רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,510 דיונים בפורום זה
-
היה לי בעיה עם פתיחת פורטים ו-NAT TYPE התקשרתי לספק אמרו לי לנתק את המודם (עשיתי את זה אלפי פעמים כבר) ופתאום ה-NAT TYPE הפך ל-2 ומה שמוזר שפעם היה לי WAN IP כזה - " 100.100.6.74" וגם שנתקתי וחברתי אני לא זוכר שהוא השתנה בעבר, אבל גם אם הוא השתנה תמיד היה בהתחלה 100 או משהו בסגנון והוא מעולם לא היה תואם ל-ip שהייתי רואה באתרים כמו whats my ip וכדומה, עכשיו אחרי שדברתי עם התמיכה ואמרו לי לחבר ולנתק, פלא פלא ה-WAN IP תואם למה שאני רואה ב-whats my ip (מתחיל ב-31) קראתי שאם ה-WAN IP לא תואם למה שאני רואה באתרים כמו whats my ip זה אומר שהספק חוסך עליי ומחבר אותי עם כמה מנויים נוספים לאותו ה-IP כדי לחסוך בכסף, וזה למה במשך החודשיים האחרונים לא הייתי יכול לפתוח פורטים
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
תודה לכל מי שיעזור לי !!
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, הכותרת לא הכי ברורה אז אסביר. ברשותי נתב של trednet שבו השתמשתי בעבר, כאשר לא מזמן רכשתי נתב אחר של level one (עם N ). אני רוצה לקחת את הנתב של טרדנט ולחבר אותו למחשב אחר ולהתחבר בעזרת הנתב לנתב של level one ולאינטרנט... זה אפשרי? איך אני עושה את זה? אני כאילו רוצה שהנתב הישן יהיה כרטיס רשת אלחוטי למחשב אחר.
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מנוי טופ 100 בתשתית בזק אבל הבעיה שאני לא עובר את ה-40 מגה בבדיקות מהירות בין אם זה דרך הספק או בין אם דרך @1 הבאתי טכנאים שאמרו שהכל בסדר אבל לא הראו לי אף פעם שאצלי הבעיה ובמחשב שלהם הכל תקין. החליפו לי מודם לדי לינק 6740 H1 ועדיין אותה בעיה. הגיע אליי טכנאי היום שאמר שאני בא כדי להראות לך שהבעיה היא במחשב שלך למרות שבדקתי בשתי מחשבים בחיבור חוטי +4 גלקסים בכל הדורות למינהם בצורה אלחוטית ואם הבעיה אצלך אז אנחנו נחייב אותך בעלות טכנאי. הטכנאי בא חיבר את המחשב שלו למודם שינה משהו בהגדרות מתאם אצלו הוא טוען שהיה לו IP קבוע עשה בדיקת מהירות ואני בעצמי היייתי מופתע שאני יכול להגיע למהירות של 58 מגה. איך יכול להיות כל הסיפור הזה? מה הבעיה? איך אני י…
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן חברים יש לי בעיה קטנה ואני צריך עצה הגעתי למצב שבו האינטרנט מתנתק לי באופן תדיר הרמתי טלפון לתשתית בזק והם מודיעים לי לאחר שהם שלחו אלי טכנאי ולאחר בדיקות מרובות כי אין באפשרותי לגלוש ב 1.5 מגה אלא רק ב 750 בטענה כי אני רחוק יחסית מהמרכזיה מה אני יכול לעשות כעת האם אני יכול לדרוש מהם בתור חברה ענקית לסדר את התשתית באיזור שלי? האם יש לכם עצות מה אני יכול לעשות? מה הייתם אתם עושים במקרה כזה שחברה כמו בזק לא מספקת לכם תשתית של 1.5 מגה כמובן שמעבר ל 1.5 לא ניתן בכלל
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס רשת וצריך המלצות... ההפרש בין Intel 10/100 LAN לבין Genius 10/100 LAN הוא יותר מ 100 ש"ח האם יש הצדקה לכך שה Intel הרבה יותר יקר ?
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש רשת שמחובר דרך מודם adsl שהוא גם רווטר - eci 312+, וסוויטש של edimax שאני מנסה להכנס לכתובת של הרווטר כדי לפתוח פורטים וזה כותב לי לא ניתן להציג דף זה חוץ מזה הכל פועל.. מה לעשות?
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אלה האתרים שבנתיים נתקלתי בבעיה איתם... פשוט לא נכנס, או שלוואלה זה נכנס חצי במחשב שהוא השרת זה רץ חלק (הרשת היא 2 במחשב השרת ועם כבל מוצלב ללקוח)
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
I'm currently using Alcatel Speed Touch Home (original, not upgraded). I would like to connect an external router/FW and use behind the ADSL modem and use it for connection sharing.The router/FW is WebRamp 700s see link below http://www.rampnet.com/rampnet/products/700s/index.html How do I set it so the router/FW will create the permanent connection and I would not have to use the VPN connection from the PC Please advise Thx
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
התחילה לי בעיה השבוע בתשתית האינטרנט בבית, הבעיה מצריכה השחלה מחדש של כבלי רשת בתוך הקירות בבית ולא בא לי להכנס לזה. האופציה הטובה ביותר כנראה בשבילי היא מתאם רשת על גבי החשמל, השאלה שלי היא האם אני השים לב לירידה במהירות הגלישה ובמשחקי רשת במעבר מחיבור ישיר למודם במהירות של 1GB לחיבור על גבי רשת החשמל במהירות ממוצעת של 100MB ?
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי סיסקו חדש 2960 ואני לא מצליח לגשת לממשק הוובי שלו דרך ה IP הוא דורש סיסמה ויוזר התחברתי דרך CONSOLE ל SWITCH ויש לי סיסמת כניסה אבל בוובי הוא מבקש יוזר וסיסמה מה עושים?
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
טוב אז ככה: סוף סוף חיברתי את שני המחשבים ,הגדרתי שיתוף קבצים וגם האינטרנט עובד בשניהם. הבעייה היא שבמחשב הראשי יש לי NORTON INTERNET SECURITY שכאשר הוא מופעל אז הוא חוסם לי את הגישה לאינטרנט במחשב השני. נתתי לו לזהות אוטומטית את המתאמים לרשת אבל עדיין זה לא עוזר ובמחשב האורח אני לא יכול לגלוש באינטרנט כל עוד יש חומת אש במחשב המארח. מה לעשות? האם יש מישהו שנתקל בתופעה הזאת? אני לא רוצה לוותר על חומת האש. בבקשה עזרה דחוף..........
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכם, יש לי בעיה ישנו בבית מחשב הנמצא בצד השני של הבית מאחורי 4 קירות בלוקים שלא קולט את הראוטר בוואי פיי כמו שצריך ומסיבות לוגיסטיות אי אפשר להעביר את הראוטר למקום קרוב יותר. ניסיתי להתקין בבית HOMEPLUG של http://www.dlink.com/us/en/home-solutions/connect_us/powerline/dhp-w307av-powerline-av-wireless-n-starter-kit וזה לא עזר במיוחד הנפילת מהירות היא של כמעט 100% מ80-90 מגה ביט ל1-2 מגה ביט. אז השאלה שלי היא איזה פתרון אפשר לעשות חוץ מלקדוח כבל RJ45 דרך כל הקירות? פרטי הבית: רשת החשמל היא תלת פאזי הנתב הוא DUAL BAND N600 אום פלאגים של D-LINK תודה מראש לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום חברים, בשעה טובה עברתי לבית חדש ויש צורך בתכנון פתרון אינטרנט אלחוטי לכל הבית. מדובר על 2 מפלסים, כל מפלס 100 מטר. ההיגיון שלי אומר מודם בארון חשמל, ו-AP לכל קומה. חשבתי לרכוש 2 ראוטרים של חברת Ubiquiti שעובדים בתדר של 5 GHz ובכך להימנע מחפיפה של תדרים עם שאר המכשירים שפועלים באזור. אשמח אם תוכלו לסייע לי עם השאלות הבאות : 1.מישהו הזמין מחו"ל ראוטר שפועל בתדר הנ"ל וחווה בעיות שלהן - מבחינת יבוא, ומבחינת פעולה סדירה. 2.האם יש דרך לחבר 2 ראוטרים משני חברות שונות שייצרו רשת אלחוטית אחת, כזו שהמכשירים יוכלו לנדוד ביניהם ללא הפרעה. תודה !
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני שוקל מעבר ל100 מגה של הוט. כרגע אני בחיבור של בזק(5 מגה ללא NGN כי אין באיזור שלי), עם נטוויזן על חבילת גיימר. אני מניח שמבחינת מהירות אין מה לדבר - ה100 מגה יהיה עולם אחר, גם אם זה לא באמת מגיע ל100 מגה(או אפילו חצי מזה). העניין הוא שיותר חשוב לי מהמהירות זה חיבור איכותי ורצוף ללא תקלות, פאקט לוסט רציני או ניתוקים, בנוסף לפינגים טובים לחו"ל. כל זאת בשעות הערב(אלו שעות העומס אני חושב). האם בפרמטרים הנ"ל, יהיה שיפור במעבר להוט או שעדיף להישאר בבזק למרות שאין NGN באיזור שלי? אגב, קראתי שלא מומלץ להשתמש במודם של הוט כנתב. המודם של בזק כרגע מחובר לנתב פשוט(Level One FSW-0811) מכיוון שיש חיבור ל 7 מחשבים. האם הנתב הזה מספיק טוב או שעדיף לקנות נתב חדש ואיכותי יותר? תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רב לכולם. אני יודע ששאלה זו נשאלת הרבה פעמים אבל אני מבקש התיחסות או הפניה לתשובה לשאלה דומה כמו שלי. אני כבר מיואש ניסיתי כל מיני דרכים ואני פשוט לא מצליח. ברשותי מחשב XP עם 2 כרטיסי רשת, כאשר אחד מהם משמש ל ADSL והשני אמור לשמש לרשת מחשב שני 98se עם כרטיס רשת כמובן. ניסיתי להתקין רשת ב XP דרך האשפים אבל הרשת הזו זולה ולא יעילה, כניסה/גלישה איטית מאוד באתרים, פינגים גרועים במשחקי רשת ואי יכולת העברת קבצים בין מחשב למחשב ועוד ועוד. רציתי לדעת איך אפשר להתקין רשת כמו שצריך. אני כבר מיואש מכל הנסיונות ולא יודע מה לעשות. בברכה ערן כהן
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
האם יש אשרות לקחת מחשב ישן (100MHZ לדוגמא) לשים בו כמה כרטיסי רשת ולהשתמש בתוכנה כדי להפוך אותו ל SWITCH, אם כן אז באיזו? ובאיזה OS?
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי שני ראוטרים: 1. level one wbr-5400 http://uk.level1.com/product_d.php?id=306 DIR-615 Wireless N 300 Router.2 http://www.dlink.com/products/?pid=565 את הראוטר השני קיבלנו במתנה מנטויזיון והוא כרגע מחובר לאינטרנט. בגלל שלפעמים בלתי אפשרי לקלוט אינטרנט בחלק מן החדרים חשבתי לעשות מהראוטר הראשון Access Point מישה יכול לתת לי מדריך או להסביר איך עושים את זה? תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכל המתעניינים, ותודה מראש. אני צריכה ראוטר פשוט, בית קטן וראוטר ממש עתיק של נטגיר עשה את העבודה מצוין עד ששבק חיים. אני רוצה לקנות את ה4a. אבל ראיתי תגובה בזאפ של אדם שקנה את ה4c - גרסה של 2.4 בלבד, wifi 4 בלבד, אבל נראה דגם דומה, ושמה הוא כתב שהוא מאוכז כי הראוטר לא תומך בvdsl, (אין לי מושג) שזה בעצם תשתית בזק ומעל 15 מגה. (לטענתו). אני על תשתית של בזק במהירות 40 מגה. האם יש סיבה לחשוש? נראה לי קצת הזוי לייבא ראוטר שלא תומך בתשתית של חצי מהאנשים בארץ עם מהירות מעל 15 מגה. מישהו מבין בזה ויכל לעזור לי? תודה. נ.ב - אני מאוד מעוניינת בראוטר הזה ולדעת שאני קונה אותו וזהו בהנחה והוא מתאים, אבל אם מישהו מכיר אופציה טובה יותר במחיר הז…
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום. עברתי היום לבזק ושידרגתי את המהירות שלי אצל הוט ל30 מגה(מה שמצחיק זה שעשיתי מלא דברים +החלפת ממירים ושידרוג מ12 מגה לשלושים וכל השידרוג עלה 30 שח שזה גם לבזק וגם להוט). עכשיו אחת הסיבות המרכזיות שעברתי לבזק היא הכבל החדש שלהם אך הבנתי שאם אני גולש ללא חייגן אז אני לא גולש עליו ובשביל להשתמש בו אני צריך חייגן.. והאיש מכירות מבזק אמר לי רק חייגן ולא לשמוע שום דבר אחר,לעומת זאת היום שהתמיכה שלהם עזרו לי להתחבר עם ההוטבוקס והכל אז הוא אמר לי שלהוט בוקס יש בעיות עם גלישה עם חייגן ושאני אשאר ללא חייגן.. עכשיו השאלה היא מה באמת עדיף? נכון לעכשיו אני ללא חייגן והמהירות הורדה+ העלאה היא בסדר גמור אבל אם כבר הוספתי לבזק 5 שח בחודש לא כדאי לדרוש את המקסימום? אז לאנשים שבאמת מב…
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם , לצערי אני לא ממש מבין בנושא רשתות לכן אני יכול רק לתאר את הרשת שאני מעוניין בו , ואבקש מכם הצעות לביצוע (פיזי / טכני) . אני מעוניין בפריסה בשני חדרים , כאשר בחדר אחד אני רוצה חיבור פיזי (קווי) למחשב נייח + חדר אחר אני רוצה בו ראוטר אלחוטי למחשב נייד . בשני החדרים יש חיבור לבזק ולרשת החשמל , אך לא בכל החדרים יש חיבור לתשתית של HOT (תשתית הקיימת לרשת) , לכן אני שוקל לעבור לבזק בגלל נושא התשתית . קראתי קצת על נושא HOME PLUG אבל לא ממש הבנתי איך זה עובד , לכן אני אשמח אם תסבירו לי איך אני מוציא לביצוע את הנושא . אני גם אשמח לדעת כמה בערך הסיפור יעלה לי . תודה מראש , -גבי
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אולצתי לעבור לטכנולוגיית NGN כי נאמר לי שבאזור שלי זה הברירת מחדל ועל כן אני צריך לשדרג את החבילה שהייתה לי (5 מגה) לחבילה של 10 מגה. אז החלטתי שאבדוק את הנושא.. ושאבדוק את המהירות בה אני גולש עכשיו. בדקתי דרך 012 שהיא ספקית האינטרנט שלי ויצא לי: מהירות הורדה: 3.69 מגה בייט לשניה בדקתי גם בspeedtest בערך אותה תוצאה. אני לא מבין כל כך, סליחה על הבורות, אבל האם זה טוב? שאלה נוספת - האם גם אתם אולצתם בכוח לעבור ל10 מגה בייט בבית למרות שאין לי צורך בכך?
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם. חברו אותי לFiber4k כל הבית.. ומאז בקצרה כל מישחק רשת שמשחק זה זורק אותי מהשרת. משחק עצמו נתקע איך התאר את זה.. משחק כאילו נעצר הכל תקוע ואז זורק אותי מהשרת. יש למישהו מושג למה וכמובן פתרון? ואציין שלפי החיבור של Fiber4k היה לי מודם רגיל עבד בסדר! וכמובן שלא צריך לציין שהתמיכה שלהם זוועה שהתיאשתי כבר..
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
הראוטר עושה לי בעיות בחיבור האלחוטי, הוא כול הזמן מתנתק וחוזר וזה אחרי שעשיתי אתמול לראוטר לפני זה הוא היה רוצה ססמא אפילו שלא היה. כשלקחתי לחברה הם עשו לו אתחול והכול עבד טוב אבל שוב לקחתי הביתה ולא עובד טוב יכול שיש בעיה איתו בתשתית של הוט? בחיבור הקווי הוא בסדר גמור.
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בעקבות שידרוג האינטרנט ל 4 מגהביט הוצעו לי שני הנתבים, רציתי לדעת איזה מהנתבים יותר אמין אם יהיו לי בעיות עם פתיחת פורטים לutorrent ו emule תודה ויום טוב
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-