רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
האיסיקיו שלי לא מקבל קבצים ששולחים לי ואמרו לי שזה קשור לרשת בבית מי שיודע איך לפתור את זה בבקשה שיעזור לי כמה שיותר מהר
-
- 6 תגובות
- 658 צפיות
-
-
היי יש לי כרגע שני מחשבים שמחוברים ביניהם בכבל מוצלב. יש לי שני מודמים אני משתמש כרגע במודם פנימי PCI ITEX שיש עליו כרטיס רשת מובנה כלומר אין יציאת רשת. בנוסף יש לי גם מודם USB שהוא לא בשימוש. הוספתי עכשיו עוד מחשב ואני רוצה להגדיל את הרשת. אני לא רוצה לעשות BRIDGE אלא לקנות HUB אבל אני לא מבין בזה. השאלה שלי איך אני מחבר את המחשבים ל-HUB כלומר איזה כבלים? איזה HUB מומלץ לקנות? ואם המודמים שלי מתאימים לסוג כזה של רשת ? אם לא איזה מודם אני צריך? תודה אייל
-
- 6 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שמעתי את זה מתישהו איפשהו....בולשיט נכון?! או לא? :
-
- 6 תגובות
- 825 צפיות
-
-
שלום לכולם... אני מקים רשת על איזור מגורים של כמה בניינים ונוצרו לי שלל בעיות. ברשונית קיימים הרבה סוגים של SWITCH וSWITCH HUB של חברות שונות וכמו שגיליתי לא מזמן, מאיזושהי סיבה לא מוסברת למרות כל מה שכתוב בנתונים התכניים על טווח הפעולה של המכשירים, כל המכשירים שברשותי (החדשים) לא מתפקדים על טווחים של 60-70 מטר... וזה למרות שכתוב במפורש: "Cabeling: Cat 5e STP/UTP 100ohm and 100 Meters MAX" יש לי כבל שמתוח לאורך 70 מטר בערך מסוג cat 5e STP (כל הרשת שלי מורכבת מסוג הכבל הזה), כאשר בשני הקצוות אני מחבר HUB ישן לא משנה של איזה חברה שמהירות העבודה שלו 10 מגה-ביט, הוא עובד מצויין, ברגע שאת אחד הHUBים מחליף SWITCH אז זה מפסיק לעבוד.. ניסיתי גם SWITCH וגם Switching HUB ושנ…
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
התקנתי אינטרנט בייתי בעזרת המדריך שנמצא בפורום האינטרנט עובד מצוין התקנתי גם את שיתוף הקבצים בעזרת המדריך ועכשיו יש לי בעיה תיקיות שאני משתף מהמחשב עם win 98 אני לא רואה אותם ב win xp אבל תיקיות שאני משתף ב xp אני רואה ב 98 מה לעשות ?
-
- 6 תגובות
- 796 צפיות
-
-
חחח....... משום מה סמתי לב אצלי שהICON בשורה של הכתובת ושל קיצר הדרך לאתר HWZONE השתנה לICON של אתר אחר, איך אפשר לשנות את זה? זה מעצבן בעניים כזה...כאילו התרגלתי...
-
- 6 תגובות
- 768 צפיות
-
-
זה המודם USB , אני יודע שהוא לא משהו אבל זה מה שיש לי בינתיים , ויש לי בעיה איתו , קודם כל , כשאני עושה ריסטרט או שהוא מתנתק לפעמים לבד , אז אם אני מנסה להתחבר אז אני לא יכול , כי הוא כזה נראה תקוע עם 3 המנורות מהבהבות דולקות , זה נראה כאילו הוא תקוע , ובשביל להתחבר בחזרה אז אני צריך לנתק אות מהכבל עצמו ,מהמחשב , ורק אז אני יכול ולפעמים גם זה לא מצליח ואני חייב ריסטרט עד שאני מצליח.. יש למישהו פיתרון או איזה עידכון שלא שמעתי עליו? חוצמזה למה הוא מתנתק לבד סתם?
-
- 6 תגובות
- 852 צפיות
-
-
לפני כחודש שידרגתי מחבילת 750 כלבים ל1.5 כבלים ב012 ולא היה לי ב750 חייגן וב1.5 אני צריך להשתמש בחייגן. 1. כשאני מתחבר בחייגן לוקח איזה חצי דקה עד שיהיה אפשר לגלוש או בכלל לגעת במשהו. 2. כשאני שם ללילה נגיד אימיול אז אני מסתכל בבוקר ואני רואה שהחייגן מנותק וזה קורה הרבה פעמים וזה ממש מעצבן..!!! 3. המחשב שלי לא קשור לזה כי רק פירמטתי אתמול והוא אמור להיות כמו חדש והאינטרנט הזה דפק אותו כמו לא יודע מה...! 4. אני גולש דרך כרטיס רשת. אז אם אתם יכולים בבקשה לעזור לי להיפשר מהחייגן ומהבעיות הנ"ל אני יודע לכם מאוד! תודה רבה לכל העוזרים!
-
- 6 תגובות
- 818 צפיות
-
-
כשהחיבור הוא כזה (ADSL) : מודם ADSL שמחובר לנתב, ואל הנתב מתחברים 2 מחשבים. אם רוצים לעבור לכבלים, פשוט מחליפים את מודם ה ADSL במודם הכבלים, וזהו ? כלומר, המחשבים נשארים מחוברים לנתב, והנתב למודם הכבלים ? האם לא יכולות להתעורר בעיות בגלישה במחשבים, אם מודם ה ADSL יוחלף במודם הכבלים ?
-
- 6 תגובות
- 872 צפיות
-
-
אז ככה יש לנו כרגע 2 מחשבים בבית (אחד אצלי בחדר ואחד בסלון) שמחוברים ברשת והמחשב שלי מארח את האינטרנט. בקרוב נקנה מחשב חדש שיחליף את זה שבסלון, ככה שיוצא שיש מחשב מיותר שאין ממש מה לעשות איתו. חשבתי בהתחלה סתם לפרק ולהתעלל ו, אבל אולי תוכלו להציע משהו יותר טוב שקשור להקמת רשת. התנאים וההגבלות: *3 מחשבים עם 3 כרטיסי רשת, בכולם הולך להיות מותקן XP. *מודם אלקטל speed touch home (שמעתי שאפשר לפרוץ ולהפוך אותו ל pro ולנתב, לא יודע איך זה יעזור לי). *מהירות חיבור אינטרנט בעדיפות ראשונה אצלי ועדיפות שנייה במחשב בסלון (משחקים והורדות דורשים יותר רוחב פס מאשר ICQ). * תקציב של כמה מאות שקלים בודדים, לא יותר מדי. *יש לי ידע בסיסי ביותר ברשתות (את הרשת הנוכחית הקמתי לבד) אבל ה…
-
- 6 תגובות
- 680 צפיות
-
-
קודם כל בקשר לשיתוף קבצים.. עשיתי רשת אלחוטית היום, ואני לא יכול להיכנס למחשב של אחי אבל הוא יכול להיכנס לשלי, זאת ההודעה שאני מקבל: עשיתי במחשב שלי ושלו בדיוק אותה פעולה אבל אני לא יכול להיכנס לשלו.. ה"ראוטר" נמצא על המחשב שלי . מה לעשות? ועכשיו לשאלתי השנייה, חבר שלי אמר שכדי לי לקנות כבל רשת מפוצל ולחבר בין המחשבים כדי שלא יהיו לאגים.. יש לכם אולי רעיון לתת לי שלא יהיו לאגים בכלל? ואם לא בכלל אז לפחות שלא יהיו גדולים. תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 649 צפיות
-
-
עכשיו קניתי מחשב חדש ואני רוצה לחבר רשת בין המחשב הזה לעוד אחד אני מחובר לadsl עם מודם אלקטל. אני ממש לא מבין בכל הדבר הזה רק רציתי לדעת כמה אני יצטרך להשקיע ברשת פשוטה שאני יוכל להישתמש באינטרנט בשני המחשבים ושאני לא ירגיש האטה במהירות שמישהו אחר מישתמש באינטרנט ושאני יוכל לשתף קבצים ויוכל לשחק משחקים ברשת. יש לשני המחשבים כרטיס רשת פשוט לאחד מובנה עם הלוח השני זה מה שמקבלים מבזק. כמה כסף אני צריך להשקיע ומה צריך לקנות? תודה
-
- 6 תגובות
- 831 צפיות
-
-
(אני מקווה שאני בפורום הנכון) התקנתי פקס במחשב והגדרתי את winfax שידפיס פקסים נכנסים רציתי לדעת אם יש אפשרות שהמודם יענה רק לפקסים ויתעלם משיחות קוליות (האם הוא בכלל יכול להבדיל בין סוגי השיחות?)
-
- 6 תגובות
- 866 צפיות
-
-
לאחר שהתקנתי היום את הרשת והכל עכשיו פועל כמו שצריך נכנסתי כדי לשחק CS ואני מגלה שהפינג שלי קפץ ל 200~500 האם זה בגלל התקנה של הרשת ויש להזכיר שהמחשב השני לא מפעיל ולא מוריד כלום ברקע ולשאר האנשים הפינג נורמאלי ... מה הגורם לבעיה ?!
-
- 6 תגובות
- 757 צפיות
-
-
עד היום הייתי מחובר לספק הנוכחי ב-39 ש"ח ללא התחייבות. כעת הספק הנוכחי מאפשר לי חידוש של אותה החבילה לעוד 3 חודשים, או 35 ש"ח לחודש עם התחייבות לחצי שנה, זה הדבר הכי טוב שניתן לי לפני התנתקות. 012 קווי זהב מאפשרים לי עכשיו התחברות ב-39 ש"ח עם התחייבות לחצי שנה, מה שאומר שאני אשלם את ה-39x6 ויהי מה, אפילו אם אני מתנתק. אני ממש בדילמה ולא יודע מה לעשות. מצד אחד בזק בינלאומי מאשרים לי חיבור במחיר זהה אך ללא התחייבות (שאני תמיד מעדיף להימנע ממנה), אך כזה הנחשב איטי לרוב וגם לא איכותי במיוחד. מצד שני 012 מספקים קצב העברה כמעט מושלם לאורך כל שעות היממה - הגעתי למסקנה הזו ממעקב אחרי בדיקות מהירות בפורומים שונים ואף חבר שלי שעשה בדיקות העברה מול שרתים בחו"ל עם כל הספקים המובילים …
-
- 6 תגובות
- 716 צפיות
-
-
אשמח אם מישהו יוכל לתת לי לינק/מדריך/הסבר/כל דבר אחר, אשר מסביר כיצד לבנות את ה"שקע" של הכבלים כדי שאוכל להעביר את המודם לחדר אחר. כלומר יש ברשותי שקע של טלויזיה בחדר השני, מהם הדברים הדרושים ע"מ "לשדרג" את השקע שיתאים למודם כבלים. תודה מראש 8)
-
- 6 תגובות
- 742 צפיות
-
-
קונים לאח שלי מחשב חדש וזה אומר שיהיו לי 3 מחשבים בבית וזה אומר שאני צריך Switch אני צריך המלצה לאיזה Switch לקנות עד איזה 200 שקל ככה 200 וקצת (כי אני רואה שהם לא עולים כל כך הרבה)
-
- 6 תגובות
- 894 צפיות
-
-
אני שוקל מעבר מADSL לאינטרנט בכבלים ( וגם מעבר מיס לכבלים ) יש לי רשת ביתית של שלושה מחשבים ( המבצע של HOT לגבי המחשב נשמע די טוב, אז אולי 4 מחשבים ) - ברשותי סוויץ' השייך לי ומודם-נתב של בזק - ECI - השייך לבזק ומן הסתם צריך להחזיר להם, במילא לא ניתן להשתמש בו לכבלים נכון ? אם אני אחבר את המודם שאני אקבל מהכבלים לסוויץ' שלי, והאינטרנט יהיה ללא חייגן, זה אמור לעבוד לא ? ( ללא שום נתב )
-
- 6 תגובות
- 905 צפיות
-
-
-
יש לי מודם אלקטל כן כן וחיפשתי כבר בכל הפורום על זה...... אבל אי לא רוצה לחבר את שתי המחשבים שבאחד יש אקס פי ובאחד 98 דרך 2 כרטיסי רשת וכרטיס רשת אחד במשחב השני אלא ע"י כרטיס רשת אחד בכל מחשב! וswitch!!?? זה אפשרי??? וכיצד? בתודה מראש
-
- 6 תגובות
- 753 צפיות
-
-
בא אלי היום טכנאי מבזק כדי לסדר לי את הרשת.. כל הזמן יש התנתקויות ואינטרנט לא עובד טוב וכשהוא שאל איזה סוג המודם כי זה לא מודם של בזק כי בזק בינלאומי התקינו לי את המודם.. קיצר חיפשתי את הקופסא והתברר שזה מודם 570 ולפי מה שהטכנאי טוען זה מודם גרוע ואני צריך לטלפן לבזק בינלאומי שיחליפו לי אותו, מה אתם אומרים, הטכנאי דבר אמת? המודם הזה באמת לא טוב?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעונין לקנות נתב בשביל שני מחשבים (בלבד). היות ואני לא מומחה גדול לקנית נתבים הייתי רוצה לשאול אתכם סדרת שאלות. השאלה הראשונה הולכת ככה: אני משתמש מקצועי,אני משתמש בפירוול תוכנה כבר כמה שנים. לעומת זאת,המחשב השני נמצא בשימוש על ידי שני אנשים עם ידע מועט בהפעלת המחשב. אינני רוצה לחסום בפני אף אחד מהמחשבים גישה לתוכנות מסוימות,ואינני מעונין בבקרת הורים. האם מוטב לי לבחור בפירוול תוכנה לשני המחשבים או להשקיע עוד כמה עשרות שקלים (כמה בדיוק דרך אגב?) בשביל פיירוול מובנה בתוך הנתב. תודה.
-
- 6 תגובות
- 830 צפיות
-
-
יש לי ראוטר אלחוטי של LINKSYS WRK54G 802.11G הוא לא מצליח להתחבר לאינטרנט הספק שלי הוא012 דרך ערוצי זהב בכבלים תנסו לעזור לי בהגדרות אני מניח שההגדרות לא בסדר אם מישהו יודע איך את ההגדרות הנכונות בבקשה תעזרו תודה מראש [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 6 תגובות
- 675 צפיות
-
-
שלום כולם אני צריך שתסבירו לי כמה מושגים בסיסים ברשתות כמו מה ההבדל בין כבל מוצלב לכבל רגיל ומתי אני צריך להשתמש בכול אחד מהם ולמה? מה התפקיד של ראוטר ומה ההבדל בינו לבין מתג(SWITCH) ומה ההבדל בין מתג לבין HUB? תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כל מיני הודועת שיש להם לחצן OK בלבד,ופשוט כתוב שם כל מיני פרסומות...חלונות ווינדוס כאלו,איך אני מפסיק את זה???? יש לי AD AWARE SE מותקן,הרצתי לא עזר. יש לי גם פיירוול ואנטיוירוס של Mcafee מעודכנים.
-
- 6 תגובות
- 880 צפיות
-