עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום התמיכה של אדימקס הציעה לי להחליף את הנתב הדפוק שיש לי BR-6215SRg בנתב פחות טוב BR-6204Wgb הנתב הנוכחי מאבד את האינטרנט האלחוטי כל כמה שעות, כאשר האינטרנט החוטי ממשיך לפעול. אני רוצה לפתור את הבעיה הזו אבל בחיפוש בפורום מצאתי תלונה זהה על הנתב שמציעים לי. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=456034.0 מצד שני המליצו על הנתב 6204 פה בפורום. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=400572.0 כמובן שאין טעם לעבור לנתב נחות בלי לפתור את הבעיה של הניתוקים. האם שווה לנסות נתב edimax BR-6204Wgb לאחר נסיון רע עם BR-6215SRg ? תודה יהודה

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. שלום לכולם, אני מנוי של בזק בינלאומי במהירות 30 מגה עם PRIVATE BOX, הPB מחובר למודם של בזק VDSL של חב' DLINK כשהמודם של בזק במצב של BRIDGED ויש לי גם קו VOB שלהם. המוצר של בזק בינלאומי לא רע חוץ מכאשר אני מבצע סטרימינג מהמחשב לאקסטרימר שלי אני סובל מהמון המון קיטועים. החלפתי מיליון פעם את התדר, הזזתי את הראוטר (הוא בכל מקרה יושב במרחק של בקושי 3-4 מ' מהמחשב והPB). ניסיתי לדבר עם בזק בינלאומי שיתנו לו את הפורטים שלו ואני אפתח אותם בנתב שלי וכך הPB יהיה מאחורי המודם של בזק אבל הם מסרבים בתוקף לעשות זאת. אם אני שם את המודם של בזק לפני הנתב של בזק בינלאומי - PB - אני לא יכול להשתמש בשירותי הטלפון שלהם כיוון שאין לי את הפורטים שהוא משתמש. הפיתרון היחידי של בב"ל הוא שאני אחליף …

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. היי :'( חברה יש לי בבית רשת חוטית ואלחוטית ואני במהירות של 7MB ובזמן האחרון אני חושב שמשהו ניצל את הקו אינטרנט שלי! הכל זז לאט בכל המחשבים יש תוכנה פשוטה שיכולה להראות לי מי גולש בזמן אמת וכמה הוא מנצל את רוחב הפס שלי? ואולי אפשר להגביל לכל מחשב את ההגבלה שלו? אני עם ראוטר D-LINK DIR300 ללא סיסמה (אני יודע שזה טיפשי).. :'(

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by Nirel,

שלום, יש לי שאלה עקרונית שהציקה לי הורדתי VMWARE והתקנתי windows server 2012 R2. כאשר נכנסתי לעמודת "All Servers" ראיתי שהIP של השרת הינו 192.168.141.128 וגם הבחנתי שיש לי אינטרנט. נכנסתי לCMD הרצתי פקודת IPCONFIG /ALL וראיתי שהdefual gateway הוא 192.168.141.2 (כביכול הראוטר) נכנסתי לאינטרנט דרך VMWARE ויש לי אינטרנט כרגיל השאלות שלי הן כאלו: הIP של הראוטר שלי הוא 10.0.0.138 ושל המחשבים שלי בבית גם על 10.0.0.... 1)אני יודע שכאשר מחשב מנסה להתחבר לאינטרנט הוא ניגש לראוטר לפי הIP שכתוב לו ומשם מקבל את המידע. אז איך יכול להיות שהוא מקבל את המידע מראוטר לפי IP שלא קיים? 2)לאחר מכן הרצתי PING ל10.0.0.138 וגם למחשבים שלי ולכולם הפינג עבר וחזר, כלומר יש תקשורת. אך אני יודע שכאשר…

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by srulikg,

עומדים להתקין לי את ה-VOD של yes. אני משתמש הרבה בביטורנט. שניהם יפריעו אחד לשני? כמה רוחב פס מנצל ה-VOD?

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by GGGG,

איזה ראוטר מתאים לבית גדול?? עכשיו יש ליdlink w9980 והוא לא מגיע לקומה השנייה בבית.

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  7. Started by watch out,

שלום שאני מנסה להפעיל סרטים ב youtube לפעמים צריך לבצע כמה פעמים reload בשביל שיוצג הסרט, ולפעמים הם בכלל לא עולים ספק 012 תשתית הוט עצות/ הערות יתקבלו בברכה מה אפשר לעשות לתקן את הבעיה גם תמונות לוקח הרבה זמן שהן עולות

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. שלום, אני רוצה להשתמש באינטרנט הביתי שלי עבור הטלפון. אני לא רוצה לפתוח WIFI אלא לחבר את הטלפון למחשב באמצעות כבל USB ולגלוש, האם זה אפשרי?

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. היי יש לי ראותר של Realtek RTL8139/810x Family Fast Ethernet NIC אני לא מצליח להכנס להגדרות של הראוטר. אני מנסה להכניס את כתובת ה- getway כפי שתמיד היתה 10.0.0.138 אך ללא הצלחה. כשנכנסתי לבדוק את כתובת ה-getway שוב ראיתי כתובת 10.100.101.1 הכנסתי את הכתובת הזו לדפדפן ושוב...ללא הצלחה!!! הדפדפן מבצע חיפוש בגוגל של הכתובת במקום להכנס לי אל הגדרות הראוטר. מחקתי את הדרייבר והתקנתי מחדש...וכלום לא עוזר אשמח לקבל עזרה בעניין תודה

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by nitayc1,

שלום. השבוע קניתי כ.רשת אלחוטי של אדימקס מדגם EW-7128g ולצערי על הפנים. האינטרנט מפסיק לעבוד אחרי דקה שתיים למרות שהוא מסמל שהכל מחובר כמו שצריך עם קליטה של 100% ואין אפשרות להתחבר שוב עד שעושים ריסטרט למחשב אבל אז שוב פעם זה קורה. גם כשהתקנתי את הדרייבר המעודכן מאתר היצרן הבעיה לא נפתרה. יש לי ראוטר של 3com מדגם:3CRWER100-75 דרך אגב - הווינדווס שבו מותקן הכרטיס זה Windows XP SP3 מקווה שיתנו לי להחזיר אותו אחרי שהשתמשתי בו, בכל מקרה אשמח לעזרה בעניין. תודה! 8)

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by nik55,

הי קניתי מחשב נייח עם חלונות 7 64 ביט..שאני מנסה להתחבר לרשת ,לראוטר אסוס 604 , עם כבל , המחשב לא מזהה את הרשת..בבזק טוענים שהראוטר תקין...ניסיתי להתחבר לראוטר אחר אצל חבר התחבר ללא בעיה...אם נצא מתוך הנחה שהבעיה היא בכבל תיקשורת האם יש מצב שדרוש כבל מיוחד רק עבור אסוס? כי ניסיתי עם אותו כבל להתחבר אצל חבר עם ראוטר אחר והצליח אבל לאסוס לא מצליח...אגב כרטיס הרשת במחשב תקין לחלוטין... לוח האם שלי אגב הוא גיגהבייט MA78LMT-S2 UVRealtek 8111D/E chip (10/100/1000 Mbit) זה הציפ שבא עם הלוח עזרה?

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by hararim,

האם באמת יש הבדלים משמעותיים בין התשתית של 2 החברות?

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by elis02,

שלום, קניתי ראוטר TP-LINK TL-WR841N ואני מעוניין לחבר אותו לאוניברסיטה בתקן של 802.1x. ככה אני מחבר את המחשב הנייד שלי. במחשב הנייד אני פשוט מחבר אותו בכבל לנקודת רשת כאשר הגדרתי את הכתובת של הסרבר וגם יש לי שם משתמש וססמא של האוניברסיטה שאני יכול להתחבר. מישהו יודע איך אפשר לעשות את זה? אם יש מדריך מסודר אשמח גם.

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by rafi_d,

גולשי הפורום כאן, שמנוים בנטוויז'ן וודאי יגלו עניין בבדיקה הארוכה שביצעתי כדי "למפות" את שעות הגבלת המהירות שלהם אצלי. כל התוצאות בPDF שהעליתי כאן: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=20&MessageId=145374345 בדיקות ארוכות ומייגעות שלי על פני מספר ימים ברשת BitTorrent מעידות בבירור שאצלי הם מגבילים קשות את המהירות מהצהריים ועד אחרי חצות. פרוט ושעות מדוייקות - תוכלו לראות בגרפים שצירפתי. שיהיה לכולם חג שמח ומהיר יותר!

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. האתר שלהם: http://www.consumers.org.il/show_item.asp?levelid=47901 אימייל שלהם(שרשום באתר): moatza@consumers.org.il האימייל ששלחתי להם: שלום רב, אני רוצה להתלונן על ספק האינטרנט שלי 012 וספק האינטרנט של ברק-נטויז'ן שמשקר על הצרכנים בנוגע לאינטרנט שהם מקבלים בזמן האחרון התחילה להיות הגבלה על מהירות הורדה שלא בדרך HTTP אלא בשיתוף קבצים בתוכנות כגון: אימיול וביטורנט אשר מורידות לאט במהירות פי 4 פחות ממה שאני אמור לקבל אני מחובר ל012 במהירות של 1.5/512 דרך הוט ואני לקוח ותיק שלהם שהיה מרוצה, עד יום שבת הייתי מוריד מהביטורנט על המקסימום 185KB (אני מוריד מאתרים פרטיים מהירים) ופתאום ביום שבת האחרון 9/6 המהירות צנחה בביטורנט ל 60KB-40KB לא עובר את ה 100KB וזה לא קשור כמה קבצים ש…

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. הבנתי שאם יש לי ראוטר אני יכול לפצל את המהירויות של כל מחשב בבית אני רוצה לתת לאח שלי 30% ולי 70% מהמהירות כי תמיד במשחקי אינטרנט הוא עושים לי פינג גבוה אז אני רוצה שזה לא יפריע לי שהוא נכנס לקאזה וכאלה יש אולי מדריך לעשות את זה?

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. אהלן, יש לי כרגע ראוטר D-LINK של בזק 6740U קיבלתי אותו ברגע ששדרגתי ל 100 מגה. החלטתי להזמין ראוטר מאיביי אחרי שבדקתי כמה דברים והדבר היחיד שחסר לי זה מודם. השאלה אם אני חייב את הראוטר של ה D-LINK 6740U של ה 100MB כמודם או שאני יכול להשתמש בראוטר הקודם שהיה לי ב 10MB ולהשתמש בו כמודם? ולהחזיר להם את ה D-LINK 6740 כדי לקבל זיכוי. תודה.

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. שלום יש לי בעיה בגלישה באייפון דרך wifi כאשר המחשב כבוי ואני קרוב מאוד לראוטר והוא לא טוען לי שום את הדפדפן של הספארי בקושי ויש לי ראוטר מדגם (שהוא שייך לבזק בינלאומי ) http://www.bezeq.co.il/Internet/wireless-network/Pages/N-Router.aspx תוכלו להגיד לי מה הבעיה ? תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by samii,

שלום לכולם - אני חדש כאן. יש לי בקר שפותח את הדלת ומחובר בTCPIP למחשב. עד היום הוא תיפקד נהדר. עכשיו שמתי עוד אחד שיפתח לי דלת רחוקה - מכיון שהמרחק הוא עצום (כבל באורך 250 מטר) ולמרות שזה CAT7 זה "גדול" על כבל לא אופטי, אז חברתי כל 70 מטר SWITCH. (ככה אני יכול לחבר עוד דברים בדרך...) עכשיו מה שקורה זה שאני שולח פינגים - לפעמים זה עובד - לפעמים לא. גם לקרוב ביותר. מישהו יכול לעזור לי? הבקר עובד על 10 מגה, הסוויץ הוא 10\100 והוא של חברת infosmart , לא מנוהל - מישהו מכיר?

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by loopsteron,

שלום לכולם. התקנתי לחבר שלי את הנתב הזה לפני כחודש עם מודם כבלים. הגדרתי הכל כמו במדריך ב - PPTP. במשך חודש ימים לא הייתה בעיה והוא גלש באינטרנט יופי (הספק הוא אינטרנט זהב). היום הפסיק לגלוש. לא מצליח לגלוש. בדקתי בחלון הסטטוס בנתב - הוא מקבל כתובת חוקית,שער ו DNS מאינטרנט זהב והכל נראה כשורה. יותר מזה לחצתי על התנתק ואמרתי לנתב להתחבר שוב. בחלון הסטטוס של הנתב שוב מוצגים כל הנתונים (הפעם שונים) והכל נראה תקין מבחינת החיבור לספק. התומך באינטרנט זהב אומר שרואה את הנתב מחובר. המצב הוא כזה: אין אפשרות להוציא פינגים מהמחשב החוצה לאינטרנט. יש פינג לנתב. בטרייס לאינטרנט הטרייס נעצר בנתב. המחשב , הנתב והמודם אותחלו ועדיין אותה בעיה. מה יכולה להיות הסיבה לבעיה? מדוע הנתב אינו מוצ…

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. התקן החדש תוכנן על מנת לאפשר מהירות ביניים, בין 1Gbps ל-10Gbps, מבלי שהמשתמש יצטרך להחליף את כבלי ה-CAT5E ו-CAT6 שברשותו לכבלי CAT6A ו-CAT7. http://www.netcheif.com/blog/?p=6853

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by progame,

היי, אני צריך המלצה ל Seedbox. אני מוריד ומשתף טורנטים מ tracker פרטי ולוקח לי המון זמן להשיג ratio שמספיק בשביל להוריד טורנט חדש. על איזה אתם ממליצים מניסיונכם? תודה מראש,

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by efee123,

היי, בזק השיקו לאחרונה ראוטר ac של dlink (הדגם בכותרת). ביום שישי האחרון לקחתי אותו והוא מאז גיל הזמן עושה ריסטים רנדומלים או כאשר מנסים לגשת אליו באיזושהי צורה (לדוגמה להגדרות קשוחה שלו, התחברות מכשיר חדש לרשת האלחוטית וכו). רציתי לדעת האם מישהו נוסף נתקל בתקלה דומה או אחרת עם הנתב הנ"ל. כרגע לפי מיטב הבנתי אין קשוחה אחרת שניתן לעדכן (חדשה או ישנה יותר). כנראה שהראשון אלך להחליף את הראוטר אבל חשוב לי לדעת שיש משתמשים שהמכשיר עובד להם בצורה תקינה וזו לא תקלה גורפת. תודה.

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  24. שלום, לאחרונה רכשתי את הנתב הנ"ל, ולא הצלחתי להתחבר לאינטרנט בעזרתו. ניסיתי להתקין את Tomato (בהצלחה) אך בכל זאת הנתב לא התחבר על L2TP. מישהו הצליח להתחבר דרכו לאינטרנט בכבלים ?

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. שלום, בהמשך לת'רד הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=317061.msg2757289#msg2757289 החלטתי להחליף את המודם הנוכחי שלי(ALE 130 USB) למודם רשת. הניתוקים בלתי נסבלים, אמנם נפתרה הבעיה של הווינדוס עם השגיאה של הגנטיק הזאת, אבל עדיין יש התנתקויות אחרי כמה שעות, כשזה מתנתק, אי אפשר להתחבר שוב, חייב אבל חייב להפעיל מחדש את המחשב, ורק אז אפשר להתחבר. יש את השגיאה 678 הזאת, בעיה עם סינכרון של המודם או משהו, ודווקא שתי הלידים דלוקים גם שהאינטרנט מתנתק. אני חושב שבגלל שהגדלתי ל5 מגה, המודם הזה כבר לא מצליח לתמוך בזה כמו שצריך, הוא לא עומד בזה, ושנית שמעתי שיש בעיות עם מודמי USB למינהם לכן ההייתי רוצה שתמליצו לי בבקשה על מודם רשת טוב , שאוכל דרכו גם לצאת עם כבל רשת מוצל…

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים