עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Cheif,

לפני כ-10 ימים הכריזה Linksys, חטיבת מוצרי התקשורת הבייתים של Cisco, על נתב חדש – E4200v2. מדובר בנתב חדשני, בעל תכונות ייחודיות, שבאמצעותו מנסה Linksys לחזור למרכז הבמה. בפוסט אני סוקר את ההיסטוריה של Linksys, את הסיבות שהביאו לכך שאיבדה את הדומיננטיות שלה ואת סיכויי ההצלחה שלה באמצעות הנתב החדש. קריאה נעימה. CHEIF http://www.netcheif.com/blog/?p=1662

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. שלום, יש לי את המודם dlink-6740u h1 מבזק שאותו הפכתי לברידג' וקניתי את הראוטר 1043nd V2 של TP LINK.. עכשיו אני רוצה לבדוק אם אני על RA אבל אני לא מצליח להכנס למודם עצמו כדי לבדוק נתוני קו... מה עליי לעשות ?

3. יש לי ראוטר EDIMAX BR-6104WB ש012 הביאו לי. אני מוריד די אינטנסיבי בUTORRENT ובאימיול וכאחד שמכיר את עולם ה P2P יודע שתוכנות אלו יוצרות עומס ייתר על המודם\ראוטר. בגלל העומס שנוצר במהלך היום, הראוטר מגיע לשעה מסויימת(כול יום בשעה אחרת) שהוא פשוט "מת" , כלומר מפסיק לספק אינטרנט עד שאני מנתק אותו מהחשמל למספר דק' ומחזיר. אני צריך המלצה לראוטר שיחזיק לי מספר קוננקשין רב (כרגע אני על 100) ומספר UPLOAD SLOT גדול. ושלא יקרוס ככה במהלך היום. אני אשמח להשאר עם EDIMAX מכייון שהתפריט של הראוטר מאוד נוח לי ושימושי.

• 7 תגובות
    • 929 צפיות
  4. Started by norco,

שלום, אני כבר למעלה משנה סובל מבעיה חמורה כשאני מוריד ב- uTorrent אני פשוט לא יכול לגלוש. עכשיו ממילא אני יודע שכשאני מפעיל תוכנת הורדת קבצים זה תופס רוחב פס ומאט אבל הגלישה היא בליתי אפשרית, פשוט תקועה ולא מציג כלום גם אם אני מוריד על 5 קילובייט לשניה. אז אמרתי לעצמי סבבה אני יכבה את הuTorrent וזה יעבוד...אבל לא! הגלישה לא מתאפשרת וגם לאחר שאני עושה TRACERT לאתרים בארץ או בחו"ל הכל מקבל תשובה מהנתבים בדרך אבל לגלוש בלתי אפשרי. הדבר היחיד שעוזר הוא כיבוי והדלקה של הנתב( 2650 D-LINK) וגם אז לפעמים הנתב לא מצליח להתחבר על הכיבוי הראשון לאינטרנט ודורש ממני לכבות ולהדליק אותו מספר פעמים. אני ממש מתוסכל מזה וזה פשוט מוציא לי את החשק להוריד דברים. מה לדעתכם הבעיה?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. מה אני צריך כדי לפתוח אתר? אני יכול להיות השרת? איך זה עובד בדיוק:\

• 7 תגובות
    • 946 צפיות
  6. Started by kinduv,

שלום, יש לי רשת ביתית ועשיתי שיתוף קבצים ומדפסות! אבל הדבר היחיד שלא הצלחתי לעשות, זה לשתף את הדואר אלקטרוני outlook אני רוצה שהקבצים יישארו במחשב הראשי, ורק לראות אותם דרך המחשב המשותף בלי שהקבצים יהיו פיזית עליו! אני בתקוה שהבנתם אותי! תודה אם תעזרו לי[br]פורסם בתאריך: 11.01.2009 בשעה 15:05:31 האם יש אפשרות שאת הדואר שאני מקבל ב outlook שיגיע בנוסף גם לגימייל של גוגול???

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by David_K,

ההיתי עד עכשיו עם חבילת גלישה של 4MB בבזק + בזק בב"ל אבא שלי החליט לשדרג את האינטרנט ל5 מגה ב150 שקל ,הבדל של 10 שקל לעומת החבילה הקודמת ,בזק הציעו את נתבי הN שלהם בשקל תשעים כמו שכתוב באתר האינטרנט אז הלכנו לבזק ולקחנו את הNETGEAR DG834N , סך הכול עובד אחלה עד עכשיו ,עוד לא ניסיתי להעמיס עליו קשות על ידי הטורנט ,אבל זה יבוא בהמשך ממשק המשתמש שלו יחסית נוח לשימוש ,לא הכי מסובך בעולם ,הממשק של הASUS 604G היה יותר גרוע התרשמות ראשונית ,היא שהנתב עובד מעולה עד עכשיו , יש לו כמה חסרונות ביניהן העובדה שאי אפשר להגדיר QOS ,לפי האתר של NETGEAR הנתב עושה זאת אוטומטית , כדי להכנס לדף ההגדרות של נתב צריך לאפס אותו מסיבה לא ברורה כול כך בזק שינתה את ססמת הגישה ולא ציינה לאיזה ס…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by Peri228,

שמעתי כבר הרבה זמן על הקטע של פריצת המודם של אלקטל , ושאפשר להפוך אותו לפרו . עכשיו קראתי את המדריך , ויש לי שאלה אחת - יש לי רשת של שני מחשבים בבית , כאשר במחשב אחד יש שני כרטיסי רשת , והוא מחובר מצד אחד למודם , ומהצד השני למחשב השני . אם אני יהפוך את המודם לנתב , הרשת עדיין תעבוד ?

• 7 תגובות
    • 859 צפיות
  9. Started by binyamin1001,

בתחילת יולי, עברנו מחיבור לאינטרנט על תשתית בזק, לחיבור על התשתית של הכבלים, ומאז התחילו כל הצרות... המודם הנחמד שלנו, Thomson TCM 425, מדי פעם מחליט שנמאס לו, שמשעמם לו, או מכל סיבה אחרת- ומאתחל את עצמו... היו אצלנו בבית טכנאים של הוט שטיפלו בתשתית בתוך הבית, טכנאים של בזק שטיפלו בתשתית מחוץ לבית (שמשום-מה היא תשתית של בזק), ופעם אחת גם החליפו את המודם (מאחד של מוטורולה לנוכחי), ועדיין- הניתוקים הלאו לא נפסקים. מישהו מכיר איזושהי סיבה, שיכולה לגרום למודם הזה לנתק את עצמו, ולהתחבר מחדש- סתם ככה? בתחילת השבוע התקנתי מחדש את מערכת-ההפעלה, ככה שהיא לא הבעיה, ואני מניח שזאת גם לא בעיה בתשתית של הכבלים. אם שי צורך בתצלום של מצב האסחון של המודם, אני אצרף תמונה. אולי הבעיה היא ב…

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by ot,

למי שלא מכיר (עדיין) את ה'טריק' מוזמן לנסות.. 1.איבדתי את הלינק 2.יש לגבות את תוכן הכונן ה'חדש' לפני כל איתחול של המחשב. מדובר ביצירת כונן וירטואלי שגודלו תלוי בגודל הזיכרון הפיזי RAM. משנים את מחיצת Temporary Internet Files ע"י הפניה לכונן החדש. פעולה זו משפרת משמעותית את טעינת האתרים ומכאן את מהירות הגלישה. ניסיתי את ה'טריק' רק למשך מספר דקות, מפני שאחרי פעולה נוספת (אחרת הקשורה הדרייברים ATA) המחשב שלי נפל ואיתו כל המידע (זו הסיבה שאבד הלינק). כדאי לנסות עבור מי שמחובר בתקשורת איטית מ-ADSL. אם מישהו כבר ניסה את זה ויש לו הצעות לשיפורים אשמח לשמוע.

11. Started by sgsg,

אחרי שכבר מדברים על זה כמה שנים, לפי ידיעה ב- YNET בזק בינ"ל התחילה בפרישה של כבל תת-ימי חדש מישראל לאיטליה, כשהצפי הוא שהחיבור יבוצע כבר לקראת סוף השנה או תחילת השנה הבאה. בנוסף, מתוכננת הנחה של כבל נוסף לקראת אמצע 2012: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4091173,00.html אולי סוף סוף נראה קצת שינוי לטובה במהירויות הגלישה בארץ...

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by GMTK,

אני רוצה שאני ניכנס לגוגל עצמו הוא יופיע לי כומו שצריך כאילו רגיל נכנסתי לגימייל ואז זה השתנה לי התנתקתי ועדיין זה מופיע לי שאני ניכנס למנוע החיפוש של גוגל מופיעה לה רשימה כזאת למטה והלמעלה גם השתנה איך אני מחזיר את זה למצב הקודם שלא יהיו תאופציות האלה למה זה מציק ואני לא יודע איך להוריד את זה. תודה לעוזרים.

13. Started by isotoper,

שלום יש לי מודם של כבלים שיוצא ממנו כבל רשת שאם אני מחבר אותו למחשב שלי יש לי אינטרנט. השאלה : אני רוצה לחבר עוד 2 מחשבים לאינטרנט, האם אני יכול לקנות SWITCH, שעולה 90 ש"ח לדוגמא, עם 8 PORTS, ואז לחבר את הכבל שיוצא מהמודם לתוך הכניסה של ה SWITCH, ולחבר את 3 המחשבים ליציאות של ה SWITCH ? האם זה יעבוד לי ככה בצורה פשוטה ? תודה

• 7 תגובות
    • 694 צפיות
  14. Started by a1a1a1a,

הבית שלי בעל 2 קומות והרשת מאד מסובכת ולא עובדת טוב, חלק מהמחשבים מחוברים ברשת אלחוטית וחלק לא מכל מיני סיבות: 1. יש בעיה להעביר רשת חוטית לחלק מהמקומות בבית (אין מקום) 2. המודם נמצא בממ"ד כי זו האפשרות היחידה (ולכן אין קליטה טובה לשאר הבית) המחשבים לא מתואמים ביניהם ברשת, אי אפשר להעביר ביניהם קבצים, יש רק אינטרט אני מחליף את המחשב שלי (מחשב מס' 3) וקניתי מחשב HTPC לסלון ובניתי ממחשב ישן סרבר לגיבוי, ולכן החלטתי שאני רוצה לסדר את הרשת אחת ולתמיד. אני רוצה שכל המחשבים יוכלו להעביר ביניהם קבצים ולשתף מדפסות, אבל אני לא יכול להחליף מערכות הפעלה במחשב 1 ו-2 (העבודה דורשת XP) אין לי בעיה להשקיע כסף העיקר שזה יעבוד. מאד מעריך אם מישהו יצליח לעזור לי [attachment deleted by admi…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by רן.ט,

יש לי רשת אלחוטית ויש לי גם שתי שאלות: 1. האינטרנט פועל אבל משום מה אני לא יכול להתחבר לאייסיקיו ולקאזה ולאימיול ועוד כל מיני תוכנות כאלה, מישהו אומר לי שזה אולי קשור לפורטים. מישהו יודע איך מסדרים דבר כזה?? 2. יש לי ראוטר בחדר אחד ובחדר שלי סידרתי את המחשב בפינה מתחת לשולחן ובגלל שהוא במקום קצת סגור העוצמת אות שהכרטיס רשת שלי קולט נמוכה, מישהו יודע איך אפשר לסדר את זה בלי להזיז ממש את המחשב??

16. יש בזאפ אחד ב-120 ₪ והכי זול אחריו ב-242 ₪. מה יכול להיות פחות טוב בזול? אני מחבר את שני המחשבים ישירות עם כבל רשת; לא אלחוטית.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. שלום אנו מעוניינים לקנות ראוטר אלחוטי טוב דרישות: מהירות יציבות אמינות שלא יהיו התנתקויות (אני שומע כל מיני סיפורים על ראוטרים של TP-LINK שמתנתקים אחרי יום ללא פעילות) הבית שלנו פשוט, בלי מפלסים, בלי ממ"ד מדובר על מחשב שולחני+מחשב נייד אנו מחוברים דרך HOT ו-012 במהירות 1.5 מגה מחיר: עד 200 ש"ח תודה רבה מראש, אביעד

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by tkcg2k,

קושחה חדשה ל 3CRWER100-75 1.3.05WW אחרי חיפוש קפדני מצאתי באתרים רוסיים משמצחיק שהתקשרתי לתמיכה של הראותר CDATA הם נתנו לי את הגרסה 1.3.03WW שעושה בעיות ניתורים כל 10 - 20 דקות http://rapidshare.com/files/126876303/3CRWER100-200-75_v1.3.05ww_world_wide.fim http://ifolder.ru/7212378

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. אהלן חברים, באו להתקין לי ראוטר לפני שבוע, ומאז יש לי בעיה ממש מעצבנת, שלא הייתה מקודם לכן. יש את הסמל ההוא, של שני במחשבים האלה בפינה, שתמיד היה נעלם אחרי איזה דקה, ועכשיו הוא כל הזמן מופיע, וכתוב "מייבא כתובת רשת". וזה פשוט נשאר ככה. אם אני הולך לחיבורי רשת ולוחץ תיקון, הוא רושם "הפעולה הבאה לא הושלמה "חידוש כתובת IP"... גם ניתקתי את המודם והראוטר מחדש וזה לא עזר. IPconfig/Renew כותב : an error occurred while renewing interface local area connection, unable to contact your DHCP server. Request has timed out. עכשיו האינטרנט עובד, אבל העניין הוא שחוץ מגלישה שום דבר לא פועל כמו שצריך, למשל לא מצליח לעשות עדכון לRSS(Sharpreader), אימיול כמעט אף פעם לא מתחבר, וכו וכו'. אי…

• 7 תגובות
    • 7.3k צפיות
  20. בעיה שחוזרת על עצמה שנים על גבי שנים, והחמירה לאחרונה: האינטרנט נתקע לחלוטין למשך כחצי דקה, וביממה האחרונה זה גם קורה כל חצי דקה, בלתי נסבל אי אפשר לגלוש בכלל צריך לומר שיש לי מודם אבל זה קרה גם עם הקודמים, זו בעיה שבעצם חוזרת על עצמה במשך שנים והולכת וחוזרת, יכולים להיות חודשים בלי פעם אחת שזה קורה, ולפתע היום זה קורה כל הזמן מה אפשר לעשות?

21. Started by עגבניה,

מחפש ראוטר חזק שיתמוך בתקן N תמיכה ב QOS ב VPN ובכל דבר אפשרי במסגרת התקציב תודה מראש

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. מאתמול בערב סבלתי מאיטיות מחרידה של נטביזיון, מהיום אחה"צ אני סובל מקשיי התחברות. YNET השייך לקבוצת ידיעות תשקורת - מודיע כי התקלה כי כלל ארצית אצל כל ספקיות האינטרנט, וכי מד-1 היא האחראית על כך(אם כי היא אמורה להיות אחראית על החיבור לחו"ל ולא על הLOGIN לספק האינטרנט, אבל ניחה). בנוסף, משתמשים מדברים על קשיים בהתחברות לאינטרנט בכבלים(כי המודם יצא מסינק) בטוקבקים - ומעניין שגם נטביזיון וגם הכבלים נמנמים עם אותה קבוצת תקשורת של דנקנר. אני, תודה לאל, מחובר דרך בזק בתשתית והמודם מסונכרן פיקס למרכזיה. אבל, זה לא מנע מנטויז'ן - לפני שהם שמו את תקלית התקלה - לאלץ אותי לנתק המודם מהראוטר(כי הרי הם לא תומכים בראוטרים) ולחבר ישירות למחשב כדי שגאון המחשבים שיושב מעברו השני של הקו י…

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. Started by Dmoney,

שלום, ברשותי כבל רשת מוצלב ואני רוצה להפוך אותו לישר בלי לחתוך אותו ולחבר מחדש בסדר שונה. חשבתי על לקנות איזשהו מתאם שיהפוך את סדר החוטים. אם מישהו יודע אם קיים כזה דבר, או שיש רעיונות נוספים בבקשה שירשום. **ד"א, להחליף את הכבל בכבל אחר זו לא אופציה כיוון שהוא כבר עובר בתוך הקירות בבית. 10x

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. ערב טוב לכולם. אני עובד במשרד שיש בו אינטרנט אלחוטי אבל לצערי הנתב נמצא דיי רחוק ואין לי גישה אליו (אין לי אשרות להתקין עליו אנטנה חזקה יותר). האות שאני מקבל ממנו הוא חלש, כ - 11 mbs. יש לי מחשב נייד עם כרטיס רשת אלחוטי מובנה, רציתי לדעת אם יש איזה שהיא אנטנה שאפשר לחבר לשקע חשמלי והיא מגבירה את האות של הנתב או כל דבר בסגנון שלא מצריך התעסקות אם הנתב. תודה לכל העוזרים.

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by BeBest,

החל מהיום יש לי בעיות רציניות מאוד בבזב"ל. אני מחובר ב-30MB, ברוב הזמן מקבל בקושי 20MB פינגים מטורפים: C:\Users\Bar>tracert google.com Tracing route to google.com [173.194.70.138] over a maximum of 30 hops: 1 <1 ms <1 ms <1 ms 192.168.1.1 2 291 ms 255 ms 260 ms bzq-179-37-1.static.bezeqint.net [212.179.37.1] 3 * 11 ms 29 ms bzq-219-235-22.static.bezeqint.net [212.179.235.22] 4 93 ms 131 ms 136 ms bzq-179-75-181.static.bezeqint.net [212.179.75.181] 5 * 142 ms * bzq-179-124-93.static.bezeqint.net [212.179.124.93] 6 29 ms 29 ms 13 ms bzq-179-124-86.static.bezeqint.net [212.179.124.86] 7 134 ms * 245 ms bzq-219-189-130.cabl…

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.