עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום אני רוצה לקנות switch אבל אני לא רוצה לקנות זבל אבל לא גם משהו רציני כי זה הולך להיות לשימוש בייתי בין 4 מחשבים!! אני רוצה 8 ports ושלא יהיה יקר. יש לי עד 300 שקל אני לא רוצה לקנות hub כי ברשת שלי תמיד מעוברים קבצים אז אני לא רוצה ירידה במהירות השליחה ראיתי בלמיר את הswitch הזהו רציתי לדעת איך הוא!? תודה מראש ;D

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. שלום, אני בארה"ב לנסיעת עבודה. הבאתי אתי ראוטר Edimax B6114 שעבד אצלי בארץ כבר שנתיים. היום התחברתי לאינטרנט באמצעות המודם Motorola SB5101. זהו מודם כבלים שאינו דורש חייגן. חיבור ישיר עם כבל ethernet למחשב עובד מעולה. אני לא מצליח להגדיר את הנתב שלי כך שיוכל להתחבר למודם. בשיחה עם נציג שירות של ספק האינטרנט נאמר לי להזין כתובת DHCP (נתן לי גם כתובות של שרתי DNS), אבל לא מצאתי אופציה כזאת בממשק של הנתב. האופציות שישנן הן: Dynamic IP, Static IP, PPPoE, PPTP, L2TP (מצורף צילום מסך). מכיוון שספק האינטרנט מספק IP דינמי, ניסיתי פשוט להזין את MAC Address של המודם לתוך האופציה הזאת בממשק, אבל זה לא עבד. יש משהו שאני לא עושה נכון או שהנתב שלי לא מסוגל לעבוד עם המודם? תודה מרא…

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. זה כבל שיוצא מאחד ומתפצל לשניים? פשוט אני רוצה לחבר את הXBOX360 לאינטרנט ואין לי רווטר אלה מודם רגיל עם מקום לADSL אחד. קבל רשת מוצלב זה מה שיפתור לי את הבעיה? אני פשוט צריך איזה שהוא קבל שיתחבר למודם ושממנו יצאו שני קבלים,אחד לכרטיס רשת במחשב ואחד לXBOX. תודה מראש לעונים.

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. אני סובל מבעית ניתוקים תכופים בראוטר האלחוטי שלי WR941ND TPLINK: כל התחנות האלחוטיות מאבדות קשר עם הראוטר בתחנות שמחוברות דרך LAN אין בעיה ויש גלישה כרגיל כלומר חלק ה WIRELESS של הראוטר נכנס ל FREEZE רק RESET פותר את הבעיה אבל לזמן מוגבל עדכנתי FIRMWARE אבל זה לא עזר... ניסיתי להחליף CHANNEL וגם זה לא עזר כיביתי את ה ACCESS POINT – גם זה לא עזר... מה יכולה להיות הסיבה ואיך ניתן לפתור?

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by miki891,

שלום בבית מחובר ברשת 5 מחשבים לראוטר.בניתי אחד מחשבים שלי שרת דומיין. הישתמשתי במחשב רגיל לא שרת.רשמתי פקודה CMD ניפתח חלון שחור דוס. לדוגמא אני רושם פקודה שם האתר שלי Ping www.walla.co.il ואני רואה מספר IP לא בדיוק בשרת דומיין שלי. איך כותבים פקודה לימצוא IP אמיתי לשרת דומיין שלי? לא מצליח להגיע לראות IP אמיתי שלי. מיכאל

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  6. Started by gildoron,

שלום, ברצוני לדעת האם יש דרך להקליט את שידורי הרדיו שמשודרים באינטרנט בצורה כל שהיא?? אם כן איך?? והאם זה חוקי?? בברכה, גיל.

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  7. Started by simplest,

מה זה רייט אדפטיב? תודה מראש

8. Started by MasterDK,

שלום יש לי מכונה עם WIN7 ומכונה עם WINXPSP3 ה XP מתחבר יופי ל WIN7 ברשת לוקלית (לפי איפי לוקלי) לעומת זאת כשאני מנסה לגשת מ WINXP ל WIN7 על ידי חיבור לאיפי החיצוני (של הספק) אני לא מקבל מעבר (שגיאה סטנדרטית של this computer cant connect to the remote computer) הפורט 3389 מועבר מהראוטר לאיפי הלוקלי של המחשב אליו אני מנסה להתחבר. לגבי פירוול יש לי את הסטנדרטי של WIN7 אין לי מושג איך מגדירים אותו כמו שצריך. אשמח לעזרה. תודה!

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by izikd,

היי, אני מעוניין לרכוש סוויץ' שיעבוד במהירות 1Gb. 8 פורטים או 16 פורטים. יש המלצות?

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. שלום, בהמשך לת'רד הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=317061.msg2757289#msg2757289 החלטתי להחליף את המודם הנוכחי שלי(ALE 130 USB) למודם רשת. הניתוקים בלתי נסבלים, אמנם נפתרה הבעיה של הווינדוס עם השגיאה של הגנטיק הזאת, אבל עדיין יש התנתקויות אחרי כמה שעות, כשזה מתנתק, אי אפשר להתחבר שוב, חייב אבל חייב להפעיל מחדש את המחשב, ורק אז אפשר להתחבר. יש את השגיאה 678 הזאת, בעיה עם סינכרון של המודם או משהו, ודווקא שתי הלידים דלוקים גם שהאינטרנט מתנתק. אני חושב שבגלל שהגדלתי ל5 מגה, המודם הזה כבר לא מצליח לתמוך בזה כמו שצריך, הוא לא עומד בזה, ושנית שמעתי שיש בעיות עם מודמי USB למינהם לכן ההייתי רוצה שתמליצו לי בבקשה על מודם רשת טוב , שאוכל דרכו גם לצאת עם כבל רשת מוצל…

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. שלום לכולם יש לי שאלה נניח ואני מחבר מספר מחשבים (בעזרת SWITCH) אל יציאה אחת!! של ראוטר ביתי - של TPLINL,3COM, האם הראוטר יודע להתמודד עם מצב כזה או שלכל יציאה של ראוטר ניתן לחבר רק מחשב אחד? אשמח לתשובה ski farm

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by buyom,

פעם אני ההייתי מחובר בחברת אקווהנט והחיבור שלהם לעולם היה איטי רצח. לכן חודשיים שהייתי מחובר אליהם התנתקתי ועברתי לחברת אקטקום שהיא מצוינת ושמעתי מכמה גורמים שהחברה השתפרה ומהירות ההורדה מן העולם השתפרה מאוד רציתי לדעת אם יש בקהילה פה כמה משתמשים בחברת אקווהנט ושיתנו לי מידע אודות השירות של החברה בתודה ארז בויום

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by [ViT],

מתוך ויקיפדיה: לא ברור לי איפה עובר הגבול... אם נגיד יש חברה עם מעל ל-1000 מחשבים , וברשת שלה יש כמה subnetים וגם לחלק מה-subnethם יש גם subnetים. זה הופך את הרשת ל- MAN? מה זה בכלל משנה אם רשת היא MAN או LAN?

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  14. יש לי חיבור 100MB בתשתית כבלים והוטנט הספק. מידיי פעם דפים לא נטענים ובלחיצה על רענון הם נטענים בסדר. מהירות הורדה דווקא בסדר תמיד סביב ה85MB בבדיקות שאני עושה. מה הבעייה שגורמת לדפים לא להיטען ?

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by ophir91,

שלום אני משתמש חדש הקמתי רשת מחשבים עם כונן רשת משותף. הגדרתי בכל המחשבים את הכונן כנון רשת במחשב שלי, כאשר אני נכנס לכונן מיותר משלושה מחשבים ביחד המחשב מוציא לי הודעת שגיאה "שלא ניתן לכנס ולפנות למנהל הרשת", אבל כשאני יוצא מחד המחשבים שהכונן עבד בהם זה הוא נותן לי להכנס מחשב הרביעי... אשמח לעזרה.. יש לי עוד בעיה במחשב ספציפי אני לא האינטרנט לא נותן לי להוריד קבצים, נסיתי להחליף את האקפלורר לff או לזה של גוגל וזה לא עזר.. או לשדרג אותו ל7 מה יכולה להיות בעיה ?? עריכה: בנוסף לזה שהוא לא נותן לי להוריד כלום המדפדפנים הוא גם לא יכול להוריד עדכונים של הווינדוס.. תודה לעוזרים!!

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by vlasha83,

שלום, בתחילת שבוע שעבר רכשתי ראוטר אלחוטי של tp_link דגם 1043nd. כל השבוע, הכל היה תקין. בסופ"ש התחילו ניתוקים בסקייפ ולסירוגין היו ניתוקים של החיבור האלחוטי בטלוויזיה. את חיבור הראוטר עשיתי לפי הספר המצורף. מה כדאי לעשות או לבדוק? התשתית של הוט, אני מחובר יותר מעשור ואף פעם הניתוקים לא הגיעו לרמה כזו. יש לציין שאת הראוטר לא עדכנתי, לא יודע אם זה חיוני כי מדובר במכשיר הכחול זא v2. עדכון: גם לאחר שניתקתי את הראוטר, הופיעו ניתוקים למספר שניות, כנראה הבעיה בהוט . לפני שאני פונה לתמיעה טכנית- האם מומלץ לבדוק הגדרות כלשהן ? אשמח לעזרה בנושא תודה למגיבים

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by cd73,

שלום רב: ברצוני לדעת מה זה בדיוק טרמינל סרבר ? כמו כן היכן יש מדריך להסבר מפורט לביצוע טרמינל סרבר ? מודה לכולם על העזרה מראש.

18. שלום לכולם! אני כרגע עם הsiemens sl2-141 המעאפן הזה שבזק הביאו לי לפני 4 או 3 שנים, ודיי נמאס לי ממנו (signal אלחוטי על הפנים) מחשב שולחני אחד שמחובר אליו ישירות, ועוד מחשב שולחני שמחובר אליו אלחוטית (במרחק של כ15-20 מטר ממנו, ובקושי מצליחים לקלוט משהו) אני מעוניין לקנות נתב במחיר של עד כ400 ש"ח עם משלוח, אם אפשר (אפשר לחרוג אם זה כדאי) היתרון היחיד של הsiemens זה שהוא גם מודם - הייתי רוצה לשמר את זה גם בנתב החדש. הספקית היא בזק בינלאומי, יכול ליהיות שתשנה בחודש-חודשיים הקרובים, לא בטוח תודה מראש לכל העוזרים =]

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by ofer_mat,

איזה FIREWALL אתם ממליצים להתקין על XP בחיבור ADSL ?

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by Ido.G,

שלום, היום רכשתי את ה Edimax BR-6204Wg בעקבות מותו בטרם עת של ה NETGEAR WG614. הכל טוב ויפה- פרט לכך שאני לא מצליח להגדיר את המחשבים ברשת על IP סטטיץ. ביטלתי את ה DHCP, הגדרתי IP לכל מחשב (נגיד 192.168.2.100), הגדרתי subnet mask (255.255.255.0) והגדרתי את ה GATEWAY (192.168.2.1). משום מה- המחשב לא מצליח להקבל מידע מהנתב בצורה זו. מישהו יודע מה הבעיה?

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. רכשתי במיוחד כרטיס רשת עם אנטנה אלחוטית מתפרקת. אני רוצה לשים את האנטנה בחלון על מנת לשפר קליטה (מהשכנים....) מישהו יכול להגיד לי איזה כבל אני צריך לרכוש :s05: יותר מידי סוגים ןחיבורים.... מצאתי את החנויות הבאות שמוכרות כבלים אבל לא ברור לי איזה כבל מתאים אודה על קישור לכבל ספציפי http://www.com4u.co.il/Product.asp?Pid=TEW-L208&Cat2Cat1ID=24&Cat2ID=229 http://www.mediagalaxy.co.il/main.asp?SearchWord=%D7%9B%D7%91%D7%9C-sma http://www.plonter.co.il/products_results.tmpl?command=search&db=%5Ecatalog.txt&EQshelfdataRQ=%EB%E1%EC%E9%ED%20%EC%E0%F0%E8%F0%E5%FA&cart=12390072151440915〈=heb&DESCRIPTIONsort=1&TITLEsort=2&max=150&sortitems=1

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. מעוניין ליצור חיבור VPN לחיבור מרחוק כדי שאני יוכל להיכנס למחשב שלי בבית מכל מקום אחר. יש לי על המחשב בבית מערכת הפעלה WIN7 ,עם שם משתמש וסיסמא+קיים לי IP קבוע ויש לי ראוטר מדגם אדימקס מהם השלבים ליצירת החיבור??

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by QttP,

יש לי שני מנויי אינטרנט - בדירה ברחובות ובבית ההורים בצפת. שניהם דרך HOT ו-014. שניהם היו מחוברים בחיבור ללא חייגן, כאשר השיוך דרך HOT התבצע כנראה לפי האזור הגאוגרפי (ערוצי זהב ברחובות, מתב בצפת), ועל כך העידו הפולים השונים שמהם קיבלו המחשבים כתובות (84.108 לעומת 84.109). לפני כמה שבועות המנוי בצפת הגיע למצב שבו האינטרנט עבד כמו ב-1999: הורדות ב-6K לשניה מקסימום (כמובן שההורדות מהארץ ומשרתים שיש להם CACHE בארץ היו תקינות, והזבלים בתמיכה הטכנית לא רצו לעשות כלום כדי לעזור). במנוי ברחובות לא הייתה שום בעיה, ומשום שלא HOT ולא 014 לא ידעו איך לאכול את בקשתי להעביר את המנוי בצפון לפול הכתובות של רחובות, פשוט ביקשתי חיבור עם חייגן. קיבלתי. נראה היה שבעיית הקצב האפסי נפתרה, אבל …

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. בשעה טובה משרד התקשורת ביטל את הצורך בקבלת אישור יבוא לשורה גדולה של מוצרים. סוף סוף אפשר ליבא נתבים בלי לחשוש שהם יעצרו במכס עד לקבלת האישור שאף פעם לא מגיע. לינק למקור https://www.geektime.co.il/tv-import-becomes-easier/

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. בגלל שהאמיול שלי דורש אותו .מתי שאני מחפש.נמאס לי ממודים .אני רוצה אמיול מקורי הבעיה שיש לי הרבה קרדיט באמיול איך אני אמור להתקין את האמיול המקורי וכיצד להעביר את הקרדיט של הדיב?

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים