עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. אני רוצה להעלות את מהירות התשתית שלי (2.5 מ"ב כרגע) אבל לא בצורה קריטית - 5-7mb נראה לי מספיק. HOT במבצע של 12 מ"ב תשתית בטריפל במחיר קרוב מאוד למחיר של 2.5 מ"ב ולכן לא כדאי לקחת שם 5mb. תהיה בעיה לקחת חבילה "רק" של 8mb בספק תקשורת (בזב"ל לדוגמה) ??

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by BAR - moah,

שלום חברים, ברצוני להחליף את השילוב של BaudTec + TP-Link WR741ND במודם שהוא גם ראוטר (קופסא אחת) שיתאים לתשתית של בזק, ושלא יהיה בהתחייבות שנתיים לבזק. אליו יחוברו: נייח, נייד ומדפסת אלחוטית. אשמח לקבל המלצות על ראוטרים העונים על הדרישות בתקציב של עד 300 ש"ח. תודה מראש למשיבים.

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. היי יש לי ראוטר שקיבלתי מבזק לפני הרבה מאוד זמן Rotal - 1025W, מחובר דרך בזק בינלאומי ל10 מגה האינטרנט איטי ממש בעיקר ב WIFI כאשר ברוב חלקי הבית בכלל אין קליטה או קליטה חלשה מאוד (לאייפון ואייפד) גם HTPC שנמצא במרחק 6 מטר בלי קירות ובלי כלום מהראוטר והמהירות הורדה איטית והמהירות העברה בין מחשבים עומדת על 1.5 mb/s אני רוצה שתהיה לי יותר קליטה בכל הבית ושהמהירות WI FI תהיה מהירה יותר ואיכותית יותר, קליטה מלאה בבית (דירה של 100 מ"ר, קומה אחת) האם ראוטר חדש יפתור לי את הבעיות ? ואם כן, על איזה אתם ממליצים עד איזור 300 שקל (סביר ?) תודה רבה !

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by LermanIsUberCool,

איך עשיתי את זה? הראשון שמגלה מקבל שמנמן מקפץ

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. שלום התמיכה של אדימקס הציעה לי להחליף את הנתב הדפוק שיש לי BR-6215SRg בנתב פחות טוב BR-6204Wgb הנתב הנוכחי מאבד את האינטרנט האלחוטי כל כמה שעות, כאשר האינטרנט החוטי ממשיך לפעול. אני רוצה לפתור את הבעיה הזו אבל בחיפוש בפורום מצאתי תלונה זהה על הנתב שמציעים לי. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=456034.0 מצד שני המליצו על הנתב 6204 פה בפורום. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=400572.0 כמובן שאין טעם לעבור לנתב נחות בלי לפתור את הבעיה של הניתוקים. האם שווה לנסות נתב edimax BR-6204Wgb לאחר נסיון רע עם BR-6215SRg ? תודה יהודה

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by KyloRen,

שלום שלום, גר בניין רב-קומות שנבנה ב-2008-2009. בשנים האחרונות כל פעם שאני מתעניין בשדרוג מהירות הגלישה, מסבירים לי שהכי הרבה שאפשר לקבל בקומה שלי זה 40 מגה כי זה מה שהתשתית בבניין מאפשרת. מול זה, אני יודע כי יש דירות אחרות בבניין שטוענות שמקבלות גם 100 מגה אבל לא בדקתי את זה לעומק ואולי גם אלו דירות קרובות לקרקע. במקביל אני גם יודע שפרסו בשכונה בזמנו סיבים כהכנה לשדרוג עתידי אם כי זה עוד לא ממומש באזורנו. יש למישהו משהו חכם לומר על הנושא? האם באמת התשתית הפיזית שהונחה בזמנו בבניית הבניין תהווה מגבלת רוחב פס לעד? תודה!

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. שלום השבוע העברתי באמצעות בעל מקצוע כבל cat6 מקומת קרקע לקומה שניה. ההשחלה עברה חלק ובקלות, "כמו חמאה". כבל אחד, ללא חיבורים בדרך. מרחק של כ-30 מטר הנה מה שמוזר: כשאני מחבר מחשב נייד לכבל בקומה השניה אני מקבל מהירות נמוכה מאוד (10M לעומת 90M בחיבור ישיר לראוטר בקומת קרקע). כשאני מחבר לכבל ראוטר של tp-link כנקודת גישה (בקומה למעלה), אני מקבל ב-wifi מהירות של כ-40M מדוע אני מאבד כל כך הרבה מהירות בחיבור ישיר לכבל ? איך יכול להיות שעם נקודת הגישה אני מקבל מהירות גבוהה יותר ? תודה

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. רציתי להרחיב את הקליטה של WI-FI בביתי ושמתי לב שנקודות גישה יקרות יותר מראוטרים...לכן השאלה היא האם ראוטר יכול לשמש בנקודת גישה?

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by nim901,

עריכה: לא רציתי לפתוח נושא חדש אז שיניתי את הכותרת שלום, לפני כמה ימים אבא שלי קנה את הראוטר הזה http://www.yardenpc.co.il/Product.asp?productid=107&catcode=67 ויש לי את המודם b-fucus ואני לא מצליח להתחבר לאינטרנט הגדרתי לפי המדריך שיש בדיסק ולפי המדריך שבאתר ולא עזר לחצתי connect וקיבלתי הודעת שגיאה שאין אפשרות להתחבר לאינטרנט :-\ מישהו יכול לעזור לי ? תודה מראש וחג שמח עריכה: אני מחובר דרך ADSL של ברק 1.5 מגה ועוד דבר אם אני מחבר עוד מחשב לא צריך לעשות כלום חוץ מלחבר את הכבל רשת נכון ?

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. הכרטיס רשת הוא של 3COM דגם : 3C905-TX. במידה ולא קיים מה עושים? רק לקנות כרטיס רשת חדש? תודה שבת שלום

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by bull,

שלום, יש לי מדפסת HP 4100TN בעלת כרטיס רשת פנימי. יש לי שני ראוטרים שונים: הראשון מחובר לאינטרנט וכתובתו הפנימית 192.168.0.1 255.255.255.0 השני מחובר לראוטר הראשון לצורך קבלת אינטרנט וכתובתו הפנימית 192.168.123.254 255.255.254.0 המדפסת מחוברת לרשת של הראוטר הראשון וכתובתה 192.168.0.175. האם יש אפשרות שמחשב ברשת השניה ידפיס לרשת הראשונה? אני מריץ וינדוס 7 וניסיתי להגדיר אותה כלוקאלית כ TCP/IP אך ללא הצלחה. יש רעיונות?

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. שלום, אני כרגע לקוח של 012 ובסוף החודש נגמרת לי ההתחייבות.. קיבלתי שתי הצעות מחיר ואני לא יודע לאן ללכת ההצעות הן כאלה: הוט 90 ש"ח ספקים: הורדה 3 העלאה 278 012 - 52 ש"ח לחודש עם התחייבות לשנה. 014 - 69.90 ש"ח ללא התחייבות. לאן לדעתכם עדיף לי להתחבר?

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. אני מחפש דרך לחבר רק חלק מהמכשירים בבית ברשת לVPN, בעוד ששאר הבית לא יושפע מזה. חשבתי על האופציה הזו: ראוטר "ראשי" שיש לי כבר, יתחבר לאינטרנט באופן רגיל ואליו יחוברו חוטית או אלחוטית כל המכשירים שאני רוצה בהם אינטרנט רגיל. ראוטר "משני" מהסוג שיודע לקבל קושחת dd-wrt שיחובר חוטית לראוטר ה"ראשי" וישתף אינטרנט VPN למכשירים שאני מעוניין בכך עבורם. הם יתחברו אליו חוטית או אלחוטית. השאלה הראשונה - האם זה אפשרי? השאלה השנייה - איך עושים את זה? ההיגיון שלי אומר לחבר את כניסת האינטרנט של הראוטר המשני אל חיבור רשת רגיל בראוטר הראשי, ולהגדיר לו אינטרנט רגיל dynamic ip ללא חייגן. אני מקווה שזה יגרום לראוטר הראשי להקצות ip וגישת אינטרנט לראוטר המשני, ואצלו כבר אוכל להגדיר חיבור VP…

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. שלום לכולם יש ברשותי (יותר נכון חמותי) netgear DGN 1000 של בזק. עןצמת ה WIFI של הרשת הבייתי שלהם חלשה, גם בחדרים הקרובים לנתב (זה לא ממד). מיכוון שיש ברשותי tp link wr740n (שתומך ב Auto MDI/X) חברתי אותו ישירות לנתב בתקווה שהעוצמת שידור שלו חזקה יותר. הגדרתי ל tplink כתובת 10.0.0.199. ול DHCP של הTPLINK הגדרתי מרחב כתובות 10.0.0.140-198, זה אמור להספיק לבית שכזה. למחשב היחיד שמחובר פיזית לנתב של בזק יש כתובת 10.0.0.138. יש לנתב של בזק כפתור לכיבוי ה WIFI, לכן כיביתי את ה WIFI של הנתב של בזק ונתתי לwifi tplink שם רשת, וסיסמא. ניתן לגלוש מהמחשב הנייח (שמחובר לנתב של בזק) וע"י מחשב נייד וsmartphone (שמחוברים WIFI ל tplink). בגדול, נראה כי הגלישה איטית יותר מאשר המחשב שמחובר …

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. שלום, שאלה כללית - איך אפשר לאבחן אם יש בעית התאמה בין נתב למודם, ואם יש - לאבחן מה בדיוק הבעיה? ספציפית - יש לי אינטרנט HOT + מודם THOMPSON (של HOT), והנתב שלי הוא LevelOne WBR-6001 שאלה כללית נוספת - באופן כללי, האם בכלל בעיות התאמה כאלה נדירות? הייתי מצפה שמודמים ונתבים "יסתדרו" 100% רוב הזמן... תודה!

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. רציתי לדעת הרשת האלחוטית שלי לא מאובטחת ואכן אני רוצה לאבטח אותה בדרך הקלה והמהירה ביותר אבל שהאבטחה תיהיה אבטחה אכן קשה מאודד לפריצה......ורציתיי לדעת איך אני מאבטח??? תודה לכולם מראש על העצות ועל העזרה!

• 27 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by whyyoulag,

הגדרתי היום ב OUTLOOK EXPRESS אימייל POP3 של YAHOO קודם כל הורדתי את התוכנה YPOPS! והגדרתי את כל הנתונים בOUTLOOK לקבל אימיילים אני מקבל אבל כאשר אני רוצה לשלוח אני לא מצליח ומקבל הודעת שגיאה 554 ההודעה היא: and unknown error has occurred. Subject '221',Account,'whyyoulag',Server:'localhost',Protocol:SMTP, Server Response:'554 Cannot send message',Port 25,Secure(SSL):No,Server Error: 554, Error Number: 0x800CCC6F מקווה שתוכלו לעזור לי...תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  18. בא לי לעשות סקר קטן לראות את המצב בין החברות. ממני כרגע גונבים 69 מבזק ו57 מ012 (אחרי טלפונים כועסים זה ירד ל42) בכל מקרה, ביקשתי לשדרג ל2.5 ויצא לי בזק 79 ו012 40 לחצי שנה ואז 59 איך זה? סביר? איך אתם משלמים?

• 29 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by OR007,

מה עדיף, 750KB ADSL באינטרנט זהב או 750 KB כבלים בקווי זהב ?! תודה מראש

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. אתמול רכשתי את ה TP LINK 1043ND וחיברתי אותו לHOTBOX בתור מודם. הגדרתי את ה L2TP והכל התחיל לעבוד. בקומה העליונה - שבה תמיד הייתי קולט ב HOTBOX במלוא המהירות (12 מגה), פתאום בראוטר הזה שאמור להיות הרבה יותר 'חזק' קיבלתי מהירות של 1-1.5MB. ניסיתי לשנות את ה CHANNEL לבדיוק מה שהיה מיקודם וגם לשנות את ה MHZ- שום דבר לא עזר. יש לציין שבחיבור קווי הכל עבד מעולה. היום בבוקר קמתי וגיליתי שאין אינטרנט - לא ב WIFI ולא בחיבור קווי! אחרי ריסט של הראוטר- ההאינטרנט חזר לעבודה. אז מה אפשר לעשות עם הראוטר? הוא מקולקל ב 100%? (בדקתי ב TPLINK קושחה, יש לו את הקושחה האחרונה)

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. אני מתעניין למעבר תשתית לבזק מהוט, בשביל פינגים יותר נמוכים ולהתחמק מעומס על התשתית, לפי הבנתי בהוט מחוברים הרבה שכנים על מקור אחד ובבזק זה יותר פרטני(?) עכשיו אני על מודם של מוטורולה בהוט ו-12MB אני מתעניין ב15MB של בזק, צריך לבקש מבזק מודם מסויים או חיבור? חייב להיות קרוב למכרזיה?? אני רואה שבמקום מסויים אנשים מקבלים פינג של 4MS יציב בארץ לעומת זאת אני מקבל בין 10 ל 15MS ב4 HOPים. באמת תשתית בזק עדיפה? תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by זלמן שכטר,

התקנתי כרטיס רשת של d-link 1 ג'יגה לפי ההוראות ובכל זאת בהגדרות רשת הוא מציג לי 100/100 ??

23. בעוד כמה ימים יהיה אינטרנט מהיר ?

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by giladcohen,

אני מחובר לאינטרנט עם ראוטר מסוג d-link dir 615 אף מחשב לא מחובר ישירות למודם כיוון שבמחשב הנייח שלי אין כרטיס רשת מובנה , אלא בUSB מהמחשב הנייח אני מצליח להתחבר ואין שום בעיה .. הבעיה מתחילה במחשב הנייד .. אני מחובר לאינטרנט ותוכנות כמו Utorrent עובדות והקצב הורדה תקין , אבל כשאני מנסה להכנס דרך הדפדפן לאיזשהם אתרים שומדבר לא עובד לי החל מgoogle ועד לאתר הכי לא מוכר.. המחשב מעלה לי מסך " דף אינטרנט אינו זמין" , "לא ניתן למצוא את השרת ב-XXXXX.com משום שחיפוש הdns נכשל ........" מה עושים? ד"א גם החיבור לאינטרנט דרך הפלאפון שלי ושל אחרים כותב לי "Connection Lost" בנוסף הנורית של "כדור הארץ" בראוטר דולקת בצבע כתום (במקום ירוק ..)

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by IraWeissman,

בבית שלי יש סיב של סלקום וסיב של בזק. עד היום שניהם היו מחוברים בראוטר שלי (Asus AX11000) כ Dual-WAN. החלטתי להתפטר מאחד מהם אז התחלתי לערוך בדיקות מהירות. גיליתי שעם בזק אני לא מצליח להתחבר לVPN שלי דרך הראוטר ואחרי הרבה עגמת נפש, גיליתי שמה שגורם לזה זה שהראוטר לא מצליח להתחבר לשרת NTP לקבוע את השעה ותאריך כשהוא מחובר לבזק כספק. זה גורם לכל חיבור מאובטח להכשל. ניסיתי הרבה שרתי NTP ולא מצליח להתחבר לאף אחד עם בזק. הכל עובד כמו שצריך עם סלקום. האם יש לבזק שרת NTP של עצמם או משהו כזה שרק דרכו אפשר לקבוע את השעה ותאריך? תודה רבה מראש!

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים