עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by godisme171,

אפשר לעשות בRUN שרושמים איזה משהו ואז הוא מראה לך את האיי פי וכל מיני אפשרויות שחרר חדש אז אני רק זוכר את האותיות הראשונות שזה WINIP

• 6 תגובות
    • 2.7k צפיות
  2. אוקיי אז זו הבעיה שלי אנשים! יש לי בבית רשת בין 2 מחשבים + שיתוף ADSL ... על שניהם מותק WINDOWS XP PRO... עכשיו הנה הבעיה... רק במחשב השני (לא בשלי) רואים שאשכרה יש איזשהי רשת... אני מתכוון בכל ה MY NETWORKS וכל החרא הזה... וכשאני משתף מהמחשב השני קבצים אז אצלי אני לא רואה בכלל שיש רשת או שיתוף כלשהו... אגב, האינטרנט פועל מצויין בשני המחשבים... ורשת זו רשת ישירה (או איך שקוראים לזה) ... בלי האב וזה... תודה לכל העוזרים!

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by saaar,

ץ

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by puNani,

אוקיי אז ככה, מעבירים אותי סוף סוף למעלה! זה אומר לכם הרבה, אני יודע. הבעיה שלי היא כזאת: יש לי בבית קו ISDN ועליו ADSL (יש לי "מודם" ADSL שונה מלכולם, הוא גם מתוצרת אלקטל אבל הוא מיוחד לADSL על קו ISDN), אל תשאלו למה. עכשיו אני עובר למעלה עם המחשב והנקודה הראשית נשארת למטה. יש לנו עוד מחשב שעד עכשיו היה גם למטה ליד המחשב שלי והוא נשאר שם. אנחנו רוצים בעצם לחבר את שני המחשבים עכשיו לאינטרנט, ושיהיו מחוברים כל המזן. השאלה שלי היא: 1. כמה עולה מכשיר HUB? 2. לפי מה שהבנתי רק מחשב אחד המחובר לHUB מבין כל אלה שמחוברים יכול לארח שרתים, כדוגמת FTP, שרת משחק וכו'. האם אני יכול להיות המחשב הראשי הזה, למרות שכל העסק (הקופסת ISDN וADSL) נמצא למטה? בתודה מראש, ליאור.

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. לפני שבוע התקינו לי אינטרנט בכבלים, תבל דיגיטל, ספק - בזק בינלאומי, חבילה של 750 קילו ביט לשניה השאלה שלי זה האם יש איזשהי תוכנה או אפשרות או איזה פקודה או משהו שיכול להאיץ לי אפילו בקצת את החיבור לאינטרנט? הכי הרבה שהצלחתי להוריד זה 100 קילו בייט בשנייה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by benor,

היי נטוויז'ן חויבו את הלקוח לפני מספר חודשים לחייג בעזרת חייגן שלהם ואז כל התחברות קיבלו מהם אייפי משתנה... ופתאום אני רואה שאני יכול להיות מחובר לאינטרנט בלי החייגן (פעם זה לא היה ככה). אז תגידו איך אני יכול לראות את האייפי שאני מקבל מהספק? זה האייפי הקבוע שלי של הכבלים 199.203.36.116 הוא לא שייך בכלל לספק! ומה עדיף להתחבר עם החייגן או בלי החייגן? ברור שאני חושב שבלי אבל אני רוצה לשמוע את דעתכם. תודה.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. תכנסו ללינק הבא: http://www.numion.com/YourSpeed/ תרדו קצת למטה ותראו Measure your speed to websites in: תלחצו שם send בלי לשנות כלום!!!! ותכתבו מה יצא לכם אם אתם על כבלים תכתבו באיזה חבילה אתם באיזה ספק אינטרנט ובאיזה חברת חבלים ואם זה איידייאסאל תחתבו ספק אינטרנט... אל תחרבשו פה שטויות זה צריך להיות אמיתי... אני למשל בערוצי זהב והספק הוא 012 החבילה שלי היא 750 קילובייט ויצא לי: Throughput (2) 31877 Bps bytes per second Modem speed 255 kbps kilobits per second וזה אם רדיו winamp אם מוזיקה באיכות טובה..

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

איך אני מקים אתר האם אני צריך תוכנה בישביל זה שרת קבוע? ואם יש תוכנה שצריך כדי ליבנות אתר איך קוראים לה? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ???

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by asili,

אבא שלי התחייב לחברה העלובה הזו לחצי שנה ואני לא מרוצה מהמהירות ואני רוצה לעבור לספקית 1.5 במחיר של ה 0.5 אם כן אנא שתפו אותי ודרך אגב כמה אתם משלמים לספקית 1.5?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by yuvalkob,

לפני כמה שבועות קניתי מודם adsl בחיבור usb. מאז שהתקנתי אותו יש לי בעיה עם המחשב: כמעט בכל פעם שאני עושה ריסט למחשב (לא משנה מאיזו סיבה) ה ווינדוס לא עולה ובמקומו אני רואה קו לבן קטן מהבהב בפינה הימנית העליונה של המסך. כדי להפעיל את הווינדוס אני צריך : לעשות ריסט, להפעיל את המחשב במצב בטוח ולכבות אותו, שוב פעם לעשות ריסט, להכנס שוב למצב בטוח ואז עוד פעם ריסט ורק אז הווינדוס עולה בצורה רגילה. התקשרתי לבזק בינלאומי ולוואו ושניהם לא הבינו מה אני רוצה מהם. אני בטוח שהבעיה נובעת מהמודם בגלל שזה התחיל ברגע שהתקנתי אותו. ???

11. Started by cganir,

אתמול בערב התקשר אלי איזה בחור שמבצע סקרים , והתחיל לשאול אותי שאלות. בין השאלות היתה השאלה הבאה : אם בזק תשנה את חבילת החצי מגה לחבילה של 750 מגה, ותדרוש על זה 10 שקלים נוספים, מה תעשה ? אני חטפתי את החום של החיים שלי - מה פתאום בזק משנים את תנאי ההתקשרות שלי איתם באמצע החוזה ? אם אני מחויב להשאר ב ADSL לשנה במסגרת המבצע, אז למה הם לא מחויבים להמשיך לספק לי את השירות במשך שנה ? לאחר בירור קצר עם אותו בחור, מסתבר שבזק תצא בשני מסלולים חדשים - האחד הוא 750KB והשני הוא 256KB, אין לי מושג מה קצב ה UL. החבילה הקטנה תעלה 99 ש"ח והחבילה הגדולה תעלה 109 ש"ח. משהו דומה לכבלים אם אני לא טועה. משהו נוסף שאותו בחור הסביר לי הוא שבזק תתן לאנשים לעבור ל750KB אבל להמשיך לשלם במשך חצי ש…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by J.t.R,

משהו יודע כיצד אפשר לבצע Tweak למודם??? נאמר לי שזה אפשרי אבל לא הצלחתי למצא דרך לעשות זאת בעזרת תוכנה... :-\ עזרתכם הודה

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by benor,

תסתכלו בעמוד הזה ואתם כבר תבינו: http://welcome.matavtv.net/oa/oa.asp אני דווקא לא כזה מתוסכל לא אכפת לי כל כך.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by Or ei,

האם כבל באורך 20-25 מטר של כרטיס רשת (או איך שלא קוראים לו) יעשה איזה לאג או פינג גרוע במשחקים ברשת בין שני המחשבים ?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by THE KING,

אני רציתי לדעת מיהו הספק הזול ביותר באינטרנט מהיר???

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by maphisto,

אצלי כרגע זה על 1300 וזה נראה לי ממש גבוהה מידי כי הגלישה לא משהו. לכל האנשי רשתות פה .

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by someone,

כל פעם שאני מדליק את המחשב יש לי בעייה כזאת: בNetwork Connections יש לי שני דברים, Local Area Connection וLocal Area Connection2 הראשון תמיד עם X אדום עליו וכתוב בקטן NETWORK CABLE UNPLUGGED. ועל השני זה מתחיל אותו דבר ואז כל פעם משתנה לENABLED וחוזר בחזרה לUNPLUGGED, עד שאחרי כמה שניות או דקות זה מתחבר ועובד מצויין... עכשיו שאני מסתכל נוסף משהו שנקרא: Local Area Connection 2 ב- NOAZ-1 שנמצא תחת INTERNET GATEWAY וזה עדיין עובד טוב... אני בתבל ו012, למישהו יש פיתרון???

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. הכנתי כבל מוצלב (עפ"י הלינק http://www.duxcw.com/digest/Howto/network/cable/cable5.htm) כדי לחבר בין שני Switchים ונורת הלינק לא נדלקת אצל אף אחד מהם. הכבל הוא באורך 40 מטר. למישהו יש רעיון לא זה לא עובד ? תודה The Doorman

• 6 תגובות
    • 999 צפיות
  19. Started by marking,

יש לי בזק בינלאומי 0.5 ואני מקבל פינגים של 1200 - 2300 בשרתי משחקים! וזה מוריד לי קבצים על 20-40! (גרוע) איך לבדוק את הבעיה? האם זה ימשך או זה יעבור עוד כמה שעות?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. טוב אין לי ממש שום ידע ברשתות ואני שואל שאלה של ממש מתחילים אז תעזרו לי... טוב יש לי שני מחשבים שפועל אליהם XP ויש בניהם רשת רגילה אחד ברברר השני קלינט. עד עכשיו היה לי במחשב הקלינט מין תקייה משותפת שנמצאת בתוך ההארד-דרייב של הקלינט והיא הייתה משותפת אם הסרבר. כאילו אם הורדתי משהו בסרבר אז יכולתי להעבר אותו לקלינט וההפך. התקייה בקלינט הייתה בתוך הכונן D: שלי ובסרבר היא הייתה כמו כונן מדומה בשם X: פתאום שניסיתי להיכנס לכונן X בסרבר הוא כתב לי שגיאה שהיא משהו אם VPN וכל מיני דברים של מיקרוסופט ואחריי זה לחצתי בטעות על משהו והכונן X: פשוט נעלם. ובקלינט הוא עדיין מראה לי אותה כתקייה משותפת (אם היד האדומה הזאת על התקייה). עכשיו השאלה שלי היא איך להחזיר את זה שיהייה באותו מצב…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by mrraz,

מכוון שאני רואה הרבה שאלות וחוסר ידע בנושא המודם הנ"ל וחיבור ADSL חשוב לדעת שהחיבור הטוב ביותר ל- ADSL נעשה בעזרת המודם הזה כשהוא מחובר לכרטיס רשת או האב כדאי לכל אחד ולא חשוב אם יש לו רשת מחשבים או שהמודם מחובר למחשב בודד, לבצע את השינוי לגירסת PRO לאחר השינוי יש להעביר את שם המשתמש והסיסמה למודם ואז נפטרים מכל החייגנים ומקבלים חיבור רציף לאינטרנט. החיבור יציב ואינו מתנתק וגם מקבלים מהירות גבוהה יותר אומנם באחוזים בודדים אבל זה גם משהו. אלה שיש להם רשת מחשבים נהנים יותר מחברים את המודם ישירות להאב וכל מחשב מקבל חיבור ADSL רציף בלתי תלוי לא צריך להשאיר מחשב שרת דלוק 24 שעות ולא צריך מחשב עם 2 כרטיסי רשת ולא צריך שום תוכנת שיתוף מיוחדת הכל, כולל ההגדרות נעשה באופן אוטומטי…

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. אני גולש בכבלים הספק שלי אינטרנט זהב. המחשבים אצלי מחוברים עם נתב בחיבור ישיר. אינטרנט זהב עוברת לחייגן וירטואלי ושאלתי היא .איך אני מקנפג את הראוטר למצב עבודה זה? ואם ניתן בכלל ? הדגם הוא BR6104 תודה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 2.3k צפיות
  23. Started by odedn,

שלום, יש לי בעייה בגישה לאתר FTP באינטרנט בכבלים מודם AMBIT ספק 012, ערוצי זהב חיוג ע"י חייגן של WINDOWS 2000 (לא תוכנה נפרדת או מהדפדפן) אתרי FTP אחרים פועלים (אם הגישה היא ANONYMOUS ) אתר זה הוא בארץ, והוא פעיל (מחשבים אחרים בעלי מודם אנלוגי ניגשים אליו כמו כלום) הסרתי את כל תוכנות ה- FIREWALL ו INTERNET SECURITY הורדתי את רמת ה- SECURITY למינימום מחקתי את כל הגדרות ה- PROXY ו - LAN SETTINGS (כל ה -V לא מסומנים) הגדרתי שני שרתי DNS כמו שאמרו לי בתמיכה של 012 אבל זה עדיין לע עובד: אחרי כמה דקות, אני מקבל CONNECTION TIME OUT בין אם ניגשים לשרת FTP ב- EXPLORER, ובין אם בתוכנת FTP כמו FTP VOYAGER, CUTEFTP (ניסיתי את ה- PASSSIVE MODE, גם זה לא עובד...) דרך אגב א…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. היי לכולם רציתי לדעת פרטים על אינטרנט בכבלים של ערוצי זהב האם הם טובים? איך רמת השרות? איזה מהירות אתם מגיעים הכי הרבה והאם זה די קבוע? ובכלל פרטים למי שיש

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  25. אהלן חברים. לאחרונה הרכבנו בבית שלי רשת בין שלושה מחשבים, כאשר המארח מריץ אקספי, ואליו מתחברים שני מחשבים - אקספי וחלונות 98. שיתפנו קבצים, שיתפנו חיבור אינטרנט, והכל עובד, חוץ מדבר מוזר אחד! מספר אתרים הפכו להיות לא נגישים במחשבים שמתארחים, ואילו המארח נכנס אליהם בלי בעיה. אחד האתרים הוא hotmail.co.il צריך עזרה בתודה מראש - שלום

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.