עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום לכם ! יש לי ריפיטר מסוג Edimax EW-7416APn . אני מנסה להגדיר אותו , אבל ללא הצלחה . חיפשתי באינטרנט מדריכים ולמה לשנות את ה- IP בלוח הבקרה , ואז ל- 192.168.2.1 כשהוא מחובר בכבל (המחשב לריפיטר) באינטרנט אקספלורר והוא לא נותן לי כלום . הוא טוען לי קצת ואז כותב שלא ניתן להציג את הדף המבוקש . מה לעשות ? תודה מראש , איליה

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by TheSlider,

שלום חברים! אני רוצה להפוך את המחשב שלי לשרת RIS כלומר שרת שאליו אני יכול לחבר מחשבים ולבצע דרכו התקנה של windows (לא מחייב חיבור לאינטרנט פעיל עבור זה) אני צריך את זה בעיקר להתקנת מחשבים חדשים. כלומר אני מגדיר במחשבים החדשים שהBOOT אצלהם יתחיל מהרשת כאשר הם מחוברים אל המחשב הזה וזה למעשה הרשת. תודה חברים וחג שמח!!

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. פרמטתי תמחשב והתקנתי את הUSB האלחוטי והוא לא מוצא לי תראוטר במחשב השני.למה? ההתקנה הלכה חלק הוא הראה לי שהכל מותקן הראה לי שהוא מחובר ויש קליטה מצויינת אבל שאני מסתכל על רשתות אלחוטיות זמינות אני לא רואה שום ראוטר באופק אני עושה "רענן רשימת רשתות" והוא לא מוצא כלום ממה זה יכול להיות?

• 7 תגובות
    • 642 צפיות
  4. שלום לכולם היום מחקתי בעזרת תוכנת האנטיספייוור hijackthis יציאה מהמחשב השני בשם O17 - HKLM\System\CCS\Services\Tcpip\..\{96F819C3-17CD-4266-AF7B-0C156B5B4462}: NameServer = 192.115.106.10,192.115.106.11 O17 - HKLM\System\CCS\Services\Tcpip\..\{A31AB5D6-2CE2-432E-88F3-F2A8849FDFAE}: NameServer = 10.0.0.138 O17 - HKLM\System\CCS\Services\Tcpip\..\{DA1B6AFD-5D73-4619-8DA6-5B2CCB7B9A2D}: NameServer = 192.115.106.35,62.219.186.7 O17 - HKLM\System\CCS\Services\Tcpip\..\{E2FD02A5-19F9-4D29-A5B5-A3973EC42DAE}: NameServer = 10.0.0.138 בערך ומאז אין אינטרנט. מישהו יודע מה זה? איך אפשר לתקן? רצוי לציין שאין גיבוי :-[ תודה מראש לכל העונים הנחמדים, אבי. אגב-אתם חושבים ששיחה עם התמי…

• 7 תגובות
    • 769 צפיות
  5. Started by card,

שלום כל משתמש אינטרנט שהוא טכני, יודע להגיד שהדפדפן יכול להתחבר בצורה מוצפנת - SSL (או בגרסאתו החדשה - TLS) לאתרים שעדיף שהתקשורת מולם תהיה מוצפנת. אנחנו מזהים התחברות כזו לפי התחילית https במקום http. העניין הוא כזה: התקשורת ב-SSL מוצפנת, אבל ממה שידוע לי, כשמצפינים משהו, צריך להצפין אותו עם Key כלשהו, או במילים פשוטות - סיסמה כלשהי. והרי כשאנחנו גולשים למגוון אתרים שעובדים ב-SSL, הם לא מגדירים מול הדפדפן שלנו את סיסמאת ההצפנה.. אז אני תוהה לעצמי, האם זה אומר בעצם שההצפנה של כל המשתמשים, כשהם משתמשים בדפדפן שלהם עם SSL, נעשית עם אותו Key לכולם? אם כן, זה אומר שהתקשורת אולי מוצפנת, אבל ניתן ממש בקלות לפענח אותה.... בניגוד למצב שלכל אחד היה Encryption Key אחר, ואז לא היה מ…

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by nizansm,

עבדתי לפי המדריך בSTICKY של ה ICS כאשר יש לי 2 כרטיסי רשת מחוברים במחשב. עקבתי צעד צעד אחרי כל ההוראות ובכל זאת אין פינג בין המחשבים.. ping 192.168.0.1 מהמחשב האורח ואין תשובה ניסיתי לבטל את הפיירוול של וינדוס ועדיין אין פינג אין כלום. מה הבעיה? תודה

• 7 תגובות
    • 846 צפיות
  7. Started by STRENGTH,

אני רוצה לפתוח את פורטים 6881 ו 6889 איך אני עושה את זה? תודה לעוזרים!

• 7 תגובות
    • 789 צפיות
  8. איזה ספק ותשתית אתם ממליצים לי לעבור וכמה אתם משלמים לחודש? כמה לספק או כמה לתשתית או כמה לשתיהם? תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 889 צפיות
  9. מצאתם את האפיקומן? מחפשים מתנה מקורית לפסח? נתב ה-Nighthawk R7 של חברת Netgear נחת לפני מספר ימים בארץ ותמורת כ-1,800 שקל הוא יכול להיות שלכם. עבור הסכום הזה תקבלו נתב שקיבל ביקורות משובחות, מקוטלג כ-AC1900, כולל 4 כניסות LAN של 1G ושתי כניסות USB - אחת התומכת ב-3.0 והשניה ב-2.0. http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=R7000 חג שמח.

• 7 תגובות
    • 2.7k צפיות
  10. שלום, אני עובר מבזק להוט וזקוק להמלצה לראוטר איכותי. קראתי המלצות טובות על ה WR1043ND, ואני יכול להשיג אותו ב 500 ש"ח (אין במלאי ב skypc, ואני צריך לקנות את הראוטר באופן דחוף). אין לי בעיה באופן עקרוני, אבל האם הוא שווה את זה? האם בתור משתמש ממוצע, אני זקוק לראוטר כזה? במידה ולא, איזה ראוטרים איכותיים קיימים? תודה!

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. יש לי מחשב כמו שאפשר לראות במפרט בצד. ועכשיו גם עוד אחד "חדש" p3 667 ... איך אני עושה שגם בפנטיום 3 יהיה אינטרנט בלי עוד נקודה או עוד מודם?

• 7 תגובות
    • 893 צפיות
  12. אני מתכנן לחבר את המודם שלי עם נתב שאני עומד לקנות בלי חיבור למחשב, וש-2 המחשבים יתחברו אל הנתב מרחוק.. האם אפשרי? אני עושה את זה משיקולי שיפור קליטה ל-2 המחשבים.. הנתב הוא LinkSys WRT54GL והמודם הוא מודם USB שקיבלתי מבזק: B-FOCUS ROUTER 312+ תודה...

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. היי אני צריך ראוטר אלחוטי שיתחבר למודם ישירות והמודם יתחבר למחשב, והPS3 יהיה בקומה למעלה וישדר אלחוטית. האם הנתב הזה מספיק טוב לצרכיי - D-Link DIR-300 Wireless G?

• 7 תגובות
    • 958 צפיות
  14. Started by Holography,

היי, מדובר בנתב Compex NP27G שחררתי את הפורטים שהגדרתי ל-BitComet לעבוד עמם (UDP\TCP 49152) אבל מהירות ההורדה עדיין מחרידה, משהו כמו 20kbps לשלושה קבצים יחד, שמהירות ההורדה שהתרגלתי אליה מהטראקר היא 50-60-70kbps פר קובץ. אני די בטוח שהבעיה טמונה בהגדרות הפורטים בנתב, לכן העלתי תמונות מה-Port Forwarding [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 907 צפיות
  15. Started by Lmagus,

שלום, אני כרגע נמצא בנטוויז'ן במהירות 1.5 מגה, ובזמן האחרון נהיו לי הרבה האטות, בהתחלה חשבתי שזה בגלל המחשב אבל אז סרקתי ולא מצאתי כלום. מהירות ההורדה מאתרים מחו"ל מגיעה למקסימום במקומות טובים, אבל האתרים בארץ ובחו"ל התחילו לעלות ממש לאט. קראתי בכל מיני פורומים שנטוויז'ן חברה גרועה ושיש לה תקשורת גרועה לחו"ל, ושהיא ממש לא טובה למשחקי רשת, ודי שמתי לב לזה, מה אתם אומרים? כדאי לעבור? ואם כן לאיפה?

• 7 תגובות
    • 663 צפיות
  16. Started by the_rock100,

שלום יש לי ממיר דיגטלי של מת"ב תוצרת סמסונג. אני חיברתי את הממיר דרך USB למחשב ויש לי XP וזה לא מזהה את הממיר אני פשוט רוצה לראות במחשב טלויזיה, אז התקשרתי לחברה והם אישרו ואמרו שזה פועל עם דרייבר דבר כזה אבל הם אמרו שהם לא תומכים בזה והם לא יודעים מה שם הדרייבר. אז אני מקווה שתעזרו לי למצוא את הדרייבר תודה.

• 7 תגובות
    • 955 צפיות
  17. לחבר ליש יש מחשב ממש חלש CELERON 450 עם GF2MX ומחשחקים עובדים בו כולל WC3 אבל כאשר אננחנו מנסים לשחק ברשת המחשב שלו מתחיל פתאום להיות איטי וכשמוציאים את המודם של הכבלים מה USB המחשב מתחיל לרוץ במהירות כמעט כפולה. מדובר במודם של MOTOROLA. יש לכך פיתרון?

• 7 תגובות
    • 962 צפיות
  18. יש ברשותי ראוטר של EDIMAX קוי BR-6104K שמחובר ממני לעוד 2 מחשבים שאותם אני מגביל במהירות של 50K הורדה ו4קיי העלאה בכל מחשב ע"י התוכנה NETLIMITER . השאלה אם אני יכול לעשות את אותו הדבר דרך הראוטר הזה , ואם כן מה שם האפשרות הזו בהגדרות של הראוטר ואיך מכוונים אותה ? תודה .

• 7 תגובות
    • 917 צפיות
  19. Started by XLEE,

שלום לכולם רציתי לדעת אם לכם יש גם בעיות של לאגים ותקיעות במשחקי רשת למרות שיש ניתוב "חרטא ברטא גיימר"? משהו מדהים החברה הזאת העיקר כסף לוקחים בזמן ותמורה אין!!!!!!!!! תשתית: בזק/20 מגה ספק:נזקבינלאומי/20 מגה

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. אהלן הכותרת די מדברת בעד עצמה. יש לי בניין גדול שאני רוצה לרשת בחיבור אלחוטי איכותי. בסופו של דבר זה אומר לשים בכל קומה (מתוך ה-4) AP. העניין הוא שאני רוצה שכל AP יהיה עם אותו SSID ושכולם יתחברו בסופו של דבר לאותו שרת GATEWAY. הבנתי שאני צריך לבטל בכל ה-APים את ה-DHCP ואת ה-NAT (כי השרת שלי כרגע עושה את זה), לקבוע את אותו ה-SSID בכולם ולבחור בערוץ שידור שונה בכל -AP. העניין הוא שלא הבנתי איך אני מבצע את הקישוריות בין כל ה-APים לשרת GATEWAY. אציין שאחד ה-APים יוצב בקרבה פיזית לשרת. טרם בצעתי רכישה של הAPים. אם יש המלצות לחומרה אשמח לשמוע. אשמח לעזרתכם, תודה.

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. היי חברה, יש לי ראוטר לינקסיס WRT54GL מזה שנה, עבד לי מצויין כעשרה חודשים - פתאום לפני חודשיים הפסיק לעבוד - חשבתי שהבעייה בראוטר החפלתי ראוטר - אך אותו דבר עם ראוטר חדש, לפי מה שאני מבין הוא עכשיו לא מצליח להתחבר לבזק בינלאומי בכלל הוא נותן לי בראוטר החדש(כנראה גרסה יותר מעודכנת) - PPTP AUTHENTICATION FAILED. מה יכול להיות?? אני כבר אובד עצות . אשמח לעזרתכם המהירה, מצורף צילום מסך של הגדרות הראוטר. תודה. [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 922 צפיות
  22. Started by amisu,

אני כבר שנים ב 012. עכשיו על 15MB ומשלם 165 שקלים כולל בזק לחודש בזק לעומתם דורשים רק 112 שקלים לחודש. האם יש סיבה בכלל להישאר ב- 012? מדובר בהפרש לא קטן. אולי אני מפספס פה משהו? יש לציין שאני משתמש כבד בביט טורנט.

23. https://blog.dnsimple.com/2015/03/why-and-how-to-use-googles-public-dns/ המאמר מציע להגדיר אתה שרת ה DNS לזה הציבורי של גוגל. לפי הידע המצומצם שלי DNS מתרגם דומין ל IP. הטועה אנוכי ?

• 7 תגובות
    • 2.3k צפיות
  24. Started by Satlan,

אהלן בעיקרון זו משימה פשוטה שנראה לי שהסתבכתי בה יתר על מידה, אשמח לעזרתכם. ברשותי מודם בזק המחובר למספר אפליקציות חוטיות. אני מעוניין לחבר אליו בכבל רשת נתב WR1043 שיפיץ את האינטרנט שהוא מקבל מהמודם, תוך כדי שהנתב משתמש בטווח DHCP פרטי משלו (בשביל הסדר ובעיקר בשביל לזהות בקלות אחר כך האם הלקוח X התחבר דרך הנתב). החיוג עצמו מתבצע במודם ולא בנתב ואני מעוניין שזה ישאר כך כרגע המודם ללא DHCP, עובד על 192.168.0.1. מה בעצם ההגדרות שאני צריך לעשות? האם אני צריך לחבר את המודם ליציאת ה-WAN בנתב? האם אני צריך להשתמש ב-subnet זהה או שונה? מה ה-IP שאני צריך להגדיר לנתב? אשמח לעזרתכם. אם תוכלו גם לתת הסברים טכניים כדי לעזור לי להבין יותר טוב את הסוגייה זה בכלל יהיה מעולה. תודה רבה

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. האם אפשר לגלוש באינטרנט מהמחשב בלי ראוטר או מודם על אלחוטי ללא כבל רשת אני יודע שכן אבל לא מצליח לא מציג לי רשתות בכלל זמינות ויש רשתות אלחוטיות אלחוטיות באזור שלי עזרה בבקשה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.