רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,505 דיונים בפורום זה
-
היי מצטער על זה שיש הרבה לקרוא , אבל אני מרגיש שאם לא אסביר הכל לא אוכל לקבל תשובה טובה. אני כרגע נמצא בספקית 012 בחבילה שנקראת גיימר במהירות 5 מגה - הכל עובד מצויין כמו שצריך, אבל הרוחב פס מתחיל להעיק.. פשוט לא מספיק 650K/sec ... אני צריך למשוך לפעמים קבצים כבדים כמו דיסקים של מכונות ווירטאוליות לצורכי עבודה ( בערך 20-80 גיגה , תלוי במכונה ) כדי להצליח להוריד את הקבצים בצורה יעילה רציתי לעבור לחבילה של 10 מגה, כשניסיתי לשדרג ל-10 התברר לי שביטלו לי את החבילת גיימר והעבירו אותי לחבילה רגילה שלא מספקת את הצרכים שלי. ( למרות שבמכירות הבטיחו לי שזה יעבוד אפילו יותר טוב ). לצערי ביטלתי את העסקה של ה -10 ונאלצתי להתקע על 5MBIT בשביל לקבל חיבור שניתן לעבוד איתו. ולא הצלחת…
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
גם אלי הגיע האינטרטנט המהיר(WOW!) רק בעיה אחת קטנה: אני לא מצליח לעשות שיתוף אינטרטנט ברשת! הרשת עצמה עובדת (שיתוף קבצים וכו') וגם הADSLAME עובד, ואין לי כח לחשוב הרבה כרגע ואני מת (בעצם אני חי, אני חושב)ללכת לישון אז תכתבו רעיונות ואני יציץ בזה מחר ;D CU
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מישהו יודע איזה ראוטרים אלחוטיים נותנים בזק ? אם כן איזה מהם להעדיף ? האם כדאי בכלל לקנות ראוטר מבזק או לקנות D-LINK 524 או דומה ב250 ש"ח ? תודה על עצתכם ?
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
בעבר היה לי חיבור 100/2 מגה של הוט וכשהעלתי וידאו ב 1.5MBPS, לא היו לי שום בעיות. היום יש לי חיבור 40/3 של בזק עם מודם D-LINK 6850U, קיוויתי לעשות סטרימינג באיכות טיפה יותר גבוהה אבל מצאתי שגם כשאני מעלה באותו הקצב, למרות אקסטרה 1MBPS שברשותי כרגע, אני סובל מ latency spikes. עכשיו אני יודע שאין לי טעם בכלל ליצור איתם קשר כי הם יחשבו שנפלתי מהירח, יגידו לי לעשות speedtest וישחררו אותי לדרכי. אני מנחש שהתופעה קשורה ל bufferbloat ולמיטב הבנתי נגרמת בגלל הספק/תשתית/חומרה (ראוטר/מודם). למישהו יצא להתעסק בנושא? רעיונות, המלצות?
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום חברים, אני צריך המלצה לראוטר, רצוי קטן מימדים, אם יש בלי אנטנות מה טוב (משדר מתוך תיק). חשוב מאוד שיידע לשדר ל-25 מטר. המחיר לא חשוב, כל עוד זה לא משהו חריג מאוד - עד 700 שקל נשמע לי סביר, אם יש משהו סופר איכותי שעונה על הצרכים שלי אז אני מוכן להשקיע יותר. בינתיים זה הכי טוב שמצאתי: http://www.pcmag.com/article2/0,2817,2308069,00.asp אבל כתוב שבמרחקים גדולים יותר האות נחלש וזה בעייתי בשבילי. אשמח לעזרה.
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, אני צריך המלצה ל Seedbox. אני מוריד ומשתף טורנטים מ tracker פרטי ולוקח לי המון זמן להשיג ratio שמספיק בשביל להוריד טורנט חדש. על איזה אתם ממליצים מניסיונכם? תודה מראש,
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם!!! כרגע אני בתהליכי הרכבת המחשב החדש שלי ואני מתכנן כמובן חיבור לאינטרנט השאלה שלי היא כזאת: איך אני יכול להתחבר לאינטרנט בלי להזמין את החברה עצמה כלומר בלי להזמין את הוט או כל חברה שנותנת חיבור ?? האם אני יכול לקנות מודם ולהתקין אותו במחשב ולחבר את הכבל הלבן (כמו של הטלוויזיה) בחיבורים מאחורה ובנוסף עוד יציאה של כבל למחשב ועוד אחד של כניסת מתח למודם ?? האם דבר זה יגרום לי ליהיות מחובר לאינטרנט וכמובן ליהיות מרוצה????
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, חיברתי מדפסת רשת של HP(4500) לראוטר LEVEL ONE שלי עם כבל רשת. במחשב עם ווינדוס 7 הוא זיהה את המדפסת, היה איזה אשף התקנה של המדפסת, קביעת שם הגדרות וכל זה..ובסיום הדפיס והכל תקין. בשני מחשבים אחרים שיש לי עליהם XP אני לא מצליח לאתר את המדפסת הזאת ברשימת מדפסות, גם לא בהוספה ידנית. שאני שולח PING למדפסת בשניהם זה תקין ויש תגובה..(ניסיתי להכנס לאייפי של המדפסת , זה מציג לי שם רק תיקייה של memory card..) מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
הי, הכל היה תקין עד עכשיו, גלישה, יו טיוב, פתאום זוחל לא זז, נציג טכני לא הצליח לעזור. (ניסיתי עם 012 ובזק). מחשב אחד מחובר ישירות לראוטר. המחשב שלי, בחדר אחר, מחובר דרך TP link 4010. http://hwzone.co.il/community/threads/539121-%D7%94%D7%90%D7%9D-tp-link-4010-%D7%9E%D7%AA%D7%90%D7%99%D7%9D-%D7%9C%D7%A2%D7%91%D7%95%D7%93-%D7%A2%D7%9C-%D7%97%D7%A9%D7%9E%D7%9C-%D7%AA%D7%9C%D7%AA-%D7%A4%D7%90%D7%96%D7%99 ניסינו כמה בדיקות.. הנציג של בזק אמר שהכל תקין, שהראוטר מקבל 15. במחשב שמחובר ישירות לראוטר, זה מראה בבדיקת מהירות 7.5 - 8 מגה. שאלתי את הנציג , אנחנו לא ב 15 מגה? הוא אמר עד - 15 מגה.. טוב לדעת באמת.. עכשיו מה, אני זוכר לפני כמה חודשים שעשיתי בדיקה, זה באמת היה 15…
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שימו לב - הנתבים של TP-LINK, הנמכרים בארה"ב, יגיעו החל מחודש יוני עם קושחה נעולה. המשמעות היא שלא ניתן יהיה להתקין עליהם קושחה צד שלישי (כמו DD_WRT). השינוי הזה נובע מתקינה חדשה של רשות התקשורת האמריקאית (ה-FCC) שמטרתה למנוע שיבושים בתקשורת האלחוטית. כידוע, חלק מקושחות הצד השלישי מאפשרות הגברת עוצמת השידור וה-FCC מוטרד מההשלכות של המצב הזה. http://www.tp-link.us/faq-1058.html כדאי לזכור שגם נתבים של חברות אחרות, אשר נמכרים בארה"ב, יצטרכו להטמיע שינוי זה.
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי 2 נתבים כאלו ואני מעוניין להשתמש באחד מהם ע"מ להאריך את טווח הקליטה שלי. מהניסיונות המוגבלים שעשיתי לא הצלחתי לגשת לאינטרנט ממכשיר שמחובר לראוטר ה"מאריך". אשמח להסברים על יצירת BRIDGE.
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
צרכים: מתאים לתשתית בזק. בית 90 מטר, צריכה להיות קליטה טובה. מהירות גלישה של 40MB(הסתדרנו עם זה מעולה השנה על ציוד של בזק) 100MB די לא רלוונטי כי אין תשתית. אנחנו לא מחפשים את הביצועים הכי טובים בשוק, סך הכל שלושה סטודנטים שרוצים אינטרנט סביר שיאפשר לגלוש/יוטיוב מדי פעם להוריד איזה סרט, אבל ממש לא גיימרים או משהו כזה. אמין. התקציב הוא 200-250 עדיף לכיוון ה200. נתב שנמכר באייבורי או KSP כי זה מה שקרוב אליי. ראיתי כל מיני נתבים בתקציב אני לא יודע מי מהם שווה משהו.
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
המחשב מדי פעם מחליט על דעת עצמו להתנתק, או מהרשת או מהיוזר. הוא מתנתק מהרשת אחרי שיש פעילות אינטנסיבית ברשת (בעיקר כשאני משחק world of warcraft). הוא מתנתק מהיוזר אם אני משאיר אותו לבד הרבה זמן (כשאני הולך לבצפר/לישון) בבית יש שני מחשבים, אחד נייח ואחד נייד. הנייח (הכללי) מחובר לאינטרנט, ואני על הנייד. הם מחוברים דרך סוויץ'. מצורפת ההודעה כשאני מנסה לגשת לתיקיה ברשת [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לאחר מחשבה בנושא החלטתי להעביר רשת קווית של 1Gbit בין החדר שלי לסלון. עולות לי כרגע שתי דרכים לעשות זאת: 1. העברת הרשת דרך התעלות של תשתית החשמל או הטלפון - לא בטוח אם זה אפשרי או סביר? בכל מקרה, אני לא משתמש כלל בתשתית של בזק, על כן ניתן להשתמש בתעלה. 2. העברת כבל התקשורת דרך הגג: במקרה זה עליי להעביר כבל רשת באורך של 50m. בכל מקרה, האם כבל CAT 6a יספיק בכל אחת משתי הדרכים הללו או ללכת על CAT 7? איזו משתי הדרכים עדיפה(או עוד רעיונות עקרוניים)? אם אני ילך על הדרך השניה, איזה סיכוך עלי לקנות לכבל על מנת להגן עליו מפני השמש ומזג האוויר? אילו נתבים מומלצים עם חייגן L2TP (אין בעיה לקנות נתב שאינו אלחוטי, מכיוון שאוכל להשתמש בנתב בנוכחי לחיבור אלחוטי)?
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום... ביומיים האחרונים יש לי בעיה של פינג גבוה במשחקי רשת... המשחק שאני משחק בו הוא CS:S הפינג שלי פעם עמד על 50+- ועכשיו הוא על 400-500 בדקתי איזה תוכנות עבודות רצלי ברקע מצאתי כמה דברים מוזרים כמו optimize ועוד משהו שאני לא זוכר... מחקתי אותם... עשיתי סריקות עם ad aware ו spybot spybot לא מצא כלום !!! ad aware מצא כמה דברים אבל זה לא שיפר כלום... אין לי שום דבר שעובד ברקע...כמו אימיול או משהו למרות שאני יכול לציין שפעם היה לי אימיול ברקע ועדיין הייתי משחק חלק בקאונטר אם מישהו יוכל לעזור לי אני יודה לו מאוד למה אני משתגע פה ! תודה מראש.
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, יש לי שני מחשבים בבית ואני רוצה שכל אחד מהם יקבל כתובת IP חיצוני אחר. קראתי על זה בכל מיני מקומות באינטרנט, ונאמר שכל מה שצריך זה להתקשר לISP שלי ולבקש עוד כתובת IP. כאשר התקשרתי לבזק בין לאומי, הם טענו שאין להם דבר כזה. למישהו יש הצעות? אין בכוונתי להתקין עוד קו, ולקנות עוד תשתית ועוד ספק ולשלם על אינטרנט נפרד מהאינטרנט הראשי שלי. תודה מראש, יועד
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
במחשב של הספרייה (שהוא חלק מרשת מוגנת) אני רוצה להתקין אמיול. איך אדע איזה פורטים להגדיר כדי שלא יהיו תחת פיירוול?
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לא מצליח\לא ממש יודע איך מגדירים את הרשת הזאת בין שני המחשבים, אני מדבר על חיבור עם כבל שהיה מחבר בין המחשב למודם(זה כבל מוצלב?) הגדרת רשת ושיתוף קבצים.. בנייח כשאני מנתק את הכבל מהמודם ומחבר אותו לנייד מופיע לי משולש על שני המחשבים למטה.. אודה אם תוכלו לעזור לי..
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום יש לי ראוטר edimax דגם BR-6104WB זה ראוטר קווי (לא אלחוטי), אני ניסיתי לפתוח פורטים אבל ללא הצלחה. אפשר מדריך לפתיחת פורטים? כי כל הנסיונות שלי בסוף לא עבדו וכשבדקתי באתר כלשהו שבודק אם פורט פתוח זה הראה לי תשובה שלילית. תודה לעונים.
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מדי רבעון נוהגת חברת אקמאי לפרסם את הסטטיסטיקות שהיא צוברת בשרתי ה-CDN שלה. על פי הדו"ח האחרון, ישראל נמצאת במקום לא רע. http://www.netcheif.com/blog/?p=5217
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, מזה מספר חודשים אני נתקל בבעיה די מטרידה בבזק בינלאומי. הבעיה הינה פינגים מטורפים בתוכנת VOIP בשם VENTRILO. לאחר מספר מיילים שנענו בתגובות מתחמקות ומתחכמות סוף סוף קיבלתי תשובה מסויימת. כאשר שאלתי על פורטים חסומים התשובה היתה חד משמעית לא. כאשר שאלתי האם מתבצע Traffic shaping התשובה שקיבלתי הינה "אינני יכול להגיד שלא". לצערי על אף ה Traffic shaping זו עדיין ספקית האינטרנט הנורמלית היחידה... לידיעתכם.
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
להתחלה כמה פרטים רלוונטים : יש לי win2k לשאר המשתמשים xp אני מחובר דרך adsl ומשמש כשרת ( כלומר אצלי נמצא חיבור האינטרנט למי שלא הבין ) לבעיה , כמו שציינתי אני הוא השרת , אני מחובר לאינטרנט ושאר המשתמשים גולשים בלי בעייה , כלומר הרשת עובדת והמשתמשים האחרים יכולים לגלוש . אבל אני לא מצליח להתחבר אליהם למחשב ולראות אותם , או הם אותי( למי שלא הבין , אני לא רואה את השמות של המשתמשים ברשת כולה , שתי המחשבים האחרים רואים אחד את השני אבל לא אותי ) כיצד ניתן לפתור את הבעיה? תודה מראש . זהו נושא חדש וחשבתי שראוי שאני אפתח אחד חדש ...
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הי לאחרונה שידרגתי לאינטרנט 10 מגה עכשיו אני ממש לא מרוצה מהאינטרנט: הצפייה ישירה נתקעת כל הזמן ההורדות נתקעות כלומר זה מוריד על מהירות מקסמלית של מגה 200 ואז פתאום קופא לכמה שיניות וממשיך בסקייפ כל הזמן יש רגעים כאילו אין קליטה(כאילו האינטרנט התנתק לשנייה) מה כבר אפשר לעשות החלפתי ראוטר משהו כמו 3 פעמים והיה אצלי טכנאי של בזק פעמיים. אני מאוכזב מאד יש רעיונות??
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה אתר טוב שממנו אפשר להוריד טורונטים שהוא יהיה בטוח !!!! בלי וירוסים !!! ושיהיה אפשר להוריד ממנו רק שיר אחד נגיד לא תמיד רק וידאו קליפים שיר שירים וגם אלבומים זה חשוב לי נ.ב אני משתמש כרגע בטורנט ספי ואין שם שירים או אלבומים
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כרגע אני על 1.66 מחיפוש ברשת הבנתי שקיימת 2.55 אולם אני זוכר שפעם טכנאי של בזק המליץ לא לשדרג כי 1.66 מאוד יציבה אני לא זוכר אם הוא דיבר על 2.55
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-