רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,497 דיונים בפורום זה
-
שלום ברשותי כרטיס רשת כזה: http://www.edimax.com/en/produce_detail.php?pd_id=8&pl1_id=1&pl2_id=44 ובירצוני לקנות בשבילו אנטנה חזקה. דרישות: כמה שיותר חזק(מבחינת קליטה ומרחק), תקציב: מקסימום 24 דולר. חשבתי על שני מוצרים: 1) http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.33016 2) זה: http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.25292 וזה :http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.5230 מה אתם אומרים? מה עדיף? האם זה יעבוד?(גם עם הכרטיס שיש לי?) או שיש לכם המלצה אחרת (אני מעדיף מ- DX וכן עד ל-24 דולר)? הערה: יש לי במחשב הנייד גם יציאת PCMCIA (לא יודע אם כתבתי נכון, בכל מקרה זה כזה כרטיס גדול שמתחבר מהצד...) מנהלים: אם הודעה זו לא קשורה אבקשכם להפנות אותה לפורום אחר , במקרה ש…
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום ! אני מביא ראוטר לא ידוע איזה חברה אבל חברה טובה .. המטרה להביא את הראוטר כדי שיהיה גם במשב שלי וגם במחשב של אחיי אינטרנט .. השאלה היא איך אני מחבר אותם .? כי יש לי מודם אבל הוא עם חייגן ואני רוצה לבטל אותו אבל איך שהאינטרנט יהיה בשני המחשבים ? אני עושה מהמודם לראוטר ומהראוטר למחשב ראשון ולמחשב שני ??? :s05: או שזה לא נכון מה שאמרתי ?
-
- 6 תגובות
- 777 צפיות
-
-
שלום, אולי משיהו מכיר את כתובת האתר של ראוטר LEVEL ONE? הכתובת ההבאה 192.169.123.254 לא עובדת.. תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכם לאחרונה נטויזן הגרועים האלה החליטו שלא טוב להם שאני משלם להם דרך הדואר והם החליטו לסגור לי את החשבון למרות שאני משלם להם אז אני רוצה לעבור לספק אחר למרות שאני שם כבר 6 + שנים נכון לעכשיו גם אין לי אינטרנט אני גולש בעזרת חשבון של חבר אז אני צריך חשבונות אורחים של אינטרנט מהיר שיחיבו אותי לפי דקות מצידי דרך בזק וככה גם יהיה לי אפשרות לדעת איזה חברה היא המהירה ביותר בתקשורת לחו"ל השמח גם לקבל המלצות שלכם תודה לעוזרים!
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי בעיה היום משתמשים על הרשת 3 מחשבים ו ps3 מדי פעם אבל אני רוצה לפתוח פורטים יש לי ראוטר edimax ושאני מכניס את הפורטים והכול כמו שצריך (כמובן ממלה את ה-ip של המחשב את הפורט של התוכנה והכול חוץ מ-comment) אבל אחרי כול הפורטים והכול הוא עושה reastart קצר של 30 שניות לוחץ ok וזהוא הוא לא כותב אם זה הצליח אבל יותר מזה אחרי שאני מכניס את הפורטים פשוט אני מאבד את האינטרנט וזה לא חוזר לי עד שאני מוחק אותם וזה קורה בכול המחשבים ניסיתי לנתק את הראוטר מאחורה ולחבר לעשות reastart למחשבים ברשת אבל לא הציח (אולי לא עשיתי נכון ואם תגידו לי דרך שזה תמיד עובד כך אז אני ינסה) אולי בגלל שאני כותב כול פורט בנפרד כלומר 1 אני עושה ל-tcp בנפרד ול-udp בנפרד אין לי מושג מה לעשות הריי זה צ…
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
התקנתי מערכת 2003 SERVER ויצרתי דומאין ואני לא מצליח ליצור יוזר הבנתי מה הוא רוצה ושניתי הגדרות וזה לא עזר - תתסכלו בתמונות עזרה בבקשה!
-
- 6 תגובות
- 638 צפיות
-
-
הי לפני הכול אתר ממש טוב... אני צריך עזרה ומהר אז בבקשה מי שבאמת מבין או כבר עשה את זה. אז ככה. כרגע יש לי בעסק מחשב אחד שמחובר לאינטרנט דרך ADSL. פנטיום4 2.8 גיגה 1 גיגה זיכרון DDR. אכשיו אני צריך לחבר עוד 3 מחשבים נוספים כאשר: 1.כולם צריכים להיות מחוברים לרשת(אינטרנט). 2.כולם צריכים לשתף את הכול אם הכול (בין כול 4 במחשבים) 3.לכולם מערכת הפעלה WIN2000. נ.ב: אני לא רוצה רשת אלחוטית בשום צורה שהי. אז השאלות שלי הם כך: 1.מה בדיוק אני צריך SWITCH\HUB\ראווטר? (או 2 חלקים ביחד). ומה זה בדיוק התפקיד של כול אחד?? 2.מה הכי עדיף מבחינת ביצועים ואמינות. 3.האם צריך תוכנה כול שהיא. 4.איזה חלקים אני צריך בסוף (בוכל מחשב). אני יודה לכם אם תתנו לי תשובות ישירות ומקצועיות ולא לשלוח לחפש …
-
- 6 תגובות
- 812 צפיות
-
-
אני מעוניין להתקין רשת אלחוטית ואני זקוק לראוטר מסוג אדימקס. איזה דגם מומלץ מהסדרה של BR?
-
- 6 תגובות
- 916 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי נתב DI524 של DLINK, סבלתי רבות מניתוקים. אשמח לשמוע על המלצה לנתב חדש, אני מחוברת דרך הכבלים, 2 מחשבים בצורה אלחוטית שהמרחק מהנתב הוא כמה חדרים. המטרה היא לקנות נתב לכבלים אבל אם הוא גם יתאים לבזק אקנה עוד אחד גם להורים. בנוסף, קראתי קצת על תקן N ו G, אין לי מושג אם המחשב שלי תומך בתקן N, ידוע לי שיש לי מודם של תומפסון אם זה עוזר. בתודה מראש, שרון.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
שלום, מהם ההבדלים בין שלושת הראוטרים הנ"ל של אדימקס? BR-6424N BR-6524N BR-6574N ראיתי שבשני האחרונים יש 3 אנטנות לעומת 2 בראשון, ובדגם האחרון יש רשת של 1Gb לעומת 100Mb בשני הראשונים. האם פספסתי עוד הבדלים ביניהם? ובכלל, איך הם ביחס של עלות/תועלת לעומת למשל TP-Link TL-WN841ND?
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום. אני עם בזק + בזק-בינלאומי. שנה ראשונה נתנו לי ראוטר (מודם-ראוטר?) חינם. השנה הסתיימה. מעוניין להחזיר להם את הציוד, ולרכוש בעצמי. השאלה שלי היא - מה אני מחפש בעצם? מודם + ראוטר? אלו הם שני מכשירים שונים? או שאפשר לרכוש אחד שמכיל את שניהם? בנוסף, האם יש דגם מומלץ? אשמח מאוד לשמוע את דעתכם כי אני הדיוט בנושא (כמובן, לא רוצה לרכוש מודם/ראוטר שאינו מתאים). ת-ו-ד-ה!
-
- 6 תגובות
- 6.9k צפיות
-
-
איך מתקנים את זה level one 1412tx זה הדגם אני יכול לנתק ולחבר כשאני עושה disable enable ל VIA Rhine III Fast Ethernet Adapter אבל אני רוצה דרך הדף של 192.168.123.254 [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אחרי שעשיתי אינטרנט של 8מגה על 800 ראיתי שבתכלס אני מוריד על גג 3 מגה ושהגיע טכנאי של בזק הוא אמר לי שהראוטר שלי ישן ושהוא לא תומך במהירות של 8 מגה הורדה איזה ראוטר אני צריך לקנות? שכחתי לציין! ראוטר קווי בלבד וללא מודם פנימי (יש לי מודם ROTAL של בזק)
-
- 6 תגובות
- 887 צפיות
-
-
בשעות הערב האינטרנט שלי מתחיל לזחול ושרתים במשחקי רשת מגיעים לפינגים של מעל 500 גם בסרברים ישראלים. איפה יותר הגיוני שתיהיה בעיה ,בתשתית(כבלים) או בספקית(אינטרנט זהב)?ואיך אפשר לבדוק את זה? ועוד משהו ,אם הבעיה לא תיפתר עד מחר אני מחליף את שתי החברות כנראה לבזק בינלאומי ובזק , יש המלצות אחרות אולי לספקית?או סיבה למה לא כדאי לעבור אליהם? תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום , ברשותי מודם נתב אלחוטי של בזק ASUS AM 604g. אין לי כרטיס אלחוטי במחשב . אני מעוניין לשים את המחשב במבנה בחצר, אשר מרוחק מהמודם הנ"ל שנמצא בתוך הבית מרחק של כ40 מטר. מה צריך לרכוש בכדי שתהיה קליטה ממרחק כזה ?
-
- 6 תגובות
- 825 צפיות
-
-
שלום, יש לי ראוטר של be bezeq. יש בו כניסת usb c. רציתי לשאול אם אפשר להשתמש בכניסה הזו כדי לשתף כונן קשיח חיצוני או כ dnla server. אני לא הצלחתי... אם אי אפשר, למה הכניסה הזו מיועדת? תודה!
-
- 6 תגובות
- 7.3k צפיות
- 1 follower
-
-
אני צריך להשתלט על מחשב של חבר שלי שמעתי על מלא דרכים להשתלטות (dameware , pcanywhere , logmein.com) מה הדרך המומלצת ביותר לדעתכם להשתלטות (כולל העברת קבצים אם צריך) ? האם אפשר מדריך להגדרות במחשב שלי ובמחשב יעד ?
-
- 6 תגובות
- 730 צפיות
-
-
ברשותי, TP-Link TL-WR941ND עוצמת האות שלו לא מספיק חזקה בשביל לקבל 100 מגה ב- WIFI אני מקבל בסביבות ה- 20 מגה עד ו- 30 במקרה הטוב. נקודה אחת תהיה קרובה יותר במרחק של 5 מטרים ועוד נקודה נוספת במרחק של כ- 15 מטר. מהי הדרך המומלצת? ראוטר חזק יותר או שימוש במגבירי אות? תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
טוב זה הולך להיות ארוך, אני יודע שיש פה אלפי נושאים כאלה, אבל אצלי זה מאוד ממוקד כי אני כבר מתעסק בנושא שנים, מאז מתמיד סבלתי מלאגים ואינטרנט בכלל לא יציב. מאז שהתחלתי רק לשחק במשחקי רשת עוד בשנת 2002 בערך, אבל אז עוד הייתי בהוט ונטוויז'ן, מהר מאוד הבנתי שלא יילך ובהתחלה עברתי ספק לבזב"ל , השתפר קצת, אבל עדיין לא היה יציב. אחרי שנה וקצת עברתי גם בתשתית לבזק, מאז שעברתי לבזק קיבלתי את הDLINK VDSL 6740U V.H1 שלהם, עם קושחה 1.19 OPEN WIFI, (לפני כשנה עידכנתי לבד מהאינטרנט לגרסא האחרונה של 2015 , 1.25 נדמה לי) מה שקרה לפני יותר מ3 שנים, מאז לא היו לי לאגים, ממש הופתעתי לטובה מהתשתית והיציבות, הפינג שלי עמד על 75 יציב INGAME לגרמניה והולנד, צרפת ואנגליה קצת יותר (סביבות ה80+) …
-
- 6 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מנסה ליצור רשת ביתית בין 2 מחשבים שמחוברים לאותו מודם המודם/נתב שיש לי הוא HOTBOX של חברת HOT 2 המחשבים מחוברים בעזרת כבל ולא ע"י WIFI בכל מחשב מתוקן Windows 7 Ultimate 2 המחשבים נמצאים על רשת ביתית הגדרות בכל מחשב הם אותם הגדרות (בית או עבודה): - הפעל גילוי רשת (פעיל) - הפעל שיתוף קבצים ומדפסות (פעיל) - הפעל שיתוף כדי שכל מי שיש לו גישה לרשת יוכל לקרוא ולכתוב קבצים בתיקיות הציבוריות (מופעל) - בטל שיתוף המוגן באמצעות סיסמה - אפשר ל- WINDOWS לנהל את חיבורי הקבוצה הביתית (פעיל) מפת רשת נראת כך: 2 מחשבים מחוברים ביחד ל"מתג" הוא מחובר ל"שער" והוא מחובר לתמונה של כדור הארץ הבעיה: באחד המחשבים יצרתי קבוצה ביתית ושאני עובר מהמחשב השני למסך ששם אמורה להיות רשומה אצ…
-
- 6 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
היי לכולם אני מעוניין בראוטר שיש בו גם Firewall עם ביצועים טובים יחסית הסיבה שרשמתי מקצועי היא שאני רוצה לקים rulebase בדיוק כמו פיירוולים אחרים כגון צק פוינט סיסקו ופורטינט חשוב לי מאוד מאוד TRAFFIC LOGS - אני רוצה לדעת מה קורה ברשת שלי מי הצליח להתחבר ומי לא ולמה לא. אני נמצא עם מהירות 10 מגה ביט דרך אורנג' בכבלים שהם תומכים רק ב L2TP עם חייגן, אין להם עדיין חיבור ללא חייגן אז אני חייב ראוטר שיודע לחייג ב L2TP בלבד, PPTP לא נתמך באורנג' תודה רבה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אצלי כרגע זה על 1300 וזה נראה לי ממש גבוהה מידי כי הגלישה לא משהו. לכל האנשי רשתות פה .
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בעיקרון אני יודע איך הכל ברשת מתחיל (ה-IP) רק הסוף חסר לי. יש אפשרות לדעת ?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ראוטר tplik1043nd תשתית הוט ספק בב"ל. מהירות 5 מגה, בבדיקות מהירות שעשיתי הכל עובד פיקס במחשב בנייח, שאני גולש במחשב הנייד יש איטיות נוראית.. עד עכשיו הכל עבד בסדר גמור, מישו יודע מה יכול להיות מקור הבעיה? יש מצב שזה קשור לראוטר? אה ודרך אגב הקליטה מעולה הכי גבוהה.. תודה!!
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-