רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
זאת ההודעה כלשונה מאתר הפייסבוק של אתר הסרטים והסדרות צפייה ישירה און ליין כולל תרגום . גולשים יקרים, לאחר כמה בירורים, נודע לנו כי הכתובת החדשה של האתר (http://deniro.me/) חסומה רק ללקוחות בזק בינלאומי. בזק בינלאומי החליטה לחסום את הכתובת ללא צו בית משפט (עפ"י ההחלטה הבלעדית שלה). אנו קוראים לכל גולש שהוא לקוח של בזק בילאומי להתנתק מהם, ולעבור לספקית אחרת (012,013,018,Hotnet) על מנת להמשיך לגלוש באתר ללא בעיות. https://www.facebook.com/gozlan.2012 לקריאת תגובות הלקוחות בדף בזק בינלאומי https://www.facebook.com/BezeqBenleumi?fref=ts
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי את הנתב הזה במשך שבוע. בממשק ניהול הרשת האלחוטית מוגדר רוחב ערוץ 20/40Mhz אוטומטי. בפועל רואים שהנתב עובד רק ב 20Mhz. ניסיתי עם מחשבים שכן מתחברים במהירות 300 לנתב אחר שיש לי וכולם מתחברים רק ב 144mbit. מישהו מכיר את הבעיה ? יש פתרון לזה ? תודה !
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני מחובר ל 15M דרך הוטנט ותשתית בזק. לפני כשבועיים חל שינויי מורגש וברור בצפיה ב-STREAMING VIDEO. (סרטים וסדרות) לפתע יש כל הזמן עצירות ל-BUFFERING. אני צופה בעיקר בתכנים מ-ALLMYVIDEOS אבל הבעיה משתחזרת גם באתרי STREAMING אחרים. לדעתי לא ראיתי בעיות ב-YOUTUBE אבל לא ערכתי בדיקות רציניות. בדיקות מהירות לארץ ולאירופה בSPEED TEST נראות תקינות. וגם התחושה בשיתוף טורנטים היא שהמהירות לא השתנתה. בבדיקה טלפונית מול תשתית וספק לא נמצאו תקלות. אני מרגיש באיטיות גם במחשב האישי גם בסלולרי וגם בכרומקאסט , אז לא נראה שהבעיה היא בקצה המשתמש. כמו כן התחברתי לשבוע ניסיון באקספון וגם שם האיטיות מורגשת. האם יש למישהו רעיונות מה השתנה לפתע שגורם לשינוי מובהק כל כך בתחום אחד של תעבורה…
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לעזרה והכוונה איזה ציוד כדאי לרכוש לצורך פתרון הבעיה: אני מחובר כרגע בבית דרך 012 (תשתית של בזק) על חבילה ברוחב פס של 40MB. גם בבזק וגם בהוט (אליהם הייתי מחובר לפני כשנה וחצי) לא ניתן לקבל רוחב פס גבוה יותר בבניין שבו אני גר. המודם-ראוטר (D-Link 256) יושב בחדר עבודה, שממוקם פחות או יותר במרכז הדירה (חדר רגיל, אין ממ"ד). הסלון דרומית אליו וחדר השינה צפונית אליו. מספיק שמתרחקים קצת (כמה מטרים בודדים) מהראוטר שבחדר העבודה לכיוון הסלון או לכיוון חדר השינה, וה-Wifi דועך משמעותית, בעיקר באזור הסלון - ביום טוב מגיע למהירות של 3MB ולעיתים אף פחות מ-1MB (וכמובן גם ניתוקים מדי פעם). לצורך חיבור יציב ומהיר של הסטרימר שבסלון השתמשתי ב-Moca (אחד ביציאה מהראוטר, …
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, עברתי ליחידת דיור עם אינטרנט מהבעלים. הראוטר שלהם היה קורס, קניתי TP-LINK wr841hp. הקליטה 90% או יותר, וחלק מהזמן מהירות הגלישה טובה. הבעיה היא שלעתים תכופות המהירות צונחת למצב בלתי שמיש. יש לי התקן רשת גם של TP-Link tl-w7200nd, הבחנתי כשהמהירות מאטה הוא מציג Rate אפסי. במצב תקין הוא מוגבל ל-150Mbs ( היכולות של ההתקן), במצב של האטה הוא צונח גם לאחד מגה. המודם עגלה (טומפסון), התשתית של הוט והספקית 013, אבל בגלל הRate אני נוטה לקוות שזו בעיה ברשת בלבד. את הראוטר הגדרתי באשף, הוא זיהה לבד dynamic ip, ידנית שיניתי רק לתקן n במקום g/b. תוכלו לעזור לי לאבחן את הבעיה בבקשה?
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום חברים. ב 48 שעות האחרונות יש לי בעיה רצינית בהורדת. הבעיה קיימת גם בחיבור ליוזנט (איטי עד בלתי קיים) וגם בטורנטים. הדבר קורה גם בטורנטים מטרקרים פרטיים (ניסיתי 2 מאוד מוכרים) עם יחס של אלפי העלאות, ככה שאין פה אתה הגורם של כמות משתפים. גם ביוטיוב אני חווה איטיות לא רגילה כאשר הבאפרינג ירד כמעט לאפס. עד לפני כיממה וחצי הכל היה יורד במהירות ממש גבוהה, הבעייה התחילה בערך שלשום. מישהו אחר חווה את התופעה? - - - תגובה אוחדה: - - - ד"א, כבר שוחחתי עם התמיכה הזוטרה שלהם, הצגתי לו את הבעיות וכמובן זה הסתיים בכך שהוא "הראה" לי שבבדיקת הורדה משרתים שלהם הכל תקין. הסברתי לבחור שאני לא מעוניין להוריד משרתים שלהם אלא משאר העולם, אז כרגע אני בהמתנה לתמיכה בכירה בתקווה ששם יהיו אנ…
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
לאחרונה נתקלתי בכתבה זו: http://www.calcalist.co.il/internet/articles/0,7340,L-3648030,00.html אין יותר מדי פרטים בכתבה הזאת, אז השאלה שלי היא האם הפרצה רלוונטית אך ורק לשימוש אלחוטי, או שישנה סכנה כלשהי לפריצה דרך רשת האינטרנט עצמה. אני בטוח ב99 אחוז בתשובה לכך בעצמי(רק אלחוטי..), אבל אני רוצה לקבל מכם אישור..זה די רציני העניין.
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מעונין לרכוש כרטיס רשת אלחוטי(לגלוש על השכנים) שמרחק קליטה שלו איהיה רחוק יותר מימה שיש ברשותי כרגע..לקלוט .עם יש אפשרות (שמעתי שכן) חודר קירות עם קיים מפצח על הדרך סיסמאות עד רבה גם טוב בקצרה אני לא מבין בכלל בזה משאיר תתשובות לכם [= נ.ב אנ כרגע עם TP-Link TL-WN321G 54mbps מומלץ לדגמים שיש בksp ובאג אלה חנויות שיש ברשותי ליד הבית!
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הי לכולם.. לצערי החלפתי נתב לנתב BE ה"חדש" של בזק.. כשאני מנסה להכנס למסך ההגדרות, אני מקבל את "חסימת הסייבר" המפורסמת של בזק. אבל שמעתי שאפשר להכנס בצורה מסוימת להגדרות שלו למרות זאת.. בבזק לא מוכנים לבטל את הענין ואומרים לי שאסור שתהיה לי גישה להגדרות של הנתב בגלל "אבטחה". א) זה מעצבן אותי ב) האם מישהו הצליח לעשות MAC BINDING שם? ג) האם ניתן פשוט לבקש מבזק לשנות את הנתב למודם בלבד לחבר ראוטר אחד ולהפעיל בו DHCP ולהגדיר דברים כמו בן אדם נורמלי? תודה לכולם!
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
התקנתי את ה XP שוב לפני כמה ימים... האינטרנט עדיין זחל לו... פתאום היום אני מתעורר ב 8 בבוקר והכל מתחיל לרוץ... כאילו הוא קורא את כל הדפים מה CACHE אמרתי, טוב 8 בבוקר זה עוד סביר... אבל עדיין עכשיו, 13:30 והאינטרנט טס לי... למשהו גם זה קורה? ADSL בינלאומי 1.5 יניב
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הנתב הקודם שלי (סימנס) נדפק ואני צריך להחליף. מישהו יודע מה יש במלאי של בזק?
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, אז קניתי את ה-Edimax BR-6504N וישר בחיבור הראשון שמתי לב משהו בעייתי: הגישה אליו איטית בטירוף - ברמה של 10 שניות המתנה במעבר בין תפריטים בממשק הניהול של הראוטר (192.168.2.1). בנוסף לזה, גם הגישה לאינטרנט הרבה יותר איטית, אבל זה נובע לדעתי מאותה בעיה. זה לא ש"מהירות ההורדה" איטית, אלא שפשוט התגובות איטיות ולוקח לכל עמוד 5-10 שניות עד שהוא בכלל מתחיל להגיב (ללא שום קשר לאתר ספציפי, זה קורה בכל האינטרנט). ניסיתי (והצלחתי) לעדכן firmware לגירסה החדשה ביותר - זה לא עזר. ניסיתי לעשות restore default factory settings (למרות שזה היה מיותר, התגובות האיטיות התחילו החל מהמבט הראשון שלי בראוטר) - גם כן לא עזר. יש לציין שאני מדבר על המחשב שמחובר לראוטר בחיבור חוטי, לא בחיבור…
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. האם ניתן להגביר אות על ידי שני ריפיטרים כאשר השני מגביר את הראשון? ראוטר -------> ריפיטר -------> ריפיטר נוסף השאלה אם זה יעזור ויעבוד. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, ברשותי מתאם רשת אלחוטי מדגם: ACCEL - POZ WIFI V1.1 הוא עבד עד עכשיו כמו שצריך, על מחשב עם ווינדוס 7, אך פתאום הוא לא מצליח להתחבר לאף רשת. לא זכורים לי שום שינויים שנעשו. חיברתי אותו למחשב אחר, עם ווינדוס XP, ושם הוא כן הצליח להתחבר. עכשיו ניסיתי שוב, והוא התחבר לכמה שניות והתנתק. מה זה יכול להיות? בעייה בדרייבר? אין לי את הדיסק שלו ובאינטרנט לא הצלחתי למצוא, אז נאלצתי לסמוך על מה שהווינדוס מתקין כשמחברים את המתאם. עוד רעיונות? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בס"ד שלום לכולם, קיבלתי לפני חודשיים נתב Netgear דגם VVG2000 מבזק, ופשוט מדובר באחד הנתבים הגרועים ביותר שיצא לי אי פעם להשתמש בהם, עם פינג גבוה ברמות לא שפויות בעת שימוש ב WIFI והתנתקויות בדרך קבע. מציע לכולם להתרחק ממנו!!! אני חייב בבקשה המלצה לנתב אחר שיעבוד בצורה נורמלית בבקשה! (תקציב עד 300 ש"ח) אשמח לכל תגובה. נ.ב - התעניינתי בנתב הזה TP-Link TLWR841N מישהו ממליץ? שוב תודה רבה מראש לכולם
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, יש לי ב2 דירות שונות ראוטרים של TP LINK : באחד את ה WR541G ובאחר את ה841ND (לשניהם ממשק כמעט זהה) כעקרון מטרת העל שלי היא לאפשר גישה לRASPBERRY PI מבחוץ ויצא לי להתעסק בזה ב2 המקומות ולהתקל ב2 בעיות: בשניהם כאשר אני מנסה לקבע IP פנימי למחשבים דרך IP & MAC Binding Setting כולל לעשות ENABLE וכו' שום דבר לא קורה. אני בוחר בכוונה כתובות עם מספרים גבוהים יחסית כמו 192.168.1.112 אבל שום דבר לא משתנה. באותו אופן, גם כשאני מנסה לפתוח את פורט 22 או לדוגמא 9093 כאשר הניתוב בVirtual Servers פעיל ומנותב לIP פנימי נכון אני לא מצליח לגשת מבחוץ, גם כשאני בודק באתרים כמו canyouseeme.org הוא מזהה את הפורטים כסגורים. זה מרגיש כאילו רק דברים נפתחים אך ורק דרך uPNP האם זו תקלה יד…
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
דקה לפני שהוא עוזב את משרד התקשורת, חותם גלעד ארדן על צו המחייב את חברת הוט לחבר 61 ישובים שכיום אינם מכוסים על ידה. מדובר בישובים קטנים, בתחומי הקו הירוק, שהוט החליטה, מסיבות כלכליות, שלא להגיע אליהם. העמידה בצו הפריסה האוניברסלית עומד לעלות לחברת הוט מיליונים רבים וסביר שהחברה תתנגד לכך באופן נמרץ. הידיעה לעיתונות -- http://www.moc.gov.il/sip_storage/FILES/0/3950.pdf רשימת 61 הישובים הכלולים בצו נמצאת כאן -- http://www.moc.gov.il/sip_storage/FILES/9/3949.pdf
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מכירים? חשוב שיהיו מהירויות גבוהות לישראל. פעם הייתי בבלו הוסט וזה לא זז.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם. חברו אותי לFiber4k כל הבית.. ומאז בקצרה כל מישחק רשת שמשחק זה זורק אותי מהשרת. משחק עצמו נתקע איך התאר את זה.. משחק כאילו נעצר הכל תקוע ואז זורק אותי מהשרת. יש למישהו מושג למה וכמובן פתרון? ואציין שלפי החיבור של Fiber4k היה לי מודם רגיל עבד בסדר! וכמובן שלא צריך לציין שהתמיכה שלהם זוועה שהתיאשתי כבר..
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם! אנחנו מחפשים נתב לסניף קטן שלנו, כ10 עובדים מחוברים בו זמנית, ועוד 2 מצלמות ומדפסת רשת. מפעם לפעם מספר החיבורים עולה עד ל25 עם לקוחות שמגיעים ומתחברים. ולכן - הנתב צריך להיות מסוגל להתמודד עם Concurrent Sessions של עד 30 איש בו זמנית. מעבר לזה - חשוב שיהיה אלחוטי. אין צורך ביכולות ניתוב מתקדמות, פירוול משוכלל מדי או אנטיוירוס מובנה. אין צורך בתמיכה בVPN. VPN PASSTHROUGH כן חשוב. יש לי נסיון בסיסי עם DD-WRT כך שלא לפחד להציע דברים פחות מיינסטרים תודה רבה על ההמלצה יונתן,
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לפני מספר שנים רכשתי את הראוטר הנ"ל של D-Link, שהוא למעשה מודם סלולרי עם מספר יציאות LAN שכולל SLOT לכרטיס סים. אחלה מכשיר, רק שכבר לא מייצרים אותו ולא ניתן כבר להשיג אותו היום. אני מחפש משהו חדש, אבל שמבוסס בדיוק על אותו הדבר. הראוטרים היחידים שאני מוצא הם כאלה שתומכים בדונגל USB סלולרי, וזה לא ממש טוב לצרכים שלי. מישהו יכול לעזור לי בחיפושים?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. כמה זמן זה לוקח לשדרג את המהירות ל 50 מגה
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איך אפשר לדעת איזה כרטיס יש לי מבחינת חומרה מייד לאחר התקנה של XP , כדי שאוכל לדעת איזה דרייבר לחפש בשבילו ?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, יש לי XSTREAMER המתחבר לרשת ביתית אלחוטית דרך נתב. אני מעוניין להחליף את הנתב בנתב תקן N עם חיבור USB על מנת שה XSTREAMER יוכל להתחבר לתוכן ללא מחשב דולק. קראתי את הממלצה על נתב http://www.netcheif.com/Reviews/TL-WR1043ND/TL-WR1043ND.htm. שאלתי היא האם ה XSTREAMER יוכל דרך הנתב בלבד ליראות את המחיצות שעל הכונן הקשיח ולנגן סרטים, מוזיקה. תודה
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-