רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
יש לי רשת אלחוטית ואני משתף איתה אינטרנט אני מדבר על רשת peer to peer ובמחשב האורח הוא מתחבר לרשת האלחוטית אבל הוא מתחיל לחפש IP ולא מוצא אצלי בכרטיס מוגדר 192.168.0.1 אז הייתי רוצה לדעת איך המחשב שלי יכול להקציב אוטומטית למחשבים האורחים (DHCP) ואם יש איפשהו לסמן במערכת ההפעלה את האפשרות DHCP אני אשמח אם תגידו לי
-
- 1 תגובה
- 630 צפיות
-
-
יש לי רשת אלחוטית חדשה כשקנינו אותה (ממש לא מזמן) הכל עבד חלק והקליטה הייתה מצויינת. ועכשיו הרבה פעמים הקליטה יורדת מ98% ל-60%. יש לציין שהראוטר נמצא בחדר למעלה והכרטיס רשת נמצא למטה. כל פעם כשזה יורד אז אני מתקין מחדש את הכרטיס רשת ואז הוא חוזר לעבוד כרגיל. ואחרי יום הוא נדפק שוב... מה הבעיה פה? :s05: מה אני צריך לעשות כדי לסדר את הבעיה? :s05: תודה לעוזרים... ;D
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-
-
יש לי רשת של שני מחשבים. אחד דרך USB אלחוטי, השני דרך כרטיס רשת חוטי. הבעיה היא במחשב המחובר בצורה אלחוטית. הוא מתחבר לרשת, אבל נראה כאילו הוא רק שולח נתונים ולא מקבל. כמובן, אי אפשר לגלוש דרכו. למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 517 צפיות
-
-
היי... יש לי שתי כרטיסי רשת אלחוטיים ישיר ממחשב למחשב.. עכשיו פירמטתי תמחשב התקנתי תדרייברים והכל אבל הוא לא רוצה להיתחבר... הוא אומר התקשורת האלחוטית אינה זמינה בשתי המחשבים.... הייתי רוצה להגיד לכם תחברה.. אבל זה בלי חברה חח... זה IEEE 802.11 דרך אגב..
-
- 3 תגובות
- 646 צפיות
-
-
יש לי ראוטר של בזק d-link n2760u החלפתי אותו אחרי שהקודם הפסיק לעבוד ומהרגע שחיברתי את החדש המחשבים (גם לא פלאפונים) מזהים אותו באלחוטי. הנורה של ה wlan דולקת האינטרנט בחיבור קווי עובד
-
- 6 תגובות
- 865 צפיות
-
-
שלום, אני צריך עזרה בנוגע לרשת אלחוטית, יש לי מחשב נישא לנובו3000 C100 עם כרטיס אלחוטי מובנה של אינטל, בזמן האחרון איני מצליח להתחבר לשום רשת אלחוטית שהתחברתי אליה בעבר. לא מצליח לקבל כתובת מה-DHCP וזה גם מה שמציג יומן האירועים, וגם לאחר שקבעתי כתובת סטטית אני מחובר אבל לשום מקום, לא מצליח להגיע לשום כונן רשת או אובייקטים אחרים ברשתות שונות, ניסיתי לבצע ping לכל מיני כתובות באותה רשת גם לאחר שקבעתי את הכתובת סטטית ונאדה. עשיתי פינג לוקלי 127.0.0.1 והכל נראה תקין בכרטיס האלחוטי לפחות. יכול להיות שמשהו עם הגדרות הפרוטוקולים בווינדוס התחבש לי לכן הסרתי והתקנתי מחדש אך ללא עזרה. please HELP תנקס.
-
- 2 תגובות
- 745 צפיות
-
-
הנתב הוא מחברת TREND NET כל הזמן האינטרנט מתנתק ומתחבר מעצמו יש מרחק די גדול בין החדרים הספק בזק מישהו יודע מה הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 514 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם, לאחרונה נדפק לי מתאם ה-USB של הרשת האלחוטית וקניתי חדש מדגם EDIMAX, משום מה הקליטה שהייתה במתאם הקודם (D-LINK), הייתה משמעותית טובה יותר מהקליטה במתאם החדש (קליטה נמוכה מאוד), בעבר שהיה לי מתאם של EDIMAX, הייתה לי בעיה דומה. האם יש דרך לתקן זאת מבחינת תוכנה או שפשוט המוצר עצמו דפוק (בהנחה שהוא לא מסוגל לקלוט את הרשת ממרחק של שני חדרים). הראוטר עצמו מוגדר ועובד בסדר גמור במחשב נייד ובפלייסטיישן 3, אבל במחשב עם המתאם של EDIMAX הקליטה נמוכה מאוד ולכן אני לא יודע מה לעשות. תודה רבה.
-
- 7 תגובות
- 797 צפיות
-
-
אז ככה, הרכתבי לקרוב משפחה בביתו רשת אלחוטית עם ראוטר של לבל וואן. בכל מקרה הבעיה במחשב הנייד שלו (HP לא זכור לי איזה דגם אבל הכרטיס WIFI מובנה בתוך המחשב). הוא מצליח להתחבר רק לרשת אצלו בבית ולא לאף רשת אחרת. הוא ניסה בשל השכנים, אצל חברים, בבית קפה ארומה. בעיה מוזרה ביותר.
-
- 1 תגובה
- 773 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני גר במעונות ומאתמול בערב אני לא מצליח להתחבר לאינטרנט בחדר שלי, כאשר אני יוצא לסלון אני כן מתחבר, רק בחדר שלי אמנם נוצר חיבור אך מופיע לי משולש צהוב עם סימן קריאה על אייקון הקליטה וכאשר אני מניח את סמן העבר רשום לי no internet access. לפני כן הכל עבד מצויין ובמהירות גבוהה. ניסיתי עם לפטופ של חבר ואצלו עובד סבבה יש לו מתאם tp-link. המחשב שלי - dell vostro 3500, מתאם: DW1051 wireless-N WLAN half-mini card. באינטרנט אקספלורר לחצתי על "diagnose connection problems" והופיע לי ההודעה הבאה: wireless network connection" does not have valid IP configuration" מערכת הפעלה: windows 7 ultimate תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן אפרט את הבעיה - באגודה בה אני מתנדב יש נתב אלחוטי 54mb פשוט שממוקם בקומה הראשונה. עכשיו - בקומה השניה יש חדר ובתוך החדר הזה יש עוד חדר. בשני החדרים הנ"ל יש מודם אלחוטי. החדר החיצוני יותר מקבל אות,ומשדר טוב. אך החדר הפנימי - מתנתק ומתחבר, בהתאם לסגירת דלתות(משהו שהוא חובה). עכשיו יש כמה נקודות - *אי אפשר להעביר לשם כבל LAN *ניתן לקנות עוד מודמים אלחוטיים(אולי לחבר 2 למחשב הקרוב יותר כך שאחד יקבל רשת והשני ימסור רשת וכך תפתר הבעיה) *חשבתי על קניית מגביר אות - אך אני לא מבין מספיק ואשמח לעזרה. אשמח לשמוע עצות,בתודה מראש חברים
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
שלום רב אני מנסה להתחבר לרשת אלחוטית ציבורית במחשב זה מראה שזה מחובר אבל הדפדפן לא מצליח להכנס לאתרים. תודה [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 539 צפיות
-
-
שלום לכולם.. קניתי כרטיס רשת אלחוטית (לא USB) מסוג TP-LINK TL-WN650G פתחתי את המחשב התקנתי הכנסתי את הכרטיס לאחד בסלוטים הפנויים וברגע שאיפשרתי את ה WIRELESS NETWORK CONNECTION לאחר כמה שניות המחשב נתקע. העכבר והמקלדת לא מגיבים והדרך היחידה לכבות את המחשב היא ע"י RESET (המחשב לא מגיב כלל) למישהו יש רעיון מה לעשות, מה יכול לגרום לכך. ייתכן שיש בעיה ספציפית בסלוט שהכנסתי אליו או שזוהי בעית תוכנתית התנגשות כלשהי . אשמח לתגובה מהירה... תודה עדי
-
- 4 תגובות
- 729 צפיות
-
-
יש לי בעיה ברשת אלחוטית הממוקמת על פני 2 קומות. הנתב אצלי בחדר בקומה התחתונה(נתב של בזק Siemens SL2-141). למעלה יש עוד מחשב עם מתאם אלחוטי(פשוט במאה שקל) ועוד מתאם כזה בקומה למטה למחשב שנמצא בחדר לידי. הבעיה כזו: המחשב שלידי מקבל את רוב הקליטה מכיוון שהקליטה שלו יותר חזקה לכן המחשב שלמעלה לא מקבל כמעט כלום ולא ניתן לגלוש באינטרנט. לפני שהמחשב למטה הגיע, היו גם בעיות במחשב למעלה(בעיות של התנתקות והתחברות כל הזמן). איך אני מציב רשת אלחוטית סדירה במצב הזה? תודה לעוזרים
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי ראוטר שממקום בחניה, והוא רחוק מדיי מהחדר שלי (חניה מקורה כחלק מהבית). הקליטה ממש נמוכה ויש אזורים שאין בהם קליטה בכלל. עכשיו, אי אפשר להזיז אותו לשומקום כי זה במין ארון תקשורת כזה שמחובר לכל מיני חרטות בבית... יש איזשהי דרך להעצים את טווח הקליטה של הרשת? איזשהי תחנת ממסר או משהו בסגנון? (ההתייחסות היא לאייפון ולא ללפטופ. הכוונה היא שתהיה לי קליטה אלחוטית בחדר שלי כשאני מתעסק באייפון עם המחשב הנייח)
-
- 1 תגובה
- 692 צפיות
-
-
יש לי חבילה דיי מעפנה של 750 אבל עדיין לפעמים האינטרנט איטי כמו צלמי חתונות ... חשבתי במקום להשתמש במתאם רשת אלחוטי להחליף את זה בכבל רשת אני ארגיש הבדל ? כי במחשב הראשי הכול סבבה .. ((:
-
- 1 תגובה
- 688 צפיות
-
-
שלום לכל קהילת הפורום, אני חדש פה ויש לי שאלה. יש לי רשת אלחוטית, ראוטר של edimax ואני רוצה לדעת איך אני פותח פורטים עם הרשת האלחוטית הזאת ניסיתי הכל!!!!!!!!
-
- 3 תגובות
- 578 צפיות
-
-
שלום לכולם! קיבלתי ראוטר חדש מבזק והאינרנט עובד לי מצוין. הבעיה שכאשר אני מנסה להתחבר לרשת האלחוטית אז מתחילות הבעיות. האייפון שלי רושם שהוא לא יכול להתחבר לרשת הזו וכך גם הלפטופ. המכשירים מזהים את הרשת אבל צלא מצליחים להתחבר. הרשת בלי סיסמא. משהו שמע על הבעיה או יודע מה הפתרון. אשמח לעזרה תודה מראש! רן
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, יש לי שתי מחשבים בשנהם יש XP ומבחינת גלישה באינטרנט אין שום בעיה אבל אני לא מצליח לשתף קבצים, עשיתי את הWIRELESS WIZARD של XP הוא רשם לי שהתהתליך עבר בהצלחה, אבל אני עדיין לא רוא את תיקיות השיתוף של המחשב השני וקיימת עוד בעיה כאשר אני מגדיר תיקיות שיתוף נוספות ואחרי זה אני פותח את תיקיית MY NETWORK PLACES הוא לא מוסיף אותן לשם תודה מראש לכל העונים
-
- 5 תגובות
- 714 צפיות
-
-
צוהרים טובים לכולם טוב אז ככה עשית טעות קטנה שיניתי כמה הגדרות ברשתאלחוטית ועכשיו איני יכול להשתמש ב רשת אלחוטית ניסתי לשנות את כתובת איי פיי שלי שהייתה 198.168.1.100 ל 198.168.1.101 זה כניראה יצר בילבול ברשתאלחוטית וכאשר אני מחבר את הרשת הוא לא מצליח להיתחבר לאיטרנט ורושם לי איי פיי משונה לא זוכר בדיוק אבל אני גם לא יכול להיכנס ולשנות את ההגדרות שעשתי בטעות כי איטרנט לא עובד יש איזה אתר שאני יכול להכינס להגדרות של הרשתאלחוטית שלי ולשנות אותם. ?.. נ.ב כרגע אני משתמש באיטרנט רגיל אני חייב להיכנס איך שהוא להגדרות של הרשתאלחוטית ניסתי כבר להיכנס לכתובת הזאת 192.168.1.1 לא עזר כי הרשת לא מחוברת זה לא עובד
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
שלום, יש לי שני מכשירים שיש להם חיבור רשת שאני צריך לחבר לרשת אחת. בגלל הדרישות (ניידות, 20-50 מטר מרחק ביניהם ושליטה מ50-70 מטר) החלטתי לבנות מערך שכולל שני ראוטרים EDIMAX 6524N, אחד לכל מכשיר וכמובן שאחד מהם יהיה REPEATER של השני. התוכנית הייתה כזאת: ראוטר "ראשי": X.X.1.254 מחובר קווית למכשיר 1: X.X.1.1 ראוטר ריפיטר: X.X.1.253 מחובר קווית למכשיר 2: X.X.1.2 שני הראוטרים מחוברים אל-חוטית ושניהם עם קושחה 1.58 מהאתר של פיקוק. באתר של EDIMAX יש 1.55 אז נשארתי עם 1.58. אבטחה :MAC address filtering, WPA2(AES) מה שחשבתי שיהיה פשוט הסתבר כלא פשוט בכלל. אחרי שהגדרתי את הראוטר הראשי כ- AP עברתי להגדיר את הריפיטר ושם חיכתה לי הפתעה. לא משנה מה עשיתי וניסיתי לא הצלחתי לגר…
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
שלום קיבלתי עם מחשב הניד החדש את הראוטר הזה AirStation WHR-HP-G54 עכשיו חיברתי אותו לפי מה שאמרו(מהמודם לראוטר מהראוטר למחשב הראשי) עכשיו כאשר אני בא להתקין את הדרייבר הוא אמר לי שלא היתה אפשרות להתחבר אל AirStation(חשוב לצין שיש לי אינטרנט עכשיו!) משהו יודע מה אני צריך לעשות?
-
- 7 תגובות
- 726 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייח ולידו יש את המודם שמחובר לראוטר, והראוטר מחובר ברשת אלחוטית למחשב נייד. יש מספר בעיות באינטרנט של המחשב הנייד! במחשב הרגיל הכל עובד כמו שצריך 1. במחשב הנייד בלתי אפשרי להכנס לGMAIL כאלה אני רושם www.gmail.com הוא כאילו חושב ואז נותן לי הודעה שאי אפשר להעלות את העמוד... 2. עוד בעיה נוספת היא שאני מנסה נכנס לממשק של העריכה של האתר שלי בקטע של יצירת אתרים אחרי שאני מכניס כמה פרטים ולוחץ אישור כדי שקטע הפרטים הבא של האתר יפתח, הדבר לא קורא, יש אותה בעיה כמו בGMAIL. במחשב הרגיל האתר עובד כמו שצריך וככה גם העריכה שלו.... מקווה לתגובה עוזרת תודה
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי נתב אלחוטי, ו2 מחשבים... מחשב 1 - נייח שמחובר לנתב באמצעות כבל רשת מחשב 2 -נייד שמחובר לנתב דרך כרטיס רשת אלחחטי יש גישה לאינטרנט ל 2 המחשבים אבל ברשת הם לא רואים אחד את השני... מה יכולה להיות הבעיה? באשף הרשת הגדרתי את שניהם באותה צורה (שניהם גולשים דרך נתב)
-
- 2 תגובות
- 814 צפיות
-
-
שלום, יש לי ראוטר+מודם ADSL של LEVEL 1 ראוטר זה מתקשר עם שני מחשבים אחרים בעלי כרטיסי רשת אלחוטיים גם ה xbox 360 מחובר לראוטר בצורה אלחוטית וכולם נהנים עד ש... יש שיחת טלפון ומישהו עונה בטלפון האלחוטי ומתנתק החיבור האלחוטי וכל המחשבים בבית חוץ מהמחשב שמחובר בכבל לראוטר מתנתקים מהאינטרנט...(כולל ה360) מה לעשות? להחליף טלפון? תודה מראש,
-
- 4 תגובות
- 602 צפיות
-