רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,497 דיונים בפורום זה
-
איזה סוג של כבל רשת אני צריך לקנות הבנתי שיש כמה סוגים אבל לא הבנתי למה כל כבל (חוץ מקצת על המוצלב שזה מעביר מדיע אבל גם שאר הכבלים צריך להעביר מידע לא?) מה היתרונות ומה החסרונות של כל סוג ישיר / מוצלב / מסוכך כשבשיחה עם נציג של ניטויזון הבנתי שנאי צריך לרכוש כבל RJ45/CAT 5E מכיון שיש לי רוטר EDIMAX BR-6424N המרחק בין 2 המחשבים הוא כ12-15 מ'
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היום התקנתי את ווינדוס 7 ואני לא מצליח להתחבר לאינטרנט יש לי מתאם אלחוטי משהו 802.11g אפור..זה כל מה שכתוב עליו אני לא מצליח למצוא דרייברים בשום מקום מישהו יכול לעזור?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הכל טוב ויפה בלינק הזה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=44963.0, אבל מה קורה עם מחשב לקוח מסויים הוא מהעבודה ולא ניתן לשנות לו IP כי הוא עובד עם DHCP וכמובן לא ניתן לשנות לו WORKGROUP ו/או DOMAIN. האם זה עדיין אפשרי, במחשב הנייח (פרטי שלי) אין לי בעייה לשנות הכל!
-
- 6 תגובות
- 831 צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3357065,00.html כיצד לדעתכם זה ישפיע על שוק האינטרנט בארץ? עכשיו מתכננים מיזוג גם של אינטרנט זהב עם 012. לבסוף ישארו רק 2 או 3 ספקים גדולים. זה יהיה, לדעתכם, כמו שהיה, או שיזיז טיפה את העניינים?
-
- 6 תגובות
- 792 צפיות
-
-
שלום לתותחים הכבדים של הפורום. יש לי ראוטר ישן מסוג EDIMAX BR-6428nC באתר שלהם מופיע שהוא יכול לשמש גם כראוטר, גם כנקודת גישה וגם מגדיל טווח. השאלה שלי אם אני יכול להשתמש בו גם כ-switch? והאם גם בו זמנית אני יוכל להשתמש בו כנקודת גישה? אני מתכנן לקבל אינטרנט מ-moca שאמור לתת אינטרנט לממיר פרטנר, ובמקום זאת לחבר את האינטרנט מה-moca אל ה-switch ומשם לממיר, ככה שאני מקבל עוד יציאות פנויות מה שאני רוצה. האם לחבר את הכבל שיוצא מה-moca לכניסת ה-WAN הכחולה או לאחד הכניסות של ה-LAN בצבע צהוב? יש בפורום הרבה אלופים, אז תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 4k צפיות
-
-
מאז שהתקנתי את הנתב הנ"ל כל הזמן יש לי ניתוקים, היום שמתי לב שההתנתקויות נפסקות ברגע שאני מבטל את האבטחה בנתב. אם אני מחזיר את זה ל- WPA או ל- WPA2, זה שוב מתחיל... כמובן, שאני מגדיר בהתאם את הרשת במחשב של בני (הקולט). גם התקנתי הבוקר כרטיס רשת חדש במחשב הקולט, D-LINK DWA-547, RangeBooster N 650 Draft-11n PCI/Desktop Adapter, ולא עוזר... רק גרם עוד שאלה/בעיה: כשביטלתי את האבטחה ברשת והמחשב הקולט עם הכרטיס החדש, היה בסדר, הקליטה שלו היתה רק 130MBS, ולא 300.... למה זה? הרי הוא תומך בתקן N... מה כאן לא בסדר? גירסאות הנתב: hw - a4 fw - 1.31ww
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ויש סיבה שאני שואל אם הן טובות כמו נטוויזיון - כרגע אני מחובר דרך נטוויזיון (תשתית בזק) במהירות 2.5. אני משחק בסטארקראפט 2 ומרוצה מהפינגים. קצב הורדה גם בסדר גמור (טוב, זה רק 2.5). טריפל C ואקספון זולות בהרבה מנטוויזיון, אז אני שוקל לעבור, ורציתי לדעת אם כדאי לי (להישאר באותה מהירות - 2.5) יש הרבה דיונים בפורומים פה אבל נראה שהם עוסקים יותר ברוחב הפס ומהירות הורדה מקסימלית, שהיא הרבה פחות חשובה לי. האם הפינגים טובים? (באותה רמה כמו נטוויזיון או יותר טובים) האם השירות טוב? האם יש הרבה ניתוקים, בעיות שיפריעו לגיימר (חלקי) כמוני? האם יש הגבלות על ה upload שאין בנטוויזיון? בקיצור - אם ההבדל היחיד מנטוויזיון הוא המחיר, אני עובר מייד. הערות והארות?
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי, יצרתי בבית רשת עם שם מסויים. פירמטתי מחשב אחד ובטעות אחרי ההתקנה מחדש רשמתי את שם הרשת לא נכון אז הוא לא מצא מחשבים ברשת, אחרי זה יצרתי עוד רשת עם השם הנכון אבל עכשיו עדיין יש לו את הישנה שם ברקע וזה עושה בעיות עם השיתוף מדפסות וכאלה... מישהו יודע איך אפשר למחוק רשת שהוגדרה? תודה מראש, אור.
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
צהריים טובים לכולם, כעיקרון כחלק משיפוץ בבית, אני הולך לשדרג כמעט כל דבר אפשרי (עד לרמה של בית חכם, אם כי לא בצורה מוגזמת כמובן). כרגע יש לי דירה בת 5 חדרים, כאשר הראוטר נמצא בממ"ד, שהוא גם חדר עבודה, עם מחשב נייח ראשי המחובר אליו פיזית. יש כמה בעיות שאני מעוניין לפתור - בסופו של יום, אלו הן המטרות שהצבתי לעצמי: 1. רכישה של מהירות אינטרנט גבוהה יותר - כרגע יש לי סה"כ 15, אני מכוון לאיזור ה-100, כאשר כרגע אני בבזק ובזק בינלאומי. 2. קבלת של פינג מהיר יותר. כיום, כאשר אני משחק אני מקבל באיזור ה-80-170 ברוב המשחקים. 3. איני בטוח אם אעשה NAS בבית, אבל אולי אחבר איזה כונן משותף. 4. קליטה טובה יחסית מכל מקום בבית, כאשר בחדרים הרחוקים (כולל הסלון) יש לי קליטה …
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני מחובר לאינטרנט דרך נתב אדימקס 6104, עובדה שלא מאפשרת לי להוריד דרך ביטורנט וכו' האם ישנה דרך ל"עקוף" את הפיירוול של הנתב או להוריד קבצים בצורה כלשהיא מבלי לשנות את הגדרות הנתב (פתיחת פורטים וכו'). חג שמח
-
- 6 תגובות
- 809 צפיות
-
-
היי יש לי כרגע שני מחשבים שמחוברים ביניהם בכבל מוצלב. יש לי שני מודמים אני משתמש כרגע במודם פנימי PCI ITEX שיש עליו כרטיס רשת מובנה כלומר אין יציאת רשת. בנוסף יש לי גם מודם USB שהוא לא בשימוש. הוספתי עכשיו עוד מחשב ואני רוצה להגדיל את הרשת. אני לא רוצה לעשות BRIDGE אלא לקנות HUB אבל אני לא מבין בזה. השאלה שלי איך אני מחבר את המחשבים ל-HUB כלומר איזה כבלים? איזה HUB מומלץ לקנות? ואם המודמים שלי מתאימים לסוג כזה של רשת ? אם לא איזה מודם אני צריך? תודה אייל
-
- 6 תגובות
- 747 צפיות
-
-
למי ששם לב לתרד הקודם שלי אז יודע על מה מדובר ולמי שלא אז: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=152119.0 אז מה שקורה עכשיו זה שהראוטר(יותר נכון שרת) עובד עם החיבור הרגיל(לא אלחוטי) למחשב השולחני, הכל עובד טוב שיתוף מדפסת ,סידי ואינטרנט. התקנתי את כרטיס הרשת האלחוטי ואני לא מצליח לקשר בין הנייד לשרת לא משנה מה אני עושה זה פשוט לא עובד במקרה הטוב אחד מהם (רק אחד) מראה שהוא מחובר אבל תכלס כלום לא עובד (ששיך לרשת). הגדרת החיבור בינהם הוא אד-הוק כך שלא זאת הבעיה . עוד כמה דברים שאולי יעזרו: הגדרתי רשת בשרת שכוללת את כל כרטיסי הרשת.(כולל האלחוטי) כל המחשבים מוגדרים באותה קבוצת עבודה. תודה מראש על העזרה.
-
- 6 תגובות
- 834 צפיות
-
-
שלום, אני מנסה לעבוד עם התוכנה הנ"ל ברשת הביתית והוא רושם לי שאין ברשת שלי terminal services מה זה אומר? האם יש דרך שבכל זאת אוכל לעבוד עם התוכנה? תודה
-
- 6 תגובות
- 967 צפיות
-
-
היום הגיע אלי טכנאי בזק לצורך חיבור תשתית לדירה (לצורך נקודת אינטרנט) אחרי שיפוץ, אך הוא סרב להתקין נקודה משום שאין כבל שמתחבר לתוך הבית (כנראה בשיפוץ קרעו אותו והוא נשאר מחוץ לבית). ולשאלה: מה הדרך הנכונה להאריך את הכבל הזה לתוך הבית? והאם כל הכבלים רלוונטיים? או רק 2 מהם? תודה לעונים.
-
- 6 תגובות
- 7.5k צפיות
-
-
ברשותי מחשב נייד המחובר ע"י רשת אלחוטית הנמצאת בביתי, אך יש בחדר שלי מחשב נייח בנוסף לזאת האם יש אפשרות לחבר ביניהם עם כבל רשת ושגם הנייח יזכה להנות מהאינטרנט ? קראתי בתרד של הFAQ ומדובר שם על ווינדוס XP אך במקרה שלי בנייד יש ווינדוס 7 ובנייח ווינדוס 7 האם יש אפשרות ? ואם כן איך עושים זאת ? תודה מראש !
-
- 6 תגובות
- 966 צפיות
-
-
שלום, אני חייב לקנות בבאג ראוטר (זיכוי..) ואני מתלבט בין האחד: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7654&perur=2&t=10&c=281 לבין השני: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7568&perur=2&t=10&c=281 השאלה למי יהיה טווח שידור יותר גדול ומי מהם יותר או פחות מומלץ? בנוסף, אני רוצה לקנות משם את המחשב הנ"ל: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7801&perur=2&t=1&c=339 רשום תחת רשתות שהוא תומך DRAFT-N, מה המשמעות של אמירה זו? תודה
-
- 6 תגובות
- 808 צפיות
-
-
אני משחק במשחק רשת: www.playrequiem.com איך יודעים מה הכתובת של הסרברים? אני מעוניין לשלוח את הכתובת לספק אינטרנט שלי, על מנת שיתעדף אותי לסרבר הזה, בכדי לקבל פינג נמוך.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טוב, יש לי בחדר ראוטר לינקסיס עם קושחת טומטו, אני מחובר עליו בכבל בנוסף יש לי נייד t400 lenovo שמחובר באלחוטי כשאני מסנה להעביר קבצים בין מחשב אחד לשני על גבי הרשת הקבצים מועברים במהירות של 800-900KBps הקליטה היא על 100% (הראוטר נמצא מטר מהמחשב) אז מה מונע ממני לקבל מהירות מקסימלית (או לפחות קרוב אליה)? מה אני יכול לבדוק? תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 881 צפיות
-
-
האם כבל באורך 20-25 מטר של כרטיס רשת (או איך שלא קוראים לו) יעשה איזה לאג או פינג גרוע במשחקים ברשת בין שני המחשבים ?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
-
היי, אני צריך מתג של עד 8 פורטים כדי לחבר מספר מחשבים בדירה שלי שממוקמים בחדרים שונים ולא ניתן לחברם ישירות לנתב עקב הצורה שבה נפרסו התעלות בקירות. לאחר חיפוש קצר בזאפ יצאתי מאוד מבולבל מכיוון שיש פערים מאוד משמעותיים ולא מובנים במחירים בין מתג אחד לאחר. דגם: TL-SF1008D של היצרן: TP-Link נע בין מחיר של 50 שקלים ועד קצת יותר מ- 100 שקלים בחנויות השונות. דגם: ES3308P של היצרן: Edimax נע על אותו ציר מחירים בערך וכך גם הדגמים: DES1008A ו- DES1005A של היצרן: D-Link דגם: DGS1008A של היצרן: D-Link כבר מגיע לאיזור ה- 130 שקלים ומשם כבר מתחילה עלייה נרחבת יותר עד למחיר של 200 ש"ח ויותר למתג של לא יותר מ- 8 פורטים. מבחינה …
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
התקנתי היום מחדש את הווינדוס והתקנתי מחדש גם הפיירוול שהיה לי לפני ההתקנה - ZoneAlarm. עכשיו מדי כמה דקות הפיירוול מודיע לי שהוא חסם אלי גישה מ-IP מסוימים. האם אתם יכולים לפענח מה מהות ה-IP האלו?(תמונה מצורפת). לא נראה לי שזה נסיונות פריצה או משהו כי זה קרה מספר רב של פעמים בכמה דקות האחרונות וממש לא אמורה להיות סיבה למישהו לפרוץ למחשב שלי. כמו כ, לפני ההתקנה החדשה זה מעולם לא היה קורה. [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 922 צפיות
-
-
-
שלום, היום אני גולש על 4 מגה בתשתית של בזק וראיתי שיש מבצע ממש טוב של הוט על התשתית שלהם במהירות 12 מגה היום התקשרתי לבזק והודעתי להם שאני לא מעוניין לחדש את החוזה שיש לי כרגע כי מבחינת תשלום זה יוצא לי תוספת של כמה שקלים ואני מקבל בהוט 12 מגה, העבירו אותי לקישרי לקוחות בבזק והם הציעו לי 8 מגה באותו מחיר של 12 מגה בהוט (המחיר של בזק הוא כולל גם את ההחזקה ולכן הוא מגיע לאותו סכום של הוט) בזק לא יכלו להציע לי את המהירויות הגבוהות שלהם כי עדיין אין אצלנו תשתית NGN, השאלה היא מה כדאי לי לעשות להשאר בבזק או לעבור להוט? עם כל נציג של בזק שאני מדבר הוא אומר לי שבהוט אתה לא תקבל 12 מגה אלה עד 12 מגה שזה יכל להיות פחות מהמהירות שאני משלם עלייה.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-