עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Zeev86,

האם יש אפשרות להגביל העלאה במחשב מסוים עם HOTBOX?

• 7 תגובות
    • 3.3k צפיות
  2. בעקבות בעיות גלישה באתר www.lighting-gallery.net (אשר אין להם בדר"כ בעיות בשרתים כמו שיש ל-HWzone לפעמים), בעיות בטעינת סרטונים ביוטיוב + בעיות גלישה בכללי, החלטתי לבצע Tracert לאתר הנ"ל ולעוד כמה אתרים ישראליים ואתרים מחו"ל (כולל HWzone). מכיוון שאינני יכול להעלות ולצרף קבצי TXT, אאלץ לשים את התוצאות ישירות בהודעה (למרבה הצער, אין גם אפשרות לשנות את כיוון הטקסט ל-LTR, אלא רק ליישר אותו לכיוון זה, אז מצטער אם הטקסט איננו ברור): Microsoft Windows [Version 6.1.7601] Copyright © 2009 Microsoft Corporation. All rights reserved. C:\Users\Doron>tracert lighting-gallery.net Tracing route to lighting-gallery.net [50.28.13.250] over a maximum of 30 hops: 1 <1 ms …

• 7 תגובות
    • 2.4k צפיות
  3. Started by Omri.Bd,

שלום לכולם אני רציתי לבקש ממכם המלצה בקשר לכרטיס רשת אלחוטי ונראה לי שאני מעדיף שיהיה פנימי כי אמרו לי שזה יותר טוב יש לי נתב אלחוטי משולב HPNA3 דגם PAR-720G של POWERNET וכרטיס רשת אלחוטי חיצוני של RALINK ונראה לי שהוא עושה לי בעיות ואני מאוד רוצה להחליפו. המרחק בין המחשב שבוא הכרטיס מחובר הוא במרחק של לא יותר מ-10 מטרים (והנתב והמחשב שהכרטיס מחובר אליו באותה קומה) ורק לפעמים הדלת פה סגורה שאני לא חושב שזה אמור להפריע לכרטיס טוב ולא לכרטיס מעפן כמו שיש לי עכשיו כל הזמן עוצמת האות נעה בין חלשה לבינונית ואני מעוניין בכרטיס אלחוטי פנימי (כי הזכרתי שאמרו לי שזה יותר טוב) שהקליטה תהיה תמיד טובה ובמחיר לא מופרז.(שאני פותח את מנהל הרשתות שהתקנתי עם הכרטיס ויש לי שמה אות (SIGNAL)…

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by fistuk,

יש לי שני מחשבים (WIN98), כבל מוצלב ושני כרטיסי רשת (GINIES & INTEL) ואני רוצה לעשות רשת. ??? מה לעשות

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. Started by captaincaveman,

מזה כמה ימים בתדירות של בערך אחת ליום הראוטר מפסיק להגיב. אין חיבור לאינטרנט, אין רשת מקומית ואין גישה אליו דרך הדפדפן. המצב מסתדר אחרי איתחול שלו, אבל זה די מעיק. מישהו נתקל במשהו דומה? מה אפשר לבדוק/לעשות?

• 7 תגובות
    • 3.7k צפיות
  6. שלום! קניתי לאחרונה מחשב נייד ואני מעוניין לחבר אותו ברשת אלחוטית למחשב הנייח. ניסיתי לקבל הצעות מספק האינטרנט ורשתות הגדולות שאת שמן כנראה אסור לכתוב בפורום. כל אחד הציע לי משהו שונה לגמרי, פעם ראוטר, פעם כרטיס רשת אלחוטי ופעם שניהם. גם כולם שאלו כמה קירות יש בדרך (4). קצת מבולבל יש לי אינטרנט בכבלים עם חייגן אודה לכם מאוד אם תוכלו לומר לי איזה חומרה דרושה לשם הקמת הרשת.

• 7 תגובות
    • 2.7k צפיות
  7. היום עם התקנת הראוטר WRT54GL סיימתי להתקין את הרשת הביתית שלי. הנה הציוד שיש לי: ארון תקשרות 6U גשר סוויץ' לא מנוהל: D-Link DGS-1016D 16-Port 10/100/1000 ראוטר: Linksys WRT54GL AP: ו Linksys WAP54G מדובר בבית חדש ביקשתי מהחשמלאי ישים בקירות צינורות ושקעי תקשרות בכל חדר צינורות שיוכלו להתמודד עם כבלי CAT-7 ו RG6 בו זמנית. עקרונית לכל חדר יש שקע של RJ45 RG6 וטלפון. מדובר בכבלים של CAT-7 בקומה השניה מותקן גם כן AP. השחלתי את הכבלים לכל חדר בבית + חיברתי את השקעים. כל הכבלים מתרכזים למקום אחד בקומה הראשונה שבה התקנתי את ארון התקשורת. כמו שאפשר לראות בתמונות. יש לי עדיין קצת עבודה שנשארה בעיקר קוסמטיקה עדיין לא כל השקעים מחוברים כפי שאפשר לראות. עקרונית יש לכל…

8. שלום לכולם, נושא הרשתות לא ברור לי כלל לכן אשמח לעזרה יש ברשותי שני מחשבים נייח ולפטופ. אני מנסה להעביר קובץ של 6.5GB מהנייח ללפטופ, במחשב הראשון יש לי שני כרטיסי רשת,הראשון מחובר למודם ואת השני חיברתי באמצעות כבל רשת מוצלב ללפטופ. מה אני צריך לעשות/להגדיר ע"מ להעביר את הקובץ למחשב השני? אם אפשר בבקשה לפרט. תודה מראש לעוזרים

• 7 תגובות
    • 988 צפיות
  9. אותה שאלה אולי התמונה תסביר יותר מה אני שואל![ATTACH]5752[/ATTACH][ATTACH]5753[/ATTACH]

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. ערב טוב לכולם, ככה בבעלותי ראוטר ישן מאוד של edimax, ואני מחפש ראוטר חדש בתקציב שהוא כרגע לא מוגבל יותר מידי אך כמובן שיהיה סביר. כעיקרון אחרי שיטוט קל באתרי האינטרנט הגעתי למסקנה שאני הולך על TL-WR1043ND של TP-LINK. אבל לאחרונה אני קורא עליו גם דעות פחות חיוביות.. אז בואו שניה נניח את מה שאני יודע ולא יודע בצד, על איזה ראוטר אתם הייתם ממליצים? ולמה? כעיקרון הבית מרושת ע"י 3 מחשבים נייחים, 3 מחשבים ניידים (דרך WIFI) ומדפסת שמחוברת לרשת.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by shmuel_mr,

שלום, קניתי דומיין בgodaddy ותכננתי שהוא ישמש כדומיין לשרת FTP שלי. בבית הip הוא דינמי ובgodaddy מצאתי רק אופציה לip סטאטי. האם יש אפשרות להשתמש בdns דינאמי עם דומיין רשום בgodaddy(עם dyndns)?. תודה.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. שלום!!! לאחרונה האימיול עושה לי בעיה בסיום ההורדה של קבצים... האמיול מסמן כי הושלם 100% ההורדה וכי הוא "מבצע סיום (מבצע האשינג) וזה כבר ככה כמה ימים ואין כלום... מישהו יודע לפתור את הבעיה המוזרה הזאת??? תודה!

• 7 תגובות
    • 855 צפיות
  13. שלום. עד היום היתי מתחבר עם ה5800 שלי לרשתות של השכנים כי את הרשת שלי אני לא מוצא אשמח אם תוכלו להסביר לי מה להגדיר בראוטר כדי שהטלפון יזהה את הרשת הראוטר שלי זה level one wbr-3406tx

• 7 תגובות
    • 785 צפיות
  14. אני שמעתי שאפשר להתחבר לאינטרנט בלי שיהיה לי מנוי. לדוגמה - הוט ו- 013 נטוויז'ן למי שמבין בזה ויודע איך בדיוק אפשר לעשות את זה

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  15. Started by ehud4,

שלום! בתוך חיבורי/מתאמי הרשת יש לי המון חיבורים מיותרים שאני לא מבין מאיפה בכלל הם הגיעו. נניח שבמחשב נייד יש לי שם את החיבור האלחוטי wireless connection, יש לי עוד חיבור lan כי חיברתי בעבר את המחשב בקאבל רשת. אך חוץ משני אלו יש עוד מספר חיבורים של wireless connection ו lan. אני אשמח אם מישהו יכול להסביר שני דברים : 1. מאיפה הם הגיעו? 2. איך אני מוחק אותם? תודה.

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. בשעה טובה קניתי HDD חדש של 300GB, התקנתי WIN, ואז גיליתי שאני צריך להתקין SP1\2 בשביל שהWIN יזהה את כל הנפח אני מציין שיש ברשותי ראוטר אלחוטי של DLINK, המחשב שלי מחובר אליו באופן חוטי ומחשב נוסף, באל חוט לאחר התקנת הWIN, ללא שום הגדרות למיניהם, האינטרנט עבד\ לאחר התקנת SP2 התחילו הבעיות הIP לא מוגדר ע"י DHCP, בגם באופן ידני (שהדפולט גייט ואי מוגדר ליציאה לראוטר) המחשב שלי לא מתחבר אנא, עזרו לי לפתור את הבעיה הערב, שכן מחר אני חוזר לבסיס, ואני צריך שהמחשב יעבוד.. דרך המחשב שלי אין לי גישה לראוטר (דף ההגדרות שלו לא נפתח, אבל מהמחשב השני כן) הצעות?

• 7 תגובות
    • 694 צפיות
  17. Started by wooper,

שלום במקרה הזדמן לי מודם usb של orange מחבר כך שאני יכול להתחבר מכל מקום לאינטרנט אני מחובר ל 012 האם אפשר רק דרך החברות הסלולריות לקבל מודם כזה?

• 7 תגובות
    • 941 צפיות
  18. Started by TaZeR,

יש לי ראוטר מדגם LINKSYS WRT54GL. עדכנתי את הקושחה די מזמן לגירסה 4.30.14 (לא בטוח כמה זה רלוונטי). כבר די הרבה זמן שאני מבצע הפניית פורטים והכל עובד מצוין. לאחרונה שיניתי פורט של תוכנה שאני עובד איתה, ושכחתי לשנות את הפורט בראוטר. להפתעתי גיליתי שלמרות שהפורט החדש לא מכוון אלי, הוא מופנה אוטומטית למחשב שלי - וזה לא משהו שאני רוצה שיקרה. מצב ה-DMZ (שכל הפורטים מופנים למחשב מסויים) כבוי. אני מניח שזה לא אמור להיות ככה. יש אולי הגדרה אחרת, מלבד ה-DMZ, שגורמת למצב הנ"ל? תודה, בן.

• 7 תגובות
    • 879 צפיות
  19. Started by XpideR,

היי למישהו יש את השם משתמש והסיסמא של האינטרנט שלי ובמקרא הוא חבר שלי אז השאלה שלי היא שכשהו מתחבר זה יכול לעשות משהו לאינטרנט שלי ? יש לו תשתית של 1.5mb והמהירות שלי היא 5מגה אני יכול להדפק מיזה שהוא גולש ? או שבזק יכולים לעשות לי משהו בגלל זה ?

• 7 תגובות
    • 695 צפיות
  20. שךלום לחברי הפורום לפני יומיים קניתי את ה- HPNA 3200 של בזק. הראוטר שלי יושב בחדר ואני מנסה לחבר את הנקודת קצה בסלון. כשאני מחבר את הנקודת קצה בסלון (לשקע בזק + פילטר כמובן) זה לא עובד. נדלקת רק הנורה האדומה של ה- POWER. מה שמוזר הוא שאם אני מחבר את הנקודת קצה לשקע בזק אחר (במטבח לדוגמא) הכל עובד חלק, כל שלושת הנורות נדלקות. יש לציין שבשקע שבסלון, הטלפון של בזק עובד ללא בעיה. מה הבעיה שיכולה להיות בסלון?? די מתוסכל...

• 7 תגובות
    • 2.8k צפיות
  21. Started by ShayGTi,

היי, אני מחפש שיטה להדליק את המחשב מרחוק דרך האינטרנט ולא דרך רשת ביתית. ראיתי כבר שזה אפשרי ע"י שליחת MAGIC PACKET לאייפי המבוקש בצירוף כתובת הMAC. אבל מה שאני לא עושה לא מצליח. הצלחתי להעיר את המחשב ברשת מחשבים, ההגדרה בדרייבר מאופשרת. צריך לציין שהאייפי שלי הוא סטטי..אם יש לזה איזשהי השפעה. אני דרך תשתית הוט עם ראוטר אדימקס.

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. כרשת מחשבים רגילה?

• 7 תגובות
    • 803 צפיות
  23. הנני מעוניין להגדיר שיתוף קבצים בין שני מחשבים בבית. על מחשב אחד מותקן WIN XP SP3 ועל השני WIN VISTA. המחשבים פיזית מחוברים לאותו נתב Linksys WRT54GL. ובנתיים אינני מצליח לעשות זאת. המטרה בנתיים היא להגדיר שדרך מחשב אחד אוכל לגשת לשני ולהעתיק קבצים לאחד. פחות חשוב הפוך. השאלה איך אני עושה זאת. נ.ב. קראתי בעזרה של וינדוס שאני צריך להתקין את התוסף Link Layer Topology Discovery (LLTD) Responder (KB922120) על הWIN XP, אך כשאני בא לעשות זאת הוא מונע ממני בטענה שהSP הנוכחי שלי מעודכן יותר מהתוסף עצמו.

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. אם אני מתחבר לADSL למשל דרך בזק בינלאומי בחבילת הבסיס. כמה זה עולה לי בסה"כ ? והאם אני צריך גם לשלם לבזק???????? בקיצור הכככככככככככככככככככככככככככככככככול כמה עולה לי?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by taz24,

קניתי לפני כשבוע את הנתב וכמובן שהדבר הראשון שעשיתי לו זה עדכון ל DDWRT הסתבר לי שלאחר העדכון הנתב לא מסוגל לעבוד כחייגן על רשת הכבלים (למרות שבהגדרות שלו קיימת האפשרות) בגלל באג כנראה אחרי שחזור ל FIRMWIRE המקורי ועדכון לגרסא האחרונה שלו הנתב עבד כתור חייגן ללא בעיה (ואפילו הפינגים השתפרו לעומת עבודה רק מול ה HOTBOX)

• 7 תגובות
    • 995 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.