עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. זה נכון??

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by eyazlaz,

יי, אני מחובר לבזק+בזק בינלאומי, ומשתמש ב-PrivateBox2 שלהם. עד עכשיו היו לי פינגים באזור ה-50-60 לגרמניה, ישראל בסביבות ה-5-10, ובעקרון פינגים ממש מעולים. עכשיו אתמול בלילה קצת עלו הפינגים, אבל אחרי כמה ריסטארטים לראוטר זה דיי הסתדר, עכשיו, מהיום בבוקר הפינגים עלו בצורה מטורפת, 20-30 פינג לארץ, ו-80-90 לגרמניה. עד עכשיו הייתי מחובר בחבילת גיימר+מוגדר כRate Adaptive, יכול להיות שההגדרת Rate Adaptive ירדה? איך בודקים אם אני עדיין רייט אדאפטיב? וד"א, דברתי עם השירות של בזק, והם אמרו שהם רואים מתח חיצוני על הקו שלי ושהם שולחים טכנאי, זה יכול להיות הסבר לפינגים הגבוהים? איך אני חוזר לאותו פינג שהיה לי? תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by buyom,

רציתי לדעת אם חברת aquanet היא חברה חרא? כי נודע לי שהחברה משכירה םשרתים מבזק ובזק מגבילה אותם במהירות! וכן חבר אידיוט שלי אמר לי שהאינטרנט של העולם דרך החברה היא בחיבר אנלוגי? בתודה ארזם בויום

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. לציוד לרשת אלחוטית. קיים מודם/ראוטר 510 המחובר למחשב אחד. קיים מחשב נייח נוסף בחדר אחר, וכן מחשב נייד נוסף. ברור שכל אחד מהם צריך כרטיס רשת אלחוטי, השאלה היא האם אני צריך נתב אלחוטי, או שמספיק רק Access Point ? (כי אני הרי יכול לחבר את ה AP ל 510, וה AP יספק את הגישה האלחוטית לשאר המחשבים, לא ?) אחד המחשבים נמצא בחדר אחר, בקומה אחת מעל. (לא מדובר בקומה בבניין, אלא בבית עם 2 מפלסים, לא רחוק, אבל גם לא ממש חדר ליד חדר). אשמח לדעת האם אני צריך רק AP או שכדאי כבר לקנות נתב אלחוטי (בערך אותו מחיר), והאם יש ל G יתרון על פני B מבחינת טווח הקליטה. והכי חשוב, המלצה לדגם ספציפי :-) תודה !

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by card,

שלום אני צריך המלצה למודם-ראוטר אלחוטי, עבור ADSL. אני מחפש משהו נחמד שעושה את העבודה, ולא צריך משהו High End. רק חשוב שבנוסף ל-Wi-Fi יהיו גם 4 Ethernet Ports עבור חיבור חוטי של כמה מחשבים. תודה

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by tzahif,

לאחרונה אני חווה ירידה משמעותית בקצב ההורדה. אני רואה שהורדה מתחילה בקצב גבוה, יורדת משמעותית, עולה שוב אחרי זמן מה וחוזר חלילה. הספק היה אורנג׳, ניסיתי להחליף לבזק בינ״ל אבל התופעה נשארת. לא החלפתי חומרה, או תוכנה הכל אותו דבר.

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. עד היום היו בהתחייבות בנטויזין, עכשיו נגמרה ההתחייבות ואפשר לעבור למשהו זול יותר היות ויש הרבה חברות חדשות. בחברה חדשה שנקראת FAST נותנים ב50 שקל אינטרנט לחצי שנה במהירות 2.5 מגה , כדאי ללכת עליהם?

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by danielrey,

מומלץ לקנות או שעדיף ללכת על אחד אחר ? עוד דבר קשה לתפעל אותו או שהוא פשוט לשימוש ?

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by דובי770,

אני מחפש ראוטר עבור משרד שבו יש כ10 מחשבים נייחים ועוד כחמישה עשר סמארטפונים. כיום כל המחשבים הנייחים מחוברים עם כבל רשת, מה שגורם להרבה בלאגן של כבלים רצים. אני רוצה לחבר את המחשבים הנייחים בצורה אלחוטית לראוטר, כך שאני צריך המלצה גם לראוטר טוב וגם לכרטיסי רשת למחשבים. אני מחפש ראוטר תומך 5GHz, כך יהיו פחות הפרעות. כיום יש מודם ראוטר של בזק, אך הוא לא עומד בצורה טובה בעומס. ראיתי שקיימים ראוטרים שיכולים לקבל 2 חיבורי רשת מ2 ספקים שונים, אם יש כזו אופציה, עדיף. יש אפשרות גם מארה"ב/חו"ל, יש מי שטס לשם מידי פעם. התקציב הוא 500-2000

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  10. שלום. יש לי WIN7 באנגלית. נכנסתי ל network and internet -> network connections ואני לא רואה את החיבור שלי לראוטר, לרשת בעצם, למרות שאני מחובר לאינטרנט וגולש בלי בעיה. השאלה איך אני מסדר את זה. אני רוצה לקבוע לעצמי IP קבוע למטרת פתיחת פורטים. יש לי ראוטר DSL-2760U. תודה לעוזרים.

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. יש לי בעיה מוזרה. מצאתי שהמהירות שאני מקבל כרגע על החבילה שלי נמוכה ממה שציפיתי. כאשר בדקתי לעומק נמצא הבדל בין חיבור ישיר של המודם למחשב לחיבור של המודם דרך הראוטר. המודם - AZTEC 600E הנתב - EDIMAX BR-6424N הבדיקה נעשתה תוך שימוש ביוזר 1@1 ישירות מול אתר בדיקת המהירות של בזק. בחיבור ישיר של המודם למחשב - מקבלים את המהירות המלאה של 5 צגה. בחיבור של המודם דרך הנתב - מקבלים מהירות של 3.4 מגה בלבד...(ירידה דומה גם במהירות העלאה). רעיונות למה גורם לכך?

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by Ido.G,

שלום, היום רכשתי את ה Edimax BR-6204Wg בעקבות מותו בטרם עת של ה NETGEAR WG614. הכל טוב ויפה- פרט לכך שאני לא מצליח להגדיר את המחשבים ברשת על IP סטטיץ. ביטלתי את ה DHCP, הגדרתי IP לכל מחשב (נגיד 192.168.2.100), הגדרתי subnet mask (255.255.255.0) והגדרתי את ה GATEWAY (192.168.2.1). משום מה- המחשב לא מצליח להקבל מידע מהנתב בצורה זו. מישהו יודע מה הבעיה?

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by leonchik1976,

אני רוצה להביא לארץ מארה"ב את Airport Extreme (עם תקן שידור ac), האם אמורה להיות איזושהי בעיה מבחינת התקן ישראלי ובמכס לא יעבירו אותו או שלא אמורה להיות שום בעיה? מישהו הביא את זה לארץ?

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by le cat,

ברצוני להקים רשת ביתית שתחבר שלושה מחשבים, שני PC ומחשב נייד אחד, אשר ישתמשו באינטרנט ADSL 1.5. המחשבים נמצאים בבית פרטי עם שתי קומות. שני מחשבים בקומה התחתונה ואחד בעליונה. * איזו רשת כדאי להקים "רגילה" או אלחוטית? חשבנו על אלחוטית עקב העובדה שמדובר בשתי קומות, כך שאולי עלות העברת הכבלים גבוהה, אז כדאי להשקיע כבר באלחוטי. * מהם החסרונות של רשת אלחוטית לעומת רשת רגילה? * אשמח לקבל המלצות על מרכזיות אלחוטיות (דוגמאות למשל בפלונטר). *אשמח לשמוע דעתכם על המרכזיה "Intel Wireless Gateway" (נמכרת ב- 1100 עד 1300 ש"ח). תודה רבה!

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. שלום לכולם, אני מנוי של בזק בינלאומי במהירות 30 מגה עם PRIVATE BOX, הPB מחובר למודם של בזק VDSL של חב' DLINK כשהמודם של בזק במצב של BRIDGED ויש לי גם קו VOB שלהם. המוצר של בזק בינלאומי לא רע חוץ מכאשר אני מבצע סטרימינג מהמחשב לאקסטרימר שלי אני סובל מהמון המון קיטועים. החלפתי מיליון פעם את התדר, הזזתי את הראוטר (הוא בכל מקרה יושב במרחק של בקושי 3-4 מ' מהמחשב והPB). ניסיתי לדבר עם בזק בינלאומי שיתנו לו את הפורטים שלו ואני אפתח אותם בנתב שלי וכך הPB יהיה מאחורי המודם של בזק אבל הם מסרבים בתוקף לעשות זאת. אם אני שם את המודם של בזק לפני הנתב של בזק בינלאומי - PB - אני לא יכול להשתמש בשירותי הטלפון שלהם כיוון שאין לי את הפורטים שהוא משתמש. הפיתרון היחידי של בב"ל הוא שאני אחליף …

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. שלום חברים. אני בבעיה. אני עם חברת Time Warner. כדי להוריד את עלויות ההתקנה, שלחו לי ציוד לבית. הציוד כולל: - מודם (Motorola SURFboard SB5101U) - נתב כבל שמגיע מחוץ לבית (שחור, עם פין בסוף ואום), כבר נמצא. נתבקשתי לחבר את הציוד ולהפעיל את "האינטרנט". - חיברתי את הציוד - קודם מודם מאושר על ידם. ואז נתב. הכל טוב ויפה, רק שאני לא מצליח לגלוש. על האייקון של הרשת האלחוטית (למטה, ווינדוס 7) מופיע סימן קריאה צהוב. האם אוכל להיעזר בכם? ראוי לציין שמצאתי את כתובת ה IP, הקשתי אותה בשורת הכתובת של הדפדפן, והגעתי להגדרות של הנתב. Belkin. עד כאן הכל טוב, אבל לא יודע מה עושים עכשיו כדי להשיג גישה לאינטרט. תודה!!!

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by א,

הכותרת די אומרת את הכל. החיבור הוא בכבלים (HOT), ואני צריך שהקליטה תהיה כמה שיותר טובה.

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. היי יש לי ראותר של Realtek RTL8139/810x Family Fast Ethernet NIC אני לא מצליח להכנס להגדרות של הראוטר. אני מנסה להכניס את כתובת ה- getway כפי שתמיד היתה 10.0.0.138 אך ללא הצלחה. כשנכנסתי לבדוק את כתובת ה-getway שוב ראיתי כתובת 10.100.101.1 הכנסתי את הכתובת הזו לדפדפן ושוב...ללא הצלחה!!! הדפדפן מבצע חיפוש בגוגל של הכתובת במקום להכנס לי אל הגדרות הראוטר. מחקתי את הדרייבר והתקנתי מחדש...וכלום לא עוזר אשמח לקבל עזרה בעניין תודה

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. שלום רב, בבית שלי אני רוצה ליצור את הקונפיגורציה הבאה : אני מחפש למלא את המשבצת הירוקה. אני מחפש נתב מומלץ, מישהו מכיר דגם? שיקבל את הרשת ממתאם הPLN (מתאם שעובד על רשת החשמל) , ויאפשר לי לגלוש אלחוטית בסלון (עם פלאפונים, לפטופים, וכו') וגם יוציא חיבור קווי לסטרימר שלי (שבסופו של דבר קורא קבצים מהמחשב שלי). איזה סוג של נתב אני צריך ? אני מעוניין שהנתב החדש יהיה פשוט "המשך" לנתב הקיים ולא רשת חדשה, כך שבמעבר בין הקומות הקליטה תשמר (בערך כמו שעושים בבנייני משרדים או בקניונים גדולים) כיצד מגדירים כזה סוג של חיבור ? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. ראשית, תודה לכל העוזרים בת'רד הזה : http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=11;action=display;threadid=36651 מכיוון שהת'רד הגיע כבר ל 4 עמודים וקצת גלש לכיוונים שונים, אפשר לנעול אותו, לקחתי את כל המידע שדליתי ממנו, אציג כאן את המצב לאחר כל הדיונים, אבקש רעיונות מה עלי לעשות : מחשב I : מחובר לאלקטל משודרג מריץ XP PRO בעל כרטיס רשת מובנה + כרטיס רשת נוסף מחשב II : מריץ XP PROבעל כרטיס רשת מחשב I + מחשב II מחוברים בינהם בכבל מוצלב. משתמשים ביוזר באותו שם ובעל אותה סיסמא (טיפ של אחראי הפורום ת'רד הקודם) - בשני המחשבים שניהם נמצאים בקבוצת עבודה זהה : WORKGROUP מטרה : שיתוף קבצים וגלישה באינטרנט (ע"י השארת המחשב הראשון דולק). מחשב I : כרטיס רשת מובנה, אליו מתחבר המוד…

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by gildoron,

שלום, ברצוני לדעת האם יש דרך להקליט את שידורי הרדיו שמשודרים באינטרנט בצורה כל שהיא?? אם כן איך?? והאם זה חוקי?? בברכה, גיל.

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  22. Started by mistaarvim,

אהלן, יש לי ראוטר של הוטבוקס ואינטרנט 100 מגה בבית, יש לי יחידה מחוץ לבית ואני מעוניין שיהיה לי שם אינטרנט קווי ואלחוטי בנוסף לבית. העברתי כבל רשת ישיר מהבית ליחידה. אני צריך המלצה לראוטר שיהיה מחובר ביחידה, חשוב שיהיה לו חיבור קווי מהר הוא הולך להיות מחובר לטלוויזיה שיש לה xBMC\פופקורן ותזרים תכני HD, ולפלייסטיישן 4 למשחקים ברשת. ובנוסף שתהיה רשת אלחוטית מהירה שתתמוך ב100 מגה. אודה לכם על המלצות בנושא.

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by el-c,

שלום רב, קצת רקע : יש לי יחידת דיור : סלון + ומטבח באותו חלל. משם נכנסים לחדר שינה ששם יש נקודה חמה של הוט שמחוברת למוקה.. המוקה מוזנת מכבל RF של הוט\כבלים ומוציאה כבל רשת שצריך להתחבר לWIFI EXTENDER (או כל רכיב שצריך כבל אינטרנט - זוהי נקודה חמה ויש אינטרנט ) המוקה עצמה מוזנת מראוטר סיבים (1000G ) של הוט שנמצאת ביחידה אחרת לידי ... כל היחידה עצמה קומפלט היא 60 מטרים. 30 מטר סלון ומטבח 30 מטר חדר שינה . מה שאני צריך : 1. ליד המוקה יש לי DVR מצלמות ומחשב נייח שאותם אני רוצה להזין ישירות בכבל רשת כל אחד (כמו שרשמתי המוקה מוציאה רק כבל רשת אחד ) , 2. אולי בעתיד ארצה לחבר עו…

24. Started by MasterDK,

שלום יש לי מכונה עם WIN7 ומכונה עם WINXPSP3 ה XP מתחבר יופי ל WIN7 ברשת לוקלית (לפי איפי לוקלי) לעומת זאת כשאני מנסה לגשת מ WINXP ל WIN7 על ידי חיבור לאיפי החיצוני (של הספק) אני לא מקבל מעבר (שגיאה סטנדרטית של this computer cant connect to the remote computer) הפורט 3389 מועבר מהראוטר לאיפי הלוקלי של המחשב אליו אני מנסה להתחבר. לגבי פירוול יש לי את הסטנדרטי של WIN7 אין לי מושג איך מגדירים אותו כמו שצריך. אשמח לעזרה. תודה!

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. היי חברים אני לקוח בחברת הוט.יש לי אינטרנט 200 מגה. וראוטר כבר שנתיים +- נראה לי שהוא כבר עשה את שלו.אתם הייתם ממליצים לרכוש חדש ולהתקין הכול מהתחלה משהו עד 300 שקל או לקחת מהחברה ראוטר חדש. תנמקו למה ככה למה ככה. בכול מקרה במידה ותמליצו קניה פרטית תמליצו חברות חברים עד 300 שקל. או שאלי עדיף ללכת להוט ולהביא ראוטר חדש? תודה מראש לעוזרים. מקווה שזה המקום המתאים.

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים