עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by d_leaper,

שלום לכולם, אני מחפש המלצה לנתב. ואם אפשר גם אולי לאיזה כרטיס רשת אלחוטי במידה ואחליט לא לחבר את הנתב בכבלים לאחד המחשבים. הדרישות: לחיבור מחשב נייד עם wifi b/g ומחשב דסקטופ בלי רשת אלחוטית. מודם כבלים עם חיבור usb ורשת. כרגע לפחות, הנייד מריץ חלונות ויסטה, והדסקטופ חלונות XP. הדירה קטנה והנתב ימוקם בחדר ממנו יש קשר כמעט ישיר עם כל שאר החדרים, ככה שלא צריך טווח גדול או שידור דרך ממ"ד (כי אין) הנתב גם לא צריך להיות משוכלל, רק שיאפשר שימוש באינטרנט לגלישה והורדת טורנט/אימיול והעברת קבצים בין המחשבים. ורצוי שיהיה גם זול יחסית. ויש לי גם מדפסת עם חיבור usb שהייתי שמח אם היתה איזו אופציה לגשת אליה מהרשת, ולא דרך אחד המחשבים (כי אין לה כמובן כרטיס רשת), אבל זה ממש עדיפות אחרונה…

• 7 תגובות
    • 826 צפיות
  2. שלום חברים קניתי ראוטר של אדימקס Edimax BR-6524N והגדרתי אותו כרפיטר . הגדתי את אותו SSID ואתו אבטחה והוא התחבר , אבל הבעיה שיש לו ניתוקים כל הזמן והוא מראה שהוא מחובר לרשת אבל לא לאנטרנט. ואז צריך לכבות אותו ולהדליק ואז הוא מסתדר ושוב ניתוק. מישהו יכול להגיד לי מה יכולה להיות הבעיה או אם עשיתי משהו לא נכון שגורם לבעיה הזאת?

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by roncohe4,

היי. הבעיה בקצרה, גלישה מאוד איטית בחיבור לאינטרנט אלחוטי. כשהמחשב מחובר ישירות, גולש קצת מעל המהירות שאני אמור לקבל (31 מגה). כשהמחשב מחובר ב-WiFi אני מקבל גלישה של 0.3 מגה (שלפי חישוב שלי זה יוצא 38 קילו בית). דרך האייפאד לא הצלחתי לקבוע בבירור אם המהירות אכן גבוהה או לא. ניסיתי לעשות בדיקת מהירות אבל הוא דורש פלאש (אפל...). מישהו מכיר אולי אתר, שאפשר לברר בו מהירות גלישה, שאינו דורש פלאש? במידה ואכן הבעיה במחשב, מה יכול לגרום לבעיה הזו? עשיתי ריסטארט ודאגתי לסגור את כל התוכנות שדורשות אינטרנט כלשהו. המחשב חדש יחסית. תודה מראש!

• 7 תגובות
    • 3.2k צפיות
  4. אנו נכנסים לדירה חדשה(יד שנייה) 5 חדרים. איך דבר כזה נעשה? ומה העלויות? האם כל החוטים מתנקזים למקום אחד(איפה שהראוטר נמצא) וזהו?

• 7 תגובות
    • 7.7k צפיות
  5. Started by tot5,

שלום לכולם, רכשתי סטרימר וחיברתי אותו ברשת קווית לראוטר הישן הזה: Edimax BR6214K אני מניחה שאחת הסיבות שבגללן סרטי FULL HD נתקעים זה בגלל התקן ומהירות העברת המידע בו, ולכן החלטתי לקנות ראוטר חדש. אין לי צורך במוצר יקר מדי, אלא אחד שפשוט יעשה את העבודה עם הסטרימר וישאיר את הרשת הביתית שלי נחמדה כמו שהיא עכשיו. תקציב: עד 200 ש"ח. תודה לכולם.

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. היי הורדתי את התוכנה WIRELESSMON בכדי לבדוק את עוצמת הWIFI אני יושב כמטר מהראוטר,התוכנה מראה 50% קליטה כשאני הולך איתו למטבח הקליטה צונחת ל20% האם יש בעיה בראוטר שהוא נותן 50% תפוקה? בתודה מראש נ.ב. האם אפשרי להחליף כרטיס רשת אלחוטי בנייד לכרטיס תקן N?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by ***אלירז***,

שלום, עד היום היה לי מחשב אחד בבית עם מערכת הפעלה של windows 7 ultimate, היום הגיע אליי עוד מחשב עם מערכת הפעלה של windows xp. ושניהם מחוברים לראוטר אחד. והשאלה שלי היא האם ואיך אפשר לשתף את הקבצים התיקיות בשתי המחשבים עם שתי מערכות הפעלה שונות? תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 961 צפיות
  8. Started by D-Bang,

משום מה המחשב הנייד הפסיק לזהות את הנתב האלחוטי הגדרתי הכל לפי הרשום בחוברת ההפעלה של הנתב (3COM), התקנתי את הדרייבר של הwi-fi במחשב הנייד וניתקתי את הfirewall בשני המחשבים.. וכלום, הנייד פשוט לא מוצא אותו מה עוד מוזר, זה שקודם (לפני מס' שבועות) הנייד מצא את הנתב של השכנים בנוסף לנתב שלי... ועכשיו כלום, דף ריק. מה יכולה להיות הבעיה?

• 7 תגובות
    • 748 צפיות
  9. זה ממש מוזר. רשת ביתית, 2 מחשבים Win7. על אחד יש תיקיה משותפת, ומדפסת. כשאני מנסה לגשת אליו מהמחשב השני, מופיע חלון של סיסמא והוא כותב:כשל בכניסה. שם משתמש לא מוכר או סיסמא שגויה? מה זה יכול להיות? ביטלתי "שיתוף מוגן באמצעות סיסמא, ועדיין אותה בעיה. שיניתי לרשת ציבורית ועדיין אותה בעיה.

• 7 תגובות
    • 7.4k צפיות
  10. Started by lompy,

יש לי נתב ישן NETGEAR wgr614 עד כמה שאני מבין הוא עובד בתקן 802.11g 54mbps ויש לו אנטנה אחת. הבעיה העיקרית שלי היא שלא קולטים טוב את הרשת האלחוטית בקצה הבית בקומה מתחת. הנתב ממוקם בחדר ביטחון וזה כאב ראש בשביל להוציא אותו משם כי הוא מחובר שם בכבל לכמה מחשבים. חשבתי אולי להחליף נתב לאחד שעובד בתקן n במהירות 300mbps עם שתי אנטנטות, השאלה היא האם נתב חדש ויותר מתקדם יתן לי באמת קליטה יותר טובה או שלא בהכרח. אשמח להמלצה על נתב עם סיגנל חזק שיהווה שיפור משמעותי מהנתב הנוכחי.

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  11. שלום, פתחתי בUT3 שרת וכשחבר שלי ניסה להכנס אליו היה רשום לו שההתחברותת כשלה... שאלתי פה ושם ואמרו לי שצריך לפתוח פורטים... (אני מאמין שגם אצלי וגם אצל חבר שלי) בקיצר זה נכון? אני יודע שכשיש ראוטר צריך לסדר פורטים בתוכנות הורדה אבל גם במשחקים? אם זה נכון אז איך אני עושה את זה? במחשב שאני משחק יש כרטיס רשת Edimax EW-7128G 802.11g ובמחשב שמחובר למודם (הוא בקושי מעלה את UT04 י) יש את הראוטר Edimax Wireless Router BR-6204Wg תודה לעונים... אה, ומה זה פורטים בכלל...

• 7 תגובות
    • 740 צפיות
  12. שלום, בזק הציעו לי ראוטר בתקן N בחינם - אך הבעיה היא שיש לי כרטיס רשת שתומך רק ב-G. שאלתי היא, האם הוא יצליח לקלוט את הרשת בתקן N? אם לא, אז האם זה http://www.yardenpc.co.il/Product.aspx?ProductID=1452 הוא הכרטיס רשת האלחוטי הטוב ביותר בחיבור USB שתומך בתקן N?

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by lgmtk,

(חיפשתי ולא מצאתי תשובה לזה, מה גם שנראה כאילו אין אף שמתמש בשירות האינטרנט של אורנג'. אם בכל מקרה הייתה תשובה אי פעם בפורום, מצטער מראש.) שלום, יש לי רשת אלחוטית בבית של 3 מחשבים, שאחד מהם (עליו אני הולך לדבר) מחובר בLAN. השניים האחרים מחוברים בWAN, והם גם לא רלוונטים. בכל מקרה, לאחרונה עברתי לORANGE בתור ספקית אינטרנט/VOIP (טלפון). שמתי לב שבכל פעם שאני משחק ואם למשל אחותי רואה יוטיוב, אי אפשר לשחק ברשת, יש פינג אסטרונומי. זה קורה גם בכל פעם שמדברים בטלפון (VOIP, אז כמובן), אבל את זה אני לא יכול לחסום, אז הנה השאלה: האם אפשר להגביל IP מסויים בSMARTBOX שיוריד רק על 50KB לשניה למשל, ולא יקח את כל רוחב הפס? חיפשתי ולא מצאתי בסמארטבוקס כלום. יש חיבור 1.5 ד"א, וגישת אד…

• 7 תגובות
    • 944 צפיות
  14. טוב ככה לחבר שלי יש רשת אלחוטית בבית. המחשב והראוטר שלו ממוקמים בחדרים נפרדים. כרגע יש לו בעיה (שהופיעה רק עכשיו,כלומר הוא עבד תקופה ארוכה כאשר הכל טוב) שהוא יכול להתחבר לאיסיקיו,תוכנות שיתוף למיניהם וכד' אבל הוא אינו יכול לגלוש באינטרנט (פיירפוקס/אקספלורר). למשהו יש מושג מה לעשות?

• 7 תגובות
    • 2.4k צפיות
  15. Started by hararim,

האם באמת יש הבדלים משמעותיים בין התשתית של 2 החברות?

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by Tuned,

ניסיתי להתחבר לרשת אלחוטית דרך הלפטופ Fujitsu Siemen Amilo m1450g ללא הצלחה, מחפש הרשתות האלחוטיות המובנה בWindows XP לא מזהה את הרשת האלחוטית שהתקנתי בבית (לפטופ אחד כן מזהה). (ניסיתי כאשר אני מחובר לאינטרנט דרך LAN חוטי, וגם כאשר אני מנותק מהקווי) לכן, התקנתי את התוכנה לחיפוש רשתות שמגיעה עם כרטיס הרשת האלחוטי : Intel® PRO/Wireless 2200BG וכעת יש לפחות כיוון : התוכנה מודיעה לי שהבעיה היא שמתג האלחוט/רדיו במחשב כבוי, ועלי להדליקו ע"מ שניתן יהיה לחפש ולהתחבר לרשתות אלחוטיות. גיגלתי קצת, וראיתי שבדגמים אחרים יש ממש כפתור פיזי בלפטופ, שמדליק/מכבה את הכרטיס האלחוטי, אך בדגם שציינתי אין כזה כפתור. חיפשתי גם ב Bios, אין שם שום התייחסות לנושא האלחוטי, חיפשתי מכל מיני מאפיינים ש…

• 7 תגובות
    • 4.9k צפיות
  17. Started by Lich214,

שלום =] נתחיל בהקדמה יש ברשותי ראוטר EDIMAX 6204WG מודם TERAYON TJ 715X נטוויזן הוט אז ככה כאשר אני מחבר את המודם לראוטר האינטרנט פשוט לא יציב פעם הוא מחובר לחמש דקות אחרי זה הוא לא פועל בכלל אני מתקשר לתמיכה אומרים לי לנתק לחבר עושים כל מיני שטויות והאינטרנט עובד ל-10 דקות אולי יותר ואז לא עבד הגיע טכנאי החליף לי את המודם אבל אותו טריון פשוט אחד אחר הוא סינכרן אותו האינטרנט עבד אמרתי לו יפה שלום הוא הלך גלשתי 5 דקות בום אין אינטרנט... אבא שלי התקשר אלהים כמעט התפוצץ מעצבים התמיכה טכנית התקשרה אלי מהר והיא ניסתה לסדר איתי את הבעיה היא אמרה שהיא איפסה את המודם או משהו והאינטרנט שוב עבד בדקתי שאתרים עובדים ואכן עבדו ואז הלכתי לחבר כשאני חוזר נחשו מה אני מגלה האינטרנט שוב לא…

• 7 תגובות
    • 922 צפיות
  18. בזק התחילה אתמול לספק ללקוחות ה-ADSL שלה מודם/נתב חדש -- הפעם מדובר בדגם DSL-2650 של חברת DLINK. הנתב החדש כולל מודם ADSL, רשת אלחוטית בתקן G וחידוש מרענן בדמות שתי יציאות USB. יציאות אלה מאפשרות לחבר לנתב מדפסת וכונן דיסקים חיצוני שיהפכן להתקני רשת לכל דבר ועניין. בניגוד לנתבי ASUS, סימנס ודומיהם שסופקו בתקופה האחרונה, נראה שהפעם מדובר במוצר רציני ויציב שאינו סתם מוצר "מדבקה". הנתב יסופק ללקוחות בזק באותו מודל כמו שאר הנתבים שסופקו עד היום -- כלומר לקוח במהירות 2.5MB יקבל את הנתב החדש בחינם. בזק גם נכנסת לתחום האכסון ומאפשרת ללקוחות שלה לרכוש דיסקים חיצוניים בממשק USB שניתן לחבר אותם לנתב החדש. דיסק חיצוני בנפח 160GB יעלה 240 שקל. מידע מאתר בזק -- http://www02.bezeq.co.i…

• 7 תגובות
    • 7.8k צפיות
  19. היי לכולם, אני מנוי של הוט טריפל כבר באיזור השנה, לאחרונה התחלתי לשים לב שסרטונים ביוטיוב ואתרים לא עולים מהר כמו שאני מצפה מ- 30 מגה. בדקתי באתר של הוט את המהירות, והמהירות הממוצעת היא באיזור ה- 5-6 מגה. כמובן שהתקשרתי להוט, והתשובה שקיבלתי אחרי כל הנסיונות הרגילים של "בוא נכבה את המחשב, בוא נכבה את הראוטר" היא שמבחינת הוט הכל תקין ואין אצלי שום בעיה, לכן יש שתי אופציות: 1. להביא מחשב אחר לבדוק (WTF). הבחורה ממש התעקשה שאני אמצא מחשב אחר לבדוק איתו את המהירות, הסברתי לה בסבלנות שאין לי מאיפה להביא עוד פאקינג מחשב ושהכל היה בסדר עד לפני כמה ימים. 2. להביא טכנאי שיחבר את הלפטופ שלו, ובמידה וזה יימצא תקין אני אחויב ב-125 שקלים על קריאת שווא. הבעיה היא שבאותו ערב נכנסתי …

• 7 תגובות
    • 3.4k צפיות
  20. Started by dvur12,

היי, מכונה ווירטואלית פתחתי על ידי VirtualBox והתקנתי בה Ubuntu. המכונה הראשית מותקנת WIN7 - Firewall disabled כאשר אני מנסה לשלוח Ping מהמכונה הראשית למכונה הווירטואלית אני מקבל Time-Out. רציתי לדעת למה בעצם אני מקבל Time-out ולמה כאשר אני שולח Ping מהמכונה וירטואלית למכונה הראשית דווקא אני כן מקבל תגובה.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by ran1809,

אז ככה יש לי ראוטר של EDIMAX שמחובר למחשב הנייח ובו הכל עובד בסדר עכשיו אני מדליק את הנייד ומתחבר לרשת שלי עכשיו הכל עובד והכל בסדר אבל לאחר 10 -30 דקות משתנה החיבור הופך לחיבור עם קישורית מוגבלת ולא ניתן לגלוש באינטרנט ולא לעשות כלום ברשת עכשיו רק אם אני מפעיל את המחשב מחדש זה מסתדר!! מה יכולה להיות הבעיה ואיך מסדרים..?? תודה מראש רן

• 7 תגובות
    • 699 צפיות
  22. שלום לכולם, אני זקוק לנתב שיתמוך בעבודה בקצב העברה מהיר בתוך הרשת הפנימית שלי (כרגע בין 2 מחשבים). הסיבה שאני זקוק לכך היא שאני מתעסק עם תוכנות תלת מימד, והרינדורים (הסבר כללי: הוצאת ההדמיות שלי מהתלת לצורה של תמונה) נעשים בתמיכה של מחשב נוסף. הרנדר נעשה במחשב, אבל העברת הנתונים נעשית ברשת. בנוסף, הראוטר אמור לסייע גם בהתחברות לאינטרנט חוטי ואלחוטי. אשמח להמלצה. תודה, נפתלי.

• 7 תגובות
    • 950 צפיות
  23. שודרגתי בהוט לחיבור 200 מגה. ה Hotbox 2 מחובר לנתב TL-WR1043ND אליו מחוברים כל המחשבים בבית בחיבור ישיר או אלחוטי. המחשבים המחוברים קווית לא מצליחים לעבור 100 מגה בבדיקת מהירות כאשר הם מחוברים דרך ה TL. אם אני מחבר את המחשב ישירות להוטבוקס אני מקבל 200 מגה בלי בעיות. האם יש הגדרה כלשהי ב TL שמונעת את מלוא רוחב הסרט? סיבה אחרת? החלפתי את הכבלים בין ההוטבוקס לראוטר ואני מצליח להגיע ל-106 מגה. אז אולי הבעיה בכבלים? רעיון אחר? תודה

24. Started by Tommy,

מהירות ההורדה מאוד גבוהה כמו שהיא צריכה להיות אבל גלישה באינטנרט באתרים ממש איטית בצורה לא אנושית גם בFIREFOX וגם ב EXPLORER

• 7 תגובות
    • 998 צפיות
  25. יש לי מהירות של 2.5M וכשאני מוריד ב BITCOMET אני מנצל את כל הרוחב הפס ומוריד ב 340KB/s אבל זה דופק לי הגלישה תוך כדי הורדות לכן עברתי ל UTTORENT שפותר לי את בעיות הגלישה תוך כדי הורדות אבל התוכנה לא מנצלת את כל רוחב הפס והיא מורידה בין 270KB/s ל- 300KB/S הם זאת בעיה מוכרת בתוכנה או שאפשר להגדיר איכשהו שיוריד במלוא המהירות?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.