עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. דיסקי my cloud של WD מגיעים עם יציאת רשת 1G ומתחברים ישירות לראוטר. אין להם חיבור למחשב. בראוטר שקיים אצלי היום יש יציאות 10/100 בלבד. לאחר שיחה לא סימפתית עם בזק וויתרתי על האפשרות לשדרג אותו ( "מה זה ג'יגהביט? יש לנו רק חבילות של 100 מגה" וגם "כן, היציאה שלו יכולה להעביר בכל מהירות שתתחבר לחבילה" ובאמת שהתאמצתי להסביר להם ) השאלה שלי היא האם ההצהרה הבאה היא נכונה: המוצר הבא ( בתכנון ) יתחבר לראוטר מפתחה אחת, למחשב שלי בפתחה שנייה ולכונן בפתחה שלישית בלי הגדרה כלשהי. http://ksp.co.il/?uin=21972 בתודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by HuGeMouTh,

בחודשים האחרונים יש מגמה שלילית מאוד ב HOTNET והאנטרנט שלהם הפוך להיות בלטי שמיש! סטרימינג: ב YOUTUBE עוד עובד רוב הזמן אבל באתרים אחרים כמו GT זה פשוט בלטי אפשרי לראות משהו אפילו שמהירות ההורדה היא 100Mb ועל מנת לראות חלק ב GT צריך רק 4Mb (פחות מ 10%)! טורנטים: פה רואים איך HOTNET עוברת על החוק, בחודשים האחרונים כל פעם שהפעלתי UT דברים אחרים הפסיקו לעבוד. לא מדובר במה שקורה מההתחממות של ה HOT BOX! ניסיתי להפעיל את UTORRENT עם הגבלה ל 20% מרוחב הפס גם להורדה וגם להעלאה והתוצאה הדהימה אותי, לא היה אפשר לטעון סרט ב YOUTUBE למרות ש 80% מרוחב הפס פנוי (GT גם סירב לטעון סרטונים גם ב SD שדורש כ 1Mb) בעיות דומות התגלו במצבים נוספים. עד כמה שזכור לי הגבלת התעבורה של המשתמשים…

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. אני יודע שהבקשה הזויה, אבל אם בזק אני לא מצליח להגיע להסדר, כל פעם אומרים שאין או מגיבים בתרוץ דפוק כזה או אחר, ואני חייב את הדגם הישן, ידעתי שעוד יצטער על הרגע בו החלפתי G1 ב G2. אני מאזור נתניה.

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by janan,

שלום לכלום התקנתי מצלמות אבטחה בבית. נתתי כתובות אי פי קבוע למצלמות ופורט. מה אני צריך לעשות בראוטר ( linksys ) כדי "לגשת" למצלמות מבחוץ? הדי וי אי חובר בכבל רשת לראוטר אני מצליח להגיע דרך דפדפן אינטרנט מהמחשב אח שאני יוצא מרשת אחרת איני מצליח להגיע. עשיתי פורט פורוורד. אמרו לי שיש אפשרות של dmz ? אשמח אם תוכלו לעזור תודה ויום טוב.

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by Amitai,

אני רוצה לחבר 4 מחשבים בעזרת ראוטר. יש לי כבר מודם USB, ולכן אני מעדיף לקנות ראוטר בלי מודם פנימי, אבל אני יודע שהכניסות של הראוטרים הם כאלו המתאימים לכבלי רשת, ולא כניסות USB. למישהו יש פיתרון איך לחבר את המודם לראוטר, או שאני אצטרך לקנות ראוטר עם מודם פנימי? תודה

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by amir77a,

אני כרגע שוכר מודם ADSL מבזק, המחובר בכרטיס רשת למחשב. אני רוצה לקנות מודם כדי להפחית עלויות. בזק מציעה מודמים בטווח המחירים של 400-480 ש"ח. ניתן גם לקנות מודמים פנימיים בחנויות אחרות. יש לכם עצות עשה ואל תעשה בנוגע לרכישת מודם? האם יש הבדל באיכות החיבור בין המודם שלי לבין מודם USB, או מודם פנימי? מה כדאי לקנות? (ובעצם גם איפה???) תודה רבה מראש על המידע

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by nadav1379,

יש לי רשת אם אח שלי ויש לנו אינטרנט ברשת עכשיו גם אני וגם אח שלי משחקים CS אבל הבעיה שמתי שאני משחק והוא עושה משהו האינטרנט אז זה משחק לי על פינג גבוהה. ואנחנו גם לא יכולים לשחק ביחד אז חבר שלי אמר לי להחליף את האינטרנט ל ADSL (יש לי כבלים) ולעשות 1.5 מגה ואז זה יתחלק חצי חצי כל אחד 750 מתי שאתחנו ביחד ומתי שאנחנו לבד אז יש לי את כל 1.5 ואני לא יודע אם זה נכון אז אני רוצה לדעת אם כדי לי להחליף ל ADSL?

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. הייתי בין הראשונים להתחבר ל HOT אינטרנט בחיבור 100 עם הוטנט בהתחלה הכל היה דבש אבל בחודשים האחרונים יש בעיות קשות של מהירות ויוצא שאני משלם על 100 אבל מקבל הרבה פחות. נמאס לי, התמיכה הטכנית לא מסייעת ואני שוקל לעבור לבזק. רציתי לשמוע חוות דעת מכאלה שמחוברים לבזק במהירות גבוהה מה דעתכם ?

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. שלום חברים, התקציב כ 250 ש"ח (לחרוג אם שווה) - גם לחסוך יתקבל בברכה. ימוקם בקומה התחתונה תשתית בזק (אבל מי יודע הלאה .......) קראתי פוסטים באתר ולא הגעתי לכלל החלטה מצד אחד ראיתי ש 1043nd מומלץ אך יש המון ביקורות קוטלות על נושא קושחה וניתוקים כמו כן יש 1043לבן וגם כחול מבקש עזרתכם אגב, מתוכננת רכישה מאייבורי סניף מודיעין

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by shahaffg,

שלום קניתי מצלמת IP של חברת foscam דגם FI8918W. חיברתי אותה והכל עובד כמו שצריך. רק בעיה אחת: איך אני מתחבר למצלמה דרך רשת אחרת, נניח מהעבודה? ניסיתי IP סטטי ולא הצליח לי. foscam נותנת קישור עבור התחברות מהרשת http://camera.myfoscam.org:port number ניסיתי והגעתי להגדרות של הראוטר. אשמח לעזרה, תודה.

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. בבקשה תעזור לי!

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. כשאני מנסה להתחבר לרשת שלי. דרך הפלאפון למשל. הוא מתחבר לי לאינטרנט. אבל כשאני מנסה להתחבר דרך המחשב עצמו הוא מביא לי שגיאה 105 err_name_not_resolved. כל הנורות בראוטר ובמודם עובדות. מישהו יכול לעזור..?

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by איש הדחפור,

שלום, אני מחובר ב 15 מגה לתשתית של בזק, ולאנטרנט של בזק בינלאומי. לאחר שנה עם המודם netgear dgn2200 (שיוצר בסביבות מאי 2011) שקיבלתי מבזק, במהלכה הייתה לי תופעה מציקה מאוד בה החיבור האלחוטי היה מתנתק ומתחבר מחדש בצורה רנדומלית, נציג תמיכה טכנית אמר שאני אלך להחליף בבזק סטור. הנתב שקיבלתי במקומו, הוא d-link dsl-2760u (שיוצר באוקטובר 2010, ועליו 2 מדבקות של "נבדק/תוקן" של בזק, הראשונה מפבואר 2011, והשניה מיולי 2012) - כלומר refurbished. גרסת firmware היא: 5.10.85.0.cpe4.402.0 גרסת bootloader היא: 1.0.37-102.9 לא יודע עדיין לגבי הביצועים שלו. השאלה שלי היא - האם כדאי לי להשאר עם הנתב של דילינק (שנראה יחסית טוב - עובד גם ב 2.4 וגם ב 5), או להתעקש לקבל נתב חדש יותר (ואולי לא מ…

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  14. בעוד כמה ימים יהיה אינטרנט מהיר ?

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by H-nover,

שלום, יש לי שקע של הרשת ומחשב במרחק של 11 מטר ממנו (פחות או יותר)... נסיתי להשיג כבל רשת של 11 מטר אבל אין יש רק 8 מטר. האם קיים כבל רשת ארוך מ-8 מטר (עם ראשים כמובן) ואיפה אפשר למצוא אותו (אזור חיפה)? לחלופין האם יש פיתרון אחר כמו למשל לחבר שני כבלי רשת (אם זה אפשרי)? או להצמיד ראשים לכבל בלי? תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. טוב זה כבר איזה יומים שלמים בהם אני מלווה שלוש שעות מול האינטרנט מחפש דרכים להפוך את הלאפטופ החצי כוח שלי למוניטור של הדקסטופ שלי זאת אומרת שהמחשב הנייד ישדר את התמונה של המחשב הנייח ובנוסף גם ישמש עכבר ומקלדת (כי זה פשוט נווחחח) לגבי העכבר והמקלדת דווקא יש המון תוכנות וכולן עובדות על עצם זה שכל המחשבים מחוברים לאותה נקודת רשת ביתית (אותו ראוטר) עכשיו כשזה מגיע לשידור של המסך דרך הראטוטר (הרשת הביתית) ניסיתי אלפי דרכים - מVLC שקורס בכל דרך, ועד כמה תוכנות בחינם ובכסף שפשוט לא. אני פונה אליכם בנואשות, חברים האם ב-2016 יש דרך טובה לשדר מסך דרך המחשב הנייח לנייד בלי כבלים?? ברמת העיקרון דרך הרשת הבתית לא אמור להיות דילי וככה אני רוצה …

17. אם בכלל ? אני מדגיש, חשוב לי לדעת למעשה הטווח והחוזק של הקליטה, כאשר למעשה השאלה שלי מתבססת על העובדה שהנתב מתחבר לUSB ובעצם השאלה שלי האם החשמל שהנתב והאנטנה יקבלו יספיק בכלל לשמש גם אותו וגם את האנטנה של 7dBi[br]פורסם בתאריך: 12.08.2010 בשעה 14:21:37 סליחה שלא נכנס לכותרת, הכוונה לנתב אלחוטי Edimax EW-7711USNhttp://www.edimax.com/en/produce_detail.php?pl1_id=1&pl2_id=44&pl3_id=161&pd_id=303 ואנטנה http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6357&perur=1&t=8

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. שלום לכולם ניסיתי לחבר מחשב נייח ישירות לראוטר, אבל הוא לא מצליח לקבל IP מהראוטר, ניסיתי גם לחבר אותו למודם עצמו ואותו סיפור, אין IP אני מחובר בכבלים בלי חייגן, והמחשב לא הצליח להתחבר. מצד שני, אם אני מחבר אותו ללפטופ ישירות עם כבל מוצלב, יש תקשורת בין המחשבים, ואם אני אומר ללפטופ לשתף אינטרנט, אז המחשב השני גם מקבל... יש למישהו רעיון למה המחשב לא מצליח לקבל IPים? מדובר על לוח ASUS P5GC-MX

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by ruff stuff,

אני רוצה לשדרג את המהירות ל 1.5 מגה האם יש הבדלים מהותיים בין המהירויות? תודה.

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by AdiR^SiNaI,

אני צריך לדעת האם זה נכון שרת קבצים הוא שרת(מחשב ראשי) שמאחסן בתוכו נתונים (עבודות,נתונים) הוא מאשר גישה מהירה יותר לנתונים במידה ואנחנו רוצים לקחת נתונים אנחנו הולכים לשרת קבצים המחשב הראשי ולוקחים ממנו הוא מאפשר גם אבטחת מידע גיבוי מרכזי שרת מדפסות: הוא שרת המספק לשאר המחשבים מדפסת הוא חוסך בכסף,חומרה מדפסת לכול מחשב מחשב אחד שמספקת מדפסת לכול המחשבים,באמצעות מדפסת אחד 20 מחשבים יכולים להדפיס. שרת דואר:הוא שרת המספק אחסון לקבצים,הודעות(אימילים)דוגמא WALLA הוא שרת המאפשר שמירת נתונים,קבלת,והעברת כול הנתונים אשר נשלחים עובדים דרך המחשב הראשי ולאחר מכן עוברים ליעדם כול הנתונים נשמרים במחשב הראשי. שרת ישומים:הוא חוסך בהתקנה של חומרה בכול מחשבים חוסך כסף וחוסך עבודה על כול א…

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  21. היי יש לי Dlink 6740 בתצורת bridge הקושחה שלו 2.5.8 ולא נראה כמו מה שרואים פה בפורום הוא כנראה מגיע מרוסיה (קובץ מצורף) ואליו מחובר dlink dir655 החיבור נעשה והכל תקין אבל אני לא מצליח לפתוח פורטים. הבעיה נובעת מה 6740 bridge כי קודם לכן עם מודם של בזק הכל עבד. אשמח לקבל עיצות או הסבר למה זה לא עובד

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by Runny,

ברשת המחשבים שלנו ישנו Subnet שונה לרשת האלחוטית בכדי למנוע גישה לאורחים לרשת הראשית. הכתובת החיצונית שלו היא אחת מהכתובות של הרשת הראשית (מובר פיזית לאחד מהפורטים בראוטר הראשי). לאחרונה הוספנות מדפסת אלחוטית וברצוננו לאפשר גישה מהרשת הראשית למדפסת. מה עלינו לעשות ? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. שלום, אני מחובר לנתב edimax-br6524n באמצעות לפטופ hp probook 4330s עם כרטיס רשת atheros ar9285. החיבור הוא אלחוטי עם הצפנה wpa2-psk, אני משתמש ב inSSIDer כדי לראות את מצב הרשת שלי ואת הרשתות של השכנים. שמתי לב שכאשר אני מציב את הלפטופ שלי בצמוד לנתב (10 ס"מ) ה RSSI שלי הוא -45 ובמרחק 3-4 מטרים בקו ישר ללא הפרעות RSSI יורד לכיוון ה -70. לעומת זאת יש לי מחשב נייד אחר hp pavilion dv3000 שבו מאותו מרחק של 3 מטרים ה- RSSI הוא בערך -35 ובנוסף קולטים הרבה יותר ראוטרים מאשר במחשב לי. למה זה קורה ואיך אפשר לפתור את זה? תודה מראש, בוריס.

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  24. שמעו יש לי 10MB ולאחרונה לא מגיעים ל1.2MB פשוט בזיון .. אני מנסה כעת להוריד טורנט עם הרבה משתפים אבל אני מקבל 50KB אי אפשר ככה... מה העניין שלהם? יש פה עוד חברים אשר הורדה בשעות האלו : 22:00 מרגישים איטיות מטורפת ? יש טעם לדבר עם אורנ'ג? אשמח לתגובות בנושא ..תודה!

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by x-pac,

כשאני רוצה לבדוק את כתובת הIP שלי ipconfig/all זה רושם ליד כתובת הIP שלי (preferred) רציתי לדעת מה זה אומר רק שתדעו המחשב מחובר לראוטר בצורה אלחוטית

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים