רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,505 דיונים בפורום זה
-
שלום שאני מנסה להפעיל סרטים ב youtube לפעמים צריך לבצע כמה פעמים reload בשביל שיוצג הסרט, ולפעמים הם בכלל לא עולים ספק 012 תשתית הוט עצות/ הערות יתקבלו בברכה מה אפשר לעשות לתקן את הבעיה גם תמונות לוקח הרבה זמן שהן עולות
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם לחבר שלי יש בעיה וקיוותי שתוכלו לעזור לו יש לי בעיה במחשב כשאני מנסה לשלוח קובץ (לא משנה איזה גודל) אז זה מתחיל לשלוח לי אותו (לא משנה באיזו תוכנה) ואז מהירות השליחה יורדת לאפס וזה מפסיק (זה מתחיל לשלוח ב- 3kb ככה) עכשיו דיברתי עם בזק וגם עם הספק והם אמרו לי שהכל תקין עם הקו אז חיברתי את המודם אצל חבר וזה באמת תקין (שולח טוב) אז עם מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה בבקשה שיעזור לי... (יכול להיות שזה משהו בהגדרות של המחשב ) יש לי: windows Me (english) 0.5mb אינטרנט אקספלורר גרסא 5.5 המודם מחובר דרך USB. והוא הוריד את הדרייברים הכי חדשים ספק אינטרנט בזק בינלאומי ובזק.. תודה לכל העוזרים!
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, בתחילת שבוע שעבר רכשתי ראוטר אלחוטי של tp_link דגם 1043nd. כל השבוע, הכל היה תקין. בסופ"ש התחילו ניתוקים בסקייפ ולסירוגין היו ניתוקים של החיבור האלחוטי בטלוויזיה. את חיבור הראוטר עשיתי לפי הספר המצורף. מה כדאי לעשות או לבדוק? התשתית של הוט, אני מחובר יותר מעשור ואף פעם הניתוקים לא הגיעו לרמה כזו. יש לציין שאת הראוטר לא עדכנתי, לא יודע אם זה חיוני כי מדובר במכשיר הכחול זא v2. עדכון: גם לאחר שניתקתי את הראוטר, הופיעו ניתוקים למספר שניות, כנראה הבעיה בהוט . לפני שאני פונה לתמיעה טכנית- האם מומלץ לבדוק הגדרות כלשהן ? אשמח לעזרה בנושא תודה למגיבים
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני גותב את הפוסט הזה לא כהשמצה או כפירסום. אלא כעובדות לפי נסיוני האישי. אני הייתי לקוח נטוויז'ן 7!!!! שנים כבר כל פעם חידשתי התחייבות וכו', עד היום הייתי מרוצה מהכל- יציבות (בקושי היו ניתוקים לעומת אינטרנט זהב שמנסיוני פעם בכמה זמן מפסיקים לעבוד לחצי יום) , שירות, תמיכה טובה, ומהירות ומחיר (שהוא בדיוק כמו בשאר החברות למרות היותי לקוח ממש ותיק). עד לפני 4 חודשים בערך שאז המהירות בהורדות ב utorrent צנחו לזחילה, מבלי ששיניתי כלום אצלי (אני גם משתמש בראוטר שלו שונו בו הגדרות). לא עזר שינוי פורטים או כלום וכשפניתי לתמיכה (שתמיד היו מאוד מועילים), ביטלו את הפנייה שלי בכך שהתמיכה הטכנית לא מתעסקים עם טורנטים. גם הפורום המעולה פה לא ממש עזר חוץ מהעובדה שרצו שמועות על הגבלת מהיר…
-
- 24 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
הי, יש לי כרטיס רשת PCI אלחוטי של TP-LINK שעובד בתקן N. ראוטר Edimax BR6574n ומודם בזק Aztech 600E האמת שאני סובל מהבעיה הזו כבר הרבה זמן וכבר די נמאס לי. מעבר לכך שפעם בכמה ימים האינטרנט מתנתק בלי סיבה וצריך לנתק את הראוטר ואת המודם ולחבר מחדש, בכל פעם שאני מפעיל את Utorrent ומפעיל את המהירות על המקסימום של 10Mbps - בערך 1MBps, אי אפשר לגלוש כי אתרים לא נטענים, והאינטרנט אפילו מתנתק מעצמו. אני מתאר לעצמי שאחד מהרכיבים לא מסוגל להתמודד עם המהירות. זה קורה גם כשאף מחשב אחר לא מחובר לראוטר. האמרו לי שהראוטרים של Edimax לא ממש מוצלחים בעניין הסיבולת שלהם, יכול להיות שהראוטר דופק לי פה את הכל? אם לדעתכם זה אכן הראוטר, יש למישהו המלצה לראוטר טוב שיחזיק מעמד? עדיף שיהיה בתקן N.…
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום. יש לי את הראוטר Dl-604 של D-LINK הוא שירת אותי כ3 שנים ואולי יותר (לא זוכר במדויק) והייתי מאוד מרוצה ממנו. אבל בזמן האחרון הוא מפשל יותר מידי ואני חושב שהגיע הזמן להיפרד ממנו. הדרישות שלי מהראוטר החדש : *שיהיו בו כ 8 כניסות רשת קוויות (אני אשתמש ב6 תמידית אבל תמיד טוב שיש עוד) *קליטה חזקה (אחי ביחידת דיור מתחתיי יאלץ להתחבר עם ה PS3 בצורה אלחוטית. אפשרי?) *שממשק הראוטר יהיה נוח וידידותי כמו של ה D LINK * כמובן שהמחיר לא יעלה על 300 . ואם הוא כן מעל 300 אז כמה לערך זה יעלה? מה הדגמים שאתם ממליצים לי? תודה רבה !
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן, ברשותי ראוטר של LEVEL ONE. בכל אופן, עד היום הכל היה מצוין. לאחרונה קניתי את CALL OF DUTY: MODERN WARFARE 2 [כמו רבים וטובים אחרים ]. במהלך המשחק הבחנתי כי ישנה בעיה בהגדרת הNAT שלי ולפיכך נתבקשתי ע"י המשחק לפתוח את הUPNP בראוטר. הבעיה היא, שברגע שבו אני פותח את הUPNP, אף מחשב ו\או פלאפון לא מסוגל להתחבר לרשת הWIFI שלי ואפילו לא לזהות אותה! בשניה שUPNP מופעל, היא פשוט לא ברת-גילוי יותר ולא ניתן להתחבר אליה כי וירטואלית, היא לא קיימת יותר ע"י שום מחשב שבטווח קליטה שלה. יש למישהו מושג למה זה קורה? צריך לשנות משהו בהגדרות?
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום! התקשרתי לבזק ואמרתי להם שמודם USB (ale 130( עושה לי בעיות למשל שהמודם מותקן אז המחשב לא נכבה אוטומטית אבל שהמודם מותקן אז זה כן נתקע באמצע הכיבוי..אז האם לדעתכםבמודם רשת הבעיות האלה לא יקרו? ויש לי כרטיס רשת on board זה מספיק?
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי אפשר המלצה על מודם לחיבור ADSL2 שזה 8 מיגה נראה שיש 3 שווים אלקטל 516 אזתך 600E דיאמונד C50 למי יש אותו ? הכי חשוב שכל פעם שאני מנתנתק ומתחבר מהחייגן זה ישנה לי את ה IP
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מאז שהתקנתי את הנתב הנ"ל כל הזמן יש לי ניתוקים, היום שמתי לב שההתנתקויות נפסקות ברגע שאני מבטל את האבטחה בנתב. אם אני מחזיר את זה ל- WPA או ל- WPA2, זה שוב מתחיל... כמובן, שאני מגדיר בהתאם את הרשת במחשב של בני (הקולט). גם התקנתי הבוקר כרטיס רשת חדש במחשב הקולט, D-LINK DWA-547, RangeBooster N 650 Draft-11n PCI/Desktop Adapter, ולא עוזר... רק גרם עוד שאלה/בעיה: כשביטלתי את האבטחה ברשת והמחשב הקולט עם הכרטיס החדש, היה בסדר, הקליטה שלו היתה רק 130MBS, ולא 300.... למה זה? הרי הוא תומך בתקן N... מה כאן לא בסדר? גירסאות הנתב: hw - a4 fw - 1.31ww
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
חברים יקרים , זקוק לעזרה מכם. לאחר שנואשתי מהמודם ראוטר שמחולק על ידי בזק, קניתי את ה TP-LINK VR600 שמומלץ לרוב כאן בפורום ובשאר רחבי הרשת. לצערי , למרות נסיונות רבים לביצוע החיבור ל בזק לא הצלחתי (מדובר בשימוש דרך האפליקציה בטלפון). אשמח לכל עזרה בנושא , במידה ויש מדריך , אשמח לקבל (חיבור לספק 014). תודה מראש על כל עזרה , דרור .
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, היום שדרגתי את הנתב לנתב החדש של בזק 7850 DLINK לאחר כל ההגדרות ושדרוג המהירות בבזק ובזק בינלאומי, ניגשתי לראות שהכל עובד וגיליתי שאני כבר לא יכול לצפות בנטפליקס דרך ה apple tv - אתמול במודם הקודם זה עבד. אני מנוי דרך unblock-us, כתובת ה dns מוגדרת ב apple tv, עדכנתי כתובות באתר שלהם ומשום מה עדיין אני מקבל הודעת שגיאה בנטפליקס - Netflix is currently not supported in your location (atv-ui170( לאחר בדיקה, מסתבר שאני לא יכול להתקין בשום מחשב או מכשיר כתובת dns אלטרנטיבית. ניסיתי דרך unblock us וגם דרך UnoDNS יש לכם מושג איך אני פותר את זה? מה לדעתכם יכולה להיות הבעיה? הגדרה כלשהי בנתב? האנטי וירוס של בזק בינלאומי? חייב את עזרתכם. תודה מראש
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
עקב נפילות חוזרות של תשתית בזק באזורי (הוט לא יותר טובים) אני זקוק למודם סלולרי עבור משרד קטן. דרישות: 1. לפחות 4 יציאות רשת קוויות 2. יציבות בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
יש ברשותי ראוטר אדימקס BR-6504N (ראוטר ראשי) שהוא הראוטר הראשי שאליו מחובר המדם, אני מעוניין להגדיל את הטווח תוך שימוש באופציית WDS שיש בראוטר, לשם כך אני משתמש בראוטר אלחוטי נוסף של אדימקס שיש לי- BR-6204WG (ראוטר משני) להלן פירוט השלבים שעשיתי ע"פ המדריך באתר NETCHEIF: בראוטר המשני בחרתי אופציה של WDS , שיניתי את שמו (SSID), וקבעתי את ערץ השידור, רשמתי את כתובת ה MAC של הראוטר הראשי. בראוטר הראשי בחרתי אופציה של WDS , שיניתי את שמו (SSID)לשם שונה מהראוטר המשני, וקבעתי את ערץ השידור( זהה לראוטר המשני), רשמתי את כתובת ה MAC של הראוטר המשני. לאחר מכן כאשר הראוטרים זיהו זה את זה יכולתי להפעיל רשת אלחוטית מרוחקת, אך החלה לי בעיה כאשר ביצעתי ריסטרט למחשבים,האינטרנט הפסיק לעבו…
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, יש לנו בבית הרבה מכשירים שמתמשים באינטרנט, אני מדבר על לפחות 15 מכשירים, בו זמנית. (מחשבים, טלויזיה, פלאפונים, טאבלטים ועוד.) כרגע אנחנו משתמשים בתשתית של בזק וספק XFONE. מהירות הבית היא TOP 40MB. (מגיעה ל40MB מקסימום) מצב האינטרנט בבית נוראי, אנחנו סובלים מהתנתקויות לכמה שניות וחוזרות. מהירות איטית ועוד. אנו רוצים לעבור תשתית + ספק אחת ולתמיד. מה אתם ממליצים לעשות?
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, ברצוני לדעת האם יש דרך להקליט את שידורי הרדיו שמשודרים באינטרנט בצורה כל שהיא?? אם כן איך?? והאם זה חוקי?? בברכה, גיל.
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
1. איזה עדכון קושחה הכי חדש קיים? ואם אפשר בבקשה קישור? 2. האם אפשר להחליש את האות של ה-WIRELESS בנתב? ואם כן, איך עושים זאת? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
שלום, אני גולשת עם מקבוק פרו נייד, ראוטר Aztech 600EW (תקן N, חיבור wireless) וכל הזמן יש ניתוקים, כך שאני צריכה לעשות כיבוי והדלקה לפחות 3 פעמים ביום כדי שאוכל לגלוש. כמו כן הרבה פעמים הגלישה היא מאוד איטית. (אני מחוברת דרך בזק עם אינטרנט זהב במהירות של 1.5M). השתמשתי בכלי הדיאגנוסטיקה ובדקתי את החיבורים - הם יצאו תקינים; בדקתי ping וקיבלתי 100% packet loss - אני מצרפת כמה print screen שעשיתי אולי הם יהיו לעזר. הראוטר כבר כמעט בן 4 - אולי פשוט הגיע הזמן להחליף? אם כן, אשמח לשמוע על המלצות. תודה רבה, עפרה [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
google.com דרך פינג רגיל 209.85.148.106 173.194.35.148 173.194.35.180 ולשרת של WOW 195.12.242.247:3724 דרך tcping
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אשמח לעזרה עם הגדרה של פתיחת פורטים עבור חיבור חדש של בי-פייבר (עם נתב פרטי). אני מנסה לפתוח port ע"מ לגשת אליו מבחוץ. הציוד שאני משתמש בו: 1. נתב deco M5 - הגדרתי בו חיבור PPPoE וגם Port forwarding כמו שאמור להיות. 2. ממיר מדיה tplink MC220l. 3. gpon ont sfp class 1 laser nokia מחובר לממיר המדיה 4. סיב אופטי של בי-פייבר אני לא מצליח לגשת לאף port אשר אני פותח באחד המכשירים בבית (לאחר שהגדרתי את ה port forwarding כנדרש). הדבר הנוסף הוא שבהגדרות של הנתב, כאשר הוא מראה את ה ipv4 הוא לא מראה את אותה כתובת כאשר אני מחפש [What is my ip] (XYZ.TUV.200.1), אלא 100.77.132.135, ה Primary DNS הוא XYZ.TUV.0.4. ההשער…
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, ראיתי שיש אפשרות להעביר ע"י שימוש בהום-פלאג תקשורת רשת דרך החשמל, מצד אחד נכנס RJ45, עובר דרך החשמל ויוצא מצד שני כבל RJ45. השאלה שלי היא האם יש דבר כזה ל- RF, כדי לחבר חדר שנמצא ממש במרכז הבית לממיר כבלים בלי לכער את הבית (אין אופציה מהגג וכד'... רק לכער את המסדרון והבית). יעזור לי מאוד. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
לא יודע אם זה קשור לפורום ואם מישהו יכול לעזור אבל בכל זאת אני ינסה.. לפני כמה שבועות עברתי לדירה חדשה והגיע טכנאי של בזק ועשה לי כאן שני שקעים חדשים, באחד מחובר הראוטר ביחד עם טלפון אלחוטי והשקע השני לא היה פעיל כי לא היה לי עוד טלפון.. אתמול קיבלתי את הטלפון האלחוטי השני וחיברתי אותו לשקע ומה שגיליתי היה זה שברגע שאני מרים את הטלפון החדש הוא מנתק לי את האינטרנט!! מישהו שמע פעם על כזה דבר?? אחד הדברים המוזרים שנתקלתי בהם.. מחר כמובן אני ירים טלפון לבזק ויזמין טכנאי אבל בכל זאת אולי מישהו נתקל ויודע את מקור הבעיה אז אני ישמח לדעת. תודה.
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מקווה שזה הפורום הנכון, התקנתי את JDOWNLOADER ולאחר השימוש האינטרנט הפסיק לעבוד לי, ניתקתי מהחשמל וחיברתי בחזרה את המודם כבלים והראוטר וזה חזר לעבוד, לאחר מספר ימים שוב קרה אותו הדבר והפעם הראוטר לא חוזר לעבוד ביחד עם המודם, כלומר כשהראוטר מחובר למודם אי אפשר לגשת לראוטר ולרשת האלחוטית וכשהוא לא מחובר למודם אפשר לגשת אליו אבל אז מן הסתם אין חיבור לאינטרנט. עשיתי ריסט לראוטר וזה לא עזר. כשמחברים את המחשב ישירות למודם יש אינטרנט לכן אני מאמין שזו בעיה עם הראוטר, השאלה איך גורמים לו לעבוד גם כשהוא מחובר למודם???
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-