רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש חיבור מהיר 20 או 30 מגה מישהו מנוי שם ויכול לדווח איך ההורדות כולל ביטורנט ופיילסוניק ?
-
- 1 תגובה
- 762 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מתלבט לגבי ספק אינטרנט כיום יש לי תשתית של הוט + בזק בן לאומי אני מעוניין לשדרג ל 12 מגה אבל לפי נושאים\דיונים בפורום אני מבין שהשילוב של השניים ללא שילוב של גיימר בבזק בן לאומי לא כדאי לעשות את החבילה הזאת הבעיה שלחבילת גלישה של 12 מגה הם רוצים 40 ש"ח ועל הגיימר הם רוצים 26 ש"ח זה יוצא יקר האם למשהוא יצא להשתמש באורנג כספק אינטרנט ויכול לומר לי את דעתו תודה אבה על העזרה
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אז יש לי כרגע נתב TP-LINK1043nd מצויין שעובד חודשים ללא ניתוקים. אני רוצה לשדרג את הרשת שלי בבית לכבוד החג ולעשות שקעי רשת קווים ולהעביר את הנתב לארון התקשורת. כרגע יש לי 2 מחשבים נייחים ו3 ניידים, הניידים ימשיכו לגלוש אלחוטית והנייחים יהפכו לחוטיים, כמו כן גם הולך להיות סטירמר בסלון. הרשת תהיה במהירות 1 ג'יגה. אני רוצה לעשות 4 שקעים,(כמספר החיבורים בנתב) בכל חדר שקע כרגע יש לי שקעי גוויס של בזק בכל חדר, אני אוסיף לידם שקע גוויס של RJ45 ואעביר את החוטים באותה הצנרת של בזק לארון התקשורת. השאלות שלי הם לגבי חומרים וציוד: איזה כבל לקנות בשביל רשת 1 ג'יגה? מסוכך או לא מסוכך? Cat5e או Cat6? באיזה תקן כדאי ליצור את החיווטים? A או B ? לפי מה שהבנתי אני צריך שני מכשירים, אח…
-
- 34 תגובות
- 9.4k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה חינמית לשרטוט טופולוגיית רשת - כולל עמדות קצה נתבים שרתים וכו' לחילופין קובץ אייקונים לPOWERPOINT גם יכול לספק. התוכנה EDRAW NETWORK למשל נראית כאילו היא עונה על הצרכים שלי אבל לרוע המזל היא לא חינמית, אם משיהו מכיר משהו מקביל זה מאוד יעזור לי. בתודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 13.8k צפיות
-
-
כל פעם שאני מדליק את המחשב לאחר כמה שעות ברגע שאני מנסה להכנס לדפדפן הוא הוא נפתח ונשאר מסך לבן ואז מפסיק להגיב,ואני צריך כל פעם לסגור את הדפדפן ממנהל המשימות,ניסיתי אקספלורר פיירפוקס וכדי לסדר את זה אני צריך להפעיל את המחשב מחדש כד הפעם הבאה שזה נתקע עוד פעם
-
- 2 תגובות
- 749 צפיות
-
-
לקוח מפורום אחר בו כתבתי מאמר זה, כעבור 6 שנים אצל נטוויזן ובזק (לא שהיה לי איתם בעיה) עברתי לתשתית הוט וספק בזק בינלאומי 20 מגה. הבעיה היחידה של נטוויזן היא שבזמן האחרון הורדות בטראקרים כמו (TL) ירדו לי על מהירות של 400-700KB ולא הגיעו למהירות המקסימלית של 1250KB נטוויזן לא התפשרו על מחיר וכנ"ל בזק. רק לעדכן אותכם, אם אין לכם כח לטירטורים על מנת להתנתק יש את השירות של אתר נט-טק www.netek.co.il שדרכו מתנתקים ממש בקלות. מחר אני אעדכן אותכם האם באמת התשתית של הוט פגומה כמו שאתם אומרים ומה בזק בינלאומי שווים לעומת נטוויזן. ב-HotBox אני הולך להשתמש רק כמודם לאחר בעיות עם החומרה שהבנתי שיש לו והראוטר הינו מדגם buffalo wzr-hp-g300nh (באמת עד שהבאתי את הראוטר הזה לא נהנתי מ…
-
- 5 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
יש לי ראוטר Dir-300 ומודם של הוט של חברת מוטורולה [מודם או איך שלא קוראים לזה] מה אני עושה עם זה? כשאני לוחץ על זה הוא מבקש שאני אכניס סיסמא בת 8 ספרות מהראוטר [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 967 צפיות
-
-
חיברתי את הראוטר הנ"ל היום למחשב .... אני יכול להסיר את התוכנתי שיש לי ? SYGATE ? + להעביר את הפיירוול של WINDOWS ל OFF או להשאיר על ON ? XP SP2 תודה ! כרגע אני מוגן או שחייב לאפשר את ה FIREWALL שבתוך הממשק של הראוטר ? כי כרגע אני רואה שהוא לא פועל ... ?
-
- 3 תגובות
- 696 צפיות
-
-
היי, עד היום הייתי בתשתית של בזק, מהירות 10 מגה ונטוויזן. עקב אי רצון הספקיות להוריד לי את המחירים אשר אני משלם למשהו משתלם עברתי גם ספק וגם תשתית. עד כה הייתי מחובר בחיבור מסוג PPPOE. קראתי בפורום על תשתית הוט ועל כך שבחיבור ללא חייגן יש תעדוף נמוך, או משהו בסגנון אשר יגרום למהירויות גלישה נמוכות יותר (בחו"ל בעיקר). רציתי לדעת אם ניתן לבקש מהספקית חיבור ע"י חייגן במהירות בחדשה אליה נכנסתי של 20 מגה, ואם לא הבנתי שיש דבר הנקרא חיבור VPN האם מישהו יכול להסביר לי על כך, ומה זאת אומרת חיבור L2TP ו-PPTP. שאלה נוספת היא שהבנתי שאי אפשר להנות מחבילת גיימר (תעדוף הספקית) בחיבור ללא חייגן עקב כך שהוט בנתבים את החיבור. האם יש דרך בחיבור ללא חייגן לקבל את התעדוף של הגיימר? תודה מני…
-
- 1 תגובה
- 989 צפיות
-
-
הראוטר עושה לי בעיות בחיבור האלחוטי, הוא כול הזמן מתנתק וחוזר וזה אחרי שעשיתי אתמול לראוטר לפני זה הוא היה רוצה ססמא אפילו שלא היה. כשלקחתי לחברה הם עשו לו אתחול והכול עבד טוב אבל שוב לקחתי הביתה ולא עובד טוב יכול שיש בעיה איתו בתשתית של הוט? בחיבור הקווי הוא בסדר גמור.
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני משתמש בראוטר אלחוטי של edimax מסוג 6524 , מכיוון שהדירה שלי ארוכה האות בצד המרוחק מהראוטר חלש מאוד. רכשתי אתמול access point של edimax דגם 7416. שאני מחבר את AP (המכוון למצב Repeater)עם כבל פיזי לראוטר אני מצליח לגלוש באינטרנט, כשאני מנתק את הכבל אני מצליח להתחבר לרשת של AP אבל לא מצליח לגלוש באינטרנט ואפילו לא להכנס לתפריט של AP עצמו. תודה על העזרה.
-
- 2 תגובות
- 985 צפיות
-
-
שלום! יש לי ראוטר של לינקסיס בן 3 שנים בערך מסידרה WRT54G2 לאחרונה האינטרנט בלפטופ שלי ממש ממש ממש איטי עשירית מהמהירות כאשר הוא מחובר בחיבור חוטי... רציתי לדעת איך ניתן לדעת איפה הבעיה בראוטר או בלפטופ... תודה!
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש להורים שלי בבית נתב-מודם של סימנס,שנרכש בעיסקה עם בזק. היום יש להם אינטרנט וטלפון של 012,ולכן הנתב הזה הפך לסוייץ' אלחוטי. אני רוצה להגביר את האות בצד השני של הבית,כי הוא לא מספיק חזק שם. לרכוש AP לא נראה לי משתלם,כי הוא עולה יותר מנתב אלחוטי. כמה שאלות: אם אני מוסיף עוד נתב אלחוטי,האם המחשבים האחרים יקבלו ממנו כתובות IP חדשות? מה אני צריך לעשות בו מבחינת אבטחת אלחוט?(בסימנס שמתי WPA2) איך הצרכן האלחוטי לא "יתבלבל" בין הראוטרים? תודה לעונים.
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הי, יש לי מחשב אחד שאליו מחובר ראוטר מסוג Siemens S2-141 נסמנו A מחשב שמחובר דרך HOMEPLUG יכול להעביר קבצים ל A במהירות של כ 4 מגה לשניה. מחשב שמחובר אלחוטית יכול להעביר קבצים ל A במהירות של כ 2 מגה לשניה. הרשת האלחוטית לא מוגנת באמצעות הצפנות למיניהם (כן כן אני יודע זה לא ממומלץ אני פשוט לא כ"כ יודע איך לעשות את זה ומתעצל לבדוק מחשש לצאת נזק). המהירויות האלה לא איטיות מדיי לרשת ביתית? תודה (:
-
- 3 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
היי, אני חייב להודות שאני ממש מבולבל מכל הנתבים בשוק ומה תומך באיזו מהירות... הבנתי שיש נתבים בתקן N במהירות 300... ופתאום יצא לי לקרוא סקירות על נתבים עם יציאה של 1 ג׳יגה... מה זה אומר? מה המהירות המקסימלית שנתב בתקן N במהירות 300 תומך בה? כמו DLINK DIR615 שיש לי... הוא מספיק למהירות 30 מגה שיש לי היום? ול100 מגה בעתיד? בקיצור - מה הגבול? ד״א חיפשתי בפורום ולא מצאתי... אם יש איזשהו מדריך / הסבר על הסוגים והמהירויות אני אשמח לעיין בו... תודה ענקית!
-
- 7 תגובות
- 961 צפיות
-
-
שלום לכולם, שמתי לב כאשר אני מעלה על המהירות המקסימלית (כ130 ק"ב), מהירות ההורדה והגלישה מושפעות לרעה, וכמעט בלתי אפשרי לגלוש \ להוריד. איך בדיוק זה משפיע אחד על השני, אם מתחייבים לספק לנו כ 1 מגה העלאה ו12 מגה הורדה?
-
- 9 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
היי... התקינו לי את ההוטבוקס לא מזמן... ושידרגתי למהירות 30 מגה בכבלים... הקליטה שלו נמוכה בהרבה משל כל ראוטר אחר... יש דרך לגרום לו לתפקד רק כמודם שאליו אני אחבר ראוטר אחר? אם אני אגדיר אותו על DHCP זה יאפשר לחבר אליו ראוטר אחר? אם זה רלוונטי אני מחובר עם חייגן L2TP... תודה!
-
- 31 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
אז ככה.. רציתי לשדרג את המהירות אינטרנט שלי מ-2.5MB ל12MB וכבר שיניתי אצל הספק שלי (בזק) את המהירות, עכשיו נשאר לי לשנות גם את המסלול אצל התשתית ושהתקשרתי לברר אם אני עדיין מחוייב להם הם אמרו לי שלא... כדי לי לעבור לתשתית של בזק ולהתנתק מהתשתית של הוט אם יציעו לי מחיר שווה? (הספק שלי זה בזק..) תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכם חברים יקרים,אשמח אם תוכלו לעזור. אני שוקל לקנות אייפד 2,יש לי מחשב נייח שמחובר דרך מודם שמתחבר לקו טלפון,הבנתי שאני צריך ראוטר על מנת שהאייפד יעבוד גם בבית. השאלה שלי היא איך אני משיג ראוטר,האם כדאי דרך החברה בה אני קיבלתי את המודם?האם הם יתנו לי ראוטר?איזה ראוטר עדיף לי? אשמח לשמוע פרטים מדוייקים מכיוון שבנושא הספציפי הזה אני חדש. תודה. אהוד.
-
- 2 תגובות
- 810 צפיות
-
-
היי, לאחר כמה שנים של עבודה בסביבות שרתים ותקשורת גיליתי לראשונה על קיומה של חברת Akamai (ובהדרגה אח"כ תחום ה CDN בכלל). אני זוכר שזו הייתה הפתעה גדולה עבורי ובמיוחד הדהים אותי הנתון שכרבע מתעבורת האינטרנט העולמית (!) עוברת בעזרת חברה זו. החלטתי לכתוב פוסט בבלוג ולשתף את המידע שנראה לי מפתיע ומעניין - http://www.softwarearchiblog.com/2011/10/blog-post_6988.html אני מקווה שתמצאו את הפוסט מעניין. הערות יתקבלו בשמחה (אני יודע שבפורום זה יש מבינים אמיתיים ואם פספסתי משהו חשוב - אשמח לדעת) חג שמח, ליאור
-
- 2 תגובות
- 984 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, אני עובר לגור בחיפה וצריך לעשות לעצמי אינטרנט... אני אשמח לקבל קצת עזרה ועצות - האם לבחור בזק או הוט? איזה ספקית מומלץ לבחור? הצרכים שלי הם לא כבדים במיוחד - אני לא מוריד הרבה ומשחק SC2 - מעבר לזה אין לי צרכים כבדים - לכן חשבתי לקחת אינטרנט 2.5 תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 800 צפיות
-
-
יש לי מחשב מאד טוב ומאד חזק ומהירות אינטרנט מאד חזקה... השאלה שלי זה אם אני יכול לפתוח שרתים על המחשב וגם לשחק או שצריך שתי מחשבים נפרדים ? ואם אני רוצה מה אני צריך לעשות כדי לעשות אותו שרת ?
-
- 0 תגובות
- 689 צפיות
-
-
יש לי בעיה באינטרנט עקב האלחוטי.. בבית יש לי d-link 6740u שמחובר ישירות למחשב ואני מחובר אליו באלחוטי עם USB כזה... הבעיה היא בעיקר נובעת במשחקים ובמהירות הורדה האינטרנט אצלי מוגבל (באלחוטי) למהירות של 5 מגה (ומהירות ההורדה בהתאם) בעוד שהאינטרנט עצמו הוא מעל זה. במשחקים הבעיה היא בעיקר לאגים. ובלי קשר ניתוקי אינטרנט (אין זמן קבוע) מה שאני שואל זה, מה הפתרון האופטימלי ביותר? כמובן יש את הפתרון של כבל אבל כאמור הייתי כבר מחבר אם זה היה רלוונטי (בעיקר בגלל מרחק) באתר של בזק הם מציעים 4 פתרונות http://www.bezeq.co.il/Internet/wireless-network/Pages/wireless-network.aspx (אין ממד או מרתף לצורך העניין) מהו הפתרון הכי טוב (אם בכלל) מבין כל הארבע? דרך קו טלפון? חשמל? או ש...? פתר…
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
באיזה מהירות מקסימלית ניתן להתחבר עם חייגן שכזה? ברשותי חיבור 16 מגה נתב לינקסיס 4200
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, השבוע שידרגתי את האינטרנט שלי למהירות של 10 מגה וכחלק מהשידרוג שידרגתי גם את הנתב שלי לנתב 2760U E1 ויש לי מספר דברים שאני רוצה לדעת: למה הגלישה בחיבור אלחוטי (WI-FI) במהירות של 8 מגה ולא 10 מגה (המהירות שאליה אני מחובר וגולש בחיבור חוטי)? למה מהירות קישור של 70mbps ולא 300mbps כמו שאמור להיות בנתב עפ"י הנתונים הטכניים? תודה מראש על העזרה!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-