עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Mics,

יש למישהו את גרסה 2.7.31 עבור הראוטר הזה? (ראיתי באחד הנושאים בפורום שזאת הגרסה האחרונה)

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by Dj_Infernal,

פתחתי שרת על המחשב שלי עם התוכנה G6 FTP SERVER עכשיו כל פעם שאני עושה ריסט כתובת ה IP משתנה . שמעתי שיש דרך לעשות מן כתובת קבועה רק שאף פעם לא היתעסקתי עם זה ואני לא יודע איך . אם אפשר בבקשה להסביר לי וגם להמליץ על תוכנה טובה בשביל זה . תודה מראש !!

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. חיברתי רשת עם קבל 20 מטר למחשב אחד לראוטר.. תמחשב שלי השני חיברתי ישר למודם בלי הראטוטר

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. התקשרתי ל-012 אתמול כדי לברר חבילות ומבצעים עבור לקוחות חדשים. נלקח מספר טלפון, תואמה שעה ונאמר לי כי יחזרו אלי יום למחרת ממחלקת מכירות; אתם בטח כבר מנחשים שלא חזרו... :-\ oh well, אמרתי לעצמי והחלטתי מתוך סקרנות ליצור קשר פעם נוספת ולו בכדי להעלות את העניין הזה, אבל הפעם המתנתי יותר מידי זמן על הקו וניתקתי. :-X בשלב הזה, כבר הייתי המום... מילא אחרי שהם מגייסים לקוח חדש אז השירות שלהם מתדרדר כי הוא כבר "שלהם", אבל אפילו בגיוס הם נכשלים ??? הם הרי צריכים לרדוף אחרי כל לקוח פוטנציאלי, "להפוך עולמות" בשבילו אתם וודאי חושבים... uber מוזר!!! כבר יש לי טעם מר בפה מחווית השירות הקלוקלת הזו. :-[

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by R9547655G,

היום הגעתי להחלטה, האינטרנט והתשתית שלי לוקחים יותר מדי. --- 750/96 - 80שח - 012 קויי-זהב. 40שח תשתית HOT. יוצא 120שח לאינטרנט איטי . -- האם יש משהו לעשות בנידון? אוליי יש תשתית וספק אחרים? תודה לעוזרים. -- אם הנושא לא במקום אז תעבירו בבקשה.

• 28 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. ברשותי הנתב linksys WRT54GL, רציתי לעדכן לו גרסא של DD-WRT. קראתי הכל בעיון והבנתי שאני יכול להתקין גרסא GENECRIC של DD-DRT v23 sp2. עדכנתי ומתי שהprogress bar היה בחצי הדרך היה כתוב שהצריבה הצליחה. מאותו רגע איני יכול לגשת לנתב או כתוב לגלוש דרכו. יש רעיונות לפתרון?

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by shmuel_mr,

שלום אני מתכנן לקנות נתב משומש כדי שיהיה קולט לXBOX הנתב מדגם linkSYS wrt54g אם אני מגדיר אותו כריפיטר ולא קליינט ויחבר אותו לXBOX האם הוא ישתף אינטרנט או במילים אחרות האם ריפיטר יכול לשתף אינטרנט בחיבור קווי אליו? תודה

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by DA slap,

היי אני רוצה לשדרג את האינטרנט בבית שלי. התשתית אצלי היא של בזק והיא מגיעה למקסימום 40 מגה. בקיצור, אני צריך ראוטר שמתאים לתשתית בזק ותומך ב40 מגה. יש רעיונות?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by Noam Ganz,

אהלן יש לי בעיה כבר תקופה ואשמח לפתרון יש לי בקומה התחתונה ראוטר של בזק (החדש) שאליו מגיע האינטרנט לבית, הוא מתחבר דרך כבל מושחל בקיר לראוטר שביחידה בקומה העליונה . לראוטר בזק בקומה התחתונה מחוברים לרוב שניי פלאפונים ולפטופ בוויפי. כרגע בקומה העליונה יש לי apple airport extreme שהיה לי לדעתי משנת 2013 (אבל בגלל שאני כבר לא עובד עם מק הוא פחות נוח וגם כבר ישן.) מחוברים לראוטר הזה קבוע מחשב וסוני בחיבור קווי ובנוסף לפעמים שניי פלאפונים ולפטופ בוויפי. הבעיה שלרוב כשהלפטופ מתחבר האינטרנט מתנתק ורק ריסטארט לראוטר וניתוק חלק מהמכשירים פותר את הבעיה גם אם הסוני פועל אפשר לחבר רק שניי פלאפונים ומעבר זה קורס ממה שקראתי קצת הבנתי שזה קשור לרו…

10. Started by izir,

שלום לאבא שלי יש את הראוטר של בזק משום מקום הפסיק לו הגלישה באינטרנט משיחה עם נציג של בזק הוא אמר שהכרטיס רשת הלך וצריך חדש (עד עכשיו היה מחובר ללוח אם) קניתי לו כרטיס רשת TG-3269 המחשב לא התקין אוטמטי את הכרטיס אז הכנסתי את הדיסק ואין שמה קובץ להתקנה איך אני אמור להתקין אין לו שמה אינטרנט באתי הביתה ניסיתי להוריד דרייבר מופיע אותם קבצים כמו בדיסק מה לעשות

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. אני מחפש ראוטר, שאמורם להתחבר אליו כ8-9 מחשבים נייחים, מספר דומה של סמארטפונים ועוד כשלושה ארבעה לפטופים. עבור המחשבים הניידים והנייחים חשוב שהאינטרנט יהיה רצוף וללא ניתוקים, הנתב הקיים היום של בזק מתנתק וזה קשה לעבוד בצורה כזו. חיבור האינטרנט הוא 100 מגה. התקציב ללא הגבלה משמעותית, גם 1000-1500 בא בחשבון, כמובן לא סתם לקנות יקר. אשמח להמלצה.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by Niv Toledo,

שלום לכולם, רציתי לשאול, האם מישהו הזמין טכנאי שיתקין לו נקודת רשת (הכוונה אחת בחדר למשל ואחת שממוקמת ליד הנתב) בבית? חשבתי לעשות נקודת רשת בממ"ד אבל אני לא בטוח מה העלויות והאם זה דורש חציבה, מישהו יכול להמליץ לי על מישהו? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by Yoav,

היי, מבלי להכנס ליותר מידי תאורים של הרשת המצב הוא כזה: בין 2 קומות בבית קיים חיבור חוטי, בכבלי cat5e. הראוטר, הסוויץ' והמחשבים כולם תומכים במהירות 1Gbit. הסכמה היא ראוטר - (חוט דרך הקיר לקופסת תקשורת) - סוויץ' - (חוט דרך הקיר לקומה אחרת) - מחשב. כשאני מחבר את המחשב ישירות לראוטר - אני מקבל חיבור של 1 ג'יגה ביט. כשאני מחבר את המחשב ישירות לסוויץ' - גם כן חיבור של 1 ג'יגה ביט. כאשר אני מחבר את המחשב בקומה התחתונה - אני מקבל חיבור של 100 מגה ביט בלבד... מה יכולה להיות הסיבה לכך?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by Omri Arielly,

שלום לכם, יש לי בעיה ישנו בבית מחשב הנמצא בצד השני של הבית מאחורי 4 קירות בלוקים שלא קולט את הראוטר בוואי פיי כמו שצריך ומסיבות לוגיסטיות אי אפשר להעביר את הראוטר למקום קרוב יותר. ניסיתי להתקין בבית HOMEPLUG של http://www.dlink.com/us/en/home-solutions/connect_us/powerline/dhp-w307av-powerline-av-wireless-n-starter-kit וזה לא עזר במיוחד הנפילת מהירות היא של כמעט 100% מ80-90 מגה ביט ל1-2 מגה ביט. אז השאלה שלי היא איזה פתרון אפשר לעשות חוץ מלקדוח כבל RJ45 דרך כל הקירות? פרטי הבית: רשת החשמל היא תלת פאזי הנתב הוא DUAL BAND N600 אום פלאגים של D-LINK תודה מראש לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by Monopoly,

שלום! ברשותי ראוטר של בזק בינלאומי מסוג NETGEAR דגם: dgn2200 הראוטר מתנתק מהאינטרנט למעלה מ3 פעמים בשעה! תחת עומס בינוני, למשל צפיה ביו-טיוב. מחובר כאמור לבזק בינלאומי במהירות 10MB תשתית של בזק[?]יש לי ראוטר ישן בבית מסוג 3com 3CRWER100-75, האם כדאי לי לחבר אותו במקום הראוטר הקיים או לפנות לבזק ולקבל ראוטר אחר מהם? הבנתי שרובם לא מוצלחים.

16. Started by JONathan144,

האם כדאי לעשות חבילת גימר ב012 ? ומה החברה הכי טובה בשביל הורדות(כאלה שלא חוסמות וכו) תודה רבה לכולם

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by shayw,

יציב, עם 3 יציאות LAN לכל הפחות. עד 400 שקלים. אציין שלא אשלול אלחוטי עם אופציית כיבוי\ניתוק ברמת מחיר הזו הבנתי שהמומלצים הם- netgear linksys אודה לכם אם תהיו מעט יותר ספציפיים תודה

18. יש לי בעיה ב Utorrent, הפורט שם מוגדר כ 31519. פתחתי את הפורט בראוטר (סימנס SL2-141). יש תקופות שבהן הפורט פתוח ויש תקופות שהפורט חסום. מישהו רואה סיבה הגיונית אחרת?

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. האם הנ"ל אפשרי בבקשה אם יש שילוב של ראוטר של נט ויזון והום פלאג די לינק לבן של בזק בחדר אחד עם מחשב נייח ואינטרנט בצד אחד של הדירה EDIMAXN300 MINI WI-FI - בחדר שהוא בערך במרחק של דקה וחצי באותה הדירהוהאם בבקשה יש דרך קלה להתקין את זה:את המוצר הזה של .,EDIMAX הנ"ל מבלי שזה יהיה יות מידי מסובך בתוד או בברכה. יוני

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. מחפש נקודת גישה בתקן AC החדש. מצאתי את זו באמזון שתעלה לי 260 שקל כולל משלוח לארץ: http://www.amazon.com/Linksys-Wireless-AC-Universal-Connector-WUMC710/dp/B0090DX8O8%3FSubscriptionId%3DAKIAICE7LOAJMK3SSLPA%26tag%3Dpcm_buyitnow-20%26linkCode%3Dxm2%26camp%3D2025%26creative%3D165953%26creativeASIN%3DB0090DX8O8 מה שמוזר לי הוא שהיא עולה ממש זול יחסית לארץ (כ- 820 שקל בKSP)..זה הגיוני: http://ksp.co.il/?uin=23914 איך היא והאם יש משו אחר מומלץ?

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. אורח גיל
    Started by אורח גיל,

שלום לכולם. בקרוב אשתדרג מ-15 מגה ADSL ל-100 מגה VDSL, ואני מעדיף לקנות מודם-ראוטר מאשר לשכור אחד מהספק אינטרנט. בגדול, אני מתלבט בין 3 דגמים (אבל פתוח להצעות אחרות): TP-LINK TD-W9970 TP-LINK TD-W9980 D-LINK DSL-G225 כרגע יש ברשותי מודם-ראוטר ישן מסוג NETGEAR DGN 2200 אם זה איכשהו רלוונטי. מה שחשוב לי זה שהטווח יהיה מספיק טוב (דירת 3 חדרים בגודל ממוצע, המכשיר יושב בסלון), שיהיה גם מודם וגם ראוטר, שיידע לספק מהירות עד 100 מגה (וכמה שיותר קרוב לזה גם ב- WiFi) בתשתית בזק, ובאופן כללי שיהיה מכשיר טוב ובמחיר סביר. ספציפית, אשמח גם לדעת כמה זה קריטי אם מכשיר לא תומך בתקן ac החדש (כולם כאלה לדעתי), וכמה זה קריטי אם אי…

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by tomer861,

שלום לכולם ברשותי מודם b-focus router 270 pr שמחובר לראטור אלחוטי של- edimax br-6204wg הרואטר הזה מזין מחשב בכבל רשת ושתי מחשבים ולפטופ באלחוטי ובנתיים הכל עובד טוב. עכשיו בזק שלחו לי במתנה נתב אלחוטי שלהם שהוא גם מודם siemens adsl sl2-141 ועכשיו השאלה שלי באיזה מהם עדיף לי להשתמש? מישהו התנסה בנתב הזה של בזק ויוכל לתת לי חוות דעת עליו?

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. שלום לכולם, אתמול באופן ספונטני לחלוטין האינטרנט הביתי הפסיק לעבוד בנייד (Lenovo SL510). ניסיתי להתחבר לרשת של השכנים והצלחתי. נסיתי להתחבר לרשת שלי בעזרת הPSP והכל עובד. הנתב של הוא: TL-WR740N בנייד משום מה הרשת פתאום מוגדרת בתור רשת לא מוכרת (לא זוכר את המלל המדוייק) ובתור Public. אחרי ששינתי אותה לרשת פרטית הצלחתי לגשת לקבצים שמשותפים אצלי ברשת אבל משום מה עדיין אין אינטרנט. מסיבה לא מובנת אני גם לא מצליח להתחבר לעמוד ההגדרות של הנתב דרך הנייד. אני מוכרח לציין שהתקלה הזאת הופיעה באופן ספונטני באמצע השימוש באינטרנט מבלי ששינו שום הגדרה בנייד או בנתב. מה אפשר לעשות ? [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by Drazick,

שלום. יש לי חדר בו אין קליטה של אות אלחוטי (הבדלי קומות). אני מעוניין בפתקון של HomePlug, העברת המידע של הרשת על גבי רשת החשמל. מהם הרכיבים המומלצים כיום? ראיתי לאחרונה את הסקירה הזו: http://www.netcheif.com/Reviews/TPL-401E/TPL-401E.htm האם זהו המוצר העדכני והטוב ביותר כיום או שיש חומרה עם יכולות טובות יותר? כמו כן ההמלצה צריכה להיות למוצר שניתן להשיגו בארץ. תודה!

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. אם אני מצתרף לספק הוטנט במהירות 100 מגה ויש לי תשתית בזק 20 מגה, האם זה יגרום לבעיות של התנתקויות וכו'? תודה

דיונים חדשים בפורומים