רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,497 דיונים בפורום זה
-
רציתי לדעת האם יש דרך (חוקית) להפוך גם את המחשב למרכז שדרכו יהיה ניתן להתחבר לאינטרנט בדרך אלחוטית(כמו הPS3;אולי בעזרת כרטיס רשת) אפשרי? תודה
-
- 7 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, בהמשך לפוסט הנל (שאף אחד לא עונה לי שם משום מה), נתקלי בבעיות בהפיכת ה6740 למצב ברידג'.. קצת רקע, הדי לינק על גרסת 1.01.25, הדגם הוא H1 אני צריך להופך אותו לברידג', על מנת שאוכל להשתמש בראוטר שקניתי (הוא בקופסא, אין לו שימוש כרגע..). ניסיתי את כל המדריכים שקראתי, השיטה שהכי הבטיחה הייתה השיטה של: מחיקה של כל הרשומות בPPoE WAN ואחרי זה ליצור פרופיל של BRIDGE ב"OTHER WAN".. חלק מהמדריכים אמרו לכבת DHCP וכו', אבל כולם לא עבדו.. במדריך אחד היה כתוב לבדוק בSTATUS ולראות שהכל תקין ב"INTERNET INFO" , אבל אצלי משום מה הסעיף הזה בכלל לא מופיע.. לאחר כל מיני בדיקות הבנתי שהבעיה לא בראוטר, משום שניסיתי לחייג גם דרך החייגן במחשב - וזה לא עובד.. כמה דברים שאני חו…
-
- 7 תגובות
- 6.4k צפיות
-
-
שלום, בעבר השתמשתי בטורנטים והיה בסדר גמור,לאחר מכן שמרתי על הטראקרים הפרטיים פעילים ברמת המינימום כדי שישאר החשבון ולא מעבר לזה. עכשיו אני רוצה לחזור ולהשתמש אבל נתקלתי בבעיה ממש מוזר, פורטים אני יודע לפתוח, המהירות דווקא בסדר ממה שראיתי, הבעיה שלי היא יצירת תקשורת עם הטראקרים או לאחר שנוצרה תקשורת העדכון נכשל. ניסיתי לעקוב אחרי כל מיני מדריכים באתר הרשמי וגם ממקומות אחרים, הטורנטים הרבה פעמים נעשים אדומים בגלל שהתוכנה לא מצליחה לתקשר עם הטראקר, היא מנסה לזמן מה ולאחר מכן זה הופך לoffline (timed out). מה הבעיה פה? זה נראה שזה בא מהספקית, גם בTEST שיש שם כל שרת שאני מנסה לבדוק דרכו את המהירות נותן לי TIMED OUT ובנוסף בבדיקת פורטים (וזה משהו לא חדש) בשעות הפחות עמוסות הוא …
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שבת שלום לכולם! לאחרונה קניתי ראוטר מסוג LinkSys WRT54GL אבל נוכחתי לגלות שעל מודמים של HOT (אצלי יש מודם של תומפסון) לא קל להגדיר את הראוטר הנ"ל (למרות שלתקופה מסויימת הוא שימש כראוטר של החיבור בכבלים אבל לאחר חודש הוא הפסיק לעבוד משום מה). הראוטר כרגע עובד וניתן לבצע בו שינויים אך משום מה להגדיר אותו כראוטר שמחובר ישירות למודם אי אפשר. כרגע חיברתי ראוטר פשוט יותר למודם שלי (ראוטר של חברת D Link דגם D-Link DI524) וכרגע הוא מצליח לשדר ואני גולש הבעייה היא שהטווח שלו קצר מאוד, לכן רציתי לדעת האם יש דרך להגדיר את הראוטר LinkSys WRT54GL כAP ובכך להגביר את עוצמת השידור או שאם יש למישהו מדריך/רעיון/דרך לחבר את הראוטר LinkSys WRT54GL ישירות למודם של הכבלים ושהוא ישדר כמו שצריך …
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! שאלה מקצועית אל כל התותחים: אני גר בבית פרטי עם שלושה מפלסים. בקומה השניה יש חדר הורים וסלון קטן בקומה ראשונה ישנו סלון ומטבח בקומת מרתף אני עושה שני יחידות לילדים יש לי ראוטר אלחוטי של בזק איתו אני גולש בקומה השניה וגם בקומה הראשונה. הבעיה שלי היא המרתף שאני בונה שם יחידות השאלה היא: איך אוכל להשתמש באינטרנט בכל הקומות בדרך הכי זולה ויעילה? האם כדאי להעביר כבל רשת בין הקירות במרתף ואיך שהוא להתחבר לאינטרנט מהקומה העליונה. או אולי פתרון שלא עלה בדעתי. (אולי אינטרנט דרך נקודות הטלפון בבית) תודה מראש על עזרתכם
-
- 7 תגובות
- 951 צפיות
-
-
חברים שלום אחרי כמה שנים שאני משתמש באינטרנט הסלולארי של חברת פלאפון מאוד שמחתי שהם סוף סוף נותנים חבילה נורמאלית לגלישה במחיר סביר . החלטתי לקנות מודם USB ולחבר אותו במקום האינטרנט הרגיל וככה כאשר אני צריך אני לוקח את המודם ומשתמש בו מחוץ לבית המהירות ממש טובה והמחיר סביר קניתי את המודם USB של TELIT כולל חבילת גלישה 10 גיגה ב120 שקל לחודש בבדיקה שלי אני לא רואה שאני מגיע ל10 גיגה בחודש.. אז זה היוצא סביר. בקיצור מה אתם אומרים על זה? התחילו להיות סוף סוף שחקנים חדשים בתחום האינטרנט הביתי? נראה ירידת מחירים?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים שמחוברים לאינטרנט עם ראוטר אלחוטי של LINKSYS כאשר אחד מחובר לראטור עם כבל . רציתי לדעת אם יש אפשרות לחבר בין שני המחשבים במעין רשת כדי שאני אוןכל להעביר קבצים מהאחד אל השני תודה
-
- 7 תגובות
- 802 צפיות
-
-
ראוטר 3com מחשב נייח מחובר בצורה חוטית, מחשב נייד אחר מחובר באל-חוטי. כבלים בחייגן, חבילה 3/256. ראוטר לא עבר שום עדכון קושחה. אני מנוי באתר FL, וההורדות שם באופן קבוע על מהירות מקסימלית בביטורנט. אחרי שהקמתי את הרשת האלחוטית, מהירות ההורדה ירדה ל-22K בנייח! אחרי שאני מנתק את הרשת, המהירות חוזרת להיות מקסימלית שוב. מה גורם להורדה האיטית כשהרשת האלחוטית מחוברת? מחשב נייד מפעיל רק מסנג'ר וגלישה ב-IE, בדקתי ולא שמתי לב לשימוש ברשת כשהם כבויים (למקרה שווירוסים מעמיסים משם). על שני המחשבים יש רק את הפיירוול של XP פעיל, אין אחד אחר. בבקרת הראוטר, בלשונית SPI, ביטלתי את הסימון מ- Enable SPI and Anti-DoS firewall protection, שאני משער שהוא הפיירוול. חוץ מזה לא נגעתי בכלום. התקלה …
-
- 7 תגובות
- 999 צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3349871,00.html בזק בינלאומי קנתה את ספקית האינטרנט אקטקום, netvision קנתה את ברק. מכלכלה חופשית הפכו את שוק ספקי האינטרנט לקרטל שיגרום לנו רק לשלם יותר.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני עכשיו ב2.5 מגה... וזה לא קצת אני יודע אבל אני מסתכל על כלל העולם וזה פשוט דפוק... אנחנו מדינה מאוד מפותחת מבחינה טכנולוגית שמובילה הרבה מהפכות בתחום הזה ורובם אפילו באינטרנט! ועדיין, אני ישלם בשביל 5 מגה את אותו מחיר שמישהו בפריז ישלם ל100 מגה! איך זה הגיוני? \= וגם הקטע של האפלאוד... ברוב העולם אם לא בכולו הנורמה זה שהאפלאוד במסלולים הנמוכים הוא לפחות 50%! ובגבוהים יותר כמו 100 מגה אז יש 10 מגה אפלאוד... אז אני יודע שעכשיו בזק עובדים על משהו ניסיוני של 8 מגה... מזל טוב P: מישהו יודע אם יש עוד משהו שמתקרב בעתיד הקרוב? או שנסבול עוד כמה שנים עד שיתעוררו...? ל012 יש משהו שמתקרב? ועוד משהו קטן... מישהו יודע במקרה אם יש משהו למגזר העסקי שקצת יותר מהיר? אפילו לחב…
-
- 7 תגובות
- 966 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם, לאחרונה נדפק לי מתאם ה-USB של הרשת האלחוטית וקניתי חדש מדגם EDIMAX, משום מה הקליטה שהייתה במתאם הקודם (D-LINK), הייתה משמעותית טובה יותר מהקליטה במתאם החדש (קליטה נמוכה מאוד), בעבר שהיה לי מתאם של EDIMAX, הייתה לי בעיה דומה. האם יש דרך לתקן זאת מבחינת תוכנה או שפשוט המוצר עצמו דפוק (בהנחה שהוא לא מסוגל לקלוט את הרשת ממרחק של שני חדרים). הראוטר עצמו מוגדר ועובד בסדר גמור במחשב נייד ובפלייסטיישן 3, אבל במחשב עם המתאם של EDIMAX הקליטה נמוכה מאוד ולכן אני לא יודע מה לעשות. תודה רבה.
-
- 7 תגובות
- 810 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מודם VDSL של בזק 699, ראה בקישור. http://www.bezeq.co.il/support/Pages/VDSL-TWDSL699U5.aspx המודם הוגדר בסיוע תמיכת בזק כברידג'. מחובר אליו ראוטר אלחוטי שלי WR1043ND שמחבר את כל העסק לרשת. כרגע אין לי גישה למודם 10.0.0.38. מישהו יכול לעזור עם זה. איך אני מתחבר למודם, בלי לנתק לאפס ולחבר ישירות למחשב. כמו שהוא דרך הראוטר זה אפשרי?
-
- 7 תגובות
- 5.7k צפיות
-
-
(IP כמו בחיוג אנלוגי ישן) או שזה IP קבוע כמו במודם כבלים?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם הכפתור של ה-ON/OFF עובד? אצלי זה הפסיק לעבוד מאתמול ואני לא יכול לשים אותו על Standby.
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני צריך אקסס פוינט N 300 Mbps 1.תקציב: 300 ש"ח 2.דגם הראוטר הספציפי: Edimax-br-6524N 3.מה המחרחק מהראוטר: כ 25-35 מטר עם שני קירות . 4.האם המחשב או הראוטר יהיו בממ"ד: לא הראוטר שיש לי כרגע של חברת Edimax br-6524N שלא יהיו בו ניתוקים
-
- 7 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
לנקודה במטבח חיברנו כבל שעובר עד לחדר שלי בשביל שיהיה לי קו טלפון וחיבור לadsl בחדר..הבעייה היא שהזרם הוא לא זרם חלופין אלה זרם ישר ושתי הכבלים מחוברים אחד עם השני כחול עם כחול ולבן עם לבן וכאשר מרימים את הטלפון במטבח והטלפון בחדר שלי בו זמנית הצג של הטלפון בחדר שלי נעשה חלש הרבה יותר וגם המנורות של הטלפון נעשות מאוד חלשות מה שאומר שבעצם אין מספיק זרם לטלפון בחדר שלי והטלפון במטבח לוקח זרם השאלה שלי היא האם כאשר ידברו במטבח בטלפון ובאותו זמן אני יוריד משהו מהאינטרנט המידע יפגם? המהירות תרד? כי הרי הטלפון במטבח לוקח זרם וכך הזרם המגיע לחדר שלי חלש יותר ואם למשל מדברים בטלפון במטבח ובטלפון בחדר בו זמנית וגם באותו הזמן מורידים משהו זה יהיה בסדר או שכדאי לעשות נקודה חדשה בפני…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מנוי אצלם כבר קרוב ל 3 שנים אבל מה שקורה עכשיו זה מדהים עד עכשיו הכל היה בסדר לפני חצי שנה כל הזמן במשך היום הפינגים לאירופה מחזירי מעל 300 ורק בלילה זה מסתדר ל 100~ עכשיו אני רוצה להתחבר אצל ספקית אחרת... על איזה ספקית אתם ממליצים? פינגים טובים לאירופה בשביל משחקים כל הזמן!
-
- 7 תגובות
- 793 צפיות
-
-
אהלן, לפני מספר ימים קניתי טלוויזיה חדשה מדגם 46ES5500 של סמסונג עם תכונת SMART TV. הטלוויזיה לא מסופקת עם מתאם WIFI מובנה ולכן קניתי נקודת גישה של TP LINK מדגם WR701ND . הרעיון היה לחבר את נקודת הגישה עם כבל LAN לטלוויזיה ואת נקודת הגישה לרשת האלחוטית בבית ( ראוטר של TP LINK 941 ). הבעיה התחילה בזה שהגדרתי את נקודת הגישה על CLIENT והטלוויזיה לא הצליחה ליצור איתה אינטרקציה ( יש שתי בדיקות אינטרקציה שהטלוויזיה עושה: לראוטר ולאינטרנט). לאחר מכן ניסיתי להגדיר את הנקודה כ UNIVERSIAL REPEATER ואז הטלוויזיה לא הצליחה ליצור אינטרקציה עם הראוטר ולהתחבר לאינטרנט, אבל כן הצליחה לעבוד בשיתוף קבצים עם מחשבים אחרים ברשת הביתית ( מוזר לאור העובדה שהחיווי היה שאין תקשורת עם הראוטר... …
-
- 7 תגובות
- 990 צפיות
-
-
שלום לכולם הבעייה שלי היא כזו. שדרגתי מחשב בעסק שהיה מותקן בו כרטיס מצלמות NUUO DVR Card SCB-3000 המחשב מחובר לאינטרנט דרך נתב של בזק SIEMENS SL2 141 המחשב מקבל ip קבוע מספקית האינטרנט. לפני השדרוג, האפשרות להתחבר ממחשב אחר (אינטרנט) אל המחשב בעסק ולראות תמונה עבדה בצורה חלקה. לאחר השדרוג האופציה לא עובדת. יש לציין שבוצע איפוס לנתב (כל ההגדרות התאפסו) מה שעשיתי התקנתי את תוכנת המצלמות NUUO Main Console הווידאו עובד כמו שצריך אפשרתי לשרתים של שידור הוידאו לעבוד (Start) פתחתי פורטים אך משום מה לא ניתן להתחבר אל המחשב מרחוק. רציתי לדעת אם קיים עוד פרמטר בשרשרת שצריך להוסיף/לשנות אולי בנתב או במחשב עצמו. אשמח לקבל עזרה בנושא, תודה.
-
- 7 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
טוב תקשיבו חברה לא מזמן נוצרה לי בעיה, הטורנטים מורידים לי מאוד לאט ,אל תגידו לי זה קשור לסיידרים וכאלה למה אני מוריד רק מאתרי טורנט פרטיים מTL, עכשיו לא מיזמן כול דבר שאני מוריד, מוריד לאט אבל לא משנה מה כמות הסיידרים והליצים, אני נואש ומה לא עשיתי ושכחתי לציין אני גולש על מודם עם חייגן לא רשת(מחשב בודד בבית ישירות מהמודם למחשב) מהירות 2.5 מגה וספק נטויזין ובהורדות ישירות הכול עובד קשורה(350 כמו צריך מוריד) אז נחזור לנושא אני וחבר שלי ממחשבים שונים ומספקים שונים(כול אחד דרך הבית שלו) ועשינו בדיקה הפעלנו אותה הורדה ולו יש רק 2 מגה לעומת 2 וחצי שלי ולו הוריד על ה220 ולי בקושי מאה בלחץץ ואין מה לא עשיתי כי עד לפני חודש הורדתי על 300 בכיף עכשיו שיש איזה מיליון מקורות ואולי א…
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
החלטתי לעשות כמה שינויים באינטרנט בבית ובסופו של דבר אני סובל מאינטרנט איטי יותר. ולא מבין למה. אני עם מודם של HOTBOX + שני ראוטרים שאחד מהם רפיטר לפי המדריך הזה עשיתי : http://www.netcheif.com/Articles/RouterAsAP/RouterAsAP.htm - עשיתי את המדריך של החיבור הקווי בינהם. הראוטר הראשי שלי : TP LINK TL WR841HP *אליו מחובר המודם של HOTBOX ועוד מחשב אחד באופן קווי וחיבור נוסף שהולך למפצל רשת ומשם לראוטר השני. ראוטר שני: TP LINK TLWR81N *הוא המשני ומחובר אליו הראוטר הראשון באופן קווי. פעלתי לפי המדריך במדוייק. (עשיתי כתובת מחוץ ל DHCP וכו') עכשיו אני עם מחשב נייד שמחובר לראוטר השני בWIFI ואני מקבל 1.5 מגה בלחץ לפי בדיקת מהירות. ניסיתי לבטל FIREWALL בראוטר השני .…
-
- 7 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
חיברתי בין שני המחשבים שלי בבית כבל רשת והגדרתי לכל אחד מהמחשבים את הרשת. ביטלתי את החומת אש של הרשת וכו' ובכל אופן הוא רושם לי בכל אחד מהמחשבים: קישוריות מוגבלת או חסרה. עכשיו זה לא רק בעיה אצלי במחשב אלא כל אחד שאני מדבר איתו אמר לי שזה קרה לו ואף אחד לא יודע לפתור את זה. בגלל זה אני לא יכול לשחק ברשת אחד נגד השני וכו' יש לי windows xp sp3 תודה מראש לעונים
-
- 7 תגובות
- 803 צפיות
-
-
רק אצלי פתאום האינטרנט זוחל ? פינגים לאתרים ישראלים נותנים תוצאות של 600ms עם אינטרנט זהב... אתרי אינטרנט זוחלים ואפילו הורדת קובץ מאתר הבקרה היא במהירות 15 ק"ב במקום 200... זה רק אצלי ?
-
- 7 תגובות
- 852 צפיות
-
-
בעצם אקסס פוינט (אותו רעיון, רק רוצה לא לסבך) שמחובר ישר למודם של הוט ללא חייגן. ז"א מקבל כתובת IP אוטומטית. אגב, המערכת עובדת עם 012. רוצה לאפשר למס משתמשים לגלוש אלחוטית דרך האקסס פוינט ולקצוב את הגלישה לפי MAC או IP של כל משתמש. כך אוכל לחלק בצורה חכמה ולמנוע תפיסת כל הפס ע"י משתמש אחד. עד כמה שהבנתי באקסס פוינט אין אפשרות להגביל. לינק אל הדגם : http://www.asus.com/Networks/WiFi_Networking/WL320gE/ האם זה אפשרי? אולי יש תוכנה שאוכל להתקין אצל כל משתמש כדי להגביל? אני מכיר את נטלימיטר ונטבלנסר אבל יש סיכוי טוב שהמשתמשים יסגרו את האפליקציה או ישנו את ההגדרות. אולי יש גם תוכנה שכוללת סיסמה ולא מאפשרת שינוי של קצב הגלישה? עוד רעיונות??? תודה רבה. נלוא. (שלום …
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי כמה שאלות בקשר לאיפי לפני שחיברתי תראוטר היה לי איפי 80.178.0.0 חיצוני בלי פנימי יכולתי לפתוח שרת FTP על המחשב וכל אחד היה יכול להתחבר אליו מכוון שהיה לי איפי חיצוני שהיה מאפשר את זה הייתי יכול להשתמש ב TFTP ו ב RCP לשימוש העברת קבצים ברשת ע"י הפקודות הנכונות והאיפי החיצוני מיכוון שעכשיו חיברתי תראוטר ולכל מחשב יש איפי פנימי הפעולות האלה הלכו לי בשימוש היום יומי וזה מעצבן נורא אני לא יכול להתחבר מחברים לבית. לא יכול להתחבר לשולחן עבודה מרחוק הבית יש דרך כלשהו לנתב איפי במודם בראוטר איכשהו ? שאם אני מתחבר לחיצוני הוא ינתב אותו גם לפנימי למחשב שלי...?! יש לי 3 מחשבים ברשת יש לי EDIMAX6102B ומודם RTA 1320
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-