עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by שםמשתמש,

שלום לכולם, אנימשתמש כבר שנים בUTORRENT. לאחרונה שידרגתי מ2.5 מגה ל- 12 מגה אבל אני לא מרגיש שיפור משמעותי בקצבי ההורדה. אני גולש בהוט עם 012 אבל ללא חייגן וכן עם ה- 1043ND. לכן יש לי כמה שאלות: 1. האם עדיף לי לעבור לשימוש בחייגן? 2. האם יש הגדרות מיוחדות שעלי להגדיר בנתב? הגדרתי פורט אקראי ועשיתי פורוורד אליו. האם לבטל את הפיירוול בנתב? 3. לפעמים כשאני כן מוריד כמויות גדולות, הראוטר מאבד את הצפון ומתנתק לגמרי מהרשת. רק ניתוק מהחשמל עוזר. מישהו מכיר בעיה כזו? תודה

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. הזמנתי את הראוטר הזה במטרה לחבר את הראוטר הישן שלי בתור repeater .אבל אני לא מוצא אפשרות ל WDS בממשק של הוט . הם סירסו את הראוטר לגמריי . האם יש איזו קושחה תחליפית לראוטר הזה שתיתן לי את האפשרות הזאת ? תודה למי שעוזר .

• 9 תגובות
    • 4.7k צפיות
  3. האם אפשר להסתבך בגלל זה בארץ? בארה"ב יש לזה סטטוס של common carrier, אבל מה המצב בארץ?

• 0 תגובות
    • 669 צפיות
  4. לדעתי מגיע פיצוי לכל מי שנמצא בחבילת גיימר.

• 2 תגובות
    • 813 צפיות
  5. Started by noodle,

שלום לכם, אני מחפש ראוטר/ראוטר+מודם שיתפקדו כיחידה נפרדת ולא יחייבו חיבור למחשב, האם יש חיה כזאת? אם כן: תקציב : 300-400 ש"ח אני מעוניין בראוטר אלחוטי איכותי,עמיד בעומס, עד 6-7 אנשים שגולשים עליו בו זמנית מהירות 12-15MB. תודה ויום טוב

6. Started by RAZIEL98,

שלום יש לי בעיה שאני רוצה נגיד לגלוש באינטרנט ולהוריד קבצים מהטורנט אני לא יכול לעשות את זה ביחד וגם יש פעמים שאני נכנס לדפדפן בזמן שאני מוריד אז או שהוא רושם לי שה"לא ניתן להציג את דף זה" וזה עוד מתי שהאינטרנט מחובר וגם יש פעמים שלוקח למחשב זמן לטעון דפים בדפדפן,מה אתם מציעים לעשות כדי לסדר את הבעיה ? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 834 צפיות
  7. Started by talevi83,

היי עברתי לבזב"ל כשהתחילו את הניסוי ב PowerNGN והכל היה מצויין אבל מאז שעברו לכבל באופן סופי הפינגים נהרסו והפכו להיות אותו זבל כמו שהיה. ככה זה אצל כולם? איך זה אצלכם? גיימר משפר את הפינגים באופן משמעותי? מצורפת התוצאת בדיקה לסרבר בפראנקפוט... [attachment deleted by admin]

• 23 תגובות
    • 3.1k צפיות
  8. Started by liad88,

שלום רב, נמחק לי הlocal area connection. בנוסף, כרטיס הרשת שלי כבר לא מופיע במנהל ההתקנים אז כרגע אני לא מתקין driver. האירוע קרה לאחר שמישהו שעבד על המחשב מחק קובץ בשם registry או משהו כזה. אשמח לעזרה.

• 3 תגובות
    • 815 צפיות
  9. Started by kalda01,

יש לי היום מודם של בזק (ADSL2) ונתב אדימקס 6524. מאחר וחסרות לי כניסות קוויות, עלה בדעתי להשתמש במודם-נתב DLINK 2560U (הנתב הישן שקבלתי מבזק) כמודם בלבד ושהאדימקס ימשיך להיות הנתב האלחוטי ושרת DHCP. איך מגדירים את הDLINK שיהיה מודם בלבד? אם אבטל בו את פונקציית הDHCP והWIRELESS, ואגדיר התחברות WAN ידנית, זה יספיק ? אני לא רוצה לשנות כלום באדימקס ורק לחבר את הDLINK שיתפקד כמודם.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  10. Started by seren99,

אני רואה את הרשת והיא בקליטה מלאה מנסה להתחבר ומקבל הודעה לאחר מספר שניות של ניסיון להתחבר לרשת שהווינדוס אינו יכול ליצור חיבור לרשת אולי הקליטה חלש מידי אז הקליטה מעולה ואינני מגיע כלל לחלונית שאני צריך להכניס את סיסמת הגילשה

• 3 תגובות
    • 689 צפיות
  11. שיוכלו לפקסס לי.

• 0 תגובות
    • 680 צפיות
  12. Started by kupo,

היי, על מנת להתחבר לאתרים מסויימים (הולו, פאנדורה וכו') אני צריך להתחבר מ IP אמריקאי, חשוב לי שהחיבור יהיה בטוח, אמין, מהיר ופשוט להתקין אותו, ז"א שלא כל פעם שאני צריך להתחברת אני אתחיל לחפש איזה שרת שייתן לי מענה. האם VPN עונה על הדרישות שלי? איזה VPN'S חינמיים ו/או עובדים טוב עם ישראל? האם אפשר לעשות את זה בפרוקסי? איזה פרוקסים יתנו לי מענה? תודה רבה

• 10 תגובות
    • 30.1k צפיות
  13. http://www.fast.net.il/?p=3 אז נו? איפה הקאץ'?

• 1 תגובה
    • 778 צפיות
  14. Started by SpEcToR,

שכרתי שרת VPN, לצורך העיניין ivacy.com. מה שאני צריך הוא בעצם זה להזין בתוכנה מסוימת פרוקסי, יש לי לבחור בין HTTP HTTPS SOCK4 SOCK5. ולשים כתובת ופורט. בתוכנה של IVACY אפשר להתחבר דרך PPTP ודרך HTTP tunneling. דרך PPTP אני לא יכול להתחבר אבל דרך HTTP אני יכול. בתוכנה של IVACY יש אפשרות לסמן תוכנה שאני רוצה שתרוץ דרך הVPN הזה, ואז היא מופעלת דרך הIVACY וכל התעבורה של התוכנה עוברת דרך הVPN. זה לא מה שאני רוצה. אני לא רוצה שכל התוכנה תרוץ תחת ה VPN. אלא חיבור מאוד ספציפי שעבורו אני יכול להגדיר פרוקסי בתוכנה עצמה. כלומר כל התוכנה תמשיך לרוץ עם החיבור אינטרנט הרגיל שלי, אבל חיבורים מסוימים שהתוכנה צריכה לבצע יבוצעו דרך הVPN. התוכנה יודעת לעשות את זה, אני רק צריך לתת לה את הפרו…

• 0 תגובות
    • 911 צפיות
  15. כי אמרו לי ש1.5 זה 0.5 הורדה משרתים בחול והם על סיבים אופטים האם אני אוכל להיגע למהירות של מריבית של ה 1.5 כלומר בסביבות ה 200? מי יותר טוב אינטרנט זהב או נטויזיון בנושא מהירות הורדה?

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. שלום לכולם. לפני חודשיים+ עברתי דירה, ובמהלך זה שדרגתי לחבילת 20 מגה של בזק (תשתית+ספק). החבילה כללה ראוטר של D-LINK שעובד מצויין על מחשב נייח+ שתי מחשבים ניידים. במהלך השבועיים האחרונים שמתי לב שהפתיחה של כל האתרים ברוב המקרים מתעכבת. על מנת לפתוח אתר כלשהו נדרש לרענן אותו פעם או פעמיים רק בשביל להיכנס. ביצעתי סריקת וירוסים, ניקוי רגיסטרי, COOCKIES וכו' ( בקיצור זאת לא בעיה של הדפדפן ולא של המחשב) ולאחר בדיקת מהירות הוא מראה לי נתונים תקינים: http://www.speedtest.net/result/-1.png (בוצע בשעות עומס כך ש 15M זה בסדר). זה קורה בכל המחשבים, גם בניידים וגם בנייח. מבקש עזרה לפני שאני פונה לבזק והשירות ה"איכותי" שלהם...

• 4 תגובות
    • 751 צפיות
  17. אתמול רכשתי את ה TP LINK 1043ND וחיברתי אותו לHOTBOX בתור מודם. הגדרתי את ה L2TP והכל התחיל לעבוד. בקומה העליונה - שבה תמיד הייתי קולט ב HOTBOX במלוא המהירות (12 מגה), פתאום בראוטר הזה שאמור להיות הרבה יותר 'חזק' קיבלתי מהירות של 1-1.5MB. ניסיתי לשנות את ה CHANNEL לבדיוק מה שהיה מיקודם וגם לשנות את ה MHZ- שום דבר לא עזר. יש לציין שבחיבור קווי הכל עבד מעולה. היום בבוקר קמתי וגיליתי שאין אינטרנט - לא ב WIFI ולא בחיבור קווי! אחרי ריסט של הראוטר- ההאינטרנט חזר לעבודה. אז מה אפשר לעשות עם הראוטר? הוא מקולקל ב 100%? (בדקתי ב TPLINK קושחה, יש לו את הקושחה האחרונה)

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. שלום חברים יקרים, אני מעוניין לבצע מהלך בעסק על מנת לייעל אותו (בתקווה). הרעיון הוא כזה - אני קונה מחשב עם נפח דיסק גדול, מחבר אותו לרשת המחשבים והופך אותו למעין קופסאת איחסון (שרת אנערף) של כל המידע שיש על כל מחשבי החברה. לפני שאעשה את זה, ברצוני לשאול מספר שאלות. 1. האם אני צריך Windows Server או שאין צורך ו- Windows7 מספיק? 2. אני מעוניין שכונן C, איפה שמותקנת מערכת ההפעלה, לא יהיה משותף, אלא כוננים אחרים (יש לציין שישנם מספר HDDים, כך שכל כונן הוא באופן פיזי HDD שונה). האם ישנה אפשרות לשתף כוננים אחרים ולא את C? 3. האם יש אפשרות לאבטח את השרת הזה? כלומר שלא כל מי שמחובר לרשת יוכל לגשת, אלא רק באמצעות סיסמא... 4. איך אני הופך את המחשב לשרת, כאילו, אני מחבר אותו לרשת וז…

• 29 תגובות
    • 3.4k צפיות
  19. שלום רב, ברצוני להקים רשת אלחוטית, ללא מחשב נייח אלא IPAD בלבד (משיקולי תקציב). הציוד הקיים ברשותי: מודם/ראוטר של בזק (סימנס כמדומני), מדפסת משולבת של HP ואייפד. מה נדרש ממני לרכוש בנוסף (אני מניח ששרת מדפסות שיתחבר לUSB של המדפסת) ? אילו צעדים עליי לבצע כדי להגדיר את הרשת, לשתף את החיבור האלחוטי+מדפסת ושאוכל לגלוש בצורה אלחוטית ולהדפיס דרך האייפד? תודה מראש,

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  20. מה אמורה להיות מהירת שיתוף הקבצים בין המחשבים ? היא כרגע בקצב נורא איטי של 400 KB מה אפשר לבדוק או שזה צוואר בקבוק של הראוטר אולי ? תודה..

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by amitey,

בוקר טוב יש לי בבית 4מחשבי ומדפסת שאני רוצה לחבר ברשת. כולם מריצים ווינדוס 7או ויסטה אני רוצה להפוך אחד מהם לשרת שעליו והיו כל הסרטים והמוזיקה ורוב התוכנות(אופיס וכאלה) ושכל השאר יעבדו מולו. איך אפשר לעשות זאת בצורה פשוטה? תודה מראש על התשובה.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by pitter,

אהלן מחפש ראוטר שכולל גם מודם סלולארי עם יכולת WiFi. בשורה התחתונה, אני רוצים לשים בראוטר SIM ולהיות מסוגל לגלוש בסמארטפונים ולפטופ באמצעות ה WiFi. המלצות לראוטרים איכותיים יתקבלו בברכה, פיטר.

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. היי חבר'ה, אז ככה: יש לי חיבור של 20 מגה דרך הוט ובזק בינ"ל. כמובן שדרך ה-HOTBOX. ראשית, כמודם הוא מתפקד מעולה, ללא ניתוקים וממצה את המהירות האפשרית. אבל, כראוטר, הוא ללא ספק בינוני-מינוס, אומנם אין ניתוקים אבל הוא לא יכול להחזיק יותר מ-3 חיבורים מקבילים (פורטים) לאותה הכתובת (שבמקרה של הורדות מבוססות Torrentים זה כלום). במקרה של הורדות ישירות זה בסדר, אבל זה לא מה שאני מחפש. זה ללא ספק בעקבות העובדה שיש לו מעבד חלש. (כמובן שברגע שמדברים עם הוט זה מקרה אבוד, כל מה שהם מבקשים ממך לעשות זה "בינג" ל"בורט"...אז להתחיל ולהסביר להם ממה נובעת הבעיה זה מעט בעייתי). אז קניתי ראוטר של linksys דגם WRT120n - אומנם הוא מעוצב יפה, ואפילו כתוב עליו Cisco אבל ללא ספק לא יודע לספק את העבו…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by aviad13,

יש לי בעיה במחשב, האינטרנט לא עובד, זה מראה לי שאין חיבורים זמינים. ווידאתי שהכבל רשת מחובר כמו שצריך והכל בסדר, הבעיה לא בכבל כי ניסיתי גם לחבר למחשב השני ועבד יופי. אז מה אני יכול לעשות? יש לי ווינדוז 7 64bit וליד השעון במחשב יש את הסמל של האינטרנט אבל עם איקס ותודה.

• 0 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. Started by Ronenosh8,

מאז שהתקינו אותו אצלי, האינטרנט מקרטע. הוט לא מוכנים להחליף את הציוד ושולחים אותי לקנות ראוטר : האם הנתונים האלה תקינים? http://img7.imageshack.us/img7/1253/hotboxfail.png

• 10 תגובות
    • 4.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים