רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,505 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם . יש לי פייברבוקס של הוט ושני מיני פייברבוקסים שלהם . האינטרנט אל חוטי זוועה - אין צורך להדגיש אתם בטח יודעים . גלישה על תדר 2.4 ומוגבל ל60 מגה לשנייה. אני מחפש לשפר את הביצועי WIFI באופן משמעותי באחד החדרים (יש לי 200 מגה גולש על 30 ) חשבתי על : 1.האם אפשרי לחבר למיני-פייברבוקס באחד החדרים DECO MESH M4 או כל נתב ולהגדיר אותו רק כנקודת גישה ? נאמר לי שלא ואני פה כדי לוודא . אם לא - אשמח לשמוע הצעות מכם . כרגע הפתרון הזול והנוח בשבילי הוא לקנות יחידה אחת של דקו ולחבר את זה למיניפייבר מאחר ואני רוצה שירותי טלוויזיה בחדר גם כן . תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
היי, אתמול גלשתי לי להנאתי בפייסבוק, ופתאום כשאני לוחץ על קישור של פוסט מסויים - אני עובר לאתר של 012 (ספקית אינטרנט) שמודיע לי שיש לי חוב ועליי לשלם (מצ"ב צילום מסך). בדף שנפתח יש גם קישור לתשלום וממש הזנת פרטי אשראי. חשדתי בהתחלה בפישינג - אבל הדומיין שייך באמת ל - 012, ויש היסטוריה בגוגל על הכתובת הזאת. התקשרתי אליהם ובאמת אני חייב להם כסף שאותו אני אשלם (אני לא גנב - זה בגלל טעות של בזק שפיצו אותי על זה כבר). כששאלתי אותה על הדרך שהם מודיעים לי שיש לי חוב - היא טענה שככה הם עובדים. האם זה חוקי? מה עם עקרון של ניטרליות הרשת? מחר הם יתחילו לשלוח לי פרסומות או למכור את המידע שהם אוספים עלי למפרסמים... אם נקביל את זה לשירותי טלפון - הא…
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
היה לי בעיה עם פתיחת פורטים ו-NAT TYPE התקשרתי לספק אמרו לי לנתק את המודם (עשיתי את זה אלפי פעמים כבר) ופתאום ה-NAT TYPE הפך ל-2 ומה שמוזר שפעם היה לי WAN IP כזה - " 100.100.6.74" וגם שנתקתי וחברתי אני לא זוכר שהוא השתנה בעבר, אבל גם אם הוא השתנה תמיד היה בהתחלה 100 או משהו בסגנון והוא מעולם לא היה תואם ל-ip שהייתי רואה באתרים כמו whats my ip וכדומה, עכשיו אחרי שדברתי עם התמיכה ואמרו לי לחבר ולנתק, פלא פלא ה-WAN IP תואם למה שאני רואה ב-whats my ip (מתחיל ב-31) קראתי שאם ה-WAN IP לא תואם למה שאני רואה באתרים כמו whats my ip זה אומר שהספק חוסך עליי ומחבר אותי עם כמה מנויים נוספים לאותו ה-IP כדי לחסוך בכסף, וזה למה במשך החודשיים האחרונים לא הייתי יכול לפתוח פורטים
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי ניתוקים כל רגע!!!!אי אפשר לגלוש שעה בלי ניתוק... הווינווס אומר שיש בעיה עם הDomain Name Server איך לסדר את זה? אבל לא משנה כבר>< פתאום עובד והכל טוב ויפה.... [attachment deleted by admin]
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, בהמשך לטופיק הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=466340.0 התייאשתי מהמייל של בזק. משום מה הוא הפסיק לשלוח לאחרונה מיילים דרך POP3. קיצור אני מעוניין לעשות העברת מיילים מבזק לג'מייל (משם אני אגדיר POP3 לאטלוק שוב), אני חיפשתי ולא מצאתי את האפשרות הזאת. מישהו יודע אם האפשרות הזאת בכלל קיימת? שוב תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אלה האתרים שבנתיים נתקלתי בבעיה איתם... פשוט לא נכנס, או שלוואלה זה נכנס חצי במחשב שהוא השרת זה רץ חלק (הרשת היא 2 במחשב השרת ועם כבל מוצלב ללקוח)
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אני מחפש מגבר WIFI יציב טוב וזול. שיכסה לפחות 5-6 מטר של קליטת WIFI. שלא צריך להתעסק איתו יותר מדי. ראיתי את זה : http://www.aliexpress.com/item/2014-New-Arrival-Hot-Sale-Wireless-802-11N-WPS-300Mbps-Wifi-Repeater-AP-Router-Range-Expander/1744843211.html מה אומרים?
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
טוב, אני רוצה לקנות Switch בקרוב ונתקלתי במשהו מעניין ולא מובן. עד היום ידעתי שיש כזה דבר Hub ו Switch שאת ההבדלים ביניהם אני יודע. אבל בחיפושי אחרי מוצר טוב נתקלתי בדבר שנקרא Hub Switch! מה זה? מה זה עושה? (המחיר שלו יותר גבוה מ-Hub אבל יותר נמוך מ-Switch משרדי כזה) ???
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, יש לי שתי שאלות הקשורות לראוטר הזה: 1. יש לי בעיה בראוטר הזה: EDIMAX BR6204WG, שאף אחד לא מצליח לפתור אולי אתם תצליחו... (מקווה ^^) הבעיה: אני עושה איזה שינוי נגיד פותח פורט אז אני עושה APPLY אז אני צריך לחכות 30 שניות ואז אפשר ללחוץ על OK והוא אמור לחזור לפעול כרגיל...אז לא משנה אם אני ישר לוחץ או מחכה 2 דקות ואז לוחץ על OK הראוטר פשוט לא מגיב ואין אינטרנט... תמיד זה ככה: מגדירים/משנים משהו מסוים בראוטר הזה מחכים 30 שניות לוחצים OK ועדין הראוטר לא מגיב ואין אינטרנט... ניסיתי את כפתור הריסט... ועדין אותה בעיה... מה לעשות? 2. איך אני בודק את הגירסה הנוכחית של הראוטר שלי? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בכבלים בחיבור קבוע יש אפשרות לחבר עד 3 מחשבים דרך סוויץ כך שכל אחד מהם יקבל כתובת חיצונית ללא NAT האם אפשר לעשות אותו דבר עם חייגן, כלומר לחבר עד 3 מחשבים לסוויץ שמחובר למודם כך שכל מחשב מבצע חיוג לאינטרנט?
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
התחילה לי בעיה השבוע בתשתית האינטרנט בבית, הבעיה מצריכה השחלה מחדש של כבלי רשת בתוך הקירות בבית ולא בא לי להכנס לזה. האופציה הטובה ביותר כנראה בשבילי היא מתאם רשת על גבי החשמל, השאלה שלי היא האם אני השים לב לירידה במהירות הגלישה ובמשחקי רשת במעבר מחיבור ישיר למודם במהירות של 1GB לחיבור על גבי רשת החשמל במהירות ממוצעת של 100MB ?
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אישית אני מעדיפה חיבור ישיר עם מודם, אולם אני צריכה להתחלק עם עוד מחשב ולכן זקוקה לראוטר ®. אז נכון לרגע זה ה® אמור לחלק פס רוחב לשני משתמשים. חשוב לי שתהיה לו הצפנה של WPA2 TKIP _ (או לחילופין שה WPS יהיה נעול!) אין לי שום נסיון עם הרכיבים האלו ומעולם לא היה לי ® . אז אני מתלבטת בין שני אלו : TP-Link TL-WR941ND http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=5331 או TP-LINK TL-WR841HP 300Mbps High Power Wireless N Router http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=12792 מה לדעתכם יותר יתאים לי?
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי כרגע 6478AC שמחובר למודם ADSL של בזק ואני עומד לשדרג ל-VDSL. קיבלתי נתב VTech NB403 ואני מתכוון להשתמש בו כמודם, אבל עבור 100 ש"ח נוספים אני יכול לשדרג ל-Vtech IAD604 (משום מה אין דף מוצר בשום מקום) ולוותר על האדימקס. האם הרשת האלחוטית תעבוד במהירות גבוהה יותר או לפחות ללא האטה? גם ה-IAD604 וגם ה-6478AC הם דואל-בנד. ואני משתמש בדונגל אדימקס EW-7822UAC על ה-HTPC בסלון. מהירות ההעברה לפעמים עוברת את ה-20 מ"ב בשניה, ולא הייתי רוצה לקבל פחות. תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
האם יש אשרות לקחת מחשב ישן (100MHZ לדוגמא) לשים בו כמה כרטיסי רשת ולהשתמש בתוכנה כדי להפוך אותו ל SWITCH, אם כן אז באיזו? ובאיזה OS?
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לא יודע אם זה המקום המתאים או לא, מקסימום מנהלים תעבירו. לכל משתמשי בזק בינלאומי, ומשתמשי המייל שלהם. אני מציע לכם לבדוק מידי פעם את הWEB MAIL שלכם, כי מתברר שהוא לא מאובטח בעליל, ומתברר שפרצו לי לתוכו אחרי שדיברתי עם התמיכה הטכנית שלהם, לא היה להם מה לעשות חוץ מלשנות סיסמא. האזהרה הזאת יותר קריטית מאז שחוק הספאם נכנס. הפורץ הנכנס, שולח מכם ספאם ללא הגבלה למקומות שונים, לאחר מכן משנה את ההגדרות בהגדרות הדואר, כך שאדם שקיבל מייל שנשלח מהWEB MAIL ויעשה REPLAY, יגיע למקום אחר, ואפילו לא תדעו על זה. וכמובן שהוא יכול לקבל כל מייל אחר שלכם, הכוללים אפילו פרטים אישיים וחשובים במידה ויש.
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי ראוטר edimax br-6204Wg. פתאום התחילה לי בעיית סנכון כלשהיא, הראוטר אינו מזהה את המודםן, לא דולקות הנורות 10/100M ונורת הLNK/ACT. חוץ מזה בממשק ניהול הראוטר איני רואה את אייפי המודם, איני יכול להגדיר אותו. הוא פשוט לא מזהה אותו. מה עושים?
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
פתחתי שרת על המחשב שלי עם התוכנה G6 FTP SERVER עכשיו כל פעם שאני עושה ריסט כתובת ה IP משתנה . שמעתי שיש דרך לעשות מן כתובת קבועה רק שאף פעם לא היתעסקתי עם זה ואני לא יודע איך . אם אפשר בבקשה להסביר לי וגם להמליץ על תוכנה טובה בשביל זה . תודה מראש !!
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
באחר הפורומים המקבילים, פורסמה סקירה של ה-FiberBox המתמקדת בו כממיר וכמזרימדיה. כמה מחשבות קצרות על הנושא תוכלו לקרוא כאן - http://www.netcheif.com/blog/?p=5120
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני שוהה כעת בחו"ל ונתקל בבעיית איטיות בעת גלישה במספר אתרים ישראלים. בעת גלישה באתרים בינלאומיים כגון גוגל, יאהו אין כל בעיה ואפילו זה עובד במהירות מדהימה. הציעו לי להשתמש ב DNS חלופי מהאתר הבא : http://www.dnsadvantage.com/dnsadv/vert_solutions.html אבל זה לא שיפר בכלום.... אשמח לשמוע אם יש למישהו רעיון כיצד להקל על הבעיה. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
משומש כשנה. חבר אמר לי שלם כמה שתרצה, אני לא רוצה לעשוק מצד אחד וכמובן לא לשלם יותר מהשווי מצד שני. ראיתי שבאיביי אפשר להשיג משומש בכ 32$, אבל כנראה שבארץ יקר יותר. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
-
שלום, מכל הרשתות בארץ מי מספק את הראוטר הטוב ביותר כיום ? אני כרגע עם נטויזן/סלקום והוויפיי מאוד חלש בבית (100 מגה)
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
יציב, עם 3 יציאות LAN לכל הפחות. עד 400 שקלים. אציין שלא אשלול אלחוטי עם אופציית כיבוי\ניתוק ברמת מחיר הזו הבנתי שהמומלצים הם- netgear linksys אודה לכם אם תהיו מעט יותר ספציפיים תודה
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בעקבות שידרוג האינטרנט ל 4 מגהביט הוצעו לי שני הנתבים, רציתי לדעת איזה מהנתבים יותר אמין אם יהיו לי בעיות עם פתיחת פורטים לutorrent ו emule תודה ויום טוב
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כיום יש תשתית אינטרנט של בזק עם ראוטר ADSL2 מוגבל ל 15MB. טלויזיה בכבלים של הוט עם 3 ממירים. קו טלפון ביתי של בזק. שוקלים לעבור לטריפל של סלקום. יש לי כמה שאלות טכניות בהקשר להחלפת התשתית. האם לקחת את הראוטר של סלקום או לקנות ראוטר פרטי ברמה טובה. הבנתי שיש בעיות עם יציבות החיבור לאינטרנט כאשר הציוד של סלקום. מצד שני הם אומרים שלא יהיו אחראים במידה ויש תקלה והראוטר לא שלהם. האם מומלץ לחבר את הממירים לאינטרנט על תשתית הוט באמצעות מתאמי מוקה ? אם לוקחים קו טלפון ביתי של סלקום במסגרת חבילת טריפל, איך הם מזינים את נקודות הטלפון הקיימות בבית ?
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-