רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,497 דיונים בפורום זה
-
הבנתי שהנתב האלחוטי הזה מומלץ יותר מאשר DLink 614, למרות שכרטיס הרשת בלפטופ הוא של DLINK. הבעיה היא ש ZAP כמעט ולא מוצא בשום חנות את הנתב הזה (רק במשרדיה) - תפוצתו מבחינת שיווק מועטה מאוד. 1. האם זה לא חשוד ?? בדרך כלל מוצרים טובים נמצאים בחנויות רבות, האין זה חשוד שתפוצתו מועטה מאוד, ואין לא כמעט דורשים ? 2. מישהו יודע היכן עוד באיזור המרכז אפשר לרכוש את המוצר הנ"ל ? (לא חייב להיות חנות מקוונת) Thanksssssssssss
-
- 0 תגובות
- 767 צפיות
-
-
היי, רכשתי אתמול מודם ראוטר של חברת EDIMAX דגם AR-7265WnA, אחרי שחברתי והגדרתי לפי חוברת הדרכה, אין תקשורת בין המחשב למודם. זאת אומרת, כל הנורות דולקות, יש ADSL. כאשר אני מתחיל את ההתקנה דרך ה WIZARD, מכניס סיסמה.... ומשם מקבל הודעה Please check the connection. נראה כי כרטיס הרשת של המחשב לא מקבל תקשורת מהמודם. האם אתם מכירים את התופעה? ויכולים לסייע לי בפתרון הבעיה. תודה לכלום, ניר
-
- 1 תגובה
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכולם צריך סיוע, לאחר סיום שיפוץ גדול בבית, באחד מהחדרים כבל ה rf לא עובד נפגע איפשהו בדרך כנראה. מה עושים במקרה זה? הרי הכבל לא עובר בתוך צינור או משהו כזה שאפשר פשוט להחליף. במידה ואני מזמין צוות מתקינים של הוט, מה יש לעשות? הדבר האחרון שאני רוצה לעשות זה שיעשו כבל חיצוני שיעבור על הפנל או משהו כזה. תודה לכולם
-
- 0 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
האם ניתן להקים רשת בין מחשבים ע"י חיבור כבל paraller שמחובר ליציאות ה LPT1 שלהם ??? והאם זה יתפקד כמו רשת רגילה ?? ואם לא אז מה אני יכול לעשות עם "רשת" כזאת ?
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
במהלך הלילה עבר האתר שלי http://www.NetCHEIF.com שדרוג קטן. על פניו השדרוג עבר בהצלחה והאתר נראה תקין. למרות זאת, אם מישהו מכם נתקל בבעיה - שידווח לי בבקשה. פרט לכך שימו לב שעתה ניתן לגשת לאתר גם מה-URL הישראלי http://www.NetCHEIF.co.il. הקבוצה של NetCHEIF ב-FACEBOOK מתקרבת ל-500 חברים.... https://www.facebook.com/NetCHEIF
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בעבר כניסת USB בראוטר המאפשר יצירת כונן רשת בלתי תלוי במחשב אחר ובזמינותו, היתה קיימת רק בראוטרים יקרים מאוד. כיום הפונקציה קיימת בלא מעט ראוטרים זולים ומשתלמים. אני מניח שלהרבה מכם יש ראוטר ישן, ולא היתה אפשרות ריאלית לקנות ראוטר עם אותה הפונקציה. אבל אם הייתם קונים ראוטר עכשיו, ובהתחשב בכך שזה לא ממש מייקר את המחיר, האם פונקציה כזאת תהיה שימושית בשבילכם? גם אם לא, האם תהיו מעוניינים בפונקציה למקרה(הידוע או לא ידוע) שבעתיד היא תהיה שימושית?
-
- 16 תגובות
- 3.6k צפיות
- 1 follower
-
-
כמה יעלה לי לבטל את הקו של ה-isdn? אני יכול פשוט לעשות המרה של ה-isdn ל-adsl ואז קו ה-isdn יתבטל?
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי מודם של הכבלים בבית ו switch חיברתי את המודם ל switch ואת שני המחשבים גם הבעיה שאני לא מצליח להתחבר משניהם ביחד רק מאחד אם אחד כבר מחובר אז שאני מנסה להתחבר מהשני הוא אומר לי שמישהו כבר התחבר עם ה user הזה. אמרו לי שאני צריך לבקס מנטוויז'ן חיבור קבוע עם IP קבוע ואז זה יעבוד נטוויז'ן לא ממש מוכנים לתת לי את זה מה אני עושה? והאם ישנה דרך אחרת?
-
- 6 תגובות
- 808 צפיות
-
-
היי, יש לי כרטיס רשת של TPLINK אשר התקנתי לפני כמה ימים. לאחר חיבורו והעלאת דרייברים שלו, לא הצלחתי להתחבר לאינטרנט (קיבלתי כתובת 169 והודעת שגיאת קישוריות מוגבלת). משיטוט באינטרנט מצאתי המלצות על שינוי ההגדרות שלו ל 100mb / Full Duplex ואז באמת קיבלתי קישור טוב. בינתיים, ווינדוס (XP) הוריד לי מלא עדכונים שבסיום ההתקנה שלהם שוב קיבלתי את אותה הודעה ארורה לפתע פתאום. שמתי לב שההגדרה שונתה שוב ולכן שיניתי אותה בעצמי פעם שניה ל 100mb / Full Duplex . להבדיל מפעם שעברה, גם לאחר השינוי הנ"ל קיבלתי כתובת 169 ואת הודעת הקישוריות המוגבלת. ניסיתי להציב את ההגדרה על 10mb / Full Duplex ורק אז קיבלתי שוב חיבור אינטרנט יציב. מישהו יכול להסביר לי בקצרה מה לעזאזאל קורה כאן - מסקרן אות ו…
-
- 1 תגובה
- 795 צפיות
-
-
יש לי ראוטר של dlink.. האם אני יכול להשתמש ב-access point רק של dlink או של כל חברה אחרת??
-
- 1 תגובה
- 745 צפיות
-
-
יש לי נתב של EDIMAX עשיתי בדיקה ורק כאשר אני עושה DISABLE לפיירוול במחשב הראשון אני יכול לגשת לקבצים המשותפים במחשב השני. אני לא יודע בכלל מהם הפורטים שאני צריך לפתוח ואיך בכלל פותחים אותם תודה
-
- 1 תגובה
- 963 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה בחיבור האינטרנט (התחילה בבוקר ליפני כן הכל תקין) אני לא מצליח להיתחבר לאינטרנט מופיעה לי שגיאה 815 יצרתי קשר עים NETVISION והם טענו שמיספר שגיאה זו מראה על בעיה בבזק דיברתי אים נציג של בזק והוא טען שיש בעיה בכרטיס רשת או בדרייבר הסרתי את הדרייבר והתקנתי מחדש ובדקתי במנהל ההתקנים ואין סימון של בעיה בכרטס הרשת הדרריבר הותקן מדיסק ההתקמה של לוח-האם הסרתי והתקנתי כמה פעמים ולא עזר כלום ושוב החל הטירטור בין הספק לתשתית אני כבר לא יודע מה לעשות האים ישנו פיתרון או דרייבר יותר עדכני כי אני לא יודע האים הדרייבר באתר של GIGABYTE יותר עדכני ממה שיש בדיסק ההתקנה וגם שאני מסיר את הדרייבר ומכניס את דיסק ההתקנה הוא מסומן בצבע אפור דהוי ורשום מותקן ובפועל הדרייבר …
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כבר זמן רב שיש לי בעיות עם SKYPE, כשאני מדבר עם מישהו שגר בארץ זה עובד חלק, אבל עם חו"ל אז אף פעם לא עובד טוב. בעבר היתה בעיה ששמעו אותי ואני לא הצלחתי לשמוע כלום ( זה היה מקוטע ) ועכשיו זה הפוך, אני מדבר עם מישהו בבריטניה, אני שומע אותו יחסית בסדר ( לא באיכות של טלפון ) אבל הוא מתקשה לשמוע אותי, זה מקוטע ואני צריך לדבר מאוד מאוד לאט, משהו כמו מילה מילה, כדי שהוא יבין מה אני אומר. מה יכולה להיות הבעיה ? האם זה האינטרנט שלי איטי מדי ? אולי שלו ? אולי קצב ה - Upload שלי לא מספיק טוב ? אני גולש עם ADSL ועם 012, במהירות של 1.5 מגה. באופן כללי, מה יותר טוב, ADSL או כבלים ?
-
- 4 תגובות
- 841 צפיות
-
-
בעבודה אצלינו יש שרת ואליו מחוברים כל מחשבי המשרד על ידי תוכנה כזו (אולי טרמינל?) שאם אני לוקח את העכבר לראש המסך אז אני יכול למזער את המסך הנוכחי שלי (שהוא של השרת) ולחזור למחשב המקומי. (מדובר על WIN200). מה עלי לדעת כדי לתמוך ברשת הזו? והיכן אני מוצא חומר\הדרכה על כך? אציין שלא אני הקמתי אותה ואין לי שמץ של מושג ברשתות. צריך הכל מאפס.
-
- 3 תגובות
- 579 צפיות
-
-
אני מתלבט בין 3 ספקים : EXPRESS VPN , NORDVPN , PROTONVPN מה הכי טוב ? שלושתם מחוץ ל 14 עיניים , מה הכי טוב לקחת ?
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
מחפש המלצה לראוטר עם מודם ADSL מובנה. הבעיה - ברשותי מודם ADSL מסוג USB. המטרה - להגיע לראוטר על מנת לחבר מספר מחשבים ללא תלןת אחד בשני. מבקש המלצות: 1. האם ניתן לבקש מבזק להחליף מודם (כבר ישן)? 2. לקנות ראוטר + מודם משולב? ואם זו התשובה - אז אני צריך המלצות.
-
- 0 תגובות
- 810 צפיות
-
-
יש לי רואטר מודם level one מבזק! wbr 3407a איך אני פותח פורטים תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 737 צפיות
-
-
שלום לכולם בפורום אני מנוי של אינטרנט זהב כבר 3 שנים, והיו לי כמה ניסיונות קשים עם ספקיות אינטרנט אחרות, אך דבר כזה אף פעם לא קרה לי... סה"כ ביקשתי להתנתק... אני לא מאחל לאף אחד לעבור את הסיוט הזה... תגיבו מה דעתכם... נ.ב - איזה ספקית עדיף לבחור עכשיו? ואם אתם מנוים שלה, אז כמה אתם משלמים ספק \ תשתית?
-
- 22 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני עכשיו בנטויז'ן ובכל מקום שאני שומע שהם הכי גרועים,מה הבעיה איתם לעומת ספקים אחרים? לאן אתם ממליצים לעבור?
-
- 3 תגובות
- 609 צפיות
-
-
-
ברשותי נתב אלחוטי D Link DI +614 בנוסף ברשותי כרטיס רשת אלחוטי DWL 650+ ללפטופ הכל עובד מצויין. כעת ברצוני להוסיף מחשב נייח נוסף לרשת, אך מכיוון שהוא מרוחק מהנתב האלחוטי, עלי לצייד גם אותו בכרטיס רשת אלחוטי, במקום חיבור ישיר עם כבל רשת. על איזה כרטיס רשת אלחוטי למחשב נייח אתם ממליצים ? תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי האינטרנט שלי 5 מגה בבדיקות הורדה זה מוריד על 600 וזה סבבה אבל יש תופעה מוזרה ברגע שאני מפעיל את תכנת האנטיוירוס המהירות בבדיקה יורדת ל400 ניסיתי כמה אנטיוירוסים וגם כמה אתרי בדיקה והתוצאות זהות בהכל למה זה ומה עושים?
-
- 2 תגובות
- 694 צפיות
-
-
קיבלתי מחשב חדש לפני מספר ימים ושמתי עליו win 7 .לאחר כמה ימים משום מה לא יכולתי להיכנס לאתרים כמו:תיק דבקה,באתר של אגד תיכנון מסלול, בנק הפועלים והאתר של האונ' ... . התופעה היא כך אני מנסה לעלות את הדף אבל לאחר דקה שתיים של טעינה הדפדפן מפסיק ומודיע על שגיאה. ניסיתי להתקין עוד דפדפנים אבל זה לא עזר לחלוטין, כאשר אני מפעיל בopera את אפשרות הטורבו אני יכול להיכנס גם לדבקה ולאגד ללא שימושיות של תיכנון מסלול. איך אפשר לסדר את זה? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום. יש לי אנטנה 9bd outdoor של tp-link. היא מיועדת לחיבור לראוטר כמובן. השאלה היא האם יש טעם לחבר אותה למחשב הנייח, אם זה יתן קליטה יותר טובה, או שהיא מיועדת רק לשידור מהראוטר? (יש לי אחת כזו מחוברת כבר לראוטר).
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי בעיה בשיתתוף קבצים מווינדוס 7 לסטרימר SIDEWINDER. כשהיה לי ווינדוס XP לא היה לי בעיה אם השיתוף אבל עכשיו שיש לי ווינדוס 7 ברגע שאני נכנס לסטרימר ונכנס לתיקיה ששיתפתי אז הוא דורש ממני סיסמה ואני לא מצליח לבטל אותה. החיבור נעשה כך: מחשב -->חיבור קווי -->ראוטר --> חיבור קווי ---> סטרימר
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-