רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
אוקי יש לי ראוטר של חברת Edimax מדגם BR-6216WG שמחובר קווית למודם. ספק האיטנרנט שלי הוא בזק והתשתית היא הוט. אין לי חייגן. אני התקנתי את הראוטר בהדרכה טלפונית של מוקד התמיכה שלהם (פיקוק). החיבור בין המחשבים לראוטר הוא אלחוטי, אין מחשב אחד שמחובר קווית. מערכת ההפעלה על כל המחשבים היא Windows XP. הבעיה: 1. בערך לפני חודש התחילה הבעיה שהאינטרנט היה פשוט לא עובד. הייתי ניגש להיכנס לגוגל ופשוט הוא לא היה עולה. ברגע זה האיכון של המחשבים שמראים שיש חיבור היה תקין, ואף כשניכנסתי לראוטר ללשונית Status => Internet Connection היה רשום Connected. למרות זאת האינטרנט לא העלה את google. בשלב זה הייתי מבצע ריסט לראוטר (ללא ניתוק) ולאחר סיום הריסט האינטרנט חזר. ממה נובעים הניתוקים<?…
-
- 6 תגובות
- 940 צפיות
-
-
טוב יש לי בעיה מאוד מאוד מוזרה! אחרי שהחלפתי רמקולים למחשב... מה שקרה שהם פשוט חלשים באינרנט... מה זאת אומרת? זה אומר שאני שומע מוסיקה במחשב הכל סבבה! אבל שאני מדבר לדוגמא באיסיקיו זה ממש חלש! או שאני רואה סרטים ביוטיוב אז הסאונד ממש חלש! עזרה...
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
שלום, הסיגנל שהראוטר האלחוטי שלי מוציא נחלש בפתאומיות (היום 2 קווים פעם את כולם 5 קווים), דבר זה גורם לניתוקים ולאיטיות מיותרת. זה קורא גם במחשב נייד וגם ב-PC נייח שמחובר אליו דונגל. תודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 920 צפיות
-
-
לחבר שלי יש רשת ביתית של 2 מחשבים עם כבל מוצלב (נראה לי): יש מודם שמחובר למחשב מס' 1 לכרטיס רשת PCI או משהו בחיבור USB ומחשב מס' 1 מחובר בכרטיס רשת למחשב מס' 2 בכבל מוצלב. היה אינטרנט בסדר לפני שפירמטו לו את מחשב מס' 2 בגלל וירוס ועכשיו אין אינטרנט במחשב מס' 2. מישהו יודע אולי מה הבעיה או יכול להביא מדריך טוב להקים רשת כזאת או שאיך שהיא בנויה? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 669 צפיות
-
-
יש לי 2 מחשבים בבית שמחוברים דרך ראוטר. המחשב השני מחובר באל-חוטי, כרטיס רשת כזה USB. היום איכשהו פתאום האייפי בין שני המחשבים התחלף לי! במקום שהמחשב הראשי יהיה 10.0.0.1, המחשב הלא ראשי נהיה האיי פי הזה,והראשי הפך להיות 10.0.0.2 ..... מה אני יכול לעשות בשביל שזה לא ישתנה? זה גם דופק לי את הכונן רשת כל פעם אני אצטרך להגדיר מחדש...
-
- 6 תגובות
- 816 צפיות
-
-
שלום. הבעיה שלי היא כזאות אחרי שעשיתי רשת בין שני מחשבים אחרי עזרה מבזק בראוטר: Siemens SL2-141 על ידי שני כבלים (כל כבל מתחבר לראוטר) גיליתי שהפורטים חסומים בUtorrent, אז פתחתי אותם למרות שהם כבר היו פתוחים וזה לא עזר, אבל לפני שדיברתי עם בזק עשיתי רשת זמנית בעזרת LAC כל פעם הייתי צריך להפעיל מחדש כולל התחברות לADSL מה שעכשיו אין, הפורטים היו פתוחים ב-Utorrent. ממה כולה לנבוע הבעיה? תודה.
-
- 19 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
יש לי בבית מודם/ראוטר משולב מחברת בזק DGN2200V הבעיה היא שהוא נמצא רחוק מהסלון ואין לו קליטה כל כך טובה. (פס או שני פסים במצב טוב) שווה לרכוש את המוצרים שמציעה בזק או ללכת על קניה פרטית? ( אני מדבר על רפיטר או מעריכי טווח כמו HOME PLUG) מה שמציעה בזק : http://www.bezeqstore.co.il/homenet_bezeq/homeplug.html http://www.bezeqstore.co.il/homenet_bezeq/rafiter.html או באופן פרטי: http://ksp.co.il/?uin=20463 מה אתם אומרים? אם יש לכם פתרון אחר לבעיית הקליטה שלי בבית אני ישמח ואם יש לכם הצעה אחרת תציעו בבקשה ואין הגבלה בכסף רק שיהיה משתלם....
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי אתמול ניסיתי להתחבר לMW2 אבל היה בעיות התחברות לסרברים אז נסיתי לעשות ריסט לראוטר. יש לי ראוטר Edimax BR-6204Wg . הבעיה היא שחשבתי שאחרי שאני לוחץ על כפתור הריסט וא יאתחל את עצמו ויחזור לי האינטרנט אחרי כמה דקות. לחצתי 30 - 40 שניות על הכפתור של הריסט ומאז האינטרנט לא חזר .... מה אני עושה?! ללחוץ עוד פעם ?! לנתק ולחבר ?! מה עושים לעזאזל תודה
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי חיבור 5 מגה, הוט + 012. יש לי נייד ונייח. כשכל אחד מהם מחובר ישירות למודם ומתחבר לאינטרנט באמצעות חייגן אני מקבל מהירות מלאה בשניהם. אבל כשאני מתחבר דרך הראוטר, הנייד ממשיך לעבוד כרגיל, אבל בנייח מהירות ההורדה היא 2.5-3.5 מגה, לא מגיע ל-5, אפילו לא ל-4. הנייד עובד תקין גם עם חיבור חוטי וגם עם wifi והנייח מחובר חוטי. הבעיה היא לא בכבל רשת - אותו כבל שנותן מהירות איטית בנייח עובד מעולה בנייד. בשני המחשבים מותקנת אותה מערכת הפעלה - ווינדוס 7. הגדרות דומות סה"כ באף אחד מהם אין איזה משהו מיוחד למיטב ידיעתי. והתוצאות זהות בפיירפוקס ובאקפסלורר. למישהו יש מושג איך אני מוצא לזה פתרון?? אני לא יודע מאיפה להתחיל אפילו. הראוטר הוא DLink DIR300 ובדיקות המהירות נעשו דרך speedtes…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מודם siemens sl2-141 שמחובר לראוטר של linksys WRT54GL. בזמן האחרון יש בעיות עם המודם , האינטרנט מתנתק כל הזמן ולפעמים עמודים לא עולים או שעולים אבל רק חצי. כשאני גולש באלחוטי דרך האייפוד הבעיה עוד יותר חמורה. נכנסתי לשורת הפקודה וכתבתי ping google.com -t שיעשה הרבה פינגים עד שאני לא העצור אותו . עצרתי אותו בדיוק כשזה הגיע ל 201 נסיונות , ונדהמתי - מתוך ה 201 פאקטים 18 נאבדו , 8% lost. מה כדאי לי לעשות? לפי מה שידוע לי האחוז לא אמור להיות מעל ל 1%
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי אינטרנט 2.5 MB של נטוויזן ותשתית של הוט. האינטרנט מעובר למחשב שלי ע"י רוטאר ממחשב אחר עכשיו הקטע הוא שמתי שאני מדבר בשיחה קולית בתוכנות כמו:skype,oovoo וכד' האינטרנט מתנתק לאחר כמה זמן רק במחשב הזה (אני חושב שזה בגלל התוכנות של השיחה וגם אני כמעט בטוח שזה בכלל המחשבים לא פועל למה לא בדקתי בדיוק שנייה בשנייה) ואינטרנט מתנתק לכמה שניות ולפעמים לכמה שניות במודם ובראוטר הכל פועל כמו שצריך... תודה לעוזרים...
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים שמחוברים לאינטרנט. האחד נייח ומחובר לאינטרנט דרך כבל בינו לבין הראוטר והשני נייד ומתחבר לראוטר בWIFI. במחשב הנייח יש אינטרנט, אבל במחשב הנייד אין אינטרנט(אי אפשר לגלוש), הוא מזוהה כ- unidentified network והaccess מוגדר כ- Local only. קבלו תמונה: ועוד תמונה: אין לי מושג מה לעשות, כבר כיביתי והדלקתי מחדש את המחשבים את הראוטר את המודם, ניתקתי את כל הכבלים והחזרתי שוב, אבל זה לא עזר, כבר ניסיתי להכניס מחדש את הסיסמא ולהתחבר שוב אבל זה לא עזר(הסיסמא לא הבעיה), ניסיתי להעזר ב-diagnose and repair של VISTA אבל אף אחת מהאפשרויות שמה לא פעלה ותיקנה את הבעיה.
-
- 8 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
המחשב שלי בו מותקן מדיה סנטר מחובר עם כבל לאחד הפורטים בראוטר סוויץ של בזק... בפורט אחר מחובר סוויץ נוסף אליו מחובר עם כבל ps3. אני יכול לגשת עם ה ps3 לאינטרנט בלי בעיה,אבל כשאני מחפש מדיה סרבר ברשת ה ps3 לא מוצא אותו,והמדיה סנטר במחשב לא מוצא את ה ps3 היות והם מחוברים לשני סוויצים שונים,המחוברים ביניהם אשמח לעזרה yair0009
-
- 1 תגובה
- 771 צפיות
-
-
יש לי בבית רשת קיימת שכל המחשבים מחוברים ב hub, ולhub מחובר print server, המחשב של אבא שלי עד אתמול היה ברשת ויכל להדפיס ולראות את המדפסות,אך אולם לאחר שפרמטתי לו את המחשב איני מצליח להוסיף/למצוא את המדפסות.אני לא יודע איך להיכנס לhub (אם זה משפט הגיוני בכלל). אני רואה את שאר האנשים שברשת אך לא את המדפסות.אם זה יעזור אני יעלה תמונות של הhub ,של הprint server ושל המדפסות. בתודה גדולה. עידו הורוויץ
-
- 2 תגובות
- 821 צפיות
-
-
טוב אחרי ששדרגתי לעצמי את הכרטיס מסך החלטתי להעביר את הקודם למחשב של אחותי.. חיברתי אותו הכל עלה יפה ועבד סבבה,אבל שמתי לב שהאינטרנט פתאום לא עובד,ועל מצב של "Cable network unplugged"... הלוח אם הוא Onboard. הקטע שהוא כן מחובר,הכל מחובר,ניסיתי לנתק ולחבר הכל אבל לא עזר.. הדבר היחידי שאני מצליח לחשוב עליו זה שזה אולי בגלל הספק כח. עזרה ודחוף,תודה מראש עריכה: עשיתי נסיון והעברתי לכרטיס מסך המובנה שהיה קודם אבל לא עזר..
-
- 2 תגובות
- 806 צפיות
-
-
שלום לכולם, נכון לעכשיו אני משתמש בWINDOWS XP יש לי רשת מודם: B-FOCuS 312+ נתב: http://www.intellinet.co.il/index.php?page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=22&category_id=30&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart&Itemid=1 מחשב שני מחובר דרך זה: http://www.intellinet.co.il/index.php?page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=33&category_id=27&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart&Itemid=1 מחשב נייד- יש לו במחשב כבר משהו לזהות. עכשיו הבעיה היא שהכל טוב יפה,המהירות הורדה לא השתנה מוריד מהר מאוד. אבל הבעיה היא בטעינת דפים'היא איטית מאוד!!,לפעמים בזמן טעינת הדף הוא עוצר וכתוב Connection Int…
-
- 8 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אוקי אני משחק בBattlefield במולטי וכל פעם אחרי כמה דקות אם אני בחדר עם ping די גבוה זה יוצא לי ולפעמים בping נמוך אני משחק יותר זמן. אבל כל פעם זה יוצא לי וכותב לי שגיאה כזאת: אני לקוח 012 עם תשתית של Hot. יש לי חבילת גלישה רגילה. בבית יש לנו שתי מחשבים אחד מחובר לראוטר והשני שזה שלי מתחבר לרשת האלחוטית של הבית. יש לנו ראוטר של אדימקס. ואני רציתי לדעת עם לפני שאני משתדרג לחבילת גיימר(עדיין לא בטוח שאני קונה חבילה כזאת) יש עוד דברים שאפר לעשות בשביל למנוע את ההיתנתקות הזאת כל פעם שאני משחק. כי הרבה אנשים והרוב שיש לי 012 כמו שלי אין להם את הבעיית ההתנתקות הזאת. אז מה אני יכול לעשות לפני שאני עובר לחבילת גיימר?עם זה פתיחת פורטים וכו'... אני לא כלכך מבין בעניין…
-
- 2 תגובות
- 770 צפיות
-
-
היי... אני לא מצליח להכנס לICQ, MSN, משחקים באונליין... ניסיתי דרך מסנג'ר אונליין בדפדן והא הצלליח, אז באתר התמיכה של וונודס אמרו שזה קשור לפייר וול שחוסם. איך אני מבטל את זה? תודה!
-
- 3 תגובות
- 650 צפיות
-
-
שלום. הידע שלי ברשתות, די נמוך. אז אין לי מושג מה הבעיה. אני מוריד כמות די עצומה של הורדות. ולאחרונה נתקלתי בבעיה בשיתוף ההורדות שלי. אני מוריד בעיקר מטראקרים פרטיים, לדוגמא:hdme.eu,freshon.tv. ומהירות ההורדה היא תמיד במקסימום שלה. הבעיה היא במהירות ההעלה. אני שמתי לב בתוכנה UTORRENT, שאני לא מצליח לצור קשר עם משתפים ממדינות אחרות. תמונה להוכיח את מה שאני אומר: זה הורדה מhdme.eu. כמו שרואים, אני מצליח לתקשר אך ורק עם ישראלי. וזה בעיה מעצבנת ביותר, אני לא מצליח לשתף, ולשמור על רטיו גבוהה באתרים אחרים. כי אין משתפים בישראל! נתונים: ספק - בזק בנלאומי. תשתית - בזק. מהירות - 20MB. ראוטר - D - LINK VDSL N 6740U ראוטר של בזק. נרשמתי במיוחד בשביל זה, ואני מקווה שאחד מכם יוכל לעזו…
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
בוקר טוב, יש לי את הראוטר/מודם המשולב של הוט (AMBIT ). כיון שרק במחשב שמחובר אליו היה אינטרנט במהירות גבוהה, ניסיתי לבדוק אם הוא מוגדר כ PPPEO, כדי שאני לא סתם אקנה כרטיס רשת אלחוטי. בקיצור נכנסתי ל 192.168.0.1.. ובנסיון חיפוש והגדרה של הPPPEO כנראה שדפקתי משהו והאינטרנט לא התחבר... אחר כך ניסיתי להתחבר דרך החייגן הישן(איך שהתחבר לפני שעברנו לראוטר/מודם) ואז האינטרנט עבד... אני רוצה להחזיר את זה לאיך שזה היה שלא צריך את החייגן כדי להתחבר אבל הבעיה היא ש192.168.0.1 לא עולה.. פשוט לא עולה... מה אפשר לעשות כדי להחזיר את זה? ומישהו יודע אולי מה עשית שגרם לזה לא לעבוד בלי החייגן? תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 12k צפיות
-
-
נתב : DG834NU מתאם רשת אלחוטי : Edimax EW-7718UN המהירות ברשת הפנימית איטית - 6.3MB/S מחשב א' מתחבר בצורה קוית לנתב מחשב ב' מתחבר בצורה אלחוטית כאשר אני מנסה להעתיק קובץ בין המחשב שמחובר קוית למחשב שמחובר אלחוטית המהירות עומדת על כ- 6.2-3MB/S כאשר שני המחשבים מתחברים קוית לנתב המהירות עומדת על כ 9.2-3MB/S ביניהם שזה אמור להיות תקין המחשב האלחוטי מתחבר ב300Mbps ככה שנראה שהכול תקין ברשת האלחוטית אם אתם רוצים לראות את ההגדרות בנתב אז מצורפת תמונה אבל לפי הבדיקה הקוית ניראה ששני המחשבים תקינים מישהו מכיר את הבעיה ויודע דרך לפתור אותה ? [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
לאחרונה נתקלתי במהירות גלישה איטית החלטתי לעשות בדיקת מהירות ושמתי לב שזה עובד על 1-2MB מהירות הורדה. שבדרך כלל זה היה אצלי 12 בערך. יש לי 2 ראוטרים 1) TPLINK די חדש. - ראוטר ראשי(אליו מחוברים בנוסף עוד 2 מחשבים עם כבל רשת חוטי) 2)EDIMAX level one wbr 3406 ראוטר משני (לראוטר מחובר כבל רשת שחובר צד שני לראוטר הראשי) אני עובד עם שניהם בכדי שיהיה עוצמת קליטה חזקה בבית. בדקתי בכל המחשבים את המהירות וזה מציג לי מהירות נמוכה. (גם עם כבל רשת) אני עובד על L2TP ספק 012 ומודם של HOT. 2 הראוטר מאובטחים עם סיסמה. מה אוכל לעשות בכדי להחזיר את המהירות הרגילה אם יש לכם עוד שאלות אשמח לענות. תודה ,
-
- 3 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
אני מחובר על ידי כרטיס רשת USB לראוטר שלי והקליטה היא 3\4 קווים ולעומת זאת לעיתים קרובות מאוד אני פתאום מקבל 1 MBPS ואז האינטרנט נדפק ולא נכנס לשום אתר וכל הדברים מתנתקים לי לאיזה דקה עד שזה חוזר ליותר מ-1 MBPS אני לא יודע מה הבעיה יכולה להיות... רצוי לציין שבכל המחשבים אין את הדבר הזה. תודה לעוזרים...
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
האינטרנט אצלי בבית שמור בסיסמא = מפתח רשת. יש לי מחשב חדש-נייד אני צריך להתחבר איתו לאינטרנט האלחוטי שיש לי בבית. הראוטר הוא מחברת NETGEAR. את הסיסמא אין לי. המחשבים הרגילים בביתי כבר מחוברים לרשת כי הם שומרים בתוכם את הסיסמא של הראוטר ומתחברים מיידית. האם מישהו יודע כיצד אני יכול למצוא או להגדיר מחדש את הסיסמא של הראוטר בביתי?
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה עם מתאם הרשת אני לא יודע אם דגם המתאם רלוונטי אבל אני ארשום אותו למטה בכל מקרה. כל פעם שאני לוחץ על אייקון הרשת בצד שמאל למטה בסרגל הכלים הוא מתנתק מן הרשת מיידית ומנסה להתחבר מחדש. יש סיבה שזה קורה? ואיך פותרים את הבעיה? מערכת הפעלה Windows 7 home מתאם: tp-link n28505.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-