עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. הדיון דן על השאלה המאוד פשוה ,מהו הנתב העוצמתי והמתקדם ביותר כיום לשוק הביתי כמובן זה גם כולל את איכות הבנייה של המוצר והעיצוב . לדעתי ההתרחות היא בין ה DIR-855 Xtreme N Duo Media Router בסך הכול לא מצאתי נתב יותר טוב ממנו באתר של D - LINK http://www.dlink.com/products/?pid=548 ל N600 WIRELESS DUAL BAND GIGABIT ROUTER WNDR3700 של NETGEAR http://www.netgear.com/Products/WirelessRouter/WirelessRoutersforHighPerformance/WNDR3700.aspx אישית מעדיף את הנטגיר , איכות הבנייה של NETGEAR מעולה , העיצוב של הנתב גם מאוד נחמד , ולא לשכוח את מעבד ה680MHZ שבו הנתב מצוייד אז ... מה דעתכם ?

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. יש ברשותי ראוטר אדימקס BR-6504N (ראוטר ראשי) שהוא הראוטר הראשי שאליו מחובר המדם, אני מעוניין להגדיל את הטווח תוך שימוש באופציית WDS שיש בראוטר, לשם כך אני משתמש בראוטר אלחוטי נוסף של אדימקס שיש לי- BR-6204WG (ראוטר משני) להלן פירוט השלבים שעשיתי ע"פ המדריך באתר NETCHEIF: בראוטר המשני בחרתי אופציה של WDS , שיניתי את שמו (SSID), וקבעתי את ערץ השידור, רשמתי את כתובת ה MAC של הראוטר הראשי. בראוטר הראשי בחרתי אופציה של WDS , שיניתי את שמו (SSID)לשם שונה מהראוטר המשני, וקבעתי את ערץ השידור( זהה לראוטר המשני), רשמתי את כתובת ה MAC של הראוטר המשני. לאחר מכן כאשר הראוטרים זיהו זה את זה יכולתי להפעיל רשת אלחוטית מרוחקת, אך החלה לי בעיה כאשר ביצעתי ריסטרט למחשבים,האינטרנט הפסיק לעבו…

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by urich,

אני משתמש הרבה בpcanywhre עכשיו יש לי בעיה כאשר אני מתקשר עם מישהו דרך הרשת (חינם ) אני צריך את כתובת הip שלו אך היא משתנה בכל פעם שהוא מתחבר לאינטרנט כיצד אפשר לשמור על הכתובת בכל חיבור וחיבור

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. יש לי שאלה כאן... http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=174537.0 ורציתי לדעת אם הוא מספיק להגנה על התחברות למחשב שלי....... שאני יצטרך לבחור רק אנטי וירוס

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by ofer_mat,

איזה FIREWALL אתם ממליצים להתקין על XP בחיבור ADSL ?

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. שלום רב, אני רוצה שתהיה לי בקרה מלאה על 5 עובדים ב-5 מחשבים חדשים, אני צריך בקרה וחסימה של אתרים, חסימת כניסת USB והתראה במידה והוכנס כונן נייד, וכן כל שאר מיני בקרה ופיקוח שקיימים. בכל ה-5 מחשבים מותקנת ווינדוס, 7 או 8, עדיין לא בטוח מה אני רוצה להתקין שם, אם תוכלו להמליץ לי אשמח לשמוע. הבנתי שאפשר להשתמש בwindows server, וכן גם תוכנות פיקוח אחרות שנמצאות בשוק, הזמן שלי קצת צפוף, לכן אני מחפש את הדרך הכי נוחה ופשוטה שכרגע אוכל באמת ליישם את המערך הזה. במקום קיימת תשתית של בזק עם בזק בינלאומי כספק - 40 מגה. תודה רבה על העזרה, איתי.

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  7. Started by lokorn,

אני מקווה שזה הפורום הנכון, התקנתי את JDOWNLOADER ולאחר השימוש האינטרנט הפסיק לעבוד לי, ניתקתי מהחשמל וחיברתי בחזרה את המודם כבלים והראוטר וזה חזר לעבוד, לאחר מספר ימים שוב קרה אותו הדבר והפעם הראוטר לא חוזר לעבוד ביחד עם המודם, כלומר כשהראוטר מחובר למודם אי אפשר לגשת לראוטר ולרשת האלחוטית וכשהוא לא מחובר למודם אפשר לגשת אליו אבל אז מן הסתם אין חיבור לאינטרנט. עשיתי ריסט לראוטר וזה לא עזר. כשמחברים את המחשב ישירות למודם יש אינטרנט לכן אני מאמין שזו בעיה עם הראוטר, השאלה איך גורמים לו לעבוד גם כשהוא מחובר למודם???

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. היי. אני גר בבית בעל שתי קומות, כאשר הראוטר כרגע נמצא בתוך ממ"ד ובשאר החדרים קולטים ממנו. הקליטה לא משהו בקומה העליונה והמהירות מושפעת כתוצאה מכך. חשבתי לקנות ראוטר חדש ויותר חזק, אבל נתקלתי במושג שאני רואה שהוא לא חדש בכלל (הוא כן בשבילי) שזה ההומפלאג שעובד על קווי החשמל. אז המלצתכם - הומפלאג משתלם יותר במקרה כמו שלי? איך זה בכלל עובד? ואגב, אני מתכנן לקנות את זה בחו"ל, האם ישנם דברים מסוימים שעליי לבדוק לפני הקניה? (אולי משהו מסוים בפלאג שעובד רק בארה"ב\אירופה ולא בארץ...)? תודה!

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  9. שלום רב, אני לקראת מעבר לבית חדש מקבלן וברצוני לבצע תשתית איטנרנט חוטית בכל רחבי הבית לגלישה באינטרנט וכן לtv (גם דרך האינטרנט) לשם כך ברצוני לברר תחילה את הנקודות הבאות: 1. האם הכנה לטלוויזיה בנקודה כלשהי מתחברת לנקודת תקשורת מרכזית בבית או לאו דווקא וייתכן שזה עובר ישירות לצלחת בחוץ? (רלוונטי כי אני רוצה להשתמש בסלקום tv שם נדרש חיבור אינטרנט ע"י כבל רשת)? 2. איך באמת מחברים אינטרנט לטלוויזיה כאשר יש הכנה רק לטלוייזיה בחדרים? האם יש צורך להחליף את הכבל tv בכבל רשת או שניתן להשתמש במתאם מוקה ? איפה נמצא ויושב המתאם מוקה הזה? 3. בבית יהיה נקודות טלפון. האם ניתן להתלבש על קו הטלפון קיים ולהשחיל במקביל כבל רשת? האם כל נקודת טלפון מתחברת בסופו…

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. לם לכולם..אז ככה הקדמה ופירוט : יש לי מחשב אחד בחדר שלי שאני יקרא לו המחשב הראשי הוא כולל: כרטיס רשת און בורד של נוידיה כרטיס רשת רגיל פשוט של חברת realtek המחשב מחובר עם כבל רשת מכרטיס הרשת של realtek למודם מסוג thomson (זה מודם ולא ראוטר). בכרטיס רשת של נוידיה אין לי שימוש ביננתים. --- בחדר של אחי יש מחשב שאני יקרא לו מחשב משני הוא כולל: כרטיס רשת פשוט רגיל של חברת realtek . עכשיו אני רוצה לעשות רשת ביתי אלחוטית בין שני המחשבים שגם אחי יוכל לגלוש? מה אני צריך לקנות ? איזה ראוטר עדיף לי? צריך כרטיס רשת אל חוטי לשני המחשבים? אני מבולבל... לשנינו יש מערכת xp ...המרחק ביני ובינו הוא בערך כ- 8-10 מטר.. ויש לי אינטרנט בכבלים,נטויזין,3m . לציין כי אני ממש לא מבין בדברים האלה…

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. שלום. יש לי בבית פייברבוקס שכוללת בתוכנה את הנתב של הוט, לצערי הקיר של הטלויזיה בסלון הוא קיר חיצוני של ממד ואחרי המסדרון בבית לא קולטים אלחוטי בכלל... השאלה שלי היא כזאת, יש לי נתב מבזק vvg2000 של netgear. האם אני יכול לחבר אותו באחד החדרים שיש לי תקשורת lan ולעשות אותו מאריך טווח? כל חדר בבית יש שקע תקשורת מוכן cat5e. ובארון תקשורת יש מרכזיית switch

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by IME3,

עברתי מויהדוס XP לוינדוס 7 המחשב לא מזהה thompson tcm425 שמחובר דרך הוט הורדתי את הדרייבר מהוט ואפילו אחרי שאני כביכול מצליח להגרום לויהדוס לזהות עדיין לא נוצר חיבור לאינטרנט מישהו יודע לגבי המודם הזה ווינדוס 7 זה לא המחשב בבית שלי אלא מחשב אחר במשפחה מרגיש כאילו אני אצטרך להתקשר להוט ויגידו לי שהמודם הזה לא מתאים עם וינדוס 7 אבל אני מנחש

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. אהלן חברים, יש לי ממיר FIBERBOX של הוט שאליו מחובר ראוטר שמפצל לכמה מחשבים, לא נרחיב יותר מידי - הכבל רשת השני פשוט קצר מידי ולא מגיע לממיר של הוט אז יש בדרך ראוטר. נגיע לשורש הבעיה, כאשר המחשב הראשי מחובר ישירות להוט ניתן למצוא במכשירים (לדוגמא בעזרת מנהל קבצים באנדרואיד) את הרשת הביתית (כלומר שיתוף הקבצים). אך כאשר הראוטר נכנס הרשת "נעלמת". האם זה משהו בהגדרות הראוטר? האם ניתן "להעלים" אותו כאילו לא קיים והמחשבים לא יתייחסו אליו? להוט ולראוטר יש כתובות אחרות לניהול , האלחוטי בראוטר מנותק, השימוש בו הוא כמין מפצל. אשמח אם מישהו ידע מה הפתרון לבעיה זו.

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  14. Started by The Ball,

ברצוני להחליף את המודם ראוטר הנוכחי שלי - D-Link 2650. טווח השידור שלו מאוד מצומצם ובמרחק של 10 מטר עם קיר אחד שחוצץ לא קולטים כלום ובכלל, נמאס לי מהחיוב זיכוי הזה של בזק... אני מעוניין שהמודם ראוטר יתמוך במהירויות גבוהות (100mb) בנוסף לתמיכה בתשתית hot (אם יש אפשרות כזאת). ראיתי את המודם ראוטר TP-Link 8960: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=766591 האם הוא מומלץ או שיש משהו עדיף במחיר? הוא ייתן שיפור מה- D-Link הנוכחי שיש לי?

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by snudler6,

לאחרונה שדרגתי את מהירות האינטרנט בבית ל300Mbps ובנוסף קניתי ראוטר-מודם מתאים - TPLINK TD-W9970. הראוטר-מודם הקודם שהיה לי, הוא הsmart-box של אורנג' אשר תומך עד 100Mbps, שהיה גם אחראי על שני קוי voip שהיו הטלפון של הבית. כנראה הייתי תמים, וחיבור פשוט בין שני הראוטרים, גרם לזה שכל המחכשירים שמחוברים לראוטר החדש מקבלים את מהירות הגלישה החדשה, אבל נותרתי ללא קו טלפון. אשמח לעזרה בקנפוג שני הראוטרים כך שיהיה לי קו טלפון וגם לנצל את מהירות האינטרנט הגבוהה יותר. תודה מראש לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by ofra33,

שלום, אני גולשת עם מקבוק פרו נייד, ראוטר Aztech 600EW (תקן N, חיבור wireless) וכל הזמן יש ניתוקים, כך שאני צריכה לעשות כיבוי והדלקה לפחות 3 פעמים ביום כדי שאוכל לגלוש. כמו כן הרבה פעמים הגלישה היא מאוד איטית. (אני מחוברת דרך בזק עם אינטרנט זהב במהירות של 1.5M). השתמשתי בכלי הדיאגנוסטיקה ובדקתי את החיבורים - הם יצאו תקינים; בדקתי ping וקיבלתי 100% packet loss - אני מצרפת כמה print screen שעשיתי אולי הם יהיו לעזר. הראוטר כבר כמעט בן 4 - אולי פשוט הגיע הזמן להחליף? אם כן, אשמח לשמוע על המלצות. תודה רבה, עפרה [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by abcdjkh,

בעקבות מעבר לויסטה נאמר לי בבזק שיש להחליף את המודם החיצוני שהיה לי במודם רשת האם יש לבזק גם מודם רשת שיכול לשמש כנתב? האם שווה בכלל להחליף או לנסות קודם עם הנוכחי? אגב, האם באמת מודמי כאלה לא נתמכים בויסטה? המודם הישן הוא מודם USB

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. שלום, לאחרונה רכשתי את הנתב הנ"ל, ולא הצלחתי להתחבר לאינטרנט בעזרתו. ניסיתי להתקין את Tomato (בהצלחה) אך בכל זאת הנתב לא התחבר על L2TP. מישהו הצליח להתחבר דרכו לאינטרנט בכבלים ?

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. ישנה בעיה של LEASE TIME של כ--שעה ופשוט הרואטר מתנתק ולא מתחבר.. עכשיו אחד מכם ייעץ לי לעבור לקשוחה של TOMATO ועדיין זה לא פתר לי את הבעיה. מידי פעם איכשהו (לא יודע איך) הוא מצליח לעשות 7 ימים בלי לשנות את האי פי או להתנתק.. עכשיו השאלה היא איפה הבעיה נעוצה? בספק (אקספון) או תשתית (HOT) זה משגע אותי כל העניין הזה אולי איכשהו להגדיר אי פי סטטי למודם שלי? תודה מראש

20. לפני כמה ימים התחיל להיות לי בעיות שאני לא יכול להכנס לפורום של גימר ולאתר VGAMES ועוד כמה אתרים (כשאני נכנס לאתר זה טוען וכתוב בוצע ולא קורה כלום דף לבן) אז לכל מי שיש בזק שיכנס רגע ויבדוק עם האתר הזה פועל : http://www.vgames.co.il הפילו התקנתי דפדפן חדש זה לא עזר. אז אם האתר פועל לכם תגידו ותעזרו לי בבקשה ועם לא פועל אז תודה.

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. שלום לכולם! יש לי בבית Yes עם מתאמי ה-VOD. המצב הוא כזה: בסלון יש נתב של בזק שמחובר ישירות לקו הטלפון. שער ברירת המחדל שם הוא 10.0.0.138 ב-2 חדרים נוספים בבית יש 2 נתבים אחרים, של TP-LINK שהכתובת שלהם הינם 192.138.0.1 ו192.138.1.1, בהתאמה. הכל עובד מצויין! יש כמה רשתות אלחוטיות בבית וכולן עובדות מצויין. למעט בעיה אחת קטנה. אם אני מחובר לרשת אחרת שהיא לא הראשית אני מצליח להגיע לממשק ניהול של הנתב. כלומר, אם אני באחד החדרים ולא מחובר לראוטר הראשי בסלון ואני מקיש 10.0.0.138 אני מצליח לראות את ממשק הניהול של הנתב של בזק. באחד החדרים יש מחשב-שרת שמחובר ישירות לראוטר. כתובת ה-IP שלו היא 192.168.0.108 הבעיה, שאין אפשרות לגשת אליו …

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. יש לי כרטיס רשת אלחוטי בנייח ואני לא משתמש בו כי אני מתחבר לראוטר שנמצא בחדר אחר בחוט. האם ניתן להפוך את הכרטיס רשת שלי למיני ראוטר ככה שהקליטה האלחוטית בחדר שלי תיהיה גבוהה יותר כי יש לי גם לפטופ תודה

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. יש דרך? זה בין 100 ל300 ואני צריך לשפר את ה300...

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by eran256,

שלום, בבית שלי יש שני ראוטרים, ולכן יש מספר בעיות, צירפתי תמונה של הרשת. בעיות: 1.מWS4-5 לא ניתן להדפיס. 2.כל מי שיושב תחת ראוטר אחד לא יכול לראות קבצים משותפים של ראוטר 2 וגם הפוך. שרת הNAS עדיין לא קיים אבל יהיה בקרוב עם מערכת (NASFREE), ש3.האם צפויה גם אז בעיה בנגישות למי שתחת ראוטר 1? (הכי קריטי זה סטרימר) ניתן לפתור את בעיית המדפסות? אגב שעושים PING מWS4-5 ניתן לראות שיש פינג לשאר המחשבים, ואת שאר הבעיות? תודה מראש ערן.

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by cd73,

שלום רב: ברצוני לדעת מה זה בדיוק טרמינל סרבר ? כמו כן היכן יש מדריך להסבר מפורט לביצוע טרמינל סרבר ? מודה לכולם על העזרה מראש.

דיונים חדשים בפורומים