עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by thebenjamin,

חרשתי את הפאנל ניהול וחיפשתי בMANUAL ולא מצאתי איפה אני רואה את הזמן חיבור.. הכוונה שלי היא לא כמה זמן הראוטר דלוק או משהו כזה אלא נטו הזמן מהפעם האחרונה שהוא התחבר אל הספקית. תודה.

• 0 תגובות
    • 758 צפיות
  2. Started by plissje,

שלום לכולם, האם יש אפשרות לקנות בארץ SWITCH בעל 24 פורטים של גיגה ושיהיה MANAGED באזור ה1000 שקל? אם כן, אשמח לדעת איפה.. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by Or94,

יש לי את המפרט בצד שבו מותקן ווינדוז 7 64 ביט והוא המחשב שיש בו את כל הסרטים והסדרות והכל. יש לי מחשב נוסף עם ווינדוז ויסטה 32 ביט. במחשב עם הווינדוז 7 כאשר אני נכנס לאפשרות "רשת" אני רואה את כל המחשבים ברשת הביתית אבל את המחשב עם הווינדוז 7 אני רואה פעמיים. כאשר אני נכנס במחשב שלי עם הויסטה לאפשרות "רשת" אני רואה את כל המחשבים אבל את המחשב עם הווינדוז 7 אני רואה פעם אחת וכאשר אני נכנס אליו חסרה תיקיה שקיימת במחשב עם הווינדוז 7. נוצר לי בלגן שלם עם הרשת הביתית. אשמח אם תעזרו לסדר.

• 0 תגובות
    • 654 צפיות
  4. שלום לכולם, יש לי מחשב P4 (ישן בערך) ואני רוצה להפוך אותו לשרת(איחסון אתרים), אני לא רוצה שאני ייאחסן עליו דומיינים - את הדומיינים אני ייקח מאתר אחר חינמי. יש עליו Win Server 2008 ואובונטו. יש איזה מדריך לכל זה? או אפילו כמה מדריכים. ועוד משהו, יש באפשרותי להפוך את הכונן שיש לו בפנים ל"שרת ביתי" ? אני רוצה נגיד להכניס עליו תמונות ושכל אדם שמחובר לרשת בבית שלי, יוכל להיכנס לראות את אותן תמונות. ושנגיד כשאני ייכנס ל"מחשב שלי" אני יראה כונן Z (סתם לדוגמא) שהוא כונן רשת.

• 4 תגובות
    • 906 צפיות
  5. Started by evy,

עשיתי חבילת גלישה בבזק בינלאומי + תשתית הוט 12 מגה ,ואני נתקל בבעיות איטיות מחרידות לפעמים בדפדוף בין אתרים,שלא לדבר על סדרות וסרטים בצפייה ישירה שכל שניה או כמה שניות נתקעים ונטענים ,שזה הכי מפריע לי. עכשיו בזמן התקלות האלה עשיתי בדיקות מהירות ב speedtest ,וגם באתרי הבדיקת מהירות של הוט ,וגם של בזק.והם מראים לי תוצאות תקינות של : 12.2mbit down ,1.05mbit up . קצת מוזר. התקשרתי לבזק,והם בדקו ואמרו שהבעיה לא אצלם והעבירו אותי לנציג של הוט,וגם הם אומרים שהבדיקות מראות שאצלי הכל תקין והמהירות טובה אפילו. התעקשתי איתם שקיימת איזשהו בעיה ,לא יודע אולי בתשתית,בחוזק האות,אז הם אמרו לי שיבוא טכנאי ,ואם הוא מוצא תקלה אני לא אשלם על השירות,אך אם לא ,אצטרך לשלם 100 שקל.....איזה חוצפנ…

• 10 תגובות
    • 2.4k צפיות
  6. Started by goopgoop,

שלום יש לי ראוטר שמחובר לבזק של SIEMENS SL-141 . יש לי ראוטר נוסף של DLINK 2650U אותו אני מנסה להפוך לAP של הסימנס. עבדתי לפי המדריך, אך עוצמת האות לא השתנתה. אפשרי בכלל לעשות דבר כזה ?

• 0 תגובות
    • 930 צפיות
  7. שלום אני משתמש במחשב נייד (WIN7) שמקבל את האינטרנט מהרשת האלחוטית שבניתי בבית. אל הנייד אני מחבר בכבל מוצלב מחשב נוסף (ממיר לוויני שפועל בלינוקס). הבעייה שהממיר כרגע לא מצליח להתחבר לרשת האינטרנט משום מה (בעבר עבד לי) בעוד הוא מחובר ללפטופ התוכנה המחברת שמותקנת בלפטופ היא DCC ומראה שיש חיבור בינם OK גם ב FTP וגם בTELNET אני מנסה להבין כרגע מה יכולה להיות הבעיה האם יש צורך לסמן את שני הפרוטוקולים TCP 4 ו 6 TCP בחיבורים? אילו עוד בעיות ניתן הממיר נותן על המסך בשעת ניסוי חיווי כזה : ליד הIP אין חיבור (נורה אדומה) NETMASK אין חיבור (נורה אדומה) NAMESERVER יש חיבור (נורה ירוקה) ליד הGATEWAY יש חיבור (נורה ירוקה) מה יכולה להיות הבעיה אני מניח שהיא הגדרות בלבד !

• 0 תגובות
    • 879 צפיות
  8. Started by xrobi,

שלום חברים לאחרונה נתקלתי בתופעה מוזרה במחשבים שלי בבית יש לי שני ניידים עם WIN7 גולשים באלחוטי משניהם אני יכול לגשת לקבצים לקרוא ולכתוב אבל ממחשב אחד אני רואה את הכונן שמשותף במחשב השני אבל לא כל הקבצים מופיעים ז"ת אם יש בתקייה 30 קבצים אז רק 20 מופיעים מישהו יודע למה..? תודה

• 4 תגובות
    • 810 צפיות
  9. Started by dbx22,

שלום. אני מחפש המלצה לראוטר טוב, חשוב שתהיה לו יכולת שידור חזקה, כי הוא יהיה בממד ומחשבים מחדרים אחרים יצטרכו לקלוט אותו

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  10. אם זה לא הפורום אז בכיף תעבירו אותי לאן שאני שייך. בכל מקרה, יש המלצות? *מהירות מינימלית של 150 Mbps

• 1 תגובה
    • 821 צפיות
  11. שלום! נתקלתי במקרה מוזר לאחרונה! יש לי רשת של מחשבים. כשאני מחבר מחשב לרשת עם כבל, הוא מצליח להתחבר לרשת, ולהתחבר לאינטרנט. הבעיה היא שהוא לא מזהה מחשבים אחרים ברשת. הדבר המוזר ביותר הוא, שכשאני מחבר לאותו כבל מחשב אחר, הוא כן מזהה לי מחשבים אחרים ברשת הפנימית שלי. זיהוי המחשבים ברשת הפנימית מאוד חיוני לעבודה. ניתן להסיק, שהבעיה היא לא בתשתית הרשת, אלא במחשב עצמו (תקנו אותי אם אני טועה). בדקתי את ההגדרות של המחשב, הפיירוול, הגדרות הרשת, ניסיתי לתת לו כתובת IP סטטית, וללא הועיל. מחשבים אחרים מזהים את הרשת בקלות. מה יכולה להיות הבעיה? תודה רבה לכולם!

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. אהלן אנשים! מזה שנים רבות שאני מחובר לנטויז'ן, דרך הוט כספקית התשתית. עם השנים הלכתי והשתדרגתי בחבילות האינטרנט וכיום אני רשום לחבילת 12 MBS ברשותי נתב חדש של DLINK, ומודם מיושן למדי של מוטורלה. לפני כחודש התחילו בעיות רציניות בחיבור האינטרנט - האינטרנט מתנתק, לא מצליח להתחבר בעת הדלקת המחשב, המכשירים שמחוברים לWIFI לא מצליחים לקבל מידע עד שאני מנתק את המודם והראוטר מהחשמל ומרסט אותם. לפני כשבועיים התחלתי גם לסבול מבעיות איטיות רנדומאליות - הורדות איטיות, אתרים שנטענים לאט ואיטיות מעיקה באופן כללי. לפני כשבוע שבתי לביתי מהאונ', רק כדי לגלות שהמחשב אינו מצליח להתחבר לאינטרנט. לאחר מס' נסיונות ניתוק וחיבור מחשמל לנק' חשמל וכן משחק עם הראוטר, הבנתי שמשהו לא בסדר עם המודם - פ…

• 6 תגובות
    • 3.6k צפיות
  13. Started by BarBee,

שלום, התחברתי להוט וCCC ביום ראשון. את CCC דחפו לי בכוח, אחרת הייתי משלם עוד 25 שקל לחודש. בשיחה עם הנציגה, הבהרתי שאני לא מעוניין בנתב אלחוטי, אלא רק במודם. בסופו של דבר, הטכנאי הביא הוטבוקס... אני עמוס בזמן האחרון ואין לי זמן לקשקשת. אמרתי לו "ביקשתי מודם בלבד". הוא אמר "זה מודם. הנתב המובנה מנותק". שיהיה. למחרת חיברתי נתב שקניתי בעצמי (תקן N שהומלץ לי פה), וחיברתי את המחשבים לרשת החדשה. הבעיה שתמיד יש פאק אחר בחיבור האלחוטי. פייסבוק לא עולה (הזוי לגמרי), וכל הזמן יש ניתוקים בגלישה בכל המחשבים שברשת. המודם והנתב מראים שהכל מחובר תקין, אבל עדיין אין חיבור בחלק לא מבוטל מהזמן. כשאני מתחבר ישירות למודם הכל תקין. במודם עצמו אין שקע ייעודי לנתב. חיברתי את הנתב לאחד מ4 היציאו…

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  14. Started by HStern,

לפני כשבועיים פתחתי קבוצה בגוגל גרופס. לאחר מספר ימים פתאום נעלמה לי האופציה לפרסם או להגיב על הודעות בקבוצה (בה אני משמש כמנהל), בעוד שבקבוצות אחרות בהן אני חבר- אין שום בעיה. בדקתי גם בהגדרות שלי בקבוצה ואני מוגדר כ"מורשה" לפרסם הודעות. כרגע מה שאני יכול לעשות זה לפרסם הודעות חדשות בעזרת שליחה מהמייל שלי לקבוצה, אך להגיב על הודעה בלי לפתוח נושא חדש- אני לא יכול. אני אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי לפתור את הבעיה. תודה!

• 0 תגובות
    • 819 צפיות
  15. Started by _Cyoher_,

אז ככה ישלי אינטרנט 2.5 מגה התשתית שלי זה הוט והספקית שלי היא נטוויז'ן אני הולך לשדרג את האינטרנט ל10-12 מגה ורציתי לדעת איזה ראוטר מתאים לי האם כדאי לבקש ראוטר מהוט ? או לקנות ראוטר ב250-300 שקל

• 0 תגובות
    • 682 צפיות
  16. Started by ModChiP,

האם הוספת גיימר תשפר את הגלישה? על מה גיימר אמור להשפיע? הציעו לי חבילה של של מגה ב 30 שח וגיימר ב 11 שח לחודש האם שווה לי להוסיף את הגיימר? והאם חייב חייגן בשבילו? אני משתמש בראוטר איך מתבצעת הוספת החייגן כשיש לך ראוטר+מודם? DLINK 2650U

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by domiel,

אהלן, אני מחווט את כל הבית שלי בבערך 17-18 פורטים של ethernet, כשהראוטר הישן הופך להיות AP בשביל הקומה העליונה. אני צריך ראוטר חדש תקן N כדי שיהיה הבסיס לכל הרשת, אליו יתחבר הסוויצ' והראוטר הישן. מה מומלץ היום? (מבחינתי כל הפיצ'רים לא רלוונטים חוץ מביצועים- לא מתכוון לחבר/לעשות איתו שום דבר מיוחד חוץ מלתת רשת) ואני צריך סוויצ' 16 פורטים לא מנוהל שתומך עד ג'יגהביט (אם אפשר מנוהל במחיר נורמלי אז מה רע) כדי תכלס לספק חיווט לכל הבית, המצב בארץ בתחום הסוויצ'ים הביתיים לא נראה מזהיר והדבר היחיד שמצאתי זה DLINK לא מנוהל שעולה בערך 750 שקל, יש משהו יותר זול/טוב? תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  18. Started by עוד מישהו,

היי, לאחרונה עברתי מהוט לבזק. בבזק עברתי למהירות של 30 מגה. והספקית היא אקספון. רציתי לברר מה מהירות ההורדה המקסימלית שלי. ראיתי שהיא אמורה להיות 4 מגה ביט לשנייה. בבדיקות של המהירות של בזק אני מקבל בערך 28 ומידי פעם 25 מגה בהורדה (בממשק של ההורדה) אבל בפועל כשאני מוריד איזה קובץ כמו באתר התפעול של בזק אני מוריד על 2.2 מגה ביט בשנייה. אז לא ברור לי למה בבדיקות המהירות, כמו SPEED TEST ואני מקבל פלוס מינוס מה שאני אמור לקבל אבל בפועל כשאני מוריד משהו אני מקבל מהירות איטית בהרבה יותר... מה דעתכם?

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. אנשים שלום אני מחובר לאינטרנט במהירות 12Mbps באמצעות תשתית של HOT, כאשר ספק האינטרנט הוא בזק בינלאומי (014). מודם הכבלים מחובר לראוטר TL-WR841N של TP-LINK, והמחשב שלי מתחבר לראוטר באמצעות כרטיס רשת אלחוטי בחיבור USB. בשבועות האחרונים (יותר מחודש) הבחנתי באיטיות מחרידה בגלישה להרבה אתרים בחו"ל. הדבר כולל הורדות מאתרים שונים, כולל אתרים להורדה ישירה והורדות של torrent-ים למיניהם, ובאופן כללי גלישה יחסית איטית. המצב כל כך גרוע, שבבדיקה של Speedtest רק בארץ אני מקבל מהירות "טובה" (כמעט 12Mbps בהורדה), אבל לכל האתרים בחו"ל שניסיתי החיבור ממש איטי ולעיתים אפילו לא קיים (האתר לא מצליח להתחבר אפילו לחלק מהשרתים בחו"ל). באופן מוזר, מהירות העלאה נראית תקינה (קרוב ל 1Mbps גם לאתרים …

• 57 תגובות
    • 18.3k צפיות
  20. Started by RonCohen,

כל פעם שאני מוריד משהו זה מספסיק את ההורדה אם אני מוריד את זה הרבה זמן משהו כמו שלוש שעות

21. Started by Vlad3,

שלום אני חייל ואני משרת בבסיס מבודד ואני רוצה שיהיה לי אינטרנט http://www.iamwebbing.com/products/webbing-stick.aspx הנטסטיק הזה שווה את הכסף? הוא טוב?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by reyrey_200,

צריך המלצה לזוג מתאמים שיפעלו על גבי החשמל או קו הטלפון. עיקר העבודה עם הרשת היא סטרימינג של HD. כעיקרון אמור להיות מחשב בקומה השניה של הבית שממנו ישותפו/יוזרמו סרטי HD שאותם אני אמור לראות בHTPC בסלון. אני צריך המלצה למתאמים שיעבדו בצורה טובה...ושסרטי הHD לא יתקעו כמו שקורה לי עכשיו עם הראוטר האלחוטי. בחנתי את כל האופציות בבית, השחלת כבל- בלתי אפשרי אקסס פוינט- כרגע אני לא סומך על הזרמת HD בWIFI ומתאמי רשת על חשמל/קו טלפון - נראה כרגע האופציה הכי טובה, אלא אם כן אני אשמע פה ביקורות רעות שמתאם רשת על חשמל לא מסוגל להזרים HD בצורה טובה...

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  23. שלום, כמה שאלות בנושא לפני הקמת רשת חוטית ביתית. הרשת תהיה בחיבור 1GB , מתכנן לקחת את זה: 100 מטר כבל רשת CAT6 גמיש מסוכך FTPhttp://www.mediagalaxy.co.il/rec/759-100-%D7%9E%D7%98%D7%A8-%D7%9B%D7%91%D7%9C-%D7%A8%D7%A9%D7%AA-CAT6-%D7%92%D7%9E%D7%99%D7%A9-%D7%9E%D7%A1%D7%95%D7%9B%D7%9A-FTP- עם שקעים לקיר של GEWISS שקע גוויס עם חיבור RJ45 מסוכך CAT6http://www.mediagalaxy.co.il/rec/596-%D7%A9%D7%A7%D7%A2-%D7%92%D7%95%D7%95%D7%99%D7%A1-%D7%A2%D7%9D-%D7%97%D7%99%D7%91%D7%95%D7%A8-RJ45-%D7%9E%D7%A1%D7%95%D7%9B%D7%9A-CAT6 וסטלבנד באורך המתאים , עכשיו אני מתכנן להעביר את הכבלים בתעלות של הRJ11 שזה בעצם הכבילה של הטלפוניה בבית. לא תהיה עם זה שום בעיה והפרעות נכון? אשמח לקבל הערות…

• 1 תגובה
    • 790 צפיות
  24. עריכה: עברתי ספקית (מנטוויז'ן לבזק בינ"ל) והעלתי את המהירות ל-8 (מ-5). תדירות הלאגים פחתה קצת אך זה עדיין קורה. ברשותי האנטנה הבאה: http://www.edimax.com/en/produce_detail.php?pd_id=356&pl1_id=1&pl2_id=44 אני בספק שהיא הסיבה ללאגים וחושד שהסיבה נעוצה בראוטר (SIEMENS SL2-141), אך אין ברשותי דרך לוודא את הדבר (אין ברשותי עוד אנטנות לניסוי) ולכן אשמח לשמוע את חוות דעתכם כמו גם המלצות לראוטר\מודם\ADSL או מכשיר כלשהו שיוכל להחליף לחלוטין את הראוטר שברשותי כאשר התקציב הוא 250 ש"ח עם שאיפה להוצאה נמוכה ככל הניתן (מקסימום ביצועים במינימום מחיר). כיוון שהידע שלי בתחום שואף לאפס, אני כרגע אפילו לא יודע מה המכשיר הספציפי שאני צריך. אני רק יודע שאני צריך אינטרנט אל-חוטי של…

• 23 תגובות
    • 2.4k צפיות
  25. שלום, אני לא בא להביע דעה לכאן או לכאן. אני רק בא לדווח את הנתונים שקיבלתי מבדיקות מגלישה באינטרנט עם בזק בין לאומי כספקית אינטרנט ועם הוט כתשתית. שילמתי עבור 12Mbs עבור הספקית וכן עבור התשתית של הוט. כשבדקתי את מהירות ההורדה משרת בברלין באמצעות SPEEDTEST.NET קיבלתי מהירות הורדה 1Mbs ומהירות העלאה 0.9Mbs לאחר שדיברתי עם התמיכה הטכנית של בזק בין לאומי, ביצעתי שוב את הבדיקה. הפעם התוצאות היו 2Mbs להורדה ושוב 0.9Mbs להעלאה(לאותו השרת) לאחר מכן החלטתי לנסות ספקית אינטרנט אחרת(012) עם אותה התשתית של הוט. באותו היום עשיתי שוב בדיקה עם בזק בין לאומי מאותו השרת בברלין ומהירות ההורדה היתה עדיין 2Mbs לאחר שהתחברתי ל012, ביצעתי שוב את אותה הבדיקה, באמצעות SPEEDTEST.NET, באותו שרת בב…

• 14 תגובות
    • 2.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים