רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,515 דיונים בפורום זה
-
בזק עושים עכשיו מבצע אינטרנט 5 ג'גה.השאלה היא עם הכרטיס רשת שלי תומך עד 1גיגה (1000 מגה) האם אפשרי בכלל להצטרף למבצע הזה ? יש לי מחשב INTEL NUC עם כ.רשת הנתונים הבאים: Intel® Gigabit Ethernet Controller I219-LM The Intel Gigabit Ethernet Controller I219-LM supports the following features: Compliant with the 1 Gb/s Ethernet 802.3, 802.3u, 802.3z, 802.3ab specifications Multi-speed operation: 10/100/1000 Mb/s Full-duplex operation at 10/100/1000 Mb/s; Half-duplex operation at 10/100 Mb/s Flow control support compliant with the 802.3X specification as well as the specific operation of asymmetrical flow control defined by 802.3z VL…
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
- 2 followers
-
-
אהלן, יש לי 2 קומות בבית עם ראוטר מחובר קווית למחשב שנמצא למעלה. הראוטר עצמו נמצא בחדר מדרגות. האם יש איזו דרך אמינה לגרום לקליטת WIFI טובה בקומה הראשונה? ניסיתי כבר מתאם דרך רשת חשמל והוא לא נתן תוצאות טובות. רציתי לשאול גם אם אפשרי לחבר 2 ראוטרים על אותו קו טלפון כי הייתי מעדיף שיהיה גם חיבור קווי בקומה הראשונה.
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי 2 מחשבים (אחד מהם הוא LAPTOP, לא שזה משנה ...) במחשב הביתי יש 2 כרטיסי רשת ובLAPTOP יש כרטיס רשת אחד. אני מחובר ל-ADSL 1.5M והספק שלי הוא הטכניון (אני סטודנט שם) + מודם ALCATEL. כרגע המחשב הרגיל עושה ICS וכך אני יכול לגלוש באינטרנט עם הLAPTOP וגם לחלוק קבצים ברשת. העניין שמטריד אותי זה שאם אני רוצה לגלוש מה-LAPTOP (מה שקורה רוב הזמן), אני חייב להדליק גם את המחשב הרגיל ולהתחבר דרכו לאינטרט. אני רוצה מכשיר (אני מאמין שזה נקרא SWITCH) שבעזרתו אני אוכל לגלוש במקביל משני המחשבים אך גם בנפרד ובלי צורך להדליק את המחשב הרגיל. אני מבקש שתסבירו לי איך זה עובד, תגידו אם זה בכלל אפשרי, ותתנו לינק למכשיר מתאים. תודה רבה מראש על העזרה.
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כי יש לי יקר באמת מצד שני אני לא יודע איך אם אפשר להיות בחברה אחרת אבל עם נתב משלי. אשמח לשפוך קצת אור על זה כאן תודה
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן יש לי את המודם VEGN2610, תשתית של בזק 100MB לפני כמה חודשים עברתי לספק 011 עכשיו לפני חודש ניסיתי לפתוח את הפורט 27015 (אין צורך לשלוח מדריך \ לשאול אם פתחתי את הפורטים כמו שצריך, כי התשובה היא כן) וזה לא עבד, ניסיתי DMZ וגם לא עבד עזבתי את הסיפור הזה עכשיו יש לי בעיה עם ה-PS4, אני תקוע על NAT Type 3 -Strict אז פתחתי את הפורטים שצריך, וזה לא עזר, ניסיתי גם DMZ וזה גם לא עזר כמובן שהגדרתי IP סטטי ל-PS4 + ה-UPnP פועל עכשיו בדקתי וגם ב-PC יש לי NAT Type Strict למרות שלא היה לי פעם גם מבלי שהיה לי שום פורט פתוח, ככה שזה לא קשור לפורטים אני מנחש מישהו כאן מכיר את 011 ויודע אם הם חוסמים את הפורטים? או משהו שגורם לכך שהפורטים לא עובדים? אולי לנסות להתקשר אל 011 ולהגיד להם …
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי ADSL 0.5M של WOW. משום מה כל פעם שאני משאיר בלילה את המחשב דולק כדי שימשיך להוריד קבצים - כשאני חוזר בבוקר למחשב אני רואה שבלילה הקישור לרשת נפל... יש לציין שכאשר אני גולש באופן "רגיל" אין התנתקויות כלל ואני גולש מוריד קבצים במהירות סבירה (בין 50 ל - 60). מישהו יודע אולי מה יכול לגרום לזה - או יותר חשוב - איך ניתן למנוע את זה?
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בס"ד שלום לכולם, קיבלתי לפני חודשיים נתב Netgear דגם VVG2000 מבזק, ופשוט מדובר באחד הנתבים הגרועים ביותר שיצא לי אי פעם להשתמש בהם, עם פינג גבוה ברמות לא שפויות בעת שימוש ב WIFI והתנתקויות בדרך קבע. מציע לכולם להתרחק ממנו!!! אני חייב בבקשה המלצה לנתב אחר שיעבוד בצורה נורמלית בבקשה! (תקציב עד 300 ש"ח) אשמח לכל תגובה. נ.ב - התעניינתי בנתב הזה TP-Link TLWR841N מישהו ממליץ? שוב תודה רבה מראש לכולם
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן, אני רוצה לחזק את עוצמת ה WDR4300 שלי. (האינטרנט בחדר מרוחק איטי מידי, והסטרימינג עם ה chromecast נתקע שמעלים את הרזולוציה) השאלה שלי היא למה מותר לי לשדרג ומה אנטנות הסטוק שלי? לא הצלחתי למצוא מה עוצמת אנטנות הסטוק ועד כמה מותר לי לשדרג הכי קרוב שמצאתי זה כאן: http://www.tp-link.us/resources/document/TL-WDR4300_V1_User_Guide_19100.pdf וגם משם לא הצלחתי לשלוף את המידע על אנטנות הסטוק, מה שכאן ראיתי זה המשפט הזה: מישהו יכול להסביר לי האזהרה אומרת? - בעצם מה ההגבלות שלי בקניית אנטנה? וקישור לאטנה ממוכר אמין יכול להיות מאוד יעיל
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן, הייתי מעוניין בבקשה לדעת אם למישהו יש מוצר mesh של אחת החברות (לא משנה איזה) והוא חיבר אותה לפייברבוקס 4K של הוט. אני יודע שאי אפשר להגדיר את הפייבר כמודם בלבד וגם לא כברידג' (את הפייבר הקודם כן היה אפשר לברידג' אבל זה גרם לו לאבד את כל הפיצ'רים). בקיצור, הפייברבוקס והמיני פייבר על הפנים ולמרות שאני משלם על 200 מגה אני מקבל מלא ניתוקים ובקושי 30 מגה. הוט אומרים שאין תקלה. אז אני מבין שזה המוצר והוא חרא. לכן חשבתי על ה-mesh. אשמח לדעת אם יש מישהו שהצליח לחבר.
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
רציתי לעשות סקר קטן ולדעת כמה אנשים משלמים למתב (רק מתב,בלי ספק אינטרנט) בחיבור של 1.5
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מיון לפי מובילות שלום, אשמח לעזרת המומחים (או בעלי נסיון).... אני מעוניין לרכוש בחודש הבא מודם וראוטר משולב של ASUS דגם DSL-AC88U. אני רוכש את המכשיר מאמזון גרמניה ושולח לאיטליה, שם אהיה מס' ימים מטעם העבודה (אני יודע שהכנסת המכשיר לישראל דאך הדואר מלווה בסיכון גדול). קראתי חוות דעת מעולות והייתי שמח לדעת האם המכשיר יעבוד עם תשתית של בזק. …
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי מתאם linksys pap2t. האם מישהו מכיר ויכול להעביר לי את קונפיגורצית המתאם עבורחשבון sipme ? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
חבר שלי מנוי ב012 על מהירות 1.5 מגה ומוריד טורנטים על 190KB קבוע! והוא יחסית מוריד כבד. מה שיותר מוזר זה שאצל דוד שלי במהירות 2.5 מגה טורנטים יורדים לו בקושי על 50KB. יכול להיות ש012 מגבילים רק לחלק מהמנויים את רוחב הפס בP2P :s05:
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי מודם בלי ראוטר עם 2 לפטופים,אני יכול לקנות כבל מפצל ל2 כניסות כבל רשת ?
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, יש לי את הרואטר הנ"ל, ולאחר כניסה לממשק הניהול שלו, ופתיחת הפורטים הרצויים עבור הכתובות הפנימיות הרצויות, הפורטים נותרים סגורים (אני בודק גם ב canyouseemee.org, וגם באמצעות telnet ממחשב אחר בבית). ה port forwarding לא עובד עבור אף מחשב בבית (כפי שרואים בתמונה - ניסיתי לפתוח גם עבור 192.168.1.4). גם rebootים לרואטר לא עוזרים. מישהו יודע מה הפתרון? (או לפחות ממה נובעת הבעיה). הערה: אם זה רלוונטי, אני מחובר באמצעות ADSL דרך בזק בינ"ל, ויש לי את הנתב שצוין בנושא ומודם של aztech מדגם DSL 600E
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
גולן טלקום פותחת הבוקר בהליך רישום מוקדם לשירותי הטריפל שלה שיכללו אינטרנט, טלפון וטלוויזיה.המעוניינים יכולים לבצע את הרישום יש לבצע באתר האינטרנט היעודי שהוקם לצורך כך – http://www.golanbox.co.il. השירות יתבסס על קופסא חכמה אחת שתקרא, באופן לא מפתיע, Golan Box.
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רב, נתקלתי בבעיה הבאה - יש לי לפטופ של LG מדגם T1 DUKE ואני מנסה להתחבר לרשת האלחוטית שיש לי בבית. כשהמחשב מנסה להתחבר הוא מוצא את הרשת אבל נתקע בשלב של "מייבא כתובת רשת". הוא אפילו לא מגיע למצב של קישוריות מוגבלת או חסרה אלא פשוט מנסה בלי סוף עד שהוא נכנע. הרשת מוגנת בסיסמא, ובדקתי מספר פעמים שהקלדתי אותה נכון. כמו כן בדקתי אם עלי להשתמש בIP מסוים, אבל לא (אז השארתי את ההגדרות על ייבוא IP באופן אוטומטי). מדובר במודם מסוג TELE2 מס מודל CPAJJJSETL2 מה יכולה להיות הבעיה ואיך אני יכול לתקן אותה. אודה לכם אם תוכלו לשלוח לי את התשובה גם למייל achihood@gmail.com תודה רבה אחיהוד
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
D-LINK החלה לשווק לאחרונה נתב בייתי עם 8 כניסות LAN. מדובר בנתב בתקן N מדגם DIR-632 אשר כולל 2 אנטנות. כניסות ה-LAN שלו תומכות ב-100M ובנוסף יש לו כניסת USB לתמיכה בדיסק חיצוני או מדפסת. עדכון הקושחה האחרון מרמז גם על תמיכה בחיבור של מודם סלולרי, אבל לא הצלחתי למצוא לכך חיזוק במקומות אחרים. העלות שלו היא סביב 350 שקל. http://www.dlink.co.il/il/products/2/1407.html
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
עם כל המודם כבלים הזה, כל פעם שאני מנסה לעשות Download סתם של Winamp (מהאתר שלהם!) או משהו אחר זה מוריד לי משהו כמו 150Kb ומפסיק..! יש למישהו מושג מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מישהו שמע פעם על הדבר הזה ? אני לא יכול לעשות פינג לשום מקום אפילו לא לכרטיס רשת יכול להיות שזה קשור ל-zone alarm ? למרות שהיא לא פעילה כרגע ?
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן, אני מתחבר עכשיו לאינטרנט בדירה חדשה וממש לא רוצה לקחת ראוטר מהספק (פרטנר), גם כי הדגמים שלהם בדרך כלל הכי פשוטים (השכרה) וגם כי אני לא רוצה לפרוס תשלומים על 36 חודשים אצלם (דגם קצת יותר טוב). חיפשתי באתרים בארץ ראטור + מודם משולב ואין כזה מבחר גדול אבל מצד שני ממה שראיתי באמזון (US) כמעט ואין דגמים שיש להם גם מודם משולב וגם VDSL. וגם הם בעיקר מוכרים חיבור כבלים. אז יש לי 2 שאלות: 1) המלצות על ראוטר+מודם (VDSL) או N או AC - למרות שבארץ אני עדיין לא רוצה צורך ב-AC חוץ מלהיות future proof. גם ככה רוב הספקיות מקרטעות ולא באמת מספקות 100 מגה. 2) האם כדאי לקנות ראטור בנפרד ומודם בנפרד? האם הספקיות בארץ תומכות בזה (במקרה של…
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני מתכנן להתנתק מהוט ממש בקרוב, וכרגע הדבר היחיד שמחזיק אותי אצלם הוא ה- MoCA שלהם אשר רק בזכותו יש לי אינטרנט נורמלי בממ"ד .. לקראת ההתנתקות אני רוצה לארגן לעצמי פתרון MoCA חלופי (בהנחה שאצטרך להחזיר את הציוד שלהם) ראיתי שהעלות היא לא מבוטלת ולכן שאלתי היא כזו: האם למישהו יש ניסיון עם מתאמי MoCA ? האם ישנו דגם ספציפי שאתם ממליצים עליו? האם יעבוד גם כאשר לא אהיה מחובר להוט? טיפים נוספים? ובבקשה אל תציעו לי רשת על חשמל, מאריכי טווח, mesh וכדומה .. רשת על חשמל לא עובד טוב ובנוסף לא מעוניין בקרינה שבאה עם כל הפתרונות מבוססי wifi. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
היי ברצוני לשנות את כתובת ה IP של המחשב. ולא ברמה של לנתק מודם ולהחזיר, או שימוש בפרוקסי או שינוי כתובת MAC אלא שינוי IP ברמה של ה sub-net שלי הכוונה היא כזו : נניח זה ה IP שלי 64.116.200.187 כעת עלי לשנות את הIP בצורה כזו שהמספרים מצד שמאל [ 64.116 ] יוחלפו באחרים. ליצור לדוגמא IP כזה למחשב במקום המקורי : 95.242.100.123 האם יש אפשרות לבצע זאת? הספק שלי הוא נטוויזן. וה IP דינמי.
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רב לכולם. אני מחובר לאינטרנט בהוט 12 mb הספק שלי בזק בינלאומי. עברתי לבזק מ012 ובהתחלה הייתי ב5 mb ובבדיקות קיבלתי את 5. אבל עכשיו עם 12 יש לי בעיות. בבדיקות המהירות בהוט אני מוריד קובץ במהירות של 1.45 MB/s מקסימום שזה נותן לי 11.6 mb. בבדיקה באתר מיוחד של בזק בינלאומי (שזה סביבה אידאלית) אני מקבל 1.41 MB/s. בסיחה עם תמיכה התכנית של בזק ניתן לי לבדיקה יוזר של 16mb ועדיין הורדתי מהאתר שלהם במהירות של 1.41 MB/s. לכן נאמר לי שזה מוכיח שבעיה לא אצלם אלא בתשתית של הוט כי זה עובר בשרתים של בזק והוט וכנראה יש latency לכן אני מקבל פחות. מה לעשות, איך לדבר עם התמיכה. אני לא טכנאי ולא מבין מה שהוא אומר לי. רק קיוויתי לקבל לפחות מה ספק באתר הבדיקות שלו את מה שאני מקבל בתשתית. ת…
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-