רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,515 דיונים בפורום זה
-
ישנה בעיה של LEASE TIME של כ--שעה ופשוט הרואטר מתנתק ולא מתחבר.. עכשיו אחד מכם ייעץ לי לעבור לקשוחה של TOMATO ועדיין זה לא פתר לי את הבעיה. מידי פעם איכשהו (לא יודע איך) הוא מצליח לעשות 7 ימים בלי לשנות את האי פי או להתנתק.. עכשיו השאלה היא איפה הבעיה נעוצה? בספק (אקספון) או תשתית (HOT) זה משגע אותי כל העניין הזה אולי איכשהו להגדיר אי פי סטטי למודם שלי? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי לפני כמה ימים שידרגתי ל 15 מגה.. ל המחשבים האחרים בבית (כולל סמארטפון) גולשים ב 15 מגה במחשב שלי (עם לוח Z77-D3H) מחובר בכבל הוא מגביל אותי ל 10 מגה , בהתחלה הוא בא להתחבר ל 100 MBPS FULL DUPLEX אבל אחרי זה לא מצליח ונותן 10.. ניסיתי להגדיר ידנית , לא מצליח (לא מתחבר) ניסיתי להגדיר 1 גיג'ה דופלקס (נותן לי 10 מגה) ניסיתי להחליף כבל ל CAT גבוה יותר (נותן לי 10 מגה) ניסיתי לשנות הגדרות MTU (לא עובד..) ניסיתי דרייברים אחרים מכל מיני גרסאות (נותן לי 10 מגה) פירמטתי מחשב , עידכנתי BIOS (לא עזר..) משהו מגביל אותי עם הגישה , אשמח לדעת אם מישהו יכול לעזור. עם כ.רשת אלחוטי נותן לי דופלקס של 54 מגה והוא מנצל את כל ה 15 מגה אבל אני רוצה להתחבר חוטי.. האם יש משהו נוסף שניתן לעשות…
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום חברים. יש לי רשת ביתית כאשר שני מחשבים מחוברים לנתב המחשב הראשי שלי מחובר באופן ישיר לנתב והמחשב בחדר השני מחובר עם כרטיס רשת אלחוטי במחשב הראשי כמעט הכל תקין אינטרנט הורדות וכולי. אבל שאני מנסה לעשות פינג לאתרים כמו תפוז ופייסבוק אין תגובה במחשב השני הרוב עובד אבל אתרים כמו תפוז ופייסבוק שהחליטו למשל שהם מסרבים לעלות גם פינג לאתרים האלה לא עובד. השאלה שלי אולי הבעיה בכיוון DNS שלי. היכן צריך לכוון אותו? בנתב? בהגדרת חיבור ב Windows? ובכלל מישהו נתקל פעם במשהו כזה? נ.ב הנתב שלי זה Edimax BR-6204WG מודה לכל העוזרים
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני משתמש הרבה בpcanywhre עכשיו יש לי בעיה כאשר אני מתקשר עם מישהו דרך הרשת (חינם ) אני צריך את כתובת הip שלו אך היא משתנה בכל פעם שהוא מתחבר לאינטרנט כיצד אפשר לשמור על הכתובת בכל חיבור וחיבור
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום רב: ברצוני לדעת מה זה בדיוק טרמינל סרבר ? כמו כן היכן יש מדריך להסבר מפורט לביצוע טרמינל סרבר ? מודה לכולם על העזרה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
פעם אני ההייתי מחובר בחברת אקווהנט והחיבור שלהם לעולם היה איטי רצח. לכן חודשיים שהייתי מחובר אליהם התנתקתי ועברתי לחברת אקטקום שהיא מצוינת ושמעתי מכמה גורמים שהחברה השתפרה ומהירות ההורדה מן העולם השתפרה מאוד רציתי לדעת אם יש בקהילה פה כמה משתמשים בחברת אקווהנט ושיתנו לי מידע אודות השירות של החברה בתודה ארז בויום
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני מתחבר ע"י חייגן ולאחרונה מופיעה לי ההודעה הזאת: http://i.imgur.com/p7Zkl.png מה יכולה הסיבה לכך? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
עברתי מויהדוס XP לוינדוס 7 המחשב לא מזהה thompson tcm425 שמחובר דרך הוט הורדתי את הדרייבר מהוט ואפילו אחרי שאני כביכול מצליח להגרום לויהדוס לזהות עדיין לא נוצר חיבור לאינטרנט מישהו יודע לגבי המודם הזה ווינדוס 7 זה לא המחשב בבית שלי אלא מחשב אחר במשפחה מרגיש כאילו אני אצטרך להתקשר להוט ויגידו לי שהמודם הזה לא מתאים עם וינדוס 7 אבל אני מנחש
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן חברים, יש לי ממיר FIBERBOX של הוט שאליו מחובר ראוטר שמפצל לכמה מחשבים, לא נרחיב יותר מידי - הכבל רשת השני פשוט קצר מידי ולא מגיע לממיר של הוט אז יש בדרך ראוטר. נגיע לשורש הבעיה, כאשר המחשב הראשי מחובר ישירות להוט ניתן למצוא במכשירים (לדוגמא בעזרת מנהל קבצים באנדרואיד) את הרשת הביתית (כלומר שיתוף הקבצים). אך כאשר הראוטר נכנס הרשת "נעלמת". האם זה משהו בהגדרות הראוטר? האם ניתן "להעלים" אותו כאילו לא קיים והמחשבים לא יתייחסו אליו? להוט ולראוטר יש כתובות אחרות לניהול , האלחוטי בראוטר מנותק, השימוש בו הוא כמין מפצל. אשמח אם מישהו ידע מה הפתרון לבעיה זו.
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
הי אני רוצה לקנות נתב אלחוטי בתקן 300mbp/s n כניסות חוטיות (לא אכפת לי אם זה usb או כניסות רשת רגילות) קליטה בבית לא קומות וללא ממד בונוס הוא שהכניסות החוטיות יהיו 1G אבל לא נראה לי שחייב מינמום מחיר אבל שלא יעשה בעיות אם הייתי יודעת איזה חברות טובות (חוץ מlinksys) הייתי יכולה לבחור בעצמי זה המידע שחסר לי אשמח להצעות
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי אפשר המלצה על מודם לחיבור ADSL2 שזה 8 מיגה נראה שיש 3 שווים אלקטל 516 אזתך 600E דיאמונד C50 למי יש אותו ? הכי חשוב שכל פעם שאני מנתנתק ומתחבר מהחייגן זה ישנה לי את ה IP
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום , אשמח אם תוכלו לענות לי מספר שאלות לפי מהבנתי רשת VPN זה רשת וירטואלית כלומר שכל אחד יכול להקים אותו במחשב שלו האישי ולשתף אותו עם חברים שלי בכדי להעביר קבצים ביניהם או לשחק במשחק רשת משותף חשוב לי לדעת אם זה נכון במידה ולא תתקנו אותי עכשיו הבנתי שיש הקשר בסרבר 2008 עם רשת VPN אני רוצה לדעת איך זה קשור VPN סרבר 2008 בנוסף רציתי לדעת משהו למבינים עומק ברשתות בלבד .! אני לא מצליח לחבר משהו בראש אומרים שsebnet mask זה סוג של איפי שעוזר למנהל הרשת לדעת באיזה רשת הוא שייך, עכשיו סבבה אני יודע מה זה sebnet mask 255.0.0.0 ויש עוד קלאסיים שאני מכיר A-B-C- אבל השאלה שלי היא איך לעזעזל אני אמור לדעת איזה רשת שייך ? לפי חישוב בינארי ? לפי מה ? אני מקווה שהבנתם אותי !! כן …
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני חושב ללכת ללמוד ניהול רשתות ורציתי לדעת אם זה כדאי לי ללמוד את זה . כי אני רוצה לעבוד בזה אחרי הקורס , למה אני שואל . כדי לדעת אם יש בזה עבודה. אשמח להמלצה ממנהלי האתר וגולשי האתר. [br]פורסם בתאריך: 16.05.2010 בשעה 18:49:28 שכחתי לציין שזה קורס שניקרא MCITP של Microsoft.אשמח לקבל עזרה בנושא.
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום. השבוע קניתי כ.רשת אלחוטי של אדימקס מדגם EW-7128g ולצערי על הפנים. האינטרנט מפסיק לעבוד אחרי דקה שתיים למרות שהוא מסמל שהכל מחובר כמו שצריך עם קליטה של 100% ואין אפשרות להתחבר שוב עד שעושים ריסטרט למחשב אבל אז שוב פעם זה קורה. גם כשהתקנתי את הדרייבר המעודכן מאתר היצרן הבעיה לא נפתרה. יש לי ראוטר של 3com מדגם:3CRWER100-75 דרך אגב - הווינדווס שבו מותקן הכרטיס זה Windows XP SP3 מקווה שיתנו לי להחזיר אותו אחרי שהשתמשתי בו, בכל מקרה אשמח לעזרה בעניין. תודה! 8)
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לפני כמה ימים התחיל להיות לי בעיות שאני לא יכול להכנס לפורום של גימר ולאתר VGAMES ועוד כמה אתרים (כשאני נכנס לאתר זה טוען וכתוב בוצע ולא קורה כלום דף לבן) אז לכל מי שיש בזק שיכנס רגע ויבדוק עם האתר הזה פועל : http://www.vgames.co.il הפילו התקנתי דפדפן חדש זה לא עזר. אז אם האתר פועל לכם תגידו ותעזרו לי בבקשה ועם לא פועל אז תודה.
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום שאני מבצע בדיקת מהירות דרך speed test אני אף פעם לא מקבל את המהירות אינטרנט שיש לי אלא פעם נגיד 50 ומשו ופעם אחרת 70 ומשו אבל שאני בודק מהירות דרך האתר של בזק הוא מראה לי את המהירות שאמורה להיות 100mb עכשיו האם זה הגיוני שהספיד טסט טועה לגביי המהירות אינטרנט ? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי ראוטר של EDIMAX BR6504N וקניתי ראוטר נוסף LINKSYS WRT54GL חיברתי את שניהם בעמצאות קבל בשני קצוות הבית. הגדרתי אותם כראוי לעבודה ב AP כולל ההגדרות ה WDS כלומר ה MAC אחד של השני ואני לא מצליח להעביר את הגדרות ההבטחה מאחד לשני אני מעוניין להגיע למצב בוא שניהם יעבדו על אותו SSID כולל אותם הגדרות הבטחה והדילוג בין ראוטר לראוטר יהיה ללא צורך בחיבור וניתוק מחדש! האם זה אפשרי בכלל ? והאם AP שאפשר לקנות כמו אלה של EDIMAX עושים זאת אוטומטית ? תודה מראש - ספיציפית אליך NetCheif - האתר + המדריכים בוא מעולים !
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אחותי קונה מחשב ועכשיו יש לנו מודם אחד מחובר לUSB עכשיו אני יצתרך ראוטר חשבתי על D-LINK משהו בסביבות ה300 - 250 ש"ח ושיהיה טוב אתם יכולים להמליץ לי ? ואיך זה מתחבר הדיוק וזה בבקשה? תודה לעוזרים!
-
- 25 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, לראשונה אני רואה הודעה כזאתי... התקנתי לפני יום יומיים Avast והוא מציג לי שגיאה כזאת: http://screencast.com/t/xM2mVeFc נשמע הגיוני ? איך מטפלים אם הראוטר שלי הוא HOTBOX ?
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם לחבר שלי יש בעיה וקיוותי שתוכלו לעזור לו יש לי בעיה במחשב כשאני מנסה לשלוח קובץ (לא משנה איזה גודל) אז זה מתחיל לשלוח לי אותו (לא משנה באיזו תוכנה) ואז מהירות השליחה יורדת לאפס וזה מפסיק (זה מתחיל לשלוח ב- 3kb ככה) עכשיו דיברתי עם בזק וגם עם הספק והם אמרו לי שהכל תקין עם הקו אז חיברתי את המודם אצל חבר וזה באמת תקין (שולח טוב) אז עם מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה בבקשה שיעזור לי... (יכול להיות שזה משהו בהגדרות של המחשב ) יש לי: windows Me (english) 0.5mb אינטרנט אקספלורר גרסא 5.5 המודם מחובר דרך USB. והוא הוריד את הדרייברים הכי חדשים ספק אינטרנט בזק בינלאומי ובזק.. תודה לכל העוזרים!
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש ברשותי ראוטר אדימקס BR-6504N (ראוטר ראשי) שהוא הראוטר הראשי שאליו מחובר המדם, אני מעוניין להגדיל את הטווח תוך שימוש באופציית WDS שיש בראוטר, לשם כך אני משתמש בראוטר אלחוטי נוסף של אדימקס שיש לי- BR-6204WG (ראוטר משני) להלן פירוט השלבים שעשיתי ע"פ המדריך באתר NETCHEIF: בראוטר המשני בחרתי אופציה של WDS , שיניתי את שמו (SSID), וקבעתי את ערץ השידור, רשמתי את כתובת ה MAC של הראוטר הראשי. בראוטר הראשי בחרתי אופציה של WDS , שיניתי את שמו (SSID)לשם שונה מהראוטר המשני, וקבעתי את ערץ השידור( זהה לראוטר המשני), רשמתי את כתובת ה MAC של הראוטר המשני. לאחר מכן כאשר הראוטרים זיהו זה את זה יכולתי להפעיל רשת אלחוטית מרוחקת, אך החלה לי בעיה כאשר ביצעתי ריסטרט למחשבים,האינטרנט הפסיק לעבו…
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי בעייה מוזרה. ברשת הביתית מחוברים 4 מחשבים, 2 מריצים WIN7 ו2 אחרים WIN8. בכל מחשב יש מספר תיקיות שעשיתי להם שיתוף לקריאה עבור EVERYONE. 2 מחשבי ה7 יכולים לגשת לתקיות בכל המחשבים ברשת. מחשבי ה8 מצליחים לגשת רק לתקיות של אחד ממחשבי ה7. לתקיות ב7 השני אין גישה ממחשבי ה8. רק מה7 הראשון ניתן לגשת. מה צריך לעשות כדי לפתור בעייה כזאת??
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן, רציתי לדעת: 1. האם חיבור בשיטת PPOE ע"י שם משתמש@ספק + סיסמה נחשב כחייגן? (פשוט כזה המובנה בראוטר?) 2. מה דעתכם על הראוטר TL-WDR4300, בעיקר מבחינת אמינות ויציבות לאורך זמן. (עדיף לקנות מאייבורי בגלל קושחא וכו'?) עוד שאלה היא האם הוא מסוגל לפעול בתדר 5GHZ וגם התדר הסטנדרטי בו זמנית? (כך שהסלולארי יוכל לגלוש על תדר ה 5GHZ והמחשב יוכל לגלוש עם המתאם הישן בו זמנית?) 3. האם לדעתכם עדיף בכלל לקנות את ה TD-W8970 שישמש גם כמודם? 4. האם יש אפשרויות טובות יותר מהמוזכרות לעיל בתור נתבים? שמתי עין על ה BR-6475ND. השימוש הוא נתב לכ 12 מכשירים, חשוב מאוד שיהיה יציב ואמין לאורך זמן, ללא ניתוקים פתאומיים לתשתית בזק 100M. אני אשמח אם תהיה יציאת USB.
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הי, יש לי כרטיס רשת PCI אלחוטי של TP-LINK שעובד בתקן N. ראוטר Edimax BR6574n ומודם בזק Aztech 600E האמת שאני סובל מהבעיה הזו כבר הרבה זמן וכבר די נמאס לי. מעבר לכך שפעם בכמה ימים האינטרנט מתנתק בלי סיבה וצריך לנתק את הראוטר ואת המודם ולחבר מחדש, בכל פעם שאני מפעיל את Utorrent ומפעיל את המהירות על המקסימום של 10Mbps - בערך 1MBps, אי אפשר לגלוש כי אתרים לא נטענים, והאינטרנט אפילו מתנתק מעצמו. אני מתאר לעצמי שאחד מהרכיבים לא מסוגל להתמודד עם המהירות. זה קורה גם כשאף מחשב אחר לא מחובר לראוטר. האמרו לי שהראוטרים של Edimax לא ממש מוצלחים בעניין הסיבולת שלהם, יכול להיות שהראוטר דופק לי פה את הכל? אם לדעתכם זה אכן הראוטר, יש למישהו המלצה לראוטר טוב שיחזיק מעמד? עדיף שיהיה בתקן N.…
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
צהריים טובים(: קיבלתי מבזק את הנתב הנ"ל ויש לי איתו כמה בעיות קטנות: לפעמים הוא לא טוען אתרים עד הסוף(לא אתרים ספציפיים) ולעיתים קרובות הוא מסנן על דעת עצמו הודעות במסנג'ר. אגב,זה קורה גם בגלישה חוטית וגם בגלישה אלחוטית(לא יודע אם קשור,אבל ציינתי בכל זאת..) תודה לכל העוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-