עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. רציתי לשדרג את המודם של אבא שלי מרחוק. יש לי את הIP שלו - איך אני מתחבר אליו? (בטלנט וגם לWEB CONFIGURATION)

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. עד עכשיו השתמשתי בשירות zoneedit.com כדי לאכסן את הדומיין שלי, אבל בזמן האחרון יש שם יותר מידי בעיות. אחת הנפוצות, למשל, היא שלוקח להם עשה ויותר לעדכן שינויים שאני עושה - יש לי חיבור עם IP דינאמי בבית וסקריפט שכתבתי בודק כל עשר דקות מהו ואם הוא שונה ממה שמופיע בשרת ה- DNS, הוא מעדכן את השרת. בשבועות האחרונים הסקריפט כל הזמן מודיע שהשרת מסרב לקבל את העדכונים כי הוא נעשו יותר מידי שניןיים בזמן האחרון. בדקתי וראיתי שבהתחלה השרת מקבל את הכתובת החדשה אבל ממשיך להחזיר בשאילתות את הכתובת הישנה ולכן הסקריפט מנסה שוב ושוב, כל עשר דקות, לעדכן את השרת, עד שלשרת נמאס והוא חוסם את הסקריפט. אז כנראה שהגיע הזמן להחליף שרת. אני מכיר עוד כמה שרתים חינמיים, אבל אין לי ניסיון איתם. חבל על …

3. Started by Amitai,

שלום. ברשותי ראוטר + מודם ADSL מסוג: cnet 804-NF מחובר לארבעה מחשבים, ספק 012. מישהו יודע איך מגדירים את ה ADSL שם? איך אני מחבר אותו לאינטרנט? יש שם יותר מדי הגדרות שאני לא מבין :-\ (וכמובן שבאתר של 012 אין שום הסבר על חיבור שכזה או אפילו כתובת של השרת שלהם...) בנוסף, עוד בעיה: 3 מחשבים מתחברים לרשת והרביעי מתחבר ומתנתק כל שניה. רואים את זה גם בראוטר שהמנורה שלו נדלקת ונכבית, וגם המחשב עצמו אומר כל רגע שהוא מחובר לרשת, ואח"כ לא מחובר וחוזר חלילה... למישהו יש רעיון?? המחשב מחובר בכבל שאורכו כ 30 מטר. זה לא אמור להשפיע, נכון? אם מישהו יוכל לעזור, הוא פשוט יציל אותי. תודה.

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by Uzi Cohen,

היי חברים, בשעה טובה עברתי מחבילת גלישה של 40mb לחבילה של 100mb בתשתית בזק. העניין הוא שבאחד המחשבים שלי מתקבלת מהירות גלישה של 20 מגה, בגלל כרטיס רשת חיצוני ישן. יש לכם מושג איזה כרטיס רשת חיצוני כדאי לי לקנות? ראיתי שיש מגוון גדול אבל אין לי ממש מושג מה ההבדל. מבחינת קליטה אין לי בעיות - גם עם הכרטיס הישן התדר שלי תקין, והראווטר לא ממש רחוק מהמחשב. תודה!

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  5. Started by Avi952,

שימוש - עבור מחשב נייח ומחשב נייד רצוי שיהיה בו חיבור USB בשביל המדפסת (תלוי בגובה התקציב). תקציב - עד 200 ש"ח - עד 50 ש"ח חריגה. בתודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by @gmail.com,

שלום, ברשותי מודם BAUDTEC אשר קיבלתי מבזק. בכוונתי לרכוש נתב DLINK 655 לאור המלצות רבות שקיבלתי. אשמח לדעת, האם ניתן לחבר בין המודם לנתב - כלומר אילו הגדרות מיוחדות יש לבצע ע"מ שיעבדו יחד (היכן מגדירים את החיוג - האם במודם או בנתב). תודה

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. הי, הכל היה תקין עד עכשיו, גלישה, יו טיוב, פתאום זוחל לא זז, נציג טכני לא הצליח לעזור. (ניסיתי עם 012 ובזק). מחשב אחד מחובר ישירות לראוטר. המחשב שלי, בחדר אחר, מחובר דרך TP link 4010. http://hwzone.co.il/community/threads/539121-%D7%94%D7%90%D7%9D-tp-link-4010-%D7%9E%D7%AA%D7%90%D7%99%D7%9D-%D7%9C%D7%A2%D7%91%D7%95%D7%93-%D7%A2%D7%9C-%D7%97%D7%A9%D7%9E%D7%9C-%D7%AA%D7%9C%D7%AA-%D7%A4%D7%90%D7%96%D7%99 ניסינו כמה בדיקות.. הנציג של בזק אמר שהכל תקין, שהראוטר מקבל 15. במחשב שמחובר ישירות לראוטר, זה מראה בבדיקת מהירות 7.5 - 8 מגה. שאלתי את הנציג , אנחנו לא ב 15 מגה? הוא אמר עד - 15 מגה.. טוב לדעת באמת.. עכשיו מה, אני זוכר לפני כמה חודשים שעשיתי בדיקה, זה באמת היה 15…

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. אהלן, יש מצב שאנשים כאן כבר יזהו את הסיפור שלי, בערך 5 שנים אני כבר "לא אוהב" את האינטרנט בבית. בבית יש 3 קומות (החייגן והראוטר וכל העניינים) נמצאים במרתף, יש עוד ראוטר נוסף (שמתחבר בכבל) שנמצא בקומת כניסה ובקומה העליונה - האינטרנט לא קיים \ זוחל. אין אופציה להעביר כבל לקומה העליונה. חשבתי על פתרון של מתאם על רשת החשמל. מה מומלץ כרגע? בנוסף לזה, אני אצטרך לחבר למתאם הנ"ל גם ראוטר. ככה שחשבתי כבר לקנות מתאם כזה עם יכולות WIFI. אני מתלבט בין כמה דגמים: ZyXEL 1200 Mbps Powerline AV1200 Netgear Powerline 1200 (שאין לו WIFI... ככה שהוא הופך את העסק ליותר יקר משמעותית). TP-LINK TL-WPA4220KIT ADVANCED 300Mbps Universal WiFi Range Extender, Repeater, AV500 NETGEAR Powerline 500 …

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  9. גיליתי שכאשר אני מחובר ב MPLS דרך הוט..אני מסוגל גם להתחבר ב L2TP מבלי להעביר בהוט את האייפי ל 172... שזה בתכלס דבר מעולה, כי הרי אם החייגן נופל אז יש בעצם אינטרנט גיבוי מהחיבור ללא חייגן.. כנראה זה סוג של פיילוט בהוט..פניתי אליהם ואל הספקית שלי - נטויזן - והם לא מודעים לזה.. נתקלתי בחבר נוסף עם 014 באותו מצב בדיוק

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by dorshay4,

המחשב הוא samsung r540 בן חצי שנה. הבעיה היא בחיבור לאינטרנט אלחוטי (רשת ביתית) יש לי עוד מחשב נייד שמתחבר ולא עושה בעיות, אך הsamsung מראה שהקליטה גבוה ובכל זאת לא מצליח להתחבר (ממרחקים קרובים הוא מצליח מתרחקים 5-7 מטר מהנתב והוא כבר לא מצליח למרות שהוא מראה שיש קליטה גבוהה מאוד) ,לעומת המחשב השני שכן מצליח להתחבר ... מאחר והוא עדיין באחריות הציעו לי להחזיר אותו למעבדה אך איני יכול להרשות זאת בגלל שאני לומד עם המחשב הנייד ואני לא יכול להפסיד אותו למספר ימים. מקווה שהבעיה היא בעיית תוכנה ולא חומרה ואשמח אם תעזרו לי לפתור בעיה זו

11. יש לי בעייה כזו: יש לי שלושה מחשבים שמחוברים לסוויץ של 1Gb. העברות קבצים בין מחשב 1 ו-2 בשני הכיוונים הינן במהירות גבוהה וגם העברת קבצים ממחשב 3 למחשבים 1 או 2 הם במהירות גבוהה. רק העברת קבצים אל מחשב 3 (משני המחשבים, לא משנה אם אני עושה UPLOAD אל מחשב 3 או DOWNLOAD אל מחשב 3) היא במהירות איטית של 100Mb ולא 1Gb. כלומר, רק בכתיבה אליו מחשב 3 לא עובד ב 1Gb (ניסיתי כתיבה לדיסקים שונים לוודא שזו לא איטיות בדיסק) כל הכבלים הם CAT 5E או 6. המחשב הבעייתי מריץ ויסטה עם כל העידכונים (אבל גם אחד משני המחשבים האחרים שעובד תקין). ניסיתי REBOOT למחשב ולסוויץ, החלפת כבל רשת. רעיונות? תודה

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by elyaz,

אני עובר דירה למקום שיש בו תשתית של עד 200 מגה. כנראה אתחבר בתור התחלה ל 019 מעוניין לקבל המלצה לראוטר טוב שיתן קליטת WIFI טובה (מעוניין לקנות ראוטר משלי במקום לשלם עוד 25 לחודש על ראוטר שלהם) בית 5 חדרי שינה (אחד מהם ממ"ד) תודה!

13. Started by N110,

שלום האם ניתן להקליט באופן רציף עם מצלמת אבטחה ip? כוונתי האם יש אפשרות לחבר מצלמה כזאת, ישירות למחשב שנמצא בסמוך ולבצע הקלטה רציפה על גבי הדיסק הקשיח של המחשב? אם כן איך נעשה החיבור,דרך המודם וחיבור לאינטרנט ? או שאפשר לחבר ישירות למחשב עם כבל ולבצע הקלטה? לא חשובה לי הצפיה דרך האינטרנט בזמן אמת בנעשה במקום ,יותר חשוב לי ההקלטה והשמירה של החומר המצולם על מחשב. תודה

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. ובכן חשוב להקפיד על מספר כללים חשובים ! לדוגמא המקרה שקרה לי לא מזמן ... חברי רכש מחשב , כמובן עם מערכת הפעלה של Windows2000 והחל גולש באינטרנט. כאדם שלא מבין עיניין, לא התקין Firewall וכמובן לא נתן סיסמאות לAdministrator. בעודי מסביר לו איך לסדר תוכנות שונות , ביקשתי ממנו את כתובת ה-IP של המחשב . שנינו מחוברים לבזק בינלאומי ולכן החלטתי לנסות להכנס אליו. איך בדיוק ? פשוט, בעזרת כתיבת כתובת UNC של Windows עם כתובת ה-IP ושם השיתוף , כאשר שם השיתוף ברירת המחדל הוא C$ . ללא סיסמה אדמיניסטרטיבית הצלחתי בקלות לשנות , למחוק , ולעשות כרצוני. ולכן יעצתי לו אוטומטית להתקין תוכנת Firewall ולשנות את סיסמת האדמיניסטרציה של המחשב. חשוב שמשתמשים חדשים שאין להם מושג במחשבים יבינו כי הם …

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. היום לאחר מלחמת התשה עם בב"ל, קיבלתי מהם חבילת גיימר 5M ליתרת תקופת ההתחייבות שלי (חודשיים), במחיר ממוצע זול יותר ממה ששילמתי על החבילה הרגילה. אני רק מקווה שבחבילה הזו אין את הבעיות שבחבילה הרגילה. אז איך עושים את זה? קודם כול, פונים עליהם בכתב בלבד. אין סיבה שתבזבזו זמן על המתנה ועל ויכוחים עם נציגים חסרי סמכות כלשהי. שולחים מייל ל-cservice@bezeqint.net בו מפרטים את כל הבעיות שקיימות, והדרך בה בדקתם שמדובר בבעיה בבב"ל (לדוגמא - עם משתמש מספקית אחרת הכל תקין). תציינו כי מדובר בהפרה מצידם של הסכם ההתקשרות בינכם ותדרשו להתנתק לאלתר ללא קנס. תציינו שאתם שומרים לעצמכם את הזכות לבטל את ההרשאה לחיוב כרטיס והאשראי, וכי אתם דורשים תשובה בכתב לעניין. בשלב הבא יתקשר אליכם נציג וית…

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by 69,

התצורה לפני שרכשתי את הנתב האלחוטי D-Link 614+ : מודם Alcatel Speedtouch 510 שחור שטוח שולחני חצוני. המודם מחובר לחשמל, מחובר בכבל רשת לכרטיס הרשת במחשב, ומחובר לשקע הטלפון (ADSL). הכל עבד יפה כעת ניסיתי להוסיף את הנתב האלחוטי לכל העסק (ובתור שלב ראשון רק לגרום למערכת לעבוד עם המחשב השולחני) : ביצעתי הכל לפי ה Manual. כעת המודם מחובר לחשמל ולשקע הטלפון. כבל רשת מחבר בין המודם לבין הנתב (לכניסת ה WAN). המחשב מחובר בכבל רשת לנתב (יש לו 4 כניסות, חיברתי לכניסה 1). התחברתי לנתב בכתובת http://192.168.0.1, הרצתי את ה WIZARD ופעלתי בהתאם להוראות, אני מניח שהפרט החשוב הוא הקביעה בנתב לפרוטוקול PPPOE וציון היוזר והסיסמא שקיבלתי מספק האינטרנט שלי (בזק בינלאומי) (אגב, או…

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. החל מאתמול אין לי אינטרנט (בזק בין לאומי), ורק היום אני יושב על הבעיה ואני רואה שאין לי גישה לנתב בכלל. הכתובת כניסה כמדומני היא 192.168.1.1 והיא לא עובדת. כשאני מחבר את המחשב לנתב יש לינק חיווי גם בנתב וגם בכרטיס רשת של המחשב. מה עשויה להיות הבעיה לפני שאני עושה RESET לנתב ומאבד את ההגדרות ששמרתי עליו? אני גם לא זוכר את הפרטי התחברות לאינטרנט שלי - הנתב עושה את פעולת החיוג לרשת דרך המודם. איפסתי את הנתב - לחיצה ממושכת על לחצן הRESET שנמצא מאחור - ועדיין איני יכול להיכנס לנתב ! עידכון: טוב לחצתי על כפתור הריסט למשך יותר מ30 שניות, נכנסתי לכתובת, והקלדתי שם וסיסמא admin רק לשם בדיקה שהוא נכנס לי אליו. לא הבנתי למה באיפוס מלא (יש צורך לעשות אותו) כתוב שיש צורך לכתוב את הס…

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. שלום חברים, אני צריך המלצה לראוטר, רצוי קטן מימדים, אם יש בלי אנטנות מה טוב (משדר מתוך תיק). חשוב מאוד שיידע לשדר ל-25 מטר. המחיר לא חשוב, כל עוד זה לא משהו חריג מאוד - עד 700 שקל נשמע לי סביר, אם יש משהו סופר איכותי שעונה על הצרכים שלי אז אני מוכן להשקיע יותר. בינתיים זה הכי טוב שמצאתי: http://www.pcmag.com/article2/0,2817,2308069,00.asp אבל כתוב שבמרחקים גדולים יותר האות נחלש וזה בעייתי בשבילי. אשמח לעזרה.

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by plissje,

שלום לכולם, אמרתי אני ישתף פה חלק מהאנשים בדברים שמצאתי בכל מה שקשור לקופת פח אשפה הזאת שהוט קוראת לה hotbox. אז ככה, אני מנוי לטריפל silver עם מהירות 30 מגה בהוט וספק בב"ל + גיימר. אני חייב לציין שזה היה בדיוק הSETUP שלי כאשר היה לי 12 מגה ומודם מוטורולה והכל עבד פיקס. אבל כפי שכולכם כבר יודעים, הhotbox עושה פלאים. ביום וחצי שהיתי מנוי ל100 מגה של הוטנט והMPLS, הכל עבד בסדר גמור חוץ מכמובן הפינגים לחול. ובהייות גיימר, בשבילי זה ביטל לי את כל העיסקה. חזרתי חזרה לחייגן וקיבלתי צ'ופר גיימר על החזרה שלי ל014. מאז התחילה החגיגה. - נתחיל מזה שטכנאי של 014 אמר לי לגעת בMTU ולהגדיר ל1460, כאשר בב"ל בכלל עובדים עם 1420. שינוי של ההגדרה ל0 די פתר את הנושא. זה גרם לי לניתוקים …

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  20. יש ברשותי את הראוטר/מודם הזה שבזק חילקו במבצעי הרשת הביתיית שלהם. המכשיר במילה הכי יפה שאני יכול לתאר "מחורבן" יכולת האלחוט שלו ממש עלובות, הקליטה גם אם היא חזקה מתנתקת הרבה פעמים וזה מרגיז בעיקר כשאני משתמש ברשת האלחוטית לשמיעת רדיו אינטרנט.... וזה קורה אפילו באותו החדר של הראוטר, אין הפרעות של קירות וכד'. חשבתי להחליף לו אנטנה, יש אנטנות מהסוג הזה: http://cgi.ebay.com/Wireless-WiFi-9dbi-SMA-Antenna-for-Linksys-Netgear-NEW_W0QQitemZ290394646743QQcmdZViewItemQQptZLH_DefaultDomain_0?hash=item439cdea8d7 כבר בדקתי ואי אפשר להבריג החוצה את האנטנה הבנויה של המכשיר , אבל זו לא אמורה להיות בעיה גדולה לנתק את האנטנה הקיימת ולהלחים במקומה את החדשה השאלה היא אם זה בכלל יועיל? , למי…

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  21. Started by noam-r,

שלום לכולם, ברשותי מתאם linksys pap2t. האם מישהו מכיר ויכול להעביר לי את קונפיגורצית המתאם עבורחשבון sipme ? תודה

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. שלום, אני מחובר כיום בחבילת אינטרנט במהירות 15 מגה. לאחרונה אני מתלבט בנוגע למעבר לאחת מהחברות שמציעות תשתית של בזק במסגרת רפורמת "השוק הסיטונאי". ניסיתי למצוא ביקורות (שטחיות או מעמיקות) של אנשים שכבר ביצעו את המעבר - ופשוט לא מצאתי כאלה כלל! אם יש פה מישהו שעבר ל018 או פרטנר (או חברה אחרת, אם קיימת במסגרת הזו) ויכול להעיד על הביצועים שיש לו (בצירוף דגם הנתב וכו') - אני ממש אשמח. תודה!! נדב

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by Hazir,

אהלן יש לי את המודם VEGN2610, תשתית של בזק 100MB לפני כמה חודשים עברתי לספק 011 עכשיו לפני חודש ניסיתי לפתוח את הפורט 27015 (אין צורך לשלוח מדריך \ לשאול אם פתחתי את הפורטים כמו שצריך, כי התשובה היא כן) וזה לא עבד, ניסיתי DMZ וגם לא עבד עזבתי את הסיפור הזה עכשיו יש לי בעיה עם ה-PS4, אני תקוע על NAT Type 3 -Strict אז פתחתי את הפורטים שצריך, וזה לא עזר, ניסיתי גם DMZ וזה גם לא עזר כמובן שהגדרתי IP סטטי ל-PS4 + ה-UPnP פועל עכשיו בדקתי וגם ב-PC יש לי NAT Type Strict למרות שלא היה לי פעם גם מבלי שהיה לי שום פורט פתוח, ככה שזה לא קשור לפורטים אני מנחש מישהו כאן מכיר את 011 ויודע אם הם חוסמים את הפורטים? או משהו שגורם לכך שהפורטים לא עובדים? אולי לנסות להתקשר אל 011 ולהגיד להם …

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by Avocado,

שלום, אני מחפש מוצר שיאפשר לי ליצור נקודת WIFI מהמחשב הנייח שלי (המחשב מחובר לאינטרנט בכבל). מחפש פשוט איזה משהו שמתחבר לUSB ויוצר נקודה כזו... לא צריך משהו יקר ולא צריך משהו עם טווח גדול בכלל אשמח אם מישהו יוכל לכוון אותי, תודה!

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by dd7,

עשיתי במדריך הנ"ל: http://3com.co.il/src/3CRWER100_200-75.pdf את כל השלבים הגעתי לעמוד 32 באיור 32 מה אני עושה כמו בתמונה: [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים