עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Eithan Turetzky,

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  2. Started by torchak,

חברי המלומדים, אני צריך עזרה. איך אני מגן על רשת שמחובר עם ROUTER ל ADSL? יעני ROUTER מחובר ל SWINTCH ואז כל המחשבים מחוברים לאינטרנט. אני רוצה FIRE WALL, השאלה מה כדאי, חומרה או תוכנה. האם יש חברות מומלצות, ומה סדר גודל של מחירים. אם מישהוא מכיר מוצר ספציפי שהוא יכול להמליץ עליו, אני ישמח מאוד. תודה על העזרה מראש.

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. מעניין אותי לדעת אם יש עוד מישהו שהחיבור שלו ל-SKYPE מתנתק כל היום לפרקי זמן ארוכים. שמתי לב שגם האתר שלהם איטי (אולי כולם מנסים לגלוש לשם) ד"א חיבור שלי דרך ADSL בזק בינלאומי

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by thebenjamin,

אני רוצה לקנות כבל רשת 30 מטר לבית, ולא יודע אם להשקיע את ההפרש הכספי בCAT6 או ש5e יספיק לשימוש ביתי סביר (סטרימינג והעברת קבצים). הCAT6 (כבל שטוח ולא עגול) עולה באזור ה60. הcat5e (כבל עגול רגיל) עולה באזור ה40. הפרש של 50%.. אשמח להכוונה, תודה.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. אהלן, המודם שלי לא מצליח להתחבר לאחר החלפה של כבל adsl (הקודם היה קצר מידי ורציתי להזיז את המודם). אחרי ההחלפה הנורת DSL לא נדלקה בכלל. לאחר מכן החזרתי לישן והנורה פשוט מהבהבת לכמה שניות ונכבית, וחוזר חלילה. המודם (DSL-G225)מכוייל כבריג׳ בשביל ראוטר TPLINK C80 ניסיתי עוד כבל טלפון ניסיתי להחליף מפצל בקיר ניסיתי לחבר גם ישירות לקיר עם כבל טלפון. ביצעתי ריסט למודם והגדרתי הכל מחדש (אני מקווה שנכון...בחרתי pppoe והזנתי את השם משמש וסיסמא מהספק. בנוסף הגדרתי 8 38. מה יכולה להיות הבעיה? וכל זה מהחלפה של כבל? אגב התמיכה של בזק גם לא ידע ושלח טכנאי אבל הוא יגיע רק ביום חמישי (!) לא נשמע לי סביר שנהרס משה…

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  6. שלום, שדרגתי זה עתה למהירות 100 מ"ב בבזק. אודה מאוד על הסבר ההבדלים בין נתב, מודם וראוטר. אני מעוניין בגלישה קווית בלבד (חיבור לכרטיס רשת במחשב נייח), ואודה גם על המלצה למכשיר טוב ולא יקר. - דומני שרכישת מכשיר בשוק הפרטי עדיפה על תשלום חודשי לבזק. אכן?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. מחקר זה של תאריך נובמבר 2002 מראה שספק ה-ADSL הטוב בישראל הוא נטוויז'ן שווה הצצה

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by amirsc,

שלום, האם משהוא יודע איך להפוך את TP-LINK VR600 Ver2.0 למודם בלבד (על תשתית בזק) , וללא יכולות ראוטר כלל ? אני מתעתד לחבר אליו נתב אחר חזק (ללא מודם) שישמש כנתב מרכזי ברשת הביתית שלי אשמח לקבל סדרת צעדים שיש להגדיר. בנוסף משהוא מכיר היכן משנים את סיסמת המודם/ראוטר הבסיסית ? (לא הגדרות רשת ISP ולא הגדרות רשתות אלחוטיות) בתודה מראש אמיר

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by Black_eagle,

שלום. היום עברתי ממודם USB למודם רשת, המודם המדובר הוא ECI 270. בזמן ההתקנה נתקלתי בכמה בעיות (כמו שאתם רואים איך שהוא התגברתי), עכשיו אני רוצה להבין כמה דברים לגבי מודמי רשת מכיוון שאני חדש בתחום של המודמים האלה. 1) דבר ראשון ומוזר מאוד זה שמודם מסתנכרן עם הקו רק כשאני מרים את הטלפון ומנסה להקשר לאנשהו, מה יכולה ליהיות הבעיה? 2) אחרי שהתקנתי את המודם בעזרת הדיסק של WOW הכרטיס רשת המובנה אמר הרבה פעמים שהרשת מוגבלת או משהו ולא ידעתי מה לעשות, פשוט התקנתי כמה פעמים וזה עבר, הוא הראה את האייקון של הרשת המקומית ועליה סימן קריאה, ממה זה יכול היה להיגרם? 3) איך אפשר לעשות לפעם הבאה שיהיה אפשר להתקין את המודם ללא ההתקנה הזאת של WOW? 4) יש איזה שהם הגדרות מסויימות למודם איפה ש…

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by sn69,

לאחר הרבה ניסיונות הצלחתי לחבר מגדיל טווח (ראוטר של אדימקס) לראוטר של HOTBOX. הראוטר של אדימקס מחובר לממיר בסלון בכבל רשת והHOTBOX למחשב הנייח שלי בכבל רשת. אני צריך להתחבר דרך המחשב לממיר על מנת להעביר קבצים (אני חושב שזה נקרא FTP) אבל אני לא מצליח. יותר מזה אני אפילו לא מצליח לעשות פינג לממיר ואני מקבל שגיאה (DESTINATION HOST UNREACHABLE), עכשיו השאלה שלי האם דבר כזה אפשרי בכלל ואם כן איך עושים את זה? אם ההסבר שלי לא מובן אני אשמח לפרט יותר.

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. יש לי 30MB בתשתית של הוט, עם הספק בזק בינלאומי מודם ראוטר HOTBOX עכשיו במחשב שמחובר קווית אני מקבל את כל ה30MB, ובאלחוטי 15MB~ שהם לא ממש יציבים כלומר יכול להיות גם 10 ו5.. הבעיה בתכלס זה שאני יכול לגלוש נגיד בשיא המהירות להוריד ולטעון סרטונים בשיא המהירות, אבל אם נגיד אני רק מצטרף לשיחה בסקייפ גם האינטרנט בקושי גולש וגם בסקייפ לא שומעים אותי טוב.. ממה זה יכול לנבוע?

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. אהלן חבר'ה, ישנה בעיה ברשת הביתית, המחשב הראשי עם ראוטר D-LINK + PRIVATE BOX NGN במהירות 30 מגה, המחשב בסלון מקבל אינטרנט דרך HPNA של YES - על קווי ה-RF בבית. כשאני מעביר סרט כבד לדוגמא, 30 ג'יגה לקובץ, הוא תמיד מתחיל ב80 מגה לשניה למשך 10 שניות ומתייצב ב8 מגה לשנייה... האם זה נורמלי?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. שלום לכולם חבר שלי לא מצליח לחבר את הרשת. הוא קנה שני כרטיסי רשת חיבר אותם והתקין הנורה עובדת. הכל בסדר מה הלאה? בבקשה תעזרו לי.

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. לא מצליח\לא ממש יודע איך מגדירים את הרשת הזאת בין שני המחשבים, אני מדבר על חיבור עם כבל שהיה מחבר בין המחשב למודם(זה כבל מוצלב?) הגדרת רשת ושיתוף קבצים.. בנייח כשאני מנתק את הכבל מהמודם ומחבר אותו לנייד מופיע לי משולש על שני המחשבים למטה.. אודה אם תוכלו לעזור לי..

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. החל מאתמול אין לי אינטרנט (בזק בין לאומי), ורק היום אני יושב על הבעיה ואני רואה שאין לי גישה לנתב בכלל. הכתובת כניסה כמדומני היא 192.168.1.1 והיא לא עובדת. כשאני מחבר את המחשב לנתב יש לינק חיווי גם בנתב וגם בכרטיס רשת של המחשב. מה עשויה להיות הבעיה לפני שאני עושה RESET לנתב ומאבד את ההגדרות ששמרתי עליו? אני גם לא זוכר את הפרטי התחברות לאינטרנט שלי - הנתב עושה את פעולת החיוג לרשת דרך המודם. איפסתי את הנתב - לחיצה ממושכת על לחצן הRESET שנמצא מאחור - ועדיין איני יכול להיכנס לנתב ! עידכון: טוב לחצתי על כפתור הריסט למשך יותר מ30 שניות, נכנסתי לכתובת, והקלדתי שם וסיסמא admin רק לשם בדיקה שהוא נכנס לי אליו. לא הבנתי למה באיפוס מלא (יש צורך לעשות אותו) כתוב שיש צורך לכתוב את הס…

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. עברתי מהוט 30 מגה לבזק (ביקשתי 40 ואופציה ל100). חיברו אותי ל 15 למרות המודם שהוא תומך ב 100. אחרי שיחות רבות אמרו לי שהדירה שלי לא יכולה לקבל יותר מ15 מגה, ושאני מוזמן להתנתק. אזור חדש, בניין בן 4 שנים. צמוד לחנייה למטה יש ארון תקשורת של בזק. המהירות של ה15 כרגע טובה, אבל האפלוד נמוך לי מאוד-700 קילו בייט. בהוט הייתי על 30 מגה עם אפלוד 1.5 מגה (אחרי בדיקות). הגיוני שלא ניתן לחבר יותר מ 15 כמו שהם אומרים ? אשמח לתשובה מהירה, כדי לחזור להוט במידה וכן. תודה

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by tomer_et,

יש לי חיבור 0.5 ADSL של WOW. בימים האחרונים אני סובל מאיטיות מחרידה בקאזה. אני יודע כמובן שמהירות ההורדה שם תלויה באנשים מהם אני מוריד את הקובץ, אבל במקרה שלי מדובר בקבצים שמופיעים אצל המון המון משתמשים - עפ"י החיפוש שעשיתי. מה יכולה להיות הסיבה לכך??? יש משהו שאפשר לעשות?? ועוד משהו קטן, האם מומלץ לשות את הפורט של קאזה? האם זה נותן משהו???

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. שלום, אני מחפש לרכוש נקודת גישה משולבת מתג (3 עד 5 פורטים). .חיפשתי הרבה בזאפ וכן באייבורי/KSP אבל לא מצאתי. ראיתי באמזון מספר דגמים, אבל אני מעדיף לרכוש מכשיר שכזה בארץ (לא רוצה גם לקחת את הסיכון של חוסר התאמה לרמת מתח כניסה) האם יש התקן כזה למכירה באחד החנויות בארץ? התקן מומלץ? תודה, שריאל

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  19. המחשב מדי פעם מחליט על דעת עצמו להתנתק, או מהרשת או מהיוזר. הוא מתנתק מהרשת אחרי שיש פעילות אינטנסיבית ברשת (בעיקר כשאני משחק world of warcraft). הוא מתנתק מהיוזר אם אני משאיר אותו לבד הרבה זמן (כשאני הולך לבצפר/לישון) בבית יש שני מחשבים, אחד נייח ואחד נייד. הנייח (הכללי) מחובר לאינטרנט, ואני על הנייד. הם מחוברים דרך סוויץ'. מצורפת ההודעה כשאני מנסה לגשת לתיקיה ברשת [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. מדי רבעון נוהגת חברת אקמאי לפרסם את הסטטיסטיקות שהיא צוברת בשרתי ה-CDN שלה. על פי הדו"ח האחרון, ישראל נמצאת במקום לא רע. http://www.netcheif.com/blog/?p=5217

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. יש ברשותי כרגע מחשב נייד של HP דגם nc6120 וראוטר של 2WIRE דגם 1800HG ומסיבה מסוימת המחשב הנייד לא רואה את הראוטר האלחוטי ב- Wireless connection, אני יודע שזה כניראה בגלל שהתעסקו לי עם הראוטר יותר מידי אבל מה שינו ואיפה אין לי מושג. מישהו מכיר את המודם הזה ויודע מה צריך להגדיר בו בכדי שה-HP יראה את הראוטר האלחוטי? **עריכה** הבעיה טופלה

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. שלום לכולם, לפני חודשיים בערך עברתי דירה ( בנין 8 קומות מאוד ישן ). הזמנתי טכנאי של בזק שהמליץ לי לעבור לראוטר של בזק כי הוא צריך לקדוח חורים כדי להתקין לי נקודה ליד המחשב. הקשבתי לו והוא התקין לי ראוטר בסלון ( הראוטר בגובה 1 מטר על שידה ). הלכתי לקנת מתאם רשת בבאג חיברתי למחשב והכל עובד סבבה. בדקתי מה הנתונים וראיתי שהתדר הוא 2.4G . ה transmit rate הוא 54Mbps . הראוטר הוא מדגם : D-Link DSL 2760U Wireless N ADSL +2 המתאם רשת מדגם : TP Link USB Adapater TL- WN 7200ND עם אנטנה אחת. מונח על השולחן מחשב. הבעיה היא כזאת. אני משחק במשחק אחד. דיאבלו 3. בדירה הקודמת הפינגים היו סופר יציבים. הייתי מחובר עם מודם ישן יחסית עם חיבור לקיר. בלי ראוטר. היו לי פינגים יציבים מאוד של …

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by kalda01,

עשיתי נסיון לחבר TPLINK WR941ND כנתב משני מול נתב ראשי DLINK 2560U באמצעות WDS. פעלתי לפי מדריך שהיה לו איזכור בלא מעט שרשורים בפורום הזה. עושה רושם שהחיבור נוצר, כי אני מצליח להתחבר ממחשב נייד אל ה941 וגם מצליח לעשות פינג אל הDLINK. הבעייה שאני לא מצליח להיכנס אל הממשק של הDLINK. מודיע לי שהדף לא נמצא. אם אני מחבר את שני הנתבים בכבל רשת אז אין בעייה לגשת לממשק של הDLINK. יש למישהו רעיון מה הבעייה ?

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by aRnonymous,

אני רק רוצה לדעת האם הם מהירים, למשחקי רשת והורדות וכו... 750k כי אני קורא פה דעות שונות והפוכות

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. שלום רב, בזמן האחרון (בערך חודש) אני חווה בעיה של מהירות גלישה איטית ביותר - האתרים בקושי עולים\עולים חלקית, מהירות הורדה נמוכה מאוד (אני על 12 מגה) וכו'. אני מחובר דרך הוט, הספק הוא בזק בינלאומי, עם חייגן 12 מגה גיימר. ברשותי נתב TP-Link WR841ND נראה כי הבעיה קשורה לנתב... מישהו נתקל בבעיה הזאת\יודע כיצד לפתור אותה ? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.