רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
שלום רב, יש ברשותי מחשב ספייר שאני מעוניין לעשות ממנו שרת (שרת קבצים לצורך העיניין). Server 2008. האם יש יתרונות באם אני אהפוך אותו גם ל-Domain controller ואעשה דומיין בין המחשבים (4) במקום workgroup? תשובות מפורטות ליתרונות וחסרונות יתקבלו בברכה
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
התחברתי לבזק בינלאומי לפני 9 חודשים ומשום מה התפתיתי להוסיף את השירות אנטי וירוס שלהם safenet. גיליתי מהר מאוד שהשירות מאט את האינטרנט והאתרים נטענים לאט יותר. בנוסף זה גם מעלה את הפינגים וחוסם דברים שלא צריך לחסום. הפתרון היה קל, פשוט הורדתי את הסיומת @csafe בחייגן. עכשיו הם כנראה שינו דברים והשירות פועל אוטומטית גם בלי התוספת הזאת בחייגן. איך אפשר לבטל את הדרעק הזה?! אם אני אצור קשר עם בזק בינלאומי הם בטח יגידו שאני בהתחייבות או משהו כזה. יש דרך לבטל את זה בלי ליצור איתם קשר? דווקא מאוד נהניתי מהשירות שלהם מאז הכבל החדש אבל עכשיו זה על הפנים
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום חברים, תגידו מזל"ט. אני מרבה להוריד מאתרי RAPID למיניהם אבל עם הראוטר החדש אחרי כל הורדה של קובץ אני חייב להגיע פיזית עד למודם, לנתק אותו ורק אז להתחבר... בכלל - האם ניתן להתחבר בחיוג חייגן ? מאחר ואני משתמש בתכונת ה RASDIAL לנתק אוטומטית את המודם בסיום הורדות הקבצים... בקיצור - דרך כלשהיא חוץ מדרך פיזית לניתוק וחיבור... יש אפשרות?
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי כמה בעיות בזמן האחרון עם בזק בינלאומי עכשיו אני לא יודע מה לעשות להישאר בבזק ולהוריד את המחיר או לעבור לאורנג .. מה דעתכם?? האם יש למישהו חוות דעת מניסיון שלו אם אורנג ?? תודהה
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
I'm currently using Alcatel Speed Touch Home (original, not upgraded). I would like to connect an external router/FW and use behind the ADSL modem and use it for connection sharing.The router/FW is WebRamp 700s see link below http://www.rampnet.com/rampnet/products/700s/index.html How do I set it so the router/FW will create the permanent connection and I would not have to use the VPN connection from the PC Please advise Thx
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מאז שחברתי רשת אלחוטית בבית ואני עובד עם ראוטר של Edimax, אני לא יכול לקבל קבצים בתוכנת ICQ. ובנוסף לא מצליח להתחבר לשרתים בתוכנת Emule. הבנתי שיש פתרון לבעיות הללו, אשמח אם תעזרו לי לפתור אותן בהקדם, תודה רבה!
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היה לי בעיה עם פתיחת פורטים ו-NAT TYPE התקשרתי לספק אמרו לי לנתק את המודם (עשיתי את זה אלפי פעמים כבר) ופתאום ה-NAT TYPE הפך ל-2 ומה שמוזר שפעם היה לי WAN IP כזה - " 100.100.6.74" וגם שנתקתי וחברתי אני לא זוכר שהוא השתנה בעבר, אבל גם אם הוא השתנה תמיד היה בהתחלה 100 או משהו בסגנון והוא מעולם לא היה תואם ל-ip שהייתי רואה באתרים כמו whats my ip וכדומה, עכשיו אחרי שדברתי עם התמיכה ואמרו לי לחבר ולנתק, פלא פלא ה-WAN IP תואם למה שאני רואה ב-whats my ip (מתחיל ב-31) קראתי שאם ה-WAN IP לא תואם למה שאני רואה באתרים כמו whats my ip זה אומר שהספק חוסך עליי ומחבר אותי עם כמה מנויים נוספים לאותו ה-IP כדי לחסוך בכסף, וזה למה במשך החודשיים האחרונים לא הייתי יכול לפתוח פורטים
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני רוצה לעבור לבזק, ויש להם את העניין עם הראוטר של החיוב זיכוי כל חודש של 20 שח, איזה ראוטר הכי מומלץ ( אם בכלל יש להם מבחר ) תודה
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום חברים , אני כברי ימים ולילות לא מצליח לשנות את הכתובת IP שלי. ברשותי ראוטר של EDMIMAX וינדוס 7. ניסיתי להוציא את הראוטר / מודם מהחשמל , הוצאתי את כול החיבורים מהמחמשל ועדיין זה מביא לי את אותו IP! אשמח לעזרה בפתרון הבעיה!
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי. היום מישהו שאני מכיר, אמר לי בסקייפ שהוא "יכול להפיל לאנשים את האינטרנט". בהתחלה חשבתי שזה סתם script kiddie ששולח לי פינגים. מסתבר שזה אכן כך, אבל הוא לגמרי הצליח. הוא גילה את כתובת ה IP שלי דרך הסקייפ (גם תוכנה שאפשר בקלות למצוא באינטרנט), הפעיל את התוכנה שלו, והאינטרנט שלי אכן הפסיק לעבוד לגמרי, עד לרמה שקיבלתי timeout בפינגים לגוגל. אפילו כשהוא הפסיק את פעילות התוכנה, הראוטר שלי לא התאושש, והייתי צריך להפעיל אותו מחדש. הציוד שאני משתמש בו : מודם d-link 2760u עם ראוטר Linksys WRT54GL, שמריץ DD-WRT. לפי מה שידוע לי, ב DD-WRT אמורה להיות הגנה נגד DDoS. אם אכן קיימת הגנה כזו, האם היא כזו חלשה שלא מסוגלת להתמודד עם מתקפה ממחשב אחד? או שיכול להיות שמה שהפסיק לעבוד זה …
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, בזמן האחרון אני מקבל דרופים בטורנטים וניתן להגיד שבכמה טראקרים כמו TL וhebits אני לא יודע למה זה קשור אבל מהירות האינטרנט שלי היא 40 תשתית בזק ספק בזק בינלאומי. בבדיקות של speedtst וכ'ו המהירויות שאני מקבל טובות אך בטורנט זה מתחיל בערך לדקה להוריד טוב ומהר 3.6 כזה.. ואז פתאום יש צניחה לכיוון 10kb-250kb אין לי מושג מה הבעיה ניסיתי להחליף קליינטים לשים גרסאות יותר ישנות אבל זה לא עוזר. אני משתמש כעת ביוטורנט גירסא 2.2.1 אודה לעזרתכם.
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום האם ניתן להקליט באופן רציף עם מצלמת אבטחה ip? כוונתי האם יש אפשרות לחבר מצלמה כזאת, ישירות למחשב שנמצא בסמוך ולבצע הקלטה רציפה על גבי הדיסק הקשיח של המחשב? אם כן איך נעשה החיבור,דרך המודם וחיבור לאינטרנט ? או שאפשר לחבר ישירות למחשב עם כבל ולבצע הקלטה? לא חשובה לי הצפיה דרך האינטרנט בזמן אמת בנעשה במקום ,יותר חשוב לי ההקלטה והשמירה של החומר המצולם על מחשב. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום. יש לי 2 מחשבים נייחים בבית וראוטר קוי רגיל. אני רוצה להחליף אותו בראוטר אלחוטי כדי לגלוש בפלאפון מדי פעם... אבל הבעיה שאני לא רוצה שה wi fi יעבוד כל הזמן ויפלוט קרינה. את ה 2 מחשבים נייחים שלי אני יחבר אם חוטים, ורק מדי פעם ידליק את ה wi fi לצורך גלישה בפלאפון. השאלה היא, האם יש ראוטרים אם כפתור הדלקה וכיבוי של ה wi fi ? כי אני גולש מהפלאפון כשהמחשבים מכובים, ואם לצורך הדלקה וכיבוי של wi fi צריך להדליק את המחשב ולהכנס להגדרות אז זה לא כל כך שווה
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן, כמה שנים טובות יש לי את הLinksys WRT54GL (עם קשוחה של DD-WRT) והוא משרת אותי מעולה אבל הגיע הזמן לשדרג בגלל ביצועים אלחוטים בינונים והגיע הזמן לשדרג לתקן N. בחיבור חוטים מחוברים אצלי 2 מחשבים (אחד HTPC בסלון) ובחיבור אלחוטי מחשב נייד ועוד 3 מכשירים נוספים. (כולם תומכים בתקן N) התשתית היא הוט עם הוטנט בלי חייגן במהירות 12 מגה עם מודם של טומסון ואין לי בעיות/ניתוקים או משהו דומה. הבנתי שאופציות הכי טובות שלי(?) הם : TP-Link TL-WR1043ND (יש לו יתרון מבחינתי כי הבנתי שהוא היחיד עם תמיכה של DD-WRT) D-Link DIR655 Edimax BR6574N בנוגע לתקציב הוא גמיש עד ה500 שקל+-. איזה מהם הכי מומלץ ? והאם יש אפשריות אחרות בכלל ? מה בנוגע לנתבים החדשים של Linksys ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום כולם... אני עובר דירה בקרוב ולאחר שדיברתי עם הוט שדרגתי ל30MB כחלק ממבצע הטריפל של הוט ויחד עם זאת החלפת המודם הקיים של Thomson למודם HOTBOX שלפי טענתם של הוט המודם הנוכחי לא תומך במהירויות גבוהות כמו 30MB. רציתי לשאול איך באמת המודם HOTBOX כי הבנתי שבתור ראוטר הוא עושה בעיות.. אז עדיף לי לחבר אותו לראוטר שלי? Edimax BR-6204Wg שהוא די ישן אבל ממש בסדר ולא עושה לי בעיות בכלל. ולגבי ספקית האינטרנט.. כרגע בזק בינלאומי מספקים לי את האינטרנט (12MB)... ואני משלם להם 45 ש"ח לחודש. אין לי מושג כמה הם רוצים על 30MB אבל נראה לי שהרבה יותר ואני לא רוצה להמשיך לשלם סכומים כאלו. איך HOTNET? מישהו נתקל בבעיות איתם? באמת שלא אכפת לי שלא יהיה לי 30MB על בסיס קבוע אבל שלא יהיו נית…
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ב-NetCHEIF פרסמתי היום סיקרה חדשה על הנתב VigorFly 200 של חברת DrayTek. ה-VigorFly 200 הוא נתב בתקן N הכולל שתי אנטנות ו-4 יציאות קוויות של 100Mbps. הנתב מתבסס על אותם רכיבים המצויים ב-BR-6226 של EDIMAX וב-DIR-615 של חברת D-LINK. בנוסף הוא כולל כניסת USB לחיבור מודם סלולרי ובמסגרת הסקירה נבדקה יכולתו של הנתב לעבור באופן אוטומטי מחיבור קווי ש"נפל" לחיבור סלולרי ולחזור לחיבור הקווי ברגע שזה מתאושש. כמו בכל סקירה נבדקו גם ביצועי הנתב ותכונותיו. הסקירה המלאה כאן -- http://www.netcheif.com/Reviews/VigorFly200/VigorFly200.htm
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני לא יכול להתחבר לאינטרנט מהמחשב האחר ובכל הבית יש אינטרנט כרגיל ( יש ראווטר) מופיעה לי הודעה של קישוריות מוגבלת. התקנתי דרייבר מחדש, לא עזר שמתי כרטיס רשת, לא עזר ניתקתי מהחשמל גם ראווטר והכל, לא עזר. מה עוד אפשר לעשות כדי לפתור אתזה? תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רב, יש לי בעיה רצינית. אינני מצליח לגלוש דרך המחשב. באו אליי 2 טכנאי אינטרנט של הוט ואחרי מספר שעות הגיעו למסקנה שהבעיה במחשב שלי ולא אצלם. ואכן הם הביאו במיוחד לפטופ שלהם וחיברו אותו למודם שלי וזה עבד! הכרטיס רשת מותקן במחשב כראוי וניתן לראות אותו במנהל ההתקנים. ניטרלתי את כל האנטי וירוס, ואת הפיירוול. - לא עבד. לא ניתן לגלוש גם מדפדפן פיירפוקס. אין שום סרגלי כלים. החלפתי כרטיס רשת אחר - וגם שמתי אותו בPCI אחר - לא עבד חיברתי את המודם ל-usb במקום לכרטיס רשת - לא עבד חיברתי את המודם ל-usb אחר במחשב - לא עבד. שתי יציאות הusb תקינות ועובדות כראוי בהתקנים אחרים. כשאני נכנס ל-dos ומקליד ipconfig יש את כל הנתונים והם תקינים. הכרטיס רשת מופיע כמחובר. שאני בודק ping - לא …
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי סיסקו חדש 2960 ואני לא מצליח לגשת לממשק הוובי שלו דרך ה IP הוא דורש סיסמה ויוזר התחברתי דרך CONSOLE ל SWITCH ויש לי סיסמת כניסה אבל בוובי הוא מבקש יוזר וסיסמה מה עושים?
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום . לחבר שלי יש שני מחשבים win 98 שמחוברים לרשת באמצעות נתב. שני המחשבים מחוברים לאינטרנט וגם ברשת פנימית. אני רוצה להוסיף עוד מחשב win 2000 לרשת . השאלה : צריך הגדרות כלשהן או שפשוט לחבר את המחשב לנתב ? לא צריך להתקין חייגן במחשב , נכון ? כי החייגן כבר נימצא בנתב . אנא עיזרו לי.
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום יש לי שאלה של מתחילים, קניתי מחשב חדש עם לוח + EPOX 3KDA3 ללוח יש גם כרטיס רשת של 1FBPS RJ45 LAN דרך מה עדיף לי לחבר למודם קבלים שלי USB או LAN? כמו כן חיברתי כרגע לחיבור LAN ולאחר הכיבוי הנורה ממשיכה לפיול ולהבהב (של הLAN), זה אמור לקרות? איך זה קורה עם כיביתי את המחשב, איך עדיין יש מתח? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום התקנתי רשת אלחוטית, יש לי שני ראוטרים אחד של 3COM והשני של EDIMAX ( הם לא עובדים במקביל פשוט ניסיתי את שניהם ובשניהם התופעה חוזרת על עצמה) בכל אופן הכל תקין ואני גולש העניין הוא שלפני שאני מתחבר המחשב מחפש רשתות אלחוטיות באיזו ומזהה את הראוטר שלי ואז כתוב לי שזו רשת לא מאובטחת והוא שואל אם אני בטוח שאני רוצה להשתמש בה מה הכוונה ברשת לא מאובטחת והאם ניתן להתגבר על זה? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני רוצה לעבור לאינטרנט ולטלפון של 012 (אני עכשיו בבזק בינלאומי). ממה שראיתי באתר שלהם המחירים ממש זולים לעומת בזק, אבל בעבר שמעתי שהיה ל-012 הרבה בעיות. קודם כל אני רוצה לשאול אם למישהו פה יש טלפון של 012 והאם הוא מרוצה, והאם האינטרנט של 012 הוא יציב ומספק את הסחורה.
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אנו מעוניינים לקנות ראוטר אלחוטי טוב דרישות: מהירות יציבות אמינות שלא יהיו התנתקויות (אני שומע כל מיני סיפורים על ראוטרים של TP-LINK שמתנתקים אחרי יום ללא פעילות) הבית שלנו פשוט, בלי מפלסים, בלי ממ"ד מדובר על מחשב שולחני+מחשב נייד אנו מחוברים דרך HOT ו-012 במהירות 1.5 מגה מחיר: עד 200 ש"ח תודה רבה מראש, אביעד
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
המחשב הוא samsung r540 בן חצי שנה. הבעיה היא בחיבור לאינטרנט אלחוטי (רשת ביתית) יש לי עוד מחשב נייד שמתחבר ולא עושה בעיות, אך הsamsung מראה שהקליטה גבוה ובכל זאת לא מצליח להתחבר (ממרחקים קרובים הוא מצליח מתרחקים 5-7 מטר מהנתב והוא כבר לא מצליח למרות שהוא מראה שיש קליטה גבוהה מאוד) ,לעומת המחשב השני שכן מצליח להתחבר ... מאחר והוא עדיין באחריות הציעו לי להחזיר אותו למעבדה אך איני יכול להרשות זאת בגלל שאני לומד עם המחשב הנייד ואני לא יכול להפסיד אותו למספר ימים. מקווה שהבעיה היא בעיית תוכנה ולא חומרה ואשמח אם תעזרו לי לפתור בעיה זו
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-