רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,518 דיונים בפורום זה
-
אהלן, הייתי מעוניין בבקשה לדעת אם למישהו יש מוצר mesh של אחת החברות (לא משנה איזה) והוא חיבר אותה לפייברבוקס 4K של הוט. אני יודע שאי אפשר להגדיר את הפייבר כמודם בלבד וגם לא כברידג' (את הפייבר הקודם כן היה אפשר לברידג' אבל זה גרם לו לאבד את כל הפיצ'רים). בקיצור, הפייברבוקס והמיני פייבר על הפנים ולמרות שאני משלם על 200 מגה אני מקבל מלא ניתוקים ובקושי 30 מגה. הוט אומרים שאין תקלה. אז אני מבין שזה המוצר והוא חרא. לכן חשבתי על ה-mesh. אשמח לדעת אם יש מישהו שהצליח לחבר.
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי מצרף לכם סרטון שהכנתי המסביר את ההבדל בין תשתית בזק לבין תשתית הוט בצורה טובה ואיך הם פועלים וגם תוספת נחמדה של תשתית הסיבים האופטיים מקווה שאהבתם ועזר למי שלא ידע עד עכשיו
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני יודע שיש אפשרות להשתמש בכבל רשת מצולב כדי לחבר 2 מחשבים בצורה קווית השאלה שלי אם יש דרך אחרת בצורה חוטית לחבר בין 2 מחשבים כגון כבל USB מיוחד או כבל אחר? (יש לי רק חיבור רשת אחד והוא מקושר לראטור ולא הייתי רוצה להוציא אותו כל פעם שאני רוצה לחבר את המחשב הנייד בצורה חוטית כדי להשיג מהירות העתקה בהרבה יותר גובהה מאלחוטי
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
טוב ככה, עוד איזה יומיים אני מקבל מחשב ישן ממישהו שלא צריך אותו כבר (פנטיום 2 נראה לי) לי יש את המודם ECI הכחול הזה,מה שכתוב עליו זה: B-FOCUS Router 270pr עכשיו אני עדיין לא הפכתי את המודם הזה לראוטר כי לא היה לי סיבה לעשות את זה אפילו שמצאתי את המדריך איך לעשות את זה עכשיו ככה, כרגע יש לי מחשב שאליו מחובר המודם הזה ובנוסף לזה למחשב הזה מחובר בכבל מוצלב מחשב אחר ואז אני משתמש בICS בשביל ששניהם יהיה להם אינטרנט עכשיו השאלה זה איך אני יכול להשתמש במחשב החדש בשביל שהוא תמיד יהיה מחובר לאינטרנט ושתי המחשבים האחרים יוכלו להתחבר דרכו שניהם בו זמנית אין לי שום בעיה להשיג כבלים (רגילים או מוצלבים) וגם כרטיסי רשת נחמדים בחינם לחלוטין השאלה היחידה זה איזה מערכת הפעלה להתקין על המחש…
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום יש לי שתי מחשבים שמחוברים דרך רוטירר איך אני מעביר קבצים אחד לשני? בxp בעברית? תודה
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום למישהו יש ניסיון עם הנתב החדש לש XIAOMI , דגם AX1800 שתומך ב-IP6? יש דיווחים שבקרוב יהיה עדכון שיאפשר יכולת MESH. אולי יהיה פתרון טוב וזול יחסית. https://www.gearbest.com/wireless-routers/pp_3006476960217309.html המלצות??
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, הייתי בבזק והכל עבד סבבה. עברתי לבאנדל של נטויז'ן וקיבלתי מהם ראוטר ויש לי בעיה מוזרה מאוד. בלפטופ מתנתק לי האינטרנט כל 5-10 דקות. (משולש צהוב - אין אינטרנט) במחשב אחר הכל עובד מצויין באותו זמן. אם אני מחזיר את הראוטר של בזק, אין ניתוקים בכלל. מה שמוזר שהניתוקים קורים רק עם הראוטר של נטויז'ן ורק במחשב ספציפי. מה שעשיתי: עדכון דריברים + BIOS לנייד IP קבוע לנייד עדיין זה לא עוזר. מה דעתכם, איך ניתן לפתור את זה?
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
עירית תל אביב הודיעה היום, 6 שבועות לפני הבחירות לראשות העיר, כי היא סיימה את השלב הראשון בפריסת רשת ה-WiFi העירונית. הרשת מכסה בעיקר את חופי הרחצה, הפארקים ונקודות הבילוי המרכזיות. בסה"כ מדובר על כ-60 נקודות ברחבי העיר המספקות בעלות רוחב פס של 20M כאשר לכל גולש מוקצה רוחב פס של חצי מגה. את מפת הפריסה של נקודות ה-WiFi ניתן למצוא ב-LINK הבא - http://gisn.tel-aviv.gov.il/iView2/index.aspx?layers=846,845&back=map&minx=176547&miny=660674&maxx=182568&maxy=663868&
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
התקשרתי ל-012 אתמול כדי לברר חבילות ומבצעים עבור לקוחות חדשים. נלקח מספר טלפון, תואמה שעה ונאמר לי כי יחזרו אלי יום למחרת ממחלקת מכירות; אתם בטח כבר מנחשים שלא חזרו... :-\ oh well, אמרתי לעצמי והחלטתי מתוך סקרנות ליצור קשר פעם נוספת ולו בכדי להעלות את העניין הזה, אבל הפעם המתנתי יותר מידי זמן על הקו וניתקתי. :-X בשלב הזה, כבר הייתי המום... מילא אחרי שהם מגייסים לקוח חדש אז השירות שלהם מתדרדר כי הוא כבר "שלהם", אבל אפילו בגיוס הם נכשלים ??? הם הרי צריכים לרדוף אחרי כל לקוח פוטנציאלי, "להפוך עולמות" בשבילו אתם וודאי חושבים... uber מוזר!!! כבר יש לי טעם מר בפה מחווית השירות הקלוקלת הזו. :-[
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי ADSL 0.5M של WOW. משום מה כל פעם שאני משאיר בלילה את המחשב דולק כדי שימשיך להוריד קבצים - כשאני חוזר בבוקר למחשב אני רואה שבלילה הקישור לרשת נפל... יש לציין שכאשר אני גולש באופן "רגיל" אין התנתקויות כלל ואני גולש מוריד קבצים במהירות סבירה (בין 50 ל - 60). מישהו יודע אולי מה יכול לגרום לזה - או יותר חשוב - איך ניתן למנוע את זה?
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מחובר דרך בזק בינלאומי - בחבילה של ה750KBPS מחשב אחד, בלי רשת ביתית, המודם לא משודרג. כיום יש לי אלקטל שהושאל לי מחבר , שצריך אותו בחזרה... אני מתלבט איזה לקנות...וההתלבטויות שלי הן: האם להתעקש על האלקטל השחור (כמו זה שהיה לי) למרות שבזק כנראה לא מוכרים אותו יותר? או שאפשר להתנחם באופציה החדשה שלהם , הסמסונג השקוף-כחול? או שכדאי לבחור באופצית המודם USB (ולזרוק את הכרטיס רשת- 3COM לפח) ? אשמח לשמוע ממכם תגובות מניסיון לגבי מחיר/מהירות ושאר אלמנטים.
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בזק מתקשרים " שלום יש לך אינטרנט מהיר?" כן יש לי דרך הוט " הייתי רוצה להציע לך אינטרנט דרכנו" יפה אבל אתם מוגבלים ל-5 ודרך הוט יש לי 12 " בהוט אתה מקושר דרך קו שיתופי ואצלינו זה קו פרטי" למה אני צריך 5 מבזק כשיש לי 12 מהוט " בדקת את מהירות הקו ? זה קו שיתופי אז יש לך בטח פחות" גברת, אני בודק כל יום ויש לי 12 מלא. טוב אצלך זה משהו נדיר, בדרך כלל מקבלים פחות וירדה מהקו. :s05:
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי בעיה ב Utorrent, הפורט שם מוגדר כ 31519. פתחתי את הפורט בראוטר (סימנס SL2-141). יש תקופות שבהן הפורט פתוח ויש תקופות שהפורט חסום. מישהו רואה סיבה הגיונית אחרת?
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אנו מעוניינים לקנות ראוטר אלחוטי טוב דרישות: מהירות יציבות אמינות שלא יהיו התנתקויות (אני שומע כל מיני סיפורים על ראוטרים של TP-LINK שמתנתקים אחרי יום ללא פעילות) הבית שלנו פשוט, בלי מפלסים, בלי ממ"ד מדובר על מחשב שולחני+מחשב נייד אנו מחוברים דרך HOT ו-012 במהירות 1.5 מגה מחיר: עד 200 ש"ח תודה רבה מראש, אביעד
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכם, יש לי מהירות אינטרנט של TOP 40MB והראוטר של בזק שווה לתחת. יש איתו הרבה בעיות וחשבתי לקנות ראוטר אחר ולהגדיר את הראוטר של בזק כBRIDGE. על איזה ראוטר אתם ממליצים לקנות? רוצה לציין, שיש לפחות 5~10 מכשירים שדורשים אינטרנט אצלנו בבית.
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
מאז שהפכתי את המודם לפרו אני לא יכול לעשות Tracert(בדוס...) לשום מקום... זה מראה לי Timeout... אבל הפקודה Ping כן עובדת. מה לעשות? איזו פקודה אני צריך לרשום כדי שזה יהיה אפשרי? ??? :veryangry: נ.ב המודם מחובר ל-Switch ודרכו אני מתחבר.
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
גולן טלקום פותחת הבוקר בהליך רישום מוקדם לשירותי הטריפל שלה שיכללו אינטרנט, טלפון וטלוויזיה.המעוניינים יכולים לבצע את הרישום יש לבצע באתר האינטרנט היעודי שהוקם לצורך כך – http://www.golanbox.co.il. השירות יתבסס על קופסא חכמה אחת שתקרא, באופן לא מפתיע, Golan Box.
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
השתדרגתי ל 50Mb בבזק (אני אמור לקבל תוך ימים ספורים את המודם-ראוטר VDSL שלהם) ,ועכשיו אני תוהה אם המחשב שלי יתמוך במהירות הזאת. המחשב שלי הוא פנטיום 4 2.4Gh עם 2GB זיכרון RAM, וכרטיס-רשת מובנה בלוח-האם. פרטי כרטיס הרשת בתמונות המצורפות. טכנאי בזק שדיברתי איתו היום אמר לי שקיים חשש שהמעבד שלי חלש מדי למהירות כזאת, אבל הוא לא בטוח, וגם לא ידע לומר איך זה יתבטא. לגבי כרטיס הרשת: באתר של הוט, למשל, כתוב שבשביל מהירות מעל 16Mb חייבים כרטיס רשת עצמאי (לא על-גבי לוח-האם). דעתכם?... [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי אינטרנט 12 מגה של בזק בין לאומי והוט בחיבור ישיר של המודם האינטרנט עובד בסדר, אחרי חיבור של הרואטר (trendnet tew 431brp) בצורה חוטית האינטרנט נורא איטית (בSPEEDTEST.NET יצא לי שהחיבור שלי הוא 0.85) איך מסדרים את זה? תודה...
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי שלום! חג שמח אני מעוניין להגדיר בראוטר שלי ip קבוע. דגם הראוטר: ראוטר+מודם TP-Link Archer VR600 V2.0 AC1600 Gigabit VDSL/ADSL 1600Mbps מפרט מלא של הראוטר באתר היצרן: https://www.tp-link.com/au/home-networking/dsl-modem-router/archer-vr600/#overview אני מתכוון כשאני מנתק את הראוטר מהחשמל ומחבר שוב ה ip נשאר בכתובת שלו תמיד ולא משתנה לעולם! ידוע לי שיש אפשרות לשלם כסף על ip קבוע אבל אני מחפש דרך חלופית ללא עלות אני צריך ip קבוע בשביל ה DVR/מצלמות בבית
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, מחפש מתאם אלחוטי חזק ומהיר שתומך בתקן AC יש לי כרגע את ה-TL-WN822N שקניתי בהמלצת Cheif והאמת שאני ממש מרוצה ממנו, אבל רוצה לשדרג למתאם תומך AC. טווח קליטה נדרש ~ 10M-5M אשמח להצעות. תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לחבר שלי בעיה כל פעם שהוא מנסה להכנס לאתר הדפדפן ( Internet Explorer 6) כותב לו אין אפשרות למצוא את דף החיפוש! :hanged:
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
במחשב הנייח שלי יש לי כרגע כרטיס רשת אלחוטי "רגיל" עם אנטנה אחת. אני קולט את הראוטר שלי שם על POOR בXP לא משנה איך אני מכוון את האנטנה. עם מחשב נייד אני קולט באותו המקום על 4 או 5 קווים אבל על תקן N ( אפשר לראות את זה בחלונות 7) יש לי ראוטר EDIMAX BR6524N האם כדיי לקנות כרטיס רשת שתומך בN למחשב הנייח בשביל לשפר את הקליטה? מה שמצאתי זה Edimax EW-7728 עם 3 אנטנות - 190 ש"ח בKSP Edimax EW-7727 עם 2 אנטנות - 165 ש"ח בKSP
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני רוצה לשים מחשב שרת בין המחשב שלי לבין המחשב אחי. אני כרגע מחובר ל ADSL ורציתי ששינו נוכל לגלוש באינטרנט לשנינו יש אותו כרטיס רשת ומערכת WinXP. המחשב שישמש כשרת הוא מחשב פשוט (לא משנה כרגע איזה) באופן כללי רציתי לדעת מה זה נותן לי אם אני שם שרת בין שני המחשבים ?(למרות שאני לא יודע לעשות את זה) ובאופן כללי מה אני צריך לעשות במחשב שמשמש כשרת ?(נניח שהוא ריק) ! אם למישהו יש איזה לינק למדריך בעברית זה יהיה מצוין .
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי WIN7 יש לי מחשב נייד שמחובר על WIFI אני עובד עם 2 ראוטרים ראשי ומשני שעובד על WDS. המחשב נייד מחובר על המשני. וכשאני מנסה לצאת מקבוצה ביתית זה רושם לי לWINDOWS לא היית אפשרות להסיר את המחשב שלך מהקבוצה הביתית. בשאר המחשבים זה כן מתחבר לקבוצה לא עושה בעיות והם מחוברים ע"י כבל רשת.
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-