עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by ari,

לפני כל כניסה לווינדוס המחשב מבקש שם משתמש סיסמא וקבוצת עבודה (מחשב המחובר לרשת) יש אפשרות לעקוף את זה? הפעלת הנעילה יזומה מהשרת או מהמחשב עצמו?

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by KF,

שלום לכם חברה! אני זקוק לעזרתכם.... אוקיי אז יש לי מספר בעיות: 1)התנתקיות מידיי פעם (כל יום) 2)החץ הירוק שליד ההתחל פתאום נעלם לו ואני לא יכול להתחבר.....(רק אם אני מפעיל מחדש אני יכול להתחבר) 3)הבעיה הכי מעצבנת היא שלא משנה באיזה משחק רשת אני משחק כל 5-7 דקות יש לי בעיות CONNECTION ...... עכשיו בבעיה מספר 3 יש כמה פתרונות למשל ב WARCRAFT 3 AND CALL OF DUTY המשחק נעצר ל5 דקות ורושם לי CONNECTION INTRUPPTED ואז אחרי 10 שניות המשחק חוזר לעצמו ואני ממשיך לשחק ואחרי 5-7 דקות שוב זה קורה וכו...... אבל במשחק BATTLEFIELD 2 אני מצליח לשחק 5 דקות (ואני יודע כבר מה הבעיה כי זה קורה בכל המשחקים) ואז פשוט אני רואה את ההודעה CHACK YOUR CONNCTION OR YOU HAVE PROBLEM WITH YOUR CONNECTIO…

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by roy84,

שלום לכולם! יש לי ארון תקשורת עם 24 נקודות שאני צריך להעביר לחדר סמוך. מהי השיטה היעילה ביותר להאריך את הנקודות מבלי להעביר את הכבלים מחדש? כמו כן, כמה זה ישפיע להאריך אותם בעזרת שתי שקעי לחיצה חדשים ומגשר CAT6 קצר? יש לציין שכל הכבלים הם CAT7. תודה רבה לעונים ואחלה יום!

4. שלום. קראתי את הפסקה הרלוונטית למה שאני צריך במדריך הזה: http://www.netcheif.com/Articles/RouterAsAP/RouterAsAP.htm הפסקה היא הפסקה האחרונה. איך אני יודע מה תחום הכתובות של הDHCP של הנתב הראשי (TP LINK WR841N)? הוא תומך בAUTO MDI/X? לא תהיה בעיה להתחבר באופן קווי לראוטר המשני (גם לטורנטים ודברים כאלה)? תודה ושבת שלום.

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by DaniLp,

במחשב אחד אני לא מצליח להיכנס להרבה אתרים ואילו במחשב השני אני יכול, מישהו יכול להסביר לי למה ומה לעשות כדי לתקן את זה? ד.א זה מה שזה כותב לי כשאני מנסה להיכנס לחלק מהאתרים: זה מה שזה כותב: החיבור הופסק החיבור לשרת אותחל בזמן שהדף נטען. * האתר איננו זמין כרגע או שהוא עמוס מידי. אנא נסה שוב בעוד מספר רגעים. * אם אינך מצליח לטעון דפים כלשהם, בדוק את הקישוריות של המחשב שלך לרשת. * במידה והמחשב או הרשת שלך מוגנים באמצעות חומת אש או שרת מתווך, וודא כי Firefox מורשה לגישה לרשת.

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by mzlbat,

היי בקיצור רציתי להעביר איזה חומר מנייח לנייח וזה מעביר לי רק 10 מגה לשנייה ..?? המהירות נורא איטית אפילו יור מהיר לי להעביר את החומר על דיסק און קיי ( 300 ג'יגה ) החיבור דרך כבל רשת מצולב ישיש מכרטיס רשת לשני ... מה אתם אומרים יש בעיה בזה ( החלפתי שני כבלים קרוס )

7. Started by J0n1,

שלום. יש לנו בבית שני מחשבים מחוברים לאותו מודם, חוץ מזה אין להם שום דבר משותף (אין רשת בינהם קיצר) אני רוצה שהמחשב השני יוכל להדפיס דרך האינטרנט מהמדפסת שמחוברת אלי, זה אפשרי? (יש לי מדפסת רגילה) תודה

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. שלום לכולם בשבוע האחרון אני רואה בהיסטוריית הצפייה שלי ביוטיוב המון סרטונים (בערבית) שלא צפיתי בהם. מחקתי אותם מההיסטוריה ואז נוספו עוד כאלו אחרי יום. שיניתי סיסמא וזה לא עזר, הסרטונים האלו ממשיכים להתווסף להיסטוריה. שיניתי סיסמא בשנית והחמרתי עם הסיסמא ועדיין התופעה נמשכת. אני לא יודע מה עוד אפשר לעשות ופוחד שהפורץ גם ישתלט לי על הג׳ימייל כי זה הרי אותו חשבון. אשמח לעזרה. תודה רבה

9. שלום, מכל הרשתות בארץ מי מספק את הראוטר הטוב ביותר כיום ? אני כרגע עם נטויזן/סלקום והוויפיי מאוד חלש בבית (100 מגה)

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  10. Started by Omri Arielly,

שלום לכם, יש לי בעיה ישנו בבית מחשב הנמצא בצד השני של הבית מאחורי 4 קירות בלוקים שלא קולט את הראוטר בוואי פיי כמו שצריך ומסיבות לוגיסטיות אי אפשר להעביר את הראוטר למקום קרוב יותר. ניסיתי להתקין בבית HOMEPLUG של http://www.dlink.com/us/en/home-solutions/connect_us/powerline/dhp-w307av-powerline-av-wireless-n-starter-kit וזה לא עזר במיוחד הנפילת מהירות היא של כמעט 100% מ80-90 מגה ביט ל1-2 מגה ביט. אז השאלה שלי היא איזה פתרון אפשר לעשות חוץ מלקדוח כבל RJ45 דרך כל הקירות? פרטי הבית: רשת החשמל היא תלת פאזי הנתב הוא DUAL BAND N600 אום פלאגים של D-LINK תודה מראש לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by tomer_et,

שלום לכולם, אני נכנס בקרוב לבית חדש עם 2 קומות, ומתלבט איזה פתרון ליישם עבור קליטת wifi טובה בכל הבית. בחלק מהחדרים בבית יש חיבור לרשת קווית עם כבלי רשת שמגיעים לארון התקשורת. לא בטוח שאחבר את כולם לראוטר באופן ישיר או דרך סוויטש. השאלה שלי היא האם mesh נראה לכם פתרון מתאים, ואם כן כמה יחידות כדאי להתקין. ראיתי DECO M4 במחיר טוב לשתי יחידות. האם 2 יחידות יספיקו? ועוד שאלה של מתחילים: האם אפשר לחבר את 2 יחידות המש אל הראוטר, דרך נקודות הרשת שיש בחדרים, ובכך חיבור ישיר לראוטר, או שרק יחידה אחת מחוברת לראוטר והשאר מחוברות אלחוטית? תודה מראש לעוזרים!

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by I_S,

יש לי Adsl 0.5 ו-WinXPויש לי פינג מאוד גבוה, בערך 200 בשרתים ישראלים,נגיד בCS אני פרימר(Framer) ואז לאנשים קשה להרוג אותי,אבל זה גם קשה בישבילי,זה גם נורא מתריד......האם זה תלוי במרחק שלי למרכזיה? ואם אני יחליף למת"ב(אינטרנט בכבלים) אז הפינג ישתפר?

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by elad400,

שלום כולם אתמול רציתי להתקין את הראוטר שלי ובטעות מחקתי את ה local area connection איך אני יכול עכשיו להחזיר את local area connection ולהתקין את הראוטר..?

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by ag43,

אני משפץ את הבית ורוצה להכניס לקיר כבל מסוג CAT 5E ע"מ לחבר את מחשב הHTPC עם המחשב המרכזי שבחדר. אני צריך כ30 מ'. היכן ניתן לקנות כבל כזה במחיר נורמלי באיזור השרון?

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by Zadu,

קיבלתי אותו סוף סוף! כמה שאלות: 1. איך אני יודע שהאנטנות באמת עובדות? כי האלחוטי לא מספיק חזק 2. לחבר אותו לפילטר של בזק בקיר או לפילטר שבא יחד איתו? בינתיים הוא מחובר לפילטר שלו השאלה האם זה טוב לעשות את זה ככה מאשר רק לפילטר של בזק 3. למה למשל הGoogle chromecast לא מזהה את הרשת 5GHz ורק את ה2.4? (למרות שהראוטר והgoogle chromecast באותו חדר)

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by Koby Ofek,

אהלן, מישהו יודע היכן ניתן להשיג את הראוטר הזה בארץ? בפלונטר אין זכר. אם לא קיים, האם יש לכם המלצה למוצר מקביל Dual AC / 3x3 / 1G / Vectoring. אין צורך ב-WAN יעודי. מחיר - עד אלף ש״ח. תודה!

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. אני מודע לבעיית חוסר מודומים VDSL בארץ ומתוך רצון להימנע מזה המוצע על ידי בזק המשלב נתב ומודם החלטתי לחכות עם הרכישה. כיום אני בחבילת 30 מגה ADSL 014 גולש יציב בלי בעיות על ראוטר של לינקסיס ומודם של בזק http://www.baudtec.com.tw/p_adsl2+%20router_r243r1.htm# למה אני מוגבל ל 15 מגה ולא ל 24 מגה תיאורטיים אשר נתמכים על ידי המודם בתקן ADSL 2? אני מוכן ל"סחוב" על 24 מגה למרות החבילה של 30 מגה שאני משלם העיקר לא לקנות מבזק. אך למה אני לא מקבל את המהירות התיאורטית הנתמכת על ידי התקן? תודה מראש משה.

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by etz,

שלום חברים זקוק לעצתכם ועזרתכם: הדירה של חברה שלי נמצאת כ-2 קומות מתחת לדירת ההורים שלה, ואנחנו לא מצליחים לקלוט את החיבור האלחוטי כבר במרחק כזה. חשבנו על לקחת ראוטר נוסף ולהפוך אותו ל-AP אבל פשוט אין "מקום באמצע" לשים אותו. מה שחשבנו עליו כרגע הוא לנסות את זוג המתאמים האלה שמעבירים וויפי על גבי החשמל, הבעיה היא שבפעם האחרונה ששמעתי על העניין הזה הוא עוד היה יחסית בחיתולים והיו בו לא מעט בעיות ידועות. השאלה הראשונה שלי בעצם היא האם היום זה אמין יותר ובפשטות עובד? אני רואה לזה הרבה יותר פרסום בימנו כולל מהספקים השונים אז זה מחדיר בי אופטימיות אבל כמובן שאני מחכה לתשובות מאנשים שניסו. במידה והעניין עובד: האם יש המלצות לדגם ספציפי מומלץ של המתאמים? השאלה השניה: האם ללא קשר ל…

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. מה-wrt54gl הוותיק, התחלתי לקבל לפתע מהירות איטית מאוד, למרות שהסיגנל לכאורה חזק (אם שמים את המחשב ליד הראוטר אז הכל בסדד). מצ"ב תמונה מ- inSSIDer. איזה ראוטר מומלץ? (עדיפות גבוהה לאחד שנמכר ב-IVORY, משיקולי זמן וגיאוגרפיה) יהיה נחמד אם ניתן יהיה להתקין DDWRT (או שזה לא נחוץ היום?) יש שימוש בטורנט. חיבור כבלים ללא חייגן. מחיר של כ-300 ש"ח נראה לי סביר, אלא אם כן ממש שווה לחרוג. תודה.

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. אני מודה לכם מראש........

21. Started by yarin153,

יש לי את הראוטר של בזק NETGEAR VVG2000 (מוגדר עם WIFI ) ממספר סיבות מצאתי לנכון להביא את הנתב edimax br 6216mg הגדרתי אותו כ AP BRIDGE POINT TO POINT ועל אותו הערוץ כמו הראוטר שלי הרגיל ואכן כל מה שמחובר אליו לחיבורי הETHERNET מקבל גישה לאינטרנט בצורה מעולה ! אבל יש 2 בעיות : * אין לי אפשרות לנצל את האנטנות של האדימקס לטובת הגדלת טווח הWIFI שלי בנוסף לחיבורי הLAN ( למרות שזאת לא הבעיה שבגללה פתחתי את הדיון אבל אם כבר אז כבר) * הסיבה שבאמת מרגיזה אותי היא שכאשר מדליקים את המחשב מחדש אין גישה לאינטנרנט והדיפולט גייטווי הופך להיות של האדימקס (חשוב לציין שהמחשב מחובר לנטגיר ישירות באופן קווי ) כדי להתגבר על הבעיה אני מכבה ומדליק את האדימקס ואז יש לי שוב גישה לאינטר…

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by Need_Help,

אהלן- אני כרגע עומד לשדרג את התשתית שלי ורציתי להתייעץ אתכם כדי למקסם אפקטיביות: יש לי מודם+ראוטר AMBIT של HOT בתקן G, עם TPLINK WR941ND בתפקיד REPEATER (אני מנחש שעקב המוד הוא משדר גם כן בG). תשתית של הוט במהירות 12 מגה (רק בקווי), כשבWIF יש בערך 4.5-6 מגה במרבית הדירה, מתכוון לעבור ל30. הבעיה: דירה באורך כ20 מטר מקצה לקצה עם קירות בטון כשחלק מהם קירות מקלט עבים במיוחד. הAMBIT יושב בקצה אחד, והTPLINK יושב באמצע. המטרה היתה שיגיע באופן טוב גם לקצה השני אך זה לא קורה- הוא מגיע באופן מינמלי ומאוד לא יציב (מראה שיש חיבור למכשיר אך אין גישה לאינטרנט בכמחצית מהמזמן). המטרה שיהיה WIFI יציב מספיק לגלישה לחדשות ומיילים בכל רחבי הדירה. האופציות: 1. לשדרג את ambit להוט…

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. אני צריך חיבור לאינטרנט ברמה גבוהה כרטיס רשת / ראוטר וכל מה שנדרש לגלישה מהירה מאוד ללא תקלות ותקיעות לצורך מסחר בבורסה ... אם תוכלו לפרט לי על כל דבר כי אני לא מתמצא בנושא כלל .

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. אני רוצה להתקין פקס במחשב, יש לי מודם פקס 56K. מה צריך לעשות כדי להפעיל פקס במחשב?

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  25. Started by PrefaceAlumni,

הראוטר שלי תומך בONEMESH(טכנולוגיה ששני הEXTENDERS תומכים בה). AX1800 לRE305 יש אנטנות חצוניות(ופורט 100 מגה), מצד שני הוא די ישן מ2017. תומך בONEMESH החל מגרסת חומרה 4. הRE300 יקר יותר בקטנה אבל הוא מ2019. תומך בONEMESH בכל הגרסאות. האם יש עדיפות לאחד מהם? על מה הייתם הולכים?

דיונים חדשים בפורומים