רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
ברשת הביתית מחוברים 4 מחשבים: 3 נייחים ואחד נייד. שלושת המחשבים הנייחים מחוברים חוטית לנתב, והמחשב הנייד מחובר אלחוטית לאותו נתב. בנוסף קיים חיבור חוטי, העומד לרשות המחשב הנייד. שני מחשבים נייחים עובדים עם Windows 7 והנייח הנוסף והנייד עובדים עם Windows XP SP3. הבעיה היא עם המחשב הנייד. כאשר נכנסים ל-My Network Places, לא רואים תיקיות אשר הוגדרו כ"משותפות" על ידי המחשבים האחרים. בכל מחשב אחר (כולל זה עם ה-XP) ניתן לראות אותן. במחשב הנייד ניסיתי להפעיל את ה-Network Setup Wizard באופן, שאני מגדיר את המחשב הנייד כחלק מרשת ביתית ומחובר לנתב. אין תוצאות. גם כשחיברתי את המחשב הנייד לנתב חוטית, זה לא עזר. יש למישהו רעיון?
-
- 2 תגובות
- 998 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה עם שיתוף התקנתי רשת אלחוטית, מחשב אחד מחובר מהמודם לנתב והמחשב השני הוא Wireless נייד של אחי שנינו גולשים בכיף הכל סבבה חוץ מהקטע של השיתוף אני יכול להכנס למחשב שלו אבל כשהוא עם הנייד נכנס ל"מיקומי הרשת שלי" ולוחץ על המשתמש שלי פעמיים זה מבקש ממנו שם משתמש וסיסמא ולא הצפנתי את זה בכלל ניסתי לאפס את ההגדרות אבל זה שוב עושה שם משתמש וסיסימא ואם לא אז הוא רושם שגיאת איקס אדום שאין לו אישור אבל נתתי אישור שליטה מלא והכל ושנינו תחת השם WorkGroup אני כבר לא יודע מה הבעיה... בבקשה תעזרו לי כדי שגם הוא יוכל להכנס למחשב שלי ולא רק אני לשלו שזה לא יעבוד בכיוון אחד... ואם כבר פתחתי אשכול אז איך אני פותח פורטים לאימיול לשני כתובות איי פי בהגדרות הנתב זה נותן לילפתוח …
-
- 4 תגובות
- 684 צפיות
-
-
התקנתי את פיירוול מקפי ונאלצתי להסיר אותו (התצוגה שלו לא הייתה טובה, כנראה עקב התנקנת sp2) לפני שהתקנתי השתמשתי בתוכנה שנקראת ipmailer ששולחת את כתובת האיפי של המחשב לדואר אלקטרוני ומשתמשת לצורך כל ברשת דואר stmp (במקרה שלי שרת הדואר של בזקנט) לאחר שהסרתי את הפיירוול התוכנה לא מצליחה לשלוח דוא"ל דרך פורט 25 ומשהו חוסם אותה (קודם לכם הכל היה בסדר) האם ייתכן שלאחר הסרת הפיירוול התוכנה עדיין חסומה? האם יש פתרון חוץ מפרמוט מחדש?
-
- 0 תגובות
- 786 צפיות
-
-
מה המצב אנשים ?.. עשיתי רשת בבית בין המחשב שלי למחשב של אחי . לפעמים הייתי מעביר אליו קבצים ששוקלים הרבה דרך האייסיקיו או המסנג'ר והכל היה טוב ויפה . יום אחד בטעות עשיתי Uninstall על ה - Local Area Connection שלי, כי התבלבלתי בינו לבין ה - Local Area Connection שהפלאפון שלי הכין כשהתקנתי את התוכנה שלו כדי להעביר קבצים מהמחשב אליו וההיפך . ניסיתי לסדר שיהיה כמו שהיה מקודם וכשניסיתי להעביר אליו קבצים דרך האייסיקיו או המסנג'ר זה ישר כתב אצלו Rejected ! זה לא מצליח להעביר לו קבצים מהמחשב שלי לשלו ... המחשב שלי וגם שלו גם ככה היו זקוקים לפירמוט, אז ניצלתי את ההזמדנות ופירמטתי את המחשב שלי ושלו . אחרי שהתקנתי את ה - Windows בשתי המחשבים עשיתי שוב רשת והתקנתי עדכונים למחשבים שלנ…
-
- 7 תגובות
- 700 צפיות
-
-
בעיה עם שליכת מייל של GMAIL רושם לי את ההודעה הבאה : הכתובת "bo55@netvision.net.il" בשדה "אל" לא זוהתה. ודא שכל הכתובות מופיעות בתבנית הנכונה. הכתובת מופיעה בשורה הנכונה אך משום מה GMAIL לא יכול לשלוח מייל זה ואחרים למה ? מה עושים
-
- 2 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
יש לי בבית רשת אלחוטית ניסיתי להתקין filezilla על אחד המחשבים ואז להתחבר אליו ממחשב אחר באותה רשת מה הסיבה שפינג כן מגיע למחשב אבל FTP הוא מסרב לקבל ? פתחתי לו את פורט 21 גם בTCP וגם בUDP .
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה עם קראית מיילים באמצעות תוכנת אוטלוק אקספרס. עד היום לא היתה לי שום בעיה. הגדרתי את השרת היוצא והנכנס mail.my-domain.com פורטים 25 ו 110. זה עבד ככה כמה שנים, עד שהיום בבוקר הוא התחיל לכתוב לי שיש בעיה והוא לא יכול להתחבר. רק אחרי שהפעלתי את האפשרות SSL וזה שינה לי את הפורטים ל 25 ו 995 זה חזר לעבוד, הבעיה המוזרה היא שממחשבים אחרים שיושבים מחוץ לרשת הזאת, זה עדיין עובד ללא SSL ובפורט 110. וברשת הספציפית הזאת ששם יש לי IP קבוע ואני לא יכול לשנות אותו, זה לא נכנס דרך 110. יש למישהו מושג מה יכולה להיות הבעיה? לא היה שום שינוי בהגדרות של הראוטר. חשבתי אולי בעיה בחברת אכסון ששם יושב האתר שלי, אבל עובדה שזה עובד מכל מקום רק לא מהרשת שלי. יכול להיות שבזק חסמו את…
-
- 8 תגובות
- 953 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה עם כל תוכנות ההורדה (אימיול ליימוויר ביטורנט וכו') יש לי אינטרנט 1וחצי מגה והמחשב שלי ברשת עם ראוטר של LEVEL ONE לא אלחוטי. קיצור שאני מוריד בFTP רגיל הוא מוריד לי על 150 180 מגה. אבל אם אני מוריד מאיזה תוכנת הורדה הוא מוריד לי מקסימום 20 מגה ונתקע לי על 2מגה. אמרו לי משהו שצריך להוסיף פורטים בראוטר או משהו. מישהו יודע אולי מה הבעיה ויכול לעזור לי בבקשה?
-
- 7 תגובות
- 815 צפיות
-
-
שלום אני לא יודע ממש אם זה הפורום המתאים אבל בכל מקרה.. פירמטתי את המחשב אתמול הגדרתי את החייגן הכל טוב ויפה . האינטרנט אקספלורר עובד בסדר . אבל תוכנות אחרות כמו למשל בדיקת הרישיון של מיקרוסופט לבדיקת החוקיות של עותק xp לא יכול להתחבר לאינטרנט גם icq (אפילו לא מראה שגיאה כלשהיא) גם עידכון של אנטי וירוס לא עובד. מה יכול להיות הבעיה? זה נראה כאילו הם לא מזהים את החיבור לאינטרנט אוא משהו כזה אפילו ניטרלתי את הפיירווול ועדיין הבעיה ממשיכה. תודה מראש לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
היי, פתחתי נושא דומה בפורום תוכנה אתמול בערב, ומתוך 80~ צפיות אף אחד לא ידע לעזור.. אז אולי לפה זה גם יכול להתאים. אתמול החלטתי לחדש קצת את האוסף שירים שלי, והורדתי תוכנות כמו SababaDC, RevConnect, BearShare וכו'. כולן על בסיס DC++. בחלקן אני בקושי מצליח להתחבר להאבים, בחלקן אני לא מצליח אפילו לבצע חיפוש כמו שצריך, ובחלקן זה מוריד על מקסימום 3kbps. אני מבין קצת בכל מה שקשור לפתיחת פורטים ולכן הופתעתי שלמרות הגדרות נכונות זה עדיין לא עובד כמו שצריך. אפילו על Passive Mode זה לא עושה כלום. בנוגע לספקי אינטרנט - יש לי ספקים של בזק וברק, בשניהם אותו סיפור. מישהו מכיר את הבעיה? יודע מה הסיבה? יש פיתרון? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 623 צפיות
-
-
היי יש לי מודם AZTECH 600E שמתפקד כראוטר, עם האב לשני מחשבים. אני משתמש ב XPx64 קודם כל השאלות הכלליות: 1. מה זה IGMP 2. מה זה DMZ? 3. הייתה לי בעיה עם התוכנה SABABADC שאמורה לעבוד על חיבור ישיר. כשאני עובד במצב פסיבי, היא מורידה בסדר גמור (ביחס לשראזה למשל), אבל אני לא מצליח לעבוד במצב פעיל ולנצל את החיבור הישיר של התוכנה. הגדרתי בראוטר חוקים לפורטים 412 ו 1412 גם TCP וגם UDP. מה לא עובד כמו שצריך...? תודה מראש, שחר
-
- 1 תגובה
- 819 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 519 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי ראוטר של אדימקס הרגיל הוא מחובר למודם אלקטל הישן home מחובר על pptp(כמובן) האינטרנט תמיד מחובר והכל בראוטר מוגדר להיות אוטומטי.. הקטע הבעייתי הוא שלפעמים אני רואה במחשב שלי התקשרות איטנרט כאילו גישור אינטרנט מחובר ואז יש לי 2 מחשבים בצד למטה כאילו יש לי אינטרנט רגיל (dmz) ולפעמים זה לא מופיע.. והאינטרנט בכל זאת מחובר.. ממה זה נובע? תודה מראש לעוזרים..
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
יש לי שתי מערכות אקס פי פרו SP2 רק במחשב עם האינטרנט יש לי פיירוול יש לי שני כרטיסי רשת ניסיתי את כל המדריכים והעצות פה וכלום לא עזר מישהוא יכול לעזור???
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
עברתי היום מ3 מגה של 012 ל5 מגה של בזק בינ"ל. האינטרנט בקושי עובד. הביטורנט מוריד בסדר, וכשאני עושה בדיקה באתר של 014 זה מוריד בקצב שזה אמור להוריד, אבל לגוגל לדוגמה אני לא יכול להיכנס בכלל, לפייסבוק לוקח איזה 30 שניות להיטען וגם אז לא כל התמונות עולות, ועוד מלא אתרים בכלל לא עולים... לדוגמה לTL לוקח איזה 5 שניות לעלות ואז זה העלה רק חצי דף, כלומר יש לי להכניס שם משתמש וסיסמה אבל זה עוד לא טען את החלק של הכפתור אישור אני אתקשר אליהם מחר אבל עד אז יש משהו שאפשר לעשות? עוד דוגמה: הפורומים של גיימר עובדים ממש מהר, אבל האתר הראשי עצמו לא עולה לי בכלל! הבעיה כ"כ מוזרה שאני לא מצליח להבין אותה אפילו. אתרים מסויימים עובדים מהר, אתרים מסויימים לא עולים בכלל, חלק עולים חלקית וחלק …
-
- 4 תגובות
- 725 צפיות
-
-
זה הולך ככה חברים חבר שלי רצה לעשות רשת בין 2 מחשבים אז אבא שלו בירר והביא switch אז הוא חיבר כבלים הכל יפה וטוב הוא חיבר את המודם לswitch ואז יש עוד 7 יציאות פתוחות יעני אפשר לחבר עוד 7 מחשבים מחברים למחשב הראשון פועל מחברים למחשב השני לא פועל יותר נכון לא מעביר כלל נתונים בכרטיס רשת חיברתי רק את המודם למחשב עם הכבל רשת שלו ולא מעביר בכלל נתונים נכנסתי להגדרות של כרטיס הרשת ונדהמתי שפורט 802 היה בכלל נעול פתחתי אותו וגם לא עזר טוב נכנסתי לcmd רשמתי ipconfig/renew והוא רשם לי שגיאה בDHCP הכרטיס רשת שלו מעביר הוא של 1 ג'יגה הוא מובנה על לוח של MSI 915P/G NEO2 תוכלו לעזור לי בבקשה
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. את הנתב Linksys BEFSR41 יש לי כבר בערך שנה וחצי. בזמן האחרון הנתב חוסם לי כמעט כל פורט אפשרי (כולל מסנג'ר, תוכנות שיתוף, משחקים וכו') ואין דרך לפתוח את הפורטים. ניסיתי לפתוח את הפורטים ידנית כמו תמיד דרך הממשק של הראוטר (מה שתמיד עבד) ועכשיו הפונקציה הזאת חדלה מלעבוד בכלל. לא משנה איזה פורט או טווח אני מגדיר לראוטר שיהיה נגיש, זה לא עובד. הפונקציה של DMZ בכלל לא עובדת. ווידאתי שאני מגדיר את הפורטים לIP הנכון (יש לי שני מחשבים, הגדרתי שיווצרו רק 2 כתובות ממילא), עדכנתי קושחה ועדיין כלום לא עובד ואני דיי מנוע מלעבוד על המחשב. ניסיתי ליצור אפילו מעין "DMZ ידני" שכזה ע"י כך שבטווח פורטים פתוחים הגדרתי שכמעט הכל יהיה פתוח (1-65000), כמובן רק בשביל הניסיון. אבל גם זה לא …
-
- 0 תגובות
- 469 צפיות
-
-
שלוםאשמח אם תעזרו, זו אמורה להיות בעיה די פשוטה... קניתי לפטופ, ומכיוון שאני נע ונד בין 2 בתים, הגדרתי לו חייגן עבור בית אחד, שם הכל סבבה, אולם, בבית השני.... יש לי בבית השני ראוטר, של אדימקס, המחבר 3 מחשבים. הוצאתי את הכבל רשת מאחד מהם והכנסתי אותו למחשב הנייד. בדקתי כי יש תקשורת בין הראוטר והנייד, ויש. אין בעיה. נתתי לנייד כתובת תקינה בהגדרות TCPIP וגם כגייטווי את הIP של הראוטר עכשיו שאני מנסה לפתוח דפדפן הוא פותח לי את החייגן. לדעתי אני פשוט צריך להגדיר למחשב ל"חפש" אינטרנט דרך הכרטיס רשת... אבל אני לא זוכר איך עושים את זה... אשמח לעזרה, תודה, עידו.
-
- 2 תגובות
- 674 צפיות
-
-
יש לי מודם Aztech 600E של בזק וראוטר של MSI ,בדקתי והכל מחובר כמו שצריך. הכל פעל טוב פתאום האינטרנט לא עולה וככה כתוב במחשב עם הראוטר: http://i26.tinypic.com/o7sfvm.jpg בראוטר הDNS מוגדר כ 0.0.0.0 (תמיד היה ככה), כבר 3 ימים זה ככה (אתמול בלילה הוא עבד אבל כשקמתי בבוקר הוא שוב עשה בעיות). מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי ראוטר ADSL אלחוטי בדגם edimax יש לי 802.11N והבעיה פתיחה פורטים לאימיול. נסיתי הגדרות בראוטר ולעשות פתיחות פורטים אפילו גם מספר TCP-UDP של התוכנה האימיול.ועשיתי בדיקה באימיול באתר שלהם פתיחה פורטים ואני רואה שנותן איקס אדום שאומר שהפורט לא הצליחה לעבור או לזהות יציאה שלי. יש לי בבית אנטי וירוס סיקיוריטי nod32. נסיתי לבטל את התוכנה הזאתי. וזה גם לא עזר לעבור בשלום. עדיין נותן באימיול זיהויי נמוך. נסיתי באתר ynet פורום שאלתי ואחד נתן לי תשובה בשולי בצד ימין יש תקשורת ורשתות - פתיחת פורטים בנתבים. וניכסתי לאתר של ראוטר בדגם br-6504il - 802.11n שלי לפי מה שכתוב שם איך לעשות הגדרות. זה לא עזר עדיין חוסם לי. באתר אימיול בדיקבה פורט רואים איקס אדום שלא מצליח לזהות יצ…
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום אני מחובר ב ADSL דרך כבל רשת למחשב. בעבר היה לי מהירות גלישה 15MB הכל עבד יפה ותקיןץ ולא היו בעיות אינטרנט. לפני 3 חודשים עברתי למהירות גלישה אינטרנט גבוהה 50MB כעבור כמה חודשים משהו מוזר. לפעמיים מופיעה לי חלון קטן וניעלם. בזמן הגלישה אינטרנט לא היו ניתוקים. האם זה לא בסדר או זה נורמלי? מה לעשות. להמשיך כרגיל או לא בסדר? בתודה מראש! [ATTACH=CONFIG]6280[/ATTACH]
-
- 2 תגובות
- 955 צפיות
-
-
אז ככה הבעיה כנראה אצלי שאין לי הרשאה להתחבר למחשב אחר או מה? אני צריך להיכנס כאדמין ולשנות משו או מה?.
-
- 4 תגובות
- 581 צפיות
-
-
שלום, אני כרגע מנסה להתקין ICS בבית, ובמחשב החדש (השרת) נתקלתי בבעיה קטנה. מצורפת תמונה מהאתר ותמונה מהגדרות החייגן שלי. אין לי את האפשרות של ICS, איך עושים את זה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-
-
http://img68.imageshack.us/img68/4841/printscreensp3220071107fe6.jpg הנה.. זאת הרשת.... הכבלים המקווקוים זה Cross Over והשחורים הישרים Straight Trough עכשיו ככה... הגדרתי IP, Subnet Mask, Default Gateway לכל מחשב.... ונתתי גם IP לכל אינטרפייס של הראוטרים... עשיתי no shutdown שמרתי הכל.. יופי הכל מחובר.... עכשיו כשאני שולח פינג בתוך הרשת.. יעני בלי לצאת מחוץ לראוטר.. הוא שולח..... אבל כשאני מנסה לשלוח דרך הראוטר לרשת השניה... זה כבר לא נותן...... זה כותב לי Destination host unreachable הכי רחוק שהפינג מגיע.. לדוגמה מהצד השמאלי... זה עד האינטרפייס FA0/0 של הרארוטר השמאלי.... אם אני מנסה לשלוח ל FA1/0 של הראוטר הימני... זה אומר לי Destination host unreachable מה…
-
- 9 תגובות
- 786 צפיות
-
-
יש לי בבית רשת שמחוברת בין שני מחשבים בעזרת כרטיסי רשת וכבל מוצלב במחשב הראשון - כרטיס רשת 1 - מודם כבלים כרטיס רשת 2 - למחשב השני במחשב השני כרטיס רשת 1 - למחשב הראשי הכל עובד טוב ומצויין, ורק דבר אחד נעלם לי במחשב השני מאז שבמחשב שלי (הראשי) העפתי כמה Services. מה שבעצם קרה שבמחשב השני כבר אין שליטה על ההתחברות לאינטרנט לפני שנגעתי ב- Services היה אפשר להתחבר ולהתנתק דרכו. אתם יכולים לשער באיזה Service מדובר? בשני המחשבים מותקן Windows XP PRO SP1 ובמחשב השני לא נגעתי ב- Services תודה
-
- 3 תגובות
- 616 צפיות
-