רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,497 דיונים בפורום זה
-
הבנתי שלספק CCC יש לכל מהירות 3 סוגי חבילות: רגילה מתקדמת מקצועית מה ההבדל בין החבילות? יש כאן מישהו מנוי שלהם שמוכן לעשות טובה ולערוך כמה בדיקות קטנות עבורי?
-
- 29 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
ברשת דומיין כמובן לבחור להתחבר ל GC אחר?
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי סוני פלייסטיישן 4 ושמתי לב שהשתנה לי הNAT TYPE 2 לNAT TYPE 3 הבנתי שזה יוצר בעיות ברשת וכו' העניין הוא שניסיתי כל מדריך אפשרי באינטרנט וכלום! אני תשתית הוט שכוללת את הראוטר HOTBOX 2 וספק אינטרנט של בזק בינלאומי אשמח לעזרה בנושא! תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן, לאחרונה הציוד הישיש שלי של סיסקו התחיל לקרטע ולכן אני מחפש חלופה אחרת. אני מחפש ראוטר שישמש אותי כ-ap \ repeater שיהיה קודם כל יציב אחרי זה טווח ואחרי זה ביצועיסט אני יותר ויותר נרתע מהציוד של tplink\dlink\edimax היות מניסיון עברו, האם הדברים השתנו ב-3~5 שנים האחרונות?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום נתקלתי בבעיה באינטרנט שלי. האינטרנט לא מגיע לחדר שלי בסוף הבית{דירה בינונית} שום מגבר ומגדיל טווח לא עוזר כדי לקבל עוצמת אינטרנט טובה,מהירה וחזקה. חיברתי את המגדיל טווח במרכז הבית ושום דבר לא עוזר. מקווה שיש פתרון אני מתקשה למצוא תקווה בסאגת האינטרנט הזו שנמשכת כבר 3 שנים לפחות, פניתי לכל הטכנאי אינטרנט הם דיברו על מגדיל טווח ומגבר וזה בכלל כבר לא עוזר גם כבל רשת מהראוטר למחשב לא יעזור. מקווה לעזרה ותמיכה.
-
- 1 תגובה
- 3.8k צפיות
-
-
איך מגדירים שרק כרטיסי רשת במחשבים שלי יוכלו להתחבר לרשת אלחוטית (מס סריאלי?)
-
- 13 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
למנהל פורום אינטרנט שלום יש לי בעיה בכניסה לאתר hwzone לוקח לי 10 שניות עד שהוא ניכנס בשאר האתרים אין בעיה מה יכולה להיות הסיבה אני גולש עים hotbox
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם( כיום יש ברשותי אינטרנט וספק של הוט+הראוטר שהם מביאים איתו כל זה עובד תיאורטית עד 100MB עד היום הכל היה נייד אצלי בבית,אך לפני זמן מה רכשתי מחשב נייח,וכתוצאה מכך אני מעוניין להחליף אינטרנט ולרכוש ראוטר נורמאלי עם קליטה חזקה לשאר המכשירים בבית. אשמח לשמוע מכם לאיזו חברת אינטרנט שווה לעבור,כי הוט לא מספקים את המובטח+יש התנתקויות לעתים קרובות(בממוצע פעם פעמיים בחודש) חשבתי על בזק+ראוטר כלשהו מאמזון אשמח לשמוע מכם לאיזו חברה שווה לעבור(ספק ותשתית)והמלצה על ראוטר כלשהו(ראיתי שיש באמזון מבצעים עכשיו על חלק מהראוטרים) תודה מראש לכל העוזרים((
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לאחרונה רכשתי נתב edimax 6204WG והוא אפילו עבד מצויין איזה יום ולפתע פתאום מצאתי את עצמי לא מסוגל להתחבר לנט בעזרת הנתב, כל הזמן אני מקבל low connectivity, בהתחלה חשדתי שהבעייה לא קשורה לנתב אבל כשעובדים ללא הנתב יש חיבור מצויין. זה מוזר מאוד כי הנתב עבד טוב למשך יום שלם לפני שהבעיות התחילו. ניסיתי במשך כמה שעות כולל ריסט למודם ווידאתי שכל הכבלים ממוקמים כמו שצריך ובמקום שצריך. (מודם בזק אגב eci 312). בכל מקרה כרגע החשד שלי הוא: או כבל רשת (אין לי חלופי כדי לבדוק אבל כשהשתמשתי בכבל רשת כדי לחבר את המחשב למודם בלי הראוטר היתה אותה בעייה) או בנתב עצמו. אני לא חושד במחשב שלי (כרטיס רשת) או במערכת ההפעלה כרגע, חיפשתי עידכונים לדרייבר של כרטיס רשת וכרגע עושה רושם שהוא מעודכן כ…
-
- 4 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
מחיר הולך להחליף וחושב אם ללכת על הDLINK או הVTECH...
-
- 0 תגובות
- 952 צפיות
-
-
קורה שעוצמת אות שנקלט במחשב המחובר אלחוטי נמוכה ומהירות 12Mbps מה ניתן לעשות?
-
- 2 תגובות
- 740 צפיות
-
-
נגיד ואני מחבר שני מחשבים ברשת ביתית... לאחד המחשבים יש ISDN ולשני MODEM רגיל.... ונתחיל עם השאלות: 1. זה עם המודם הרגיל יוכל לגלוש ב - ISND ?! 2. אפשר לשלוח ממחשב אחד הדפסה למחשב שני ? (כלומר למדפסת שמחוברת במחשב השני ?) 3. מבחינת ניהול קבצים ניתן להתקין על מחשב אחד וזה יהיה גם בשני נכון ?!
-
- 6 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
לצערי אני מיואש מספקי האינטרנט בארץ מוכרים חבילות גלישה גדולות 10 או 20 MB ואין כלל לספקיות רוחב פס לאתרים בחו"ל לכן אני מעוניין בספק תוכן בחו"ל איכותי שלא מגביל צפייה בתכני וידאו למשהו יש ניסיון עם ספק בפועל שמתחבר לבזק תשתית ADSL2
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום! אשמח לקבל המלצה לראוטר (נראה לי שזה זה מה שאני מתכוון). זה הסיפור: יש לי כרגע HOT-BOX והוא יושב בארון חשמל מחוץ לבית ואליו מחובר נתב בשביל רשת אלחוטית, בקרוב אני קונה מחשב חדש ובלי עין הרע הבית לא קטן והקירות לא ממש דקים לכן הקליטה של הWIFI לא משהו. אני ארצה לחבר את הראוטר לקיר לשקע אנטנה ואז יתחבר למחשב עם כבל רשת. מכיוון ואני לא מבין בזה אז כנראה ויש לי פה כמה טעויות עם השמות אז תבינו אותי. הספק שלי הוא 013 netvision. 100MB של הוט. שהמחיר יהיה סביר אבל באותה המידה שיהיה אינטרנט מהיר ככל האפשר וקליטת WIFI טובה (בכל!!) רחבי הבית שזה 3 קומות. המחשב ממוקם בקומה האמצעית. תודה מראש!
-
- 13 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, הצטרפתי לפני שבועיים לספק ותשתית של בזק ובזק בינלאומי והביאו לי מודם NB403 שמוגדר כברידג' לראוטר DIR825 G1 ומאז שאני משתמש במודם הזה יש לי ניתוקים שהמנורת DSL נופלת ואין חיבור לרשת ורק אחרי כמה דקות הרשת חוזרת. חוץ מזה גם שהאינטרנט תקין המהירות לא יציבה. לפני זה השתמשתי במודם ראוטר שקיבלתי מבזק (היום כל החבילה שלי היא דרך בזק בינלאומי) ולא הייתה לי שום בעיה ונפילות. בזק בינלאומי טוענים שהם לא רואים בעיה ואין להם דגם אחר. השאלה שלי היא כזאת האם אני אחבר מודם אחר שאני אקנה ואחר אותו לראוטר שלי זה יפתור את הבעיה? והאם יש ספק אחר שהוא טוב חוץ מבזק בינלאומי בתשתית של בזק? תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 3.9k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, יש לי מודם (של 012), הספקית היא HOT. אז יש לי מחשב נייח שמחובר עם מודם לאינטרנט. אני מעוניינת להתקין ראוטר אלחוטי שיתחבר למודם, ובדרך זו לחלוק את האינטרנט עם המחשב הנייח (בעזרת כבל) ועם המחשב הנייד באופן אלחוטי. (אני עדיין עם מודם כי יותר קל לי להחליף IP בשעת הצורך) (אתם יודעים ניתוק וחיבור מחדש מחליף לי IP במהירות) אז האם אני יכולה לעשות את מה שתיארתי? ואם אפשר, אשמח לקבל המלצה לראוטר זול מ KSP או IVORY (אפשר גם BUG). (בסביבות ה150-200ש"ח) תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך עזרה קטנה בבניית הרשת הביתית בגלל הוספת מדפסת רשת שהיא לא אלחוטית. עד היום היה לי ראוטר וכל המחשבים היו מחוברים אליו חוטית, אבל בעקבות הוספת מדפסת הייתי צריך לשנות את כל המבנה של הרשת. כיום, המחשב המרוחק ביותר מחובר חוטית לראוטר. המדפסת נמצאת בדיוק באמצע של הכבל רשת, בין הראוטר למחשב המרוחק. תמונה להמחשה: אני צריך מן מפצל שיעביר את האינטרנט גם למדפסת וגם למחשב המרוחק. אבל למיטב ידעתי אין מפצל ממשי וצריך HUB. אז חשבתי לעשות את הדבר הבא: [ זה אפשרי ? לא יהיה עם זה בעיות ? הראוטר שיש ברשותי הוא: Edimax 6204Wg ומודם של HOT. עוד שאלה, אם ה- HUB הזה שאני רוצה לחבר הוא יתאים ? ראיתי ב- KSP את ה- Edimax ES-3205P ב- 55 ש"ח - הוא יעבוד …
-
- 4 תגובות
- 753 צפיות
-
-
שלום,יש לי בבית שני מחשבים,האחד עם הראורטר ויש בו כרטיס רשת,והשני עם כרטיס רשת מובנה,חיברתי בינהם עם כבל בין שני המחשב ,בין הכרטיס רשת למחשב השני. שאלתי אם אני אקנה כרטיס רשת אלחוטי usb ,ויחבר אותו למחשב שעד עכשיו חובר למחשב עם הראורטר ישירות עם החוט,זה ישפיע על המהירות? או שזו תהייה אותה מהירות? כלומר בגדול השאלה אם שני מחשבים מחוברים ישירות בכבל רשת,האם המהירות גדולה יותר,מאשר שהמחשב לא הראשי בלי הראורטר, מחובר לכרטיס רשת אלחוטי יו אס בי? תודה לעונים
-
- 9 תגובות
- 790 צפיות
-
-
אני עובד עם VMware על מחשב אחד אני משתמש בכרטיס רשת הוירטואלים של התכונה. כאשר 2 כרטיסי רשת וירטואלים עובדים, אחד מהם בעצם הברירת מחדל של המחשב, ואין לי יציאה לאינטרנט איך אני יכול לבצע שהכרטיס רשת הפיזי שלי, יהיה כל הזמן הברירת מחדל, לא משנה עם שאר הכרטיסי רשת עובדים או לא ? אני יודע שיש דרך לקבוע דרך NETSH ניתוב של כל התעבורה לרגל שאני צריך אבל אם אתם יודעים פיתרון אחר אני אשמח לשמוע
-
- 6 תגובות
- 925 צפיות
-
-
יש לךי אינטרנט 1.5 של בזק.. יש לי מודם USB.. אז לבעיה: האיטרנט מתנק כל כמה זמן.. לפעמים 1 לאחר שהתחברתי אליו ולפעמים שעה.. אבל הוא כל הזמן מתנתק.. וגם.. שמתי לב כשהוא מתנתק החצים למטה (שבדרך כלל ירוקים) הופכים לצהובים.. (יאנו training)
-
- 4 תגובות
- 960 צפיות
-
-
היי.. אז ככה, אני שם לב, במיוחד בסופי שבוע, שהאינטרנט מתנתק לי כל הזמן, אבל מתנתק מלא, אני לפעמים במצב שהוא לא עובד יותר משתי דקות ברציפות.. וזה לא שהוא מראה שנאבד החיבור.. פשוט ההורדות יורדות בקצב ל-0, ולא מעלה אתרים. זה פשוט נורא.. אי אפשר להוריד ככה, וזה בלתי שמיש. למישהו יש מושג אם זה אשמת נזק, או שמשהו דפוק אצלי? אני לפעמים באוברקלוק, אבל לא נראה לי שזה זה. זה המודם של alcatel וכ.רשת שבזק מבאים מבוסס realtek.. לוח kr7a של abit. תודה מראש על העזרה...
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום. הגדרתי ראוטר של TRENDNET לשני מחשבים. על מחשב אחד הוא עובד יופי ועל המחשב השני ה-wireless עושה בעיות מאז הגדרת הראוטר. מדובר במחשב ASUS F82Q. ה-wireless עבד בסדר גמור לפני זה ועכשיו ברגע שהמחשב נכנס למצב של "שינה" ה-wireless מתנתק ולא מתחבר עד שאני לא נכנסת ל-HARDWARE MANEGER ועושה לו "הסרה" ואז "התקנה". האם הבעיה היא ב-wireless? בהגדרות? תודה על העזרה.
-
- 4 תגובות
- 829 צפיות
-
-
-
החלפתי נתב ברשת הביתית (לאלחוטי), ומאז אני לא מצליח להוריד קבצים משרתי FTP- 'לאינטרנט אין אפשרות להציג דף זה' מה לשנות בהגדרות של הנתב?
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מתכנן בקרוב לרשת את הדירה עם הציוד הבא: שקע קיסטון 3M Volition RJ45 STP Jack Category 6A כבל רשת U/FTP CAT6a קשיח מסוכך תוצרת טלדור 100 מטר קופסא עמוקה מעל הקיר 83*83*46 מ"מ + פנל עם קיסטון ריק מסגרת מתכת לפנל 83*83 מ"מ, תחת הטיח שאלות: 1. בארון תקשורת, האם עדיף לחבר גם שם שקע קיסטון שיהיה מחובר לפאץ פאנל ומשם מגשר לסוויץ או פשוט לחבר לתקע כמו זה: תקע RJ45 CAT7 מסוכך לכבל רשת, עם אינסרט לסידור המוליכים, תואם CAT7 של טלדור, סוג מקצועי - נחושת מלאה, מוזהב 50" מצד אחד פאץ פאנל מרגיש לי יותר מקצועי, מצד שני להוסיף עוד כבל לשרשרת. אם התשובה היא פאץ, האם כדאי לקחת פאץ ללא קונקטורים ולחבר לו קונקט…
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-