עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by RAZIEL98,

שלום אני רוצה לפרמט את הסיסמא של הרשת האלחוטית אבל אפשר לעשות את זה גם אם אני לא זוכר את הסיסמא ? תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. חיפשתי, לפני שאתם שולחים אותי לחיפוש.. שמתי לב ששינוי init scan ואיתחול המודם משום מה לא משאיר את הבחירה שלי ועולה ערוץ אחר. משהו ידוע או רק אצלי? תודה לכולם

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. שלום רב! יש לי שילוב של ראוטר + מודם בשני מכשירים נפרדים. אני גיימר ולכן האיכות של האינטרנט חשובה לי מאוד. אני משתמש במודם ראוטר שלי בתור מודם בלבד (באמצעות ברידג'), והוא DLink 6740U שהוא די ישן, קיבלתי בזמנו (לפני המון שנים) מבזק והוא כיום שלי. הראוטר הישן שלי הוא TPLink WR542G, גם הוא די ישן אבל שניהם עובדים בסדר. קניתי לאחרונה את ה ה-TPLink Archer C9 בגלל ביקורות טובות שהיו עליו וכי רציתי לשדרג את ה-WIFI שלי. כשאני מחבר את ה-C9 מה שקורה זה שאחרי 20-60 דקות, פתאום האינטרנט מתחיל להתנתק לי - הנורה של הDSL במודם שלי (הDLINK) נכבית, והנורא של האינטרנט של הC9 נהפכת לאדומה (מן הסתם, כי למודם אין חיבור DSL). אז אחרי איזה 30 שני…

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by xbuka,

אני רוצה לעשות רשת אלחוטית בבית ל-2 מחשבים נייחים ומחשב נייד , המחשבים נמצאים יחסית קרובים אחד לשני ואין לי ממד או קומות שונות בבית. יש לי מודם פנימי של GlobespanVirata ואני לא מעונין לעשות קווית בגלל המחשב נייד ובגלל שזה סרט רע לסלול את הכבלים לאורך כל הבית. אני מעונין בהמלצה על נתב בתקציב עד 300.

• 23 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. היי אני קונה את המחשב הנ"ל http://www.officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do;jsessionid=0000VKdCevY6WjY1KA2Bi8iNRVM:12bbi68k5?id=3995891&pr=QJ5&N=2%2030913 יש לי אנטרנט ADSL 2MB אם אני מוסיף כרטיס רשת אלחוטי למחשב הנייח שלי והאנטרנט שלי מחובר למודם ADSL האם עדיין אוכל לגלוש באופן אלחוטי? או שחובה מודם אלחוטי גם כן? אינני מבין בנושא אשמח לעזרה =]

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by Sting,

?

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by KyloRen,

שלום שלום, גר בניין רב-קומות שנבנה ב-2008-2009. בשנים האחרונות כל פעם שאני מתעניין בשדרוג מהירות הגלישה, מסבירים לי שהכי הרבה שאפשר לקבל בקומה שלי זה 40 מגה כי זה מה שהתשתית בבניין מאפשרת. מול זה, אני יודע כי יש דירות אחרות בבניין שטוענות שמקבלות גם 100 מגה אבל לא בדקתי את זה לעומק ואולי גם אלו דירות קרובות לקרקע. במקביל אני גם יודע שפרסו בשכונה בזמנו סיבים כהכנה לשדרוג עתידי אם כי זה עוד לא ממומש באזורנו. יש למישהו משהו חכם לומר על הנושא? האם באמת התשתית הפיזית שהונחה בזמנו בבניית הבניין תהווה מגבלת רוחב פס לעד? תודה!

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. שלום, נסיתי לשנות הגדרות במחשב ובראוטר כדי שאוכל להפעיל מרחיב טווח של אדימקס והתוצאה קשה: 1. יש גישה מאוד מצומצמת לאינטרנט, Facebook, YouTube ולמרבה הפלא, גם HWForum/ 2. אין גישה לראוטר של הוט, hotbox. 3. כמבצעים בדיקה באמצעות המערכת של חלונות, מקבלים שיש בעייה בהגדרות ה- IP. ההגדרות כולן בהתאם לברירת המחדל. איך יוצאים מהפלונטר?

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. שלום חברים, יש פה אנשים שיכולים להעיד על קצב העלאה שלהם עם אקספון+בזק לשרתים בחו"ל ? (גרמניה, אנגליה, הולנד) האם זה עומד על 2.5-3 mbps או שזה בכיוון ה-2.0 ? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by wisha,

שלום, אני עומד לקנות מחשב חדש ואני צריך כרטיס רשת חזק. יש לי בדירה אינטרנט אל חוטי (12 מגה). ויש עוד שני מחשבים אחרים שמשתמשים בו.. הראוטר הנוכחי שלי הוא TP-link של הוט. תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by leonchik1976,

אני רוצה להביא לארץ מארה"ב את Airport Extreme (עם תקן שידור ac), האם אמורה להיות איזושהי בעיה מבחינת התקן ישראלי ובמכס לא יעבירו אותו או שלא אמורה להיות שום בעיה? מישהו הביא את זה לארץ?

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by efee123,

היי, בזק השיקו לאחרונה ראוטר ac של dlink (הדגם בכותרת). ביום שישי האחרון לקחתי אותו והוא מאז גיל הזמן עושה ריסטים רנדומלים או כאשר מנסים לגשת אליו באיזושהי צורה (לדוגמה להגדרות קשוחה שלו, התחברות מכשיר חדש לרשת האלחוטית וכו). רציתי לדעת האם מישהו נוסף נתקל בתקלה דומה או אחרת עם הנתב הנ"ל. כרגע לפי מיטב הבנתי אין קשוחה אחרת שניתן לעדכן (חדשה או ישנה יותר). כנראה שהראשון אלך להחליף את הראוטר אבל חשוב לי לדעת שיש משתמשים שהמכשיר עובד להם בצורה תקינה וזו לא תקלה גורפת. תודה.

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  13. יש לי בבית שלושה מחשבים ובנוסף playstation 3, אחד מהמחשבים עובד עם המודם, אחד אינטרנט אלחוטי ועוד אחד עם כבל רשת שעובר בבית מפאת חוסר יכולת להתחבר אלחוטית ( לא אסתטי במיוחד). ה playstation 3 כרגע לא מחובר לאינטרנט כלל ולא קולט חיבור אלחוטי. אני לא מחבר את ה PS3 עם כבל מסיבות אסטתיות. דיברתי עם הטכנאי שלי והוא סיפר לי בקצרה אל אפשרות להעביר רשת חוטית דרך קו הטלפון בבית עם מתאמים ליד כל מחשב, כך האינטרנט יעבוד מצוין ולא יהיה צורך בחוטים בכל הבית. ניסיתי למצוא מידע לשווא וכאן אני צריך את העזרה שלכם.

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by eagle75,

היי, עברתי שלשום ל NGN של בזק עם 10MB ונראה לי שהראוטר שברשותי ישן מדי ולא עומד בעומס. כאשר אני מחבר את המודם של בזק ישירות למחשב אני מקבל קצב הורדה עקבי של 1.2M וכאשר אני מחובר דרך הראוטר (של חברת sweex) הקצב יורד ל 840K. בדקתי מספר פעמים וזאת התוצאה. בעקבות זאת אני חושב לרכוש ראוטר חדש. הדגם שבזק סטור מציעים הוא d'link 2760U והוא גם אלחוטי בתקן N החדש. דגם נוסף שהוצע לי (לא דרך בזק סטור) הוא alcatel 546 שהבנתי שהוא מצוין אך ללא אלחוט. האם יש מישהו שמכיר את הדגמים ויכול להמליץ לי מה לרכוש בהנתן שהמחיר דומה? האם יש ראוטרים אחרים רלוונטים ששווים בדיקה? תודה מראש, אורן.

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. בעוד כמה ימים יהיה אינטרנט מהיר ?

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by zahi101,

יש לי ראוטר מימו של אדימקס, ואתמול עשיתי בהוט וקיבלתי ראוטר tp-link.. אני צריך(חייב) לעשות את הראוטר של אדימקס כריפיטר של החדש, כי יש לי בעיות קליטה.. רציתי לשאול איך עושים את זה?( הראוטר שמחובר לאינטרנט הוא tp link תקן n והשני אדינקס מימו) תודה מראש ויום טוב!

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by danielrey,

מומלץ לקנות או שעדיף ללכת על אחד אחר ? עוד דבר קשה לתפעל אותו או שהוא פשוט לשימוש ?

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. שלום רב, בבית שלי אני רוצה ליצור את הקונפיגורציה הבאה : אני מחפש למלא את המשבצת הירוקה. אני מחפש נתב מומלץ, מישהו מכיר דגם? שיקבל את הרשת ממתאם הPLN (מתאם שעובד על רשת החשמל) , ויאפשר לי לגלוש אלחוטית בסלון (עם פלאפונים, לפטופים, וכו') וגם יוציא חיבור קווי לסטרימר שלי (שבסופו של דבר קורא קבצים מהמחשב שלי). איזה סוג של נתב אני צריך ? אני מעוניין שהנתב החדש יהיה פשוט "המשך" לנתב הקיים ולא רשת חדשה, כך שבמעבר בין הקומות הקליטה תשמר (בערך כמו שעושים בבנייני משרדים או בקניונים גדולים) כיצד מגדירים כזה סוג של חיבור ? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by tzahif,

לאחרונה אני חווה ירידה משמעותית בקצב ההורדה. אני רואה שהורדה מתחילה בקצב גבוה, יורדת משמעותית, עולה שוב אחרי זמן מה וחוזר חלילה. הספק היה אורנג׳, ניסיתי להחליף לבזק בינ״ל אבל התופעה נשארת. לא החלפתי חומרה, או תוכנה הכל אותו דבר.

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by 11GnR,

אני רואה הרבה פעמים שמזכירים את הMTU כגורם אפשרי לדיליי במשחקי רשת, ניסיתי לעשות חישוב לבדוק את זה. אני טועה איפשהו? החיבור שלי הוא 30 מגה, MTU נמדד בBYTES אז החיבור הוא 3.75 מגה\3840 קילו. על MTU דיפולט של 1500, כל חבילה היא 1.5K. זה אומר שהזמן בין החבילות אמור להיות 1.5/3840, שזה 0.4MS. והפינג שלי לאירופה מתחיל מ65MS. אז מה כבר החשיבות של לקצץ מה0.4MS האלה ? ושאלה נוספת , הרצתי WIRESHARK תוך כדי באטלפילד 4 הוא מראה לי שבין כל עדכון שאני מקבל מהשרת אני שולח לו 3 עדכונים, מתאים לקצב הרשמי של 10HZ מהשרת ו30HZ לשרת. אבל החבילות שאני שולח הן מתחת ל100BYTE לכל אחת, והחבילות מהשרת מבדיקה של שניה הגיעו ל900+ בייט לכל אחת. כרגע בשביל לנסות אני משתמש בMTU של 337 (336 ומטה - האינט…

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. שלום לכולם, אני מנוי של בזק בינלאומי במהירות 30 מגה עם PRIVATE BOX, הPB מחובר למודם של בזק VDSL של חב' DLINK כשהמודם של בזק במצב של BRIDGED ויש לי גם קו VOB שלהם. המוצר של בזק בינלאומי לא רע חוץ מכאשר אני מבצע סטרימינג מהמחשב לאקסטרימר שלי אני סובל מהמון המון קיטועים. החלפתי מיליון פעם את התדר, הזזתי את הראוטר (הוא בכל מקרה יושב במרחק של בקושי 3-4 מ' מהמחשב והPB). ניסיתי לדבר עם בזק בינלאומי שיתנו לו את הפורטים שלו ואני אפתח אותם בנתב שלי וכך הPB יהיה מאחורי המודם של בזק אבל הם מסרבים בתוקף לעשות זאת. אם אני שם את המודם של בזק לפני הנתב של בזק בינלאומי - PB - אני לא יכול להשתמש בשירותי הטלפון שלהם כיוון שאין לי את הפורטים שהוא משתמש. הפיתרון היחידי של בב"ל הוא שאני אחליף …

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by elyfox2000,

אני חושב ללכת ללמוד ניהול רשתות ורציתי לדעת אם זה כדאי לי ללמוד את זה . כי אני רוצה לעבוד בזה אחרי הקורס , למה אני שואל . כדי לדעת אם יש בזה עבודה. אשמח להמלצה ממנהלי האתר וגולשי האתר. [br]פורסם בתאריך: 16.05.2010 בשעה 18:49:28 שכחתי לציין שזה קורס שניקרא MCITP של Microsoft.אשמח לקבל עזרה בנושא.

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by KoM,

שלום, אני מעוניין ליצור בתוך רשת קיימת מחשב שישמש חיבור מהיר לשרת. כלומר כל המחשבים ברשת מחוברים כיום ברשת ב-1GBIT, ואני מעוניין לבחור מחשב אחד שיהיה מסוגל להתחבר לשרת במהירות גבוהה משמעותית (בסגנון 10GBIT), אשמח לדעת מה אני צריך לעשות כדי להתקין כזה דבר, מה לקנות וכ"ו...

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by badolev,

1. מזה קרדיטים? 2. מזה כל הקטע של השיתוף? מזה שיתוף קבצים? איך אני משתף או איך אני משותף אצל אחרים? 2. איך אני צובר קרדיטים והאם יש לי אפשרות שליטה בזה ? 3. האם יש לזה קשר למהירות ההורדה ואיך אני יכול לשפר אותה ? מישהו שמבין אמר לי שמהירות ההורדה שאתה יכול להגיע אליה היא בסביבות ה 90 ויותר . אני לא מגיע לרבע מזה למרות שהאימיול עובד אצלי נון סטופ,אני בכלל לא מכבה אותו. אז בבקשה מכם אחים, תנו קצת עזרה ואל תתבישו בתשובות שלכם, אם עוזרים אז עוזרים עד הסוף. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  25. הכרטיס רשת למודם התעקם לי ואני רוצה להחליף את המודם האם הם ירצו תשלום או כסף על זה שגרמתי נזק לרכוש מושכר שלהם והאם הם יעשו בעיות בהחלפה?

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.