רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,497 דיונים בפורום זה
-
היי, ברשת אחת יש מחשב עם כונן שצריך לשתף עם מחשב נייד (קבוע) שנמצא ברשת אחרת. אין AD, בעצם כל מחשב נמצא ב-workgroup נפרד. מאחר והמחשב הנייד הוא מחשב קבוע, אני מנסה למפות את הכונן לאותו מחשב. השם של הכונן הוא Shared, ככה ניסיתי למפות אותו. \\192.168.1.1\Shared לצורך הבדיקה, איפשרתי תקשורת מלאה בין שני המחשבים בציוד החיצוני. כיביתי את ה-windows firewall במחשב שבו נמצא הכונן שצריך לשתף ויש אליו גם פינג. למישהו יש רעיון?
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן. למי שמחובר בכבלים (לא בזק!) במהירות 5 ו-6 מגה, כמה מהירות ההורדה שלו ? אני יודע שלפי החישוב הרגיל ב 5 מגה אמורים להוריד על 640 קילובייט בשניה ובעלי חיבור 6 מגה אמורים להוריד על מהירות 768 קילובייט בשניה. אבל כמה אתם מורידים בתכלס ? כי הבנתי שהכבלים זה שונה מבזק וזה לא מהירות קבועה. תודה.
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מה יכולה ליהיות סיבה לאיטיות בגלישה באנטרנט, במחשב שמחובר ברשת כאשר יש שיתוף אנטרנט במחשב הראשי שמחובר החוצה. במחשב הראשי מ"ע WIN2000 במחשב השני מ"ע WIN98, המחשבים מחוברים בניהם דרך HUB 10M. דבר נוסף במחשב הראשי הגלישה באנטרנט מהירה....
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
קודם כל, שנה טובה ומתוקה לכל בית ישראל ולכל חברי hwzone! אז ככה, כרגע יש בביתי 3 מחשבים.. אחד מהם מחובר לרשת ע"י המחשב שלי והוא מהווה מאסטר סרבר.. ברצוני לקנות נתב אלחוטי כדי לחבר את 2 המחשבים הנותרים אליי, אני חדש בתחום הרשתות ולכן אני צריך קודם כל יעוץ לפני רכישת נתב- אני מחפש נתב אלחוטי טוב ואמין וזול, ומבחינת כסף\איכות\ביצועים שתיהיה הקניה הכי משתלמת מבחינתי (אין לי גם בעיה להוציא700 שקל רק אם זה באמת שווה!) ועוד שאלה האם אני צריך גם לרכוש שני כרטיסי רשת אלחוטיים?!? ואם כן איזה הכי מתאים והכי כדאי לקנות(שני המחשבם הנותרים בבית לא בעלי יציאת pci-e)?
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
לפני שבוע שדרגתי את האינטרנט ל-VDSL 30mb. יש לי מודם D-Link 6740U. לפני זה היה לי ADSL 15mb. מאז התחילו ניתוקים. נראה לי שהניתוקים מתרחשים בזמן שאני מורידה ב-Newsbin. ספק ה-News שלי הוא Newshosting ואני משתמשת ב-45 חיבורים ו-SSL. לפני כן השתמשתי ב-60 חיבורים, הורדתי ל-50 ואז ל-45 אך זה לא עזר. בזמן הניתוק מצב הנורות על המודם תקין (DSL דולקת בצבע ירוק ו-Internet מהבהבת) אך באותו זמן אתרים לא נפתחים וההורדה נפסקת. לאחר כדקה או שתיים זה חוזר לעבוד. ניסיתי עם שני חשבונות האינטרנט שלי (בזב"ל ונטוויז'ן) והניתוקים התרחשו בשניהם. בבזק אמרו לי שאם אני לא רואה שינוי על הנורות, הם צריכים לדעת אם זה נובע מהתשתית או מהמודם ולכן צריך לשים את המודם במעקב על התשתית אב…
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מחובר בבית עם ראוטר של בזק ויש לי חבילת גלישה של 5 מגה מהירות. המקסימום שאני מקבל זה 2.5, 3 מגה בלחץ. רוב הזמן אני גולש על מגה אחד. אין לי אפשרות להתחבר קווי ישירות למחשב, הדבר הזה מצריך ממני לחבר כבל רשת של 5 מטר מהמחשב לראוטר. דיברתי עם התמיכה שלהם ואמרו לי שככה זה אלחוטי שאי אפשר להסתמך על זה כמו שאפשר להסתמך כביכול על חיבור כבל. הציעו לי לשדרג את המהירות וככה אני יוכל לקבל יותר מהירות גלישה, אבל זה אומר יותר כסף. ואני לא צריך יותר מ-5 מגה, אני בקושי נמצא בבית בשביל לגלוש במחשב. מה זה אומר לי המצב הזה? האם אני אמור להשלים עם המצב ולסבול? האם ניתן לסדר את הבעיה? אולי אני צריך לשנות הגדרה בראוטר? עדכון? אין איזה משהו שאני יוכל לעשות על מנת שאני באמת יקבל מהירות של 5 …
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום . אתמול בשעות הערב אני כרגיל מוריד מהשרת :RapidShare וההורדה כרגיל היא על : 370KB לאחר מס' דקות .. ההורדות לא מגיעות אפילו ל-100KB וצונחות ל-40KB . עשיתי בדיקת הורדה עם האתר הזה: http://212.179.191.175/Check1.html יחד עם התומך של 018 , וזה מראה לי תקין . עכשיו חשבתי אולי יש עומס , נסיתי כעת בבוקר להוריד ו..ההורדה היא על 88KB שאלתי היא : 1- יש מצב ש-018 התחילו לחסום את שרתי HTTP 2- האם מישהו גם מרגיש איטיות בהורדה (רק למנוי 018 ) *אני על רוחב פס של 3 מגה. אשמח לשמוע את תגובתכם בנושא. יום טוב .
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
רציתי להרחיב את הקליטה של WI-FI בביתי ושמתי לב שנקודות גישה יקרות יותר מראוטרים...לכן השאלה היא האם ראוטר יכול לשמש בנקודת גישה?
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום יש לי ראוטר\מודם סימנס SL2-141 של בזק וראוטר אלחוטי לינקסיס WRT350N. אני רוצה להפוך את הסימנס למודם ולחבר את הלינקסיס אליו ולהתחבר רק ללינקסיס באלחוטי מה אני צריך לשנות\לבטל בסימנס על מנת שיתפקד כמודם בלבד בשביל הלינקסיס?
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כי נרשמתי לכבלים , עוד שבוע הם באים להתקין 012 , מת"ב 750... *ואין לי מושג איפה מאחורה המודם אמור להתחבר לי... אז יש מצב שאין לי מקום פנוי ואני לא יכול לחבר ת'מודם?
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, יש לי ראוטר Edimax BR6240WG עד היום לא היה לי שום מילה רעה להגיד עליו. עשה את עבודתו נאמנה אבל היום שידרגתי את החיבור אינטרנט שלי מ 1.5M ל 3M ובבדיקת מהירות אני מוריד על ממוצע של 200 - 220 K . שחיברתי את המודם ישירות למחשב, הגעתי ל350K מה שמביא את המסקנה שרואטר הוא בעצם מגביל את המהירות.... האם ניתן לשנות בהגדרות משהו כדי לקבל את המהירות המקסימלית ? או שפשוט הראוטר הנ'ל לא תומך מעל 220K להורדה... תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
<blockquote>איך הכי כדאי לחבר מסך עם תמיכת DLNA לרשת ביתית אלחוטית? האם מומלץ לחבר למסך AP או ראוטר ולהגדיר כREPEATER ? אם כן איזה תוצרת/דגם כדאי לקנות? </blockquote>
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אנחנו רוצים לשדרג את האינטרנט למהירות 100mb אבל אני לא יודע אם הראוטר של תומך מדובר בראוטר שקנינו מבזק הדגם הוא DSL-2760U הוא נראה כמו הראוטר באתר הזה: http://www.netcheif.com/blog/?p=1205 קנינו אותו בערך חפני חצי שנה-שנה תודה לכל העוזרים!
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
טוב, אז בזק הכניסו אותי למציעות עגומה של 90 ש''ח לחבילה של 15 מגה ועוד 95 ש''ח לחבילה של 40 מגה ובקיצור העלו לי את הסעיף! בלי קשר בכלל למיקוח וכו'... אני רוצה להשתחרר מהם ולעבור לחבילה בשוק הסיטונאי/מעבר לתשתית הוט שיכולים לתת לי עד 100 מגה באזור מגורים שלי(נווה דוד, חיפה) מול ה-40 מגה המעפנים של בזק. התרשמתי ממספר נתבים ורציתי לדעת איזה מהם יתאים לארץ? ZyXEL Keenetic DSL - מחיר 200 ש''ח ZyXEL Keenetic VOX - מחיר 200 ש''ח TP-LINK TD-W8968 - מחיר 100 ש''ח D-link DSL-2640U -מחיר 100 ש''ח NETGEAR DGN2200 - מחיר 200 ש''ח האם אחד מהדגמים הנ''ל מומלץ ויספק חיבור טוב עד 100 מגה ללא ניתוקים? נ.ב קישור של הדג…
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי בבית שלושה מחשבים ובנוסף playstation 3, אחד מהמחשבים עובד עם המודם, אחד אינטרנט אלחוטי ועוד אחד עם כבל רשת שעובר בבית מפאת חוסר יכולת להתחבר אלחוטית ( לא אסתטי במיוחד). ה playstation 3 כרגע לא מחובר לאינטרנט כלל ולא קולט חיבור אלחוטי. אני לא מחבר את ה PS3 עם כבל מסיבות אסטתיות. דיברתי עם הטכנאי שלי והוא סיפר לי בקצרה אל אפשרות להעביר רשת חוטית דרך קו הטלפון בבית עם מתאמים ליד כל מחשב, כך האינטרנט יעבוד מצוין ולא יהיה צורך בחוטים בכל הבית. ניסיתי למצוא מידע לשווא וכאן אני צריך את העזרה שלכם.
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, אני מחובר לסיב אופטי של פרטנר במהירות של 300 מגה דרך כבל רשת ישירות למחשב. בשעות העומס, שעות הערב בעיקר, אני חווה האטה קיצונית במהירות האינטרנט. הגלישה עצמה בסדר וגם בבדיקת מהירות אני מקבל את המהירות הדרושה, הבעיה היא בהורדה של קבצים. אני מוריד הרבה קבצים משרת פרטי שיש לי שממוקם איפשהו באירופה. בשעות הבוקר אני מקבל מהירות הורדה של 30 מגה לשנייה בערך. ברגע כתיבת שורות אלו מאותו שרת אני מקבל מהירות שלא עוברת את ה 1 מגה לשנייה. קיצוני לכל הדעות ובלתי שמיש בעליל. השאלה שלי היא האם גם אתם חווים את אותה בעיה כמוני? כמובן פונה למי שמחובר לפרטנר. מי שלא מחובר לפרטנר האם יש המלצה לחברה אחרת שזה לא המצב בה? מנסיון העבר שלי עם כל חברת אינטרנט בערך זה שה…
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לידענים, עד הבוקר הייתי מחובר לאינטרנט מהיר של בזק ו-012 עם ראוטר אלחוטי של 3COM, שכמובן עשה שימוש בחייגן אוטומאטי PPPoE. טעות או לא טעות, החלטתי לעבור לטריפל של הוט. היום בצהריים המתקין עזב כשהמחשב מחובר ישירות למודם איטרנט בכבלים עם חייגן. הלך והשאיר אותי לנסות עם הבלאגן של חיבור הראוטר. ממש יפה מצידו. אז חשבתי שאני אסתדר ושיהיה לא מסובך מידי, כי הרי עשיתי אותו דבר עם הראוטר על המודם של בזק נכון? אז זהו שלא. כבר שעות אני יושב ומנסה להבין מפורומים, מדריכים ושאר מסמכים (רשמיים ולא רשמיים) מה עוד אני אמור לעשות. אז הראוטר הוא 3com 3CRWER100-75 שאמור לעבוד עם כבלים, אבל אני לא מצליח להבין מה לעשות, איך לקנפג אותו שיחייג לבד ובאיזה פרוטוקול (PPTP, L2TP ועוד איזה כמה), ו…
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לפרמט את הסיסמא של הרשת האלחוטית אבל אפשר לעשות את זה גם אם אני לא זוכר את הסיסמא ? תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
זהו, נמאס. נמאס מראוטרים זולים שמתנתקים כל חצי שעה. אפשר לקבל המלצה לראוטר איכותי בתקציב שציינתי? חשוב שתהיה תמיכה בתקן N אם בעתיד אחליט לשדרג כרטיס רשת.
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אפשר לחבר את המודם לכל מקום שיש מחשב בבית או שזה התקנה חד פעמית כמו של הקופסה עים isdn?
-
מה עדיף, 750KB ADSL באינטרנט זהב או 750 KB כבלים בקווי זהב ?! תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
עדיפותכבר לתמיכה בתקן AC (אלא אם זה בא על חשבון מהירות) ריבוי חיבורים (פורטים, לא מכשירים) ריבוי אנטנות טווח מוגדל שמאושר לשימוש בארץ (או בגדול שיעבור במכס). ראיתי שגם דגמים שנמכרים בארץ עולים פי 2 ממה שאפשר למצוא אותם ב AMAZON / EBAY, אז יש סיבה מיוחדת לקנות בארץ (או שהמכס יעשה בעיות גם על דגמים כאלו בגלל החומרה שצרובה עליהם) ?
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם - אני חדש כאן. יש לי בקר שפותח את הדלת ומחובר בTCPIP למחשב. עד היום הוא תיפקד נהדר. עכשיו שמתי עוד אחד שיפתח לי דלת רחוקה - מכיון שהמרחק הוא עצום (כבל באורך 250 מטר) ולמרות שזה CAT7 זה "גדול" על כבל לא אופטי, אז חברתי כל 70 מטר SWITCH. (ככה אני יכול לחבר עוד דברים בדרך...) עכשיו מה שקורה זה שאני שולח פינגים - לפעמים זה עובד - לפעמים לא. גם לקרוב ביותר. מישהו יכול לעזור לי? הבקר עובד על 10 מגה, הסוויץ הוא 10\100 והוא של חברת infosmart , לא מנוהל - מישהו מכיר?
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכם. אני לקראת מעבר דירה ואני צריך חיבור אינטרנט חדש לרשת קטנה(2 מחשבים). ואני מתלבט האם לקחת מודם רשת מחברת האינטרנט או לקנות ראוטר בעצמי. מה מומלץ? וחוץ מזה אשמח גם לקבל המלצה על ספקית(עד עכשיו הייתי בבזק בינלאומי)
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-