עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. מעניין אותי לדעת אם יש עוד מישהו שהחיבור שלו ל-SKYPE מתנתק כל היום לפרקי זמן ארוכים. שמתי לב שגם האתר שלהם איטי (אולי כולם מנסים לגלוש לשם) ד"א חיבור שלי דרך ADSL בזק בינלאומי

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. שלום, שדרגתי זה עתה למהירות 100 מ"ב בבזק. אודה מאוד על הסבר ההבדלים בין נתב, מודם וראוטר. אני מעוניין בגלישה קווית בלבד (חיבור לכרטיס רשת במחשב נייח), ואודה גם על המלצה למכשיר טוב ולא יקר. - דומני שרכישת מכשיר בשוק הפרטי עדיפה על תשלום חודשי לבזק. אכן?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by THE-BIG,

כרגע אני על 1.66 מחיפוש ברשת הבנתי שקיימת 2.55 אולם אני זוכר שפעם טכנאי של בזק המליץ לא לשדרג כי 1.66 מאוד יציבה אני לא זוכר אם הוא דיבר על 2.55

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by xori,

שלום, יש לי שני מחשבים בבית, אחד עם ווינדוז ויסטה ואחד עם XP, שניהם מחוברים עם כבלים ישירות למודם-נתב של בזק[ דגם SIEMENS SL2-141] אני מעוניין שיהיה לי שיתוף קבצים בין שני המחשבים.. ניסיתי דרך המדריך של הווינדוז אבל בגלל שזה לא ווינדוז זהה זה לא עבד.. אשמח לכל עזרה, תודה=]

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. המצב הוא כזה, ראוטר בקומה התחתונה (מתוך 2), בקומה הזו קולטים בסדר. בקומה העליונה לא קולטים בכלל. האופציה של רפיטר בעייתית כי אין מקום שבו יש קליטה סבירה וגם ניתן להציב רפיטר, לכן האופציה של מתאמי חשמל נראת טובה. אני זקוק למתאמי חשמל שאחד מהם אלחוטי, כדי שבקומה העליונה תיהיה רשת אלחוטית. מצאתי בקושי שני מוצרים מתאימים, אחד של LEVEL1, הבעיה שהוא די יקר, 600 שקל לקיט של שני מתאמים, אחד חוטי והשני אלחוטי. בנסיון למצוא משהוא זול יותר נתקלתי בקיט של בזק, d-link כלשהוא. במחיר 360 זה כבר נשמע הרבה יותר טוב, הקטע המוזר הוא שבאתר שלהם כתוב שזה מתאים רק לתשתית בזק, שזה נשמע מופרח לגמרי כי אין קשר בין המוצר הזה לתשתית של בזק. למישהוא יש נסיון עם זה? אני מאוד מתפתה לקנות את הקיט של בז…

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by yuvalnet,

היי יש לי מחשב שנמצא בממד וכל הקליטה פנימיה והחוצה לא כל כך טובה אני רוצה לחבר את המודם והראוטר בסלון בכדי לקבל קו חזק לכל הבית אבל במקביל אני רוצה לחבר את המחשב שנמצא בממד איך אני יכול לעשות את זה ? יש לי רואטר TP-LINK941ND 3 אנטנות לקליטה חזקה

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by Cheif,

הבוקר הכריזה חברת בזק על מודם VDSL משולב עם נתב אלחוטי הפועל בו זמנית הן בתדר 2.4Ghz והן בתדר 5Ghz. לנתב, מדגם DSL-7850U של חברת D-LINK, ארבעה כניסות קוויות של 1G וכניסת USB 2.0 התומכת במדפסת, דיסק חיצוני או מודם סלולרי 3G. בהבט האלחוטי, בתדר 2.4Ghz תומך הנתב ב-300Mbps ובתדר 5Ghz במהירות של 450Mbps וב-4 סביבות אלחוטיות (SSID) בכל אחד מתדרים אלה. בנוסף, כניסת ה-USB תומכת בתקן DLNA מה שמאשפר ניגון קבצי מולטימדיה ישירות מהנתב, ללא צורך במחשב פעיל. ביחד עם הנתב, בזק מתחילה לשווק מתאם אלחוטי דואלי מדגם DWA-160 בממשק USB, אף הוא של חברת D-LINK. את הנתב ניתן יהיה לרכוש בשני אופנים: 1. רכישה ב-24 תשלומים של 24.90 שקל לחודש. 2. במודל חיוב זיכוי: חיוב של 24.90 ₪ ומנגד זיכוי של 9 ₪ …

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. שלום חברים, לפני שאני מגיע לסוף שבוע ומתייאש והולך לקנות ראוטר ב 100-150 שח רציתי לחסוך לי את ההוצאה ובכל זאת להעלות לפה את הבעיה שיש לי כמוצא אחרון. 1. אני מחובר כיום להוט ו 012 יש לי מודם עם חייגן וככה אני גולש ואין שום בעיה. שאני מחבר את הראוטר (יש לי ניסיון עם ראוטרים) אני מגדיר לו L2TP שם משתמש וסיסמא ומצליח לגלוש אבל אני ל מצליח להבין למה באלחוטי אני לא מצליח לגלוש זה הורג אותי :-\ 2. שמאוד מאוד מוזר שאני רוצה לגלוש אני בכל זאת לוחץ דאבל קליק על החייגן ורק אז אני גולש (אפילו שהכנסתי כבר את השם משתמש וסיסמא להגדרות בראוטר ) וכמובן חיברתי את הכבלי רשת כמו שצריך מהמחשב לראוטר ומהמודם לראוטר בחיבורים הרלוונטים. 3. אגב לפני חודש עברתי מ בזק …

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by cganir,

בשעה טובה ומוצלחת, שלושה ימים לפני המועד הנקוב, בזק באו להתקין לי ADSL. הוגדר גם חשבון בברק אונליין, שהפך להיות פעיל, אולם הטריד אותי משהו שהבחורה בשרות לקוחות אמרה לי - הקצב האופטימלי של הקו יהיה רק בעוד יומיים. נראה לי שזה מה שהיא אמרה. למישהו יש מושג למה היא עלולה להגיד כזה דבר ? מה זה אומר יומיים ? מה זה אומר קצב אופטימלי ? ולמה רק עוד יומיים ? זה הזמן שלוקח לשרתים של ברק להתחמם ? מה הקטע ?

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by Cheif,

לקוחות בזק בין לאומי -- שימו לב -- http://www.netcheif.com/blog/?p=721

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by Avi952,

שימוש - עבור מחשב נייח ומחשב נייד רצוי שיהיה בו חיבור USB בשביל המדפסת (תלוי בגובה התקציב). תקציב - עד 200 ש"ח - עד 50 ש"ח חריגה. בתודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. שלום לכולם, אני עושה port forwarding לפורט מוסיים לPC שלי בבית. יש לי ראוטר netgear r7000 והגדרתי הכל. הגדרתי את זה בשביל לעשות wake on wan מהפלאפון כדי להעיר את המחשב שלי כשהוא מכובה... הדבר המוזר הוא שאם אני יכבה את המחשב ויריץ את הmagic packet כדי להעיר את המחשב מהwan זה יעבוד! אבל אם יעבור פרק זמן מסוים(למשל ארבע שעות) ואריץ שוב את הmagic packet מהפלא שלי בדיוק באותה הדרך זה לא עובד!!!! כאילו הראוטר שלי חוסם את זה.... יש לי איזושהי השערה אבל אני לא בטוח בכלל שזה בכלל נכון : יכול להיות שהראוטר מודע לזה שהמחשב שלי כבוי ולכן הוא אפילו לא טורח לשלוח את הpacket (לפי הפורט) למחשב שלי?? ואז בעצם שהמחשב כבוי הpacket לא מגיע אליו בport farwarding? זהו בערך אני באמת לא יודע מה …

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by Gilladriel,

מחשב נייח עם Windows 8.1 ניסיתי לעדכן דרייבר באתר של TP Link ועדיין לא עובד. מישהו נתקל בבעיה דומה? האם זה דגם בעייתי?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  14. Started by iMeash,

אהלן, צריך את עזרתכם בבחירת ראוטר / ap. הסיפור הוא כזה, אני נמצא בממד שאין בו קליטת ואיפי מהראוטר של הוט שנמצא בסלון. הצלחתי להעביר כבל דרך הקירות וכרגע יש חיבור בממד לכבל רשת. אני רוצה לחבר שם ראוטר או נקודת גישה שייתן לי ואיפי בתוך הממד וגם יוכל לשמש מכשירים אחרים בחיבור קווי. צריך משהו אמין שיעשה את העבודה אבל לא יותר מדי יקר, בסוף זה רק ואיפי לחדר הזה ספציפי. גם הזמנה מחול באה בחשבון אם זה מוזיל לי את התענוג. תודה רבה לעוזרים.

15. Started by Haflo,

עם כל המודם כבלים הזה, כל פעם שאני מנסה לעשות Download סתם של Winamp (מהאתר שלהם!) או משהו אחר זה מוריד לי משהו כמו 150Kb ומפסיק..! יש למישהו מושג מה יכולה להיות הבעיה?

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. בוקר טוב וחג שמח ... הפעם לכבוד חג סוכות בא אלי חבר כדי שאנחנו נחגוג והוא מביא איתו מחשב כמובן ואנחנו רוצים לעשות רשת בייתית בין שתי מחשבים בין שתי כרטיסי רשת הבעיה - יש לי כבל רשת שעובר בין שתי חדרים והוא בתוך הקיר , ואני צריך לדעת האם הוא כבל רשת מוצלב או שהוא כבל רשת לא מוצלב ... ( כדי לעשות רשת בייתית בין שתי כרטיסי רשת אני צריך כבל רשת מוצלב כפי שאני הבנתי ) איך אני יודע האם הכבל הזה הוא כבל רשת מוצלב או כבל רשת לא מוצבל ? ונניח והוא לא מוצלב איך אני יכול לעשות שהוא יהיה מוצלב ?

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by Alon222228,

שלום. מאתמול יש לי בעיה עם מהירות הגלישה שהפכה פתאום למאד איטית. אני מנוי על מהירות של 15mb ובפועל לא הצלחתי לגלוש מעל 3mb. התקשרתי לבזק בינלאומי (הספק שלי) ושם אחרי בדיקת מהירות על גבי התשתית בלבד הנציג הגיע למסקנה שמדובר בבעיית תשתית והחליט להפנות אותי לבזק. הנציג בבזק ביקש ממני לחבר את הראוטר ישירות לשקע הטלפון בקיר מבלי להשתמש בפילטר שמפריד בין הטלפון לחיבור ה-ADSL. אח"כ הוא אמר לי שמקור הבעיה הוא בכבל ה-ADSL ולכן המהירות הייתה איטית, אך בפועל זה לא עזר והמהירות נשארה מאד איטית. הוא הסביר שאם הייתי מחובר בחיבור קווי הייתי מבחין בהבדל במהירות. (אין לי אפשרות להתחבר ישירות לנתב מכיוון שאין לי שקע לטלפון בחדר שממנו אני גולש.) כשהסברתי לו את זה הוא ניסה לצרף אותי לשירות ת…

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. אין לי מושג כ"כ איפה לחפש.. אבל אני מחפש אינטרנט עם מהירות העלאה גבוהה, לפחות 5MB, ועדיפות ל-10+...איפה אפשר לחפש ולברר על דבר כזה ? מה זה דורש ? ומה המחירים בערך אם יש מישהו שיודע...

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. שלום רב, בשל לימודים לתעודה JNCIA התקנתי לאחרונה על המחשב VMWARE ומערכת הפעלה Junos. אשמח לדעת אם יצא לעוד מישהו להתנסות, ואולי כמה טיפים בנוגע ל Multicasting ואיך הדרך הטובה ביותר לחבר כמה Olives ביחד... תודה

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. אהלן יש לי בעבודה רשת אחלחוטית אבל אצלי במשרד הקליטה ממש ממש חלשה , חשבתי אולי אם יש אפשרות לחבר אנטנה חיצונית למחשב הנייד שלי ככה שאני יוכל לקלוט יותר טוב את הרשת, יש חייה כזאתי? אשמח לקבל הצעות ואם אפשר לינק ל DX במידה וקיים כזה דבר אני יהיה רב תודות. תודה ויום טוב .

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by gabi21,

שלום לכולם יש ברשותי SW 2950 ו SW3750 אני מחבר בניהם עם כבל מוצלב כדי להגדיל את מספק הפורטים שלי אך הבעיה היא שאני לא מקבל 100MBPS אלה הרבה פחות יש למישהו רעיון מה יכולה להיות הבעיה?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. היום לאחר מלחמת התשה עם בב"ל, קיבלתי מהם חבילת גיימר 5M ליתרת תקופת ההתחייבות שלי (חודשיים), במחיר ממוצע זול יותר ממה ששילמתי על החבילה הרגילה. אני רק מקווה שבחבילה הזו אין את הבעיות שבחבילה הרגילה. אז איך עושים את זה? קודם כול, פונים עליהם בכתב בלבד. אין סיבה שתבזבזו זמן על המתנה ועל ויכוחים עם נציגים חסרי סמכות כלשהי. שולחים מייל ל-cservice@bezeqint.net בו מפרטים את כל הבעיות שקיימות, והדרך בה בדקתם שמדובר בבעיה בבב"ל (לדוגמא - עם משתמש מספקית אחרת הכל תקין). תציינו כי מדובר בהפרה מצידם של הסכם ההתקשרות בינכם ותדרשו להתנתק לאלתר ללא קנס. תציינו שאתם שומרים לעצמכם את הזכות לבטל את ההרשאה לחיוב כרטיס והאשראי, וכי אתם דורשים תשובה בכתב לעניין. בשלב הבא יתקשר אליכם נציג וית…

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by starter,

איזה תוכנות יש ואיפה אפשר להוריד כדי לבדוק מהירות של קו ?

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. שלום לכולם, מזה מספר חודשים אני נתקל בבעיה די מטרידה בבזק בינלאומי. הבעיה הינה פינגים מטורפים בתוכנת VOIP בשם VENTRILO. לאחר מספר מיילים שנענו בתגובות מתחמקות ומתחכמות סוף סוף קיבלתי תשובה מסויימת. כאשר שאלתי על פורטים חסומים התשובה היתה חד משמעית לא. כאשר שאלתי האם מתבצע Traffic shaping התשובה שקיבלתי הינה "אינני יכול להגיד שלא". לצערי על אף ה Traffic shaping זו עדיין ספקית האינטרנט הנורמלית היחידה... לידיעתכם.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  25. הוט הרימו ידיים, הוט נט הרימו ידיים, בזק בינלאומי הרימו ידים. מי מציל אותי מזה? אני שולח פינג לכל אתר טיימד אווט. כשלא היה אייפי קבוע הכל היה בסדר.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים