רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,505 דיונים בפורום זה
-
חג שמח לכולם... יש לי בעייה של פורטים סגורים, ולמרות שעברתי (כניראה) על כל הדברים האפשריים, עדיין לא מצאתי את הסיבה לכך. ברשותי ראוטר מסוג Powernet par-720g, שבו הFirewall מנוטרל , ובנוסף חבילת KIS, שגם בה הFirewall מנוטרל. הFW של הווינדאוס גם הוא מנוטרל. ולכן אני לא מוצא סיבה מדוע אני מקבל עדיין פורטים סגורים. ניסיתי להחליף בין מגוון רחב של פורטים ביוטרנט, אך שום דבר לא עזר. רעיונות? תודה מראש Install
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
אני מחובר בבית עם ראוטר של בזק ויש לי חבילת גלישה של 5 מגה מהירות. המקסימום שאני מקבל זה 2.5, 3 מגה בלחץ. רוב הזמן אני גולש על מגה אחד. אין לי אפשרות להתחבר קווי ישירות למחשב, הדבר הזה מצריך ממני לחבר כבל רשת של 5 מטר מהמחשב לראוטר. דיברתי עם התמיכה שלהם ואמרו לי שככה זה אלחוטי שאי אפשר להסתמך על זה כמו שאפשר להסתמך כביכול על חיבור כבל. הציעו לי לשדרג את המהירות וככה אני יוכל לקבל יותר מהירות גלישה, אבל זה אומר יותר כסף. ואני לא צריך יותר מ-5 מגה, אני בקושי נמצא בבית בשביל לגלוש במחשב. מה זה אומר לי המצב הזה? האם אני אמור להשלים עם המצב ולסבול? האם ניתן לסדר את הבעיה? אולי אני צריך לשנות הגדרה בראוטר? עדכון? אין איזה משהו שאני יוכל לעשות על מנת שאני באמת יקבל מהירות של 5 …
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני כרגע לקוח של 012 ובסוף החודש נגמרת לי ההתחייבות.. קיבלתי שתי הצעות מחיר ואני לא יודע לאן ללכת ההצעות הן כאלה: הוט 90 ש"ח ספקים: הורדה 3 העלאה 278 012 - 52 ש"ח לחודש עם התחייבות לשנה. 014 - 69.90 ש"ח ללא התחייבות. לאן לדעתכם עדיף לי להתחבר?
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום אני צריך המלצה לראוטר חדש.. רצוי שיהיה זול.. לצרכים ביתיים כמובן אין בעיה להזמין מאיביי \ דילאקסטרים \אתר אחר כי אני מאמין שבמחיר של הדברים בארץ אפשר לקנות משהו יותר איכותי.. תודה רבה *עריכה* לא ידעתי שיש פורום רשתות ואינטרנט לא ראיתי אם מנהל יכול בבקשה להעביר לשם אני אשמח
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן בחסימה של HOSTS אפשר לקשר את המחשב לכתובת בייתית. יש אפשרות נגיד להפנות אותו לאיזה שהוא דף באינטרנט, ושמה אני כבר ימלא הודעת שגיאה מוגדרת מראש. נ.ב. להתקין שרת HTTP על המחשב, זה לא פתרון יעיל בשבילי. תודה רבה.
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, כשעבדתי באוניברסיטת חיפה אמרו לי שהרשת מוצגת כפתוחה, אבל ברגע שאתה עושה לוג-אין (אפילו כאורח) בדף ה"חוקים" שקופץ בכניסה לרשת, התקשורת הופכת להיות מוצפנת ואין סכנה לסניפינג... לא יצא לי לבדוק את זה בעצמי אבל סמכתי עליהם (ועל קינדי סטון שחיזק את זה). כרגע כשיש את התוכנה לסניפינג של חשבונות פייסבוק וכו' (תוסף כלשהו לפיירפוקס, נדמה לי פיירשיפ) אני מנסה להריץ את זה כמה דקות ברשתות פתוחות אחרות שאני משתמש בהם כרגע (שעדיין אני חייב ללחוץ אישור בדף החוקים שלהם קודם), ואני קולט המון חשבונות פייסבוק וכו', משמע הרשת לא מוצפנת/מאובטחת אז אני לא נכנס דרכם לחשבונות אישיים שלי, לא רוצה לקחת סיכון. דבר נוסף זה שהכרטיס רשת האלחוטי במקבוק פרו 2010 לא תומך באיזשהו פרוטוקול "הקשבה" אז א…
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, מבקש את עזרתכם בהגדרת שליטה מרחוק באמצעות RDC של WINDOWS. המחשב שלי הוא חלונות 8, חיבור מאחורי נתב HOTBOX, הספקית היא 012. המחשב המרוחק הוא חלונות 7, חיבור מאחורי מודם ADSL שמחובר לנתב אלחוטי של EDIMAX - הספקית היא 012. תודה, אופיר
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לא מזמן דיברו פה שלבזק יצאה גרסת חומרה G2 אם עיצוב חדש וממה שהבנתי יותר זיכרון, השאלה האם יש לו בעיות מסוימות? והאם באמת יש הבדל מורגש בתוספת הזיכרון? אני עוד מחקה שיהיה להם משולבת אם כניסות GIGA , נכון שיש לי TOP100, אני מתאר לעצמי שמתי שיתחילו אם חבילות של 100+ ישדרגו לנו את המודמים, מה שמעצבן אבל שאני נאלץ לקנות HUB GIGA רק שתהיה לי מהירות נורמלית בין המחשבים ,במקום להשתמש ב HUB המובנה ..
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הבעיה היא כזאת. יש משחק משעשע שאני משחק באינטרנט בשם TOP אני לא מתכוון לפרסם פה את המשחק או משהו. פשוט זה נורא קונקרטי לגבי המשחק הזה. האינטרנט שלי עובד בצורה מצויינת. מוריד על מקס' ומעלה על מקס' בשרתים גם בארץ וגם בחו"ל. משחק משחקים אחרים שלא מאותה קטגורייה ללא שום לאגים או קפיצות פינגים. לבעיה: עד לפני שבועיים המשחק עבד בצורה פנטסטית, הייתי לקוח של נטויז'זיון יש לי כבלים ללא ראוטר. התקשרתי עשו לי בדיקות מהירות, הכל תקין. נאמר לי שיש לנטויז'יון בגלל המיזוג של החברות בעיה עם שרת אחד שיש להם לחו"ל שכנראה זה מה שמשפיע על המשחק. לאחר שבוע התקשרתי שוב הבעיה עדיין לא סודרה ונאמר לי שתטופל תוך מספר ימים, אחרי שבוע נוסף אמרו לי את אותו הדבר. עשיתי בדיקה קטנה לקחתי את הנייד שלי ל…
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לפני חודש בערך התחילו לי ניתוקים ברשת, תשתית 15 מגה של בזק עם ספק בזק בינלאומי. יש לי מודם aztec dsl 600e (כחול קטן), ראוטר של TPLink. הניתוקים קורים במהלך כל שעות היום, אחת לכמה שעות, אבל בימים האחרונים בשעות הלילה (23:00 צפונה) ניתוקים כל 5 דקות. ברשותי עוד שני מודם-ראוטר אחרים, siemens sl2-141 דיי ישן אבל השתמשתי בו עד לפני שנתיים ללא תקלות. אורנג' או-בוקס שזה siemens gigaset 604 il. כל המודמים סובלים מאותה בעיה - נורית הDSL נכבית, אחרי כמה שניות מתחילה להבהב וכשהיא חוזרת חוזר גם האינטרנט (מן הסתם) הזמנתי טכנאי שטען שכל הציוד שברשותי לא טוב ושאני צריך להחליף למודם-ראוטר חדש של בזק (בהשכרה). הוא "הוכיח" לי את הטענה שהמודם של בזק ש…
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן. היום כל חצי שעה מתכבה לי HOTBOX (המפסק פשוט מתחלף ל0). העניין הוא שאין לי זמן לחכות לטכנאי שבוע, יש לי מבחני סמסטר בעוד זמן קצר ואני לומד המון מאינטרנט, האם אני יכול, נגיד מחר, לסוע למרכז שירות כדי שיחליפו לי לאחד תקין או לקנות חדש? במידה ואני אקנה חדש, כמה זה יעלה לי? תודה! ועוד דבר, לא הבנתי לאן אלי לפנות - יש להם מרכזי שירות והחזרת ציוד, ו- מרכזי מכירה ושירות. די מבלבל הייתי אומר.
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
בהמשך לשאלתי הקודמת - אני לא מצליח לגלוש לאתרים שדורשים שם משתמש וסיסמא. נראה ש-443 חסום למרות שכיביתי את ה-firewall וזה לא עוזר.
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בא לי לעשות סקר קטן לראות את המצב בין החברות. ממני כרגע גונבים 69 מבזק ו57 מ012 (אחרי טלפונים כועסים זה ירד ל42) בכל מקרה, ביקשתי לשדרג ל2.5 ויצא לי בזק 79 ו012 40 לחצי שנה ואז 59 איך זה? סביר? איך אתם משלמים?
-
- 29 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ראיתי שיש הרבה תקנים ודברים בשביל שידור וידאו אלחוטי (WiDi, WirelessHD, WHDI...) משהו מכל זה תפס ובאמת עובד טוב? אני רוצה לחבר טלויזיה שנמצאת כ-10 מ' מהמחשב עם קיר באמצע (למרות שיש פתח בקיר לא רחוק מאיפה שהשידור אז אולי חלק עוקף אותו..) יש משהו שיתמודד עם זה? רצוי שיתמוך ב-HD אבל אם יש משהו שעובד אבל בפחות מ-HD גם יכול להיות רלוונטי. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי אנשים, יש לי בעיה במחשב כאן, שאני מנסה להכנס לכל מיני אתרים, הוא נותן לי שגיאה Error 404 כאילו האתר לא קיים... האתר כן נטען לשניה אחת, אני יכול לראות אותו, ורגע אחרי אני מקבל את מסך ה 404. שאני נכנס דרך מחשב אחר על אותה רשת - זה נכנס. האתרים תקינים והאינטרנט תקין. משהו כאן במחשב חוסם אותי. ניסיתי : דפדפנים שונים \ הורדת אבטחה בדפדפנים \ סריקת וירוסים \ קבלת אייפי חדש אפילו.. שום דבר לא עזר. למישהו יש מושג?
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
עריכה: לא רציתי לפתוח נושא חדש אז שיניתי את הכותרת שלום, לפני כמה ימים אבא שלי קנה את הראוטר הזה http://www.yardenpc.co.il/Product.asp?productid=107&catcode=67 ויש לי את המודם b-fucus ואני לא מצליח להתחבר לאינטרנט הגדרתי לפי המדריך שיש בדיסק ולפי המדריך שבאתר ולא עזר לחצתי connect וקיבלתי הודעת שגיאה שאין אפשרות להתחבר לאינטרנט :-\ מישהו יכול לעזור לי ? תודה מראש וחג שמח עריכה: אני מחובר דרך ADSL של ברק 1.5 מגה ועוד דבר אם אני מחבר עוד מחשב לא צריך לעשות כלום חוץ מלחבר את הכבל רשת נכון ?
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אמנם מדובר בבעיה שיש לי עם אקסטרימר סיידווינדר אבל מקווה לקבל עזרה בעניין העקרוני של מיפוי כונן רשת בחלונות 7 של התקן אלחוטי. עד לאחרונה לא היתה בעיה למחשב הנייח שלי המחובר קווית לראוטר אלחוטי לזהות במיפוי הרשת את התיקייה הרצויה בכונן הקשיח של ההתקן האלחוטי (האקסטרימר) בחדר הסמוך. כרגע משום מה הזיהוי הזה לא מתבצע אף כי האקסטרימר מצליח לקבל IP משלו (192.168.1.3 במקרה זה). אני זוכר שבעבר בזמן מיפוי הכונן בחלונות 7 השם שהיה מופיע בשדה התיקייה היה \\WORGROUP\MYXtreamer\xstreamer\sda1\test שזה השם שמופיע כרגע באקסטרימר עצמו ואז הייתי מקצה לזה אות כונן והייתי רואה אותו באקספלורר. כרגע בשם הזה מתקבלת הודעה שלא ניתן להתחבר. חסרה לי אולי איזו תחילית לפני ה-WORKGROUP? בכ…
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
קניתי את המדפסת HP OFFICEJET 6500 WIRELESS. כהשתקנתי את התוכנה על הלפטופ (שמחובר לרשת בחיבור אלחוטי דרך ה ROUTER) לא הייתה בעיה, הכל עבד חלק, ההתקנה הסתדרה הכל הסתדר וכו... ניסיתי להתקין את התוכנה על הPC שלי (שמחובר ישירות לראוטר, חיבור LAN ) ואני לא מצליח להגדיר את הגדרות הרשת של המדפסת. ניסיתי להתחבר לרשת שהלפטופ מחובר אליה, אבל המחשב אומר שהסיסמה לא נכונה (למרות שאני דיי בטוח שהיא נכונה) אולי אני לא מכניס את מה שהם מבקשים (מבקשים מפתח WPA ) בהודעת השגיאה כותבים שיכול להיות שהבעיה נובעת מחסימת MAC משהו, שאני לא ממש מבין בו. צרפתי את הודעת השגיאה, למישהו יש רעיונות ? יכול להיות שבגלל שהPC מחובר בחיבור LAN ולא ממש לרשת אז זה מה שיוצר את הבעיה? יכול להיות שאני לא יכ…
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בעוד כמה ימים יהיה אינטרנט מהיר ?
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מחפש נתב בתקציב של 500-600 ש"ח(לא כולל מתאם) שבעיקר ישמש אותי בצפיית תכני HD, הורדות ומשחקי רשת(מחשב אחד). אני מבין שמומלץ להיות מחובר פיזית במשחקי רשת, אבל אני מעדיף לקנות ראוטר חזק שיפצה על זה מאשר להתעסק עם חיבור פיזי. המרחק בין המחשב לנתב יהיה בערך 4 וחצי מטר תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אפשר לחבר את המודם לכל מקום שיש מחשב בבית או שזה התקנה חד פעמית כמו של הקופסה עים isdn?
-
אני גולש ברשת אלחוטית מאובטחת שלי עם LENOVO N500. אחת לכמה זמן - לא באופן קבוע וללא סממנים מאפיינים נראים לעין - כשאני חוזר בבוקר לאחר שהמחשב היה מחובר למשך הלילה ואולי אף במהלך הורדות, הרשת לא מחוברת, המחשב מגיב באיטיות מוזרה, ככל שזה נוגע לחיבור ואינטרנט (אפילו מקש ימני על אייקון המחשבים ליד השעון מגיב רק לאחר כדקה+-); ב"DIAGNOSE THE PROBLEM" שנפתח באקספלורר הוא חושב שעה ולא מגיע לכלום; וכשאני כן סופסוף נכנס לחיבורי אינטרנט דרך לוח הבקרה, אני רק רואה X אדום על החיבור ביני לבין הרשת (כאילו לא ידעתי), והוא לא ממש פותר לי גם משם את הבעיה. :s05: אפשר לקבל פתרון לבעיה הזאת, שמאלצת אותי רק לעשות ריסטרט כל פעם מחדש??? תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום חברים יקרים, היום הצטרפתי לחבילת הגלישה של הוט ב100 מגה, ושמתי לב שכרטיס הרשת הנוכחי שלי מגביל אותי למהירות של 20 מגה. הבנתי שזה בגלל שאני משתמש בכרטיס בתקן 802.11g, ושאני צריך כרטיס בתקן n. עכשיו עברתי על ההודעות בפורום וראיתי שיש כרטיסים שהם לא מומלצים, רציתי לשמוע ממישהו שמשתמש בכרטיס ומרוצה ממנו. רציתי לדעת אם כדאי לקחת כרטיס PCI או USB, ואם אני אוכל לנצל את כל ה100 מגה שיש לי דרך כרטיסים אלחוטיים. המחשב עצמו מריץ מערכת הפעלה וינדוס 7 64bit. עוד דבר חשוב: אני משתמש בHOTBOX והמחשב נמצא בקומה אחת מעל. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
היי, ברשת אחת יש מחשב עם כונן שצריך לשתף עם מחשב נייד (קבוע) שנמצא ברשת אחרת. אין AD, בעצם כל מחשב נמצא ב-workgroup נפרד. מאחר והמחשב הנייד הוא מחשב קבוע, אני מנסה למפות את הכונן לאותו מחשב. השם של הכונן הוא Shared, ככה ניסיתי למפות אותו. \\192.168.1.1\Shared לצורך הבדיקה, איפשרתי תקשורת מלאה בין שני המחשבים בציוד החיצוני. כיביתי את ה-windows firewall במחשב שבו נמצא הכונן שצריך לשתף ויש אליו גם פינג. למישהו יש רעיון?
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-