עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by חובב,

לאחר פירמוט שני מחשבים והתקנה של ווינדוס 7 X64 (באנגלית) ושיתוף כוננים או תיקיות אין אפשרות להכנס אליהם ברשת. כלומר כאשר אני מנסה להכנס ממחשב אחר ברשת לאחד מהתיקיות המשותפות אז יש הודעה של אין אישור מהאדמין וכל זה..וגם אי אפשר להכנס מהסטרימר. אין סיסמא (ביטלתי אותה) וכולם באותו WORKGROUP .וזה תקף לשני המחשבים עם ה 7 וגם עוד נייד עם XP שלא מצליח להכנס לאף אחד מהם. חשוב לציין שהכל היה בסדר עד לפני הפירמוט עם אותם הגדרות(אם אני לא טועה). מה יכולה להיות הבעיה ???

• 1 תגובה
    • 683 צפיות
  2. Started by sim-m12345,

מקווה שזה הפורום המתאים. שאלתי במפרטי מחשב ואמרו לי לשאול בפורום אחר. אם זה לא הפורום המתאים אודה למנהל הפורום אם יעביר את ההודעה לפורום המתאים וישלח לי הודעה על כך. המליצו לי על כרטיס רשת אלחוטי D-Link DWA-556 PCIex במחיר 297 ש"ח. האם שווה את העלות? ראיתי שבבאג שזו חנות לא זולה יש התקני רשת אלחוטית שמחוברים בUSB למחשב במחירים שנעים בין 69 ל-129. השימוש הוא לגלישה ומשחק בסטארקראפט 2 והמשכיו. האם לקחת את הכרטיס היקר שמותקן על לוח האם או להסתפק בהתקני USB זולים יותר.

• 3 תגובות
    • 690 צפיות
  3. היי, קניתי היום מאופיס דיפו : http://www.olsale.co.il/olsale/heb/itemdetails.aspx?auction_id=22959699&af=2055&bid=true ביקשתי נקודה חמה ... אמרו לי שזה זה. השאלה שלי קודם כל האם זה באמת נקודה חמה ואני יכול לחבר את הראוטר וזה ולקנפג את זה ואז לשים בסלון לחבר לחשמל וזהו או שזה בכלל לא זה! :s05: כי שאני מחבר אותו למקור מתח (USB או חשמל ) אני לא מוצא אותו שאני מחפש התקנים של אינטרנט אלחוטי . אשמח אם למישהו יש פתרון בשבילי. תודה.

• 8 תגובות
    • 861 צפיות
  4. יש להם בעייה, לא אומרים מה הבעייה, רק אומרים שיטפלו בזה ולא יודעים כמה זמן. וגם זה לאחר שאמרתי לו מה בדיוק עשיתי ומה בדיוק קורה, לקח לו 2 דקות להבין שיש בעייה והתעדכן בנושא. אני ב 30מגה 1.5אפלוד הוט - נטויזן TAG4 . חבר שלי גם חווה את הבעייה הזאת והוא רק עם גיימר ב013, מישהו אחר חווה ? **הבעייה העיקרית היא לחו"ל, בישראל נראה תקין

• 3 תגובות
    • 848 צפיות
  5. שלום, אני צריך נתב לרשת ביתית עד 250 שקל אני מתחבר עם ADSL. צריך שלנתב יהיה גם אפשרות לרשת אלחותית אני גם צריך שיהיה לו מודם כלול בנתב. תודה לעוזרים!

• 6 תגובות
    • 874 צפיות
  6. שלום, האם מישהו מכם נתקל פעם בבעיה כזו? לפני שבוע ערך התחברתי לאינטרנט, קו של בזק +ספק של נטויזן. אינטרנט של 10 מגה היום לראשונה התחלתי להוריד משהו כבד, ולהפתעתי הרבה במשךמספר שעות הוא ירד במהירות מקסימלית. ככה ירדו להם להם בערך 6 גיגה. ולקטע החשוד אחרי בער ך3 שעות של הורדה האינטרנט חדל לעבוד. לאח שהתקשרתי לשירות של בזק הם אמרו שלא ניתן לספק לי שירות של 10 מגה, אלא רק לאחר שיבוא טכנאי, כמובן בעוד שבוע. בינתיים עשו לי טובה ונתנו לי לגלוש במהירות 1.5 מישהו נתקל פעם במשהו כזה? יש משהו לעשות? תודה, על כל מקרה

• 5 תגובות
    • 953 צפיות
  7. Started by D84500,

שלום חברים, יש לי איטרנט במהירות 10 MB, ההורדות שאני מוריד דרך טורנט פעולות מעולה ויורד מהר לפי קצב השיתוף. עכשיו שאני מוריד סרט או פרק בסדרה דרך שרתים כמו מגהאפלוד פילפלייר וכ'... ההורדות יורדות באיטיות ואז מרוב שהורדה איטית ההורדה לא הולשמה ונוצרת שגיאת התחברות, מה יכול להיות הבעיה והאם יש דרך לתקנה, תודה רבה. ד"א אני חדש פה בפורום אז אם השאלה שלי לא אמורה להיות פה, אנא תעבירו למקום המתאים.

• 2 תגובות
    • 646 צפיות
  8. Started by Ronenosh8,

אני רוצה לעשות רשת ביתית קווית (מבלי להשתמש במכשיר ההוא, homeplug דרך החשמל) עכשיו הבנתי שצריך להעביר את הכאבלים דרך המעבר של הכבלי טלפון אבל א.איך אני מוצא כל תעלה לאן מגיעה? ב.עד לאיזה מרחק אני יכול למתוח כאבל רשת?

• 1 תגובה
    • 700 צפיות
  9. יש לי שני מחשבים, אחד מחובר לראוטר , והשני מחשב נייח עם כרטיס רשת אלחוטי. דגם ראוטר: LYNKSYS WRT54GL. ווינדוס 7 במחשב שמחובר חוטית לראוטר וווינדוס XP במחשב שמחובר אלחוטית לראוטר. מהקליינט האלחוטי (המחשב הנייח שמחובר בצורה אלחוטית לראוטר), אני מצליח להתחבר לרשת של הראוטר אך כאשר אני מנסה להתחבר לקליינט שמחובר באופן חוטי לנתב איני מצליח (אני מנסה זאת באמצעות התחל->הפעלה->SHACOMP\\ שזה בעצם שם הקליינט שמחובר בכבל לראוטר, מצד שני גם דרך מיקומי הרשת שלי איני מצליח למצוא את התיקיות ששיתפתי בקליינט החוטי). ניסיתי את אותו דבר גם מהקליינט החוטי לכיוון הקליינט האלחוטי - להתחבר דרך הקלדת SKYCOM\\ שזה שם הקליינט האלחוטי. ניסיתי להיכנס לCMD בקליינט האלחוטי ושלחתי פינג לכתוב…

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by Jekin,

לצערי כשהחלתתי לעבור דירה התחברתי לבאנדל של הוט ו 012 סמייל עם 012 אין שום בעיה אבל עם הוט... זה סיפור אחר התקינו לי הוט בוקס המכשיר החדש "והמהולל" של הוט 3 ב 1 . אני צופה ב IPTV שבה צריך שהיו פתוחים מספר פורטים כשניסיתי לפתוח את הפורטים בממשק של המכשיר הוא פתח ומכאן מתחילות כל הבעיות בכל תוכנה\אתר בדיקה ידוע שבו בדקתי את הפורתים הם היו או סגורים או TIME OUT והאבסורד שגם פורט 80 סגור בין אם TCP או UDP התקשרתי ל הוט כמובן שכידררו לי את הצורה מנציג רגיל ולרב נציג ולמנהל ומה לא. אף אחד לא ידע להסביר לי מה הבעיה שלו לדבר על לפתור אותה בקיצור במקום אינטרנט כיבלתי יומיים של כאב ראש. תודה הוט. ואחרי כל הקטע המעייף הזה כמה שאלות: 1. האם משהוא יודע איזה סיבה אפשרית לפורט…

• 6 תגובות
    • 6.3k צפיות
  11. Started by moshik132,

שלום לכולם. הקמתי בבית 3 מכונות וירטואליות. באחת מותקן ווינדוס סרבר 2008 ובשתים האחרות ווינדוס 7 בווינדוס סרבר 2008 התקנתי את הדומין קונטרולר(הוא מגיע בהתקנה יחד עם DNS SERVER ) ברצוני לשיים את שתי המערכות ההפעלה תחת הדומין קונטרולר שהקמתי, אבל משום מה שאני לא מצליח. בווינדוס סרבר הגדרתי בכרטיס רשת כתובת IP סטטית(192.168.1.1 ) והגדרת DNS הגדרתי 127.0.0.1 לאחר מכן כאשר אני מגיע ללינדוס 7 ואני נכנס להגדרות של הכרטיסי רשת ואני מגדיר את אותו הדבר כמו בווינדוס סרבר, אני לא מצליח להוסיף את הווינדוס 7 לדומין קונטרולר מגיע לי הודעת שגיאה שכתובת ה-DNS לא נכונה. מישהו יכול להגיד לי מה הבעיה?ואיך אני מתקן את זה כדי ששתי היינדוס 7 יהיו תחת הדומין קונטרולר שהקמתי.. תודה לעוזרים

• 16 תגובות
    • 4.9k צפיות
  12. Started by wooper,

שלום אני מחובר ב 012 בשבוע האחרון אני מוריד במהירות של 100 kb . ניסיתי להחליף שרתים ללא שיפור אני במסלול של 5 מגה עוד משהו חווה מהירות נמוכה?

• 1 תגובה
    • 684 צפיות
  13. Started by Mics,

אני מחפש נתב לרשת של שני מחשבים: המחשב הראשון יעמוד צמוד לנתב ויחובר בכבל רשת עליו, המחשב השני נמצא במרחק של 15-20 מטר מאחורי קיר ויחובר לWiFi או כבל רשת ארוך. מידי פעם יתחברו גם טלפונים סלולרים. האינטרנט עובד בתשתית של הוט, כרגע במהירות 2.5 מגהביט אבל אני רוצה לקנות נתב שתומך גם במהירויות גדולות יותר כדי לאפשר שידרג מהירות בעתיד. בסביבות 200 ש"ח, יש משהו איכותי ומומלץ?

• 2 תגובות
    • 828 צפיות
  14. Started by ben29,

שלום קניתי את הראוטר CISCO 857W עכשיו אני צריך להגדיר אותו לעבוד עם בזק בינלאומי מה שהבנתי מהם צריך להגדיר אותו עם מודם כיצד ניתן לעשות את זה?

15. Started by ggg123,

יש ברשותי שני נתבים של TP LINK מדגם TL-WR841N התומך ב WDS. נתב אחד ממוקם בקומה התחתונה וברצוני לחבר אלי וכ REPEATER נתב חדש נוסף שימוקם בקומה העליונה. פעלתי לפי המדריך הבא: http://www.netcheif.com/Articles/RouterAsAP/RouterAsAP.htm הכל הוגדר כמו במדריך, אבל בדיוק לאחר השלב האחרון במדריך (שבו מגדירים את ה MAC של הנתב החדש בנתב הקיים) לפתע לא ניתן להתחבר לאינטרנט. בנוסף לא ניתן לגשת לתפריטים של שני הראוטרים והתקנים אלחוטיים מזהים רק את הנתב החדש. רק איפוס של שני הנתבים פותר את הבעיה . ניסיתי פעמיים והתקבלה אותה תוצאה.

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by Psy,

יש לי כרטיס רשת די ישן - VIA Rhine II Fast Ethernet Adapter במחשב נייח, עד עכשיו הוא היה מחובר חוטי לראוטר. ניסיתי להגדיר לו שיתחבר אלחוטי, אחרי שהעברתי את הראוטר למקום אחר ופשוט זה לא נותן להגדיר אותו ''ווירלס''. הדרייברים מעודכנים לגרסה האחרונה, המערכת הפעלה היא windows xp. לחילופין הבנתי שהיום אפשר לקנות כרטיס רשת אלחוטי - USB במחיר זול דוגמא: http://www.ebay.co.uk/itm/Mini-150M-802-11n-g-b-USB-Wireless-Network-Card-WiFi-LAN-Adapter-5DBI-Antenna-/260867970891?pt=UK_Computing_Networking_SM&hash=item3cbcf1574b השאלה איך זה בדיוק עובד? אני רק מכניס את ה USB, מתקין את הדרייברים מהדיסק וזהו ? זה הכרטיס רשת החדש עכשיו ? יש אפשרות לחבר את הכרטיס רשת הקטן הזה ולהפעיל אותו …

• 3 תגובות
    • 3k צפיות
  17. Started by NightWing,

אני לקוח של CCC כבר שנה ומשהו ומעולם לא היו לי בעיות איתם. אפילו העברתי את רוב המשפחה שלי ושל אשתי אליהם כי הם פשוט סיפקו את הסחורה בלי קשקשת. לפני חודש ומשהו עברתי ל-12 מגה דרך הוט ונראה לי הכי הגיוני להשאר עם CCC. רק שמאז, רוב הזמן (70% מהיום) המהירות בפועל של החיבור שלי מוגבלת לבערך 5 מגה. וזה לא קבוע, זה משתנה במשך היום בלי שאני משנה משהו בהגדרות או מתנתק ומתחבר ואני גם לא מדבר על טורנטים או משהו עם דרישות מיוחדות. אפילו מהאתר שלהם, את קובץ הבדיקה אני מוריד ב-450 קב"ש, שליש מהמהירות שאני אמור לקבל. אז התקשרתי לתמיכה שלהם, רגוע ונינוח מתוך אמון בהם. דברתי עם טכנאי אדיב שאמר לי שזו בעיה שהוא כבר שמע עליה והוא יחזור אלי עוד שעה. חזר (לא הייתי זמין) והשאיר הודעה שזה אמור …

• 10 תגובות
    • 2.2k צפיות
  18. Started by kalda01,

האם יש אפשרות להתקין קושחה צד ג לנתב הזה ?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. שלום חברים! כרגע הצלחתי להוריד את מחיר החבילה שלי וקיבלתי גיימר סך הכל ב 52 ש"ח עבור 12 מגה. (הייתי בהתחייבות של 10 חודשים ושילמתי 60 ש"ח). אבל מה שמעניין אותי, זה האם יש איזושהי שיטה לבדוק שאני באמת בגיימר. כי לא בא לי לשלם סתם על משהו שאני לא מקבל. בתמיכה טכנית הנציג שדיברתי איתו אמר לי שאני צריך פשוט לעשות אתחול ופעם הבא שאני מתחבר לאינטרנט אני כבר בגיימר. אני עושה עכשיו בדיקות ולא נראה לי שאני בגיימר עשיתי PING לכמה שרתי BC 2 באנגליה. Pinging 81.19.208.31 with 32 bytes of data: Reply from 81.19.208.31: bytes=32 time=125ms TTL=120 Reply from 81.19.208.31: bytes=32 time=167ms TTL=120 Reply from 81.19.208.31: bytes=32 time=137ms TTL=120 Reply from 81.19.208.…

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by thebenjamin,

שלום, בעבר השתמשתי בטורנטים והיה בסדר גמור,לאחר מכן שמרתי על הטראקרים הפרטיים פעילים ברמת המינימום כדי שישאר החשבון ולא מעבר לזה. עכשיו אני רוצה לחזור ולהשתמש אבל נתקלתי בבעיה ממש מוזר, פורטים אני יודע לפתוח, המהירות דווקא בסדר ממה שראיתי, הבעיה שלי היא יצירת תקשורת עם הטראקרים או לאחר שנוצרה תקשורת העדכון נכשל. ניסיתי לעקוב אחרי כל מיני מדריכים באתר הרשמי וגם ממקומות אחרים, הטורנטים הרבה פעמים נעשים אדומים בגלל שהתוכנה לא מצליחה לתקשר עם הטראקר, היא מנסה לזמן מה ולאחר מכן זה הופך לoffline (timed out). מה הבעיה פה? זה נראה שזה בא מהספקית, גם בTEST שיש שם כל שרת שאני מנסה לבדוק דרכו את המהירות נותן לי TIMED OUT ובנוסף בבדיקת פורטים (וזה משהו לא חדש) בשעות הפחות עמוסות הוא …

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by NoNickName,

שלום לכולם, יש לי הוטבוקס (מודם בלבד, ללא WIFI) עם 4 פורטים של LAN. ה HOTBOX מתחבר לבזק בין לאומי בחיבור ללא חייגן, כאשר אני מחבר 2 מחשבים לחיבור הLAN נראה שכל אחד מהם מקבל IP חיצוני שונה. (לא ניסיתי לחבר 3-4 מחשבים, כי אין לי) אני מנסה לחבר להוטבוקס APn, כדי שאוכל להתחבר אליו גם אלחוטית וגם קוית. כרגע: רק כאשר הכבל של HOT מנותק אני יכול לראות את פריסת הIP הפנימית, 192.168.1.XX ורק אז אני יכול להכנס לממשק הניהול של הAP (בעיה ראשונה - לא קריטי). כל המחשבים מקבלים כתובת פנימית (2 בחיבור עם חוט ו-3 מכשירי WIFI) ברגע שאני מחבר את הכבל של HOT לנתב - רק 2 מכשירים מצליחים להתחבר לאינטרנט ומקבלים כתובת חדשה - חיצונית כנראה 84.111.75. XX (בעיה 2) האם למישהו יש ניסיון בחיבור AP…

• 13 תגובות
    • 3.7k צפיות
  22. שלום לכולם, לאחרונה שידרגתי מ-20 ל-30 בתשתית בזק (אני לקוח שלהם מאז שיצא בערך האינטרנט המהיר). לפני כשנה ששידרגתי למהירות של 20 מגה והייתי עם 012 היו לי מספר חשבונות פרימיום להורדה משרתים בחו"ל ולא הייתי מקבל את המקסימום לאורך היום- בעוד שלחבר שלי היתה תשתית של הוט (12 מגה) ויצא לנו בערך להוריד במהירויות דומות...בדקתי את הנושא מולם והתשובה שקיבלתי היא שהם מתחייבים למהירות הורדה מקסימלית רק בארץ וחבילת גיימרים אין במהירויות האלו. ממש לפני כמה חודשים הציעו לי בבזק לשדרג ל-30, הספקתי לעבור ל-2 ספקיות בגלל המחיר ולבדוק מאיפה התקלה נובעת (014 בעבר ו-013 כיום) ועדיין אני לא מקבל את המקסימום מהשרת שאני מוריד, יכול להגיע ל-1.8 בשעות השיא ו-2.7 בשעות השפל- זה קרה לי בכל הספקים (ו…

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  23. Started by davekro,

שלום לכולכם, יש לי בית עם 3 קומות ולאחרונה החלטתי להקים רשת אלחוטית. קיימים מחשבים בכל רחבי הבית, בכל קומה. קניתי ראוטר שכולל בתוכו מודם של edimax, והצבתי אותו בקומה השלישית. הכיסוי לא מיטבי - בקומה השלישית הוא נראה טוב, בקומה תחתיה הכיסוי בינוני (במקרה הטוב) ובקומה התחתונה הכיסוי מינימאלי (אך קיים). אני מעוניין להגיע למצב שבכל נק' ברחבי הבית יהיה כיסוי אלחוטי נאות. מחיפוש קצר בזאפ הבחנתי בראוטר מומלץ מאוד של חברת lyncsync, שהביקורות אומרות שטווח הקליטה שלו טוב מאוד - אך הוא לא כולל בתוכו מודם. השאלות שלי הן כאלה - 1) מה ההבדל בין ראוטר משולב במודם ובין ראוטר שאין בו מודם? מה תכלית השימוש של ראוטר בלי מודם? 2) במידה ואקנה את הראוטר המומלץ בזאפ שלא כולל בתוכו מודם - מה א…

• 3 תגובות
    • 629 צפיות
  24. מישהו יודע מה קורה עם האתר של בזק? אני מקבל Service Unavailable ולפעמים שום אתר לא עולה לכמה שניות ארוכות. מישהו הבחין במשהו או יודע במה מדובר?

• 1 תגובה
    • 891 צפיות
  25. שלום, בן דוד שלי קיבל טלפון מ012 מהתמיכה העסקית שלהם ורוצים לזמן אותו לראיון מישהו יכול לשפוך קצת אור על הנושא במה הם מטפלים ? האם זה כמו תמיכה טכנית פרטית ? שכר ? האם הרמה נחשבת גבוהה שם ?

• 11 תגובות
    • 2.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים