עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. האם ניתן לחבר איכשהו את הראוטר ASUS RT-AC1200 למודם/ראוטר של בזק (NETGEAR 2610) על מנת לשפר קליטת WIFI בבית, במקומות שבקושי קולטים בהם כיום WIFI? תודה מראש לכל מי שיטרח,

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  2. Started by Sorcerer,

אהלן כולם, יש לי את הHotBox והבעיה שלי איתו היא שהDHCP עובד לסירוגין. פעם הוא עובד לזמן מוגבל ופעם הוא לא עובד בכלל. עמדת קצה שמנסה להתחבר לhotbox לא מצליחה לקבל IP מהDHCP. מחשב שאני מקנפג לו IP סטאטי מתחבר מעולה, אבל זה בעיה עם טלפונים שאי אפשר לקבוע להם סטאטי דרך המכשיר. ניסיתי לשנות את הLease Time שהיה מוגדר על 3600 ל100000, אבל זה לא שינה כלום. למישהו יש רעיונות נוספים?

3. היי חבר'ה, שאלה חשובה לי. אשמח אם יש מישהו שיוכל לעזור לי בהקדם. אני מנסה להתחבר בremote desktop control למחשב הביתי שלי. הקטע הוא כזה : אני נמצא עכשיו ברשת אלחוטית כלשהיא פתוחה. המחשב הביתי שלי נמצא כחלק מרשת ביתית מאחורי ראוטר. למחשב האישי בלי בבית, מין הסתם, יש IP פנימי. יש לי את החיצוני של הראוטר שלי, אותו IP שהספקית מקצה לי. בהגדרות של הראוטר, הגדרתי את הפורט של RDC, הדיפולטיבי (3389) שיעשה FORWARD לIP של המחשב האישי שלי (10.0.0.1) עדיין אני לא מצליח להתחבר. מה שיותר מוזר, זה שאין לי פינג לIP החיצוני שהספקית הקצתה לי. הראוטר כביכול לא מחזיר בקשות PING חיצוניות. כי איך שזה נראה, אפילו את הPING הוא חוסם לי. בכל מקרה, אשמח לעזרה מכל מי שיוכל בהקדם. אני כרגע לא בבית לזמן…

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. הייתי בין הראשונים להתחבר ל HOT אינטרנט בחיבור 100 עם הוטנט בהתחלה הכל היה דבש אבל בחודשים האחרונים יש בעיות קשות של מהירות ויוצא שאני משלם על 100 אבל מקבל הרבה פחות. נמאס לי, התמיכה הטכנית לא מסייעת ואני שוקל לעבור לבזק. רציתי לשמוע חוות דעת מכאלה שמחוברים לבזק במהירות גבוהה מה דעתכם ?

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by Idannn,

שלום לכולם, כרגע יש ברשותי מודם נתב משולב של בזק D-Link 6740U. רק נקודה אחת בבית (חיבור לפילטר) נותנת לי איכות קו טובה של 74K ב-Attainable Rate כאשר אני מחובר למהירות 30 מגה ביט. (נקודות גישה אחרים נותנים לי 54K ומטה שמגיע למצב שאני מאבד סנכרון...) הסיפור הוא כזה, יש לי 2 קומות בבית ובחדר שלי (בקומה למעלה - נקודת גישה שה-DSL נופל מסנכרון) כל הכבלי רשת מרושתים אליו לחיבור קווי. ברשותי 3 מחשבים בחיבור קווי, ועוד 3 באלחוטי. כל המחשבים בחיבור הקווי לא יכולים להתחבר לרשת כאשר המודם נתב נמצא בקומה למטה (איפה שיש איכות קו טובה) כרגע טכנאי של בזק הביא לי באופן זמני מודם נתב Netgear DGN 2200 כאשר אני משתמש בו כ-Access Point למודם נתב D-Link 6740U וזה עובד טוב חלקי... אני מגיע ל-25…

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by shahaffg,

שלום קניתי מצלמת IP של חברת foscam דגם FI8918W. חיברתי אותה והכל עובד כמו שצריך. רק בעיה אחת: איך אני מתחבר למצלמה דרך רשת אחרת, נניח מהעבודה? ניסיתי IP סטטי ולא הצליח לי. foscam נותנת קישור עבור התחברות מהרשת http://camera.myfoscam.org:port number ניסיתי והגעתי להגדרות של הראוטר. אשמח לעזרה, תודה.

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by Anna Hino,

צהריים טובים! מחפשת עזרה במציאת מודם ראוטר כרגע אני בצרה ונשבר לי. בזמנו הצטרפתי לעמית נט ועשיתי טעות חיי. קיבלתי מהם מודם ראוטר של קסדה... כן ... קסדה... KASDA KW52285 ולפני שלמדתי דבר או שניים מצאתי את עצמי בבית של 3 וחצי חדרים כשהWIFI הקושי מגיע לסלון... ואני לא גרה בבונקר! אחד הדברים שגיליתי זה שהזיכרון ראם שלו עומד על 64 MB!!!!!!! אז מה שאני מחפשת זהלא מודם נפרד וראוטר נפרד.... הכל ביחד במכשיר אחד. VDSL2 DUAL BAND - כמובן לא באלפי שקלים (סביבות 400-600) אפשר גם המלצות מחו"ל כמו מאמזון אם הם שולחים לארץ. תודה מראש לכולם!

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  8. Started by ccc,

אהלן רבותי. בקצרה, נסיון פתיחת הום גרופ בין שני מחשבים על הרשת האלחוטית של הנתב מסתיימת ביתר קלות באשף. הבעיה כאשר אני מנסה לקשר מחשב המחובר דרך חוט לאותו ראוטר, עם מחשב נייד המחובר לרשת האלחוטית של הראוטר. מהי הסיבה הנפוצה ביותר לאי היכולת של האשף למצוא רשתות בין סוגי חיבור שונים? אם צריך לשנות הגדרות בנתב (נטגיר בזק 5גהץ) מהן בדיוק ? תודה !

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by sufgi123,

ראשית אתאר את המצב אצלי. יש לי 2 מחשבים בבית, שאחד מהם הוסב לשרת קבצים. על מחשב אחד מותקן win7 , ועל השני מותקן win server 2008 . 2 המחשבים מחוברים באמצעות הראוטר הביתי (שתומך ב 1G), וגם באמצעות כבל רשת מוצלב (עם מרחב כתובות שונה מהרשת הביתית). במחשב הביתי עשיתי map לכוננים בשרת. אני נתקל ב 2 בעיות קלות: 1. אם המחשב הביתי דולק ומצב logon , ולאחר מכן אני מפעיל את השרת , מהירות התקשורת בינהם איטית מאוד. כדי לקבל מהירות גבוהה אני צריך לבצע logoff למחשב, ואז logon בחזרה. כלומר בזמן ה logon כנראה מתבצעת פעולת הסתנכרנות מול השרת. השאלה היא באיזה אופן אני יכול לקבל את המהירות הגבוהה מבלי לבצע logoff ? 2. לא משנה באיזה אופן אני מעביר קבצים (דרך הראוטר או דרך הכבל המוצלב), אני ל…

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. שלום, בעיה אתגרית משהו.. אני בבזק על חבילה 20/40. הספק 012 על אותה חבילה. בשלוש שנים האחרונות אני סובל מאיטיות בגלישה. שבאה והולכת. במהלך השנה הגיעו בזק (בפעם האלף), והפעם סללו קו חדש, מודם חדש. ושוב נשארה אותה בעיה. אני מרוחק פחות מ 300 מטר מהמרכזיה כל הכבילה בבית חוטית. ורק מחשב אחד. ידעתי ימים של פינגים 0 ו 4 , וכיום זה 23 - 690 לפתע. נבדקו בבדיקת מהירות בזק ובאתר ספידטסט. המנהל הטכני של האזור טוען כי הפינג אינו הכלי המתאים, למדידה, ופעם הוא כן מתאים לו. בקיצור, אין לבזק פתרונות. אולי לכם יש רעיונות? תודה

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by Zadu,

מתי זה יקרה?

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. יש לי חיבור בכבל וחיבור WIFI אני מחובר בשניהם עכשיו אני יכול להגדיר לתוכנה דרך איזה רשת אני רוצה שהיא תגלוש? מדובר בוינדוס 7

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by thebenjamin,

שלום, רציתי לשאול אם יש אפשרות דרך הממשק של הראוטר לבצע התחברות מחדש לאינטרנט במידה ואני רוצה להחליף IP. תודה.

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. היי, מבקש את עזרתכם בהגדרת שליטה מרחוק באמצעות RDC של WINDOWS. המחשב שלי הוא חלונות 8, חיבור מאחורי נתב HOTBOX, הספקית היא 012. המחשב המרוחק הוא חלונות 7, חיבור מאחורי מודם ADSL שמחובר לנתב אלחוטי של EDIMAX - הספקית היא 012. תודה, אופיר

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by urich,

אני גותב את הפוסט הזה לא כהשמצה או כפירסום. אלא כעובדות לפי נסיוני האישי. אני הייתי לקוח נטוויז'ן 7!!!! שנים כבר כל פעם חידשתי התחייבות וכו', עד היום הייתי מרוצה מהכל- יציבות (בקושי היו ניתוקים לעומת אינטרנט זהב שמנסיוני פעם בכמה זמן מפסיקים לעבוד לחצי יום) , שירות, תמיכה טובה, ומהירות ומחיר (שהוא בדיוק כמו בשאר החברות למרות היותי לקוח ממש ותיק). עד לפני 4 חודשים בערך שאז המהירות בהורדות ב utorrent צנחו לזחילה, מבלי ששיניתי כלום אצלי (אני גם משתמש בראוטר שלו שונו בו הגדרות). לא עזר שינוי פורטים או כלום וכשפניתי לתמיכה (שתמיד היו מאוד מועילים), ביטלו את הפנייה שלי בכך שהתמיכה הטכנית לא מתעסקים עם טורנטים. גם הפורום המעולה פה לא ממש עזר חוץ מהעובדה שרצו שמועות על הגבלת מהיר…

• 24 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by HuGeMouTh,

בחודשים האחרונים יש מגמה שלילית מאוד ב HOTNET והאנטרנט שלהם הפוך להיות בלטי שמיש! סטרימינג: ב YOUTUBE עוד עובד רוב הזמן אבל באתרים אחרים כמו GT זה פשוט בלטי אפשרי לראות משהו אפילו שמהירות ההורדה היא 100Mb ועל מנת לראות חלק ב GT צריך רק 4Mb (פחות מ 10%)! טורנטים: פה רואים איך HOTNET עוברת על החוק, בחודשים האחרונים כל פעם שהפעלתי UT דברים אחרים הפסיקו לעבוד. לא מדובר במה שקורה מההתחממות של ה HOT BOX! ניסיתי להפעיל את UTORRENT עם הגבלה ל 20% מרוחב הפס גם להורדה וגם להעלאה והתוצאה הדהימה אותי, לא היה אפשר לטעון סרט ב YOUTUBE למרות ש 80% מרוחב הפס פנוי (GT גם סירב לטעון סרטונים גם ב SD שדורש כ 1Mb) בעיות דומות התגלו במצבים נוספים. עד כמה שזכור לי הגבלת התעבורה של המשתמשים…

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. *** אם זה לא מתאים לפורום הזה,אשמח אם תעבירו את זה הלאה כי אל מצאתי פורום אחר שיתאים *** שלום אנשים. אצלי בבית יש קצת (הרבה) סיבוך עם כבלים ומפצלים. בואו נגיד שהכבל של הכבלים מתפצל ממקום אחד לטלויזיה בסלון וממשיך לחדר שינה.מהחדר שינה הוא מתפצל לטלויזיה ולעוד כבל דרך הקיר,שוב לסלון-לאינטרנט. הכבל הבעייתי זה ההוא שעובר בקיר. תמיד יש לי בעיה איתו,כנראה זו בעיה עם הראש שאין מגע מרוב המשחקים שלי שאני מוציא ומכניס את המודם כל שני וחמישי. השאלה שלי היא: מה אפשר לעשות כדי שהראש שלו לא יעשה לי בעיות כל הזמן? עכשיו חיברתי בעקיפין את המודם עם כבל ארוך שעובר בבית רק כדי שיהיה לי אינטרנט זמני.וזה מכוער. או שיש אפשרות לקנות את המכשיר של הכבלים שנועל היטב את הראשים שלהם? אני צריך פיתרון…

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by Judas Iscariot,

מה זה אמור להיות בעצם? :s05: http://netvision-digital.com/hooligans/onliner/?utm_source=1020854&utm_medium=Banner&utm_content=96095098&utm_campaign=Gibui

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by GbeTech,

אהלן. אני בטוח שזה מוכר לכולם. אני משלם על אינטרנט 100Mb, כלומר בפועל צריך להיות הורדה של 12.5MB. בפועל אני מקבל 6-7MB. כשמתקשר להוט, הם שולחים אותי לבדיקה באתר שלהם, שכמובן מראה 100Mb, מה שמגיע עם טענה שהם לא לוקחים אחראיות על התקשורת שלי עם שרתים אחרים. איך אני יוצא מהסבך הזה?

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  20. Started by Aviv Galay,

לנעול

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. שלום רב! יש לי שילוב של ראוטר + מודם בשני מכשירים נפרדים. אני גיימר ולכן האיכות של האינטרנט חשובה לי מאוד. אני משתמש במודם ראוטר שלי בתור מודם בלבד (באמצעות ברידג'), והוא DLink 6740U שהוא די ישן, קיבלתי בזמנו (לפני המון שנים) מבזק והוא כיום שלי. הראוטר הישן שלי הוא TPLink WR542G, גם הוא די ישן אבל שניהם עובדים בסדר. קניתי לאחרונה את ה ה-TPLink Archer C9 בגלל ביקורות טובות שהיו עליו וכי רציתי לשדרג את ה-WIFI שלי. כשאני מחבר את ה-C9 מה שקורה זה שאחרי 20-60 דקות, פתאום האינטרנט מתחיל להתנתק לי - הנורה של הDSL במודם שלי (הDLINK) נכבית, והנורא של האינטרנט של הC9 נהפכת לאדומה (מן הסתם, כי למודם אין חיבור DSL). אז אחרי איזה 30 שני…

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. כי נרשמתי לכבלים , עוד שבוע הם באים להתקין 012 , מת"ב 750... *ואין לי מושג איפה מאחורה המודם אמור להתחבר לי... אז יש מצב שאין לי מקום פנוי ואני לא יכול לחבר ת'מודם?

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by ludacris,

hey i need the 3crwe554g72x_12Oct2005.exe firmware for my router but it wont let me download from the 3com site saying i dont come from a usa origin. is there anyone that knows a bit about proxy or just has this file could upload it somewhere. thanks alot

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. שלום הרצתי קצת חיפוש בפורום וחיפשתי באשכול מדריכים מדריך הפיכת מודם רוטל דגם rta1320 החדש של בזק לראוטר לרשת ביתית ולא מצאתי. אשמח אם תוכלו לתת לי קישור... תודה

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  25. http://www02.bezeq.co.il/NGN/Documents/ngn_home2.htm?WT.mc_id=NGN_ynet זה לא פרסומת באמת מעניין אותי, זה נראה לי הפתרון הקלאסי לגיימרים שאוהבים לשחק עם שרתים מחו"ל, הטענה היא שהם מתקינים מערכות מתקדמות יותר עם תשתית אחרת והם עוד לא גמרו לפרוס את זה בכלל, בנתיים אפילו אין בתל אביב(ממה שראיתי, האתר של הפריסה בקושי עולה)

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים