רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,515 דיונים בפורום זה
-
-
שלום לכולם. יש לי חבילה של 5 מגה בבזק בינ"ל ואני מוריד הרבה מ-RAPIDSHARE (יש לי חשבון שם). אני תמיד מוריד בעזרת התוכנה FleshGet,המהירות שאני מגיע אליה בד"כ היא 600 פלוס מינוס ככה שזו המהירות של החבילה שלי. לאחרונה אני שם לב שהמהירות שלי הרבה פעמים לאחר כמה דק' "נופלת" למהירות של 100 פחות או יותר. מה שאני עושה זה סוגר את התוכנה ופותח אותה שוב ושוב אני משיג את המהירות הרגילה של החבילה שלי אבל שוב לאחר כמה זמן המהירות שוב נופלת. אני מחובר בראוטר,אין לי שום תוכנה שמגבילה אותי ואני מחובר בחוטי,יש לציין שהבעיה היא רק לאחרונה ובהגדרות של החשבון שלי ב-RAPIDSHARE זה מוגדר בשרתים על רנדומלי ותמיד זה היה ככה. מה יכולה להיות הבעיה ? יכול להיות שזו הגבלה מבזק בינ"ל ? יש מצב שבעזרתכם ת…
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום , אני לפני רכישת ראוטר 1G שישמש לניתוב בין שלושה HTPC ,כולל תכני HD בין היתר. אני גם רוצה שתהיה לי אפשרות להעביר תכנים מהמחשב הביתי לשלושת ה HTPC . כרטיס הרשת הוא מסוג Realtek RTL8168C(P)/8111C(P) Family PCI-E Gigabit Ethernet NIC (NDIS 6.20)אז בעצם ב1G הכרטיס רשת תומך לגבי התקן האלחיטי אני לא יודע . תשתית האינטרנט בבית היא של הוט ,אשתמש במודם SB4200 - למען הסר ספק (אני כמעט בטוח שאין קשר בין מודם לתמיכה בתקן N) האם המודם יכל להוות מכשול כלשהו עבור החיבור האלחוטי ? הראוטר שאני רוצה לקנות הוא TP LINK 1043ND גרסה 2 (הכחול ) - מחיפוש בפורום ,ראיתי שהוא מומלץ עבור המשתמש הביתי האם הדבר נכון גם כאשר נעשה שימוש לצורך צפייה והזרמה של תכנים שונים מהרשת כולל HD ותלת מימד ? …
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כרגע יש לי מודם/נתב ישן של בזק מדגם Rotal 1025W. אני על תשתית בזק של 15Mb וספק נטויז'ן עם גיימר. הרוטל עושה בעיות והחלטתי שזה הזמן להשתדרג. לוח האם בנייח שלי (AsRock Z87 Extreme 9ac) תומך בשתי כניסות במהירות 1GB ויש לו WiFi מובנה בתקן ac החדש ואני מניח שהלפטופ הבא שלי גם יתמוך בתקן הזה. אני רוצה להפריד בין המודם לנתב. לפי מה שהבנתי, יש כרגע אפשרות בבזק לקנות ב-100 ש"ח את אחד משני הדגמים הבאים: 1. T&W DSL699u5 2. Netgear VVG2000 ע"פ שיחה עם הנציג, המפרט שלהם כולל יציאת LAN במהירות 100 ולא 1G. התכנון הוא לצוות את המודם עם נתב עם יציאות 1G. השאלה היא האם המהירות תוגבל ל-100 באופן מעשי בגלל שהמודם מוציא רק 100? הנציג של בזק טען שאין שום קשר. ההגיון שלי אומר אחרת …
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רכשתי נתב של TP-LINK TL-1043ND וקראתי פה באתר שעדכון DD-WRT משפר את הנתב מישהו יכול להסביר לי מה הוא משפר בדיוק ואיך עושים את זה ? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני עברתי לאחרונה לגור ב"בית נאמבר" בראשון. למי שלא מכיר, זה בניין שנבנה מכספו של תורם אמריקני על אדמה של עיריית ראשון, וגרים בו חיילים משוחררים טריים. אגב, למי שמעוניין לנסות להתקבל הקריטריונים הם לא בהכרח סוציו-אקונומיים, אלא דווקא איפה שירתת ואיך הבניין יעזור לך להתחיל את החיים, כלומר תכניות לעתיד. לענייננו. בבניין 80 דירות יחיד ו 40 דירות שותפים, כך שבחשבון פשוט מדובר ב כ-160 אנשים. כולם בגיל אחרי צבא, חלקם הגדול סטודנטים. יצא מכרז כדי לספק שירותי אינטרנט לדיירים במטרה להוזיל את העלות. אני עברתי לגור פה אחרי שכל זה נעשה, כך שלא הייתי מעורה בפרטים אבל אני מתרשם שהחברה הזוכה עובדת בצורה מאוד לא רצינית. בעיות השירות אינן דבר שתוכלו לעזור לי בו. רציתי להריץ דרכיכם א…
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
טוב, אז מכוון שאריק הכפוי טובה הזה סינן אותי במסנג'ר, אני פונה אליכם... אני רוצה לעשות שיתוף אינטרנט בין 2 מחשבים (כרגיל כמו עם רשת חוטית, מחשב אחד הוא החייגן, עושה "שיתוף" על החייגן, במחשב השני מגדיר את הראשון כ-GATEWAY והכל טוב ויפה), אבל!!, מכוון ש2 המחשבים נמצאים בחדרים אחרים (אותה קומה, אבל חדרים לא צמודים), זה חייב להיות רשת אלחוטית... השאלה אם פעולה פשוטה כזאת אפשרית עם אך ורק 2 כרטיסי רשת אלחוטיים, או שאני איהיה חייב התקן חיצוני נוסף ? ואם זה כן אפשרי, זה יכול להתאפשר עם כל כרטיס אלחוטי פשוט של 50 שקל? חייב PCI או שאפשר גם עם הצופציקים USB האלה? בכללי ההתקני USB מגיעים לטווח קליטה טוב? אפשר לסמוך עליהם לחיבור בין חדרים לא כ"כ קרובים? תודה רבה מראש לכולם (חוץ מאריק…
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש להורים שלי נקודות בזק בבית ואנחנו כרגע בונים קומה 3 בבית, יש בקומה 1 את הארון חשמל ובפנים יש את הלוח הראשי אני לא בטוח איך קוראים לזה שמשם עוברים כל כבלים של בזק לכל השקעים, השאלה האם אפשר למתוח קו משקע בזק קיים בקומה 2 לקומה 3 דרך תעלה, או האם צריך מקומה 1 להעביר לקומה 2 לארון תקשורת חדש שיהיה קו בזק, ומהארון תקשורת להעביר לקומה 3?...
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני עובד ברשת שמגבילה את פורטי היציאה שלי (נגיד, רק לפורט 80 - אני לא יודע איך לבדוק איזה פורטים מאופשרים, אבל אני יכול לגלוש באינטרנט), ורוצה להפעיל אפליקציות שמשתמשים בפורט ייחודי X כלשהו שחסום ברשת. האם קיימת תוכנה שאני יכול להתקין, שתדע לזהות את ההתקשרויות האלה (נגיד, לפי IP היעד, או לפי פורט היציאה X), ותנתב אותן מחדש לפורט 80? (וגם תקבל את התשובות, ותחזיר אותן לתוכנה ששלחה את הבקשות) נדמה לי שעשיתי דברים כאלה בעבר, אבל אני לא מצליח לעשות את זה היום, וחיפוש בגוגל לא הביא אותי לפתרונות שימושיים. (הוא המליץ על Putty, שאו שלא הבנתי עד הסוף מה היא עושה, או שלא השתמשתי בה נכון)
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכם חברה! אני זקוק לעזרתכם.... אוקיי אז יש לי מספר בעיות: 1)התנתקיות מידיי פעם (כל יום) 2)החץ הירוק שליד ההתחל פתאום נעלם לו ואני לא יכול להתחבר.....(רק אם אני מפעיל מחדש אני יכול להתחבר) 3)הבעיה הכי מעצבנת היא שלא משנה באיזה משחק רשת אני משחק כל 5-7 דקות יש לי בעיות CONNECTION ...... עכשיו בבעיה מספר 3 יש כמה פתרונות למשל ב WARCRAFT 3 AND CALL OF DUTY המשחק נעצר ל5 דקות ורושם לי CONNECTION INTRUPPTED ואז אחרי 10 שניות המשחק חוזר לעצמו ואני ממשיך לשחק ואחרי 5-7 דקות שוב זה קורה וכו...... אבל במשחק BATTLEFIELD 2 אני מצליח לשחק 5 דקות (ואני יודע כבר מה הבעיה כי זה קורה בכל המשחקים) ואז פשוט אני רואה את ההודעה CHACK YOUR CONNCTION OR YOU HAVE PROBLEM WITH YOUR CONNECTIO…
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
???
-
- 23 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
פתחתי שרת על המחשב שלי עם התוכנה G6 FTP SERVER עכשיו כל פעם שאני עושה ריסט כתובת ה IP משתנה . שמעתי שיש דרך לעשות מן כתובת קבועה רק שאף פעם לא היתעסקתי עם זה ואני לא יודע איך . אם אפשר בבקשה להסביר לי וגם להמליץ על תוכנה טובה בשביל זה . תודה מראש !!
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם , לצערי אני לא ממש מבין בנושא רשתות לכן אני יכול רק לתאר את הרשת שאני מעוניין בו , ואבקש מכם הצעות לביצוע (פיזי / טכני) . אני מעוניין בפריסה בשני חדרים , כאשר בחדר אחד אני רוצה חיבור פיזי (קווי) למחשב נייח + חדר אחר אני רוצה בו ראוטר אלחוטי למחשב נייד . בשני החדרים יש חיבור לבזק ולרשת החשמל , אך לא בכל החדרים יש חיבור לתשתית של HOT (תשתית הקיימת לרשת) , לכן אני שוקל לעבור לבזק בגלל נושא התשתית . קראתי קצת על נושא HOME PLUG אבל לא ממש הבנתי איך זה עובד , לכן אני אשמח אם תסבירו לי איך אני מוציא לביצוע את הנושא . אני גם אשמח לדעת כמה בערך הסיפור יעלה לי . תודה מראש , -גבי
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם. חברו אותי לFiber4k כל הבית.. ומאז בקצרה כל מישחק רשת שמשחק זה זורק אותי מהשרת. משחק עצמו נתקע איך התאר את זה.. משחק כאילו נעצר הכל תקוע ואז זורק אותי מהשרת. יש למישהו מושג למה וכמובן פתרון? ואציין שלפי החיבור של Fiber4k היה לי מודם רגיל עבד בסדר! וכמובן שלא צריך לציין שהתמיכה שלהם זוועה שהתיאשתי כבר..
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
מעוניין בנתב למהירות 10 מגה של בזק ברשת ngn אין סכום מסויים תודה וערב טוב
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
יציב, עם 3 יציאות LAN לכל הפחות. עד 400 שקלים. אציין שלא אשלול אלחוטי עם אופציית כיבוי\ניתוק ברמת מחיר הזו הבנתי שהמומלצים הם- netgear linksys אודה לכם אם תהיו מעט יותר ספציפיים תודה
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בעקבות שידרוג האינטרנט ל 4 מגהביט הוצעו לי שני הנתבים, רציתי לדעת איזה מהנתבים יותר אמין אם יהיו לי בעיות עם פתיחת פורטים לutorrent ו emule תודה ויום טוב
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היה לי בעיה עם פתיחת פורטים ו-NAT TYPE התקשרתי לספק אמרו לי לנתק את המודם (עשיתי את זה אלפי פעמים כבר) ופתאום ה-NAT TYPE הפך ל-2 ומה שמוזר שפעם היה לי WAN IP כזה - " 100.100.6.74" וגם שנתקתי וחברתי אני לא זוכר שהוא השתנה בעבר, אבל גם אם הוא השתנה תמיד היה בהתחלה 100 או משהו בסגנון והוא מעולם לא היה תואם ל-ip שהייתי רואה באתרים כמו whats my ip וכדומה, עכשיו אחרי שדברתי עם התמיכה ואמרו לי לחבר ולנתק, פלא פלא ה-WAN IP תואם למה שאני רואה ב-whats my ip (מתחיל ב-31) קראתי שאם ה-WAN IP לא תואם למה שאני רואה באתרים כמו whats my ip זה אומר שהספק חוסך עליי ומחבר אותי עם כמה מנויים נוספים לאותו ה-IP כדי לחסוך בכסף, וזה למה במשך החודשיים האחרונים לא הייתי יכול לפתוח פורטים
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בשלושה חודשים האחרונים האינטרנט שלי התחיל להתנתק על בסיס קבוע. היו אצלנו מיליון טכנאים, עשו לי נקודה עם פילטר מהחדר לטלפון שבסלון, החליפו איזה משהו בקופסא של בזק במרתף, איפסתי את הראוטר עם התמיכה הטכנית, בדקתי פילטרים ומה לא. האינטרנט עדיין ממשיך להתנתק ואני על סף התחרפנות. נורת הPPP פשוט נכבית ואז הראוטר מתחבר מחדש או שאני מתחבר דרך הממשק. הבנתי שלראוטר הזה יש עידכון קושחה שמסופק ע"י בזק שאמור לטפל בבעיה הזו. ניסיתי להוריד את העידכון מהאתר של Dynalink אבל העידכון לא הצליח. אח"כ גיליתי שעדיף לקבל את העידכון ישירות מבזק, אחרת אני עלול להשבית לעצמי את הראוטר כיוון שבזק מגדירה את הראוטרים האלה בצורה שונה. תהיתי אם יש כאן מישהו עם אותו ראוטר שקיבל את העידכון מבזק במייל? ניסית…
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן, מישהו יודע היכן ניתן להשיג את הראוטר הזה בארץ? בפלונטר אין זכר. אם לא קיים, האם יש לכם המלצה למוצר מקביל Dual AC / 3x3 / 1G / Vectoring. אין צורך ב-WAN יעודי. מחיר - עד אלף ש״ח. תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן, צריך את עזרתכם בבחירת ראוטר / ap. הסיפור הוא כזה, אני נמצא בממד שאין בו קליטת ואיפי מהראוטר של הוט שנמצא בסלון. הצלחתי להעביר כבל דרך הקירות וכרגע יש חיבור בממד לכבל רשת. אני רוצה לחבר שם ראוטר או נקודת גישה שייתן לי ואיפי בתוך הממד וגם יוכל לשמש מכשירים אחרים בחיבור קווי. צריך משהו אמין שיעשה את העבודה אבל לא יותר מדי יקר, בסוף זה רק ואיפי לחדר הזה ספציפי. גם הזמנה מחול באה בחשבון אם זה מוזיל לי את התענוג. תודה רבה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
מיזם הסיבים של חברת החשמל עוד לא הגיע אפילו לבית אחד של צרכן סופי, אבל העובדים של החברה כבר חוגגים. סמנכ"לים, מנהלי אגפים, עשרות עובדים, משכורות ענק ומינוי מקורבים הם רק חלק מהממצאים שעולים מהכתבה של אבי בר-אלי מ-The Marker. http://www.themarker.com/dynamo/1.2302590
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס רשת וצריך המלצות... ההפרש בין Intel 10/100 LAN לבין Genius 10/100 LAN הוא יותר מ 100 ש"ח האם יש הצדקה לכך שה Intel הרבה יותר יקר ?
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם!!! כרגע אני בתהליכי הרכבת המחשב החדש שלי ואני מתכנן כמובן חיבור לאינטרנט השאלה שלי היא כזאת: איך אני יכול להתחבר לאינטרנט בלי להזמין את החברה עצמה כלומר בלי להזמין את הוט או כל חברה שנותנת חיבור ?? האם אני יכול לקנות מודם ולהתקין אותו במחשב ולחבר את הכבל הלבן (כמו של הטלוויזיה) בחיבורים מאחורה ובנוסף עוד יציאה של כבל למחשב ועוד אחד של כניסת מתח למודם ?? האם דבר זה יגרום לי ליהיות מחובר לאינטרנט וכמובן ליהיות מרוצה????
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
תתפלאו - מדובר בחברה ישראלית.... פלאפון. http://www.betanews.com/article/Look-no-further-the-worlds-fastest-iPhones-are-in-Israel/1298081728
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-