עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. ב"ה שלום רב חברים קודם כל הרשת אצלי קצת שונה (ולא רגילה) מה שקורה זה שיש לנו 2 מבנים אחד ליד השני אצלי המחשב מחובר לאינטרנט ומהמחשב יוצא כבל לסוויץ עם 5 יציאות (ICS) וממנו הולך אינטרנט לבית השני עם כבל עד היו בו היו צריכים שם את הראוטר הכל היה בסדר כי מתחבר ישירות למחשב והמחשב שם גולש טיל עכשיו שמתי שם את הראוטר וחיברתי אליו את הכבל שמגיע ממני ל WAN ומיציאה 1 או 2 של הראוטר חיברתי למחשב שיהיה לו אינטרנט ושיהיה אינטרנט גם לרדיו החדש הזה של בזק האלחוטי למי שמכיר טוב הרדיו סבבה עובד הכל טוב הגדרתי בראוטר הכל אפילו ידני עדכנתי לו גם קושחה שמשום מה מצויינת כגירסה V3 ולא 3.5 אבל זה מה שהיה לדגם הזה באתר מה שקורה זה או שהאינטרנט במחשב שם פשוט לא זז עובד על 1KB או על 1…

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by vitalik.t,

אני יודע שהשאלה הזאת נשאלה לא מעט פעמים בפורומים הזה, אבל הניסוח של כולם היה מה החבילה הזולה הטובה. ואני שואל על שילוב של ניתוב (פינגים), רוחב פס לחו"ל ו-Traffic Shapping של פרוטוקולי תקשורת שונים (HTTP, FTP, Media Streams, P2P), לגבי מחירים, אני כבר יחליט לבד האם זה שווה לי. עבדתי בשנים 2007-2008 בתמיכה טכנית של 012Smile. באותה תקופה זה היה הספק הכי חלש מבחינה טכנית בגלל המיזוג של 012 ואינטרנט זהב. בהתחלה מה שהיה להם להציע ללקוחות פרטיים, זה חבילות רגילות שאיתם הייתה יכול רק לגלוש באתרי אינטרנט, הורדות HTTP היו איטיות, FTP, P2P ומשחקי רשת בכלל לא עבדו. עם הזמן החברה השיקה את חבילת Gamer שהשפעה שלה הייתה לטובה על הכל חוץ מ-P2P. ללקוחות עסקיים היה גם פרופיל Fixed-IP, כמו ש…

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by cd73,

שלום רב: ברצוני לדעת מה זה בדיוק טרמינל סרבר ? כמו כן היכן יש מדריך להסבר מפורט לביצוע טרמינל סרבר ? מודה לכולם על העזרה מראש.

4. http://www02.bezeq.co.il/NGN/Documents/ngn_home2.htm?WT.mc_id=NGN_ynet זה לא פרסומת באמת מעניין אותי, זה נראה לי הפתרון הקלאסי לגיימרים שאוהבים לשחק עם שרתים מחו"ל, הטענה היא שהם מתקינים מערכות מתקדמות יותר עם תשתית אחרת והם עוד לא גמרו לפרוס את זה בכלל, בנתיים אפילו אין בתל אביב(ממה שראיתי, האתר של הפריסה בקושי עולה)

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. ישנה בעיה של LEASE TIME של כ--שעה ופשוט הרואטר מתנתק ולא מתחבר.. עכשיו אחד מכם ייעץ לי לעבור לקשוחה של TOMATO ועדיין זה לא פתר לי את הבעיה. מידי פעם איכשהו (לא יודע איך) הוא מצליח לעשות 7 ימים בלי לשנות את האי פי או להתנתק.. עכשיו השאלה היא איפה הבעיה נעוצה? בספק (אקספון) או תשתית (HOT) זה משגע אותי כל העניין הזה אולי איכשהו להגדיר אי פי סטטי למודם שלי? תודה מראש

6. יש לי linksys ea8300 בן כמה חודשים. כשהיה מחובר עד לא מזמן למחשב הנייח בחיבור קווי - לא היתה כל בעיה במשך אותם חודשים. לאחרונה החלפתי לנייד בלבד ומאותו רגע התחילו ניתוקי מדי פעם. ניסתי להחליף בין רשת 5GHZ ל-2.4 ללא הצלחה. אשמח לסיוע.

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by א,

הכותרת די אומרת את הכל. החיבור הוא בכבלים (HOT), ואני צריך שהקליטה תהיה כמה שיותר טובה.

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. עריכה: עברתי לנתב של בזק הכל רץ חלק ומהר. אין צורך להגיב..... ***************************************************************8 יש לי ראוטר 3com ישן - בן 6-7 שנים. - שעובד מצויין עבור הרשת הביתית ( דירת 4 חדרים. ( הנתב בממ"ד לצערי כי זה חדר העבודה שלי עם המחשבים שאני עובד איתם) . מחוברים אליו 4 מחשבים נייחים (אחד בסלון דרך קופסא של יס) + מכשירים של wifi - טאבלטים , מחשב נייד, סלולרי וכו'..... שדרגתי מהירות ל 40MB בבזק. ולקחתי את הנתב שלהם שהביאו - D-LINK DSL 6850U כרגע מוגדר בברידג' ומתפקד רק כמודם. בבדיקת הגלישה יש לי 31MB הורדה. 3 העלאה. 3 שאלות: 1. היות והנתב החדש הוא dual band. האם כדאי לי כבר להגדיר אותו כנתב + מודם. כלומר הרשת הביתית והכל? ( ואת נתב ה…

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by GolanBerlin,

שידרגתי ל-15 מגה, בזק + בזק בינלאומי. כמה KB הורדה אמור להיות לי? והבנתי שיש הבדל בין KB ל-kb? תודה.

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. בזמן האחרון יש הרבה תלונות על קצבים ירודים בתכנות שיתוף. המסקנה המתבקשת זה עתה היא שכמעט כל הספקים (למעט 014) נוטים להגביל תעבורת P2P למשתמשים מסוימים, או בשעות מסוימות. אני לא מדבר על פורטים סגורים, אלא תופעה שבה הכל פתוח ואמור לעבוד, ובכל זאת למרות שיש המון מקורות לקבצים, ההורדה בקצב איטי. אחת הבעיות באבחון של תופעה כזו היא שהמהירות שאתה מקבל ב-P2P תלויה בהמון גורמים, במיוחד בקבצים שאתה באמת מוריד. לכן קשה לתת אבחון טוב ולזהות האם יש בעיה או שנפילת הקצב היא בתחום הנורמליות. אני מציע את הבדיקה הבאה: 1. אני ארשום כאן מספר לינקים לקבצים ב-ED2K שאפשר להוריד בכל EMULE. מדובר בקבצים עם מקורות רבים, בגודל כולל של כ-4GB. 2. כל מי שרוצה להתנדב לבדיקה, ולא משתמש ב-EMULE שלו כרגע,…

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. עד לפני כמה חודשים היה לי בזק בינלאומי על הוט. עכשיו אני על בזק עם נטוויז'ן (באנדל של סלקום טי וי). כבר במעבר זה עבד פחות טוב (חלק מהזמן היה קצת איטי), אבל זה התדרדר כל הזמן ועכשיו זה עובד לאט 100% מהזמן. מדובר בהורדות משרתי הורדות מוכרים (nitroflare, uploaded). קודם הייתי מוריד על 10-12 מגה בייט לשניה, עכשיו 100 קיי.... יש סיבה לזה? בתמיכה של uploaded לא כ"כ יודעים מה לעשות, אבל זה איטי גם בשרתים אחרים אז סביר שלא הם אשמים בכל מקרה. עם נטוויז'ן עוד לא דיברתי. יש סיכוי שנטוויז'ן חוסמים/מגבילים משהו?

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by Ashdod,

שלום , אשמח אם תוכלו לענות לי מספר שאלות לפי מהבנתי רשת VPN זה רשת וירטואלית כלומר שכל אחד יכול להקים אותו במחשב שלו האישי ולשתף אותו עם חברים שלי בכדי להעביר קבצים ביניהם או לשחק במשחק רשת משותף חשוב לי לדעת אם זה נכון במידה ולא תתקנו אותי עכשיו הבנתי שיש הקשר בסרבר 2008 עם רשת VPN אני רוצה לדעת איך זה קשור VPN סרבר 2008 בנוסף רציתי לדעת משהו למבינים עומק ברשתות בלבד .! אני לא מצליח לחבר משהו בראש אומרים שsebnet mask זה סוג של איפי שעוזר למנהל הרשת לדעת באיזה רשת הוא שייך, עכשיו סבבה אני יודע מה זה sebnet mask 255.0.0.0 ויש עוד קלאסיים שאני מכיר A-B-C- אבל השאלה שלי היא איך לעזעזל אני אמור לדעת איזה רשת שייך ? לפי חישוב בינארי ? לפי מה ? אני מקווה שהבנתם אותי !! כן …

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. שלום, יש ברשותי מספר שנים נתב מבית NETGEAR 614 מחובר למודם Siemens C2-10 בזק סופסוף פרשו את רשת ה-NGN בבת ים כעת אני על מהירות 5Mb האם הראוטר יתמוך במהירות 10Mb? יש דרך לבדוק? המודם שברשותי תומך עד 15Mb ככול הזכור לי ללא בעיה כלל.

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by Radeon38,

שלום האם אפשר להגדיר את הדגם בכותרת שיעבוד כנקודת גישה ולא כראוטר??.באחת ההגדרות שלו ראיתי את המונח AP והפעלתי אותו אבל עדיין הנתב הראשי אינו רואה אותו?? מה אפשר לעשות על מנת להפעיל אותו כנקודת גישה ולא כנתב?? אשמח לעזרה.תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by dog,

ראשית יש לי שאלה כללית. כשאני נכנס לפורום דרך אקספלורר ( אתו אני עובד לאחרונה) זה מעלה לי מעין דף מבולגן, שלא כמו בפיירפוקס. האם עלי לעשות משהו שקשור לפלגאין וכדו' לגבי האתר הזה ? לנושא עצמו: החבילה שלי בהוט/נט ויזון היא 30 מגה הורדה 1.5 העלאה. עד לא מזמן הכל עבד כנדרש על פי המהירויות הנ"ל. מאתמול שמתי לב שכל אתר שאני מנסה לפתוח לוקח לו המון זמן( דבר שנשמשך גם כעת). בדקתי מהירות הורדה גם באתר נטויזון וגם בהוט. המהירויות נעו בין 3 ל7 מגה. מהירות העלאה בסדר. בשעת הבדיקה לא רצה ברקע כל הורדה וכדו'. יצרתי קשר עם תמיכת נטויזון וגם הוט, שניהם טוענים שאצלם הכל נראה תקין ואולי זו בעיה אצלי. גם בחיבור ישיר של המודם של הוט הבעיה לא נפתרה. הרצתי אנטי תולעת, אנטי וירוס , עשיתי את כל…

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. הי אני רוצה לקנות נתב אלחוטי בתקן 300mbp/s n כניסות חוטיות (לא אכפת לי אם זה usb או כניסות רשת רגילות) קליטה בבית לא קומות וללא ממד בונוס הוא שהכניסות החוטיות יהיו 1G אבל לא נראה לי שחייב מינמום מחיר אבל שלא יעשה בעיות אם הייתי יודעת איזה חברות טובות (חוץ מlinksys) הייתי יכולה לבחור בעצמי זה המידע שחסר לי אשמח להצעות

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by Cypherlz,

אהלן, אני מחפש נתב חדש שתומך ב100 עשיתי השוואה בין שני נתבים שברשותי ואני מחובר כרגע ל100 מגה של נזק ונטוויז'ן אחד bezeq netgear vegn2610 איתו אני מגיע עד 55 מגה ועוד ראוטר שקיבלתי חדש מבזק שאני משלם עליו דמי שכירות שהוא bezeq DLINK 6850U שאיתו אני מגיע ל 70-75 מגה יש אופציה לרכוש נתב זול שיכול להגיע ל75 מגה ואולי גם יותר?

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  18. היי מישהוא יודע האם קיימת דרך לניתוק אוטומטי של כל הרשת? אני מתכוון שה dsl יתכבה אוטומטית או ה wifi כי יש לי מחשב אחד עם כבל רשת , ועוד 3 מחשבים שמתחברים לראוטר עם כרטיס רשת אלחוטי, ואני רוצה לדוגמא שב 10 בלילה כל הרשת תתנתק דגם הראוטר netgear 2200dgnV2 תודה

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. היתקשרתי כבר לתמיכה תכנית הם אומרים שזה לא בעיה אצלם ואני מחובר אצל 012 ושגיאה 678 זה שהמחשב המרוחק לא הגיב והוא רושם את אפילו שהמודם מכובה

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. שלום חברים. יש לי רשת ביתית כאשר שני מחשבים מחוברים לנתב המחשב הראשי שלי מחובר באופן ישיר לנתב והמחשב בחדר השני מחובר עם כרטיס רשת אלחוטי במחשב הראשי כמעט הכל תקין אינטרנט הורדות וכולי. אבל שאני מנסה לעשות פינג לאתרים כמו תפוז ופייסבוק אין תגובה במחשב השני הרוב עובד אבל אתרים כמו תפוז ופייסבוק שהחליטו למשל שהם מסרבים לעלות גם פינג לאתרים האלה לא עובד. השאלה שלי אולי הבעיה בכיוון DNS שלי. היכן צריך לכוון אותו? בנתב? בהגדרת חיבור ב Windows? ובכלל מישהו נתקל פעם במשהו כזה? נ.ב הנתב שלי זה Edimax BR-6204WG מודה לכל העוזרים

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. שלום, אם אני צריך שרת שמשדר בסטרימינג מדיה ברוחב של כ-500kbps אז חיבור מחשב ביתי ל-ADSL במהירות של 8 מגה עם מהירות חזור של 800kbps אמור להספיק, לא ? (בהנחה כמובן שרק משתמש אחד מתחבר כל פעם לשרת)

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by moshmushon,

אהלן. בעיה מוזרה. הראוטר האלחוטי שלי (Rotal RTA 1025W של בזק) הפסיק לשדר באופן אלחוטי. הגלישה באינטרנט במחשב שמחובר אליו באופן קווי עובדת בסדר גמור, אבל המחשב הנייד הפסיק לקלוט אותו. נורית ה-WLAN כבויה והדבר הכי מוזר : בקונפיגורציה של הראוטר נעלמה אופציית הרשת האלחוטית. אני כמעט בטוח שפעם היה אייקון של רשת אלחוטית עם כיתוב Wireless למעלה, לצד כפתור MANAGEMENT (ראו בתמונה המצורפת). למישהו יש רעיון? [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by RAZIEL98,

שלום שאני מבצע בדיקת מהירות דרך speed test אני אף פעם לא מקבל את המהירות אינטרנט שיש לי אלא פעם נגיד 50 ומשו ופעם אחרת 70 ומשו אבל שאני בודק מהירות דרך האתר של בזק הוא מראה לי את המהירות שאמורה להיות 100mb עכשיו האם זה הגיוני שהספיד טסט טועה לגביי המהירות אינטרנט ? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  24. Started by SUB-ZIRO,

חבר'ה רציתי לשאול אם זה שייך שאני מתחבר באלחוטי דרך נתב שלנו בבית שאני יגדיר כתובת IP קבועה להתחברות דרך החיבור האלחוטי אצלי במחשב כי אני יודע שנתב אלחוטי מקצה כתובות IP מכתובת מסויים עד כתובת מסויימת תודה מראש לעוזרים

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by arik100,

אהלן אני כרגע משתמש ב6850 DLINK. קניתי ראוטר חדש ומעוניין לעבור לתצורת מודם +ראוטר. איזה מודם מומלץ לשימוש ב100מגה אצל בזק? תודה

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.