עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Saari,

יש לי D-LINK 6850U שמתפקד בתור מודם ונתב ואליו מחובר סטרימר וגם TPLINK TL-WR941ND בחיבור קווי שמגדיל את הטווח ומחובר גם הוא לעוד 2 מכשירים בקווי. הייתי בחו"ל תקופה והאינטרנט לא עבד בא טכנאי של בזק החריב לי את כל ההגדרות, לאחר ששיחזרתי את המערכת עם שם שונה אני שם לב שבחיפוש הרשתות עדיין יש את הרשת הקודמת (נעשו מספר ריסטים ל-2 המכשירים) עם זה לא הייתה לי בעיה אבל לפעמים אני יכול להיות מרחק של מטר מהראוטר והוא רושם שאין אינטרנט ככה פתאום. בנוסף, אין לי אינטרנט בסטרימר בזמן האחרון, כלומר הכבל מחובר, יש נורה בסטרימר הוא גם רושם שהוא מחובר אבל בפועל אין אינטרנט אצלו כשבמחשב כן יש. אני רשמתי פה מספר בעיות שלא בטוח שקשורות אבל אני שוקל להחליף את הציוד ב…

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. שלום, אשמח לעזרה עם הגדרה של פתיחת פורטים עבור חיבור חדש של בי-פייבר (עם נתב פרטי). אני מנסה לפתוח port ע"מ לגשת אליו מבחוץ. הציוד שאני משתמש בו: 1. נתב deco M5 - הגדרתי בו חיבור PPPoE וגם Port forwarding כמו שאמור להיות. 2. ממיר מדיה tplink MC220l. 3. gpon ont sfp class 1 laser nokia מחובר לממיר המדיה 4. סיב אופטי של בי-פייבר אני לא מצליח לגשת לאף port אשר אני פותח באחד המכשירים בבית (לאחר שהגדרתי את ה port forwarding כנדרש). הדבר הנוסף הוא שבהגדרות של הנתב, כאשר הוא מראה את ה ipv4 הוא לא מראה את אותה כתובת כאשר אני מחפש [What is my ip] (XYZ.TUV.200.1), אלא 100.77.132.135, ה Primary DNS הוא XYZ.TUV.0.4. ההשער…

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  3. Started by 11iceman11,

שלום לכולם, לאחרונה אני חווה בעיות בטעינת אתרים דרך כל דפדפן שקיים- אתרים לא עולים, עולים בצורה חלקית בלי תמונות / flash. הבעיה היא רק בטעינה של עמודים, הורדה של קבצים או העלאה של קבצים מתבצעת בצורה תקינה בהתאם לרוחב פס שיש לי. בבדיקה מול בזק וספקית האינטרנט שללו שמדובר במודם / קו / נתב שיש לי. נסיתי להריץ כל תוכנת spam, spyware ו-antivirus שאני מכיר ולא מצאתי כלום. בנוסת הרצתי Hijack כדי לבדוק אם יש משהו שרץ ברקע שגורם לזה וגם פה אני לא רואה משהו חריג, מצ"ב ה-LOG: Logfile of Trend Micro HijackThis v2.0.2 Scan saved at 20:07:11, on 12/04/2010 Platform: Unknown Windows (WinNT 6.01.3504) MSIE: Internet Explorer v8.00 (8.00.7600.16385) Boot mode: Normal Running processes: …

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by טכנאי_ברזילאי,

שלום אני צריך להתקין modem Terayon TJ 715 X, שזה לא הבעיה. מה שאני לא יודע זה ההתקנת הRouter e Level One FBR 1405 TX 1 Port Broadband Router W/4 LAN Port . אין לי מושג איך להתקין אותו ש3 מחשבים יעבדו ביחד באינטרנת. אין לי ספר הוראות. מישהו יכול להזביר לי איך להתקין, שלב שלב? אתם יודעים לפי המודם, אבל אני רוצה לומר שזה זה אינטרנט כבלים תודה

5. Started by arik100,

שלום אני צריך שירות PROXY חינמי ויציב , HTTP PROXY, והכי טוב יהיה VPN תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  6. Started by someGuy,

אני בוגר תואר במערכות מידע ללא ניסיון שלא מצליח למצוא עבודה בתחום. מפחד להוציא עוד 15-20K על קורס שבסוף לא יעזור ללא ניסיון. בכללי שמעתי על מכללת see-security, מישהו מכיר/שמע?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. מסוג D-Link Wireless N Router DIR-615 ב151 שקל, שווה את ההשקעה?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by clix,

צהריים טובים(: קיבלתי מבזק את הנתב הנ"ל ויש לי איתו כמה בעיות קטנות: לפעמים הוא לא טוען אתרים עד הסוף(לא אתרים ספציפיים) ולעיתים קרובות הוא מסנן על דעת עצמו הודעות במסנג'ר. אגב,זה קורה גם בגלישה חוטית וגם בגלישה אלחוטית(לא יודע אם קשור,אבל ציינתי בכל זאת..) תודה לכל העוזרים

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by huber,

ביומיים-שלושה האחרונים הכניסה לחשבון פשוט סיוט, או שלוקח המון זמן ובסוף נכנס או שלא נכנס בכלל. אני נמצא עם נטוויזיון, מישהו אחר שמחובר לספקית הזו נתקל בבעייה? ככה זה נראה: http://server3.uploadit.org/files/huber69-gmail.jpg אני על ווינדוס 7 אולטימייט, הבעייה קורית ב FIREFOX וגם ב IE8. מישהו פה בנטוויזיון וחווה את הבעייה הזו? ד"א - עברתי דרך מרכז העזרה של גוגל (באנגלית, בעיברית זה לא ממש עובד) והם שאלו כל מיני שאלות ובסוף שלחו את הטופס למרכז שלהם. נקווה שהם ימצו לי תשובה אם פה לא נצליח. אני מדבר על זה: http://mail.google.com/support/bin/answer.py?hl=en&answer=8767 אלו ההמלצות שלהם וזה מה שניסיתי: We suggest seeing if a browser extension or toolbar may be causing the …

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by amitx,

היי זה מספר חודשים אני נאבק בעניין טכני ואולי מכאן תבוא הישועה. יש לי מערכת שיושבת באתר מרןחק ומחוברת עם ראוטר סלקום עם כתובת קבועה. להלן הממצאים :- 1. כאשר אני שולח פינג (נאמר ל YNET) מהמחשב הרחוק שמחובר לראוטר סלקוםאני מקבל תוצאות סבירות של 50MS 2. כאשר אני שולח פינג מהמחשב בבית (דרך הוט) לYNET אני מקבל תוצאות של כ 7MS וגם זה טוב לי. 3. הבעיה מתחילה כשאני שולח פינג מהמחשב בבית למחשב הרחוק, כלומר לראוטר סלקוםת אני מקבל תוצאות של 300MS וזה ממש לא טוב עבור האפליקציה שאני מפעיל...! סלקום מגרדים את הראש ולא יודעים מה לעשות...!! יש למישהו רעיון?

11. Started by dodhaloy,

בוקר טוב לכולם, יש לי בעיה במחשב הנייד... מאתמול הוא לא מתחבר לאינטרנט, יש חיבור ותעבורת נתונים והכל טוב ויפה, אבל ברגע שאני נכנס לאינטרנט מופיע לי מסך של דף אינטרנט לא זמין על כל האתרים, כלומר הוא בכלל לא קורא את זה שיש חיבור.. מה עושים עם זה, ממה זה התחיל?

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. שלום, לאחרונה רכשתי את הנתב הנ"ל, ולא הצלחתי להתחבר לאינטרנט בעזרתו. ניסיתי להתקין את Tomato (בהצלחה) אך בכל זאת הנתב לא התחבר על L2TP. מישהו הצליח להתחבר דרכו לאינטרנט בכבלים ?

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. לפי בדיקה באתר של power ngn אני מחובר דרך הכבל החדש. בהתחברות ביקשתי חיבור דינמי ללא חייגן. זה חיבור שבעיקרון תמיד היה יציב אצלי. המחירים ללקוח חדש שקיבלתי הם 69 ש"ח להוט ו 36.5 לבזק בינלאומי. מחירים סטנדרטיים לאחר מיקוח קצר. לא טובים מידי ולא גרועים. כלקוח חדש אני מרגיש שאין לי ממש כוח. בכל אופן, הסיבה העיקרית שעברתי מ 012 ששם הוצא לי מחיר של 98 שקלים בשימור הוא נושא הטורנטים. לא היו לי כל טענות כלפי התקשורת דרך פורט 80 ויוטיוב וכיוצא באלה של 012. הטורנטים היו מקרה כואב ועמדו על כרבע מהירות לכל היותר. התחברתי ל 014, המחיר עלה, אבל הטורנטים נותרו כשם שהיו חחח. גם למרות ה power ngn שאני לא בטוח למה הוא טורם לי בכלל. אולי למישהו כן. לי לא. התקשרתי לשאול כמה עולה חבילת גיימר…

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. מקבל מחשב חדש עוד כמה ימים :) בין החדר שלי לחדר שבו נמצא המחשב שאליו יחובר הראוטר מפריד קיר ממ"ד אחד והמרחק זה משו כמו 8-10 מטר. עברתי קצת על הודעות קשורות בפורום וראיתי שהדגמים המומלצים לראוטר בתקן N הם בעיקר BR6504 Edimax או Linksys WRT150. בכל מקרה אשמח לקבל המלצה לראוטר + כרטיס רשת אלחוטי תואמים לתקן N, חריגה פה ושם מהתקציב אפשרית במידה ויש הצדקה אהה כן... והאינטרנט מסופק באדיבות YES ובזק (לא בינלאומי, סתם בזק...) במהירות של משו כמו 2-2.5M, לא בטוח בדיוק אם צריך אפשר לבדוק... תודה רבה :-)[br]פורסם בתאריך: 28.05.2008 בשעה 08:01:24 Anyone??

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by koboc9,

רציתי לדעת האם ישנה אפשרות להפלת רשת האינטרנט, והעלתה מחדש? אנחנו משפחה דתיה, ולא רוצים שאחי הקטן יפעיל את המחשב בשבת. ניסינו לפרק את הכבל רשת אבל הוא השיג לעצמו, לקיחת המודם מעוררת מריבות בבית. צריכים משהו פשוט שבלחיצץ כפתור האינרטנט יפול, ויחזור בצאת השבת. תודה רבה.

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by guy877,

שלום, יש לי ראוטר הוטבוקס 2 אני מחובר על 200 מגה ויש לי בעיה בעיקר במשחקי רשת (,FIFA 15,13,14) שכנראה נובעת מהראוטר, אחרי שדיברתי עם עשרות נציגים וחפרתי את כל הרשת בנוגע לפתיחת פורטים וכו' אני באמת נואש ואני בטוח שהבעיה היא מהראוטר ואני מפספס משהו כי בדקתי כבר על כמה מחשבים ועל כמה רשתות (היו לי בעבר 2 רשתות נפרדות בבית אחד מההוטבוקס 2 ואחד מהפייברבוקס ופייברבוקס עבד תמיד - שם היה מחובר 100 מגה) ועכשיו לבעיה : כשאני מנסה להזמין אנשים למשחק אונליין (המשחק מקורי) הכל כאילו מתחבר ואז שנייה לפני שהמשחק מתחיל יש לי connection lost check you NAT משהו כזה) יש לציין כשאני על הלפטופ מתחבר בWIFI להוט בוקס אני מקבל את השגיאה וכשאני מתחבר לפייברבוקס אין את השגיאה...עכשיו ניתקנו את ה…

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  17. יש לי מחשב שישן בצד השני של הבית ואני רוצה לגשת לקבצים שלו. האם יש אפשרות שברגע שאני אנסה להיכנס למסמכים שלו הוא יתעורר? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by שימי71,

שלום לכולם אני מקווה שזה המקום המתאים יש לי בעיה עם כרטיס אלחוטי למחשב נייח דגם COHIBA 3887 REV0 יצויין כי הכרטיס עבד מצוין ,אבל נאלצתי לפרמט את המחשב וכשבאתי לחבר את הכרטיס מתקבלת הודעה "לא ניתן להתקין חמרה זו" המחשב מזהה את הכרטיס. היה לי הדרייבר של הכרטיס אך הוא נעלם,הורדתי אותו מאתר לדרייברים וגם אותו אני לא מצליח למצוא אודה לכל העוזרים בפתרון הבעיה הראוטר הוא מדגם אדימקס מערכת הפעלה חלונות XP תודה

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. יש לי שאלה כאן... http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=174537.0 ורציתי לדעת אם הוא מספיק להגנה על התחברות למחשב שלי....... שאני יצטרך לבחור רק אנטי וירוס

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. כבר תקופה מסויימת שהמחשב שלי קורס כמה וכמה פעמים ביום, לפעמים זה מסכים כחולים ולפעמים זה פריזים. היום הגיע השיא, המחשב קיבל פריז ולאחר עלייתו סירב לזהות את הראוטר שמחובר. בהתחלה חשבתי שיש בעיה באינטרנט מכיבן ששילמנו לבזק באיחור של שבוע, אבל לאחר בדיקה הכל תקין ועובד... חשבתי שמשהו נדפק בהגדרות והתקנתי OS בזריז, אך הבעיה נותרה, בניסיון בניסיון להגדיר IP ידנית. לא קורה שום דבר. הוא לא מזהה. בניסיון של חיבור כרטיס רשת שלישי (יש כבר 2 על הלוח) הוא מזהה את הכרטיס אך בחיבור של הכבל לא קורה שום דבר כאילו לא חיברתי אותו בכלל. TROUBLESHOTER רושם IP DETECTION

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. שלום! עד עכשיו הייתי עם ראוטר רגיל תקן G כי היינו בחדרים רגילים, עכשיו אני הולך לעבור לחדר ממ"ד ושמעתי שיש בעיה עם זה!, צריך איזה משהוא מיוחד? התקשרתי לבזק אמרו לי HOME PLUG ואמרו לי שיש איתו מידי פעם תקלות שהוא מתנתק וזה מה זה לא טוב בשבילי, ראוטר תקן N זה טוב לממדים? מה האופציה הטובה ביותר?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by Amitai,

אני רוצה לחבר 4 מחשבים בעזרת ראוטר. יש לי כבר מודם USB, ולכן אני מעדיף לקנות ראוטר בלי מודם פנימי, אבל אני יודע שהכניסות של הראוטרים הם כאלו המתאימים לכבלי רשת, ולא כניסות USB. למישהו יש פיתרון איך לחבר את המודם לראוטר, או שאני אצטרך לקנות ראוטר עם מודם פנימי? תודה

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by IlyaN,

אהלן, אני מעוניין להשתמש בכרבטיס הקווי (marvell yukon מובנה) בחיבור LAN לסטרימר במקביל לחיבור האלחוטי לאינטרנט. הבעייה שבהגדרות הIP הethernet מופיע כלא מחובר (media disconnected), ואני לא מצליח להפעיל אותו (מחיקה ואיתחול, עידכון דרייבר, טוויקיניג בהגדרות advanced). האם ניתן לשלב חיבור wifi וקווי במקביל או שאחד בא על חשבון השני?

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. מה XP אני יכול רק לצפות בספריית PUBLIC שב WIN 7 אני לא מצליח לצפות בתיקייה שלי (שזה הכי חשוב לי בשיתוף) אני עושה SHARE לתיקייה שלי אבל זה לא משפיע בכלל אני אשמח לקבל עזרה תודה רבה !

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by TalG,

היי, חשבתי להביא את הראוטר הבא מארה"ב: http://www.bestbuy.com/site/belkin-ac750-dual-band-wireless-ac-router-with-4-port-ethernet-switch/7478383.p?id=1218847153051&skuId=7478383&st=ac%20router&cp=2&lp=15 חשובה לי התמיכה ב AC. האם נשמע לכם טוב?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.