רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה שאני ניכנס לגוגל עצמו הוא יופיע לי כומו שצריך כאילו רגיל נכנסתי לגימייל ואז זה השתנה לי התנתקתי ועדיין זה מופיע לי שאני ניכנס למנוע החיפוש של גוגל מופיעה לה רשימה כזאת למטה והלמעלה גם השתנה איך אני מחזיר את זה למצב הקודם שלא יהיו תאופציות האלה למה זה מציק ואני לא יודע איך להוריד את זה. תודה לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 2.8k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, אני מחובר להוט (תשתית + ספק) במהירות 100 מגה. ברוב שעות היום יש לי פינג מעולה והכל עובד כמו שצריך, אך בשעות העומס (18:00-00:00) הפינג מזנק מ75 לאזור 180. מדובר בשרת אירופאי (נמצא בגרמניה עד כמה שאני יודע). אציין כי במשך שנים הייתי לקוח מרוצה של בזק בינלאומי ועברתי להוט מתוך אילוצים. כרגע אני שוקל לחזור חזרה לבזק בינלאומי, אבל עם התשתית הנוכחית שיש לי, של הוט. השאלה שלי היא האם הבעיה טמונה בתשתית או בספק? אם אני עובר לבזק בינלאומי והפינגים הגבוהים נשארים - לא עשיתי כלום. תודה
-
- 7 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
שלום לכולם , מקווה שאני עושה הכל נכון ופותח אשכול במקום המתאים אני מעונין לרכוש נתב(ראוטר) אלחוטי לרשת בייתית אני כרגע מחובר באמצעות תשתית הוט בקצב30 מגה ללא חייגן עם מודם של הוט אני קונה את הנתב באופן פרטי אני מתכוון לחבר עוד מחשב + 3-4 מכשירי סלולר לרשת המחשב הראשי איפה שיישב הנתב יהיה בקומה השניה של הבית הבית מאוד גדול 5 וחצי חדרים 2 קומות לכן צריך נתב עם קליטה למרחק גדול כמה שיותר שמעתי עד עכשיו על 2 חברות מרכזיות שהם: Tp-Link + Edimax מה אתם ממליצים לקנות ?? ואיפה אפשר למצוא מידע רחב יותר בנושא?? התקציב שלי הוא עד 350-400 ש"ח תודה רבה מראש לכל מי שעוזר .
-
- 7 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום! רציתי לדעת האם הנתב מומלץ? הטווח קליטה שלו גדול? יש לנו כרגע BR-6204wg והוא מגמגם בימים האחרונים(נכבה לסירוגין והעדכון קושחה לא עזר..). הטווח קליטה שלו מספיק, אני רק רוצה לוודא שהטווח לא יקטן. דרך אגב, למה יש לו 3 אנטנות? האם יותר עדיף BR-6475nD? תודה רבה! רגב.
-
- 7 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אלהן לאחרונה סיימתי לסלול ברחבי הבית סלילה רשת קווית כחלק משדורג הרשת הבייתית שלי השתמשתי בכבל בקטגורית 5e אשר מאפשר תקשורת בקצב של 1G כרגע יש ברשותי ראוטר מסוג d-link dsl-2760u-bn שקבלתי מבזק שמשמש אותי כמודם וראוטר בקוונתי לבקש מבזק מודם בלבד וחבר אליו ראוטר שאותו אבחר בעצמי ולא אתבסס על שלהם לכן אני מחפש המלצה לראטור חדש שיאפשר לי תקשורת בייתית כמה שיותר מהירה וכן WIFI בעל מהירות וטווח טובים עד כמה שניתן בתקציב של 400-500 ש"ח אם נדרשים פרטים נוספים אנה צינו ואשמח להוסיף תודה מראש לעוזרים !
-
- 7 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
בבדיקת מהירות של HOT אני לא מקבל תמיד את מלוא המהירות ולעתים אני מגיע ל- 30MB. (בד"כ מקבל בטווחים של בין 20 ל- 25 לפעמים פחות) באתר pingtest יש Packet loss שלל כ- 7% בנטוויז'ן אותו הסיפור קבלתי 22 מגה הורדה. דברתי עם נציג של הוט, הוא אמר שמבחינתם זה בסדר ואני לא חייב לקבל בבדיקה את מלוא המהירות והוא הגדיר את המהירות כ"עד 30 מגה אתה מקבל". המצב תקין? יש בדיקות נוספות שאני יכול לבצע?
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי חברים, יש לי את הראוטר TL-WR841N ונראה שמכשירים מסויימים פשוט לא מצליחים להתחבר אליו. המחשב הנייד והמחשב הנייח מתחברים ללא בעיה, אבל ברגע שאני מנסה להתחבר עם הטלוויזיה החכמה או ה-Chromecast הם פשוט לא מצליחים. לרשתות אחרות הם מצליחים ללא בעיה. לא הייתה הגדרה בראוטר שלא ניסיתי לשנות, עם אבטחה, בלי אבטחה, עם UPNP ובלעדיו, AP ISOLATION, DHCP וכל ההגדרות כמעט שקיימות, עברתי על כולן, עברתי על מדריכי קנפוג באינטרנט למצב שהראוטר הוא AP וללא הצלחה, פשוט לא מצילחים להתחבר אליו... אפילו התקנתי OPEN-WRT, קנפגתי אותו בהגדרות מומלצות של AP (מצאתי קנפוג מומלץ באינטרנט) הבנתי את ההערות שרשומות, ועדיין לא עובד. ה-Chromecast לפעמים לא מתחבר בכלל ולפעמים פשוט רושם שהוא מחובר לרשת אבל …
-
- 7 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
היי לכולם, לפני מספר חודשים שאלתי על חיבור ראוטר נוסף למודם באמצעות כבל. הפנו אותי למדריך המצויין הזה : http://www.netcheif.com/Articles/RouterAsAP/RouterAsAP.htm בעקבות הקליטה הגרועה במודם המשולב ראוטר של הוט החלטתי לבצע את המדריך וליצור נקודת גישה נוספת. אכן עקבתי אחרי המדריך. חיברתי את הראוטר החדש של Edimax למודם של הוט (הגרוע מאוד יש לציין!) והגדרתי לו אייפי חדש 192.168.1.99. ביטלתי את הDHCP ואת ההגדרות אבטחה שלו. לבסוף אכן קיבלתי חיבור למחשב דרך כבל שמחובר. כאשר הגעתי לחלק שבו אני מחפש רשת אלחוטית קיבלתי 2 רשתות נפרדות. אחת עם ההצפנה (של המודם המקורי) ואחת בלי (של הראוטר החדש). http://srv2.jpg.co.il/9/52e54ea2b8903.jpg השאלה שלי היא - האם עשיתי משהו לא נכו…
-
- 7 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
לפני יומיים הייתה לי הפסקת חשמל ששרפה לי את ה-TL-WR941ND. בעיקרון ה-941 עשה את העבודה, אבל התקשה בפעולות שמעמיסות עליו הרבה. אני מחפש ראוטר עם טווח גדול (שיעבוד בצורה תקינה גם עם טווח של 10-13 מטר), LAN של 1Gb, שלא לגמגם עם הרבה טורנטים, גיימינג וסטרימינג. באלחוטי נכון להיום מתחברים אליו 8-10 מכשירים, חוטי מחוברים שני מחשבים, הראוטר עצמו מחובר להוטבוקס. יש לי רק מכשיר אחד בבית שעובד עם 5GHz (ה-LG G3), אבל בעתיד כנראה עוד יעבדו בתדר הזה. אני מתלבט בין שני ראוטרים, אבל אני פתוח להצעות - TL-WR1043ND v2 (עובד ב-2.4GHz) או TL-WDR4300 (ראוטר Dual Band, אבל הבנתי שהקושחה הישראלית לא משהו). אשמח לשמוע את דעתכם.
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי לכולם, אני מנוי של הוט טריפל כבר באיזור השנה, לאחרונה התחלתי לשים לב שסרטונים ביוטיוב ואתרים לא עולים מהר כמו שאני מצפה מ- 30 מגה. בדקתי באתר של הוט את המהירות, והמהירות הממוצעת היא באיזור ה- 5-6 מגה. כמובן שהתקשרתי להוט, והתשובה שקיבלתי אחרי כל הנסיונות הרגילים של "בוא נכבה את המחשב, בוא נכבה את הראוטר" היא שמבחינת הוט הכל תקין ואין אצלי שום בעיה, לכן יש שתי אופציות: 1. להביא מחשב אחר לבדוק (WTF). הבחורה ממש התעקשה שאני אמצא מחשב אחר לבדוק איתו את המהירות, הסברתי לה בסבלנות שאין לי מאיפה להביא עוד פאקינג מחשב ושהכל היה בסדר עד לפני כמה ימים. 2. להביא טכנאי שיחבר את הלפטופ שלו, ובמידה וזה יימצא תקין אני אחויב ב-125 שקלים על קריאת שווא. הבעיה היא שבאותו ערב נכנסתי …
-
- 7 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
אהלן אני מעוניין ברכישה של מתאם רשת על חשמל (PLC), ורציתי שתמליצו לי בבקשה על האופציה הכי משתלמת במחיר ואיכותית שאפשר להשיג בארץ ושתיהיה זמינה לרכישה מיידית בלי הזמנות וכאב ראש, דרך אגב אני גולש על 100mb הורדה ובסביבות ה3mb להעלאה אם אני לא טועה, תשתית של הוט ואם אני לא טועה גם הספק.
-
- 7 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
הצטרפנו לyes לפני כמה חודשים ומאז אנחנו חווים ניתוקים מהאינטרנט, עד כמה שאני יודע זה דיי רנדומלי וזה ממשיך במשך כמות זמן מסויימת... גם כשאנחנו משתמשים בVOD או בmultiroom אנחנו חווים בעיות של ניתוקים או כל מיני הודעות שגיאה למיניהן. שמעתי כל מיני דברים שאומרים שזה משפיע על זה אז אני פשוט אתן פה קצת יותר מידע, אולי זה סתם שטויות אבל עדיין... אז ככה יש כמה קומות בבית, ו4 ממירים (ממיר אחד נמצא בקומה נפרדת משאר הממירים והנתב האינטרנט), הנתב מחובר ישירות למחשב, הוא מדגם D-LINK 2760U, נורת הDSL תמיד דולקת (לא מהבהבת). את הנתב קנינו כשעברנו לes כי אמרו לנו שמה שיש לנו יעשה בעיות כי הוא ישן. בכל מקרה זה כבר נהפך לבלתי נסבל, אי אפשר להנות מהממיר כמו שצריך וגם לא מהמחשב בגלל כל הנית…
-
- 7 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
לאחרונה נתקלתי בכתבה זו: http://www.calcalist.co.il/internet/articles/0,7340,L-3648030,00.html אין יותר מדי פרטים בכתבה הזאת, אז השאלה שלי היא האם הפרצה רלוונטית אך ורק לשימוש אלחוטי, או שישנה סכנה כלשהי לפריצה דרך רשת האינטרנט עצמה. אני בטוח ב99 אחוז בתשובה לכך בעצמי(רק אלחוטי..), אבל אני רוצה לקבל מכם אישור..זה די רציני העניין.
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מנסה שנות את שרת הDNS ולא מצליח.... זה נותן לי הודעה In order to configure TCP/IP ,youmust install and enable a network adapter card הבעיה היא בשלב השלישי בקישור אני לא מצליח להיכנס לInternet Protocol Version 4(TCP/IPv4) http://www.tp-link.com/en/article/?faqid=495 אין לי מושג מה לעשות מישהו אולי יודע? בבקשה עזרה
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש, במחשב הישן יש 5TB של קבצי עבודה שאני צריך להעביר למחשב החדש. המחשבים עומדים אחד ליד השני ואני רוצה להעביר את קבצי העבודה למחשב החדש, מבלי לפתוח את המחשבים. האם יש דרך לחבר את המחשבים דרך כבל רשת ולהגדיר איך שהוא שיהיה אפשר להעביר את החומר? האופציה השניה שאני מכיר זה דרך כונן חיצוני שיש לי USB3 אבל זה יקח נצח וגם ידרוש המון התעסקות (החיצוני 500GB) אשמח לעזרה בנושא
-
- 7 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
יש לי ראוטר של TP-LINK מדגם WR841N שמתחבר למודם MOTOROLA של HOT. עכשיו, כשהראוטר היה פעיל האינטרנט היה מתנתק די הרבה ולעיתים נורא איטי. אז התקשרתי להוט ואמרו שהם לא רואים שיש בעיות אצלהם, ושהראוטר שלי הוא פרטי ולא שלהם אז כנראה הבעיה היא בו. בקיצור ניסיתי להשתמש במודם בלבד במשך כמה זמן והאינטרנט עבד בסדר גמור. יש אפשרות לסדר את הראוטר לדעתכם? מה גרם לזה? פשוט אני צריך WIFI בבית וכרגע אין לי.
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
התחברתי לסלקום TV ראוטר מודם של בזק בממ"ד. ( חדר עבודה עם מחשבים מחוברים ישירות לראוטר.) מסלקום שמו לי מגביר טווח מחובר לראוטר ישירות בממ"ד + מגביר טווח בסלון שמחובר לממיר בכבל. ( האמת חיברתי אותו בכבל לראוטר ישן שישמש כרפיטר בסלון כי אליו מחובר גם מחשב HTPC בכבל ולכן הממיר והמחשב בסלון מחוברים בכבל לראוטר שמתפקד כרפיטר והרשת עובדת מצויין כמעט כמו גלישה בחיבור קווי לאחר בדיקת מהירות. ) אני רואה את הרשת 5G וה 2.4 G יש במגביר טווח מדבקה מאחור עם סיסמא ך 5G ול 2.4G אני מכניס ולא מצליח להתחבר. גם הרפיטר שאני רואה את הרשת WIFI שלו לא מצליח להתחבר ממכשיר סלולר כבעבר עם הסיסמא הישנה/קיימת של הרשת הביתית. אשמח לעזרה בנדון. התקשרתי לסלקום.... אמרו שלא ניתן להתחבר עם מכשיר סל…
-
- 7 תגובות
- 13.9k צפיות
-
-
שלום לכל המומחים. הראוטר שלי- נמצא בצד אחד של הבית ומחובר קווי לנייח בלי בעיות. בצד השני של הבית יש לפטופ שמחובר לטלוויזיה שקולט סיגנל מאוד מאוד חלש. אין אפשרות לחבר את הלפטופ בצורה קווית, וגם ניסיתי להוסיף wireless adapter וזה לא עזר. מצד שני, אין גם אפשרות לקרב את הראוטר ללפטופ, והמרחק ביניהם רב. רעיונות?
-
- 7 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
יש ברשותי מחשב Toshiba L50 A 1D5. ראוטר ASUS ac87U Windows 8.1 64Bit קניתי באיביי כרטיס רשת אלחוטי Intel 7260AC Dual band יש לו בעיה להתחבר לראוטר לרשת 2.4G אם אני פותח נקודת גישה דרך ה LG G2 שיש לי הוא מתחבר בלי בעיה. לרשת ה 5G AC של הראוטר הוא מתחבר אבל לפעמים עושה בעיות ומתנתק. מה יכולה להיות הבעיה? פרטים מ NETSH netsh>wlan show driver Interface name: Wi-Fi 2 Driver : Intel® Dual Band Wireless-AC 7260 Vendor : Intel Corporation Provider : Intel Date : 19/09/2013 Version : 16.5.3.6 INF file : C:\Windows\INF\oem87.inf Files …
-
- 7 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה ללמוד להסמכה של CISCO ואני לומד בין השאר בעזרת הסרטונים של CBT Nuggets ממליצים בהם על כמה סוויצ'ים לצורך הקמת מיני מעבדה לתרגול אבל כשאני מחפש את הדגמים שהמליצו עליהם אני לא מוצא אותם למכירה בארץ ובאתרים כמו Ebay הם נמכרים במחיר ממש גבוה + משלוח + אולי מיסים שצריך לשלם על ציוד תקשורת (?) אני יודע שהמוצרים של CISCO אמורים להיות יקרים אבל רציתי לבדוק עם מישהו יכול להמליץ לי מניסיון על סוויץ' מתאים לתרגול שאפשר לקנות בארץ ? או שפשוט ללכת על אחד האתרים מחו''ל ?
-
- 7 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אחותי עברה לדירה חדשה יחסית (בניין בן 3) . הייתי רוצה להקים חיבור קווי יציב שיחליף את החיבור האלחוטי בו נעשה השימוש כיום. אציין כי מהירות האינטרנט היא 100 מגה אבל כמובן שלא מרגישים אותם ובסלון בטלוויזיה עם דונגל, השידורים כל הזמן נתקעים ומקרטעים. החיבור הזה יעשה בכדי לאפשר צפייה ישירה בתכנים השונים ברשת ולשימוש ב xbmc. בדירה ישנם ארון תקשורת וארון חשמל בסלון ובכל אחד מן החדרים ישנו שקע טלפון סטנדרטי. אני מניח שכבל רשת cat5e יעשה את העבודה. אני יודע כיצד מחברים ראשי rj45. לא כלכך ברור לי כיצד צריך למשוך את הכבל לכל אחד מהחדרים (3) ולחברם לשקעים. יש לי בן דוד חשמלאי שאף פעם לא יצא לא להקים כבילה לאינטרנט, בקשתי את עזרתו ,הוא הסכים בתנאי שאברר מה בדיוק צ…
-
- 7 תגובות
- 5.7k צפיות
-
-
למישהו יש מידע על התשתית של טריפל סי? רשום באתר שלהם שהם מציעים גם תשתית אבל כדי לקבל מחיר צריך לפנות אליהם. המוקד שלהם אומר שזה עדיין לא פעיל. מישהו יודע איזה תשתית זאת? מתי זה יהיה פעיל? איזה מהירויות? מחירים? משהו...
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
הנתב אלחוטי מחובר באופן קווי לראוטר של בזק , ומפיץ אינטרנט אלחוטי . אני מחובר לנתב הרגיל כלומר זה שמחובר באופן קווי לנתב של בזק. הבעיה שלי שהמהירות הורדה ממש איטית, למשל גם סרטונים ביוטיוב הוא מנגן אבל לוקח לו ממש הרבה זמן לטעון אותם שבמחשב בעצם זה עולה במהירות גדולה. אני מחבר מכשיר שנקרא MEEGOPAD לנתב אלחוטי , זה המכשיר שעושה את הטלוויזיה כמו מחשב אשמח לעזרה תודה. אגב עשיתי בדיקת מהירות דרך ההמיגו וזה מראה הורדה על 1.43 ןהעלאה 2.90, ויש לי מהירות של 40 מגה בבית
-
- 7 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
נתב אלחוטי + מודם D-LINK DSL-6740U 300Mbps VDSL2 נמכר עכשיו ב-Ivory, ואני לא מוצא עליו ביקורות ברשת. מישהו מכיר?
-
- 7 תגובות
- 3.1k צפיות
- 1 follower
-
-
כפי שהערכתי מיד עם פרוץ רפורמת השוק הסיטונאי, ציוד הקצה - כלומר מודם ה-VDSL, הופך להיות עקב האכילס של המעבר מבזק ל-012 או ל-018. על פי המדווח אתמול בגלובס והיום ב-The Marker בזק החליטה להוריד את הכפפות ומטילה למערכה את הנשק האחרון שיש לה - הקשר בין השירות שלה לציוד שהיא מכרה/נתנה בהשאלה. לפי האמור בכתבות, בזק אינה מסתפקת בקנס של ה-200 שקל תמורת נתב שלא הוחזר ויתכן שהיאותתחיל לרדוף אחרי לקוחות. כל מי שלא החזיר ציוד להוט וזו החליטה לרדוף אחריו, גם חודשים ושנים לאחר ההתנתקות, בוודאי יודע על מה אני מדבר. ככל הנראה קצב העוברים מבזק לספקיות האחרות הולך ובזק מבינה שהמודם/נתב שלה הוא אמצעי ההפחדה היעיל ביותר. העובדה שלא ניתן להשיג בישראל מודם VDSL ויש רק מוצרים משולבים ספורים …
-
- 7 תגובות
- 2.7k צפיות
- 1 follower
-