עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by nahoom12,

מה זה WIFI? מה זה תקשורת WIFI בפלאפון? למה הוא משמש?

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by KF,

שלום לכם חברה! אני זקוק לעזרתכם.... אוקיי אז יש לי מספר בעיות: 1)התנתקיות מידיי פעם (כל יום) 2)החץ הירוק שליד ההתחל פתאום נעלם לו ואני לא יכול להתחבר.....(רק אם אני מפעיל מחדש אני יכול להתחבר) 3)הבעיה הכי מעצבנת היא שלא משנה באיזה משחק רשת אני משחק כל 5-7 דקות יש לי בעיות CONNECTION ...... עכשיו בבעיה מספר 3 יש כמה פתרונות למשל ב WARCRAFT 3 AND CALL OF DUTY המשחק נעצר ל5 דקות ורושם לי CONNECTION INTRUPPTED ואז אחרי 10 שניות המשחק חוזר לעצמו ואני ממשיך לשחק ואחרי 5-7 דקות שוב זה קורה וכו...... אבל במשחק BATTLEFIELD 2 אני מצליח לשחק 5 דקות (ואני יודע כבר מה הבעיה כי זה קורה בכל המשחקים) ואז פשוט אני רואה את ההודעה CHACK YOUR CONNCTION OR YOU HAVE PROBLEM WITH YOUR CONNECTIO…

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by kartis,

שלום חברה, קיבלתי כרטיס רשת ואני רוצה להתקין אותו בשביל ADSL, אני לא יודע איך קוראים לו (הדבר היחידי שכתוב עליו זה VCI) האם ADSL יתמוך בכל כרטיס רשת? איך אני מתקין את הכרטיס?

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  4. אהלן, לפני יומיים קניתי את הראוטר הנ"ל כדי שיהיה לי WIFI בבית. הוא מחובר למודם ARRIS שהוט הביאו לי בחינם (אני מחובר לתשתית 12 של הוט וספק 12 של בזק בינלאומי). כשאני גולש דרך המחשב שמחובר אל הראוטר עם כבל ובודק את המהירות במבחני המהירות של בזק וכו' - היא מצויינת, עובדת בול כמו שצריך.... אבל כשאני מנסה לבדוק את המהירות במכשיר שמחובר לראוטר אלחוטית - גם אם הוא נמצא אפילו מטר ממנו - ההורדה היא גג 3 מגה ביט לשנייה, ואפילו פחות מזה. יכול להיות שיש לי איזושהי הגדרה לא נכונה בראוטר (המכשיר לא דרש שום קנפוג אחרי שחיברתי אותו למודם)? או אולי המכשיר תקול? ראיתי פה ביקורות טובות על הראוטר הזה וזה לא הגיוני שהרשת האלחוטית שלו כל כך גרועה... אשמח לעזרה תודה ושתהיה שבת שקטה לכולם

5. Started by AR7778,

שלום, הצטרפתי לחברת בזק לעסקה של תשתית וספק - 100Mb. בזק מספקים את הראוטר של vTech וקראתי עליו קצת ברשת והבנתי שהוא לא מומלץ בלשון המעטה. אני מחפש ראוטר שתומך בVDSL, שיתמוך במהירויות גבוהות, תמיכה בוקטורינג, יציב, אמין, שידע לעבוד תחת עומס, ואני לא יודע עד כמה קשור העניין, במידה ויש ראוטר שיש לו פיצ'ר שיכול לתרום לפינג נמוך יותר זה יהיה מדהים. רוב השימוש יהיה בגיימינג, צפייה בסטרימינג של 4K ומכשירים נוספים שיהיו מחוברים אלחוטית.(כמובן שבזמן גיימינג כמה שפחות מחובר לרשת על מנת שהפינג לא יושפע.) *הרכישה של הראוטר תתבצע בארץ בלבד, עדיפות ל-KSP.* זו השוואה של כמה דגמי ראוטרים שראיתי, אשמח שתעזרו לי לבחור את המתאים לי ביותר: https://ks…

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  6. מה-wrt54gl הוותיק, התחלתי לקבל לפתע מהירות איטית מאוד, למרות שהסיגנל לכאורה חזק (אם שמים את המחשב ליד הראוטר אז הכל בסדד). מצ"ב תמונה מ- inSSIDer. איזה ראוטר מומלץ? (עדיפות גבוהה לאחד שנמכר ב-IVORY, משיקולי זמן וגיאוגרפיה) יהיה נחמד אם ניתן יהיה להתקין DDWRT (או שזה לא נחוץ היום?) יש שימוש בטורנט. חיבור כבלים ללא חייגן. מחיר של כ-300 ש"ח נראה לי סביר, אלא אם כן ממש שווה לחרוג. תודה.

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by Phobus,

שלום, מספר שאלות מרתיחות 1) האם אי אפשר לבצע factory reset לנתב? 2) בכניסה הראשונה לעמוד ההגדרה של הנתב (שעולה אוטומטית עם פתיחת הדפדפן) מופיעות לי שגיאות 230/108 והתפריטים לא זזים. כמו כן כשאני מגדיר פרטי ספקית הפעולה נכשלת אבל הפרטים מעודכנים בכל זאת ??? 3) כשאני מגדיר ססמאת אבטחה לאלחוט זה מודיע לי שהססמא עודכנה בהצלחה אבל כשאני מנסה לגשת לאלחוט הססמא לא נכונה. ולא זה לא נובע מבלבול אצלי. 4) אני מצליח לגשת לאלחוט דרך dell inspiron 1520 אבל לא דרך eee 1005ha שמותקן עליו אובונטו. למרות שה-eee כן מתחבר לחוטי. האייקון של ההתחברות לרשת באובונטו פשוט ממשיך להסתובב ונכשל אחרי דקה. 5) אני לא מצליח לגשת לפאנל הניהול המקורי של הנתב עם שם משתמש/ססמא admin. פשוט לא נותן. א…

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. יש להורים שלי נקודות בזק בבית ואנחנו כרגע בונים קומה 3 בבית, יש בקומה 1 את הארון חשמל ובפנים יש את הלוח הראשי אני לא בטוח איך קוראים לזה שמשם עוברים כל כבלים של בזק לכל השקעים, השאלה האם אפשר למתוח קו משקע בזק קיים בקומה 2 לקומה 3 דרך תעלה, או האם צריך מקומה 1 להעביר לקומה 2 לארון תקשורת חדש שיהיה קו בזק, ומהארון תקשורת להעביר לקומה 3?...

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. לאחר מספר של ניסיונות רבים, אני ממשיך להיכשל ללא דרך הצלחה. אני לקוח הוט 100MB ויש לי את המודם "הוטבוקס" וכל מי שלוקח שלהם יודע שה-WIFI שלו הוא על הפנים. עדיין יש ברשותי נתב אלחוטי של בזק "bezeq d-link 6740u" שעבר היה המודם של האינטרנט שהייתי לקוח של בזק WIFI חזק ! . אני רוצה לקחת ה"bezeq d-link 6740u" לחבר אותו להוטבוקס (HOTBOX) כך שה-bezeq d-link 6740u ישדר את הרשת האלחוטית, והוטבוקס יספק את האינטרנט למחשב הראשי ולנתב אלחוטי של בזק. איך אני עושה את זה?!

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by Omri Arielly,

שלום לכם, יש לי בעיה ישנו בבית מחשב הנמצא בצד השני של הבית מאחורי 4 קירות בלוקים שלא קולט את הראוטר בוואי פיי כמו שצריך ומסיבות לוגיסטיות אי אפשר להעביר את הראוטר למקום קרוב יותר. ניסיתי להתקין בבית HOMEPLUG של http://www.dlink.com/us/en/home-solutions/connect_us/powerline/dhp-w307av-powerline-av-wireless-n-starter-kit וזה לא עזר במיוחד הנפילת מהירות היא של כמעט 100% מ80-90 מגה ביט ל1-2 מגה ביט. אז השאלה שלי היא איזה פתרון אפשר לעשות חוץ מלקדוח כבל RJ45 דרך כל הקירות? פרטי הבית: רשת החשמל היא תלת פאזי הנתב הוא DUAL BAND N600 אום פלאגים של D-LINK תודה מראש לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. נא למחוק

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by yuri1992,

שלום חברים, לפני מספר ימים עברתי לHOT, קיבלתי את הראוטר הדיפולטי של F@ST 3184, (ראוטר גרוע בלשון המעטה). הרשת האלחוטית שהוא מספק היא גרוע מאוד, אני יושב כ 10 מטרים מהראוטר והמהירות לא עוברת את ה8 מגה. נשאר לי בבית הראוטר של בזק (simens sl2-141), ברצוני לחבר אותו בצורה קווית לHOTBOX, על מנת שהוא יספק את הרשת האלחוטית. הגדרתי את הIP של הsiemens ל192.168.1.111 (מחוץ לתחום של hotbox), כיוונתי את הDHCP לHOTBOX - 192.168.1.1 וחיברתי בניהם בעזרת כבל רשת. לכאורה לפי מה שאני מבין הסיפור אמור לעבוד, אבל הוא לא. למישהו יש פתרון? האם זה אפשרי בכלל לחבר את הSiemens לHOTBOX ?

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by izir,

שלום לאבא שלי יש את הראוטר של בזק משום מקום הפסיק לו הגלישה באינטרנט משיחה עם נציג של בזק הוא אמר שהכרטיס רשת הלך וצריך חדש (עד עכשיו היה מחובר ללוח אם) קניתי לו כרטיס רשת TG-3269 המחשב לא התקין אוטמטי את הכרטיס אז הכנסתי את הדיסק ואין שמה קובץ להתקנה איך אני אמור להתקין אין לו שמה אינטרנט באתי הביתה ניסיתי להוריד דרייבר מופיע אותם קבצים כמו בדיסק מה לעשות

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. כל עשרת אלפים הנרשמים שכבר התקבלו לשירות החדש, לא ייצטרכו לשלם עליו בעתיד? הבנתי שכן וזה קצת מעיק לי, לא הקטע שהם קיבלו את זה בחינם, אלא העניין שהבנתי שהשירות הולך לעלות לא מעט. אני צודק? (אני שואל זאת כי תכננתי לעבור לבזק בגלל זה,חבר שלי התקבל לשירות הזה וזה ממש סוס)

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by SuB,

שלום חברים! קיבלתי מקרוב SWITCH של חברת TRENDnet מדגם S88E. מידע עליו ניתן למצוא כאן: http://www.trendnet.com/products/TE100-S88Eplus.htm כרגע יש בין המחשב שלי לשל אחותי רשת באמצעות HUB ישן. מספר שאלות: 1. מה ההבדל בין ה-HUB ל-SWITCH? יתרונות/חסרונות. 2. אילו שינויים צריכים להיעשות בהגדרות (אם בכלל)? 3. האם ה-SWITCH הזה ניתן לתכנות כמו ראוטר? וכיצד? 4. אם התשובה לסעיף קודם חיובית, כיצד ניתן לקבוע את רוחב-הפס שיוקצה לכל ערוץ? תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. קניתי מחשב נייד מדגם DELL D630 עם כרטיס רשת אלחוטי Intel PRO/Wireless 3945ABG לפני מספר ימים. על המחשב מותקן Vista Buisness. מאז שקיבלתי את המחשב קורה מדי פעם שהמחשב מאבד קשר אל הרשת האלחוטית אליה הוא מחובר ובנסיון לחפש את הרשת מחדש הוא לא מוצא שום רשת (גם לא רשתות אחרות שישנן בסביבה והופיעו קודם). התופעה התרחשה גם בעבודה וגם בבית, אז לא נראה לי שמדובר בבעיה בראוטר (גם בגלל שהמערכת פתאום לא מזהה אף חיבור רשת ולא רק את החיבור רשת שלי). הבעיה נפתרת רק לאחר אתחול מחדש של חלונות (אתחול קר דרך חלונות ולא אתחול של המחשב דרך הכפתור). מכיוון שאני חדש בתחום המחשבים הניידים הרשתות האלחוטיות וחלונות ויסטה, האם התופעה הנ"ל נפוצה או שיש בעיה במחשב? אם יש בעיה, איך אני יכול לוודא שמדוב…

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by knoximator,

יש לי חשבון premium לאתר, ומשתמש בו די הרבה. עד לפני יומיים הכל היה בסדר, יש לי חבילה של 5מגה ואני קיבלתי מהירות הורדה מתאימה לחבילה, משהו כמו 400קס/ש מאתמול אני בקושי מקבל 20-30 גם בשעות שאין בהן עומס בכלל. התשתית שלי היא ADSL והספק לצערי הוא 012 זהב. מה שמוזר הוא שניסיתי אתרים אחרים NETLOAD ו MEGAUPLOAD HOTFILE ....ושם אני מקבל את מלוא רוחב הפס בממוצע 250+ אינני בטוח עדיין אם הבעיה היא בכלל אצלי (הספק מבצע חסימה או משהוא) או שהבעיה היא אצל RAPIDSHARE. אני רוצה לבדוק אצל חבר מספק אחר אם גם אצלו יש האטה במהירות יש אפשרות לבדוק/לעבור מהחסימות?????

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. טוב שמעו יש לי אי די אס אח כבר המון המוןןןן זמן ומודם אלקטל שהפכתי אותו לפרו עכשיו כבר לפני שקיבלתי את האדסל נתתי את ה 56K שלי לחבר שלי טוב עכשיו בגלל מספר סיבות אני רוצה לחבר למחשב שלי שוב 56K או 33K תלוי אני לא הולך לקנות אני יאמץ ממישהו למה? כי אני עובד על תוכניות ב VB כמו חיוג , מזכירה, אולי שליחת פקס בקרוב. אז שמעתי שיש מלא מלא בעיות עם הסיכנרון של זה כאלו המודם חייב להיות מחוץ לשקע או משהו כזה עכשיו מה הסיכוי שיהיה לי בעיות??? אני לא מחפש בעיות ואיך פותרים את זה

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by CriticalHit,

שלום, לאחרונה הותקנה לי בבית רשת HOME PLUG. בינתיים היא עושה את העבודה כמו שצריך אבל עוד מוקדם לדעת עד כמה היא טובה. יש לי שאלה שמסקרנת אותי, האם ניתן לגשת לרשת הזו בצורה חופשית? כי היא לא מוגנת בשום אמצעי כלשהו. במידה ומחר-מחרתיים השכן שאיתי בקומה מחבר למחשב שלו מתאם הום פלאג, הוא יוכל לקלוט את הרשת שלי ולגלוש בצורה חופשית? איך עובד כל העניין הזה? האם יש צורך לאבטח רשת כזו? תודה.

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. היי ברצוני לשנות את כתובת ה IP של המחשב. ולא ברמה של לנתק מודם ולהחזיר, או שימוש בפרוקסי או שינוי כתובת MAC אלא שינוי IP ברמה של ה sub-net שלי הכוונה היא כזו : נניח זה ה IP שלי 64.116.200.187 כעת עלי לשנות את הIP בצורה כזו שהמספרים מצד שמאל [ 64.116 ] יוחלפו באחרים. ליצור לדוגמא IP כזה למחשב במקום המקורי : 95.242.100.123 האם יש אפשרות לבצע זאת? הספק שלי הוא נטוויזן. וה IP דינמי.

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. https://www.ivory.co.il/catalog.php?act=cat&cuts=2616&q=ax20&site-search=ax20# TP-Link Archer AX20 AX1800 Dual-Band Wi-Fi 6 המליצו לי על הנתב הזה. אלא שהידע שלי בכל הנושא שואף לאפס! כרגע יש לי אינטרנט של 200 מגה, דרך הוט (ספקית הוטנט) עם נתב מחורבן שנקרא HOTBOX 2 - עם המון ניתוקים! יש לי מספר שאלות : האם הנתב שלמעלה יכול להחליף (טכנית ומעשית) את הנתב של הוט? האם הוא ייתן ביצועים עדיפים באופן מורגש? אם אני עובר לבזק, האם הוא עדיין יתפקד ברמה טובה או גבוהה גם עם החיבור של בזק? במידה ויגיעו (במהרה בימינו, אמן!) אלינו סיבים-אופטיים של אחת החברות, האם גם אז הנתב הזה יהיה שמיש במקום …

22. שלום, אני מחפש ראוטר שיהיה בממד (כנראה שהוא ישאר שם). (לא ראוטר מודם) שיהיה בעל קליטה טובה ושיהיה קל לתפעול. מחיר באזור ה300-400. תודה

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  23. שלום, אני מחפש לרכוש נקודת גישה משולבת מתג (3 עד 5 פורטים). .חיפשתי הרבה בזאפ וכן באייבורי/KSP אבל לא מצאתי. ראיתי באמזון מספר דגמים, אבל אני מעדיף לרכוש מכשיר שכזה בארץ (לא רוצה גם לקחת את הסיכון של חוסר התאמה לרמת מתח כניסה) האם יש התקן כזה למכירה באחד החנויות בארץ? התקן מומלץ? תודה, שריאל

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  24. Started by marvje,

אני רוצה לקנות כרטיס רשת וצריך המלצות... ההפרש בין Intel 10/100 LAN לבין Genius 10/100 LAN הוא יותר מ 100 ש"ח האם יש הצדקה לכך שה Intel הרבה יותר יקר ?

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים