עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by e.s,

יש לי עוד פעם העיה בהגדרת רשת ביתית ואני לא יודע איך להגדיר אותה.. פירמטתי את המחשב ועכשיו אין לי local area connection 2 מה עושים בשביל להחזיר את הרשת ??

2. שלום! אני צריך המלצה לכרטיס רשת אלחוטי שיעבוד עם WRT54GL של לינקסיס אני מעדיף שיהיה לו ממשק PCI אבל גם USB טוב ושיעבוד עם ויסטה 64! התקציב הוא 200 שקל בעיקרון אבל אפשר לחרוג אם זה ממש שווה את זה! ד"א הוא אמור להיות ממש קרוב לנתב מרחק של 2 מטר עם קיר באמצע! אבל בכל מקרה שתהיה לו קליטה טובה גם מרחוק! תודה מראש לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 619 צפיות
  3. Started by T3,

נמעס לי לצלצל כול פעם ולהתאכזב מהמחיר. מי שיודע פחות או יותר כמה עולה 5MB או 4 MB מבזק (ADSL) וגם יעזור לי כמה עולה בבזק בינלאומי שזה הספק. תודה לעונים זה ממש יעזור לי.

• 1 תגובה
    • 718 צפיות
  4. Started by gillk1,

אהלן כפי שנאמר בכותרת, יש לי 3 שאלות בנוגע לרשת אינטרנט ביתית. 1. יש לי כרגע נתב שמספק רשת למחשב שלי באופן קווי, וללפטופ של אבא שלי באופן אלחוטי. אנחנו רוצים שגם למחשב של אימא (נייח) תהיה רשת... מה עדיף לקנות? כרטיס רשת אלחוטי פנימי? או התקן USB כזה עם אנטנה, חיצוני? 2. האם כמות המשתמשים ברשת משפיעה על המהירות? נגיד אני רוצה לשחק משחק רשת... אם אני מקבל את הרשת מהנתב באופן קווי, אבל אבא שלי כרגע מחובר, זה אמור להשפיע על המהירות שלי? 3. איך אני יכול לשנות סיסמה לאינטרנט בבית? שכחתי את הסיסמה...

5. Started by Armageddon1,

מה הספק היותר טוב ?

• 16 תגובות
    • 2.8k צפיות
  6. Started by Googleness,

אז ככה, הרכתבי לקרוב משפחה בביתו רשת אלחוטית עם ראוטר של לבל וואן. בכל מקרה הבעיה במחשב הנייד שלו (HP לא זכור לי איזה דגם אבל הכרטיס WIFI מובנה בתוך המחשב). הוא מצליח להתחבר רק לרשת אצלו בבית ולא לאף רשת אחרת. הוא ניסה בשל השכנים, אצל חברים, בבית קפה ארומה. בעיה מוזרה ביותר.

• 1 תגובה
    • 781 צפיות
  7. Started by shaftut,

שלום לכולם, אני מחובר לאינטרנט דרך תשתית של הוט וספק של 013. אני רוצה להוסיף ראוטר. כרגע הכבל של הוט שיוצא מהקיר מחובר למודם ומהמודם יוצא כבל אדום שמחובר לנתב השיחות של 013. מנתב השיחות יוצא כבל רשת שמחובר למחשב. השאלה שלי, איזה ראוטר כדאי לי לקנות ואיך אני אמור לחבר אותו? תודה מראש לכל המשיבים

8. Started by ag43,

אני צריך לעשות סדר ב2 רשתות של 100+ מחשבים סה"כ המנוהלות ע"י הראוטר הנ"ל. הטכנאי שהיה כאן קודם לא הבין כלום מהחיים שלו ולא התעסק עם הראוטר כלל מאז שהתקינו לו אותו. איך אני מתחיל לעבוד עם המכשיר?

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. Started by barhanin,

שלום חברים יש לי שני מחשבים בבית המחוברים על גבי רשת האלחוטית. הרשת מאובטחת כמובן עם WPA2 . במחשב שלי מותקן ה WIN7, כשאני עושה התחל-> הפעלה ורושם את האי פי של המחשב השני (XP) אני רואה את התקיות שיתוף שיצרתי הבעיה כאשר אני מנסה לראות את התקיות שיתוף שנמצאות על WIN 7 ז"א שאני נכנס מהמחשב עם ה XP, עושה התחל הפעלה ורושם את האי פי שלי הוא מבקש ממני משתמש וסיסמה כביכול בשביל לראות את הקבצים שלי. אני לא היגדרתי שום סיסמאות למחשב מתי שהוא . מישהו יודע מה אני צריך לעשות על מנת לראות את הקבצים?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. היי יש ברשותי ממיר CUBEREVO 250HD נדפק לו חיבור ה-USB,יש ברשותי בנוסף AP PLANET 4033 שהוא די חמוד רק שאני רוצה להשתמש בו בתור "כרטיס רשת" ולחבר אותו בכבל RJ45 ל-CUBEREVO. זה ה-MANUAL של ה-PANET 4033 [ftp=ftp://ftp.asm.cz/Planet/WAP-4033/Manual/EM-WAP4033.pdf]ftp://ftp.asm.cz/Planet/WAP-4033/Manual/EM-WAP4033.pdf[/ftp] האם אני חייב סוויטש/נתב שילשם יהיה מחובר ה-AP? או שאני יכול לחבר ישירות את ה-AP ב-RJ45 ? הרציונאל מאחורי כל זה הוא שהממיר יוכל לקלוט אנטרנט מהרשת הביתית. אשמח לעזרה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. אוקיי לפני כמה חודשים התקינו לי בבית ROUTER ושני המחשבים מחוברים אליו וגולשים מצויין ... איך ישנה בעיה אחת ... מאז התקנת הראוטר ,הוא כאילו עשה FIREWALL ואני לא יכול לא לשלוח ולא לקבל קבצים דרך ה ICQ MSN Messenger יש מושג ?

• 11 תגובות
    • 871 צפיות
  12. שלום לכולם, אני משתמש בראוטר הזה: DIR-451 של DLINK יש לי 4 מחשבים. 2 מתחברים דרך הWIFI ו2 דרך הרשת 3 מהם עובדים כראוי. 2 דרך הWIFI ועוד אחד דרך הרשת. הבעיה עם הרביעי היא שאני לא מצליח להיכנס לאתרים דרך האקספלורר. שאני שולח פינג לראוטר אני מקבל תוצאה חיובית שאני שולח פינג לגוגל ולשאר האתרים אני מקבל תוצאה חיובית. הבעיה היא רק כאשר אני נכנס לאתרים דרך הדפדפן - HTTP. הם פשוט לא עולים איפה יכולה להיות הבעיה?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by maorsh18,

אני לא מצליח להכנס להגדרות של המודם באיי פי שלו(10.0.0.138) יש איזו שהיא דרך לפתור את הבעיה הזאתי? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  14. Started by dudisrea1,

חברה יש לי שאלה קטנה שאני מכווה שתוכלו לעזור לי בה, כי בבסיס שלי אנחנו לא מצליחים להבין מה בדיוק הדבר הזה אומר... הכבל 100Base-TX - אומר דבר כזה, 100 - קצב תעבורת המידע במגהביט\שנייה , Base - סוג תעבורת המידע Basebabd/Broadband, האות T - Twiested Pairs - השיטה בה הכבל עובד שבו כל זוג גידים הוא שזור, כדי למנוע ניחות. מישו יכול להגיד לי מה זה הX ? חלק אומרים לי שזה קיצור לFull Duplex אבל הכבל 10Base-T גם הוא תומך בFD. חלק אומרים לי שזה מס' המטרים, אבל לכל כבל יש את האורך שלו. חלק אומרים לי שזה בא מלשון ה Tx - Transmitted אבל למה ? בקיצור המון סיבות ואף אחד לא בטוח במה שהוא אומר. בבקשה אני צריך תשובה דחופה!! תודה לעוזרים! שאלה נוספת האם Cat-5 בעל התקן 10Base-T יכול לתמוך בתע…

• 1 תגובה
    • 655 צפיות
  15. שלום רציתי לשאול במצב כזה שיש לי מחשב, ראוטר אלחוטי, מודם רשת ומחשב נייד עם כרטיס רשת אלחוטי, האם אני יכול להפעיל הכל לבד בלי להודיע לבזק ? או שיש איזהשהוא שינוי באינטרנט שבזק "משדרת" לי ברגע שהמצב הוא על רשת אלחוטית תודה מראש, לירן

• 2 תגובות
    • 722 צפיות
  16. תערוכת CES 2017, שהסתיימה בתחילת השבוע, ניפקה מעט מאוד חדשות בתחום התקשורת הבייתית. מספר המוצרים החדשים שהוכרזו היה קטן באופן משמעותי מזה שבתערוכות קודמות ומסתמן הרושם כי התחום מיצה את הטכנולוגיות האלחוטיות הקיימות. בפוסט המצ"ב תמצאו סקירה של מרבית המוצרים החדשים שהוכרזו. http://www.netcheif.com/blog/?p=6904

• 0 תגובות
    • 959 צפיות
  17. Started by guysh,

שלום. יש לי מחשב XP PRO עם Kerio Personal Firewall 4 (כ"שרת") ועוד מחשב שמחובר אליו (גם XP PRO). קיצר.. אני רוצה לדעת אם יש אפשרות להפעיל את ה-IIS על השרת ועם ה-KPS בלי בעיות... עכשיו.. התקנתי את ה-KPS כי הבנתי שהוא מעולה... אבל הוא עושה קצת בעיות... הפיירוול של XP- עד עכשיו היה נחמד, אבל עשה בעיות ב-ICQ... לדעתי ה-KPS הוא קצת די מסובך, ודורש הרבה הגדרות בשביל משתמש בסיסי+ (כמוני למשל). אתם ממליצים על משהו אחר? אולי על חבילת Norton Internet Security? (ואפרורו.. יש לי Norton AntiVirus 2003.. לעבור ל-2004?)

• 1 תגובה
    • 669 צפיות
  18. לא wordpress.com הכוונה.

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. שלום לכולם אני לא בטוח אם זה קשור לפורום הזה אבל לא מצאתי שום פורום אחר שנוגע לנושא השרתים. אני מעוניין לשכור שירות של שרתים ואני מבקש קצת עזרה מכם לגבי מי הכי כדאי משתלם ואמין מבין החברות שיש בארץ... אלו הדרישות: 100 M BIT אינטרנט 10 G מקום לשמירת קבצים גישה מלאה לסרבר ויש לי עוד כמה שאלות: נותנים מקום לאתר או בניה עצמית? FTP/HTTP? האם באתר יש פורום? תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 735 צפיות
  20. אני מתלבט איזה שני סוויטצים לקנות על מנת שיתנו לי תוצאות מקסימליות ברשת גיגה. מדובר על רשת קווית CAT5E שמושחלת לכל חדרי הבית. היום המודם של בזק ECI B-FOCUS 270 משורשר ללינקסיס WRT54G וממנו מחוברות כל הנקודות בבית. חשבתי לשרשר סוויטצ גיגה (לא מנוהל) 8 פורטים לראוטר המרכזי, וסוויטצ נוסף למקם מאחורי ארונית הטלוויזיה. (לטובת : רסיבר,TV,סטרימר,PS3,נגן בלוריי ומקס HD) בינתיים אלו נראה לי האופציות שעומדות לרשותי: 1. D-LINK DGS-1008D 8-PORT - עלות 176 לאחד 2. 3COM Gigabit Switch 8PORT 3CGSU08A - עלות 307 לאחד 3. LEVEL ONE GSW-0807 8 PORT - עלות 231 לאחד היתרון של אופציה 1 ו-3 היא שהם סוויטצים "ירוקים" זאת אומרת: מצב SLEEP כאשר אין תעבורה בכלל בסוויטצ…

21. Started by Born2Kill,

יש לי פה איזה הגבלה בחיבור או משהו, משהו שקשור להסדר האייפי נראה לי, אני לא יודע לפתור את הבעיה.... אז בבקשה תעזרו לי. [attachment deleted by admin]

• 28 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by Jenia24,

אהלן, יש לי מחשב עם Hotbox שדרכו אני מוציא WiFi לבית, הבעיה שהקליטה בסלון (20 מטר + 3 קירות שאחד מהם זה ממ'ד) עם הנייד שלי (LG X120) חלשה ומתנתקת כל כמה זמן. ראיתי כל מני מדריכים של איך להכין מגביר אות ביתי, הבעיה שאין ל-Hotbox אנטנה להלביש עליו את ההתקן. האם יש עוד פתרונות שאפשר לנסות? תודה מראש.

• 13 תגובות
    • 2.3k צפיות
  23. שלום לכולם אוקיי אז חשבתי להזמין את הLINKSYS WRT54GL כמו שהמלצתם פה, נראה שאנשים מאוד מרוצים ממנו והוא גם מריץ לינוקס, זה נשמע נחמד. עכשיו יש לי טלפון אלחוטי בבית ושמעתי פעם מזמן שאם הטלפון עובד בתדר 2.4 גיגה (אני עוד צריך לראות באיזה תדר מה שיש *לי* בבית עובד) אז יכול ליהיות מצב שהנתב והטלפון משבשים את הפעילות האחד של השני ... האם מצב כזה יכול להתרחש כיום? אם כן יש לעניין פתרונות?

• 3 תגובות
    • 705 צפיות
  24. Started by mosfos,

האם יש סיבה כלשהי שבגללה איני יכול לקבל או לשלוח קבצים דרך msn ? התקנתי גם את הגירסה האחרונה אך הדבר לא עזר. אני משתמש ב-win XP. עלי לציין שלפני שהיה לי אינטרנט מהיר יכולתי לקבל או לשלוח קבצים. האם יכול להיות הדבר בגלל שימוש במודם אלקטל מקונפג? תודה על תשומת הלב משה

• 5 תגובות
    • 700 צפיות
  25. Started by cold fire,

הכי פשוט שרק אפשר אבל שיהיה קל להתקנה(בלי להתעסק איתו יותר מדי)

• 4 תגובות
    • 783 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.