רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
שלום, נתקלתי בבעיה מסויימת שגם אנשי התמיכה של האינטרנט של הוט לא הצליחו לפתור: יש לי ראוטר של הוט (נקרא: HOTBOX. עשינו טריפל לא מזמן) , הספק הוא בזק בינלאומי . 2 מחשבים מחוברים לראוטר : הראשון נייח - יש גלישה באינטרנט הכל טוב ויפה השני- נייד . אין גישה לאינטרנט מה שמוזר זה שלקבל אימיילים ל OUTLOOK ולשלוח אימיילים או לעדכן את הוינדוס אני מצליח בנייד אבל גלישה בדפדפן - אין (גם בחיבור חוטי וגם בוייפיי). כשאני מחבר את הכבל רשת לנייד אני רואה באייקון למטה שרשום לי מחובר אבל "ייתכן שיידרש מידע נוסף אודות כניסה למערכת". מה זה צריך להיות ?? מישהו יודע איך לפתור תבעיה הזאת ? הבעיה התחילה אתמול וחשוב לי להגיד שלפני כן הכל עבד יפה בשתי המחשבים. תודה על העזרה !,
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
לחבר שלי יש מודם אלקטל וראוטר WAN\LAN רגיל של DLINK , עכשיו , חיברתי את המודם ליציאת הWAN ואת המחשב שלו לאחת מיציאות הLAN ונתתי למחשב לקבל אייפי אוטומאטי , המחשב קיבל את האייפי אבל אין אינטרנט , למישהו יש מושג למה?
-
- 6 תגובות
- 670 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם הרשת בבית הנה הבעיה: http://members.lycos.co.uk/matanbarel/downloads/LAN.JPG איך אני פותר אותה ? תודה
-
- 3 תגובות
- 690 צפיות
-
-
יש לי רשת ביתית בין שתי מחשבים אני יכול לגלוש מכל מחשב אך אני לחאיכול להעביר קבצים מאחד לשני אני לא יודע מה הבעיה פעם יכלתי ואני לא זוכר איך לעשות את זה שוב תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 653 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי שני מחשבים עם XP, כרטיס רשת בכל אחד מהם וכבל מוצלב (אין לי HUB). אחד המחשבים מחובר לאינטרנט עם מודם USB ADSL. הפעלתי את האשף בשני המחשבים, שיניתי את ההגדרות הדרושות (IP במחשב ה-HOST וה-CLIENT). הבעיה היא שהמחשבים אינם מתקשרים זה עם זה - ה-HOST מציג את שני המחשבים, אבל מסרב לתת גישה ל-CLIENT, וה-CLIENT מזהה רק את עצמו. על גלישה ברשת אין מה לדבר... הווינדווס XP מדווח שהקישור בסדר ושני הכרטיסי רשת מהבהבים, אז מה פה לא בסדר? ???
-
- 2 תגובות
- 895 צפיות
-
-
שלום בעבר הייתי מחובר לניסוי של האינטרנט בכבלים, והיה לי רשת בין שני המחשבים שלי על אחד יש xp ועל השני 98se, והכל עבד טוב. עכשיו אני מחובר לכבלים עם מודם ambit(מודם שונה מזה שהיה לי), וכשאני מגדיר רשת - ניסיתי דרך ההגדרות האוטמטיות של xp, אז החיבור לאינטרנט לא עובד. ברק הסבירו לי שזה בגלל שהמודם מקצה כתובת ip למחשב, והרשת מקצה לו Ip שונה. למישהו יש דרך לפתור את הבעיה? קראתי את המדריך ליצירת רשת פה באתר, אך כשאני לוחץ ממאפיינים של ה dialer, שמחשב אחר יתחבר דרך זה לאינטרנט - אני לא יכול להתחבר יותר(שגיאה 769). ד"א מופיע לי ב network connections עוד icon בשם - usb cable modem .
-
- 2 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלום , לפני מס' ימים עשיתי שינוי בחבילת האינטרנט שלי , בהתחלה הייתי בחבילה של 750 , אחר כך 1.5mb (למשך יום) ולמחרת החלפתי לחבילה של 2MB. עכשיו הבעיה - הכל פועל במחשב שלי טוב ויפה , בקבצי בדיקה של בזק אני מוריד על 220kb יציב. אבל במחשב המארח שמתחבר לאינטרנט דרכי , מוריד קבצים במהירות של 5kb (!). אני לא מצליח להבין מה הבעיה כאן : , לא שיניתי שום הגדרות בחיבור לרשת , פשוט שיניתי חבילה וזהו מאז ירדה המהירות. מחכה לתשובות. חלב עריכה: אוקיי תעזבו , הצלחתי לסדר לו את הבעיה. תאמינו לי שאני לא ציפיתי למצוא 230 תוכנות ריגול במחשב , 350 בעיות ברג'סטרי ופיניתי לו איזה 10 ג'יגה לא רצויים. ועכשיו הוא מבצע סריקה לווירוסים.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי ראוטר של אדימקס הכל עובד טוב ויפה עכשיו אני מתחבר אליו עם האייפאק ב WIFI וכשאני נכנס לאקספלורר זה כותב לי לכל אתר שאני נכנס אליו שהעמוד שחיפשתי לא נמצא... מה הבעיה? נ.ב בהגדרות של הראוטר מופיע שיש מחשב שמחובר לראוטר.
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
שלום. יש לי מחשב מריץ VISTA ומחובר למודם תומסון (כבלים).ספק בזק בינ"ל.במחשב זה 2 כרטיסי רשת.אחד מתחבר למודם והשני למחשב השני (ווינדוס 7) בכבל רשת מוצלב.עשיתי שיתוף אינטרנט ועד היום הייתי גולש ב2 המחשבים ללא שום בעיה (כמובן שהמחשב הראשי דלוק 24 שעות בגלל זה אין לי צורך בראוטר).לפני יומיים משהו השתבש פתאום והמחשב המשני לא מצליח להתחבר לאינטנרנט.בצד שמאל למטה מופיע לי מחובר אל :מקומי בלבד או לעיתים קישוריות מוגבלת או חסרה. מצ"ב צילום מסך של המחשב הראשי. Uploaded with ImageShack.us מישהו יוכל אולי לכוון אותי מה השתבש פתאום ? (חומת אש מתירה את השיתוף,מסומן וי על החיבור "שיתוף אינטנרנט",מחשב דולק).?
-
- 0 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שלום לאחותי יש בעיה עם הרשת האלחוטית במחשב שלה. המחשב רושם שהיא מקושרת לאינטרנט אבל כשהיא מנשא להתחבר לאתרים היא לא נכנסת(לכמה אתרים ככה שלא יכול להיות שהאתר נפל). במחשב אחר ברשת אין את הבעיה הזאת. הבעיה מסתדרת לפעמים אחרי ביצוע "תיקון"(לכרטיס רשת) אבל לרוב מסתדר אחרי ניתוק המודם פיזית מהחשמל או אחרי המתנה של שעתיים שלוש בערך. חשוב לציין שהקליטה אצלה טובה. אך אפשר לפתור את זה? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי רשת ביתית עם 2 מחשבים המחשב הבעייתי לא מחובר ישירות למודם.. כשאני נכנס לצ'ט אני יכול לקבל תמונה אבל אני לא מצליח לשלוח זה קורה רק בצ'ט.. בתוכנות אחרות(אייסיקיו ומסנג'ר) אני מצליח להעביר תמונות וקבצים אם מישהו יוכל לעזור לי אני מודה לו מראש.... תודה
-
- 3 תגובות
- 686 צפיות
-
-
רוצה להגדיר רשת ביתית. כלומר חלוקת קבצים ומדפסת בין המחשבים. שני המחשבים כבר מחוברים ועובדים דרך ראוטר אלחוטי לאינטרנט. פינג ממחשב A ל B תקין. פינג מ B ל A לא עובד. יש רעיונות.
-
- 4 תגובות
- 580 צפיות
-
-
שלום לכולם. היום עשיתי בדיוק את מה שרשום במדריך הזה:http://www.netcheif.com/Articles/HomeNet/HomeNet.htm עשיתי בדיוק צעד צעד ויש לי בעיה. אני רואה את המחשב השני ברשת ב My Network Places אבל אם אני נכנס אליו אז ישר מופיע לי חלון שמבקש שם משתמש וסיסמא של החשבון שלו. אז הקשתי את שם המשתמש של המחשב השני ואת הסיסמא ולאחר מכן הוא שוב פעם מבקש מחדש ולא עושה כלום. יש לציין שהגדרתי את כל רשת המחשבים באותה קבוצת העבודה ובאותו שם. חשבונות ה guest בכל המחשבים ברשת סגורים. והגדרתי בכל המחשבים ברשת את הפרוטקול NetBIOS Over TCP/IP. מה לא עשיתי טוב? ואיך אני מסדר את הבעיה הזאת שלא יהיה לי מסך התחברות כשאני נכנס למחשב אחר ברשת הביתית. חשוב לציין שכל המשתמשים במחשבים ברשת מוגדרים כמנהלים. …
-
- 11 תגובות
- 895 צפיות
-
-
שוב אלוהא לכולם, בעצת כמה אנשים כאן קניתי את הנתב הנ"ל. ההתקנה עברה חצי-חלק, אבל יש לי מספיק תושיה (וסבלנות לקרוא כאן ת'רדים ישנים) כדי להתגבר על כל הבעיות. אמה-מה? בעיה אחת לא נפתרה. אסביר: שני מחשבים מחוברים לנתב Edimax 6204 אלחוטי. המחשב הנייח מחובר ללא שום הגדרת IP סטטי, על אוטומאט לחלוטין (זה קרה תוך שניות מרגע החיבור) עם כבל. המחשב הנישא החדש מחובר באלחוטי. הנתב עצמו מחובר למודם Aztec של בזק שמקונפג כראוטר בעצמו - כך שאני לא משתמש בחייגן. הבעיה היא שהנתב לא מקצה לנייד כתובת IP לבדו. לא ברור לי למה. ה-DHCP כמובן פועל. ניסיתי גם להגדיר לנתב להקצות IP לפי MAC address וזה לא הצליח. בכל מקרה, כדי לגלוש דרך הנתב ללא צרות אני צריך להגדיר לכרטיס האלחוטי במחשב הנייד את כל הג…
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום יש לי שתי מחשבים שמחוברים דרך שתי כרטיסי רשת כאשר המחשב השרת ,עליו מותקן וינדוז אקספי עם סרביס פאק 2 והמחשב הלקוח מותקן עליו וינדוז 2000 עם סרביס פאק 4. הלכתי לפי המדריך שיש פה,אך לאחר כמה זמן האינטרנט במחשב הלקוח נהייה איטי או בכלל לא התחבר,או בכלל לא זיהה את החיבור. חשבתי על ראוטר במקום כרטיסי רשת,האם זה הפתרון? או שהבעיה היא בתוכנה ולא בחומרה ? תודה
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
שלום אני גולש במחשב על מודם מהאייפון, בכל פעם שאני מחבר את האייפון המחשב "מייצר" רשת ומבקש ממני להגדיר איזו רשת זו: ציבורית פרטית וכו'. זה התחיל מרשת מס' 1 וכיום כשאני מחבר הוא כבר עומד על רשת מס'150 אני משער שזה תופס מקום או משהו כזה כי מהירות הגלישה שלי ירדה ממש! (וזה לא בעיה בחבילת הגלישה בדקתי את זה במחשבים אחרים) אם מישהו יודע איפה נמצאת רשימת הרשתות הזו או איך מאפסים אותה וגורמים למחשב להישאר על רשת אחת כל הזמן אני יודה לכם! ???
-
- 6 תגובות
- 816 צפיות
-
-
שלום לכולם בביתי יש שני מחשבים, אחד חובר לאינטרנט דרך מודם כאשר המחשב השני מחובר חוטית דרך ראוטר BR-6504N למודם. המחשב שעובר דרך הראוטר הייתה מותקנת בו מערכת הפעלה של ויסטה 64ביט ובחודשים האחרונים שמתי לב שאני מקבל את השגיאה connectin with the server was reset ברגע שאני מנסה להוריד קבצים בHTTP.. ניסיתי להוריד קבצים דרך פיירפוס ודרך אופרה ועדיין אותה שגיאה יש לציין שדרך טורנטים אין את הבעיה הזאת. חיברתי מחשב נייד דרך כבל הרשת של המחשב (בנייד מותקן אקספי 32 ביט) וזה עבד חלק דרך המחשב הנייד עשיתי פירמוט והתקנתי אקספי 64 ביט ועדיין יש אותה בעיה התנקתי 32 ביט אקספי והבעיה נפתרה עכשיו זה חשוב לי העניין של 64 ביט ולכן אני רוצה לפתור את הבעיה עכשיו איפה הבעיה? בראוטר או בכרטיס רש…
-
- 2 תגובות
- 669 צפיות
-
-
היי, שלום יש אצלי ראוטר וכרטיס רשת של TPLINK שניהם פועלים על תקן N, הצפנת WPA2 וכאלה. הראוטר חובר כסוויצ' למודם (המודם מחובר און-ליין כל הזמן, ואין צורך לקבוע חייגן וכאלה). הסיבה שיש סוויצ' היא שמחובר בנוסף עוד מחשב אחר פיסית. איכות הסיגנל פנטסטית. והחיבור מתנדנד בין 108M ל-162M ומעלה (תלוי באנטנות וכאלה, עוד לא הצלחתי למצוא הצבה מתאימה). ההורדות הרגילות והגלישה באלחוטי - עוברות סבבה, אבל כאשר מפעילים ביטורנט, קצב ההורדה עומד על פחות מעשרים ק"ב, כאשר אם אני מחבר את המחשב בחיבור פיסי ישיר לראוטר (ולא אלחוטית) - אני משיג קצב הורדה של 300K לפחות לאותו קובץ שאני מוריד. יכול להיות שאני שוכח משהו או שזה פשוט ככה באלחוטי שהביטורנט לא משתף פעולה? כי הורדות רגילות מהדפדפן רצ…
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
השיתוף אינטרנט עבד בסדר גמור עם ה-ADSL שלי ועכשיו עברתי לכבלים ופתאום כל ריסט מצד אחד מהמחשבים דורש הגדרה מחדש של הרשת בשני המחשבים בשביל שהרשת תפעל בכלל לא רק לשיתוף אינטרנט. עריכה: הגדרתי את הרשת כך שאני מתחבר ראשוני ואצל המחשב השני שהוא מתחבר דרך המחשב השני ברשת, קבעתי שם ל-WORKGROUP ושם לכל מחשב כמובן. ה-ADSL מחובר למחשב הראשון ודרך הכרטיס רשת המחשב השני מחובר לאינטרנט. כל ריסט מצד אחד המחשבים עלול, אבל לא תמיד, לדרוש הגדרה מחדש של הרשת בשני המחשבים כדי שהרשת בכלל תיקלט. יוצא מצב שכל יום-יומיים צריך להגדיר מחדש את הרשת. זה חשוב ודחוף מאוד אז כל תשובה תתקבל בברכה! תודה חברה!
-
- 1 תגובה
- 687 צפיות
-
-
לפי המדריך שיש בפורום. אני עושה מאפיינים על החייגן, מתקדם, אך אין לי את האפשרות של שיתוף אינטרנט..., ואני יודע שאמור להיות שם. זה החלון הזה:
-
- 6 תגובות
- 655 צפיות
-
-
שלום, ברשותי ראוטר מסוג netgear dgn2200v2 במשך כשבוע. לראוטר זה יש חיבור usb באמצעותו ניתק להגדיר דיסק רשת או מדפסת רשת. חיברתי אליו דיסק קשיח נייד. הגדרתי כל מה שצריך וניתן לגשת עליו ולראות אותו באמצעות כל המכשירים שברשותי. הבעיה היא שהוא משום מה לא מסוגל להראות קבצים גדולים מ4~ GB, מה שמוזר זה שהדיסק הקשיח מפורמט כntfs ולכן לא אמורה להיות בעיה זו, כאמור מה שקורה בפועל זה שפשוט הקבצים האלה לא נראים כאשר ניגשים אל הספריות בעזרת הרשת. ניסיתי לגשת בעזרת כמה פרוטוקולים כגון http, smb, ftp אבל הבעיה זהה. אני מניח שזה בעיית firmware, מישהו נתקל בבעיה זו ויכול לעזור? מחיפוש באינטרנט לא מצאתי את המקרה.... תודה מראש, ניצן
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
הרשת עבדה מצויין גם עם התוכנות מסרים מידיים וגם האתרים, אתמול הדבר היחיד שעשיתי זה לשים סיסמא לADMINISTRATOR בשני המחשבים, וביטול היוזר GEUST. מה יכולה להיות הסיבה לזה שב IE הוא גולש והכל עובד טוב אך במסרים המידיים זה לא מתחבר !?
-
- 0 תגובות
- 769 צפיות
-
-
במחשב שהמדפסת מותקנת בו יש ויסטה באחרים יש XP העניין הוא שהXP רואה את המדפסת והכל אבל שאני שולח הדפסה לא קורה כלום... יש פתרון?
-
- 1 תגובה
- 528 צפיות
-
-
שלום לכולם, הבעיה הולכת ככה - 2 מחשבים ברשת workgroup אחד xp home והשני xp pro ניתן לגשת מה- pro אל הקבצים שעל ה- home כולל לשנות אותם וליצור חדשים, אבל אי אפשר ההפך כל ניסיונותי לשחק עם הרשאות לא הצליחו, על שני המחשבים מוגדרים יוזרים מתאימים, ושניהם באותה קבוצת עבודה רעיונות? תודה מראש לעונים. נ.ב - אני מקווה שזה הפורום המתאים לשאלה
-
- 1 תגובה
- 539 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי 2 מחשבים המריצים ויסטה: האחד נייח עם ultimate והשני נייד עם Home Basic. קניתי נתב אלחוטי של 3Com והצלחתי לחבר את שני המחשבים לאינטרנט ולאבטח את הרשת. עכשיו, כשניסיתי לשתף קבצים בין המחשבים, לא הצלחתי. בשני המחשבים "שיתוף קבצים" מופעל ולשניהם אותו workgroup, והגדרתי תיקיות לשיתוף. לעיתים המחשב הנייח מאתר את הנייד, אבל לא מאפשר גישה אליו. מישהו יודע מה אפשר לעשות? בתודה מראש, רון.
-
- 4 תגובות
- 702 צפיות
-