רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,515 דיונים בפורום זה
-
יש לי שני ראוטרים: 1. level one wbr-5400 http://uk.level1.com/product_d.php?id=306 DIR-615 Wireless N 300 Router.2 http://www.dlink.com/products/?pid=565 את הראוטר השני קיבלנו במתנה מנטויזיון והוא כרגע מחובר לאינטרנט. בגלל שלפעמים בלתי אפשרי לקלוט אינטרנט בחלק מן החדרים חשבתי לעשות מהראוטר הראשון Access Point מישה יכול לתת לי מדריך או להסביר איך עושים את זה? תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני רוצה לעבור לבזק, ויש להם את העניין עם הראוטר של החיוב זיכוי כל חודש של 20 שח, איזה ראוטר הכי מומלץ ( אם בכלל יש להם מבחר ) תודה
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
עד כה ההצעה הכי טובה הייתה מנטויז'ן: 39 ש"ח לשלושה חודשים ללא התחיבות! זה כמובן ל-ADSL כאשר לבזק אני משלם 50 ש"ח לשנה בהתחייבות. עכשיו בזק בינלאומי הסכימו לתת לי את אותה החבילה עם אותם התנאים רק בכבלים וזה בלי חייגן כלומר אני מקבל IP מהספק. לפי נסיוני האישי, חייגן מביא צרות. אני רוצה להדליק את המחשב ולקבל IP מהספק ולא לחייג כדי לקבל ממנו IP. חייגן זה דבר בעייתי, הוא תלוי תוכנה (משאבים, תוכנות שמשפיעות עליו, TMU וכו') בעוד שחיבור עם IP ישיר הוא הכי "טהור" שיש: מודם הכבלים שולח MAC Address ומקבל מה-DHCP כתובת IP אינטרנטית של הספק עצמו, ככה שאני לא חלק מהרשת הפנימית של הכבלים ואני לא צריך חייגן VPN. האם אני צודק - האם זה אכן המצב בבזק בינלאומי והאם הם היחידים כיום באפשרות עב…
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, כיום יש לי בבית אינטרנט במהירות 15 מגה, התשתית היא בזק והספק הוא הוטנט. האינטרנט אחלה וכמעט ואין לי בעיות. אבל אני משלם המון כסף על מהירות נמוכה, ולכן אני רוצה לעבור. ראיתי שב-70-75 ש"ח לחודש אני יכול לקבל תשתית+ספק במהירות 100 מגה באחת מ-3 החברות: 018 אקספון/019/טריפל סי. קראתי קצת חוות דעת עליהן מהשנים האחרונות, ויש המון אנשים שמתלוננים על איכות האינטרנט או על השירות שלהן. למשל שיש המון ניתוקים, שבשעות מסוימות המהירות נמוכה מאוד, ששמים את הלקוח מאחורי NAT וזה עלול לפגוע באיכות הגלישה וכו'. רציתי לשמוע חוות דעת או המלצות לגבי החברות האלו, ואם לדעתכם כדאי לנסות אחת מהן, או שעדיף להוסיף כסף וללכת על חברה שנחשבת איכותית יותר. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בוקר טוב הרשת שודרגה ל10 מגה ובקרוב ל20 מגה (בזק-בזק בנלאומי), אני זקוק לנתב/מודם איכותי (כרגע יש אסוס שהולך לשבוק חיים), מבחינת תקציב אין בעיה להשקיע גם 500 או 600 שקלים אם זה שווה את זה. מה שכן הנתב צריך להתמודד עם 2-3 צרכנים חוטים ועוד 5-10 צרכנים אלחוטיים (3-5 מהם באופן די קבוע ויום יומי), לפי מה שראיתי יש את דגמי הTP-Link מהסדרות הגבוהות שמשלבות מודם/ראטור, אני אשמח לדעת מניסיון של אנשים, או שעדיף כבר לעלות מדרגה וללכת על אחד מדגמי הLinksys שיקרים יותר ולא מכולם כילים מודם מובנה, אבל להבנתי איכותים ו"חזקים" יותר. תודה מראש לעונים
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי ניתוקים כל רגע!!!!אי אפשר לגלוש שעה בלי ניתוק... הווינווס אומר שיש בעיה עם הDomain Name Server איך לסדר את זה? אבל לא משנה כבר>< פתאום עובד והכל טוב ויפה.... [attachment deleted by admin]
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הבנתי שיש 2 הבדלים גדולים בין החיבורים: 1) ללא חייגן, האינטרנט מתחבר מחדש לאחר ניתוקים למיניהם מה שגורם להורדות להימשך במקום להתקע. 2) IP קבוע (לפחות לתקופה של מס' שבועות) השאלה היא, האם אלה ייתרונות משמעותיים? 1) אין איזה תוכנה / סקריפט / חייגן שהוא לא הדיפולטי של windows שמזהה שנפל החיבור ומנסה להתחבר שוב? 2) האם מהירויות ההורדה עם כתובת IP קבועה גבוהות יותר בצורה משמעותית? תודה על התשובות
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן עם winxp ויש לי מחשב חדש i7 8ram windows 10 יש שעות שהמחשב עם windows 10 לא בשימוש ואני צריךמחשב איפה שה xp נמצא אני משתלט על המחשב דרך rdp של ווינדוס עובד בסדר אבל כשאני מנסה להפעיל סרטון ב youtube זה לא מגיע באיכות טובה (התמונה קופצת ) הגדרתי שהחיבור מעל 10mb בהגדרות של ה rdp מה עוד יכולה להיות הבעיה? או איך אני יכול להשתמש ביכולות של המחשב מרחוק כאילו הוא נמצא לידי? המחשבים מחוברים ברשת פנימית 100 MB תודה
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי שתי מחשבים עם כרטיסי רשת כבל מוצלב , במחשב אחד winxp ובשני winme בגלל שהוא חלש אני רוצה לעשות רשת ביניהם ושהמחשב עם ה-winxp יהיה השרת. התחלתי לעשות משהו אבל יש בעייה אחת במחשב עם ה-winme אני רואה את המחשב השני אבל אי אפשר להכנס אליו אחרי שעשיתי שיתוף והכל ובמחשב עם ה-xp אני רואה את השני ואפשר להככנס ולהעתיק קבצים. אם מישהו יכול לרשום לי מה לעשות אני מעדיף לעשות הכל מחדש. בתודה מראש יניב.
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
שלום אני מחפש כרטיס רשת אלחוטי למחשב נייד USB שיתמוך במהירות גבוה בתקן N ( יש לי TL-WR841HP ) בעתיד אני ישדרג ל200 מגה אז העדיפות היא שזה יתמוך גם בזה. אני מחפש משהו קטן (Nano) שיתמוך במהירות 1gb לפחות ראיתי 2 אופציות בebay 1)http://www.ebay.com/itm/New-EP-N1528-300Mbps-Wireless-WiFi-USB-Network-802-11n-g-b-LAN-Adapter-Card-/111328666383?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item19ebb4a30f או 2)http://www.ebay.com/itm/300Mbps-Mini-Wireless-USB-Wifi-Adapter-LAN-Internet-Network-Adapter-802-11n-g-b/111406280163?_trksid=p2047675.c100010.m2109&_trkparms=aid%3D555012%26algo%3DPW.MBE%26ao%3D1%26asc%3D20131231084308%26meid%3D8453639487866398495%26pid%3D100010%26prg%3D20131231084…
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי כרגע 6478AC שמחובר למודם ADSL של בזק ואני עומד לשדרג ל-VDSL. קיבלתי נתב VTech NB403 ואני מתכוון להשתמש בו כמודם, אבל עבור 100 ש"ח נוספים אני יכול לשדרג ל-Vtech IAD604 (משום מה אין דף מוצר בשום מקום) ולוותר על האדימקס. האם הרשת האלחוטית תעבוד במהירות גבוהה יותר או לפחות ללא האטה? גם ה-IAD604 וגם ה-6478AC הם דואל-בנד. ואני משתמש בדונגל אדימקס EW-7822UAC על ה-HTPC בסלון. מהירות ההעברה לפעמים עוברת את ה-20 מ"ב בשניה, ולא הייתי רוצה לקבל פחות. תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מודע לבעיית חוסר מודומים VDSL בארץ ומתוך רצון להימנע מזה המוצע על ידי בזק המשלב נתב ומודם החלטתי לחכות עם הרכישה. כיום אני בחבילת 30 מגה ADSL 014 גולש יציב בלי בעיות על ראוטר של לינקסיס ומודם של בזק http://www.baudtec.com.tw/p_adsl2+%20router_r243r1.htm# למה אני מוגבל ל 15 מגה ולא ל 24 מגה תיאורטיים אשר נתמכים על ידי המודם בתקן ADSL 2? אני מוכן ל"סחוב" על 24 מגה למרות החבילה של 30 מגה שאני משלם העיקר לא לקנות מבזק. אך למה אני לא מקבל את המהירות התיאורטית הנתמכת על ידי התקן? תודה מראש משה.
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מה השלבים ? ברשותי שלושה מחשב ים נייחים שבאחד נמצב הנתב של אסוס (שמסופק ע"י בזק) ובשני החשבי ם האחרים כרטיס רשת של EDIMAX (הכרטיס עם האנטנה עם החוט) לאחר התקנת כרטיסי הרשת בשני המחשב ים מה השלבים להגדרת הרשת ? יש הגדרות מיוחדות להגנה הרשת ?
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום חברים! קיבלתי מקרוב SWITCH של חברת TRENDnet מדגם S88E. מידע עליו ניתן למצוא כאן: http://www.trendnet.com/products/TE100-S88Eplus.htm כרגע יש בין המחשב שלי לשל אחותי רשת באמצעות HUB ישן. מספר שאלות: 1. מה ההבדל בין ה-HUB ל-SWITCH? יתרונות/חסרונות. 2. אילו שינויים צריכים להיעשות בהגדרות (אם בכלל)? 3. האם ה-SWITCH הזה ניתן לתכנות כמו ראוטר? וכיצד? 4. אם התשובה לסעיף קודם חיובית, כיצד ניתן לקבוע את רוחב-הפס שיוקצה לכל ערוץ? תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בית עם מספר קומות ועל מנת לחבר את כל הקומות לרשת יש לי hotbox של הוט וראוטר tl-wr740n. יש לי בבית שתי מחשבים נייחים שמחוברים קווית לרשת כשאחד מחובר ישירות לhotbox ואחד מחובר לראוטר, בנוסף יש לי מחשב נייד שמסתובב בבית ומתחבר לרשת הקרובה ביותר. השאלה שלי האם איך אני יכול ליצור קישור בין המחשבים שאני אוכל להכנס לתיקיות של כל אחד מהמחשבים דרך מחשב אחר? בנוסף קניתי לא מזמן הארד דיסק נייד, האם יש דרך לחבר אותו לרשת ושאני אוכל לגשת אליו מכל אחד מהמחשבים בלי צורך להעביר אותו כל פעם? חשוב לציין שרמת הידע שלי ברשתות די אפסית ולכן אני אשמח לפירוט רחב כמה שיותר. תודה ושבת שלום לכולכם!
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
אני מנסה להגדיר ראוטר TL-WR841HP כרפיטר (TP-LINK). הראוטר מחובר למחשב דרך ה-LAN. 1. נכנס ל- 192.68.0.1 > NETWORK > ת LAN > משנה IP ADDRESS ל- 192.68.3.3. שמירה. איתחול ראוטר. 2. נכנס ל- 192.68.3.3 > WIRELESS ת > WIRELESS SETTINGS ת : א. SSID > מזין שם רשת. ב. CHANNEL > בוחר AUTO. ג. MODE > בוחר BGN MIXED. ד. מסמן ENABLE WDS. 3. SURVEY > בוחר את הרשת שלי; מזין סיסמא. שמירה. איתחול ראוטר. האם הבנתי נכון שבשלב הזה הראוטר אמור להיות מוגדר כרפיטר? האם כרפיטר ניתן להתחבר אליו הן קווית והן ב WIFI? כי לי זה לא עובד... (השימוש התכוף ב"ת" הוא לצורך שמירת כיוון טקסט בלבד)
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום! ברשותי ראוטר של בזק בינלאומי מסוג NETGEAR דגם: dgn2200 הראוטר מתנתק מהאינטרנט למעלה מ3 פעמים בשעה! תחת עומס בינוני, למשל צפיה ביו-טיוב. מחובר כאמור לבזק בינלאומי במהירות 10MB תשתית של בזק[?]יש לי ראוטר ישן בבית מסוג 3com 3CRWER100-75, האם כדאי לי לחבר אותו במקום הראוטר הקיים או לפנות לבזק ולקבל ראוטר אחר מהם? הבנתי שרובם לא מוצלחים.
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, יש לי שתי שאלות הקשורות לראוטר הזה: 1. יש לי בעיה בראוטר הזה: EDIMAX BR6204WG, שאף אחד לא מצליח לפתור אולי אתם תצליחו... (מקווה ^^) הבעיה: אני עושה איזה שינוי נגיד פותח פורט אז אני עושה APPLY אז אני צריך לחכות 30 שניות ואז אפשר ללחוץ על OK והוא אמור לחזור לפעול כרגיל...אז לא משנה אם אני ישר לוחץ או מחכה 2 דקות ואז לוחץ על OK הראוטר פשוט לא מגיב ואין אינטרנט... תמיד זה ככה: מגדירים/משנים משהו מסוים בראוטר הזה מחכים 30 שניות לוחצים OK ועדין הראוטר לא מגיב ואין אינטרנט... ניסיתי את כפתור הריסט... ועדין אותה בעיה... מה לעשות? 2. איך אני בודק את הגירסה הנוכחית של הראוטר שלי? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי חברה', קיבלתי היום מחבר לעבודה ראוטר תקין של Linksys, רציתי לשדרג לו את הקושחה ולכן עשיתי את הריסט של ה 30-30-30. אחרי הריסט, אני לא מצליח להתחבר לראוטר בכתובת 192.168.1.1 לא משנה לאיזה LAN PORT אני מחבר את הכבל - אני תמיד מקבל הודעת שגיאה בנסיון ההתחברות לראוטר. למישהו יש מושג מה אני יכול לעשות כדי לסדר את זה? ניסיתי לעשות שוב ריסט ושוב להוציא מהחשמל אבל שום דבר לא ממש עוזר... תודה! יוני
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הקדמה לשאלה - התקשרו אליי מהוט וביקשו ממני לבחור ספק אחד להשתמש בו, כי מצד אחד אני עם הוטנט ומצד שני אני עם בזב"ל. גם אם אני עם בזב"ל בחייגן ואין שום בעיה טכנית לעשות חיבור כזה מעל הוטנט, מבחינתם זה לא תקין, ואני צריך להשאר עם ספק אחד. מכיוון שחזרתי לבזב"ל בשביל לבדוק איך הם לעומת הוטנט והספקתי לעשות את כל הבדיקות שרציתי - הם חסכו לי כאב ראש גדול. אמרתי לה שאני מעדיף להשאר עם בזב"ל וביקשתי חיבור MPLS (ועל הדרך חסכתי עוד 20 ש"ח). השארתי את הגיימר, למרות שאני ידעתי שהוא לא משפיע בחיבור MPLS (בפרט לא נשאלתי על זה). החיבור הוא 100Mbps כמובן. בקיצור, לאחר מספר דקות המודם התאפס, עשיתי בדיקות עם המצב החדש וגיליתי את זה. שימו לב להופים בבזב"ל - הם על 212.179. ה- IP שלי מתחיל ב- 8…
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי מודם alcatel speed touch home משודרג לראוטר ומחובר לסוויט'ש ואליו מחוברים המודם ועוד 4 מחשבים.. כל הזמן יש לי lowid ואין לי מושג איך לפתוח לו את הפורטים הנחוצים ובכלל.. תודה על כל עזרה שתינתן. גיא.
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ברשותי מחשב נייד דגם TOSHIBA SATELLITE A60-102 אין בו כרטיס רשת אלחוטי אך אני מעוניין לרכוש יש לי רשת בבית עם נתב אלחוטי ASUS 604G האם יש המלצה לכרטיס רשת אלחוטי איכותי שיכול להתמודד עם מרחק וגובה הנייד בד"כ בקומה אחרת בבית. או אולי לקנות מתאם לרשת אלחוטי?
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אישית אני מעדיפה חיבור ישיר עם מודם, אולם אני צריכה להתחלק עם עוד מחשב ולכן זקוקה לראוטר ®. אז נכון לרגע זה ה® אמור לחלק פס רוחב לשני משתמשים. חשוב לי שתהיה לו הצפנה של WPA2 TKIP _ (או לחילופין שה WPS יהיה נעול!) אין לי שום נסיון עם הרכיבים האלו ומעולם לא היה לי ® . אז אני מתלבטת בין שני אלו : TP-Link TL-WR941ND http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=5331 או TP-LINK TL-WR841HP 300Mbps High Power Wireless N Router http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=12792 מה לדעתכם יותר יתאים לי?
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי ראוטר D-LINK 2650U. אבל אני כבר לא בבזק אלא בהוט ועדיין אני צריך אותו בגלל שיש לי מספר מחשבים ברשת קווית בבית שמקבלים את האינטרנט מהנתב וחיבור אחד אלחוטי שמתקבל גם כן מהנתב. כרגע מה שאני עושה זה מוציא כבל רשת מהמודם של הוט אל הנתב ובשאר החיבורים הנותרים את המחשבים הקווים הרגילים שלי - 2 מחשבים כרגע בגלל שאני לא יכול להקצות איי פי רק 1 כי אני צריך את האלחוטי יותר, בקיצור כרגע הראוטר מוגדר כסוויץ' אם הבנתי נכון לפי פורום אחר, בגלל שהראוטר לא משמש כמודם ומחייג אלא משתמש במודם של הוט שעובד לי ללא חייגן. הכל טוב ויפה כשאני מחבר משהו כמו 2 מחשבים אחד קווי ואחד אלחוטי, כשאני מתחיל לחבר יותר נדמה לי שהוא פשוט לא מחלק יותר IP וזה מתחבר במן קישורית מוגבלת לאחר התחברות בשני מח…
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-