רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,497 דיונים בפורום זה
-
אני מנסה להגדיר ראוטר TL-WR841HP כרפיטר (TP-LINK). הראוטר מחובר למחשב דרך ה-LAN. 1. נכנס ל- 192.68.0.1 > NETWORK > ת LAN > משנה IP ADDRESS ל- 192.68.3.3. שמירה. איתחול ראוטר. 2. נכנס ל- 192.68.3.3 > WIRELESS ת > WIRELESS SETTINGS ת : א. SSID > מזין שם רשת. ב. CHANNEL > בוחר AUTO. ג. MODE > בוחר BGN MIXED. ד. מסמן ENABLE WDS. 3. SURVEY > בוחר את הרשת שלי; מזין סיסמא. שמירה. איתחול ראוטר. האם הבנתי נכון שבשלב הזה הראוטר אמור להיות מוגדר כרפיטר? האם כרפיטר ניתן להתחבר אליו הן קווית והן ב WIFI? כי לי זה לא עובד... (השימוש התכוף ב"ת" הוא לצורך שמירת כיוון טקסט בלבד)
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שתי שאלות: 1. אפשר לחבר כבל רשת ל-USB? 2. איך אני בדיוק מגדיר רשת, והאם בעזרת כבל רשת אני יכול לראות כל מה שקורא במחשב השני ולהדפיס במדפסת שלו?(תסבירו לי איך אני עושה את זה בשתי המחשבים) (יש לי WINDOWS XP - שניהם פנטיום 4). בתודה מתן.
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני מבקש בבקשה המלצה לראוטר שיתאים לצרכים שלי שאותם אני אפרט. חיבור 2 מחשבים שנמצאים במרחק של כ-10 מטר בצורה אלחוטית ווייפיי כאשר הראוטר (המחשב הראשי) נמצא בקומה ה-2 וה-2 מחשבים נמצאים בקומה ה-3, כלומר תקרה מפרידה ביני לבין 2 המחשבים הממוקמים בקומה ה-3. המחשבים בקומה ה-3 משמשים אך ורק לגלישה ברשת ולשני המחשבים יש אנטנות USB לקליטת רשתות וייפי (באחד המחשבים יש סטיק 54BPS ובמחשב השני יש סטיק 300BPS). יש לי כרגע ראוטר של לינקסיס WRT54GL מחובר וה-2 מחשבים בקומה ה-3 בקושי רב קולטים את האות (רק קו אחד ירוק ולפעמים גם זה נעלם). כאשר הראוטר מחובר בקומה ה-3 כמובן 2 המחשבים גולשים במהירות. יש לי כרגע חיבור ADSL במהירות 10 מגה יכול להיות שהמהירות תעלה בעתיד הקרוב ויכול להיות ש…
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי ראוטר שכל הזמן המחשב הנייד שלי משתמש בו לאינטרנט, היום כשהדלקתי את המחשב הוא לא זיהה אותו, וכן זיהה רשתות אחרות של שכנים, עכשיו הבעיה היא לא בראוטר עצמו, כי הוא עובד, אני עכשיו עובד ממחשב נייד אחר על הרשת האלחוטית הזו עצמה שאני לא מוצא. הפעלתי את מזהה הבעיות של הWINDOWS וזה לא עזר, הוא ידע לציין שהוא לא מוצא את הרשת בה השתמש בעבר, אך לא היה לו פתרון לזה. בדו"ח שפתחתי כתוב "בר-חיבור: לא, סיבה 0x00028002", אשמח מאוד לעזרה!!
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום חברים פשוט וקל, אני צריך ראוטר איכותי עם תקציב של 150-200 ש"ח. אני קונה מK.S.P אז אשמח למשהו מהקטלוג שלהם. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
האם מישהו יכול להמליץ על תוכנה איכותית למעקב רציף אחרי שימוש ברוחב פס (broadband monitoring...) לא לקו שאני משתמש בו, יהיה נחמד אם היא תכלול אופציה לבדיקת כמה קווים במקביל...
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום חברים, רכשתי לפני כ-3 חודשים 3 נתבים מסוג edimax 6524 ויש ברשותי אינטרנט של כבלים 10 מגה. אני מנסה להגדיל את הטווח בבית ע"י חיבור של 3 הנתבים בכל קומה. מה שעשיתי הוא כך: ראוטר 1 מחובר ישירות למודם של הוט בחיבור של ה-wan ראוטר 2 מוגדר כrepeater וראוטר 3 מוגדר כrepeater אחרי 24 שעות אין אינטרנט באופן קבוע, מה שעשיתי הוא, הורדתי את העידכון קושחה האחרון של הנתבים הללו ועדין ישנה את אותה הבעיה... ניסיתי גם להגדיר בראוטר הראשי wds וזה גם לא עזר... בבקשה תעזרו לי, אני באמת נואש מכל הדבר הזה! תודה רבה, ליאור.
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בית עם מספר קומות ועל מנת לחבר את כל הקומות לרשת יש לי hotbox של הוט וראוטר tl-wr740n. יש לי בבית שתי מחשבים נייחים שמחוברים קווית לרשת כשאחד מחובר ישירות לhotbox ואחד מחובר לראוטר, בנוסף יש לי מחשב נייד שמסתובב בבית ומתחבר לרשת הקרובה ביותר. השאלה שלי האם איך אני יכול ליצור קישור בין המחשבים שאני אוכל להכנס לתיקיות של כל אחד מהמחשבים דרך מחשב אחר? בנוסף קניתי לא מזמן הארד דיסק נייד, האם יש דרך לחבר אותו לרשת ושאני אוכל לגשת אליו מכל אחד מהמחשבים בלי צורך להעביר אותו כל פעם? חשוב לציין שרמת הידע שלי ברשתות די אפסית ולכן אני אשמח לפירוט רחב כמה שיותר. תודה ושבת שלום לכולכם!
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם , לצערי אני לא ממש מבין בנושא רשתות לכן אני יכול רק לתאר את הרשת שאני מעוניין בו , ואבקש מכם הצעות לביצוע (פיזי / טכני) . אני מעוניין בפריסה בשני חדרים , כאשר בחדר אחד אני רוצה חיבור פיזי (קווי) למחשב נייח + חדר אחר אני רוצה בו ראוטר אלחוטי למחשב נייד . בשני החדרים יש חיבור לבזק ולרשת החשמל , אך לא בכל החדרים יש חיבור לתשתית של HOT (תשתית הקיימת לרשת) , לכן אני שוקל לעבור לבזק בגלל נושא התשתית . קראתי קצת על נושא HOME PLUG אבל לא ממש הבנתי איך זה עובד , לכן אני אשמח אם תסבירו לי איך אני מוציא לביצוע את הנושא . אני גם אשמח לדעת כמה בערך הסיפור יעלה לי . תודה מראש , -גבי
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
טוב, אני רוצה לקנות Switch בקרוב ונתקלתי במשהו מעניין ולא מובן. עד היום ידעתי שיש כזה דבר Hub ו Switch שאת ההבדלים ביניהם אני יודע. אבל בחיפושי אחרי מוצר טוב נתקלתי בדבר שנקרא Hub Switch! מה זה? מה זה עושה? (המחיר שלו יותר גבוה מ-Hub אבל יותר נמוך מ-Switch משרדי כזה) ???
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני מתכוון לעבור לאורנג' בימים הקרובים, ורציתי לשאול מהי האיכות של ה Smart Box בתור ראוטר, האם אין בעיות, קליטה טובה, אין בעיות מהירות, וכו'? הבנתי שהוא גם בתקן N. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
ראיתי שבהודעות שונות בפורום הזה נכתב שנטוויז'ן היא ספקית גרועה וכד' אבל לא ציינו מבחינת מה. אני רוצה לדעת מה הבעיות איתה (היא חוסמת פורטים? פינגים גבוהים לחו"ל/לארץ? הגבלות שונות על משתמשים כבדים ותוכנות P2P?). מכיוון שאף פעם לא הייתי עם ספקית אחרת אין לי למה להשוות. האם מישהו שעבר לאחרונה מנטוויז'ן לספקית אחרת (או במילים אחרות ל 014, כי אני מבין שיש בעיות עם 012/015) הרגיש שיפור? ואחרון חביב - אני אשמח אם מישהו שמחובר ל014 ואין לו בעיות עם החיבור וכו' יכתוב פה את הפינגים שהוא מקבל לשרתים פופולרים בארץ, באירופה, ובאמריקה (google, rapidshare, וכד') כדי שאני אוכל להשוות לפינגים שלי. [עריכה] אשמח גם אם מישהו שמחובר לנטוויז'ן יכתוב את הפינגים שלו כדי שאני אהיה בטוח שהבעיה …
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מעוניין שכל ההגדרות שיש ל על הSBOX 500Wי יעבור לfortigate 80 האם זה אפשרי ?
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי בעיה שכאשר אני מסנה לחבר בין שני מחשבים אני עובר לפי ההוראות של ה- set up a small home or office network, ודבר דומה במחשב בלי האינטנרט (אומר לו שהוא יתחבר לאינטנרנט דרך המחשב בראשי) אבל בעיקרון אין כשר בין שני המחשבים... אם אני מנתק את הכבל רשת הוא אומר לי שהוא מנותק אבל שאני מנסה להגיע למחשב השני או לראות את המחשבים ברשת הוא פשוט מראה לי רק את עצמו (רק מחשב אחד). עוד משהו - שאני ב- device manager אני רואה של- PCI Simple Communications Controller אין דריבירם - זה יכול להשפיע איכשהו? דבר שני - שאני מנסה להגדיר את הרשת תחילה אצל ה- host בפעם הראשונה הוא מראה לי error אני לא זוכר איזו שגיאה כי היא לא מופיעה יותר :-\
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בעקבות שידרוג האינטרנט ל 4 מגהביט הוצעו לי שני הנתבים, רציתי לדעת איזה מהנתבים יותר אמין אם יהיו לי בעיות עם פתיחת פורטים לutorrent ו emule תודה ויום טוב
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי את הראוטר 6740U H1 של בזק, שהתעקשתי להחליף לאחר ניסיון רע עם דגמי הG למיניהם. חבר שלי הודיע לי שלפני חודשיים עדכנו לו את הגרסא הכי חדשה אוטומטי. בדקתי אצלי ואני עדיין עם גרסא מ2013. BZ_1.01.19_OpenWifi_03262013כ בדקתי באתר של בזק, והגרסה שיש לי היא הכי חדשה שיש להם. יש אפשרות לעדכן חוץ מלהתקשר אליהם?
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הבוקר הכריזה חברת בזק על מודם VDSL משולב עם נתב אלחוטי הפועל בו זמנית הן בתדר 2.4Ghz והן בתדר 5Ghz. לנתב, מדגם DSL-7850U של חברת D-LINK, ארבעה כניסות קוויות של 1G וכניסת USB 2.0 התומכת במדפסת, דיסק חיצוני או מודם סלולרי 3G. בהבט האלחוטי, בתדר 2.4Ghz תומך הנתב ב-300Mbps ובתדר 5Ghz במהירות של 450Mbps וב-4 סביבות אלחוטיות (SSID) בכל אחד מתדרים אלה. בנוסף, כניסת ה-USB תומכת בתקן DLNA מה שמאשפר ניגון קבצי מולטימדיה ישירות מהנתב, ללא צורך במחשב פעיל. ביחד עם הנתב, בזק מתחילה לשווק מתאם אלחוטי דואלי מדגם DWA-160 בממשק USB, אף הוא של חברת D-LINK. את הנתב ניתן יהיה לרכוש בשני אופנים: 1. רכישה ב-24 תשלומים של 24.90 שקל לחודש. 2. במודל חיוב זיכוי: חיוב של 24.90 ₪ ומנגד זיכוי של 9 ₪ …
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אני מחפש כרטיס רשת אלחוטי למחשב נייד USB שיתמוך במהירות גבוה בתקן N ( יש לי TL-WR841HP ) בעתיד אני ישדרג ל200 מגה אז העדיפות היא שזה יתמוך גם בזה. אני מחפש משהו קטן (Nano) שיתמוך במהירות 1gb לפחות ראיתי 2 אופציות בebay 1)http://www.ebay.com/itm/New-EP-N1528-300Mbps-Wireless-WiFi-USB-Network-802-11n-g-b-LAN-Adapter-Card-/111328666383?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item19ebb4a30f או 2)http://www.ebay.com/itm/300Mbps-Mini-Wireless-USB-Wifi-Adapter-LAN-Internet-Network-Adapter-802-11n-g-b/111406280163?_trksid=p2047675.c100010.m2109&_trkparms=aid%3D555012%26algo%3DPW.MBE%26ao%3D1%26asc%3D20131231084308%26meid%3D8453639487866398495%26pid%3D100010%26prg%3D20131231084…
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, הצטרפתי לחברת בזק לעסקה של תשתית וספק - 100Mb. בזק מספקים את הראוטר של vTech וקראתי עליו קצת ברשת והבנתי שהוא לא מומלץ בלשון המעטה. אני מחפש ראוטר שתומך בVDSL, שיתמוך במהירויות גבוהות, תמיכה בוקטורינג, יציב, אמין, שידע לעבוד תחת עומס, ואני לא יודע עד כמה קשור העניין, במידה ויש ראוטר שיש לו פיצ'ר שיכול לתרום לפינג נמוך יותר זה יהיה מדהים. רוב השימוש יהיה בגיימינג, צפייה בסטרימינג של 4K ומכשירים נוספים שיהיו מחוברים אלחוטית.(כמובן שבזמן גיימינג כמה שפחות מחובר לרשת על מנת שהפינג לא יושפע.) *הרכישה של הראוטר תתבצע בארץ בלבד, עדיפות ל-KSP.* זו השוואה של כמה דגמי ראוטרים שראיתי, אשמח שתעזרו לי לבחור את המתאים לי ביותר: https://ks…
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
למה לעזאזל כל הרשתות שהן מעבר לכרטיס רשת וכבל צריכות להיות יקרות בארץ שלא נדבר על קיימות. חיפשתי חנות שתמכור רשתות דרך הטלפון או דרך רשת החשמל, והמצב קשה, אני פשוט מחפש פיתרון פשוט ולא יקר שיחסוך ממני להעביר כבלים בכל הבית ממחשב למחשב! ??? ??? ???
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
באחר הפורומים המקבילים, פורסמה סקירה של ה-FiberBox המתמקדת בו כממיר וכמזרימדיה. כמה מחשבות קצרות על הנושא תוכלו לקרוא כאן - http://www.netcheif.com/blog/?p=5120
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם ;D יש לי רשת ביתית ואני מעונייו לבנות שרת דואר. תודה לכל העוזרים
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ה RE1000 מגודר לרשת של הראוטר E4200 אותה הצפנה כאשר הוא מחובר הטווח מוגדל אבל המהירות יורדת ל 10 מגה בבדיקת מהירות ובלעדיו עם מחשב קרוב לראוטר 14 מגה באלחוטי ו 15 בקווי יש פתרון ? הראוטר מרוחק כ 6 מטר מRE1000 כאשר ה RE1000 ממוקם קרוב מאוד לראוטר (מטר) המהירות לא יורד אבל האפקטיביות של הגדלת הטווח יורדת כי הוא רחוק יותר מהמחשב הקולט
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, בחודשים האחרונים אני שם לב לבעיה מאוד חמורה ומעצבנת. בגלישה באתרים לפעמים קורה שהאתר אינו נטען למשך כמה שניות, זה יכול להיות 5 שניות וזה יכול להיות יותר מ- 30 שניות. ברגע שאני מסמן את הכתובת בדפדפן ולוחץ אנטר, האתר נטען במהירות. זה יכול לקרות אפילו בחיפוש רגיל בגוגל. לפעמים האתר יכול להיטען אבל לא במלואו. זאת אומרת שהאתר מפסיק את הטעינה באמצע, קופא, ורק אחרי 5-30 שניות הוא מסיים את הטעינה. ניסיתי להתחבר אלחוטית וקווית דרך הראוטר, לשנות ערוצים לרשת האלחוטית אבל שום דבר לא עזר. אין לי ווירוסים על המחשב, יחד עם זאת עשיתי בדיקה על מספר מחשבים שכולם מראים את אותו הסימן. ביצעתי בנוסף פינג למספר אתרים כמו www.google.com ובסך הכל קיבלתי פינג יציב של 90. לעיתים רחוקות …
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כרגע אני בבזק בינלאומי ומרוצה יחסית (הפינג סביב ה70 לשרתים באירופה, מהירות בדרך כלל קרובה ל100), אבל חשבתי לעבור לספקית אחרת זולה יותר ותהיתי האם יש הבדלים בינהן בכלל? מישהו עם ניסיון בהוט וספקית כלשהי שיכול להגיד אם הוא מקבל תוצאות דומות?
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-