רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,518 דיונים בפורום זה
-
היי חברים אני לקוח בחברת הוט.יש לי אינטרנט 200 מגה. וראוטר כבר שנתיים +- נראה לי שהוא כבר עשה את שלו.אתם הייתם ממליצים לרכוש חדש ולהתקין הכול מהתחלה משהו עד 300 שקל או לקחת מהחברה ראוטר חדש. תנמקו למה ככה למה ככה. בכול מקרה במידה ותמליצו קניה פרטית תמליצו חברות חברים עד 300 שקל. או שאלי עדיף ללכת להוט ולהביא ראוטר חדש? תודה מראש לעוזרים. מקווה שזה המקום המתאים.
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מחובר כרגע לנטויז'ן. יש לי מודם אלקטל משודרג לפרו עם גרסת תוכנה 281, וגרסת המודם היא 8606. בשידרוג יצרתי חייגן באלקטל שיתחבר אוטומטית לנטויז'ן. עכשיו אח שלי שלומד בטכניון צריך להגדיר חייגן נוסף, בשביל להתחבר לשרתים של הטכניון. הוא צריך את השרתים האלה למטרות לימוד של הטכניון, והבעייה היא שאי אפשר לעבוד איתם באינטרנט באופן חופשי, ככה שהחייגן לנטויז'ן גם הכרחי. לפי היגיון, חשבתי להוסיף בהגדרות ה-Web של האלקטל חייגן נוסף: דבר ראשון להוסיף ב-Phonebook עוד ערך. ודבר שני, ב-PPP לעבור בין חייגן לחייגן, ע"י בחירה של Off בחייגן המתאים, ו-On לחייגן השני. אז יש לי כמה שאלות: 1. זה אפשרי בכלל לעבוד עם אלקטל ועם שני חייגנים בתוכו? כל פעם להתנתק מאחד ולהתחבר לשני? 2. ב-Phonebook, בע…
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי חברים, יש לי שאלה קטנה : יש לי בבית ראוטר(+מודם) אלחוטי של SIEMENS SL2-141 שחילקו אז בבזק. בסה"כ אני מאוד מרוצה מהראוטר, יש לו ממשק נוח, DNS דינאמי לחיבורי RDP מרחוק, הפניית פורטים פשוטה, קביעת IPים שמורים לכתובות MAC ספציפיות - ואלה הן האפשרויות שאני משתמש ומגדיר בו. רציתי להעביר קובץ ששוקל כ10 גיגה בין מחשב א' ל-ב' בבית. (מחשב א' הוא מחשב חדש עם ווינדוס 7 ומחשב ב' הוא מחשב ישן עם XP - שניהם מחוברים קווית לראוטר) את מחשב א' אני לא רוצה לפתוח לשיתוף ברשת, לכן סגרתי לו כל אפשרות שיתופית. במחשב ב' - אני כן רוצה ואני מאפשר לו. נכנסתי דרך מחשב א' לתיקיה במחשב ב' ע"י \\ (או מה שנקרא FTP) והעתקתי את הקובץ ממחשב א' למחשב ב'. (מה שאני מכנה - העברה בדחיפה, כלומר דחפתי למחשב ב'…
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
איזה ראוטר מתאים לבית גדול?? עכשיו יש ליdlink w9980 והוא לא מגיע לקומה השנייה בבית.
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אחותי קונה מחשב ועכשיו יש לנו מודם אחד מחובר לUSB עכשיו אני יצתרך ראוטר חשבתי על D-LINK משהו בסביבות ה300 - 250 ש"ח ושיהיה טוב אתם יכולים להמליץ לי ? ואיך זה מתחבר הדיוק וזה בבקשה? תודה לעוזרים!
-
- 25 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אמנם מדובר בבעיה שיש לי עם אקסטרימר סיידווינדר אבל מקווה לקבל עזרה בעניין העקרוני של מיפוי כונן רשת בחלונות 7 של התקן אלחוטי. עד לאחרונה לא היתה בעיה למחשב הנייח שלי המחובר קווית לראוטר אלחוטי לזהות במיפוי הרשת את התיקייה הרצויה בכונן הקשיח של ההתקן האלחוטי (האקסטרימר) בחדר הסמוך. כרגע משום מה הזיהוי הזה לא מתבצע אף כי האקסטרימר מצליח לקבל IP משלו (192.168.1.3 במקרה זה). אני זוכר שבעבר בזמן מיפוי הכונן בחלונות 7 השם שהיה מופיע בשדה התיקייה היה \\WORGROUP\MYXtreamer\xstreamer\sda1\test שזה השם שמופיע כרגע באקסטרימר עצמו ואז הייתי מקצה לזה אות כונן והייתי רואה אותו באקספלורר. כרגע בשם הזה מתקבלת הודעה שלא ניתן להתחבר. חסרה לי אולי איזו תחילית לפני ה-WORKGROUP? בכ…
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות מערכת מאש לאינטרנט טוב בבית אני חשבתי על דקו x20 או x50 מה מומלץ? יש משהו יותר טוב? יש לי עכשיו דקו m4 והמהירות אינטרנט שלי זה 1000והWi-Fi אני מקבל רק מהירות 400 מהירות
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
- 2 followers
-
-
טוב אז ככה היה לי מודם של טיירון וראוטר 3com והבנתי שהמודם לא עובד טוב עם ראוטרים אז היום בא אלי טכנאי מהוט והחליף מודם למודם thomson אבל עדיין באתר speed test יש לי פס רוחב נמוך כמו שהיה לי פעם עם מודם טיירון הנה תראו את התוצאה?מה זה יכול להיות? ועכשיו יש לי שאלה אחרת בקשר לפתיחת פורטים ליוטורנט הגדרתי פורט מסוים ביוטורנט וגם באתר של 3com הנה תמונות ועדיין זה מזהה שלא נפתחו פורטים! תמונה מהאתר של 3com תמונה מהיוטורנט תודה לעוזרים!
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
האתר שלהם: http://www.consumers.org.il/show_item.asp?levelid=47901 אימייל שלהם(שרשום באתר): moatza@consumers.org.il האימייל ששלחתי להם: שלום רב, אני רוצה להתלונן על ספק האינטרנט שלי 012 וספק האינטרנט של ברק-נטויז'ן שמשקר על הצרכנים בנוגע לאינטרנט שהם מקבלים בזמן האחרון התחילה להיות הגבלה על מהירות הורדה שלא בדרך HTTP אלא בשיתוף קבצים בתוכנות כגון: אימיול וביטורנט אשר מורידות לאט במהירות פי 4 פחות ממה שאני אמור לקבל אני מחובר ל012 במהירות של 1.5/512 דרך הוט ואני לקוח ותיק שלהם שהיה מרוצה, עד יום שבת הייתי מוריד מהביטורנט על המקסימום 185KB (אני מוריד מאתרים פרטיים מהירים) ופתאום ביום שבת האחרון 9/6 המהירות צנחה בביטורנט ל 60KB-40KB לא עובר את ה 100KB וזה לא קשור כמה קבצים ש…
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי מודם 1320 של RTA בגלל טיפשוט ומהירות יד לחצתי רסט המודם התאפס לFACTORY SETTINGS גם האייפי שלו חזר לביתי במקום 10.0.0.138 ל192.168.1.1 קיצר הכל אז איך אני מגדיר אותו מחדש שני יוכל להתחבר PLZ HELP/// נ.מ תודה לשכנים הנחמדים שלא שמים סיסמאות לווירלס מה היתי עושה בלעדיכם
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני עומד להתחבר עכשיו לאינטרנט מהיר ב-ADSL אז מה אתם חושבים על השרת בזק@בינלאומי.net?
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מנוי של בזק בינלאומי במהירות 30 מגה עם PRIVATE BOX, הPB מחובר למודם של בזק VDSL של חב' DLINK כשהמודם של בזק במצב של BRIDGED ויש לי גם קו VOB שלהם. המוצר של בזק בינלאומי לא רע חוץ מכאשר אני מבצע סטרימינג מהמחשב לאקסטרימר שלי אני סובל מהמון המון קיטועים. החלפתי מיליון פעם את התדר, הזזתי את הראוטר (הוא בכל מקרה יושב במרחק של בקושי 3-4 מ' מהמחשב והPB). ניסיתי לדבר עם בזק בינלאומי שיתנו לו את הפורטים שלו ואני אפתח אותם בנתב שלי וכך הPB יהיה מאחורי המודם של בזק אבל הם מסרבים בתוקף לעשות זאת. אם אני שם את המודם של בזק לפני הנתב של בזק בינלאומי - PB - אני לא יכול להשתמש בשירותי הטלפון שלהם כיוון שאין לי את הפורטים שהוא משתמש. הפיתרון היחידי של בב"ל הוא שאני אחליף …
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לעוד מישוה יש בעיות עם האימל שלהם בזמן האחרון ? כשאני מתחבר האימל לא מזהה את הסיסמא שלי ומבקש להכניס סיסמא , למרות שאני מכניס את הסיסמא הנכונה זו שאני מתחבר איתה לחייגן. איך מגדירים נכון את האימל שלהם ? out.bezeqint ו mail.bezeqint נכון ?
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מחפש ראוטר בתקציב גבוה של 1500-1600 ש״ח. דרוש שיהיה יציב, בלי צורך לעשות ריסטרט, קליטה טובה במרחק של 10 מטרים לפחות. תמיכה בכשמונה מכשירים בו זמנית (רובם תומכים ב ac). כרגע יש לי אדימקס ישן שמתחיל לקרטע כאשר יש עומס ואני רוצה משהו שיצליח להחזיק משחק רשת / סטרימינג דרך מחשב אחד במקביל לסטרימינג לאייפד + שידור ל apple tv וכמובן עוד כמה פלאפונים שמחוברים במקביל. אפשרויות כמו קליינט טורנטים, שרת אחסון ו usb 3 יהיו מבורכים. כרגע חשבתי על asus אחד מהראוטרים שלהם שתומכים ב ac או לינקסיס. אשמח להמלצות ואם אפשר כמה שיותר מהר (חוזר מחר מגרמניה ואשמח לקנות שם אם אוכל) תודה
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
עקב נפילות חוזרות של תשתית בזק באזורי (הוט לא יותר טובים) אני זקוק למודם סלולרי עבור משרד קטן. דרישות: 1. לפחות 4 יציאות רשת קוויות 2. יציבות בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכם, רציתי לדעת, אם ישנם שני מחשבים עם חלונות 8.1: האם אפשר להגדיר שאחד יוכל להשתלט על השני מתי שירצה, וגם להיפך. בלי לקבל אישור בכל פעם? אם זה משנה, המחשבים נמצאים גם על אותה רשת. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי אני קונה את המחשב הנ"ל http://www.officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do;jsessionid=0000VKdCevY6WjY1KA2Bi8iNRVM:12bbi68k5?id=3995891&pr=QJ5&N=2%2030913 יש לי אנטרנט ADSL 2MB אם אני מוסיף כרטיס רשת אלחוטי למחשב הנייח שלי והאנטרנט שלי מחובר למודם ADSL האם עדיין אוכל לגלוש באופן אלחוטי? או שחובה מודם אלחוטי גם כן? אינני מבין בנושא אשמח לעזרה =]
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם - אני חדש כאן. יש לי בקר שפותח את הדלת ומחובר בTCPIP למחשב. עד היום הוא תיפקד נהדר. עכשיו שמתי עוד אחד שיפתח לי דלת רחוקה - מכיון שהמרחק הוא עצום (כבל באורך 250 מטר) ולמרות שזה CAT7 זה "גדול" על כבל לא אופטי, אז חברתי כל 70 מטר SWITCH. (ככה אני יכול לחבר עוד דברים בדרך...) עכשיו מה שקורה זה שאני שולח פינגים - לפעמים זה עובד - לפעמים לא. גם לקרוב ביותר. מישהו יכול לעזור לי? הבקר עובד על 10 מגה, הסוויץ הוא 10\100 והוא של חברת infosmart , לא מנוהל - מישהו מכיר?
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי בבית Yes עם מתאמי ה-VOD. המצב הוא כזה: בסלון יש נתב של בזק שמחובר ישירות לקו הטלפון. שער ברירת המחדל שם הוא 10.0.0.138 ב-2 חדרים נוספים בבית יש 2 נתבים אחרים, של TP-LINK שהכתובת שלהם הינם 192.138.0.1 ו192.138.1.1, בהתאמה. הכל עובד מצויין! יש כמה רשתות אלחוטיות בבית וכולן עובדות מצויין. למעט בעיה אחת קטנה. אם אני מחובר לרשת אחרת שהיא לא הראשית אני מצליח להגיע לממשק ניהול של הנתב. כלומר, אם אני באחד החדרים ולא מחובר לראוטר הראשי בסלון ואני מקיש 10.0.0.138 אני מצליח לראות את ממשק הניהול של הנתב של בזק. באחד החדרים יש מחשב-שרת שמחובר ישירות לראוטר. כתובת ה-IP שלו היא 192.168.0.108 הבעיה, שאין אפשרות לגשת אליו …
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, מאתמול יש לי נורת הPON אדומה, יש לי אינטרנט וגם WiFi, יצרתי קשר עם סלקום הבוקר ונאמר לי, "יש לך אינטרנט, לא הייתה צריך להתקשר"..: ניתקתי את הנתב (נתב WiFi 6), מהחשמל גם אתמול וגם היום, אותו דבר, מתחיל ירוק והופך לאדום. האם זה תקין? האם זה מעיד על בעיה? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי בבית שלושה מחשבים ובנוסף playstation 3, אחד מהמחשבים עובד עם המודם, אחד אינטרנט אלחוטי ועוד אחד עם כבל רשת שעובר בבית מפאת חוסר יכולת להתחבר אלחוטית ( לא אסתטי במיוחד). ה playstation 3 כרגע לא מחובר לאינטרנט כלל ולא קולט חיבור אלחוטי. אני לא מחבר את ה PS3 עם כבל מסיבות אסטתיות. דיברתי עם הטכנאי שלי והוא סיפר לי בקצרה אל אפשרות להעביר רשת חוטית דרך קו הטלפון בבית עם מתאמים ליד כל מחשב, כך האינטרנט יעבוד מצוין ולא יהיה צורך בחוטים בכל הבית. ניסיתי למצוא מידע לשווא וכאן אני צריך את העזרה שלכם.
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי אני מתחבר כעת לכלבים (כבלים) של הוט בתשתית של 100 מגה, וצריך נתב. הספק יהיה הוט מובייל או אקספון. הצרכים שלי (לפי סדר חשיבות): 1 - גלישה אלחוטית בקצב של 100 מגה. גלישה ממחשב נייד אחד ופלאפון 2 - המרחק להנתב יהיה בין מטר ל 10 מטר. עם ארון באמצע. אז קרינה זה פרמטר חשוב מאוד. (נראה לי שלא צריך משדר חזק במיוחד) 3 - אין לי בעיה להגדיר הגדרות מיוחדות חד פעמיות, אבל שלא ידרוש התעסקות מסובכת באופן קבוע (פורטים), ושיעבוד טוב עם הוט (שלא יתרצו לי שהבעיות בנתב שלי) 4 - אבטחה 5 - כמה שיותר זול 6 - מה שלא רשמתי, לא רלוונטי מה עדיף, לשלם עוד 10 שח לחודש להוט עבור הנתב או לקנות לבד? ואם לקנות לבד, על מה אתם ממליצים? (חשבתי על TP-Link TL-WR841N ב 110 שח) תודה מראש, מוש
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם! לא מזמן דיברתי עם 012 בתמיכה,יש לי מן בעייה בקשר לפתיחת משחקים "HOST",מאז ששידרגתי את האינטרנט שלי ל4מגה,ברגע שאני עושה הוסט וכולם מתחברים אלי ניהיה לאגים רציניים ,וזה מוזר אין לי פינג גבוהה וה-UPLOAD שלי טוב יחסית,לפני ה4מגה היה לי ת1.5 ושהייתי עושה הוסט זה עבד חלק. דיברתי עם 012 הם אמרו לי שהבעייה היא שאני צריך לפתוח פורטים בראוטר למשחק,בגלל ששידגרתי ל4 מגה אז ההגדרות היתהפסו. אני לא כלכך יודע אך לפתוח פורטים. ישמח לעזרה תודה! הפורט הוא 6112
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
קניתי את המדפסת HP OFFICEJET 6500 WIRELESS. כהשתקנתי את התוכנה על הלפטופ (שמחובר לרשת בחיבור אלחוטי דרך ה ROUTER) לא הייתה בעיה, הכל עבד חלק, ההתקנה הסתדרה הכל הסתדר וכו... ניסיתי להתקין את התוכנה על הPC שלי (שמחובר ישירות לראוטר, חיבור LAN ) ואני לא מצליח להגדיר את הגדרות הרשת של המדפסת. ניסיתי להתחבר לרשת שהלפטופ מחובר אליה, אבל המחשב אומר שהסיסמה לא נכונה (למרות שאני דיי בטוח שהיא נכונה) אולי אני לא מכניס את מה שהם מבקשים (מבקשים מפתח WPA ) בהודעת השגיאה כותבים שיכול להיות שהבעיה נובעת מחסימת MAC משהו, שאני לא ממש מבין בו. צרפתי את הודעת השגיאה, למישהו יש רעיונות ? יכול להיות שבגלל שהPC מחובר בחיבור LAN ולא ממש לרשת אז זה מה שיוצר את הבעיה? יכול להיות שאני לא יכ…
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מתכוון להשתמש בו כמודם בלבד. מה עדיף? האם ההבדל הוא הבדל אלחוטי בלבד ובכך יתרון ל Q1000?
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-