עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום לפני יומיים הרשת הביתית שלי הפסיקה פתאום! יש לי שני מחשבים שמחוברים בכבל מוצלב . שני כריטיסי - אחד INTEL והשני REALTIK. שני מחשבים עם וינדוס XP SP2 . עד עכשיו הכל עבד יופי ופתאום זה הפסיק. עשתיו שחזור מע' למחשב השני שלא מחובר עליו המודם זה לא עזר. הגדרתי שוב את הרשת והוא לא מזהה את המחשבים. (הגדרתי מחדש לשני המחשבים). שיניתי את שם של הרשת דרך המחשב שלי...בקיצור כלום לא עוזר... עכשיו שמתי לב שבמחשב השני...בחיבור של הכבל, ברגע שאני מחבר נדלקת הנורה הירוקה אבל יש גם נורה כתומה??? במחשב שמחובר לאינטרנט אין דבר כזה רק נורה ירוקה.... למישהו יש מושג?!?!?

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by Meir787,

שלום, אני מתכנן קניה של מחשב חדש, ומתכנן גם לחבר אותו לרשת האלחוטית שיש לי בבית. שתי המחשבים ישבו בקומות שונות בבית (מרחק של יותר מ10 מטר). הכרטיס שתכננתי לקנות הוא כרטיס לינקסיס כזה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=220_510_1993_2253&products_id=12599 האם כרטיס יותר פשוט כמו זה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=220_510_681_1307&products_id=6797 או לחלופין זה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=220_510_681_1307&products_id=7671 יעשו את העבודה ? תודה לעוזרים!

• 22 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by card,

שלום אני צריך המלצה למודם-ראוטר אלחוטי, עבור ADSL. אני מחפש משהו נחמד שעושה את העבודה, ולא צריך משהו High End. רק חשוב שבנוסף ל-Wi-Fi יהיו גם 4 Ethernet Ports עבור חיבור חוטי של כמה מחשבים. תודה

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. היי, מבקש את עזרתכם בהגדרת שליטה מרחוק באמצעות RDC של WINDOWS. המחשב שלי הוא חלונות 8, חיבור מאחורי נתב HOTBOX, הספקית היא 012. המחשב המרוחק הוא חלונות 7, חיבור מאחורי מודם ADSL שמחובר לנתב אלחוטי של EDIMAX - הספקית היא 012. תודה, אופיר

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by KyloRen,

שלום שלום, גר בניין רב-קומות שנבנה ב-2008-2009. בשנים האחרונות כל פעם שאני מתעניין בשדרוג מהירות הגלישה, מסבירים לי שהכי הרבה שאפשר לקבל בקומה שלי זה 40 מגה כי זה מה שהתשתית בבניין מאפשרת. מול זה, אני יודע כי יש דירות אחרות בבניין שטוענות שמקבלות גם 100 מגה אבל לא בדקתי את זה לעומק ואולי גם אלו דירות קרובות לקרקע. במקביל אני גם יודע שפרסו בשכונה בזמנו סיבים כהכנה לשדרוג עתידי אם כי זה עוד לא ממומש באזורנו. יש למישהו משהו חכם לומר על הנושא? האם באמת התשתית הפיזית שהונחה בזמנו בבניית הבניין תהווה מגבלת רוחב פס לעד? תודה!

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. CES 2015: יצרניות ציוד הרשת הנודעת, שהייתה שייכת לסיסקו וכיום נמצאת תחת חברת Belkin, מציגה זוג נתבים חדשים - כולל נצר (נוסף) ל-WRT המיתולוגי לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a9%d7%95%d7%91%d7%95-%d7%a9%d7%9c-%d7%94-wrt-%d7%97%d7%91%d7%a8%d7%aa-linksys-%d7%9e%d7%a6%d7%99%d7%92%d7%94-%d7%96%d7%95%d7%92-%d7%a0%d7%aa%d7%91%d7%99%d7%9d-%d7%97%d7%93%d7%a9%d7%99%d7%9d/

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by tzahif,

לאחרונה אני חווה ירידה משמעותית בקצב ההורדה. אני רואה שהורדה מתחילה בקצב גבוה, יורדת משמעותית, עולה שוב אחרי זמן מה וחוזר חלילה. הספק היה אורנג׳, ניסיתי להחליף לבזק בינ״ל אבל התופעה נשארת. לא החלפתי חומרה, או תוכנה הכל אותו דבר.

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by nua7,

היי אני מתחבר כעת לכלבים (כבלים) של הוט בתשתית של 100 מגה, וצריך נתב. הספק יהיה הוט מובייל או אקספון. הצרכים שלי (לפי סדר חשיבות): 1 - גלישה אלחוטית בקצב של 100 מגה. גלישה ממחשב נייד אחד ופלאפון 2 - המרחק להנתב יהיה בין מטר ל 10 מטר. עם ארון באמצע. אז קרינה זה פרמטר חשוב מאוד. (נראה לי שלא צריך משדר חזק במיוחד) 3 - אין לי בעיה להגדיר הגדרות מיוחדות חד פעמיות, אבל שלא ידרוש התעסקות מסובכת באופן קבוע (פורטים), ושיעבוד טוב עם הוט (שלא יתרצו לי שהבעיות בנתב שלי) 4 - אבטחה 5 - כמה שיותר זול 6 - מה שלא רשמתי, לא רלוונטי מה עדיף, לשלם עוד 10 שח לחודש להוט עבור הנתב או לקנות לבד? ואם לקנות לבד, על מה אתם ממליצים? (חשבתי על TP-Link TL-WR841N ב 110 שח) תודה מראש, מוש

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. היי יש לי ראותר של Realtek RTL8139/810x Family Fast Ethernet NIC אני לא מצליח להכנס להגדרות של הראוטר. אני מנסה להכניס את כתובת ה- getway כפי שתמיד היתה 10.0.0.138 אך ללא הצלחה. כשנכנסתי לבדוק את כתובת ה-getway שוב ראיתי כתובת 10.100.101.1 הכנסתי את הכתובת הזו לדפדפן ושוב...ללא הצלחה!!! הדפדפן מבצע חיפוש בגוגל של הכתובת במקום להכנס לי אל הגדרות הראוטר. מחקתי את הדרייבר והתקנתי מחדש...וכלום לא עוזר אשמח לקבל עזרה בעניין תודה

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by Brono,

שלום חברים, ברשותי ראוטר edimax br6204wg הנמצא בתוך ממ"ד ומחובר עם כבל למחשב נייח. שלושת המחשבים הניידים בבית (שתי קומות) קולטים אותו מאוד חלש. מה הפתרון הכי יעיל ופשוט על מנת להגביר את האות בכל הבית? חשבתי על כמה פתרונות. האם הם טובים? האם יש הצעות יותר טובות? 1. לקנות עוד ראוטר ולחבר אותו בכבל לראוטר הקיים? (אחד יהיה בתוך הממ"ד ואחד מחוצה לו). 2. לקנות התקן המתחבר לראוטר עם כבילה או בצורה אלחוטית ולהציב אותו מחוץ לדלת של הממ"ד כך שיוציא לי את האות החוצה? 2. לקנות ראוטר חדש אשר יחליף את הקיים ויהיה בעל אפשרות חיבור אנטנה עם כבל? (הראוטר עצמו יהיה בתוך הממ"ד והאנטנה מחוצה לו. הכבל לאנטנה לא צריך להיות ארוך מכמה עשרות ס"מ). 3. או פשוט לשים מפצל לחיבור RG45 במודם של הוט כך …

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by Vortex,

מדברים על זה הרבה במונחים של מודם, ולא הבנתי כל כך מה זה אומר. עוד שאלה - היה כתוב איפשהו שמשתמשי אינטרנט בכבלים יכולים לבדוק בכל רגע נתון את רוחב הפס שלהם, איך ? (לא ע"י הורדה)

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by Sting,

?

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. שלום לכולם. אני תחקירן של תוכנית בערוץ "לוגי" בכבלים. הגיע אלי שאלה של ילד לגבי האינטרנט האיטי. השאלה היא: מדוע בעצם האינטרנט האיטי היה משמיע רעשים בעת התחברות לרשת? ומדוע אין את אותם רעשים ב-ADSL למשל? אשמח אם מישהו שמבין בתחום יוכל לענות לי על השאלה. תזכרו שזו שאלה של ילד, אז אם אפשר לקבל הסבר פשוט יחסית, אני אשמח. תודה רבה

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. שלום לכולם , אני חייב את עזרה שלכם ולכמה שאלות דחופות : יש לי ווילה בעלת 2 קומות , בקומה למעלה יש לי ראוטר מסוג : LinkSys WRT54GL ובקומה למעלה יש קליטה בכל הקומה חזקה מאוד. בקומה למטה הוא בקושי מקבל קו אחד מחשב , איפון וכו' כיום הזמנו מצלמות רשת מסביב לבית לקומה למטה . השאלה שלי היא כזאת : האם יש אופציה לקנות עוד ראוטר ולהשים אותו בקומה למטה ולחבר את שניהם ושיהיה למטה קליטה מלאה? או שיש כזה דבר שקונים מגבר מחברים אותו והוא משדר אות חזקה גם למטה? אם היש לנתב ראורטים ביחד ולעשות עוצמה חזקה בכל הבית אשמח להמלצות של ראוטרים להשים למטה... או המלצות של מגברים... תודה רבה לכולם!!!!

15. שלום לכולם, אני מנוי של בזק בינלאומי במהירות 30 מגה עם PRIVATE BOX, הPB מחובר למודם של בזק VDSL של חב' DLINK כשהמודם של בזק במצב של BRIDGED ויש לי גם קו VOB שלהם. המוצר של בזק בינלאומי לא רע חוץ מכאשר אני מבצע סטרימינג מהמחשב לאקסטרימר שלי אני סובל מהמון המון קיטועים. החלפתי מיליון פעם את התדר, הזזתי את הראוטר (הוא בכל מקרה יושב במרחק של בקושי 3-4 מ' מהמחשב והPB). ניסיתי לדבר עם בזק בינלאומי שיתנו לו את הפורטים שלו ואני אפתח אותם בנתב שלי וכך הPB יהיה מאחורי המודם של בזק אבל הם מסרבים בתוקף לעשות זאת. אם אני שם את המודם של בזק לפני הנתב של בזק בינלאומי - PB - אני לא יכול להשתמש בשירותי הטלפון שלהם כיוון שאין לי את הפורטים שהוא משתמש. הפיתרון היחידי של בב"ל הוא שאני אחליף …

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by gabrielf,

שידרגתי.. בנתיים ה L2TP עובד ללא צורך בסקריפט אמנם אני לא מקבל 100% מחבילת ה 16 מגה..אבל יש תקלה אזורית ככה שנהיה חכמים יותר בהמשך ftp://ftp.dd-wrt.com/others/eko/BrainSlayer-V24-preSP2 [br]פורסם בתאריך: 26.09.2010 בשעה 21:37:48 ftp://ftp.dd-wrt.com/others/eko/BrainSlayer-V24-preSP209-26-10-r15279/ 9/26/10 2:16:00 PM

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by spitzi,

היי, יש לכם המלצה על שירות וי.פי.אן שמאפשר להזרים תכנים מארה"ב? אני מעוניין בשני סוגי תכנים: לצפות על גבי המחשב בפרקי טלביזיה של אתרים כגון mtv.com, שלא מוכנים להזרים לישראל. לצפות בנטפליקס וכו' באיכות 1080p על הטלביזיה. כרגע אני מנסה מסלול Basic של Vyper VPN. למחשב פרקים באיכות נמוכה זורמים בקושי, לא ניסיתי עדיין להזרים לטלביזיה. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. לפני שבוע שדרגתי את האינטרנט ל-VDSL 30mb. יש לי מודם D-Link 6740U. לפני זה היה לי ADSL 15mb. מאז התחילו ניתוקים. נראה לי שהניתוקים מתרחשים בזמן שאני מורידה ב-Newsbin. ספק ה-News שלי הוא Newshosting ואני משתמשת ב-45 חיבורים ו-SSL. לפני כן השתמשתי ב-60 חיבורים, הורדתי ל-50 ואז ל-45 אך זה לא עזר. בזמן הניתוק מצב הנורות על המודם תקין (DSL דולקת בצבע ירוק ו-Internet מהבהבת) אך באותו זמן אתרים לא נפתחים וההורדה נפסקת. לאחר כדקה או שתיים זה חוזר לעבוד. ניסיתי עם שני חשבונות האינטרנט שלי (בזב"ל ונטוויז'ן) והניתוקים התרחשו בשניהם. בבזק אמרו לי שאם אני לא רואה שינוי על הנורות, הם צריכים לדעת אם זה נובע מהתשתית או מהמודם ולכן צריך לשים את המודם במעקב על התשתית אב…

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by arvas,

אז כך יש לי מחשב ראשי שיש עליו ויסטה ועוד מחשב שיש עליו XP לא משנה מה אני מנסה לעשות אני לא מצליח לעשות בהם רשת שני המחשבים מחוברית בכבל רשת בין כרטיסי הרשת כשהיה לי במחשב הרשאי XP הכול פעל טוב בבקשה תעזרו אם צריך עוד לפרט על בעיה תגידו אני כבר ***** עם זה איזה חודש ושום דבר לא עוזר תודה רבה לעוזרים

• 25 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by The Ball,

שמתי לב שבתקופה האחרונה יש בעיות בגלישה ובמשחקים (עם packet loss). בדקתי את האייפי שלי ושמתי לב שאני מחובר לשרתים של 015. אני מנוי של 012, יכול להיות שאחרי האיחוד הם סגרו את כל השרתים שלהם ומנתבים את כל הלקוחות לשרתים של 015? מאז שעברתי לשרתים של 015 אני לא מרוצה בכללף פינגים גבוהים, PL, גלישה איטית.. האם זה דבר חדש? רק אצלי? האם אפשר להתחבר איך שהו ישירות לשרתים של 012?

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by ArielN,

אהלן אנשים אני זקוק לעזרה קטנה. יש לי 2 מחשבים ברשת, ואני רוצה לחלק את קצב ההורדה והעלאה לחצי - שווה בשווה בכל מחשב. הורדתי את התוכנה הנ"ל ואני לא יודע איך להשתמש ואני לא רוצה לעשות סתם שטויות.. אז יש מישהו פה שמבין ויכול לעזור לי? יש לי 2 מגה adsl. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by d_caspi,

אוקיי, הנה התאורים של שני המחשבים COMPUTER # 1 ADSL WINDOWS 98 SE COMPUTER # 2 ISDN WINDOWS XP PROFESSIONAL המחשב בעל האיי.די.אס.אל ממש מגעיל, בלי כרטיס מסך טוב ETC... ואני רוצה להוריד משם דברים ולהעביר למחשב השני, היותר טוב. שאלתי היא, האם בכלל אפשרי לעשות ביניהם רשת ביתית? כמה יעלה לי כל העניין? מה אני צריך? ואיפה אני יכול למצוא מדריך שיעזור לי בכך? בתודה, דן כספי

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by קיפוד,

היי מחפש המלצה לנתב שיחליף את הTP-WD1043ND V1 שלי המון תודה

24. אורח בי
    Started by אורח בי,

פעם האינטרנט שלהם היה 5 מגביט באיזור מסויים ברמת גן ותל אביב. האם זה עדיין ככה?

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by Ronenosh8,

מתכוון להשתמש בו כמודם בלבד. מה עדיף? האם ההבדל הוא הבדל אלחוטי בלבד ובכך יתרון ל Q1000?

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים