עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. מחקר זה של תאריך נובמבר 2002 מראה שספק ה-ADSL הטוב בישראל הוא נטוויז'ן שווה הצצה

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. יש לי 30MB בתשתית של הוט, עם הספק בזק בינלאומי מודם ראוטר HOTBOX עכשיו במחשב שמחובר קווית אני מקבל את כל ה30MB, ובאלחוטי 15MB~ שהם לא ממש יציבים כלומר יכול להיות גם 10 ו5.. הבעיה בתכלס זה שאני יכול לגלוש נגיד בשיא המהירות להוריד ולטעון סרטונים בשיא המהירות, אבל אם נגיד אני רק מצטרף לשיחה בסקייפ גם האינטרנט בקושי גולש וגם בסקייפ לא שומעים אותי טוב.. ממה זה יכול לנבוע?

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by The Man123,

אני רוצה אתר טוב שממנו אפשר להוריד טורונטים שהוא יהיה בטוח !!!! בלי וירוסים !!! ושיהיה אפשר להוריד ממנו רק שיר אחד נגיד לא תמיד רק וידאו קליפים שיר שירים וגם אלבומים זה חשוב לי נ.ב אני משתמש כרגע בטורנט ספי ואין שם שירים או אלבומים

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by galai198777,

שלום אני מעוניין לקנות מערכת מאש לאינטרנט טוב בבית אני חשבתי על דקו x20 או x50 מה מומלץ? יש משהו יותר טוב? יש לי עכשיו דקו m4 והמהירות אינטרנט שלי זה 1000והWi-Fi אני מקבל רק מהירות 400 מהירות

5. שימו לב - אתר NetCHEIF.com לא זמין כרגע עקב עבודות תחזוקה. אם הכל יעבוד כשורה, האתר יחזור לקראת שעות הבוקר.

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by -Tal-,

שלום, חג שמח! שידרגתי לפני חודשיים + - את המהירות גלישה שלי מ 1.5 ל 2.5. ההחלטה הייתה להשאר בבזק בינלאומי מכיוון שהם היו איתי עד עכשיו בסדר גמור מבחינת מהירות ושירות. ולגבי בזק... עדיף לא לפרט זה או בזק או הוט, אז החלטתי להשאר עם בזק למרות כל התקלות. מרגע "השידרוג" (אם אפשר לקרוא לזה ככה) , חוץ מחור בכיס ומחיוב שגדל, אני לא רואה מהירות יותר גבוהה. אני לא נהנה מהאינטרנט. המהירות מגעילה, פשוט מגעילה... אין לי מילים אחרות לתאר. אני משלם כ"כ הרבה כסף ולא מקבל כלום! בסה"כ אני מנסה לראות סרטון קצר ביוטיוב, 3:36 דק', 480p (שלא תחשבו 1080P או משהו כזה), וכל שנייה הסרטון נתקע! בבדיקות שאני עושה דרך האתר של התשתית, הספק וגם SPEED TEST אני מקבל את 2.5 אבל בפועל אני לא מרגיש…

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. עשיתי חיפוש ולא מצאתי תודה

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by ConspecT,

יש לי כרגע ראוטר EDIMAX והייתי רוצה לעבור לבזק זה אומר שהם צריכים להתקין לי ראוטר חדש וכו'? או רק לשנות את זה בהגדרות של הראוטר עצמו? כי ראוטר חדש זה הרבה כסף..... אני אם כבלים ב012 אם מודם THOMPSON

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. לאחרונה אני נכנס להרבה אתרים והאקספלורר נותן לי ישר את ההודעה:" The page cannot be displayed " עם המסך הלבן המעצבן. אני מדבר על אתרים גדולים, וואלה, פנדה, זיגזג. בהתחלה חשבתי שאולי זה הוירוס החדש שתוקף הרבה שרתים אבל עכשיוו אני מתחיל לחשוד... עוד מישהוא נתקל במקרים כאלו? או שאני היחיד? *חשוב לציין שאני מאחורי פיירוול שחוסמת קוקיס. תודה רבה!!, יאיר.

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. שלום לכולם. אני צריך להקים רשת במשרד של שלושה מחשבים שזה אני יודע כבר בסך הכול צריך hab וכרטיס רשת בכל מחשב וזה הכל בגדול (תקנו אותי אם אני טועה ?? ) אבל הבעייה שלי היא כזאת אני צריך לחבר לרשת הזו עוד מחשב שהוא נמצא בכלל בעיר אחרת ( מרחק של km 30 ) ששם נמצא המשרד באתר שלנו עכשיו אני רציתי לדעת איך ניתן לחבר את המחשב המרוחק מה הציוד הנדרש והאים זה בכלל כדאי לתקופה של שנה/ שנה וחצי ובבקשה אם אתם יכולים לעזור לי במהירות כי העבודה שלי תלויה בזה ( אני די חדש ועד עכשיו התעסקתי רק עם בעיות תוכנה ) בתודה גדולה מראש stam

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by Psy,

כשאני מעלה קובץ לאתרים כמו רפידשייר, פיילפלייר, אפלואד-איי אל וכ'ו וגם לעיתים כשאני שולח קובץ במסנג'ר האינטנט כאילו מתנתק ומתחבר שוב... אין סימן לזה על הראוטר אבל אחרי שאני מבטל זה חוזר לעבוד רגיל מה יכולה להיות הבעיה ???

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by IR84,

שלום לכולם, התחברתי לאינטרנט סיבים, הותקן עם הראוטר שלהם. יש לי ראוטר חדש ARCHER C9 ואני רוצה להשתמש בו לרשת הביתית במקום הראוטר שסופק. החיבור כרגע הוא סיב מהקיר אל מתאם נוקיה שחור, ומשם חיבור לראוטר. - האם המתאם השחור הוא גם מודם ואפשר לחבר אליו את הראוטר החדש ? - כיצד צריך להגדיר את הראוטר C9 החדש ? תודה!!

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  13. Started by isuzuki,

שלום יש לי ראוטר edimax דגם BR-6104WB זה ראוטר קווי (לא אלחוטי), אני ניסיתי לפתוח פורטים אבל ללא הצלחה. אפשר מדריך לפתיחת פורטים? כי כל הנסיונות שלי בסוף לא עבדו וכשבדקתי באתר כלשהו שבודק אם פורט פתוח זה הראה לי תשובה שלילית. תודה לעונים.

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by thebenjamin,

אני רוצה לקנות כבל רשת 30 מטר לבית, ולא יודע אם להשקיע את ההפרש הכספי בCAT6 או ש5e יספיק לשימוש ביתי סביר (סטרימינג והעברת קבצים). הCAT6 (כבל שטוח ולא עגול) עולה באזור ה60. הcat5e (כבל עגול רגיל) עולה באזור ה40. הפרש של 50%.. אשמח להכוונה, תודה.

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by m.l,

אני סידרתי בעזרת מתאם BT לגלוש במחשב נייד שלי באמצעות המכשיר הסלולרי שלי. יש לי חבילת גלישה באורנג' של הדור 3. מישהו יודע אוליי כמה זמן אפשר לגלוש (בשעות, דקות) באמצעות החבילת גלישה הזאת במחשב נייד? אם זה לא מתאים לפורום הזה להעביר

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by matu89,

שלום , ברשותי הראוטר הנל כתוב עליו up to 54Mbp's , האם באמת הוא יכול לשאת רוחב פס של עד 54 מגה? זה ראוטר שיש לי אותו מלפני 9 שנים . תודה. Sent from my HTC One S using Tapatalk

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  17. Started by Avisp,

שלום אני משתמש כעת עם ראוטר זקן Edimax BR-6204WG הנמצא בקומה העליונה. המצב הוא שבקומה הזו יש קליטה מצויינת (בשני חדרים) אבל בקומה שמתחתיה יש קליטה חלשה יותר, אבל בסה"כ אפשר לגלוש באזורים שאני צריך גם בקומה התחתונה. השאלה שלי היא כזו: אני רוצה להחליף בכל מקרה את הראוטר (הוא מתחמם ועושה צרות) איזה ראוטר יעזור לי לשפר את האיכות של הקליטה הקומה התחתונה? התקציב שלי הוא עד 300 שקלים. קראתי פה שאנשים ממליצים על TP LINK 1043 האם הוא יעזור לי לשפר את האיכות? דבר נוסף נרשמתי למבצע בבזק (אחד מ 7000) כרגע עדיין לא שדרגתי את המהירות אצל הספק. האם הראוטר VDSL של בזק יהיה יעיל לטווח שאני צריך? תודה.

18. Started by md22,

האם חיבור בזק 1.5 עם חיבור ספק אינטרנט 0.5 מהיר מחיבור בזק 0.5 עם חיבור ספק אינטרנט 0.5

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by Megnagi,

[table][tr][td][table][tr][td] [table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]שלום ברשותי ראוטר 2760u/e1 אליו מחובר הארד דיסק חיצוני עם תוכן. מסך פנסוניק x30 בחיבור קוי רואה את שרת המדיה של הראוטר. רואה גם את הדיסק הקשיח אבל לאחר כניסה לקטגוריות של וידאו/ מוזיקה/ תמונות - הוא לא רואה אף תוכן. בנסיון להתחבר דרך Windows media player- שוב אותו הדבר, רואים את המסלול אבל אין תוכן. (דרך שרתי מדיה) בגישה להארד דיסק המחובר לנתב בצורה רגילה : דרך חיבורי הרשת, כונן רשת וכו׳ ניתן לראות הכל! גם בכניסה דרך אקסטרימר …

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by AB,

מישהו איים עלי שהוא יפרוץ לי למחשב וניראה לי שהוא עשה את זה....מה לעשות?? המחשב איטי לא נפתח כלום.....(הוא לא שלח לי שום קובץ!....וגם לא נתתי לו איי פי הוא משהו ) מישהו יודע איך אני יכול לחסום אותו ??!

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. המצב הוא כזה, ראוטר בקומה התחתונה (מתוך 2), בקומה הזו קולטים בסדר. בקומה העליונה לא קולטים בכלל. האופציה של רפיטר בעייתית כי אין מקום שבו יש קליטה סבירה וגם ניתן להציב רפיטר, לכן האופציה של מתאמי חשמל נראת טובה. אני זקוק למתאמי חשמל שאחד מהם אלחוטי, כדי שבקומה העליונה תיהיה רשת אלחוטית. מצאתי בקושי שני מוצרים מתאימים, אחד של LEVEL1, הבעיה שהוא די יקר, 600 שקל לקיט של שני מתאמים, אחד חוטי והשני אלחוטי. בנסיון למצוא משהוא זול יותר נתקלתי בקיט של בזק, d-link כלשהוא. במחיר 360 זה כבר נשמע הרבה יותר טוב, הקטע המוזר הוא שבאתר שלהם כתוב שזה מתאים רק לתשתית בזק, שזה נשמע מופרח לגמרי כי אין קשר בין המוצר הזה לתשתית של בזק. למישהוא יש נסיון עם זה? אני מאוד מתפתה לקנות את הקיט של בז…

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. אהלן, כיום יש לי את הנטגיר הנ"ל, שעושה לי לא מעט בעיות (מתנתק מבזק כל יומיים בערך), יש לי פינגים יחסית גבוהים וכו'. אני מחובר ב-20MB בבזק + בזק בינלאומי. Tracing route to google.com [209.85.148.138] over a maximum of 30 hops: 1 <1 ms <1 ms <1 ms 10.0.0.138 2 34 ms 34 ms 34 ms bzq-179-37-1.static.bezeqint.net [212.179.37.1] 3 35 ms 34 ms 34 ms bzq-218-227-226.red.bezeqint.net [81.218.227.226 ] 4 34 ms 34 ms 34 ms bzq-179-75-181.static.bezeqint.net [212.179.75.1 81] 5 * 35 ms 43 ms bzq-179-124-197.static.bezeqint.net [212.179.124 .197] 6 * * * Request timed out. 7 80 ms 81 ms 80 ms bzq-219-189-126.cablep.bezeqint.net [62.219.18…

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by matzf,

אבקש אם משהו יכול להסביר לי איך להתקין ולהצפין את הנתב כי שיעבוד גם בנתב אלחוטי. הנתב בנתב קווי עובד לי טוב

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  24. Started by Avi952,

שימוש - עבור מחשב נייח ומחשב נייד רצוי שיהיה בו חיבור USB בשביל המדפסת (תלוי בגובה התקציב). תקציב - עד 200 ש"ח - עד 50 ש"ח חריגה. בתודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by kkffiirr,

האם אני יכול מהמחשב שלי לגשת להגדרות ראוטר הנמצא במחשב אחר? (כמובן תוך תיאום איתו) האם יש כתובת איי פי שתכניס אותי לשם?

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים