רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,510 דיונים בפורום זה
-
התקנתי כרטיס רשת אלחוטי של Edimax במחשב תחת XP. יש לי נתב Siemens שקיבלתי מבזק. כרטיס הרשת רואה את כל הרשתות של השכנים שלי, אבל הוא לא רואה את הנתב הנמצא 20 ס"מ ממנו! מה יכולה להיות הבעיה? תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם לא מבין בדברים האלה, רק אני צריך כאמור כרטיס רשת אלחוטי פנימי (אין לי בעיה אם תהיה אנטנה בחוץ) שיקלוט את הראוטר שלי. זה נמצא בחדר יחסית מרוחק כ 10-15 מטר. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
הייתי מחובר ב 100 מגה להוט הייתי מרוצה אבל בגלל שהשירות לקוחות שלהם לא קיים ואני לא רוצה לרשום דברים קשים על מה שקורה שם אז אני לא ארחיב ... אז החלטתי לחזור לבזק ששם אני מקבל בין 40 - 60 מגה במקום 100 מעדיף שירות על טכנולוגיה הבעיה זה הספק יש לי כרגע אורנג' וחשבתי להחליף ל 014 POWER NGN העניין שבבזק בינלאומי הכבל התת ימי זה יותר קשור לאתרים בחו"ל משחקי רשת וכאלה לא ? אבל באתרים בארץ אין הבדל ? או שיש גם ? המחירים של בזק בינלאומי גבוהים יותר השאלה אם זה שווה או שכל הספקים בארץ אותו דבר ? חשבתי על הקטע של הכבל התת ימי אם יש הבדל זה רק בחו"ל ורוב האתרים שאני עובד איתם נמצאים בארץ לא יודע אני מתבלט .... יש אקספון 100 מגה משולב תשתית + ספק ב 70 שקל אני מפחד שיש קצ' בעיה של נ…
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
היום עדכנתי קושחה בנתב שלי, Edimax BR-6114 Wg. לפני העדכון הנתב פעל כשורה בסה"כ (אל תשאלו אותי עכשיו למה עדכנתי, קיויתי שיהיה feature נוסף, ובכל מקרה זה לא משנה). הורדתי את העדכון היום משרתי Edimax - גרסה 2.12: http://www.edimax.com/images/Image/Firmware/Wireless/Router/BR-6114Wg/EdiEngBR6114WG_2.12.zip ביצעתי את העדכון לפי ההוראות, החשמל לא נפל וכו'. לאחר העדכון המתנתי מספר דקות וראיתי שאיני מצליח להתחבר לנתב באמצעות HTTP, והוא לא מגיב ל-ping. הנתב מבצע חלק מן הפעולות המיועדות: - switching במקטע הרשת המקומית, הווה אומר שני מחשבים המחוברים לנתב יכולים לתקשר ביניהם - שרת DHCP במקטע הרשת המקומית אך לא מצאתי שום IP בה הנתב מגיב לתקשורת כלשהיא. לאחר כחצי שעה ביצעתי גם reset ח…
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי מודם טריון של HOT, וקניתי לא מזמן מחשב חדש. את המחשב החדש חיברתי דרך הUSB כאשר הישן מחובר דרך הרשת, יש לי HDCP אז הסידור הזה צריך לעבוד כמו שצריך (הוא עבד מצוין בימים שהיה לי מודם של מוטורולה) אבל המחשב החדש לא מצליח להתחבר לפעמים. כשאני מנסה לעשות Enable למודם הוא כותב לי Connection Failed! ניסיתי לכבות את הFW של הווינדאוס וזה לא עזר. אני חושד שזאת בעיה של המודם, שהוא פשוט עושה בעיות עם חיבור של שני מחשבים, אז אני אשמח להצעה איך לפתור את זה ו/או הצעה לראוטר בסביבות ה250+- עדיף פחות, לחיבור שני מחשבים נייחים ועוד 2 ניידים. חשבתי על Edimax BR6204WG תודה
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי בעייה כזו: יש לי שלושה מחשבים שמחוברים לסוויץ של 1Gb. העברות קבצים בין מחשב 1 ו-2 בשני הכיוונים הינן במהירות גבוהה וגם העברת קבצים ממחשב 3 למחשבים 1 או 2 הם במהירות גבוהה. רק העברת קבצים אל מחשב 3 (משני המחשבים, לא משנה אם אני עושה UPLOAD אל מחשב 3 או DOWNLOAD אל מחשב 3) היא במהירות איטית של 100Mb ולא 1Gb. כלומר, רק בכתיבה אליו מחשב 3 לא עובד ב 1Gb (ניסיתי כתיבה לדיסקים שונים לוודא שזו לא איטיות בדיסק) כל הכבלים הם CAT 5E או 6. המחשב הבעייתי מריץ ויסטה עם כל העידכונים (אבל גם אחד משני המחשבים האחרים שעובד תקין). ניסיתי REBOOT למחשב ולסוויץ, החלפת כבל רשת. רעיונות? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
גולן טלקום פותחת הבוקר בהליך רישום מוקדם לשירותי הטריפל שלה שיכללו אינטרנט, טלפון וטלוויזיה.המעוניינים יכולים לבצע את הרישום יש לבצע באתר האינטרנט היעודי שהוקם לצורך כך – http://www.golanbox.co.il. השירות יתבסס על קופסא חכמה אחת שתקרא, באופן לא מפתיע, Golan Box.
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
החל מאתמול אין לי אינטרנט (בזק בין לאומי), ורק היום אני יושב על הבעיה ואני רואה שאין לי גישה לנתב בכלל. הכתובת כניסה כמדומני היא 192.168.1.1 והיא לא עובדת. כשאני מחבר את המחשב לנתב יש לינק חיווי גם בנתב וגם בכרטיס רשת של המחשב. מה עשויה להיות הבעיה לפני שאני עושה RESET לנתב ומאבד את ההגדרות ששמרתי עליו? אני גם לא זוכר את הפרטי התחברות לאינטרנט שלי - הנתב עושה את פעולת החיוג לרשת דרך המודם. איפסתי את הנתב - לחיצה ממושכת על לחצן הRESET שנמצא מאחור - ועדיין איני יכול להיכנס לנתב ! עידכון: טוב לחצתי על כפתור הריסט למשך יותר מ30 שניות, נכנסתי לכתובת, והקלדתי שם וסיסמא admin רק לשם בדיקה שהוא נכנס לי אליו. לא הבנתי למה באיפוס מלא (יש צורך לעשות אותו) כתוב שיש צורך לכתוב את הס…
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום חברים, אני מחפש לקנות לבן משפחה ראוטר לאחר שהקודם שבק חיים. המחשב המרכזי בבית מחובר קווית, ומדי פעם הם משתמשים ב Wireless ללאפטופ או לטלפונים הסלולרים. ראיתי כמה המלצות פה בפורום, אבל כולם הם לאנשים שמוכנים להשקיע את הזמן ולשנות את התוכנה ל DD-WRT. מדובר עם מישהו ללא ידע טכני, ואני מחפש משהו שישרת אותך באמינות Out of the Box. תודה :-)
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
שלום רב, יש לי בחדר העבודה WIFI ובסלון טלויזיה חכמה (מרחק של בערך 10 מטר עם קיר מפריד). האות מה- WIFI חלש מדי עבור הטלויזיה. אני רוצה לרכוש מתאמים להרחבת הרשת באמצעות רשת החשמל (חד פאזית אצלי) האם יש המלצה ? מהי המהירות המומלצת ? 200 mbps ? אולי 500 ? תודה, דוד
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום חברה, ברשותי מודם מדגם Thomson 425, שאלתי היא, האם יש מודמים מחברת HOT שמומלצים יותר? טובים יותר? יציבים יותר? הינה לינק לאתר שלהם: http://www.hot.net.il/heb/customerservice/equipment/internet/ אשמח לייעוץ בנושא, מכיוון שברצוני לשדרג בעתיד הקרוב לכיוון ה 30 מגה. כמו כן אשמח לדעת איזה מודגם מומלץ לתמיכה ב DOSICS 3 והאם המודם הנוכחי תומך? תודה על הייעוץ.
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום למישהו יש ניסיון עם הנתב החדש לש XIAOMI , דגם AX1800 שתומך ב-IP6? יש דיווחים שבקרוב יהיה עדכון שיאפשר יכולת MESH. אולי יהיה פתרון טוב וזול יחסית. https://www.gearbest.com/wireless-routers/pp_3006476960217309.html המלצות??
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
D-LINK החלה לשווק לאחרונה נתב בייתי עם 8 כניסות LAN. מדובר בנתב בתקן N מדגם DIR-632 אשר כולל 2 אנטנות. כניסות ה-LAN שלו תומכות ב-100M ובנוסף יש לו כניסת USB לתמיכה בדיסק חיצוני או מדפסת. עדכון הקושחה האחרון מרמז גם על תמיכה בחיבור של מודם סלולרי, אבל לא הצלחתי למצוא לכך חיזוק במקומות אחרים. העלות שלו היא סביב 350 שקל. http://www.dlink.co.il/il/products/2/1407.html
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני רוצה לשים מחשב שרת בין המחשב שלי לבין המחשב אחי. אני כרגע מחובר ל ADSL ורציתי ששינו נוכל לגלוש באינטרנט לשנינו יש אותו כרטיס רשת ומערכת WinXP. המחשב שישמש כשרת הוא מחשב פשוט (לא משנה כרגע איזה) באופן כללי רציתי לדעת מה זה נותן לי אם אני שם שרת בין שני המחשבים ?(למרות שאני לא יודע לעשות את זה) ובאופן כללי מה אני צריך לעשות במחשב שמשמש כשרת ?(נניח שהוא ריק) ! אם למישהו יש איזה לינק למדריך בעברית זה יהיה מצוין .
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, יש לי שני מחשבים בבית ואני רוצה שכל אחד מהם יקבל כתובת IP חיצוני אחר. קראתי על זה בכל מיני מקומות באינטרנט, ונאמר שכל מה שצריך זה להתקשר לISP שלי ולבקש עוד כתובת IP. כאשר התקשרתי לבזק בין לאומי, הם טענו שאין להם דבר כזה. למישהו יש הצעות? אין בכוונתי להתקין עוד קו, ולקנות עוד תשתית ועוד ספק ולשלם על אינטרנט נפרד מהאינטרנט הראשי שלי. תודה מראש, יועד
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כיום אני לקוח של נזק עם שירות ADSL ואני מעונין לעבור לכבלים ולהמשיך לעבוד עם הראוטר שלי ,בעבר היה לי בעיה ולא הצלחתי להתחבר לכבלים עם חייגן בתצורת L2TP או PPTP בשום מצב בכבלים אלא רק חיבור קבוע ללא חייגן. היום רוב הספקים לא רוצים לספק חיבור קבוע וצריך להלחם עבור זה.. אז רציתי לדעת אם אני עובר אם יש בכלל אפשרות לעבוד עם הראוטר ,קניתי אותו בחול ועדכנתי לו קושחה לפני כחודש מהאתר שלהם . אם יש משהו עם הראוטר וחיבור כבלים ועובד ללא בעיה אשמח לשמוע ,אני פשוט לא רוצה לפול פה כי הראוטר הזה הוא באמת אחלה. ועוד דבר האם 012 מספקים חיבור קבוע ללקוחות שלהם בכבלים? תודה מראש.
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, יש לי בבית 3 מחשבים. המחשב הראשי שלי עם ראוטר של TP LINK דגם TL-WR841N ומודם של THOMPSON מחשב משני עם כרטיס רשת אלחוטי דגם TP-Link TL-WN821N nMax 802.11n ומחשב נייד של Samsung R540 JA06IL מהירות האינטרנט היא 12M בכבלים. במחשב הראשי האינטרנט עובד מצוין ללא שום בעיות. בשני המחשבים המשניים האינטרנט זוחל ממש ובעיקר במחשב הנייח.מגיע למצב שצריך לחכות כמעט דקה שלמה כדי שהוא יכנס לאתר נורמלי כמו GOOGLE אני חושב שזה קשור גם לשיטת ההצפנה של הWIFI ,כרגע הוא על WPA2 . ניסיתי לבטל את האבטחה לגמרי והאינטרנט עבד מצוין בכל המחשבים.אני מאמין שלא כדאי להישאר במצב ללא אבטחה. מה אפשר לעשות?
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
-
אני מחובר דרך בזק בינלאומי - בחבילה של ה750KBPS מחשב אחד, בלי רשת ביתית, המודם לא משודרג. כיום יש לי אלקטל שהושאל לי מחבר , שצריך אותו בחזרה... אני מתלבט איזה לקנות...וההתלבטויות שלי הן: האם להתעקש על האלקטל השחור (כמו זה שהיה לי) למרות שבזק כנראה לא מוכרים אותו יותר? או שאפשר להתנחם באופציה החדשה שלהם , הסמסונג השקוף-כחול? או שכדאי לבחור באופצית המודם USB (ולזרוק את הכרטיס רשת- 3COM לפח) ? אשמח לשמוע ממכם תגובות מניסיון לגבי מחיר/מהירות ושאר אלמנטים.
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים.. האם הורדה ביוטורנט אמורה להפריע לי איך שהוא בגובה הפינגים שאני מקבל? אם למשל אני מוריד ביוטורנט, ומשחק במקביל ב-BF3 זה אמור להפריע לי? רציתי לציין שיש לי חבילת גיימר לפינגים נמוכים ב-014 והתשתית שלי של בזק, אני על 30 מגה. חוץ מזה אני יודע שזה לא קשור לפה, האם היוטורנט יגזול לי משאבים כל שהם מהמחשב בזמן משחק? אני פשוט רוצה לפעמים להוריד משהו תוך כדי משחק ואני פוחד שהיוטורנט יאט לי את המחשב (בעבר היה אפילו תוקע את המחשב הקודם). מפרט מחשב בצד .
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי חברים, בשעה טובה עברתי מחבילת גלישה של 40mb לחבילה של 100mb בתשתית בזק. העניין הוא שבאחד המחשבים שלי מתקבלת מהירות גלישה של 20 מגה, בגלל כרטיס רשת חיצוני ישן. יש לכם מושג איזה כרטיס רשת חיצוני כדאי לי לקנות? ראיתי שיש מגוון גדול אבל אין לי ממש מושג מה ההבדל. מבחינת קליטה אין לי בעיות - גם עם הכרטיס הישן התדר שלי תקין, והראווטר לא ממש רחוק מהמחשב. תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
ראוטר מנסה להתחבר לחייגן, לאחר מספר שניות מחזיר disconnected. log: [table][tr][td] Index Log[/td][/tr][tr][td] 1 0000:System: Router initialization succeeded.[/td][/tr][tr][td] 2 0001:L2TP automatically connecting.[/td][/tr][tr][td] 3 0013:DHCPC: Network config succeeded.[/td][/tr][tr][td] 4 0015:L2TP DNS reply : 0.0.0.0[/td][/tr][tr][td] 5 0015:L2TP DNS reply : 0.0.0.0[/td][/tr][tr][td] 6 0023:L2TP request timeout.[/td][/tr][tr][td] 7 0067:L2TP manually connecting.[/td][/tr][tr][td] 8 0075:DHCPC: Network config succeeded.[/td][/tr][tr][td] 9 0077:L2TP DNS reply : 0.0.0.0[/td][/tr][tr][td] 10 0077:L2TP DNS reply : 0.0.0.0[/td][/tr][tr][td] 11 0085:…
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רב, נתקלתי בבעיה הבאה - יש לי לפטופ של LG מדגם T1 DUKE ואני מנסה להתחבר לרשת האלחוטית שיש לי בבית. כשהמחשב מנסה להתחבר הוא מוצא את הרשת אבל נתקע בשלב של "מייבא כתובת רשת". הוא אפילו לא מגיע למצב של קישוריות מוגבלת או חסרה אלא פשוט מנסה בלי סוף עד שהוא נכנע. הרשת מוגנת בסיסמא, ובדקתי מספר פעמים שהקלדתי אותה נכון. כמו כן בדקתי אם עלי להשתמש בIP מסוים, אבל לא (אז השארתי את ההגדרות על ייבוא IP באופן אוטומטי). מדובר במודם מסוג TELE2 מס מודל CPAJJJSETL2 מה יכולה להיות הבעיה ואיך אני יכול לתקן אותה. אודה לכם אם תוכלו לשלוח לי את התשובה גם למייל achihood@gmail.com תודה רבה אחיהוד
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש להורים שלי בבית נתב-מודם של סימנס,שנרכש בעיסקה עם בזק. היום יש להם אינטרנט וטלפון של 012,ולכן הנתב הזה הפך לסוייץ' אלחוטי. אני רוצה להגביר את האות בצד השני של הבית,כי הוא לא מספיק חזק שם. לרכוש AP לא נראה לי משתלם,כי הוא עולה יותר מנתב אלחוטי. כמה שאלות: אם אני מוסיף עוד נתב אלחוטי,האם המחשבים האחרים יקבלו ממנו כתובות IP חדשות? מה אני צריך לעשות בו מבחינת אבטחת אלחוט?(בסימנס שמתי WPA2) איך הצרכן האלחוטי לא "יתבלבל" בין הראוטרים? תודה לעונים.
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-