רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
למה כל פעם יש ניתוק מהשרתים של אירופה לכמה דקות בשעות הלילה לפחות שידוע לי ואז יש ניתוב שונה, פינגים שונים כשאין ניתוק מהחייגן בכלל. אני מריץ פינגים ל download.com ו google.com ומשחק באותו זמן ב WOW , באותו רגע יש TIME OUT ב google.com ו download.com ממשיך ו WOW מתנתק, ואחרי כמה שניות השתנה הפינג ב google . זה קורה לעיתים קרובות אבל עכשיו זה מעצבן כי מקודם היה 51-53MS ועכשיו זה השתנה ל 78-80, ויש הבדל רציני בין 30MS. מה אפשר לעשות עם הבזק האלו כי ניסיתי להגיד להם על זה, לא יודעים על זה כלום.
-
- 1 תגובה
- 895 צפיות
-
-
שלום לכולם! לאחרונה הראוטר שברשותי (edimax br-2662n) עושה בעיות: הוא מתנתק ספונטאנית ברגע שיש יותר ממחשב אחד שמתחבר לרשת האלחוטית. גם עדכון הקושחה לא עזר אז אני תוהה אם יש דרך לטפל בו או שעדיף להחליף ראוטר... אם צריך לקנות חדש, הנה הדרישות: - הדירה קטנה (70 מ"ר) ללא ממ"ד. - יש שלושה מחשבים מחוברים במקביל ברשת האלחוטית. - זול ואמין. - תשתית אינטרנט - הוט, ספק: נטוויז'ן 013 - קיים מודם Arris TM602A החיבור דרך המודם, ללא חייגן. מישהו מכיר את הדגם הזה, מה אתם אומרים עליו? Netis WF-2402 תודה!
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הי, הצטרפתי לפני כשבועיים להוט + הוט נט במהירות 100. אני חושש שהם מפעילים Throttling על הורדות כאשר עוברים את ה 50GB. איך שמתי לב? בהתחלה טורנטים טסו, כמעט כולם הורידו בכ-10 מ"ב לשניה. היום, הטורנטים מגיעים לכ- 8מ"ב ואז צונחים דרסטית לסביבות 1 מ"ב ולא עולים יותר. אגב, מדובר על טורנטים מהירים מאוד (מאתרים פרטיים וכו'). למעשה, שמעתי את השמועה (על ה Throttling) מחבר שרצה להתחבר עכשיו. הוא התלבט בין 30 או 100, ואז אמר לו הנציג שכדאי לו 30 כי את ה 100 הם מפחיתים ברגע שעוברים את ה 50 GB. האם גם אצלכם זה כך? אגב, רציתי לבדוק את בזב"ל במקום הוט נט. כשביקשתי מהוט לאפשר לבזב"ל לחבר אותי דרכם (MPLS), הם ענו שראשית עלי לנתק את הוט נט. עד כאן בסדר הבעיה שאז מבחינתם התשלום עולה מ 329 ש…
-
- 43 תגובות
- 8.8k צפיות
-
-
שדרגתי לפני שבוע בערך ל20mb עם בזק. לא רציתי להתחייב לשנתיים עם vdsl אבל בגלל שלא קיבלתי את המהירות אז לקחתי ראוטר. האינטרנט בכלל לא עבד עם הראוטר החדש. היום הטכנאים הגיע ואמר שבכלל אפשר להגיע רק ל10 באזור שלי. האם כדאי לחזור לראוטר הקודם (שאצל בזק כבר) או להשאר עם זה למרות שאני לא צריך. Vdsl בשביל היתרונות של תקן n וכו?
-
- 3 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שמתי לב לקושחה חדשה שיצאה בתאריך 10.2.12 העמוד להורדה באתר הרשמי: http://www.tp-link.com/en/support/download/?model=TL-WR1043ND קישור ישיר להורדה: http://www.tp-link.com/Resources/software/TL-WR1043ND_V1_120210.zip השינויים: 1.שינוי בשורת מצב סטטוס לDDNS 2.שיפור בVirtual server (הפניית פורטים) 3.תיקון באג בשעון זמן קיץ 4.Improved multicast function(עדיין לא חקרתי מה זה עושה בדיוק) 5.שיפור QOS ו WPS 6.שיפור פונקציית הUSB(מקווה שהוסיפו שרת מדפסת) אני הולך להתקין את הקושחה מחר בערב בגלל חוסר זמן, אשמח אם מישהוא יגיד לי אם קיימת אופציית שרת מדפסת, תודה.
-
- 21 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
ערב טוב יש לי נתב tplink ויש לי בעיה שאני לא מצליח להיכנס לממשק של הנתב זה מראה לי דף ישר שטעיתי בשם משתמש ובסיסמה למרות שלא הקשתי עדיין כלום הנה מה שכבר ניסיתי: איפוס דפדפן,הורדת דפדפן חדש,איפוס נתב,דרך מחשב אחר זה כן נותן לי,שיניתי סיסמת גישה,ניסיתי להיכנס דרך האייפי החיצוני,החלפתי פורט גישה,מחקתי את האיסט,זה כל מה שאני זוכר, מה שכן ב safe mode זה כן נותן לי אשמח לעזרה תודה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. לאחרונה התחברתי ל הוט והתקינו לי HOTBOX כראוטר אלחוטי. הוא ממוקם אצלי בממד וגם עוצמת שידור שלו לא חזקה במיחד כך שיש קליטה חלשה בכל הבית. יש לי ראוטר TP-LINK TL-WR941ND ואני רוצה להגדיר אותו כנקודת גישה אלחוטית בבית. האם מישהו יודע איך עושים זאת? אשמח לקבל הסבר פשוט ככל האפשר כי אינני מבין גדול ברשתות. תודה רבה מראש.
-
- 3 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
השבוע בעקבות מבצע של בזק 20 מגה ללא תוספת מחיר שדרגתי ל 20 מגה. שעשיתי בדיקה של הורדה והעלאה התברר לי שהורדה היא 20 מגה, אולם העלאה היא רק מגה 1 שאלתי תכנאי מבזק מדוע אני מקבל רק מגה 1 בהעלאה ונאמר לי כי לא משנה איזה חבילת מהירות אני רוכש מקסימום העלאה היא 1 מגה ואני לתומי חשבתי שהעלאה היא 10% מההורדה אמורה להיות, האם אכן כך הוא ?. אשמח לתגובות...
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן, אז כמו שנאמר בכותרת, היום בבוקר קמתי ולהפתעתי כל הרשת בבית נפלה, אין לא אינטרנט ולא רשת. כשנכנסתי להגדרות הנתב(TL-WR1043ND) הופתעתי שהוא שוחזר להגדרות היצרן... לאחר הגדרת כל האפשרויות מחדש הכל חזר לעבוד כמו שצריך... השאלה שלי היא - מה יכולה להיות הסיבה? לנתב מוגדרת גישה רק דרך המחשב שלי(על פי כתובת MAC) ככה שגם אם מישהו עלה על הסיסמא של הרשת הוא לא יכל להכנס לניהול הנתב(לפחות בתיאוריה). למיטב ידיעתי אפשר לאפס את הנתב רק פיזית עם הכפתור השקוע בגב הנתב, או דרך התפריטים עצמם. במידה וזה רלוונטי עדכנתי לפני מספר ימים את הנתב לקושחה החדשה. העדכון עבר בצורה חלקה והנתב עבד מצויין מאז. השאלה שלי, היא מה יכולה להיות הסיבה? אם זה חומרתית - כרגע הכל עובד פיקס ואני מחכה לראות ב…
-
- 5 תגובות
- 932 צפיות
-
-
שלום וערב טוב, בימים אלא מהירות הגלישה בישראל הופכת לסטנדרט של 100 מגה(מי היה מאמין), אני מאמין שאת מהירות ההורדה דיי מיצינו ועכשיו הגיע הזמן לעבור הלאה: מה שחסר לי כיום ,ואני מאמין שגם לך זה: 1.מהירות העלאה גבוהה יותר 2.זמן תגובה נמוך קראתי באינטרנט שעד סוף השנה כבר 10 אחוזים מהאוכלוסיה אמורים להיות מחוברים לסיבים האופטיים של חברת החשמל כאשר המהירות ההתחלתית תהיה 100 מגה סימטרי(גם הורדה וגם העלאה), רק חבל שאי אפשר לדעת איפה הפרוייקט עומד כי קיים מידע דל מאוד ברשת, כנ"ל לגבי הוט ובזק, קראתי במספר אתרים שחברת החשמל דיי הלחיצה את החברות ולכן הן מנסות להפוך את היוצרות ולהתחיל לפרוס סיבים אופטיים עד לבניין הלקוחFTTB או אפילו עד לבית הלקוחFTTH, מעניין מה קורה במגזר הזה גם כן, …
-
- 0 תגובות
- 871 צפיות
-
-
מעוניין לעבור להוט 100M ואני רוצה לדעת איזה מחיר אוכל לקבל בתור לקוח חדש. תודה
-
- 4 תגובות
- 938 צפיות
-
-
שלום, יש לי את ה HOTBOX ואני ממש לא מרוצה מהקליטה שלו בבית שאני בקומה למטה הקליטה ממש ממש חלשה ולפעמים נעלמת יש ברשותי ראוטר של סיסקו דגם WRT110 איך אפשר להגדיר אותו להתחבר ל HOTBOX בחיבור קווי וימשוך ממנו את האינטרנט או שבעצם להגדיר את ה HOTBOX כמודם בלבד ולהגדיר את הסיסקו שיבצע את ההתקשרות באצעות החייגן ? ועוד שאלה, קראתי פה באחת האשכולות שהוט חוסמת את ה HOTBOX לרשת אלחוטית .. זה תקף גם לחבילות הטריפל החדשות ?
-
- 2 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
בשבועות האחרונים גדל היקף התעבורה באתר NetCHEIF והוא הפך, לפחות לטעמי, למעט איטי וכבד. כיוון שכך, במהלך סוף השבוע הזה יעבור האתר שדרוג. במהלכו יתכן והאתר לא יהיה זמין באופן מלא. עימכם הסליחה. אני מקווה שעד יום ראשון כל התהליך יהיה מאחורי.
-
- 15 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום חברים קניתי ראוטר של אדימקס Edimax BR-6524N והגדרתי אותו כרפיטר . הגדתי את אותו SSID ואתו אבטחה והוא התחבר , אבל הבעיה שיש לו ניתוקים כל הזמן והוא מראה שהוא מחובר לרשת אבל לא לאנטרנט. ואז צריך לכבות אותו ולהדליק ואז הוא מסתדר ושוב ניתוק. מישהו יכול להגיד לי מה יכולה להיות הבעיה או אם עשיתי משהו לא נכון שגורם לבעיה הזאת?
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לפני כחודש, לאחר השקת הכבל החדש, נדהמתי לטובה לראות פינגים של 60-65ms לשרת משחקים בפרנקפורט (בזק+בזב"ל+גיימר). שבוע אחרי, הפינגים עלו לכ 78-80ms ואמרתי "טוב נו... עדיין סבבה". כעבור עוד שבועיים (נכון להיום) הפינגים לאותו שרת חזרו להיות זהים למה שהיה עם מד-נאוטילוס (80-90ms). אני רואה לאן זה מתקדם, והאמת שכבר נמאס לי, אני עם גיימר בבזב"ל כבר 5~ שנים ומעולם לא קיבלתי הרגשה של גיימר של ממש מבחינתי, אני מוכן לשלם גם 300 ש"ח לחודש על חבילה של 1 מגה (כן, אחד, ואפילו פחות) אם החבילה הזו תכלול פינגים של אפילו 40-50ms לאירופה, שזה די גבוה ע"פ סטנדרטים אירופאיים, אבל קרוב לאופטימלי בהתחשב במגבלות המרחק. מישהו מכיר משהו כזה? ספקית פרטית קטנה ונידחת? שירות "מיוחד" אצל ספקיות…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. רציתי לשאול לגבי משהו שלא כל כך הבנתי.. מה ההבדל בדיוק בין broadband לבין baseband מה היתרונות תודה לכולם..
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עברתי ל-100Mb של הוט, בהתחלה עם הוטנט, וקיבלתי מהירויות של 6-7 מגה לשניה לחו"ל. (+\-5) החלטתי שזה לא מספק (לפני זה הייתי ב-12 מגה אצל בזב"ל וקיבלתי יותר) אז חזרתי לבזב"ל. עכשיו אני גולש לחו"ל ב- 10-15 מגה לשניה בערך. ככה זה אצל כולם? אני מחובר עם הוטבוקס כראוטר. אגב, גם לארץ המהירויות לא בשמיים.. ורק באתר של בזב"ל אני מקבל 75 מגה. אני היחיד או שכולם מקבלים מהירות כזו ופשוט לא מתלוננים?
-
- 14 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום. אני מחפש דרך להתחבר ל 20 מגה בבזק מבלי לקחת את המודם ראוטרים שלהם. חוץ מכל הבעיות שקראתי בפורומים אני ממש לא רוצה להתחייב לשנתיים . המבצע הזה הוא פשוט עבודה בעיניים .. האם יש דרך לקנות או להשיג מודם VDSL בארץ? מחול קצת מפחיד לקנות..הם גם די יקרים. מה קןרה אם אני מתנתק מבזק? אני משלם את כל שאר התשלומים? כל העסק הזה פשוט מסריח..שקלתי כבר לעבור להוט אבל עם דמי ההתקנה והחבילה שהיא לא זולה גם..לא יודע אם משתלם לי
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני משחק משחקי רשת, וחלקם יושבים על שרתים בארה"ב. רציתי לשאול איזה ספקי אינטרנט יהיו לי טובים מבחינת הפינגים והתקשורת בכדי שאוכל לשחק בצורה נורמלית? תודה מראש למגיבים.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מחר בבוקר מגיע אלי טכנאי של HOT להתקנה של חבילת ה-100M - תשתית + ספק. אם הכל יעבוד כשורה אני אדווח על המהירות בפועל ועל שאר החוויות. בשלב הזה מגיע שאפו ל-HOT. התקשרתי אליהם בשעה 15:00 לצורך ביצוע ההזמנה וקבלתי מענה אנושי תוך פחות מ-2 דקות. כל תהליך ההזמנה לקח לא יותר מ-3 דקות והטכנאי תואם למחר בבוקר - פחות מ-24 שעות מרגע ההזמנה. חשוב להדגיש שהתקשרתי ל-HOT כלקוח רגיל.
-
- 96 תגובות
- 17.3k צפיות
-
-
שלום לכולם לאחר ששבוע שעבר שדרגתי בבזק את המהירות כולל החלפת נתב מנתב של אורנג' (סימנס) לנתב של בזק (דילינק) אני נתקל בבעיות גלישה במיוחד בפתיחת דפי אינטרנט וכאשר אני מבצע בדיקת מהירות הכל מראה תקין. לפעמים אתרים כלל לא נפתחים ומופיעה הודעה שלא ניתן לפתוח את הדף עם שגיאה 105 ולפעמים 108 ואין לי מושג מה זה אומר. עריכה- עכשיו קבלתי שגיאה: " שגיאה 324(net::ERR_EMPTY_RESPONSE): השרת סגר את החיבור בלי לשלוח נתונים " נתונים: תשתית 15M בזק ספק:018 מודם:דילינק של בזק תודה שלומי
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
ממשק הניהול של הנתב לא עובד, הוט טוענים שזה אמור לעבוד רק למי שהזמין רשת אלחוטית.
-
- 6 תגובות
- 11.5k צפיות
-
-
מצ"ב LINK לסקירה חדשה שפורסמה היום באתר NetCheif. הסקירה הפעם היא לנתב DIR-655 של חברת D-Link. ה-DIR-655 הוא נתב אלחוטי התומך בטיוטה 2 (Draft 2) של תקן 802.11n ("תקן "N") וכולל בנוסף לכך גם 4 יציאות קוויות של 1 ג'יגה (1GB). בסקירה זו ניתן למצוא פירוט רב על התכונות של הנתב ועל המבנה הפנימי שלו. בנוסף, כוללת הסקירה בדיקת ביצועים מפורטת -- הן בחיבורים קווים והן באלחוטיים. http://www.netcheif.com/Reviews/DIR-655/DIR-655.htm
-
- 22 תגובות
- 8.8k צפיות
-
-
יש לי NGN 15M ועד לא מזמן הרצתי שרט MINECRAFT והפורט 25565 היה פתוח. אחרי חודש רציתי לפתוח עוד פעם שרט והפורט פיתאום סגור( לא שיניתי כלום בהגדרות) וניסיתי לפתוח עוד פעם וזה לא נפתח. בנוסף איך הגיוני שפורט 80 סגור? אם הוא סגור איך אני גולש באינטרנט... מה הם עשו את זה בכוונה ופתחו פורט מקיף לאינטרנט? (ואני יודע איך פותחים פורטים)
-
- 1 תגובה
- 831 צפיות
-
-
כש100Mbit DL/UL יהיה זמין לכולם, אילו דברים יופיעו בעקבות זרם התעבורה הגבוה ? איחסון ענן קיים כבר היום, אבל הוא ממורכז ועושה שימוש בציוד של חברת האיחסון. אבל רגע.. אולי אפשר לעשות מערכת איחסון מבוזרת שעובדת במעיין שילוב של BITTORRENT ו RAID 5, פרושה דרך האינטרנט על גבי המחשבים של משתמשי התוכנה ? לדוגמא: התוכנה מקבלת כונן יעודי בשבילה (או מחיצה) ואז מנהלת את שמירת התוכן מקומית או על גבי הרשת על פי שימוש וזמינות. התוצאה: 10 אלף TB יהפכו בקלות לכמה מאות אלף TB. כונן של 1TB יהפוך לעשרות TB. הכונן התקלקל ? אין בעיה, את הכל אפשר לשחזר. היתכן שזהו חלום שיהפוך למציאות ? אתם מוזמנים להגיב לרעיון, ולהעלות רעיונות משלכם לאפשרויות שימוש בתשתית אינטרנט רחבה עם UL גבוה.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-