עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Doron.C,

יש לי מחשב רגיל אחד בבית שמתחבר לאינטרנט בעזרת חייגן ( תשתית בזק , ספקית בזק בינלאומי כלומר ADSL) והמודם שיש לי כבר 6 שנים ( של אלקטל ) מתחיל לזייף . רציתי להתייעץ איתכם לגביי קניית מודם חדש , חשוב שאני מוריד הרבה דברים מהאינטרנט ( לא נציין מה כמובן ) . וחשבתי על כמה דגמים : Edimax nLITE BR-6228NS TP-Link nLITE TL-WR740N TP-Link nLITE TL-WR741ND Tenda nLITE W311R+ 802.11n אשמח לעזרתכם , תודה .

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by Adam7411,

תגידו אני היחיד שנתקל בזה? [attachment deleted by admin]

3. Started by MasterDK,

ערב טוב, בזמן האחרון אני חש בבעיה של איטיות נוראית באינטרנט שלי. יש לציין שעברתי דירה לפני כשבעיים-שלוש אבל האיטיות מורגשת בימים האחרונים בלבד. התשתית שלי זה בזק והספק 012. מודם של DLINK שאליו מתחבר מתאם השיחות של 012 שמתחבר לראוטר שלי (TPLINK). אני נמצא אם הלפטופ 2 מטר מהראוטר והמהירות דרך WIFI מאוד איטית. ניסיתי לחבר כבל ישר למתאם שיחות וזה נראה בסדר, ניסיתי לחבר כבל לראוטר גם בסדר אבל רק ב WIFI זה איטי. האם ניתן איכשהוא לבדוק שה WIFI אכן תקין (בלי לנסות ראוטר אחר כי אין לי מאיפה לקחת) לפני שאני רץ לקנות משהוא יותר טוב מ TPLINK? קצת פרטים טכניים: מהירות 10מגה ספק 012 תשתית בזק מודם DLINK של בזק שמתחבר למתאם שיחות שחור של 012 שמתחבר לראוטר שלי שהוא TPLINK TL-WR641G תודה …

• 13 תגובות
    • 4.3k צפיות
  4. Started by sagil,

שלום כרגע מבנה הרשת שלי הוא בעיקר , מחשב נייח, מחשב נייד שמחוברים בראוטר. הראוטר הוא : (Edimax nMax BR-6424n 802.11n Wireless Broadband Router 300Mbps) היום קניתי כרטיס רשת אלחוטי חדש לטובת תמיכה בתקן N במחשב הנייח (עד עכשיו היה לי 54Mb). בעקרון כל חלקי הרשת תומכים ב 300Mbit. (הכרטיס רשת במחשב הנייד אפילו ב 450 אבל זה לא משנה). ומשום מה כאשר אני מנסה להעביר דברים ברשת אני מקבל קצב העברה של סביבות ה 1-2MB לשנייה ... כמובן שיכולים להיות הרבה מרכיבים לעניין - אני אמנה חלק מהדברים שבדקתי - בתמונה "1" אתם יכולים לראות את הגדרות הרשת ל"אלחוט". אך כאשר אני בודק את מצב המחוברים לרשת, אני רואה כאילו פס של 20 לכל חיבור ("תמונה 2). בתמונה 3 ניתן לראות את הגדרות הבסיס שלי הרשת, לא …

• 40 תגובות
    • 7.7k צפיות
  5. Started by skolfild11,

שלום , קניתי מחשב נייד ואני מעוניין לחבר אותו לאינטרנט אלחוטי. יש לי מחשב נייח אחד עם מודם + B FOCUS ROUTER 312 התשתית של בזק 2.5 מגה. הבית לא גדול והמרחק בין המחשב לסלון וחדר שינה בו אני נמצא עם הנייד הוא 5-6 מטרים בלי קירות ממ"ד. האם אני יכול חבר אל המודם הזה נתב אלחוטי פשוט וליצור רשת אלחוטית ? יש באופיס דיפו מבצע יחד עם בבילון שמונה על שני נתבים כשעל זה - TP-Link TLWR841N ראיתי ביקורות טובות. או שאולי כדאי לי בכלל להחליף למודם עם נתב כמו שבבזק הציעו. תודה על עזרה.

• 0 תגובות
    • 698 צפיות
  6. אהלן חברים אז ככה, היום שדרגתי את האינטרנט שלי ל-30 עם ה-HOTbox הזה של הוט ו-012.בגלל שיש לי את המתאם שיחות של 012 והוא יוצר התנגשויות עם ההוט בוקס, אז נאצלתי להפוך את ההוט בוקס למודם ולחבר חזרה את הרואטר שלי שהוא linksys WRT54G כדי לשמש ראוטאר.הבעיה היא שכנראה (לפי מה שאומרים הטכנאים של 012 ולפי בדיקה) שהוא לא עומד בעומס של ה-30 מגה, ונותן רק 22 מגה בקושי.הגעתי למסקנה הזאת לאחר שחיברתי את ההוט בוקס ישירות למחשב וראיתי שאני מקבל 30 מגה נקי ושאני מחובר דרך אלחוטי - למחשב אני מקבל 22 מגה. עכשיו גם הטכנאי אמר שהנתב לא עומד בעומס כפי שאמרתי.אז מכאן הגעתי למסקנה שכנראה אני צריך לקנות ראוטאר חדש, וראיתי דיי הרבה המלצות על הדגמים הבאים של TP LINK:TP -941ND TP -WR1043NDרציתי לדעת…

• 4 תגובות
    • 849 צפיות
  7. Started by 114508534,

אהלן נראה לי זה הכי מתאים לפה אני ניסית לרנדר ברשת הבייתית שלי , המחשב מאסטר חלונות 7 המחשב הנוסף הוא חלונות וייסטה , כל ההגדרות נכונות ותקינות המחשבים רואים אחד את השני והכל סבבה , ברגע שאני שולח רנדר על שני המחשבים למחשב שנוסף אין אפשרות לכתוב על הכונן שעליו מאוכסנים הקבצים, הכונן הוא כונן על המחשב מאסטר שהוגדר כ MAP NETWORK DEIVE, אותו הניסיון בוצע ע"י הנייד שלי שהוא מריץ חלונות 7 ולאחר כל ההגדרות הריץ את הרנדר בלי שום בעיה והיה יכול לגשת לכונן רשת ולשמור עליו, אני מניח שאני מפספס איזה משהו קטן בהגדרות של חלונות ויסטה , אשמח לשמוע לעצתכם תודה

• 1 תגובה
    • 735 צפיות
  8. Started by wons,

היי חבר'ה החלטתי שאני רוצה להגביר בצורה מסויימת את ה WIFI שלי כדי שאני אוכל לגלוש במרחק של 300-400 מטר מהרווטר. התחלתי לחפש בוסטרים שונים ונפלתי על דברים כמו זה: http://www.dealextreme.com/p/360000n-3800mw-802-11b-g-150mbps-usb-2-0-wifi-wireless-network-adapter-90110 שניראה כמו צעצוע: 1. נימצאות שם תמונות של המגבר פתוח ואפשר לראות ששתי האנטנות המונופול בצדדים (של ה 6DBI) ביכלל לא מחוברות. 2. הצלחת מחישוב מהיר כדי להיות עם הגבר 26DBI ובתדר 2.4-2.5GHZ צריכה להיות בקוטר של בערך מטר... וזה לא בדיוק ניראה ככה. 3. ניתן לראות את הכרטיס והוא לא ניראה בדיוק כרטיס עם מגבר אלה אולי רק בקר פיענוח אותות ואני יכול להמשיך לנתח... מישהו יודע איפה אני יכול למצוא תכלס משהו איכותי אני צרי…

• 0 תגובות
    • 2.2k צפיות
  9. Started by alonpartuk,

שלום לכולם קניתי נתב מסוג Edimax BR-6524n שישמש לי כריפטר (אני בחדר במרתף והקליטה לא טובה ) עכשיו הגדרתי אותו כריפטר הגדרתי את אותו SSID כמו הרשת שלי ואת אותו מספר Channel ואתו הגדרות אבטחה , -הבעיה שהוא עובד ללא גישה לאנטרנט ניסיתי אפילו להגדיר את הרשת שלי ללא אבטחה ואת הריפטר ללא אבטחה, ועדיין בלי גישה לאנטרנט... מישהו יודע מה הסיבה?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by מר מקלדת,

איך הם על 10/12 מגה? יש להם IP דינאמי? חיבור עם חייגן? תמיכה טכנית חינם? הסתיימה לי ההתחייבות אצל הספקית שלי ואני רוצה לעבור לאחת מהן.

11. Started by Cheif,

חברת TP-LINK החלה לשווק בשבועות האחרונים מספר נתבים חדשים המתאפיינים בגודל זעיר ועושר תכונות. כל הפרטים כאן -- http://www.netcheif.com/blog/?p=1592

12. שלום לכולם. אני רוצה לקיים קשר ( ?peer to peer ) ישיר ביני לבין אחי הגר בעיר אחרת. אני מעוניין להעביר לו קבצים אישיים ובכלל. האם יש אפשרות כזו ? ובכלל מה היא הדרך הכי קלה טובה ובטוחה לבצע זאת. תודה לעונים.

• 8 תגובות
    • 970 צפיות
  13. המהירות כרגע - 50Mb/s. מהירות ה-upload תהיה 10Mb/s. Batnun .

• 13 תגובות
    • 2.3k צפיות
  14. אני מחפש המלצה לראוטר שיהיה קל לקינפוג (אין לי בעיה להתקין חומרה לא סטנדרטית כל עוד היא בוודאות תומכת בו), יתמוך ב L2TP בצורה מלאה ויאפשר חיבור של 12mb יציב. חיפשתי בפורום וקצת הלכתי לאיבוד בין המון המלצות (TP-Link TL-WR1043ND, LinkSys WRT54GL, D-Link DIR615). אין דרישות מיוחדות למרחק, המחשב קרוב למדי לראוטר. תודה!

• 4 תגובות
    • 763 צפיות
  15. שלום לאחרונה עברתי מתשתית של בזק לתשתית של הוט. ומאז יש לי תופעה מוזרה שכאשר הראוטר מתנתק ומחייג שוב לספק (CCC) אין אינטרנט באף אחד מהמחשבים בבית והדרך היחידה להפעיל אותו מחדש היא לאתחל את המחשב או להפעיל מחדש את הכרטיס רשת דרך לוח הבקרה. תופעה מוזרה נוספת היא שהמחשבים שמחוברים באלחוטי לא מזהים את החיבור לרשת והאייקון כאילו מראה שיש רשתות באזור, אבל בפועל הוא מחובר לרשת ואין שום בעיה. משהו מוכר ? כל המחשבים מריצים Win7 רואטר Dlink והקופסא של הוט היא hotbox הרואטר זה הדבר היחיד שמחובר להוט בוקס.

16. שלום לכולם שאלה פשוטה יחסית לאחר שחיפשתי ברשת ולא הצלחתי להבין בצורה חד משמעית האם הראוטר מדגם Edimax BR-6216Mg עובד עם כבלים או רק אידיאסאל? מצטער אם בחרתי בפורום הלא נכון לנושא ותודה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by מירו,

אני מעוניין לחבר את הנתב למדפסת שיש לי בבית, זו אחת הסיבות שקניתי אותו לפני חצי שנה ככה. הבנתי שאני צריך להתקין עליו קשוחה של DD-WRT או OPEN-WRT ובאמת שאין לי מושג אין לעשות את זה. אני יודע להתעסק עם הדברים האלה בצורה בסיסית אבל משום מה התקנת הקשוחה הזו נראית לי מסובכת בצורה מחרידה. מצד שני אני מוכן לקחת את הסיכון כיוון שאני באמת חייב את האופציה הזו. יש מישהו שהתקין ויכול לכוון אותי בעניין הזה? תודה מראש לכל העוזרים, אתם תעזרו לי מאוד!

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. הי, לפני כחודשיים קניתי את הכרטיס רשת הנ"ל כדי שאוכל להתחבר לראוטר בחיבור אלחוטי בתקן N. בימים האחרונים אני נתקל בבעיה שהכרטיס מתנתק באופן תכוף מהרשץ - כל כמה דקות, ואני נאלץ לעשות לו - Disable-Enable כדי שיתחבר שוב. יש לציין שכאשר הוא מתנתק מהרשת הוא לא מסוגל לקלוט שום רשת בכלל אבל עדיין נראה כאילו הוא במצב Enabled. לעיתים כשאני עושה Disable/Enable אני מקבל Blue Screen. ניסיתי להוריד דרייברים לכרטיס (מסתבר שאין להם אתר רשמי), אבל העדכניים ביותר זהים לדרייברים הנוכחיים שלי. גם הסרה והתקנה מחדש של הדרייברים לא עזרה. הכרטיס נקנה מ-KSP ועדיין צריכה להיות לי עליו אחריות. השאלה היא אם יש משהו שנראה לכם שאפשר לעשות לפני שפונים ל- KSP? תודה!

19. Started by amitx,

היי זה מספר חודשים אני נאבק בעניין טכני ואולי מכאן תבוא הישועה. יש לי מערכת שיושבת באתר מרןחק ומחוברת עם ראוטר סלקום עם כתובת קבועה. להלן הממצאים :- 1. כאשר אני שולח פינג (נאמר ל YNET) מהמחשב הרחוק שמחובר לראוטר סלקוםאני מקבל תוצאות סבירות של 50MS 2. כאשר אני שולח פינג מהמחשב בבית (דרך הוט) לYNET אני מקבל תוצאות של כ 7MS וגם זה טוב לי. 3. הבעיה מתחילה כשאני שולח פינג מהמחשב בבית למחשב הרחוק, כלומר לראוטר סלקוםת אני מקבל תוצאות של 300MS וזה ממש לא טוב עבור האפליקציה שאני מפעיל...! סלקום מגרדים את הראש ולא יודעים מה לעשות...!! יש למישהו רעיון?

20. היי, מה קורה? אוקי אני רוצה לעשות רשת של 2 מחשבים נייחים מחוברים קווית אחד לשני וגם לחבר מחשב נייד בצורה אלחוטית, וגם שני סמארטפונים. הבית שלי בנוי ככה שיש 2 קומות ובקומה התחתונה ליד המדרגות אני רוצה לשים את הנתב כדי לקבל קליטה כמה שיותר טובה גם בקומה העליונה וגם התחתונה. לגבי הנתבים בדקתי קצת ואני מתלבט בין 2: Edimax Mimo nMax BR-6524n 802.11n TP-Link Mimo nMax TL-WR1043ND 802.11n הבדל של 30 ש"ח מבחינת המחיר. תודה.

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by ezb2co,

שלום, קניתי מחשב נייח חדש והבעיה היא קליטת הרשת האלחוטית הנמוכה. התקנתי את הדרייברים של כרטיס הרשת האלחוטי, אני לא משתמש בפלאג USB שמזהה רשתות אלחוטיות. העיניין הוא שהמחשב הנייד שלי על השולחן שמעל המחשב הנייח מקבל קליטה מצויינת... יש לי בבית, במרחק 2 חדרים נתב פשוט של TPLINK. עצות לשיפור הקליטה?

• 8 תגובות
    • 887 צפיות
  22. חברים אחרי בדיקות רבות מחפש רפיטר שיכול להגיע ל150 מטר מחוץ לבית כדי להתקין מצלמות אבטחה יש לי ראואטר שחור של הוט וגם ראוטר של אדימקס בחדר שמשמש כרפיטר אני צריך לצד השני רפיטר נוסף משהוא שיתאים לתנאי מזג אוור בחוץ שיכול לקלוט ולשדר ממאה חמישים מטר מומלץ עם חוט מהראוטר שלא יגנוב רוחב פס אבל שיהיה סטרילי כמה שאפשר בעיקרון אני מחפש רפיטרoutdoor לא יקר שעושה את העבודה מחוץ לבית תודה זאת הודעה ראשונה שלי כאן ומקווה שישמחו לעזור לי תודה מראש

• 4 תגובות
    • 864 צפיות
  23. היי, ברשותי הנתב של בזק (U2760 של D-Link או משהו בסגנון, תומך בתקן N) ואני מעוניין להגדיר את השידור האלחוטי באופן האופטימלי. מבחינתי שישדר בעוצמה מקסימלית ומהירות מקסימלית. אני לא מבין כלל בנושא ומאוד אשמח לעזרה ועצות. *כך נראה חלון ההגדרות: וכך נראת התוכנה של Edimax (אנטנה דגם EW-7612UAN): בתודה מראש.

• 3 תגובות
    • 717 צפיות
  24. Started by גוגומגוג,

שלום, יש כאן מישהו שמכיר חיבורי אינטרנט ב 3G ? לאחרונה יצא לי להתעסק עם זה מעט, בחיבור של ראוטר סללורי עם סים של סלקום המאפשר מהירות 1mb. אך ה delay הוא רציני מאוד! אני מקבל בממוצע 318ms בפינג לסלקום עצמה, ולספק אחר בארץ 840ms בממוצע. יש לציין שהקו אינו בעומס ואינו בשימוש כלל בביצוע הבדיקה. ניראה לכם שזה תקין? זה הסטנדרט בחיבור סללורי? או שמדובר בבעיה אצלי? תודה!

• 1 תגובה
    • 715 צפיות
  25. Started by segol,

שלום במשך מספר שבועות אני מתקין רשת אלחוטית "אד הוק" ללא נתב עם כרטיס TP-Link TL-WN722N. החל מהיום, בכל פעם שאני לוחץ על "הפעל שיתוף חיבור לרשת" אני מקבל הודעה: "ל-WINDOWS לא היתה אפשרות להגדיר את את שיתוף חיבור לאינטרנט (ICS)" אני עובד עם WINDOWS 7 תודה מראש

• 0 תגובות
    • 864 צפיות

דיונים חדשים בפורומים