עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by michaelsko,

יש לי 2 מחשבים (אחד מהם הוא LAPTOP, לא שזה משנה ...) במחשב הביתי יש 2 כרטיסי רשת ובLAPTOP יש כרטיס רשת אחד. אני מחובר ל-ADSL 1.5M והספק שלי הוא הטכניון (אני סטודנט שם) + מודם ALCATEL. כרגע המחשב הרגיל עושה ICS וכך אני יכול לגלוש באינטרנט עם הLAPTOP וגם לחלוק קבצים ברשת. העניין שמטריד אותי זה שאם אני רוצה לגלוש מה-LAPTOP (מה שקורה רוב הזמן), אני חייב להדליק גם את המחשב הרגיל ולהתחבר דרכו לאינטרט. אני רוצה מכשיר (אני מאמין שזה נקרא SWITCH) שבעזרתו אני אוכל לגלוש במקביל משני המחשבים אך גם בנפרד ובלי צורך להדליק את המחשב הרגיל. אני מבקש שתסבירו לי איך זה עובד, תגידו אם זה בכלל אפשרי, ותתנו לינק למכשיר מתאים. תודה רבה מראש על העזרה.

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by נ,

מקווה שזה המקום הנכון - אם לא, מצטערת עד לפני שבוע הכל היה בסדר אבל מאז התחילו לקפוץ פרסומות שונות כמו: icanseek adulא friend finder travian אני משתמשת בפיירפוקס 3.5 וזה קופץ גם בו וגם באקספלורר. ניסיתי להשתמש בספייבוט ואד-אוור, לסרוק עם האנטי וירוס ואפילו לעשות שחזור מערכת - אבל כלום. אפשר עזרה? תודה!

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by AB,

מישהו איים עלי שהוא יפרוץ לי למחשב וניראה לי שהוא עשה את זה....מה לעשות?? המחשב איטי לא נפתח כלום.....(הוא לא שלח לי שום קובץ!....וגם לא נתתי לו איי פי הוא משהו ) מישהו יודע איך אני יכול לחסום אותו ??!

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. אז כמו בכותרת כאשר המחיר הוא זהה בין החברות איפה כדאי לי להיות? נכון לעכשיו אני בהוט נט עם 100 מגה נרשמתי בזמנו לטריפל עם ה100 מגה ב330 את המנוי שלי בנט וויזיון הקפאתי .. ועכשיו נטויוזיון לא עוזבים אותי והציעו לי להיות ב20 ש"ח כמו בהוט נט למשך שנה. השאלה האם אני בכלל יכול לעזוב את הוט נט, אם אני לא טועה הטריפל לא היה קשור להוטנט עצמה אבל אנשים שניסו לעזוב לאחר מכן נתקלו בקשיים, בקיצרו האם אני יכול לעזוב את הוטנט ? והאם בכלל שווה לי לעבור לנטוויזיון ? ב100 מגה?

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by x-dude,

רציתי לעשות סקר קטן ולדעת כמה אנשים משלמים למתב (רק מתב,בלי ספק אינטרנט) בחיבור של 1.5

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. שלום... ברשותי TL-WR1043ND עם קושחת DDWRT רציתי לדעת איך אני משתף את הכונן ברשת ..?? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. שלום חברים, לפני שאני מגיע לסוף שבוע ומתייאש והולך לקנות ראוטר ב 100-150 שח רציתי לחסוך לי את ההוצאה ובכל זאת להעלות לפה את הבעיה שיש לי כמוצא אחרון. 1. אני מחובר כיום להוט ו 012 יש לי מודם עם חייגן וככה אני גולש ואין שום בעיה. שאני מחבר את הראוטר (יש לי ניסיון עם ראוטרים) אני מגדיר לו L2TP שם משתמש וסיסמא ומצליח לגלוש אבל אני ל מצליח להבין למה באלחוטי אני לא מצליח לגלוש זה הורג אותי :-\ 2. שמאוד מאוד מוזר שאני רוצה לגלוש אני בכל זאת לוחץ דאבל קליק על החייגן ורק אז אני גולש (אפילו שהכנסתי כבר את השם משתמש וסיסמא להגדרות בראוטר ) וכמובן חיברתי את הכבלי רשת כמו שצריך מהמחשב לראוטר ומהמודם לראוטר בחיבורים הרלוונטים. 3. אגב לפני חודש עברתי מ בזק …

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by ranger04,

שלום, כיום אני מחובר להוט. יש ברשותי ראווטר שקיבלתי מהוט, ובנוסף יש לי ראווטר של siemens מסוג sl2-141. במקום בו אני שוהה לא קיימת קליטת אינטרנט טובה, אבל כרגע אני עובד עם כבל רשת שפרסתי ממיקומו של הראווטר של הוט למחשב שלי. ברצוני לחבר את הראוטר של הוט לראוטר של סימנס באמצעות הכבל אותו שרשרתי. כיצד אני עושה זאת? האם יש פורטים שעלי לפתוח בראוטר? אם יש לכם מדריך, אני אשמח תודה!

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by N N C,

מישהו שמע פעם על הדבר הזה ? אני לא יכול לעשות פינג לשום מקום אפילו לא לכרטיס רשת יכול להיות שזה קשור ל-zone alarm ? למרות שהיא לא פעילה כרגע ?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. תמיד בערב ובלילה יש לי בעיה קשה של פינגים 150-300 MS אי אפשר לשחק מלא לאגים , יש דרך לפתור את זה? רק 014 זה הפיתרון ? , בבוקר שאני בודק הפינגים 90-100

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by Reaperberri,

אהלן. חיברו את הבניין שלי לסיבים של פרטנר (עדיין מחכה שיחברו לי הקומה שלי או משהו? משום מה לא נותנים לי להתחבר עדיין) בכל מקרה, אני מתכוון להתחבר לחבילה של 1000 ורציתי לשאול האם הראוטר שהם מביאים מספיק טוב (מבחינת הגדרות של פתיחת פורטים, קביעת אייפי סטטי לפי כתובות מאק, UPNP וכו'), או שעדיף לי ראוטר פרטי שמחובר דרך מתאם סיב עם LAN? (אם זה אפשרי). במידה וכן, האם הראוטר שברשותי - TP Link Archer C6U יעבוד? תודה.

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by KrustyTheKlown,

היי אני מחובר עם בזק ו-CCC ב-40mb. הנתב בקומה ראשונה והמחשב הנייח בקומה שניה. כרגע, בבדיקת המהירות של בזק אני מקבל 2-3 מגה של הורדה עם הנייח וכ-30 עם הנייד. אני לא משתמש בתוכנת ניהול של הכרטיס האלחוטי שלי, אם זה משנה משהו (edimax 802.11n) מה יכולה להיות הבעיה ? האם מדובר בכרטיס רשת האלחוטי של הנייח ? איך אפשר לוודא לפני שמחליפים ? (חשבתי על לחבר קוי אבל אין לי כבל מספיק ארוך ולא בא לי לפרק את המחשב סתם )

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by sxs,

מאז שהפכתי את המודם לפרו אני לא יכול לעשות Tracert(בדוס...) לשום מקום... זה מראה לי Timeout... אבל הפקודה Ping כן עובדת. מה לעשות? איזו פקודה אני צריך לרשום כדי שזה יהיה אפשרי? ??? :veryangry: נ.ב המודם מחובר ל-Switch ודרכו אני מתחבר.

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by ehud4,

שלום! בתוך חיבורי/מתאמי הרשת יש לי המון חיבורים מיותרים שאני לא מבין מאיפה בכלל הם הגיעו. נניח שבמחשב נייד יש לי שם את החיבור האלחוטי wireless connection, יש לי עוד חיבור lan כי חיברתי בעבר את המחשב בקאבל רשת. אך חוץ משני אלו יש עוד מספר חיבורים של wireless connection ו lan. אני אשמח אם מישהו יכול להסביר שני דברים : 1. מאיפה הם הגיעו? 2. איך אני מוחק אותם? תודה.

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by nadav275,

שלום בקרוב עוברים לבית החדש, ומחפשים דיל הכי טוב שיכלול אינטרנט מהיר של הכבלים או של בזק (1.5-2 mbit יספיקו) טלויזיה דרך yes\כבלים דיגיטלי- עם נקודות לשתי טלויזיות (ביס אמרו לנו שצריך בשביל זה גם שני ממירים בגלל המרחק בין שתי הטלויזיות) לגבי האינטרנט- הוא צריך לשרת שני מחשבים, ככה שאני תוהה אם אני אצטרך גם נתב או לא- בתוך הקירות של הבית יש כבר כבלי רשת ויש נקודות במספר נקודות של הבית... מה הדיל המומלץ להכל ביחד, וכמה זה אמור לעלות? והאם יש ספקים מסויימים שנותנים דילים יותר טובים מאחרים? האם יש ספקים שכדאי להתרחק מהם? תודה על תשומת הלב מחכה לתשובה, נדב

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by RAZIEL98,

שלום משוח מה מאתמול הראוטר לא מזהה את הסיסמא ואני רוצה לציין שלפני שזה קרה הכל היה בסדר פשוט המחשב רושם שהסיסמא שגויה ואני רושם סיסמא נכונה והנורות בראוטר דולקות אבל לא מהבהבות מה יכולה להיות הבעיה ? תודה לעונים Sent from my iPhone using Tapatalk

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by AdiR^SiNaI,

מזה הדברים האלה במדריך כאן http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=44963.0 לא הבנתי מזה תודה.

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by .AloN,

שלום לכולם, אני צריך לקנות נתב אלחוטי ואשמח אם תמליצו לי דגם\ים מסוימים.. אני לא הכי מתמצא בעניין, מריפרוף בפורום ראיתי שיש נתבים עם מודם וכאלה בלי, יש סיבה שאעדיף לקחת נתב בלי מודם .. ? מבחינת מרחק אני חושב שרדיוס של 20 מטר יספיק.. הוא יהיה ממוקם בדירת סטודנטים לא בוילה עם כמה קומות.. יתחברו אליו בסך הכל 4 מחשבים כאשר כולם מחשבים ניידים (אם זה משנה). הבנתי שאפשר להשיג נתב שכזה במחיר של כ400-500 ש"ח, בהנחה וזה נכון אז זה התקציב המוצע. התשתית היא ADSL. תודה רבה לכולכם !

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. דוגמא : הדומיין שלי הוא : www.zibi.com והפורום : www.zibi.com /hw/index.html מה הדרך המקובלת לעשות את זה ? יש לי אתר ב-godaddy אם יש מדריך יותר טוב

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by AK,

האם כרטיס הרשת שקניתי לא מזמן מתאים ל ADSL או לא? זהו כרטיס הרשת: (Realtek RTL8139(A/B/C/8130 זה מאוד חשוב בשבילי כי הזמנתי WOW והם אמורים לבוא אלי ביום ראשון

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. :s05: [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. אהלן יש לי בעבודה רשת אחלחוטית אבל אצלי במשרד הקליטה ממש ממש חלשה , חשבתי אולי אם יש אפשרות לחבר אנטנה חיצונית למחשב הנייד שלי ככה שאני יוכל לקלוט יותר טוב את הרשת, יש חייה כזאתי? אשמח לקבל הצעות ואם אפשר לינק ל DX במידה וקיים כזה דבר אני יהיה רב תודות. תודה ויום טוב .

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. כמו שכתוב בכותרת..

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. הוט הרימו ידיים, הוט נט הרימו ידיים, בזק בינלאומי הרימו ידים. מי מציל אותי מזה? אני שולח פינג לכל אתר טיימד אווט. כשלא היה אייפי קבוע הכל היה בסדר.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by bardalas,

היי, יש לי AP שרשום עליו Smartnet אבל כאשר מריצים חיפוש למודל WL-699 VER.C מוצאים שזה של SparkLAN את הדגם הספציפי קצת קשה למצוא ברשת אבל מצאתי דגם דומה - פה'>http://www.sparklan.com/product_details.php?prod_id=44]פה http://www.sparklan.com/product_details.php?prod_id=44 אציין שבדגם שלי רק מצב 3 ו 4 פעילים על שני המצבים 1 ו 2 רשום N\A יש לו כניסת ETHERNET, מתח, ואני מצליח למצוא אותו באלחוט דרך הנייד. אין לי מושג איך מקנפגים אותו ומה הוא אמור לעשות אני רק מקווה שזה יכול לעזור לי בהגדלת הטווח לרשת. אם זה יכול לעזור אז אשמח לקבל עזרה כיצד או לפחות להבין מה זה אמור לעשות. שאלה נוספת היא על ריפיטרים - הבנתי שזה קולט את האות המשודר ומגביר אותו. האם הוא צריך קינפוג או שזה ממש …

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.