאומי + כבלים HOT הכל היה תקין משעות הערב המוקדמות, אבל מ 7 בערב הכל גולש בצורה מחרידה. תודה. התקשרתי אל בזק בן לאומי עכשיו, הם אומרים שיש להם תקלה ,עכשיו נרגעתי.
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בימים האחרונים, אני מתקשה לגלוש לאתר תפוז בשעות מסוימות ביממה - אתמול הם היו מושבתים במשך זמן מסוים. היום בבוקר גם כן, לאחר מכן בצהריים זה הסתדר ועכשיו שוב אין גישה... אם אני עושה פינג לתפוז בזמן שיש בעיה - יש Resolving - אבל אני מקבל Request timed out. בזמן כתיבת שורות אלו ביצעתי פינג נוסף אליהם ולפתע קיבלתי Reply. מיד נגשתי לדפדפן ואכן הצלחתי לגלוש לאחד הפורומים. נראה שזה on/off שכזה! לקוחות בזק בינלאומי - האם נתקלתם בבעיות שכאלו?
-
- 1 תגובה
- 948 צפיות
-
-
אני ועוד מספר חברים שלי שמחוברים ל012 (ADSL) שמנו לב לתופע המאוד מוזרה בימים האחרונים..מהצהריים עד הערב הפינגים במשחקי רשת קופצית פי 5 (משרת של 70 נניח, פינג של 350-500) ובערב ירודים חזרה..לפני שבוע פחות או יותר הבעיה לא הייתה קיימת ובמשך 24\7 הפינגים היו קבועים. ניסיתי לדבר עם 012..הם מטילים את האשמה עלב זק ואומרים שהכל בסדר אצלם..בזק מטילים אתה אשמה על 012. רעיון? עוד מישהו חווה את זה? (אני רמת גני ד"א)
-
- 54 תגובות
- 5.5k צפיות
-
-
אהלן, אני מחובר לתשתית של הוט עם מודם של מוטורול שאחריו עומד ראוטר של netgear דגם WGT624v4 המחשב שאני עובד עליו מחובר חוטית לראוטר. כאשר אני מפעיל יוטוררנט אי אפשר לגלוש בכלל (אפילו שקצב ההורדה עומד על 60K) הגבלתי מספר חיבורים כללי ביוטוררנט ל 100 ומספר חיבוריפ פר טוררנט ל 50 וזה לא עזר והקצב עדיין בקאנטים. מה עוד אני יכול לעשות?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עשיתי טעות שהתחברתי למודם\ראוטר של הוט, הוא רותח, האינטרנט לעיתים קרובות מראה סימן של מוות והנורות דולקות אבל בדפדפן לא זז כלום. מה עושים? למה זה כזה חרא? אני בתשתית של הוט ובזק בינלאומי. חשבתי על להחליף למודם אחר, ומבזק לבחור ראוטר נורמלי. זה בלתי אפשרי כל יום לנתק ולהחזיר את הנתב הזה כדי שהאינטרנט יעבוד. על מה אתם ממליצים ללכת? אני מזכיר, אני בתשתית הוט ובבזק בינלאומי. כרגע אני גולש בחבילת ה-12MB.
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי נתב EDIMAX E6204WG בחיבור לכבלים דרך L2TP . ברשותי מחשב נייח אחד (WIN XP). ועכשיו גם נייד (VISTA) ברגע שאני מחבר את הראוטר בחיבור קווי למחשב (לא משנה איזה מהם..) אני לא מצליח לגלוש. ברגע שאני מחבר את הקו רגיל בלי קשר לראוטר אני גולש בלי בעיה. יש לציין שלפי הגדרות הראוטר . יש כתובת IP והוא מראה שהוא מחובר לרשת רק שלא מצליחים לגלוש באתרים הדבר קורה גם בחיבור הקווי וגם כאשר אני מחשב את הלפטופ בצורה אלחוטית לראוטר. אני מנסה להבין מה חסום שם ולא מצליח. יש איזה רעיונות?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה עברתי מבזק ADSL לפרטנר פייבר, והחלו בעיות שונות ומוזרות: 1. ישנם אתרים שאני לא מצליח להכנס אליהם משום מחשב בבית כמו למשל האתר של איזיג'ט, שמראה לי רק חלקים מהאתר. 2. יש לי מחשב בסלון (WIFI) , שעד למעבר עבד כרגיל. עתה הוא מתנתק מהרשת לעיתים קרובות, כשהאינדיקציה של הרשת מראה שאני עדיין מחובר. כדי להמשיך לגלוש עלי להנתק ולהתחבר מחדש. חשבתי שהבעיה היא בדפדפנים (ניסיתי את שלושתם - כרום, פיירפוקס ואדג'), אך הניתוקים מתרחשים גם בגלישה בדפדפנים וגם במשחקי רשת. במחשב אחיר שמחובר ב WIFI אין את בעית הניתוקים. החלפתי נתבים אך זה לא עזר. האם יש בדיקה רציפה של החיבור? מה כלי לעשות כדי לתקן? פרטנר אמרו לי שזה לא קשור אליהם. …
-
- 0 תגובות
- 635 צפיות
-
-
בזמן האחרון אני וכל הרשת אצלי בבית חווים בעיות גלישה רבות כגון אתרים שעולים לאט או פשוט לא עולים. כשאני נכנס לקונפיגורציה של הראוטר (אלקטל פרוץ), שמתיח לב למשהו שלא היה בעבר תחת אופציות ה-PPP, תחת ה-PPP2 שאמור להיות מחובר ודלוק כל הזמן רשום לידו Trying, דבר שלא היה בעבר, האם זה יכול להיות המקור לבעייה ?
-
- 4 תגובות
- 701 צפיות
-
-
עובדות כרגיל, מה יכולה להיות הבעיה??
-
- 26 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום. בנייד מותקנת מערכת הפעלה widows xp media center version 2002 service pack 2 .אמנם הגלישה באקספלורר תקינה אבל בכל דפדפן אחר או בהפעלת יישומים הכל נראה כאילו אני לא מחובר לאינטרנט. בדקתי ב"חריגים" בפיירוול של ווינדווס והכל תקין שם (כל התוכנות הנ"ל מאושרות ומסומנות ב וי .) עולה לכם משהו?
-
- 1 תגובה
- 803 צפיות
-
-
שלום אני משתמש במודם של dawoo\daewoo(שני שמות לחברה או משהו כזה) דגם xcm-2300 ואני מחפש דרייב נואשות ולא מצאתי!! הדיסק של הדרייבר שלי נשבר ואני מחפש באינטרנט ולא מוצא!! אם למישהו יש את המודם הזה ויכול לשלוח לי ת'דרייבר שיגיד לי בבקשה! או שלמישהו יש קישור?
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
שלום רב, יש לי אימיול 5.3, לפני כשבועיים קניתי בבזק את הנתב החדש שלהם, rotal rta ומאז יש לי בעיות התחברות לשרתים באימיול, הוא רושם לי איזה שגיאה ו- LowID, אין לי כל כך מושג מה אני אמור לעשות, מישהו יודע איזה הגדרה אני צריך לשנות כדי שזה יתחבר לי לשרתים בלי בעיה כמו פעם? תודה על העזרה.
-
- 3 תגובות
- 691 צפיות
-
-
אז ככה, חשוב לציין שאני במקצועי איש מחשבים ואני לא מדבר כאדם ללא ידע בנושא. מזה כמה זמן היו לי בעיות באינטרנט, מהירות איטית בעיקר בשעות העומס, ניתוקים חוזרים למאית השנייה שבקושי מורגשים וכו'. אחת הבעיות המוזרות הייתה שבזמן הורדה דרך שרתי רפידשייר לא הייתה אפשרות להתחיל הורדה מהאמצע (והשרת כן תומך בעניין). הייתי חייב לחדש את ההורדה כל פעם, כמו כן לא הייתה לפלאשגט אפשרות לפצל הורדות. התמיכה הטכנית של 012 הייתה על הפנים, טכנאים חסרי ידע ולא מקצועיים שניסו לערבב אותי ולהאשים את המחשב שלי בבעיות. לפני מספר חודשים התווספה עוד בעיה ופשוט לא יכלתי לגלוש לאתרים/שרתים מסוימים, סתם ככה, ללא קשר בין השרתים. מוזר מאוד. אחרי ריבים רבים ואיומים הגיע טכנאי "בכיר" לביתי והחליף את המתאם שי…
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
שלום לכולם! ברשותי ראוטר TP LINK WR741N אני מתחבר דרכו בהגדרות NETWORK\WAN\ L2TP/Russia L2TP Dynamic IP מידי פעם כשאנני בבית רוב היום אני מכבה את המחשב בספק כח וכל המכשירים שאצלי על השולחן...ראוטר מודם וכו.... שמתי לב כשאני מפעיל בחזרת לחשמל את הראוטר והמודם אז הראוטר לא מצליח להתחבר אוטומתית לאינטרנט למרות שסימתי שתמיד יתחבר אוטומתית אחרי ניתוק...כמובן אם אני ניכנס להגדרות ועושה ידנית DISCONNECT ואחרי זה CONNECT שוב אז זה מתחבר ישר בלי זה הוא פשוט שעות יכול לנסות להתחבר אוטומתית ולא יצליח...מאוד מוזר... נ.ב עשיתי לו עידכון הכי אחרון ל FIRM מישהו מוכר עם הבעיה? תודה
-
- 3 תגובות
- 851 צפיות
-
-
ברשת שלי ישנה בעית קליטה מותקן ראוטר של לינקס במחשב נייח שהוא התחנה הראשית. ישנו מקלט של D-Link במחשב הנייח השני שלדעתי הבעיה נעוצה בו כי במחשבים הניידים בבית קולטים מעולה לא משנה היכן הם נמצאים(לפעמים הרבה יותר רחוק מהמחשב הנייח המדובר). על איזה מקלט טוב אתם ממליצים? עוד בעיה ברשת אחרת. יש לי בעיה אחרת ברשת אחרת עם הסקייפ שעובד על מחשב נייד הוא לא מפסיק להתחבר ולהתנתק בלי שום סיבה נראית לעין.
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לכל מי שחווה איטיות ובעיות התחברות התקלה היא בחברת הכבלים, נקרע איזשהו סיב אופטי.
-
- 3 תגובות
- 576 צפיות
-