עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום, אני מתגורר בחו"ל, ורגיל לאיכות המצויינת המסופקת ע"י שירותי הוסטינג וכיוב. יש לי כמה שאלות: 1. למה ה NS2.SITESDEPOT.COM שאמור להיות ה NS השני של interspace.net לא עונה לשיאלתות, למשל ל dig פשוט? (שאלתי אותם, אבל תשובתם לא סיפקה אותי ממש) 2. האם נכון שלפי החוק מחוייבים לספק לך שני NSים כאשר אתה קונה שם דומיין ישראלי? (כך נאמר לי שם בתמיכה שלהם, כשלמעשה זה עדיין לא מסביר למה ns2 שלהם לא עובד) 3. נאמר לי אחרי זה שה NS2 עובד רק למי שרכש גם חבילת איכסון ולא רק שם דומיין. אז אני מתפלא: למה יספקו לי שני NSים אם אחד גם ככה אני לא יכול להשתמש? למה אומרים לי שלפי החוק מחוייבים לתת שניים (או שמדובר רק על הוסטינג ולא רק שם דומיין?) אשמח לדעתכם, תודה לעונים

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. אהלן יש לי חבר ששואל את השאלה הבאה: יש לו בזק בינלאומי ותשתית HOT עכשיו יש לו 100 מגה והוא אומר לפעמים הוא מחווה איטיות בגלישה והוא רוצה לעבור לחיבור עם חייגן השאלה מה המהירות המקסימלית שהוא יכול לקבל עד 100 מגה עם חיבור עם חייגן?כי אמרו לו שאין מצב לקבל 100 מגה עם חיבור עם חייגן אם כן מה המהירות המקסימלית שאפשר לקבל?והאם זה יעבור לעבור לחיבור עם חייגן?לא כלכך אכפת לו אם הוא יוריד את זה ל 50 מגה או פחות תודה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. שלום לכולם ושבת שלום הפכתי את המודם שלי לנתב ואני מתחבר ללא כל צורך בחייגן של בזק איך אני מחזיר את זה לקדמותו ? יש לי מודם של בזק aztech adsl2+ dsl 600e אני רוצה להחזיר רת זה בחייגן רגיל ולא כראוטר תודה וכל טוב וגמר חתימה טובה לכולם

• 2 תגובות
    • 617 צפיות
  4. Started by kalda01,

מחפש המלצה למצלמת IP ביתית שמסוגלת לשלוח התראה במייל או SMS כשאר מזוהה תנועה בחדר בה היא מותקנת. חשוב שיהיה ניתן להפעיל כשיוצאים מהבית בצורה קלה וגם לשלוט מרחוק דרך הטלפון הנייד.

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by isildur,

אני מנסה להקים רשת בייתית בין המחשב הבייתי והמחשב הנייד. למחשב הבייתי יש כרטיס רשת אלחוטי שמתחבר לUSB, ולייד יש אחד פנימי (סנטרינו). ניסיתי להשתמש באשף של וwindows, הוא יוצר לי את הרשת אבל המחשבים לא מתחברים אחד לשני. אני צריך שתהיה לי היכולת לשתף קבצים דרך הרשת, ובנסוף שאני אוכל להתחבר לאינטרנט במחשב הנייד דרך החיבור של המחשב הרגיל. יש אולי איזו תוכנה שאני יכול להשתמש בה? או אולי מדריך טוב שקיים אי שם?

• 1 תגובה
    • 702 צפיות
  6. Started by natla,

שלום, האם מישהו מכיר ו/או יש לו נסיון ויכול להמליץ על הראוטר מודם הבא : http://www.billion.com/communication/html/xdsl/711.htm מצאתי אותו במחיר מאוד אטרקטיבי... אני מחפש ראוטר שהוא גם מודם ADSL ואני לא יודע איזה לקנות-עזרה תתקבל בברכה. האם מישהו יכול להמליץ כאל על ראוטר מודם (ADSL) מסויים? תודה.

• 0 תגובות
    • 884 צפיות
  7. Started by baadasssss,

חבר'ה מעניין אותי לשמוע את דעתכם, בנאדם לא יכול להתחבר לאינטרנט כי יש לו קישורית מוגבלת או חסרה, או כתובת IP לא תקינה, 169.254. כאשר הוא מנתק את קבל ההברגה מהמודם עדיין מקבל אותה כתובת IP, מה שמצביע על בעיה או ב-SP2 או אנטי וירוס או פיירוול ועוד כל מני סיבות... אבל מה כאשר מחברים למחשב מודם של בזק, הוא גולש. 169.254 זו בעיה במחשב לא במודם של הוט. אז איך עם מודם של בזק יש אינטרנט. נשאלת השאלה, למה יש אינטרנט עם המודם של בזק?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by maxth,

שלום. ברצוני לקנות כרטיס רשת אלחוטי למחשב, בתקציב עד 300שח. ברשותי hotbox במהירות הורדה 100 מגה, hotbox נמצאה בחדר ליד החדר השני(מפריד קיר) שבו נמצא המחשב שלו אני רוצה לקנות כרטיס רשת אלחוטי. רציתי גם לברר איך כרטיס רשת usb לעומת כרטיס pcie מה הם היתרונות והחיסרונות שלהם. חשבתי לקנות את הכרטיס הבא : https://ksp.co.il/?select=.263..487..499.&kg=&list=1&sort=2&glist=1&uin=36787&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0&intersect=..&rintersect=&store_real=

9. יש לי ראוטר טיפילינק Model No. TL-WR740N / TL-WR740ND כשאני משתמש באימיול יש לי מזהה נמוך אז אני נכנס ל- PORT FORWARDING ופותח את הפורטים של האימיול לפי האייפי שנמצא לי על המחשב באותו עת נתון העניין הוא שכשאני עושה ריסט למחשב האייפי שהמחשב מושך מהראוטר משתנה ושוב אני צריך לחזור על אותה פעולה בראוטר עם האייפי החדש שהמחשב משך אחרת יש לי מזהה נמוך באימיול מה אפשר לעשות כדי שהדבר יהיה קבוע ? אני לא ממש מכיר את הראוטר הזה - עד היום היה לי ראוטר אדימקס ... תודה

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  10. Started by ofrine,

שלום, יש לי בבית הוטבוקס שמשמש כמודם+ראוטר. אני מחובר אליו בכבלים בלבד, ולא משתמש יותר מדי בWIFI. קניתי ראוטר נוסף ומוצלח יותר שתומך ב5Ghz בשביל המקרים היחסית נדירים בהם אני צריך wifi וגם שלא יהיה לי פינג מוגזם במחשב שמחובר בכבל. חיברתי את ההוטבוקס אליו בכבל ואת המחשבים שלי לראוטר החדש, ולרוב הכל עובד סבבה, אבל פעם בכמה זמן אני שם לב שהגלישה נהיית נוראית עד שאני מנתק לגמרי את הראוטר החדש. אני תוהה האם יכול להיות שהגלישה נהיית כל כך גרועה בכלל ששני המכשירים מתפקדים כראוטרים. אם לא, האם חיבור שני ראוטרים בצורה כזאת יכולה בכלל לגרום בעיות? בכל אופן, הייתי מעדיף להתחבר לראוטר החדש בלבד (בהנחה והגלישה האיטית נובעת מהחיבור של שני הראוטר…

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות
  11. שלום לכל המשתמשים היקרים, אני משתמש בתוכנה לתפעול מרחוק, העובדת בשיטת Viewer ו-Server. אני התקנתי את ה-Viewer על מחשב א' ואת ה-Server על מחשב ב'. עכשיו מה הבעיה בעצם? הבעיה היא ששתי המחשבים מחוברים ל-Router, אז בעצם יש לי את הכתובת ה-IP של ה-Router ואת כתובת ה-IP 'המזוייפות' שנוצרו על ידי ה-Router, שהם בעצם רק קיימות ברשת עצמה. הפעלתי את ה-Viewer ואת ה-Server, כלומר את ה-Viewer על מחשב א' ואת ה-Server במחשב ב' אשר בעצם נמצאים ברשת שלשניהם יש כתובת IP 'מזוייפת' אשר תקפה רק ברשת בגלל שהיא נוצרה על ידי ה-Router. בקיצור, הכל עבד. שלטתי במחשב ב' וממש תפעלתי איתו מהמחשב א'. עכשיו הכל טוב ויפה, אבל אני לא הייתי מעוניין לעשות את זה בבית, אלא לעשות את זה ממקום העבודה שלי בחברה בה …

• 2 תגובות
    • 637 צפיות
  12. Started by Cheif,

תערוכת CES 2018, שנסגרה בסוף השבוע שעבר, היתה אחת הדלות ביותר בתחום התקשורת הביתית. בפוסט המצ"ב תמצאו את דעתי על הסיבה לכך. http://www.netcheif.com/blog/?p=7036

• 0 תגובות
    • 904 צפיות
  13. אני רוצה לפתוח שרת לי לcs ולמכור לאנשים גם. ואני גם ארכיב מחשב בשביל זה . אני מתעניין ורוצה לדעת כמה יעלה חבילת אינטרנט מתאימה לזה. ואם מישהוא יכול להגיד איזה מפרט הוא ממליץ . אם מישהוא יודע או ניסה שיענה פה . או רוצה להמליץ לי על משהוא

14. Started by yigal83,

התקנתי את תוכנת eMule Plus גירסה 1.2b SSE על המחשב החדש שמריץ את Vista. כאשר אני מקטין את התוכנה, הוא מופיע למטה עם עיניים קשורות בצבע שחור. עד כמה שזכור לי זה בגלל חוסר בפתיחת פורטים ב firewall. יש לי עוד eMule (גירסה אחרת) במחשב אחר (המחובר ברשת דרך router של LevelOne דגם 3408 אלחוטי) ובו אין בעיית מהירות או עיניים קשורות (מציין ID גבוהה). עידכנתי את ה eMule החדש עד כמה שאני יכול, בצורה זהה כמו ה eMule הישן (כולל מהירות העלאה והורדה), וכן הוספתי לויסטה הרשאה ל firewall לגבי הפורטים (TCP & UDP) שאני משתמש. מה יכולה להיות הסיבה לתופעה ? האם יש משהו נוסף שאני יכול לעשות/לבדוק ? אגב בכל רגע נתון יש רק קובץ אחד שיורד מהר כשבתוכנה הישנה היו הורדות במקביל.

• 11 תגובות
    • 2.8k צפיות
  15. יש לי בבית רשת עם מספר מחשבים , אני יכול לשתף קבצים וכל מחשב רואה את השאר , כל המחשבים מתחברים לאינטרנט בעזרת ROUTER , אחד המחשבים לא מצליח להכנס לאינטרנט למרות שקיים שיתוף קבצים. ה FIREWALL במחשב נותק ונראה כי אין דבר החוסם את הגישה לאינטרנט. תודה על העזרה

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by de_inco,

שלום רב, אני אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי איך אני פותח פורטים לאימיול בראוטר הנ"ל. 1. לא הבנתי איזה כתובת IP אני אמור להזין. 2. הפורטים שמוגדרים אצלי באימיול - TCP-22987, UDP-41185 שיהיה סופ"ש נעים. אביב.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. היי, ההתחייבות לבזק מסתיימת בעוד מספר ימים, החלטתי להרשם ל CCC קצת לפני על מנת שאוכל להשוות את שתי החברות "בתנאים שלי". בכל מקרה, הבדיקות בוצעו היום, יום שלישי - בשעה 14:00. שעה לא עמוסה במיוחד. חשבתי שכאן יהיה יתרון דווקא לבזק בין לאומי ובשעות הלחץ ל CCC.. בכל מקרה, אלו המספרים : Israel : :Europe, Paris USA, East side, Los Angeles : Youtube test : טריילר ב 1080P באורך של 1:47 דקות. Never back down trailer : http://www.youtube.com/watch?v=cn2-nzMHgtU טריפל C - טעינה מלאה תוך 37.2 שניות. בזק בין לאומי - טעינה מלאה תוך 45.5 שניות. הערה: בזמן בדיקת CCC מול לוס אנגלס, בפעם הראשונה קיבלתי נתון מוזר של 2.5 מגה הורדה ופינג 220. ניסיתי פעם נוספת…

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  18. אם אני רוצה לחבר ראווטר [linksys WRT54GL] לשתי מחשבים נייחים אז מה שאני צריך זה: כבל רשת לחבר בין הראווטר למודם 2 כבלי רשת לחבר בין הרווטר לשתי המחשבים. זה כל מה שאני צריך? וגם אמרו לי שזה ממש מסובך לחבר אותו אם אתה בכבלים כי אתה צריך כתובות IP וכל מיני דברים כדי להגדיר את הראווטר. תודה. עידן.

• 54 תגובות
    • 6k צפיות
  19. הכרטיס רשת האלחוטי שלי (הראוטר הוא Edimax BR6504N והכרטיס הוא Edimax EW-7728IL) מתנתק לפחות פעם ביום, אני לא יודע למה (עוצמת הרשת היא בערך 75% ומהירות החיבור היא בערך 100Mb). האם יש איזה שהיא אפשרות לזהות את גורמי הניתוק? (עוצמת אות יורדת או בעיות תוכנה) בנוסף, האם ניתן לבצע automatic repair לכרטיס רשת אלחוטי כך שיתחבר אוטומטית אחרי ניתוק? חיפשתי קצת ברשת ונאמר כי WinXP יכול לבצע זאת ("automatic repair facility in xp") אבל לא מצאתי את זה אצלי במחשב (WinXP Pro SP2) האם מישהו מכיר תוכנה הבודקת את כרטיס הרשת ועושה automatic repair?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by or_cool,

אני מנסה לעשות שיתוף רשת עם 2 מחשבים ואהב לפי המדריך שיש באתר ושאני מנסה לחייג הוא נותן לי שגיאה 769 מה אני עושה ?

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. שלום יש לי כמה שאלות לגבי רשת במצעות החשמל! קראתי שחברת MSI מיצרת ממיר שמאפשר תיקשורת בין שני מחשבים במצעות כבל חשמל רציתי לדעת עד כמה זה משלם? לעומת חיבור שני מחשבים ברשת אלחוטית שאלה שניה באיזה אתר רשום שיש מגבלה שהמחשבים צריכים להיות על אותה פאזה האם הכוונה לפקק בארון חשמל אוו לחיבור שמגיע לבית מחברת החשמל? שאלה נוספת בנושא אחר יש לי מודם קבלים של מוטרלה SB4200 אם אני מחבר מחשב אחד לרשת ומחשב שני לUSB אני יכול לגלוש בו זמנית? אם כן מה קורה למהירות? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 864 צפיות
  22. מעוניין לרכוש כרטיס רשת הכי פשוט שאפשר וזול לטווח רחוק במיוחד, אין צורך בתקן הn היות ואין אותו לשכנים שלי

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. יש לי שני מחשבים בבית ורשת עם מודם ECI שהפכו אותו לראוטר ועם מיני-האב. שני המחשבים יכולים לגלוש באינטרנט אבל ישנה בעיה: כאשר אני מנסה לגשת ממחשב אחד לקבצים של השני אני מצליח, אבל כשאני מנסה לגשת מהשני לראשון אני נתקל בהודעה עם כותרת Mshome (השם של הworkgroup שלנו), שאומרת: "\\yehuda is not accessible. You might not have permission to use this network resouce. Contact the administrator of this server to find out if you have access permissions. The network path was not found." yehuda זה השם של המחשב שאליו אני לא מצליח לגשת (כתובת 192.168.1.3). יש למחשב הזה מערכת הפעלה Win Me. המחשב השני בעל כתובת 192.168.1.5 . למחשב הזה יש מערכת הפעלה Win XP Pro. אין לי מושג מה אומר המשפט T…

• 5 תגובות
    • 775 צפיות
  24. Started by idan.c,

שלום לכולם, אני רוצה לעבור לשירותי הטלויזיה של יס והיום ביקר אצלי המתקין ואמר שאין לו גישה לאינטרנט כי הראוטר של בזק לא קרוב לממיר או לכל נקודת כבל קואקס' בבית. אני מעוניין להוסיף עוד נקודת בזק בסלון, העניין הוא שאין כ"כ גישה משם לארון תקשורת. קיימת אפשרות להעביר כבל מנקודת בזק שקיימת ולמקם נקודה חיצונית במקום שאני רוצה? כרגע מחובר לאותה נקודה המודם וגם טלפון קוי (דרך פילטר של בזק).. אז השאלה שלי אם ניתן לפצל את הנקודה הזו לשתי נקודות שאחת תשאר במקום הנוכחי והשניה תהיה בסלון דרך כבל חדש שאעביר.. תודה לעוזרים :)

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  25. אם יש לי שני כרטיסי רשת, ושני מודמים. אפשר להתחבר מהמחשב לשני המודמים ולנצל את שניהם? זה לא נשמע כזה מופרך, כי אולי אפשר לייחד כל תוכנה לכרטיס רשת אחר, או שהתוכנה תדע לגשת לכרטיס השני ברגע שהיא הגיעה למקסימום בראשון

• 13 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.