רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,521 דיונים בפורום זה
-
שלום ברצוני לדעת מהו המודם ADSL הטוב ביותר שניתן להשיג בבזק סטור ובבזק בכלל כיום, מישהו יכול לעזור בבקשה?
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום HWZONE, כבר הרבה זמן אני מסתובב פה הגיע הזמן לפתוח משתמש ^^ כרגע יש לי 2wire 1000 חוטי דרך הטלפון, עם עשרות ניתוקים מתי שמתחשק לו, לפעמים 10 ניתוקים בשעה ולפעמים שבוע ללא ניתוקים. אני לא ממש מרוצה ממנו ואני מחפש פיתרון יותר איכותי שיהיה ממש רשת בין המחשבים שמעבירים קבצים וזה.. (למרות שלא חובה). עכשיו יש לי 3 מחשבים 2 בקומה עליונה ו1 בתוך הממד בקומה תחתונה שנמצא בדיוק מתחת למחשב כלשהו. דבר כזה יכול לעבוד עם ראוטר+נתב אלחוטי או שהממד חוסם אותו? ואם כן, אז יש הבדל משמעותי בין חוטי לאלחוטי בקטע של איכות ויציבות? אני מחפש מכשיר שיהווה גם ראוטר וגם נתב כמו שיש לי עכשיו.. והדרישות שלי הם: 1) שיהיה איכותי ככל הניתן, המחיר לא משנה כרגע אבל לא משהו מטורף. תוך כמה חודשים הוא אמ…
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן, כמה שנים טובות יש לי את הLinksys WRT54GL (עם קשוחה של DD-WRT) והוא משרת אותי מעולה אבל הגיע הזמן לשדרג בגלל ביצועים אלחוטים בינונים והגיע הזמן לשדרג לתקן N. בחיבור חוטים מחוברים אצלי 2 מחשבים (אחד HTPC בסלון) ובחיבור אלחוטי מחשב נייד ועוד 3 מכשירים נוספים. (כולם תומכים בתקן N) התשתית היא הוט עם הוטנט בלי חייגן במהירות 12 מגה עם מודם של טומסון ואין לי בעיות/ניתוקים או משהו דומה. הבנתי שאופציות הכי טובות שלי(?) הם : TP-Link TL-WR1043ND (יש לו יתרון מבחינתי כי הבנתי שהוא היחיד עם תמיכה של DD-WRT) D-Link DIR655 Edimax BR6574N בנוגע לתקציב הוא גמיש עד ה500 שקל+-. איזה מהם הכי מומלץ ? והאם יש אפשריות אחרות בכלל ? מה בנוגע לנתבים החדשים של Linksys ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי ראוטר אלחוטי בתקן B/G שמתחבר למחשב שלי בעזרת כרטיס רשת חוטי. אפשר להשתמש בראוטר בתור כרטיס רשת אלחוטי בשביל להתחבר נאמר לשכנים? (רק לצורך העניין) איך עושים את זה? הראוטר הוא SIEMENS SL2-141 תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי ראוטר D-LINK 2650U. אבל אני כבר לא בבזק אלא בהוט ועדיין אני צריך אותו בגלל שיש לי מספר מחשבים ברשת קווית בבית שמקבלים את האינטרנט מהנתב וחיבור אחד אלחוטי שמתקבל גם כן מהנתב. כרגע מה שאני עושה זה מוציא כבל רשת מהמודם של הוט אל הנתב ובשאר החיבורים הנותרים את המחשבים הקווים הרגילים שלי - 2 מחשבים כרגע בגלל שאני לא יכול להקצות איי פי רק 1 כי אני צריך את האלחוטי יותר, בקיצור כרגע הראוטר מוגדר כסוויץ' אם הבנתי נכון לפי פורום אחר, בגלל שהראוטר לא משמש כמודם ומחייג אלא משתמש במודם של הוט שעובד לי ללא חייגן. הכל טוב ויפה כשאני מחבר משהו כמו 2 מחשבים אחד קווי ואחד אלחוטי, כשאני מתחיל לחבר יותר נדמה לי שהוא פשוט לא מחלק יותר IP וזה מתחבר במן קישורית מוגבלת לאחר התחברות בשני מח…
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה חטפתי באן בשרת מירק (irc.israel.net) סתם בגלל ויכוח עם אחד האנשים שם, ושאר האחראים לא מוכנים להסיר אותו, שמעתי שיש אפשרות להתחבר דרך שרת פרוקסי אנונימי ובכך להתחמק מן הבעיה, רציתי לדעת כיצד לעשות את זה ואם אפשר גם דוגמא לשרת כזה... עשיתי חיפוש בגוגל אך למרות מה שמצאתי לא הצלחתי להתחבר בכל זאת... אז אתם נשארתם התקווה האחרונה שלי... תודה.
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בשעה טובה ומוצלחת, שלושה ימים לפני המועד הנקוב, בזק באו להתקין לי ADSL. הוגדר גם חשבון בברק אונליין, שהפך להיות פעיל, אולם הטריד אותי משהו שהבחורה בשרות לקוחות אמרה לי - הקצב האופטימלי של הקו יהיה רק בעוד יומיים. נראה לי שזה מה שהיא אמרה. למישהו יש מושג למה היא עלולה להגיד כזה דבר ? מה זה אומר יומיים ? מה זה אומר קצב אופטימלי ? ולמה רק עוד יומיים ? זה הזמן שלוקח לשרתים של ברק להתחמם ? מה הקטע ?
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי ADSL 0.5M של WOW. משום מה כל פעם שאני משאיר בלילה את המחשב דולק כדי שימשיך להוריד קבצים - כשאני חוזר בבוקר למחשב אני רואה שבלילה הקישור לרשת נפל... יש לציין שכאשר אני גולש באופן "רגיל" אין התנתקויות כלל ואני גולש מוריד קבצים במהירות סבירה (בין 50 ל - 60). מישהו יודע אולי מה יכול לגרום לזה - או יותר חשוב - איך ניתן למנוע את זה?
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אני אפתח ואסביר איך הרשת מורכבת ולאחריה את הבעיה בכניסה לבית יש ראוטר אלחוטי המחובר למודם. ממנו יוצאים שני כבלי רשת סלולים בקיר לשני חדרים. בחדר א' יש מחשב אחד והוא מחובר ישירות לראוטר הראשי בחדר ב' יש שני מחשבים. מאחר ויש רק כבל רשת אחד הסלול בקיר ואין אפשרות להעביר נוספים, חיברתי ראוטר נוסף בחדר במתחבר לכבל שמגיע מהראוטר הראשי. הראוטר המשני מתפקד כסוויץ' ומתחבר לשני המחשבים בחדר ב'. כרגע כל המחשבים גולשים באינטרנט. חיבור רשת פנימית בין 3 המחשבים לא מתאפשר, והצלחתי לחבר רק בין 2 אלה המחוברים לראוטר המשני. מה עושים על מנת לחבר את כולם לרשת אחת מאחר ויש מדפסת משותפת? תודה רבה
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
שלום, רציתי לדעת מהם החסרונות בשימוש בכבל של טלפון לצורך חיבור בין 2 שקעי רשת. (הרעיון הינו להשתמש ב-2 חוטי טלפון כך שיהיו מספיק גידים לחיבור) תודה
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
שלום, מחפש מתאם אלחוטי חזק ומהיר שתומך בתקן AC יש לי כרגע את ה-TL-WN822N שקניתי בהמלצת Cheif והאמת שאני ממש מרוצה ממנו, אבל רוצה לשדרג למתאם תומך AC. טווח קליטה נדרש ~ 10M-5M אשמח להצעות. תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
טוב ככה, עוד איזה יומיים אני מקבל מחשב ישן ממישהו שלא צריך אותו כבר (פנטיום 2 נראה לי) לי יש את המודם ECI הכחול הזה,מה שכתוב עליו זה: B-FOCUS Router 270pr עכשיו אני עדיין לא הפכתי את המודם הזה לראוטר כי לא היה לי סיבה לעשות את זה אפילו שמצאתי את המדריך איך לעשות את זה עכשיו ככה, כרגע יש לי מחשב שאליו מחובר המודם הזה ובנוסף לזה למחשב הזה מחובר בכבל מוצלב מחשב אחר ואז אני משתמש בICS בשביל ששניהם יהיה להם אינטרנט עכשיו השאלה זה איך אני יכול להשתמש במחשב החדש בשביל שהוא תמיד יהיה מחובר לאינטרנט ושתי המחשבים האחרים יוכלו להתחבר דרכו שניהם בו זמנית אין לי שום בעיה להשיג כבלים (רגילים או מוצלבים) וגם כרטיסי רשת נחמדים בחינם לחלוטין השאלה היחידה זה איזה מערכת הפעלה להתקין על המחש…
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי כמה בעיות בזמן האחרון עם בזק בינלאומי עכשיו אני לא יודע מה לעשות להישאר בבזק ולהוריד את המחיר או לעבור לאורנג .. מה דעתכם?? האם יש למישהו חוות דעת מניסיון שלו אם אורנג ?? תודהה
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אופציית ה Wi Fi מופעלת תוכנתית ולא פעלה רצוף, בזמן האחרון גם שאני מפעיל את האופצייה ולמרות שהחיווי מראה שהרשת האלחוטית עובדת אין קליטה בשום מכשיר נייד (3 מחשבים ושני סמרטפונים). הרשת הרגילה שעוברת דרכו תקינה ואין שום בעיות, הדגם הוא WR740N. טיפים ורעיונות לפיתרון הבעייה יתקבלו בברכה. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. מה ההבדל ביניהם? 2. האם זה מצדיק את התוספת במחיר? 3. לא משנה איזה חברה הכרטיס רשת העיקר ללכת על הכי זול? (הכרטיס מיועד על מנת ליצור רשת מחשבים משותפת בין שני מחשבים) תודה רבה!
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי WIN7 יש לי מחשב נייד שמחובר על WIFI אני עובד עם 2 ראוטרים ראשי ומשני שעובד על WDS. המחשב נייד מחובר על המשני. וכשאני מנסה לצאת מקבוצה ביתית זה רושם לי לWINDOWS לא היית אפשרות להסיר את המחשב שלך מהקבוצה הביתית. בשאר המחשבים זה כן מתחבר לקבוצה לא עושה בעיות והם מחוברים ע"י כבל רשת.
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
עירית תל אביב הודיעה היום, 6 שבועות לפני הבחירות לראשות העיר, כי היא סיימה את השלב הראשון בפריסת רשת ה-WiFi העירונית. הרשת מכסה בעיקר את חופי הרחצה, הפארקים ונקודות הבילוי המרכזיות. בסה"כ מדובר על כ-60 נקודות ברחבי העיר המספקות בעלות רוחב פס של 20M כאשר לכל גולש מוקצה רוחב פס של חצי מגה. את מפת הפריסה של נקודות ה-WiFi ניתן למצוא ב-LINK הבא - http://gisn.tel-aviv.gov.il/iView2/index.aspx?layers=846,845&back=map&minx=176547&miny=660674&maxx=182568&maxy=663868&
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום כולם... אני עובר דירה בקרוב ולאחר שדיברתי עם הוט שדרגתי ל30MB כחלק ממבצע הטריפל של הוט ויחד עם זאת החלפת המודם הקיים של Thomson למודם HOTBOX שלפי טענתם של הוט המודם הנוכחי לא תומך במהירויות גבוהות כמו 30MB. רציתי לשאול איך באמת המודם HOTBOX כי הבנתי שבתור ראוטר הוא עושה בעיות.. אז עדיף לי לחבר אותו לראוטר שלי? Edimax BR-6204Wg שהוא די ישן אבל ממש בסדר ולא עושה לי בעיות בכלל. ולגבי ספקית האינטרנט.. כרגע בזק בינלאומי מספקים לי את האינטרנט (12MB)... ואני משלם להם 45 ש"ח לחודש. אין לי מושג כמה הם רוצים על 30MB אבל נראה לי שהרבה יותר ואני לא רוצה להמשיך לשלם סכומים כאלו. איך HOTNET? מישהו נתקל בבעיות איתם? באמת שלא אכפת לי שלא יהיה לי 30MB על בסיס קבוע אבל שלא יהיו נית…
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי אינטרנט של בזק והבוקר קמתי והרשת לא מתפקדת. התחלתי לאתר את התקלה ופתאום שמתי לב שיש גורם שמחלק כתובות 192.168.1.100 וכו' במקום 10.0.0.138. שכחתי שבעבר הרחוק חיברתי את ה LAN של הממיר לרשת (הנחתי שכך הממיר יקבל עדכון מהוט יותר מהר). בקיצור גיליתי שכנראה בעקבות עדכון לתוכנה של הממיר, הממיר החל לתפקד גם כמודם ראוטר.
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
שלום! יש לי בבית 4 מחשבים, אחד שמחובר לראוטר של TP LINK חיבור חוטי, 1 (A) נייד בחיבור אל חוטי, 1 (B) נייח בחיבור אל חוטי, ועכשיו תיקנתי עוד מחשב ©, התקנתי לו WINXP חיברתי אליו כרטיס רשת אל חוטי שמתחבר ל USB . דרך המחשב הנייח שמחובר אל חוטי (B) הגדרתי הגדרות לIP סטטי בשביל אימיול. כאשר אני מחבר את הUSB למחשב החדש © והוא מזהה את הרשת ומתחבר אליה, מופיעה הודעה במחשב (B) על IP CONFLICT ואי אפשר להתחבר לאינטרנט, והמחשב החדש © גם לא מתחבר למרות שהוא מזהה רשת. שני המחשבים האחרים עובדים בלי בעיות. יש למישהו רעיון ממה זה נובע? ואיך אפשר לתקן את זה? תודה!
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מאד מתעניין בנתבים המשולבים של draytek, הסתכלתי על דגמים כמו Vigor2920n, או Vigor2930n או Vigor2955. חשוב מאד : תמיכת בזוג WAN שתומכים במודמי כבלים\ADSL. חשוב מאד FIREWALL איכותי, יתרון לאפוציה לרשת אלחוטית N, ורשת 1GBIT, ניהול VPN, ודיי חשוב פורט USB לחיבור מודם 3G למקרי חירום, כולל אופציות ל-LOAD BALANCING בין ה-WAN השונים. אשמח לכל מידע ועזרה בנושא.
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מחובר דרך בזק בינלאומי - בחבילה של ה750KBPS מחשב אחד, בלי רשת ביתית, המודם לא משודרג. כיום יש לי אלקטל שהושאל לי מחבר , שצריך אותו בחזרה... אני מתלבט איזה לקנות...וההתלבטויות שלי הן: האם להתעקש על האלקטל השחור (כמו זה שהיה לי) למרות שבזק כנראה לא מוכרים אותו יותר? או שאפשר להתנחם באופציה החדשה שלהם , הסמסונג השקוף-כחול? או שכדאי לבחור באופצית המודם USB (ולזרוק את הכרטיס רשת- 3COM לפח) ? אשמח לשמוע ממכם תגובות מניסיון לגבי מחיר/מהירות ושאר אלמנטים.
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-