רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,510 דיונים בפורום זה
-
עשיתי נסיון לחבר TPLINK WR941ND כנתב משני מול נתב ראשי DLINK 2560U באמצעות WDS. פעלתי לפי מדריך שהיה לו איזכור בלא מעט שרשורים בפורום הזה. עושה רושם שהחיבור נוצר, כי אני מצליח להתחבר ממחשב נייד אל ה941 וגם מצליח לעשות פינג אל הDLINK. הבעייה שאני לא מצליח להיכנס אל הממשק של הDLINK. מודיע לי שהדף לא נמצא. אם אני מחבר את שני הנתבים בכבל רשת אז אין בעייה לגשת לממשק של הDLINK. יש למישהו רעיון מה הבעייה ?
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, יש לי יחידת דיור נפרדת מהבית, והקליטה של הרשת האלחוטית בקושי מגיעה ליחידה ... ערכתי בדיקת מהירות והתוצאה הייתה 0.3 מגה (לעומת 12 מגה בבית). (כשהחלונות היו סגורים) איך אפשר בדרך הכי יעילה וזולה לקלוט קליטה מקסימלית ביחידה? ללא מעבר חוטים. תודה!!!
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אז אחרי שעברתי למרכז וגיליתי שבזק לא יכולים לספק יותר מ30 מגה לבניין שלי, עברתי עכשיו ל100 בהוט (התקנתי לפני יומיים בערך את ההוט, היום התקשרתי לאיים והעלו לי ל100מגה באותו מחיר של ה30 שלהם) ואני מחובר להוטנט כספק. ההוטבוקס (הגרסה הישנה יותר) נמצא באחד מהחדרים בדירה, ממנו לחדר שלי יש כ10 מטרים. שהמחשב מחובר ישירות להוטבוקס, אני מקבל קרוב ל100. שאני בחדר אני מקבל 40, אבל ברגע שאני יוצא לחדר שלי זה נופל ל8-12 מגה. - יש לי WIFI EXTENDER כזה, ולמרות שאם אני מתחבר דרכו יש יותר קליטה בWIFI, המהירות יותר איטית אפילו. - יש לי מודם/ראוטר של TP-LINK דגם W9980, כרגע מעלה אבק בארון. - ניסיתי לשחק עם הערוצים של ההוטבוקס, ללא הועיל. מה הדרך הכי טובה לגרום להעלאת…
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, האימיול על Low ID לזמן ממושך, אני בד"כ מתעלם מזה מהסיבה הפשוטה שאני כמעט ולא משתמש באימיול, אבל העדפתי לסדר את זה.. אז ככה, עשיתי חיפוש ולא מצאתי תשובה ממשית וישירה לשאלה שלי - פתחתי את הפורטים דרך הפיירוול לאימיול, זה עדיין על אותו המצב, כיביתי את הפיירוול וזה עדיין על אותו המצב. אחרי כמה חיפושים לתשובות לשאלות הבנתי שזה יכול לבוא מהראוטר, עכשיו אני לא ממש מצאתי מישהו או איזה תשובה שמסבירה לי איך אפשר לסדר את זה, כי רוב הסיכויים שזה קורה בגלל הראוטר(ככה הבנתי).. כך שאני לא יודע, הכוונה לפתיחת פורטים מהראוטר. עוד מישהו פה נתקל בבעיה דומה לזו ויכול לעזור? תודה.
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, יש לי ראוטר+מודם שקיבלתי מבזק בעקבות שיפוצים אני צריך להרחיב את טווח הקליטה של הרשת האלחוטית הראוטר של בזק מחובר למחשב ע"י כבל רשת ולבזק האם הראוטר תומך ב WDS ? ז"א האם ניתן לחבר אליו ראוטר נוסף ב WDS?
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מחליף את הכרטיס רשת תקן G שמותקן כרגע בנייח באחד מהם TP-Link TL-WN951N PCI http://www.tp-link.com/il/products/details/?categoryid=&model=TL-WN951N TP-Link TL-WN881ND nMax PCI-E http://www.tp-link.com/il/products/details/?categoryid=&model=TL-WN881ND איזה מהם לקחת? האם 3 אנטנות באמת עדיפות על 2? ה-881 בעל חיבור PCI-E מול ה-951 שהוא PCI בלבד,האם ישנו שוני ביניהם? מעוניין לרכוש מחר אשמח לתשובות.
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מישהו איים עלי שהוא יפרוץ לי למחשב וניראה לי שהוא עשה את זה....מה לעשות?? המחשב איטי לא נפתח כלום.....(הוא לא שלח לי שום קובץ!....וגם לא נתתי לו איי פי הוא משהו ) מישהו יודע איך אני יכול לחסום אותו ??!
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הוט הרימו ידיים, הוט נט הרימו ידיים, בזק בינלאומי הרימו ידים. מי מציל אותי מזה? אני שולח פינג לכל אתר טיימד אווט. כשלא היה אייפי קבוע הכל היה בסדר.
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לחבר שלי בעיה כל פעם שהוא מנסה להכנס לאתר הדפדפן ( Internet Explorer 6) כותב לו אין אפשרות למצוא את דף החיפוש! :hanged:
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני סידרתי בעזרת מתאם BT לגלוש במחשב נייד שלי באמצעות המכשיר הסלולרי שלי. יש לי חבילת גלישה באורנג' של הדור 3. מישהו יודע אוליי כמה זמן אפשר לגלוש (בשעות, דקות) באמצעות החבילת גלישה הזאת במחשב נייד? אם זה לא מתאים לפורום הזה להעביר
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי נתב אלחוטי של סלקום ADB DV 2220.החלטתי להעביר כבל ארוך לסלון בשביל לחבר מכשירים כמו סטרימרים וכו' לראוטר.המכשיר היחידי שהצליח להתחבר קווי הוא מכשיר הסלקום TV.ניסיתי לחבר סטרימר, טלוויזיה,מחשב נייד.כל המכשירים הצליחו להתחבר בגישה אלחוטית, אך הגלישה איטית מין הסתם. העלתי בדעתי שאולי צריך לשנות הגדרה מסוית בראוטר שלא נותנת אפשרות גישה למוצרים אחרים שאינם שייכים לסלקום. רציתי לדעת מה דעתכם בנושא.ניסיתי להזין את הIP ידנית בטלוויזיה, אבל זה גם לא הצליח..רציתי לדעתם מה אתם חושבים ואם יש לכם פתרון יעיל
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני עושה port forwarding לפורט מוסיים לPC שלי בבית. יש לי ראוטר netgear r7000 והגדרתי הכל. הגדרתי את זה בשביל לעשות wake on wan מהפלאפון כדי להעיר את המחשב שלי כשהוא מכובה... הדבר המוזר הוא שאם אני יכבה את המחשב ויריץ את הmagic packet כדי להעיר את המחשב מהwan זה יעבוד! אבל אם יעבור פרק זמן מסוים(למשל ארבע שעות) ואריץ שוב את הmagic packet מהפלא שלי בדיוק באותה הדרך זה לא עובד!!!! כאילו הראוטר שלי חוסם את זה.... יש לי איזושהי השערה אבל אני לא בטוח בכלל שזה בכלל נכון : יכול להיות שהראוטר מודע לזה שהמחשב שלי כבוי ולכן הוא אפילו לא טורח לשלוח את הpacket (לפי הפורט) למחשב שלי?? ואז בעצם שהמחשב כבוי הpacket לא מגיע אליו בport farwarding? זהו בערך אני באמת לא יודע מה …
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אז יש לי הוטבוקס של הוט מוגדר בתור ראוטר, ויש לי בעיה עם הטווח קליטה שלו לחלקים קצת יותר מרוחקים בבית יש לי במקרה גם ראוטר נטגיר VVG2000 מבזק, האם אפשרי לחבר את הנטגיר בכבל אל ההוטבוקס, ולגלוש דרך הרשת האלחוטית של הנטגיר בתקווה שיש לו קליטה יותר טובה? כרגע המחשב מתחבר לרשת האלחוטית של הנטגיר, ואני גם מקבל פינג להוטבוקס דרך הנטגיר אבל אין גלישה. ניסיתי בנטגיר לשים את NAT על מצב BRIDGE, ניסיתי IP אוטומטי ולהגדיר אותו עם כתובת מהטווח של ההוטבוקס, מה עוד אפשר לנסות אם זה אפשרי בכלל?
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היום לאחר מלחמת התשה עם בב"ל, קיבלתי מהם חבילת גיימר 5M ליתרת תקופת ההתחייבות שלי (חודשיים), במחיר ממוצע זול יותר ממה ששילמתי על החבילה הרגילה. אני רק מקווה שבחבילה הזו אין את הבעיות שבחבילה הרגילה. אז איך עושים את זה? קודם כול, פונים עליהם בכתב בלבד. אין סיבה שתבזבזו זמן על המתנה ועל ויכוחים עם נציגים חסרי סמכות כלשהי. שולחים מייל ל-cservice@bezeqint.net בו מפרטים את כל הבעיות שקיימות, והדרך בה בדקתם שמדובר בבעיה בבב"ל (לדוגמא - עם משתמש מספקית אחרת הכל תקין). תציינו כי מדובר בהפרה מצידם של הסכם ההתקשרות בינכם ותדרשו להתנתק לאלתר ללא קנס. תציינו שאתם שומרים לעצמכם את הזכות לבטל את ההרשאה לחיוב כרטיס והאשראי, וכי אתם דורשים תשובה בכתב לעניין. בשלב הבא יתקשר אליכם נציג וית…
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קניתי את הראוטר הזה ביום שישי, התקנתי dd-wrt והכל עבר בהצלחה. התצורה כרגע היא, מחשב אחד שמחובר ישירות לראוטר ע"י כבל רשת. לפטופ שמתחבר אלחוטית - n xtreamer שמחובר אלחוטית - n אני מעתיק קבצים מהמחשב לסטרימר ומקבל קצב של 1.70 - 1.80 מגה לשניה. האם זה קצב נורמלי לתקן n ? ההעתקה מתבצעת ע"י חיבור שיתוף קבצים של windows (smb) תודה לכולם
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אין לי כרגע פרטים עליו, אבל זה משהו סטנדרטי שמקבלים אצל 012 כשמתחברים באלחוטי. הכתובת שלו אם אני זוכר זה 192.168.0.1 ב DEFAULT, אבל הוא מבקש סיסמה, ורשום שם DEFAULT: ADMIN/1234 אך כמובן שניסיתי וזה לא נותן לי להתחבר... מישהו יודע אולי מה הסיסמה של זה?
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כרגע אני לא ממליץ לאף אחד לשדרג את ה-600E שלו ע"י הגרסא החדשה שיצאה. אני ניסיתי את זה עכשיו וזה פשוט לא הלך, נגיד את זה ככה. יכול להיות שעשיתי טעות שהשארתי אותו בהגדרות המקוריות של בזק... בכל מקרה באתר של AZTECH יש תוכנת שדרוג מגרסאות **.**.38. הרצתי אותה ואחרי כמה צעדים המודם פשוט הפסיק לעבוד. RESET לא מגיב, כיבוי והדלקה לא נותן שום דבר. ראיתי פה אנשים שמעוניינים לשדרג. כל עוד אין צורך מיוחד לשדרג אל תשדרגו!!!
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מעוניין להקים רשת בייתית ל-3 מחשבים. יש לי מודם אלקטל לא משודרג. השאלה שלי היא האם כדאי לי לקנות נתב עם מודם מובנה ולמכור את מודם אלקטל שיש לי, או לשדרג את המודם ולקנות מתג, או שבכלל מחשב ישן+linux+מתג יעשה את העבודה הכי טוב??? ראיתי כמה נתבים עם מודמים מובנים: WISE.LINK WITH ADSL MODEM 4 PORTS https://www.lamir.co.il/home.htm#60495 CNET CNAD-804NF w/ADSL MODEM+SWITCH 4 PORTS https://www.lamir.co.il/home.htm#604960 Edimax AR-6004A Router 4 ports + ADSL ALCATEL modem !!! w/Firewall http://www.pch.co.il/docs/pd-416264302.htm מה ההבדלים בינהם והאם הפרשי המחירים מוצדקים? 4 יציאות זה אומר שאפשר לחבר 4 מחשבים? מה היתרונות/חסרונות של הנתבים האלה על פני מודם משודרג+מתג? לפי מ…
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מחשב 1 מחובר למחשב 2, מחשב 2 מחובר למחשב 3. איך אני מעביר קבצים ממחשב 1 למחשב 3? להעתיק למחשב 2 אני לא יכול כי אין בו מספיק מקום. ניסיתי להגדיר כונן רשת במחשב 2 שממופה לשיתוף של מחשב 1 ולשתף את הכונן הזה, אבל זה בלתי אפשרי לשתף כונן רשת. יש למישהו רעיון איך אפשר לעשות את זה?
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
דוגמא : הדומיין שלי הוא : www.zibi.com והפורום : www.zibi.com /hw/index.html מה הדרך המקובלת לעשות את זה ? יש לי אתר ב-godaddy אם יש מדריך יותר טוב
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום. מאתמול יש לי בעיה עם מהירות הגלישה שהפכה פתאום למאד איטית. אני מנוי על מהירות של 15mb ובפועל לא הצלחתי לגלוש מעל 3mb. התקשרתי לבזק בינלאומי (הספק שלי) ושם אחרי בדיקת מהירות על גבי התשתית בלבד הנציג הגיע למסקנה שמדובר בבעיית תשתית והחליט להפנות אותי לבזק. הנציג בבזק ביקש ממני לחבר את הראוטר ישירות לשקע הטלפון בקיר מבלי להשתמש בפילטר שמפריד בין הטלפון לחיבור ה-ADSL. אח"כ הוא אמר לי שמקור הבעיה הוא בכבל ה-ADSL ולכן המהירות הייתה איטית, אך בפועל זה לא עזר והמהירות נשארה מאד איטית. הוא הסביר שאם הייתי מחובר בחיבור קווי הייתי מבחין בהבדל במהירות. (אין לי אפשרות להתחבר ישירות לנתב מכיוון שאין לי שקע לטלפון בחדר שממנו אני גולש.) כשהסברתי לו את זה הוא ניסה לצרף אותי לשירות ת…
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1) באיזה שיטה כדאי לי לחבר את שני המחשבים? 2) המחשבים הם P4 1.6GHZ ו P3 800MHZ. מי הם מומלץ לשים כשרת ומדוע? 3) האם התקנת שני כרטיסי רשת מתוצרת שונה בשרת יכולים לגרום לתקלות? אני חסר כל ניסיון בתחום הרשתות, אשמח לשמוע הערות נוספות שיוכלו לעזור לי. תודה רבה :devilfork:
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי , הייתי מעוניין לדעת לכל מי שיש כבלים כמו גיא שהספקתי להבין שיש לו אינטרנט בכבלים... איך הפינגים לחו"ל ? האם הם נשארים נמוכים כל היום ? או שהם קופצים כל שנייה כמו האיי די אס אל.... אני מעוניין לדעת , בבקשה תענו ביי
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האם אני יכול מהמחשב שלי לגשת להגדרות ראוטר הנמצא במחשב אחר? (כמובן תוך תיאום איתו) האם יש כתובת איי פי שתכניס אותי לשם?
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להקים לבוסית שלי רשת ביתית. מה שהיא צריכה זה אינטרנט זמין לשני המחשבים גם כשאחד המחשבים סגור. יש לה שני מחשבים שבכל אחד יש כרטיס רשת. מה שאני צריך זה פעמיים כבל רשת(לא מוצלב) וראוטר? ואם כן, על איזה ראוטר זול אתם ממליצים? עדיף בלי פיירוול בליטאין, כי אם יהיו לה בעתיד בעיות עם תוכנות מסויימות, היא לא תדע לפתוח את הפורטים ואני לא אהיה כאן לעזור לה. שבוע טוב
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-