רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
כרגע אני עם 2.5 מגה, ברצוני לשנות את המהירות ליותר גבוה, בדגש על סטרימינג מהיר וגלישה מהירה. כמובן שזה ביחס לתקציב. הציעו לי 4 מגה ב109 ש''ח, שווה או לא?
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום .. אני עובר מבזק בינלאומי לאורנג .. עכשיו השאלה שלי האם כדאי לקחת את הסמארט בוקס במקום הראוטר האלחוטי שיש לי מבזק ?? תודהה
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, אנימשתמש כבר שנים בUTORRENT. לאחרונה שידרגתי מ2.5 מגה ל- 12 מגה אבל אני לא מרגיש שיפור משמעותי בקצבי ההורדה. אני גולש בהוט עם 012 אבל ללא חייגן וכן עם ה- 1043ND. לכן יש לי כמה שאלות: 1. האם עדיף לי לעבור לשימוש בחייגן? 2. האם יש הגדרות מיוחדות שעלי להגדיר בנתב? הגדרתי פורט אקראי ועשיתי פורוורד אליו. האם לבטל את הפיירוול בנתב? 3. לפעמים כשאני כן מוריד כמויות גדולות, הראוטר מאבד את הצפון ומתנתק לגמרי מהרשת. רק ניתוק מהחשמל עוזר. מישהו מכיר בעיה כזו? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הי חברה, צריך ממכם המלצה על ראוטר (בלי מודם) בתקן N חשוב שיתמוך ב ADSL2+ אלחוטי!!! החיבור הוא בזק - 15mb אין עדיפות לחברה... אתם יודעים מה עדיף יותר טוב ממני... כמו שנאמר בכותרת תקציב עד 300 פחות או יותר! *(אם התקציב לא מספיק, אשמח להערה) אגב, האם יש דרך לגרום ל EDIMAX 6504n לתמוך ב 15mb אלחוטי ? תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ברשותי ראוטר כזה, אותו אחד הלבן שבזק נותנים. יש לו שקע USB. אני מנסה לברר איך אני יכול לחבר אליו הרדיסק חיצוני כדי לעבוד איתו דרך הרשת האלחוטית, אבל לא כ"כ מבין כיצד. אשמח לשמוע ממישהו שכבר הצליח כיצד ניתן לעשות זאת. תודה מראש, ערן
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום חברים. יש לי מחשב עם XP PRO שלא מצליח לגלוש באינטרנט. PING לכתובות (כגון www.walla.co.il) יש ואפילו TRACERT עובד. לעומת זאת ב 2 דפדפנים שונים אי אפשר לגלוש לשום אתר. כמה דברים שכבר ניסיתי ולא פתרו את הבעייה: 1. הגדרת DNS ידנית בכרטיס רשת גם ל DNS הארגוני וגם ל 8.8.8.8 2. הרצת הפקודה ipconfug /flushdns 3. בדקתי שב IE לא מוגדר פרוקסי ואיפסתי אותו לברירת המחדל. 4. הרצת הפקודה netsh winsock reset 5. בידקת המחשב עם ESET ENDPOINT ו ADAWARE (לא נמצאו מזיקים). אשמח לשמוע עוד רעיונות
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
לא הייתי בפורום הזה הרבה זמן ולא שמעתי את הדעות של בעלי הכבלים לאחר תקופה מסויימת
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום ~! אני חייב עזרה דחוף ונראה שכל הזמן מתעלמים והדיונים שאני פותח והם שוקעים ! תראו, יש לי בעיה, אני עם כבלים 1.5 ו-012... הבעיה שלי היא שמדיי פעם ולפעם, בתדירות לא סדירה ולעיתים דיי רחוקות אבל לפעמים תכופות לאינטרנט קורסת התקשורת לאיזה 5-10 שניות ואז חוזרת.. זה בא לידיי ביטוי ב 9090129012 פינג... ככה שבמשחקים הכל קופא ורואים אנשים נתקעים בקירות ואז זה חוזר אחרי כמה שניות ואני מגלה את עצמי מת סתם !! בתוכנות דיבור או ההורדה רואים שהפינג לתוכנה קופץ פתאום ל-2193129129 פינג וגם שמפעילים אקספלורר הכל נתקע ואין תגובה צריך ללחוץ כמה פעמים ENTER על האדרס כדי שזה יכנס ויגיב כי זה נופל כל הזמן ! מה אפשר לעשות ? בהתחלה חשבתי שזה הראוטר ! אך לא ! חיברתי ישירות למחשב וזה גם …
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני עומד להתחבר עכשיו לאינטרנט מהיר ב-ADSL אז מה אתם חושבים על השרת בזק@בינלאומי.net?
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
עברתי מויהדוס XP לוינדוס 7 המחשב לא מזהה thompson tcm425 שמחובר דרך הוט הורדתי את הדרייבר מהוט ואפילו אחרי שאני כביכול מצליח להגרום לויהדוס לזהות עדיין לא נוצר חיבור לאינטרנט מישהו יודע לגבי המודם הזה ווינדוס 7 זה לא המחשב בבית שלי אלא מחשב אחר במשפחה מרגיש כאילו אני אצטרך להתקשר להוט ויגידו לי שהמודם הזה לא מתאים עם וינדוס 7 אבל אני מנחש
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי מישהוא יודע האם קיימת דרך לניתוק אוטומטי של כל הרשת? אני מתכוון שה dsl יתכבה אוטומטית או ה wifi כי יש לי מחשב אחד עם כבל רשת , ועוד 3 מחשבים שמתחברים לראוטר עם כרטיס רשת אלחוטי, ואני רוצה לדוגמא שב 10 בלילה כל הרשת תתנתק דגם הראוטר netgear 2200dgnV2 תודה
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי מדפסת לקסמרק משולבת מדגם x1270 שמחוברת בכבל usb למחשב וכמו כן יש לי נתב אלחוטי 3com שכרגע מחובר אליו רק מחשב אחד דרך כבל רשת האם ניתן להפוך את המדפסת שמחוברת בכבל usb למדפסת אלחוטית ואם כן אז איך תודה
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אני זקוק לכרטיס רשת. חשבתי על זה: Edimax PCI Gigabit Ethernet 10/100/1000 32Bit Lan Card Realtek Single Chip - EN-9230TX-32 האם הוא טוב? (אני צריך אותו למחשב ביתי לחיבור למודם אינטרנט) מה הכוונה של 32BIT? ראיתי שיש 64 האם זה משנה ? אם יש כרטיס יותר טוב ומומלץ אני אשמח לדעת תודה
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום האם אפשר להגדיר את הדגם בכותרת שיעבוד כנקודת גישה ולא כראוטר??.באחת ההגדרות שלו ראיתי את המונח AP והפעלתי אותו אבל עדיין הנתב הראשי אינו רואה אותו?? מה אפשר לעשות על מנת להפעיל אותו כנקודת גישה ולא כנתב?? אשמח לעזרה.תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי ראטור של בזק, כרגע יש לי את הN600 של DLINK ולפני כן היה לי עוד אחד שלהם.. יש לי 2 מחשבים במשרד שמחוברים רק דרך WIFI, המהירות ב5GHZ עומדת על סביבות ה50 MB שזה נהדר לי יחסית. אבל... כל הזמן הרשת נופלת, זאת אומרת שפתאום אני מנותק מהאינטרנט והרשת 5GHZ לא נמצאת ברשתות. זה קורה לי ב2 המחשבים. החלפתי ראוטר מהקודם לDLINK וזה עדיין קורה כל הזמן.. אני צריך מהירות גבוהה (50 זה נהדר) ויציבה.. מה עושים? חשבתי אולי להפוך את הראטור שלהם למודם ולקנות אחד אחר.. השאלה אם הוא יהיה יציב? (מה שאומר שהציוד של בזק חרא?). בקיצור עזרתכם, המלצותכם.. אני אובד עצות.. זה קורה לי כל הזמן.... תודה. מוטי
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לא מזמן קיניתי את הראוטר tp-link wr1043nd שהחליף edimax br-6524n. ועכשיו יש לי בעיות קליטה בקומה הראשונה, זה קצת מוזר בהתחשב של האנטנות של הTP-LINK יותר חזקות (3DB לעומת 5DB) השאלה שלי האם אני יכול לחבר את האנטנות של האדימקס לטיפילינק? ואם לא מה הדרך הכי טובה להגדיל את הטווח של הראוטר?
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
האתר שלהם: http://www.consumers.org.il/show_item.asp?levelid=47901 אימייל שלהם(שרשום באתר): moatza@consumers.org.il האימייל ששלחתי להם: שלום רב, אני רוצה להתלונן על ספק האינטרנט שלי 012 וספק האינטרנט של ברק-נטויז'ן שמשקר על הצרכנים בנוגע לאינטרנט שהם מקבלים בזמן האחרון התחילה להיות הגבלה על מהירות הורדה שלא בדרך HTTP אלא בשיתוף קבצים בתוכנות כגון: אימיול וביטורנט אשר מורידות לאט במהירות פי 4 פחות ממה שאני אמור לקבל אני מחובר ל012 במהירות של 1.5/512 דרך הוט ואני לקוח ותיק שלהם שהיה מרוצה, עד יום שבת הייתי מוריד מהביטורנט על המקסימום 185KB (אני מוריד מאתרים פרטיים מהירים) ופתאום ביום שבת האחרון 9/6 המהירות צנחה בביטורנט ל 60KB-40KB לא עובר את ה 100KB וזה לא קשור כמה קבצים ש…
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ואיפה בהגדרות המודם בכלל צריכים לפתוח פורטים והאם אפשר גם לחסום באותה הדרך?.. תודה.
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
חברים אני ממש בור בכל העניין לרשתות וכל הדברים האילה. יש לי בבית 3 משבחרים שהיתי רוצה לעשות ביניהם רשת ויש לי גם ADSL שהיתי רוצה לשתף אותו בכל המחשבים ושכל שלושתם יוכלו לגלוש בו בו זמנית. (אני שמעתי משהו שבשביל זה אני אצטרך להשאיר את הממחשב שאליו מחובר האינרנט המקורי פתוח כל הזמן.. ואין לי בעיה עם זה.) חוץ מזה בשלושת המחשבים יהיה מותקן WIN2K. ולא היתי רוצה לקנות האב או סוויטץ כי יש לי מספיק כרטיס רשת כדי לשרשר את המחשבים. אז מה דעתכם יהיה לי הכי כדאי לעשות? ומישהו יכול להסביר לי מזה שרת ומה תפקידו?? ואם אני אצטרך גם שרת? תודה רבה מראש!
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, ברצוני לדעת האם יש דרך להקליט את שידורי הרדיו שמשודרים באינטרנט בצורה כל שהיא?? אם כן איך?? והאם זה חוקי?? בברכה, גיל.
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
NetBEUI אם חסר לכם רכיב זה, לחצו על הכפתור 'הוספה...' בחרו ב פרוטוקול -> מיקרוסופט -> NetBEUI. הקטע המודגש זה הסבר להוספת הרכיב בווינדוס 98 אני כמו כמעט כולם יש לי ווינדוס אקס פי רציתי לדעת איזה רכיב מקביל בווינדוס אקס פי לרכיב הזה נ.ב הרכיב הזה נמצא בהגדרות רשת בלוח הבקרה
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי מספר שנים נתב מבית NETGEAR 614 מחובר למודם Siemens C2-10 בזק סופסוף פרשו את רשת ה-NGN בבת ים כעת אני על מהירות 5Mb האם הראוטר יתמוך במהירות 10Mb? יש דרך לבדוק? המודם שברשותי תומך עד 15Mb ככול הזכור לי ללא בעיה כלל.
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני לא יודע מזה אבל זה ממש משגע אותי .. אני נגיד גולש באינטרנט (גולש עם דפדפן פיירפוקס) אז נגיד על לוחץ על משהו...אני רואה שהוא חושב..אבל לא ניכנס אבל נגיד אני ילחץ עוד עוד פעם אז פתאום הוא כן יגיב ויכנס בשניה.. או שלדוגמה אני לוחץ על משהו..הוא טוען טוען שעה והחלון החדש שניפתח עדיין לבן ריק..אבל נגיד אני יעשה לו "הפסק" ואז הלחץ כל "רענן" הוא יתן מהר.. רציתי לדעת עם לעוד אנשים זה קורה התופעות האלה..? זה גם היה לי באקספלורר 8..עברתי משם לפיירפוקס כי הוא באמת יותר קל ונוח אבל זה משהו שעדיין יש גם פה רציתי לבודד תקלות..אז פירמטתי לא מזמן ואחרי זה עשיתי בדיקות וירוסים בכמה תוכנות כי לראות עם זה לא המעכת עצמה אבל לא מצאתי כמעט כלום.. יכול להיות שזה פשוט ככה וצריך לחיות ע…
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לרכוש סוויץ' שיעבוד במהירות 1Gb. 8 פורטים או 16 פורטים. יש המלצות?
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מסוג D-Link Wireless N Router DIR-615 ב151 שקל, שווה את ההשקעה?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-