עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by laland,

שלום לכולם, על מנת לקבל את העזרה הטובה ביותר אתן את כל הפרטים כי אני לא יודע מה רלוונטי. ברשותי מחשב שולחני Intel Core 2Duo E4500 @ 2.20Ghz ,2 GB of RAM ואינטרנט בתשתית כבלים של הוט ,ספקית נטויז'ן 2.5 מגה עם מודם של טומפסון (תמונה מצורפת) המחובר בכבל רשת למחשב . החיבור לאינטרנט מתבצע ללא חייגן. ברצוני להקים רשת ביתית על מנת להתחבר לרשת עם מחשב נייד בטכנולוגיית WiFi . (המחשב הנייד הוא חדש בעל כרטיס רשת פנימי). בחיפוש קצרצר בגוגל נתקלתי באנשים שטוענים כי ישנה בעיה בחיבור הראוטר שהם רכשו (בעיקר מדגמים של אדימקס שהומלצו לי בתועלת מחיר-איכות) למודם של טומפסון מכיוון שהמודם של טומפסון ישן. 1) האם יש אמת בדבר ובחיבור ראוטר למודם של טומפסון אכן אתקל בבעיות ובניתוקים? 2)…

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by amirir,

שלום, יש לי שאלה לגבי Access Point ומגדלי טווח. - כרגע יש ברשותי ראוטר DLINK מחברת בזק שמספק לי את האינטרנט ומחובר אליו מחשב בודד. - מצד אחר יש לי עוד ראוטר שנקרא KASDA 5212 שרציתי שיפעל בתור מגדיל טווח או כ ACCESS POINT כי האות בקומה השניה חלשה. ניגשתי ל KASDA והגדרתי אותו בתור AP ואז נתן לבחור את הרשת האלחוטית של DLINK. המחשבים הצליחו לגלות את הרשת האלחוטית של KASDA אבל לא הצליחו לגלוש. א. האם יש צורך בעוד הגדרות? ב. האם הגדרת ה KASDA כ ACCESS POINT לא תספיק ויש צורך לחבר אותו ישירות ל DLINK? הערה: יש לציין שה KASDA לא מחובר ישירות לנתב של בזק. תודה

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by Hack,

שלום! אני מעוניין להקים רשת אלחוטית בין שתי מחשבים נייחים (ואולי בעתיד יותר) המחשב שאני רוצה לשתף ממנו נמצא בקומה העליונה בבית והמחשב שאני רוצה לשתף אליו את האינטרנט נמצא בקומה התחתונה בממ"ד . אני צריך שתתנו לי המלצות על כל החלקים הדרושים להקמת הרשת הזאת שלמיטב ידיעתי הםתקנו אותי אם אני טועה) נתב אלחוטי מגבר 2 כרטיסי רשת אלחוטיים או שאני צריך אחד? ופחות או יותר לדעת את המחיר וגם רציתי לדעת כמה אני יצטרך להוסיף כדי שהנתב שלי יכלול מודם ADSL כי כרגע אני משתמש במודם ALE 150 בחיבור USB ואני לא כל כך מרוצה ממנו... תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. שלום, אני מחובר דרך 014 ובזק במהירות 10 מגה, חיברתי נתב Edimax BR-6428nS והגדרתי אותו עם דיסק ההתקנה לעבודה עם 014. דרך כבל הרשת שמחובר לנתב אני מקבל מהירות מלאה של 10 מגה ואילו דרך הרשת האלחוטית (התחברות עם ipad2 בקליטה מלאה) אני מקבל מהירות של 4 מגה. האם יש למישהו מושג למה?

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. אוקיי אז ככה, ראיתי תמדריך של השיתוף קבצים של פורש עם מחשב על XP ומחשב על ווינדוז 98 אבל זה לא ממש הלך לי וגם המדריך השני שייך רק ל XP(ניסתי לאלתר) לא ממש הלך אז אם מישהו יכול להגיד לי איך אני מחבר את זה שני המחשבים מחוברים דרך כבל רשת מוצלב והמודם מחובר ב USB המחשב עם החיבור אינטרנט הוא XP והמחשב בלי אינטרנט הוא 98 SE תודה רבה מראש.

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. יש לי אפשרות להשיג אותו אבל לא ברור לי אם יעבוד בצורה טובה.

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  7. יש לי בעיה שכאשר אני מסנה לחבר בין שני מחשבים אני עובר לפי ההוראות של ה- set up a small home or office network, ודבר דומה במחשב בלי האינטנרט (אומר לו שהוא יתחבר לאינטנרנט דרך המחשב בראשי) אבל בעיקרון אין כשר בין שני המחשבים... אם אני מנתק את הכבל רשת הוא אומר לי שהוא מנותק אבל שאני מנסה להגיע למחשב השני או לראות את המחשבים ברשת הוא פשוט מראה לי רק את עצמו (רק מחשב אחד). עוד משהו - שאני ב- device manager אני רואה של- PCI Simple Communications Controller אין דריבירם - זה יכול להשפיע איכשהו? דבר שני - שאני מנסה להגדיר את הרשת תחילה אצל ה- host בפעם הראשונה הוא מראה לי error אני לא זוכר איזו שגיאה כי היא לא מופיעה יותר :-\

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. יש לי שניי כרטיסי רשת אחד מובנה בלוח שהוא GIGABIT NFORCE3 בלוח אם EPOX 9NDA3+ והשני 100MBIT של IBM INTEL. האינטרנט מחובר ל IBM והכל עובד מצוייןאבל ברגע שאני מחבר את האינטרנט לכרטיס השני יש לי בעיות גלישה וההורדה איטית יותר ויש גם קפיצות במהירויות מ0 ל60 ואז שוב 0 וככה זה ממשיך. עשיתי PING -T לIP של הכרטיס והכל עבר מצויין במשך זמן רב לא היה שום REQUEST TIME OUT, יש דרך מדוייקת לקבוע אם הכרטיס טוב? הדרייבר שהשתמשתי הוא שלNVIDIAמהחבילה שלהם 5.10.

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by gtabak_37,

פירמטתי את המחשב לא מזמן ומאז שפירמטתי אני לא יכול לתקן את ההתקשרות (לוח בקרה->חיבורי רשת->תקן התקשרות זו). השגיאה שהוא רושם לי היא שאי אפשר לנקות את מטמון הDNS ושצריך לצור קשר עם מנהל הרשת ??? ולא רק זה אלא שגם הפינג במשחקי רשת התחיל להיות נורא גבוהה אחרי זה. יש לציין שלא נגעתי בשום הגדרות של הראוטר. מה צריך לעשות? נ.ב ראוטר 3com 3CRWER100-75 ועוד שאלה קטנטונת- איך אני מגדיר לו סיסמת WEP?

• 26 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by Gil Shevach,

בגלל ריבוי קירות אני צריך לחבר 3 רשתות WIFI, יש לי נתב מבזק DLINK 256 שעובד סבבה, חיברתי אליו בWDS מכשיר ישן של TP LINL. ניסיתי לחבר עוד TP LINK בWDS אבל הוא לא מתחבר, אפשר בWDS לחבר יותר מזוג מכשירים? במידה ולא, איך אני מוסיף AP שלישי? יש לי כמה נתבים ישנים שהייתי שמח להשתמש בהם ולא לקנות REPEATER, אם אפשר... תודה!

11. שלום חברים , אני מחבר את הסוני 3 בסלון אצלי לטלויזיה לפלזמה ואני רוצה לראות סרטים מהמחשב שלי שהוא בחדר שבו יש את כל ההרדיסק עם הסרטים ... (אגב הסוני מראה קליטה של 75-90 אחוז קליטה כל פעם משתנה לא יודע למה !) השבוע הפעלתי כמה סרטים ושמתי לב שסרטים שהם 8 גיגה ומעלה יש לי קירטועים בסרט שזה ממש מבאס! יש לי ראוטר של Edimax מאוד ישן ואני רוצה להחליף אותו. אני רוצה לקנות ראוטר טוב שיענה לי על הצרכים האלו אני חושב שהכי טוב זה מה שמציעים ה 300 מגה העברה ב WIRELESS השאלה האם זה באמת 300 גוהכל עובד כמו חמאה אשמח ליעוץ ממכם או אם מישהו בכלל ניסה או רואה בצורה הזו סרטים ב HD . תודה :-) חשבתי על שלושה אפשרויות : 1. Level One WBR6001 2. Edimax BR6424N 3. TP-Link TLWR841N…

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. אני מנסה להוריד סקייפ לפחות 10 פעמים ואני לא מצליח ! כל פעם שאני מוריד הוא אומר לי שיש בעייה עם השרת של סקייפ ואז הוא נותן לי אפשרות להוריד את כל הקובץ בהורדה ישירה , שהקובץ מסיים לרדת קופצת לה הודעה שאומרת לי ששם המקור לא ידוע ולכן אין באפשרותי להתקין את התוכנה (הודעה בסגנון הזה) עכשיו הורדתי מכל המחשבים בבית את הסקייפ ואצל כולם זה עובד חוץ מהמחשב שלי . יש לי אקפלורר 8 ומוזילה ובישניהם זה לא עובד ההורדה של הסקייפ . כל שאר הדברים שאני מוריד עובדים חוץ מזה (זה הקובץ היחיד עד כה שלא יורד ) . לפי מה שהבנתי שזה בעיה בהגדרות אבטחה או בחתימה דיגיטלית או משהו בסגנון ... באמת שאין לי מושג איך לפתור את הבעיה ... אני צריך מישהו שיודע מה עושים עם הבעיה הזאת תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by talevi83,

אתמול קיבלתי מבזק את הנתב Netgear vvg2000 כמודם בהשאלה, אך הפינגים שהוא נתן היו ממש גרועים, דיברתי היום עם התמיכה הטכנית והוא פתח קריאה להחליף לי ל- D-link 6740U אך לפי מה שראיתי בפורומים לא ציפיתי לקבל אותו בקלות מכיוון שקיים מחסור. אבל התקשרתי בכל זאת לבזק סטור בפתח תקווה ואמרו לי שהו קיים במלאי, נסעתי לשם עם עוד חבר עם בעיה זהה והחליפו לשנינו - יש להם כנראה מלאי חדש! אז מי שיש לו Netgear ואיכפת לו מהפינגים - שיתקשר ויבקש להחליף! יש מלאי אז בהצלחה לכם...

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by ccc,

אהלן עד היום התחברתי למודם ישיר אקטקום 1.5 מגה אבל ניתקנו את זה ועכשיו אני מתחבר מנטויזן 750 קיי, האינטנט עד שהוא מגיע אליי צריך לעבור קודם בכבלים 50 מטר. הכבל מתחבר לסוויץ, שמתחבר לראוטר שמתחבר למודם (מודם ורואטר לא במבנה שלי) בכל מקרה אני מקבל 200 פינג בקאונטר ואני לא יכול לשחק... לפעמים זה יורד ל70 אבל בכל זאת זה אחרי הרבה זמן 1. האם אורך החוט משנה? 2. האם העובדה שיש לי סוויץ' משנה? 3. יש פתרון? תודה

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. דבר ראשון מה ההבדל בין האב לסוויץ' ? הם הרי עושים את אותה המטלה בדיוק .... אני רוצה להחליף את המודם של דוד שלי Rotal USB ADSL ALE130 ואת המודם שלי Rotal USB ADSL ALE070 אצל דוד שלי אין שום בעיה אצלי העניין יותר מסובך - אצלי יש רשת בשתי המחשבים יש כרטיסי רשת בכל מחשב כרטיס אחד ( נתקלתי בכאלה שיש להם 2 ויותר ??? ) אני צריך האב או סוויץ' ? ( שזה נוגע לשאלה הראשונה שלי ) וכמה זה כואב לי בכיס ?

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by Nirurshon,

הי אני עובר לבית חדש 100 מ"ר עם 4 חדרים, כל הבית הולך להיות מחובר בSTING TV שזה רץ על אינטרנט + שימוש באייפד + הורדות סרטים (מקווה גם 4K) + שימוש בפלייסטיישן עם משחקים ברשת. מעוניין קודם כל להבין, מה יותר יותר כדאי, מודם + ראוטר או אוטר משולב מודם ? במידה וכדאי מודם + ראוטר, האם כדאי לקחת את המודם שאני מקבל מהספק ולקנות ראוטר בעצמי ? עוד דבר לאיזה חברה כדאי להתחבר ? אני נגד HOT ומאוד אוהב את בזק (גם מניסיון), האם יש חברה שנותנת מעל 200MB ? או שכדאי להתחבר לחברה ספיציפית ? מעוניין שתיהיה קליטה בכל החדרים בבית ברמה גבוהה, כולל הממ"ד שקיים בדירה. לגבי הראוטרים הבנתי שמומלצים ה-2 האלה : TP-Link Archer VR600 https:…

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  17. Started by nfch11,

אני לא מצליח לצפות באתרים של צפייה ישירה. בכל לינק אליו אני נכנס,ניסיתי דרך אתרים בעברית ומשאר העולם .מופיע הודעה שהמדיה פלייר לא מעודכן ואני צריך להוריד תוכנה flv player .גם לאחר שאני מוריד תוכנה זה לא פותח את הסרט דרך התוכנה וגם לא דרך האנטרנט. מציין שבמדייה פלייר של חלונות xp שלי,כל הקידודים של כל הקבצים מסומנים לצפייה. הורדתי adobe flash 11 וניסיתי גם דרך כרום ותמיד מופיע אותה הודעה.

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. שלום רב,אחרי התקנת רוטאר של אדימקס,חוויתי בעיות גלישה,אתרים לא נפתחו בצורה מלאה,הגדרתי DNS באופן ידני בכרטיס רשת,והכול עובד נפלא. הבנתי שניתן להגדיר DNS ידני גם ברטואר,שאלתי היא מה הבדל בין שמגדירים ברטואר לבין שמגדירים בכרטיס רשת? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. היי יש לי ראוטר אלחוטי בדגם D-LINK אני פותח דפדפן אקספלורר 9 ורושם מספר IP 10.0.0.138 ניפתח חלון קטן של ראוטר. וניכנס להגדרות ראוטר. אני מחפש בהגדרות איפה זה נימצא לישנות שם משתמש וסיסמא של כניסה ראוטר? אני לא מיתכוון אינטרנט אלחוטי זה אנ יודע. אני מיתכוון לכניסה הגדרות ראוטר.כי שם מישתמש וסיסמא קיים ישן ורוצה לישנות סיסמא חזקה. לא יודע איפה זה. מה צריך להיות כתוב בגדרות ראוטר לישנות כניסה שם מישתמש וסיסמא? בתודה מראש רפי

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. אהלן. אז יש לי חיבור ADSL ב 500KB {עם קווי זהב} ןבמשחקי רשת הפינגים הממוצעים שלי עומדים על 300 ויותר האם זה נורמלי ויש דרך לשפר את זה? תודה מראש.

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. אני לא מרוצה מעוצמת האות באלחוטי של ה- Netgear ולא מאופציית הניהול שלו, למי שמכיר את הראוטר הזה, האם זו תהיה קונפיגרציה עדיפה ה- Netgear בתור bridge ל- Edimax או שעדיף להשתמש בו ללא ה- Edimax ? איך שסיימתי להגדיר אותו (Netgear FW 2.7 Test 1) הוא התאפס לי, אני כבר רואה כמה אני אהנה ממנו... יש לי 2 קוים, לקו הראשון הצלחתי להשיג את ה- Dlink 6470 (משתמש בו כ- bridge עובד מעולה) לקו השני לא משנה כמה התאמצתי, לא הצלחתי להביא גם Dlink

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  22. Started by Jexsu,

שלום. אצלנו תמיד היה טריפל של הוט עם בזק,תמיד היה לי סטאטיק אייפי שאף פעם לא היה אפשר לשנות(וכן אני מכיר את השיטות שיש עם ה release renew) אז ככה,לפני חצי שנה ממש הייתי צריך לשנות אייפי והתקשרתי מבזק לשנות אייפי ופשוט מישהוא מהתמיכה שלהם עזר לי צעד אחרי צעד ככה שזה אפשרי וכל אחד יכול לעשות מהבית שלו. הבעיה היא ששחכתי איך עושים את זה. אני יודע שצריך להכנס לאתר של הראוטר ואז לעשות כמה דברים קטנים וזה משנה את הסטאטיק אייפי לסטאטיק אייפי אחר. שאני מנסה להכנס לראוטר (http://192.168.1.1/) זה מבקש שם וסיסמא וניסיתי Admin עם כל האפשרויות (בלי אות גדולה,בלי סיסמא עם סיסמא) וזה לא נכנס..או שהכתובת לא נכונה או שאני לא יודע..כי אז אני גם זוכר שהייתה בעיה כזאת ובסוף הבחור נתן לי כתובת…

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by Dordahan2,

אני נימצא כרגע במוצב שעשוי מבטון יש מקומות שיש קליטה סלולרית וברו המוצב אין בגלל שהוא עשוי כולו מבטון ... קראתי באינטרנט על רפיטרים כאלה ואחרים אבל אין לי מושג איזה אני צריך ... אולי אפשר איזה אנטנה במקום רפיטר משו שיהיה זול וקל להתקנה ותפעול יש לי מכשיר אייפון 4s... יש לנו במוצב גם צלחת לווין של יס ככה שאולי אפשר דרך זה לחבר אינטרנט או כל דבר כזה או אחר ... אני אשמח לדעת עם יש לכם פתרונות מה לעשות כדי שיהיה קליטה של 3g בחדר ... תודה

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. שלום. אני מחפש מידע\תוכנה. איך לאחד שני קישורי אינטרנט פעילים לקו אחד ? כלומר: אם יש לי חיבור ADSL 2Mbit וגם חיבור כבלים 1.5Mbit איך אני מאחד אותם לקו אחד מהיר ?

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. רציתי לדעת האם לעוד אנשים יש קשיי גלישה לאתרים בחול כמו האתר הרישמי של STEAM ובכללי לאתרים בחו"ל ואולי אפילו בארץ, אני בבזק בן לאומי + כבלים HOT הכל היה תקין משעות הערב המוקדמות, אבל מ 7 בערב הכל גולש בצורה מחרידה. תודה. התקשרתי אל בזק בן לאומי עכשיו, הם אומרים שיש להם תקלה ,עכשיו נרגעתי.

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים