עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. ניסיתי דרך speed.hot.net.il אבל הלינק מת.יש אלטרנטיבה?

• 7 תגובות
    • 5.1k צפיות
  2. כרגע אני גולש במהירות 10 מגה באחת הספקיות עם תשתית בזק של 10 מגה. היום בעקבות מבצע (ללא תוספת מחיר) עברתי לתשתית של 20 מגה - האם צפויה בעיה בגלישה אם אני נשאר על 10 מגה אצל הספקית?

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by yossika,

שלום לכולםהתחברתי היום לבזק במהירות 50 מגה (ואצל ספקית האינטרנט - בזק בנאלומי ל-100 מגה)רציתי לדעת מה דעתכם על איכות הקו ע"פ התמונה הבאהקרוב למרכזיה? הנתונים נראים סבירים/מעולים/גרועים?) תמונות: תודה מראש לעוזריםשבת שלום

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  4. שלום לכולם,אני מחובר ל-50 מגה בבזק ול-100 מגה בבזק בנלאומי.האם כדאי להוריד את המהירות בבזק בנלאומי גם כן ל-50 מגה (שזה יהיה בעצם אותו מחיר) או להשאיר את זה על 100 מגה?

5. Started by barman,

ואם כן מה הוא? תודה

6. אני גר במושב שעדיין אין בו תשתית NGN ואני רוצה להתחבר לחיבור 10 מגה (כרגע יש לי 5 מגה). ראיתי באתר של בזק שרשמית הם לא משווקים כבר מהירויות של 10 מגה ומעלה באזורים שאין בהם תשתית NGN, כרגע בנתונים של המודם שלי רשום שהוא מחובר לפורט שיכול לספק ~10.5 מגה הורדה (attainable rate) , אז לא נראה לי שזאת מגבלה טכנולוגית. השאלה שלי האם יש פה מישהו שמחובר בחיבור 10 מגה בשתית של בזק וגר באזור שעדיין אין בו את תשתית ה-NGN ? (אני רוצה לדעת אם יש בכלל טעם להתווכח איתם על המהירות של התשתית או פשוט לעבור לתשתית של HOT ) תודה מראש

• 7 תגובות
    • 2.3k צפיות
  7. עד אתמול, ראיתי ב- http://speed.hot.net.il את שעון המהירות הבא: עכשיו פתאום נתקלתי בזה: מה דעתכם על השינוי? מישהו יכול לשפוך אור על הנושא?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. שלום, ה OS הוא XP SP3, אני מאחורי נתב WRT54GL עם קושחת טומטו משופרת. תמיד הגדרתי בכרטיס המחשב את אותן כתובות שהנתב מקבל, דהיינו 237 235 117 192 ן 7 186 219 62 כמשני. זה עבד. הבעיה היא שעכשיו אני רואה שהם משנים לעיתים קרובות את הכתובת הראשית, שאז מסתיימת ב 236, ולי קצת נמאס לשנות כל פעם במאפיינים. יש אפשרות לרשום משהו שישאר קבוע, כמו למשל הכתובת של הנתב בלבד ? אלא שהכתובת DNS השניה לא יכולה להיות זהה לעיקרית, אז מה לרשום שם ? תודה...

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by Art Tatum,

כש100Mbit DL/UL יהיה זמין לכולם, אילו דברים יופיעו בעקבות זרם התעבורה הגבוה ? איחסון ענן קיים כבר היום, אבל הוא ממורכז ועושה שימוש בציוד של חברת האיחסון. אבל רגע.. אולי אפשר לעשות מערכת איחסון מבוזרת שעובדת במעיין שילוב של BITTORRENT ו RAID 5, פרושה דרך האינטרנט על גבי המחשבים של משתמשי התוכנה ? לדוגמא: התוכנה מקבלת כונן יעודי בשבילה (או מחיצה) ואז מנהלת את שמירת התוכן מקומית או על גבי הרשת על פי שימוש וזמינות. התוצאה: 10 אלף TB יהפכו בקלות לכמה מאות אלף TB. כונן של 1TB יהפוך לעשרות TB. הכונן התקלקל ? אין בעיה, את הכל אפשר לשחזר. היתכן שזהו חלום שיהפוך למציאות ? אתם מוזמנים להגיב לרעיון, ולהעלות רעיונות משלכם לאפשרויות שימוש בתשתית אינטרנט רחבה עם UL גבוה.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. שלום חברים קניתי ראוטר של אדימקס Edimax BR-6524N והגדרתי אותו כרפיטר . הגדתי את אותו SSID ואתו אבטחה והוא התחבר , אבל הבעיה שיש לו ניתוקים כל הזמן והוא מראה שהוא מחובר לרשת אבל לא לאנטרנט. ואז צריך לכבות אותו ולהדליק ואז הוא מסתדר ושוב ניתוק. מישהו יכול להגיד לי מה יכולה להיות הבעיה או אם עשיתי משהו לא נכון שגורם לבעיה הזאת?

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by Googleness,

הסיפור בקצרה, קניתי נייד + מודם סלולרי וחבילה גלישה "ללא הגבלה" מסלקום. מסתבר שבאזור שלי 41 ג'יגה בחודש הורדה (הרבה STREAM) נחשב מעל הממוצע ולכן המערכת שלהם באופן אוטומטי עשתה לי הצרה לחבילת הגלישה מ2.8 ל0.2 שזה מצחיק ומבדר לחלוטין. בכל מקרה בשביל להימנע מההצרה המעצבנת הזאת מצד אחד וכדי להשתמש בצורה חופשית בחיבור הסלולרי מצד שני, האם יש כלי כלשהו שבעזרתו אני אוכל: 1. לבדוק בכמה Upload\Download השתמשתי בזמן נתון? 2. הגבלה של שירותים מסויימים מגישה חופשית לרשת או חסימה של שירותים מסויימים, עדיפות אולי לפי פרופיל שככה אני יכול לבחור אם אני מחובר לפרופיל "סלולרי" או "קו ביתי" ככה שאני אדע מה הגבלתי ומה לא? תודה מראש לעוזרים. לירון

• 7 תגובות
    • 896 צפיות
  12. טוב, כפי שהכותרת אומרת אני רוצה להחליף את הנתב המיושן שלי שקיבלתי מבזק בנלאומי לציוד יותר טוב וגם מפני שהנתב הנוכחי שלי מתחיל להראות סימני גסיסה. אני צריך נתב עם כניסות LAN של גיגה + מודם ADSL + רשת אלחוטית N. התקציב הוא עד 1500~ פלוס מינוס. השאלה האם קיים מוצר כזה??

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by R0112,

יש לי בעיה של חיבור איטי, לא רציף ואיבוד מידע בזמן התקשרות עם שרתים במזרח אירופה. פניתי ב10,7 דרך האתר שלהם לתמיכה הטכנית ועד היום לא קיבלתי תשובה, נמאס לי לחכות לתשובה והרמתי עליהם טלפון לפני כמה דקות. בשיחה עם התמיכה הטכנית של נטוישן, במקום לבדוק במה הבעיה או איך אפשר לשפר את החיבור, המוקדן החליט להציע לי להחליף לחבילת גיימרים (כמובן במחיר "מתאים"). 1) לאיזה ספקים בארץ יש תקשורת טובה עם שרתים במזרח אירופה? 2) יש למישהו קישור לחוזה הסטנדרטי בין ספקי אינטרנט למשתמשים? אקח אותו מחר לעורך דין כדי להחזיר לנטוישן מלחמה :

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. שלום לכולם, מתלבט בקניית ראוטר אלחוטי לבית פרטי עם 2 קומות הראוטר ימוקם בקומה השניה שבנויה בעיקר מעץ וגבס ככה שאין הפרעה מיוחדת מקירות ממ"ד ובטון עבה במיוחד אופציה א': TP-Link TL-WR941ND אופציה ב': D-Link DIR-615 אשמח להמלצות מבחינת אמינות או עדיפות אחרת כלשהיא האם כדאי לקחת את ה-TPLINK בגלל ה-3 אנטנות או שה-DLINK עם ה-2 אנטנות מספיק גם השתמשתי ב-TPLINK עם 2 אנטנות במשך כשנה בלי בעיות מיוחדות ישבתי בגינה וגלשתי בקצב סביר בהחלט וגם הורדתי קבצים לא גדולים ופשוט כרגע הרכבתי אותו אצל ההורים ונשארתי בלי ראוטר בתודה מראש על כל עיצה

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. Started by Googleness,

שלום רב, ברשותי מערך הרשת הבא: מודם מוטורולה של הכבלים > מתאם שיחות של נטוויז'ן > נתב קווי של Edimax (משהו פרימיטיבי). עכשיו אני רוצה את הנתב של אדימקס להחליף בנתב אלחוטי שיענה לי על שני צרכים: 1. שיקבל בדרך טובה ומהירה תקשורת בין 4 מחשבים וחיבור אינטרנט של 12 מגה. 2. יש לי בית בן 2 קומות כאשר החיבור של האינטרנט נמצא במרכז הקומה העליונה אני צריך משהו עם יכולת שידור חזקה שייתן לי קליטה אלחוטית בכל הבית. מה מומלץ?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. שלום לכולם זקוק לראוטר אלחוטי שיתחבר למחשב באופן קווי ועוד לפטופ שיתחבר אליו אלחוטי עם אפשרות לעוד מחשב htpc אלחוטי מבחינת טווח -מדבור בשתי קומות אבל עד היום חיברתי את המחשב כAP עם הwifi המובנה בלוח אם (p5b deluxe) וקלטתי די טוב בכל הבית אז אני מניח שהקירות אצלנו לא מי יודע כמה... הכי חשוב לי זה שלא יהיו בעיות של איטיות וכדומה- משתמש בתוכנות הורדה מגוונות ביניהן torrent שדורשות חיבורים מקבלים רבים ואם בעתיד יהיה htpc אז תעבורה מקומית גם תהיה חשובה מחיר עד 300-אולי אני מפריז פה במחיר כי אני לא ממש בענייני מחירים אז אם יהיה משהו צנוע שיעשה את העבודה ביותר זול, מה טוב-- ראו הוזהרתם סטונדנט תפרן לפניכם.. מדובר בתשתית 12 של הוט תודה מראש

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by Shoko,

מישהו יודע אם המהירות גלישה היא במגה ביט או מגה בייט ? כי אמרו לי שאם חורגים מהחבילה אז המהירות יורדת ל- 200 מגה אך לא יכלו להגיד לי אם בייט או ביט אם זה כמו בספקיות הרגילות או שזה פי 8 יותר מהיר ?

• 7 תגובות
    • 2.4k צפיות
  18. שלום, בזק הציעו לי ראוטר בתקן N בחינם - אך הבעיה היא שיש לי כרטיס רשת שתומך רק ב-G. שאלתי היא, האם הוא יצליח לקלוט את הרשת בתקן N? אם לא, אז האם זה http://www.yardenpc.co.il/Product.aspx?ProductID=1452 הוא הכרטיס רשת האלחוטי הטוב ביותר בחיבור USB שתומך בתקן N?

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by alex15,

אני צריך כרטיס רשת USB שיהיה N קצב ההעברות 300 Mbps יש שני קירות אבל יש גם דלת אז אם הקליטה תהיה לא טובה אני אפתח את הדלת 1.תקציב: 400 ש"ח 2.דגם הראוטר הספציפי: Edimax-br-6524n 3.מה המחרחק מהראוטר: כ 10-15 מטר עם שני קירות . 4.האם המחשב או הראוטר יהיו בממ"ד: לא 5.לאיזה מחשב יחובר הכרטיס: (נייד,או נייח) . נייח 6.מה הדרך שתרצה לחבר את הכרטיס: (usb ) 7.מה הציפיות שלך מהכרטיס : שלא יהיה בו ניתוקים .והקליטה תהיה בסדר אני צריך גם המלצות לכרטיס , ואני צריך אם זה ישפר את הקליטה אנטנה ל כרטיס רשת USB יש לי ראוטר של אדימקס D-Link DWA-140 RangeBooster N USB Adapter http://www.dlink.com/products/?pid=652 Edimax EW-7718Un USB nMax Wireless 11n http://www.edimax.ro/en/produce_…

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by netanel1234,

שלום, יש לי בבניין אינטרנט אלחוטי לשכנים עכשיו רציתי להתחבר וכתוב לי : מה זה אומר? תודה..

• 7 תגובות
    • 730 צפיות
  21. Started by alex15,

אני צריך אקסס פוינט N 300 Mbps 1.תקציב: 300 ש"ח 2.דגם הראוטר הספציפי: Edimax-br-6524N 3.מה המחרחק מהראוטר: כ 25-35 מטר עם שני קירות . 4.האם המחשב או הראוטר יהיו בממ"ד: לא הראוטר שיש לי כרגע של חברת Edimax br-6524N שלא יהיו בו ניתוקים

• 7 תגובות
    • 4.9k צפיות
  22. שלום, יש לי ראוטר של EDIMAX, אני פתחתי פורטים, אבל יש לי בעייה, מכיוון שבבית יש 3 מחשבים, ושלושתם עובדים אלחוטית, ולכן ה-IP המקומיים משתנים כל הזמן בין המחשבים. רציתי לעשות IP קבוע, אבל זה בלתי אפשרי, כי יש לי מחשב נייד.. האם יש אפשרות להגדיר בראוטר שהפורט יהיה פתוח לכל ה-IP ולא ל-IP ספציפי? אגב, ניסיתי פשוט להגדיר את אותם הפורטים ל-IP אחר, אבל זה לא אפשרי.. תודה מראש,

23. Started by Yagiv,

שלום לכולם! שאלה מקצועית אל כל התותחים: אני גר בבית פרטי עם שלושה מפלסים. בקומה השניה יש חדר הורים וסלון קטן בקומה ראשונה ישנו סלון ומטבח בקומת מרתף אני עושה שני יחידות לילדים יש לי ראוטר אלחוטי של בזק איתו אני גולש בקומה השניה וגם בקומה הראשונה. הבעיה שלי היא המרתף שאני בונה שם יחידות השאלה היא: איך אוכל להשתמש באינטרנט בכל הקומות בדרך הכי זולה ויעילה? האם כדאי להעביר כבל רשת בין הקירות במרתף ואיך שהוא להתחבר לאינטרנט מהקומה העליונה. או אולי פתרון שלא עלה בדעתי. (אולי אינטרנט דרך נקודות הטלפון בבית) תודה מראש על עזרתכם

• 7 תגובות
    • 939 צפיות
  24. Started by yovel,

שלום, פירמטתי את המחשב, התקנתי את הדרייברים והכול אבל עכשיו יש לי בעיה. הבעיה: התוכנה של הכרטיס רשת לא מספקת את האינטרנט כמו שצריך, בעבר דיברתי עם בזק והם עזרו לי למחוק אותה. (בלי למחוק את הדרייברים), עכשיו אני לא יודע איך לעשות את זה... אשמח אם תעזרו לי. הבעיה השנייה: הגוגל כרום מוריד על מהירות נמוכה אפילו לפני הפירמוט זה היה ככה, הוא מתחיל על מהירות גבוהה ויורדת מהר לנמוכה. עברתי שוב לאקספלורר אבל אני רוצה לעביר את הסימניות ואני לא יודע איך.. תודה, יובל.

• 7 תגובות
    • 871 צפיות
  25. שלום, אני מעוניין בלרכוש נתב תקן N (התומך בחיבור ADSL ל10 מגה) לבית עם מספר קומות. תקציב עד 650 ש"ח. חשבתי בעיקר ללכת לlinksys החדשים, ה-WRT610N לדוגמא. איך הוא? כרגע יש לי את הlinksys תקן G מדגם WRT54GL עם קושחה של Tomato 1.28 יש לכם המלצות?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים