רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם מחפש דרך להגדיל את טווח השידור של הנתב שלי ע"י מגבר בדומה למגבר הזה: http://www.hawkingtech.com/products/productlist.php?CatID=32&FamID=72&ProdID=187 אשמח לדעת על חנויות שמוכרות רכיבי RF שכאלה.
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום קראתי שניתן להתחבר דרך שרת לאתרים בארה"ב שנותנים לצפות רק לתושבי ארה"ב בסרטים קישור לכך ניתן לקרוא כאן : http://www.nrg.co.il/online/16/ART2/229/012.html?hp=16&cat=1924&loc=110 השאלה איך אני עושה זאת בפועל לא הבנתי את ההוראות לכתיבה והשינויים בראוטר DLINK שיש לי הנה שרת שפתחתי בו חשבון אבל לא מבין איך לקנפג את הראוטר ? http://www.packetix.net/en/vpn/admin/user.aspx
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מה הטריק? מה הקונץ? מה ה-catch? מה נשתנה הלילה הזה מכוווול הלילות? מי מסתתר מאחורי המסכה; חתול, מפלצת או ילדה יפה? בקיצור, מה יוצא להם מכל זה והאם לי זה יכול להיות שווה משהו? חוץ מהמהירות כמובן. עכשיו אני ב-2.5, האם האיכות היא שונה? כלומר, עכשיו כמובן שיש בעיות מסויימות ואני לא באמת מקבל את המהירות הזאת ברוב המקרים. לא ברשת ולא בשיתוף קבצים. ז"א לא שאני צריך את המהירות, אלה האם תהיה תעבורה יותר טובה, שרתים יותר טובים או משהו אחר?
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי AP שפועל כ-Universal Repeater ונמצא בקומה למטה. הראוטר שלי נמצא למעלה. עכשיו משום מה המחשבים בקומה למעלה (שמתחברים באופן אלחוטי) עוברים דרך ה-AP שזה מיותר כי הראוטר יותר קרוב! יש דרך לשלוט על זה?
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
לאחרונה שידרגתי את הרשת הביתית הקווית לרשת גיגה, או לפחות כך רציתי. יש לי ראוטר אלחוטי עם 4 פורטים של גיגה, הוא מחובר לסוויטש 5 פורטים גם גיגה, כל כרטיסי הרשת במחשבים הם של גיגה, ובכל זאת, אני מקבל מהירות 100 חוץ מבמחשב אחד (דווקא זה שמחובר לסוויטש), מה יכולה להיות הבעיה? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
נגיד סרט של 700MB רגיל DVDRIP.. לצפייה ישירה.. כמה זמן היה לוקח לטעון כזה דבר עד שאתה יכול לראות אותו..? ומה לגבי סרט HD של 4.5GB.. לצפייה ישירה.. כמה זמן המשתמש היה צריך לחכות שהאתר יטעון את זה..? זאת אומרת זה אפשרי בכלל..?
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אני רוצה להתחבר לאינטרנט (דירה חדשה) ורוצה לדעת את האפשרות הכי טובה: ברצוני להזמין חיבור לטלוויזיה (HOT או YES), חיבור טלפון ואינטרנט. מה שאני יודע שאני מעוניין בחיבור אינטרנט כבלים, ולא ADSL. אינטרנט עם מודם וללא חייגן. רציתי לדעת מהן האפשרויות שלי... אני יודע שאני צריך תשתית אינטרנט, וממה שהבנתי מחיפוש בפורום, אני צריך להתחבר ל HOT שהא יהיחידה המספקת תשתית כבלים. *בהנחה שאני צודק, האם תהיה לי אפשרות להתחבר ל YES (טלוויזיה), או שיהיה יותר זול להתחבר לטלויזיה דרך HOT בגלל תשתית הכבלים, או שאין קשר? עכשיו ספק אינטרנט, הבנתי שהבחירה הכי טובה היא 014, בזק בינלאומי, (וגם כרגע אני מחובר דרך 014 ואין לי תלונות, חוץ מפינגים קצת גבוהים במשחקי רשת) אבל צריך לקחת הכל בחשבון אנ…
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, ברשותי ראוטר LEVEL ONE WBR 3408. לאחרונה ניסיתי לעשות לו שדרוג קושחה, אך זה לא צלח, משום מה. חששתי שהכשל הזה עלול לקרות משום שאין סיסמא מוגדרת לראוטר (בדף השדרוג ישנן שתי תיבות טקסט - אחת לסיסמא והשנייה לנתיב קובץ השדרוג. מאחר ולא היתה לי סיסמא, השארת אותה ריקה) - ולכן נאותתי ליצור לו אחת. כעת, כשאני מנסה לערוך את ההגדרות שלו - הראוטר דורש שם משתמש (אותו לא ביקש להגדיר במעמד יצירת הסיסמא) - ואותו אני לא יודע. ניסיתי להקליד את שם ברירת המחדל (admin), את שם המחשב, את שם חשבון האינטרנט ואלה לא צלחו. כלומר, שינוי בהגדרות אינו אפשרי יותר, על כן - ברצוני לאתחל את הנתב (אלא אם כן, כמובן, למישהו פה יש המלצה כיצד אוכל לעקוף את הבעיה הנ"ל). את הראוטר בתחילתו הגדיר טכנאי - ואנ…
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן, ככה, היום יש לי נתב אלחוטי TL-WR841N שנמצא מחוץ לבית ביחידת דיור. הקליטה בקומה למטה של הבית סבבה לגמרי אבל בקומה השנייה הקליטה לא להיט. עד היום בקומה למעלה היה(ועדיין יש) חיבור קווי שהעברתי עוד לפני עידן האלחוטי ל2 חדרים עם מחשבים נייחים אבל היום עם כל הלפטופים וסמארטפונים יש ביקוש גם לחיבור אלחוטי נורמלי...מה שאני רוצה זה המלצה על נתב אלחוטי שאפשר לחבר אותו בעזרת כבל רשת לנתב המקורי שלי ושהנתב החדש ישמש כ BRIDGE... הנתב הנוסף לא צריך להיות חזק במיוחד(טווח של כ 10 מטרים הכל באותה קומה, מקסימום 2-3 חיבורים במקביל) אבל חייבת להיות לו האפשרות לשמש כ BRIDGE אחרת הוא לא יעזור לי...בדקתי את הנושא עם נתב של בלקין שיש אצלי וזה עובד מצויין. הגדרתי בנתב של הבלקין שימוש כ B…
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
החשמלאי שקבלן השיפוצים עובד איתו העביר CAT6 בכל הדירה ע"מ לרשת אותה, אבל הוא אומר שמישהו צריך להסביר לו כיצד לחבר את הגידים לשקעי התקשורת בכל חדר כדי שה LAN יעבוד, קבלן השיפוצים אמר שיבדוק מי יכול להסביר לו, האם מישהו יודע? יש שרטוט שאפשר להדפיס ולהביא לחשמלאי? אגב, במידה וגם הנושא הבאה קשור לפורום: אני מתכוון לרכוש מסך "60 LED, אבל אני צריך שכבל החשמל שלו יהיו באורך שני מטרים, וזאת כדי שיגיע דרך הצנרת שבקיר, לשקע החשמל שנמצא בצידו השני של הקיר (חדר צמוד). לבקש מחשמלאי שיבצע הארכה של הכבל אפשרי, אבל אני מניח שזה יבטל את האחריות, האם יש פתרון אחר? אולי כבל מאריך שאפשר לחבר אבל שלא תופס נפח ויכול לעבור בקוברה שבקיר? (אולי יש חיבור זכר/נקבה שמתחבר לכבל הקיים ומאריך אותו לא …
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לא יודע בדיוק אם מדובר בניתוקים, אבל האינטרנט שלהם די מעצבן. לעיתים כשאני פותח אתר מסוים הוא פשוט נטען שנה, וכאשר אני נכנס לאתר אחר הוא נפתח ישר.. זה כל פעם קורה באתר אחר ולפעמים לא קורה בכלל.. למה זה ככה? כשהייתי ב-012 לא זכור לי שזה היה..
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי D-LINK 6850U שמתפקד בתור מודם ונתב ואליו מחובר סטרימר וגם TPLINK TL-WR941ND בחיבור קווי שמגדיל את הטווח ומחובר גם הוא לעוד 2 מכשירים בקווי. הייתי בחו"ל תקופה והאינטרנט לא עבד בא טכנאי של בזק החריב לי את כל ההגדרות, לאחר ששיחזרתי את המערכת עם שם שונה אני שם לב שבחיפוש הרשתות עדיין יש את הרשת הקודמת (נעשו מספר ריסטים ל-2 המכשירים) עם זה לא הייתה לי בעיה אבל לפעמים אני יכול להיות מרחק של מטר מהראוטר והוא רושם שאין אינטרנט ככה פתאום. בנוסף, אין לי אינטרנט בסטרימר בזמן האחרון, כלומר הכבל מחובר, יש נורה בסטרימר הוא גם רושם שהוא מחובר אבל בפועל אין אינטרנט אצלו כשבמחשב כן יש. אני רשמתי פה מספר בעיות שלא בטוח שקשורות אבל אני שוקל להחליף את הציוד ב…
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הראוטר של בזק היתקלקל לי ואני החלטתי גם ביגלל שיצא חוק חדש שיכולים למכור לי מודם וראוטר בכל רשת ולא חייב בזק וגם כי הראוטר של בזק לא משהו את הראוטר הזה https://ksp.co.il/?select=.263..264..2141.&kg=&list=1&sort=2&glist=1&uin=39031&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0&intersect=&rintersect=&store_real=8 יצויין שהלכתי עליו רק ביגלל המחיר (יקר יותר טוב יותר) האם נכון עשיתי?
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם! יש לי בבית Yes עם מתאמי ה-VOD. המצב הוא כזה: בסלון יש נתב של בזק שמחובר ישירות לקו הטלפון. שער ברירת המחדל שם הוא 10.0.0.138 ב-2 חדרים נוספים בבית יש 2 נתבים אחרים, של TP-LINK שהכתובת שלהם הינם 192.138.0.1 ו192.138.1.1, בהתאמה. הכל עובד מצויין! יש כמה רשתות אלחוטיות בבית וכולן עובדות מצויין. למעט בעיה אחת קטנה. אם אני מחובר לרשת אחרת שהיא לא הראשית אני מצליח להגיע לממשק ניהול של הנתב. כלומר, אם אני באחד החדרים ולא מחובר לראוטר הראשי בסלון ואני מקיש 10.0.0.138 אני מצליח לראות את ממשק הניהול של הנתב של בזק. באחד החדרים יש מחשב-שרת שמחובר ישירות לראוטר. כתובת ה-IP שלו היא 192.168.0.108 הבעיה, שאין אפשרות לגשת אליו …
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם! מותקן אצלי מגדיל טווח קליטת ויי פיי Wifi Repeater (בתמונה המצורפת) ועד עכשיו נהניתי מחיבור אינטרנט מצויין בכל חלקי הבית ללא ניתוקים. היום גיליתי פתאום שהחיבור שלי לרשת של ה-Repeater מנותק (מופיע סימן הקשת של הויי פיי ולידו סימן קריאה), ומסרב להתחבר מחדש. ניתקתי את המכשיר מהחשמל וחיברתי בחזרה, ומיד חזר חיבור האינטרנט, מהיר ותקין - אבל למשך 2 דקות בקושי, ושוב הופיע סימן הקריאה. גם בניסיון חוזר זה קרה, וגם כשכיביתי את הנתב והדלקתי אותו מחדש. גם כשאני עומדת עם הסלולארי ממש ליד ה-Repeater, אין חיבור! אני לא יודעת אם זה קשור, אבל אתמול בערב כשגלשתי מהמחשב, פתאום התנתק לי האינטרנט, וגם הדלקה מחודשת של הנתב לא עזרה, אלא רק כשאתחלתי את המחשב, גם הנתב הסתדר ו…
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם. כיום אני על תשתית של הוט כחלק מטריפל (320 ש"ח בחודש) הספק שלי כיום הוא בזק בין לאומי, שאומרים שבסוף החודש המחיר יעלה ל50 ש"ח עבור 100 מגה, ולכן אני מחפש להחליפם. עד כמה ששמעתי hot.net מציעים ב20 ש"ח בחודש 200 מגה. המחיר זהה אצל fast. אך אני מחפש משהו יציב איכותי ומומלץ לא חתול בשק. רציתי לשמוע ממכם מה כדאי ומה הבחירה האיכותית ביותר! תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, חשבתי להביא את הראוטר הבא מארה"ב: http://www.bestbuy.com/site/belkin-ac750-dual-band-wireless-ac-router-with-4-port-ethernet-switch/7478383.p?id=1218847153051&skuId=7478383&st=ac%20router&cp=2&lp=15 חשובה לי התמיכה ב AC. האם נשמע לכם טוב?
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן רבותי. בקצרה, נסיון פתיחת הום גרופ בין שני מחשבים על הרשת האלחוטית של הנתב מסתיימת ביתר קלות באשף. הבעיה כאשר אני מנסה לקשר מחשב המחובר דרך חוט לאותו ראוטר, עם מחשב נייד המחובר לרשת האלחוטית של הראוטר. מהי הסיבה הנפוצה ביותר לאי היכולת של האשף למצוא רשתות בין סוגי חיבור שונים? אם צריך לשנות הגדרות בנתב (נטגיר בזק 5גהץ) מהן בדיוק ? תודה !
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בקומה השנייה שלי בבית ישנו שקע לחיבור אינטרנט, מה שמתאים למכשירים בחיבור הקווי, אך בחיבור האלחוטי העוצמה חלשה כי הראוטר נמצה בקומה התחתונה, איזה מוצר אני צריך ? 1. כזה שאוכל לחבר אותו מהשקע בקיר וייתן לי קליטה אלוטית 2. אופציה שנייה רפיטר פשוט שיגדיל לי את העוצמה מבלי לחבר אותו לקיר מה עדיף ?
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
יש גם סוג טלפון שאינו שייך לי וכתובת IP שיניתי סיסמא מה עוד ניתן לעשות במקרה זה? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
- 2 followers
-
-
גם אני מחובר דרך אקוואנט ... יש לי איזה בעיה , אני מוריד מקאזה ומאיי-מש במהירות שגורמת למודם חיוג 56K להראות טיל בליסטי ליד המודם ADSL שלי . אז ככה , השאלות שלי : 1. אקוואנט חוסמת לי את רוחב הפס לתוכנות כמו קאזה וכל מיני כאלה ? מכל מיני אתרי אינטרנט מעפנים אני מוריד בפול-ספיד ... 2. אם זו לא אקוואנט - למה המהירות כזו זנותית ?!?! 3. אהה ! גם דרך MIRC יש את אותה בעייה !!! 4. ניתן לעקוף את העניין ע"י פרוקסי ? יש הצעות ? 5. יש לי מודם ALCATEL HOME - איך אני משדרג אותו ?
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מודם ECI 312+ ויש לי 3 מחשבים בבית, אני רוצה להגדיר אותו בתור ראוטר ולחבר אותו לסוויצ'. הבעיה היא שאני לא ממש מצליח לעשות את זה. אני צריך להגדיר אותו בתור DHCP? ומה ההגדרות שאני צריך להגדיר? תודה מראש לכולם
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
שלום אני צריך להתקין modem Terayon TJ 715 X, שזה לא הבעיה. מה שאני לא יודע זה ההתקנת הRouter e Level One FBR 1405 TX 1 Port Broadband Router W/4 LAN Port . אין לי מושג איך להתקין אותו ש3 מחשבים יעבדו ביחד באינטרנת. אין לי ספר הוראות. מישהו יכול להזביר לי איך להתקין, שלב שלב? אתם יודעים לפי המודם, אבל אני רוצה לומר שזה זה אינטרנט כבלים תודה
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום. אז ככה קניתי לפני כמה ימים ראוטר אלחוטי TP-Link TL-WR841ND ושמתי במחשב בממ"ד כרטיס רשת TL-WN650G חיברתי הכל החלפתי את האנטנות שמגיעות באנטנות 7 DBI עכשיו זה עומד על 2-3 קווים של קליטה הבנתי שDBI יעזור בתור קולט זאת אומרת שהקליטה תעלה ככל שDBI גבוה יותר אני צודק? אם כן אני צריך לשים כרטיס רשת עם DBI גבוה נכון? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-