רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, כרגע יש ברשותי מודם נתב משולב של בזק D-Link 6740U. רק נקודה אחת בבית (חיבור לפילטר) נותנת לי איכות קו טובה של 74K ב-Attainable Rate כאשר אני מחובר למהירות 30 מגה ביט. (נקודות גישה אחרים נותנים לי 54K ומטה שמגיע למצב שאני מאבד סנכרון...) הסיפור הוא כזה, יש לי 2 קומות בבית ובחדר שלי (בקומה למעלה - נקודת גישה שה-DSL נופל מסנכרון) כל הכבלי רשת מרושתים אליו לחיבור קווי. ברשותי 3 מחשבים בחיבור קווי, ועוד 3 באלחוטי. כל המחשבים בחיבור הקווי לא יכולים להתחבר לרשת כאשר המודם נתב נמצא בקומה למטה (איפה שיש איכות קו טובה) כרגע טכנאי של בזק הביא לי באופן זמני מודם נתב Netgear DGN 2200 כאשר אני משתמש בו כ-Access Point למודם נתב D-Link 6740U וזה עובד טוב חלקי... אני מגיע ל-25…
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום יש ברשותי ראוטר TP LINK WR740N V1 עדכנתי את הקשוחה DD_WRT ,ואני לא מרוצה ממנה,עכשיו כשאני רוצה לחזור אחורה,הנתב נותן לי שגיאה מה אני יכול לעשות? *בדקתי בסוף הסקירה של נתב אחר ושם צריך יציאת USB: http://www.netcheif.com/Reviews/TL-WR1043ND/TL-WR1043ND.htm אבל בנתב שלי לא קיימת יציאה כזאת,מה אני יכול לעשות? תודה!
-
- 5 תגובות
- 904 צפיות
-
-
בתקציב הזה או בפחות למהירות 10 מגה ברשת ngn של בזק ובז''בל תודה
-
- 6 תגובות
- 833 צפיות
-
-
יש לי כרטיס רשת פנימי בנייד וקניתי עוד כרטיס רשת חיצוני USB ועכשיו שנייהם מוצאים לי רשימת רשתות ואני מתחבר באותו זמן כל אחד לרשת אחרת וזה נראה בסדר גמור ה Network and Sharing Center כאילו שזה דבר שכבר חשבו עליו וניתן לעשות רשת אחת בבדיקת מהירות מוריד ב 9 מגה והרשת השנייה באזור 4 אפשר איכשהו שתוכנות כמו ביטורנט או סתם גלישה בדפדפן תדע להשתמש בכל המשאבים כלומר בשתי הרשתות בעקרון אני יכול להכניס אפילו 4 כרטיסי רשת ואם יש מספיק רשתות של שכנים לדוגמא אפשר יהיה בתאוריה להוריד במהירויות גבוהות שאני מחובר בכמה רשתות במקביל אני לא מצליח לעשות את זה אני תמיד רואה שרק רשת אחת מנוצלת והשנייה לא עובר מידע בכלל
-
- 1 תגובה
- 844 צפיות
-
-
שלום לכולם, איזה כרטיס רשת אלחוטי USB למחשב שולחני עדיף מבחינת קליטה: TP-Link TL-WN722N תקן N - מגיע עם אנטנה חיצונית, 150Mbps TP-Link TL-WN821N תקן N - תומך ב 300Mbps
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי אקסס פוניט חדש הגדרתי אותו לפי המדריך המצורף למוצר כולל הסיסמא וסוג האבטחה של הראוטר שברשותי (6740U דילינק) וכשאני מנסה להתחבר אליו אלחוטית הוא מוצא את האקסס אבל לא נותן אינטרנט לפי המדריך בגלל שיש לי ראוטר של בזק 10.0.0.138 אז אני צריך לשנות את השדה הרביעי ל 139 אבל עדיין זה לא עובד זה המדריך שהשתמשתי בו http://www.pikok.co.il/cam/ew-7416/ew-7416-windows7_vista.pdf מה עוד אפשר לעשות? :s05:
-
- 25 תגובות
- 6.6k צפיות
-
-
שלום חברים שמי ליהי ואני חדשה פה אנו בשלבים של בנית שלד בין 3 קומות הקומה התחתונה היא מרתף מבטון שם החדר שלי וברשותי נייד ומעונינת באלחוטי כל הבית ולכל חדר יש טלפון ומחשב CAT5E השאלה הראשונה האם להעביר בשרשורי 2 כבלים אחד למחשב והשני לטלפון?? יש לי את החבילה של הוט 30M בקומת קרקע אלחוטי וקווי רוצה לחבר סטרימר אם אני ישים רוטר אלחוטי בקומה זו אני יוכל לגלוש באלחוטי בקומה א??? רוצה בבקשה סכמה או איזה ציור של חיבורים קומת מרתף 2 מחשבים אחד קווי שני אלחוטי קומת קרקע סטרימר טלויזיה חכמה מחשב אלחוטי קומה א 2 מחשבים אחד קווי שני אלחוטי תודה לכלום mailto:even38@gmail.com
-
- 4 תגובות
- 790 צפיות
-
-
שדרגתי את המהירות אינטרנט שלי ל100MB הכרטיס רשת המובנה של המחשב שלי לא תמך במהירות זו לכן קניתי כרטיס חדש שתומך במהירויות הנ"ל התקנתי אותו כמו שצריך והאינטרנט עובד אך לא במהירות הרצויה על הכרטיס רשת יש שתי נורות: - ירוקה (1000MB) - אדומה (10-100MB) המנורה האדומה דולקת כל הזמן וגם כשאני בודק את מהירות האינטרנט היא לא מצליח להגיע ל100MB אני לא ממש מבין בכרטיסי רשת, אבל בטוח שהכרטיס שקניתי תומך במהירות הרצויה על הקופסה כתוב: Dynamode PCIXGI PCI Express Gigabit Network Card
-
- 2 תגובות
- 659 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה עברתי לטריפל של הוט וקיבלתי את ההוטבוקס שלהם היוטורנט כותב לי שהפורט שלי חסום, 21176 הגדרתי בעזרת נציג מהוט פתיחה של פורט זה בהוטבוקס, ביטלתי בנוסף את הפיירוול של הווינדוס אבל עדיין לצערי הפורט סגור בדקתי את הפורט גם בבדיקה של היוטורנט וגם באתר http://www.yougetsignal.com/tools/open-ports/ מה עושים? תודה
-
- 3 תגובות
- 734 צפיות
-
-
קישוריות מוגבלת ברשת אלחוטית המחשבים מקבלים כתובות וDNS ,יש גישה לכונני רשת ולשרת אבל אין גישה לאינטרנט משהו מכיר סיבה לכך אני אציין כי מחשבים נייחים בעלי אותה כתובת הכל תקין
-
- 2 תגובות
- 924 צפיות
-
-
יש לי חיבור ADSL של 20mbps ובגלל זה יש לי את ה6740u . אני לא מוריד כלכך הרבה דברים ובגלל זה אני משתמש ב6740u כנתב-מודם. עדיין יש לנו בעית קליטה בחדר שינה וזה קצת מפריע. בגלל שהdir615 שלי ישב והעלה אבק החלטתי להתקין עליו ddwrt . ההתקנה הלכה די חלק - עשיתי את כל מה שהיה כתוב בהוראות והתקנתי את הגרסה שהיתה מצוינת באתר של הנתב שלי (C2 ) . אחר כך כשניסיתי להפוך אותו לrepeter לא מצאתי את האופציה הזאת. ראיתי שאפשר להפוך אותו לclent bridge או להשתמש בWDS. בכל מקרה הגדרתי אותו להיות ב IP אחרון 5 בזמן שה 6740 עם ip 1 יש לי כמה מחשבים עם static ip וכל מה שמעל 100 בDHCP. בכל מקרה נתתי לנתב של בזק לעשות את ה DHCP והגדרתי את הwan port כport n נוסף. ניסיתי להגדיר גם כclient bridge וגם כ…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מכיוון שאני מעוניין כמובן שהמחשב שלי ישאר סגור ולא יהיה תלוי בכדי לאפשר זאת (כמו NETLIMITER) אז אני שואל כאן כי לא יודע איך עושים זאת : אני והשותפה החלטנו להשתתף באינטרנט 12 מגה שלי ...יש לי ראוטר WIFI (לא זוכר כרגע דגם כי אינני בבית) אבל איך ניתן להגביל את השותפה ל 6 מגה שזוהי בעצם חצי מהמהירות , ככה שלא משנה מה תעשה לא תוכל לעולם לעבור את השש מגה ....? תודה .
-
- 2 תגובות
- 688 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין להוסיף כונן רשת אני מתלבט בין 2 כוננים : 1.חברת IOCELL (קנייה ב-EBAY) רצ"ב קישור: http://www.iocellnetworks.com/neo/index.php/2011-07-07-08-11-37/netdisk-solo 2. כונן של חברת Western Digital My Book Live רצ"ב קישור: http://www.wdc.com/en/products/products.aspx?id=280 מה עדיף? האם מישהו מכיר את חברת IOCELL? לתשובתכם אודה
-
- 0 תגובות
- 787 צפיות
-
-
[table][tr][td][table][tr][td] [table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]שלום ברשותי ראוטר 2760u/e1 אליו מחובר הארד דיסק חיצוני עם תוכן. מסך פנסוניק x30 בחיבור קוי רואה את שרת המדיה של הראוטר. רואה גם את הדיסק הקשיח אבל לאחר כניסה לקטגוריות של וידאו/ מוזיקה/ תמונות - הוא לא רואה אף תוכן. בנסיון להתחבר דרך Windows media player- שוב אותו הדבר, רואים את המסלול אבל אין תוכן. (דרך שרתי מדיה) בגישה להארד דיסק המחובר לנתב בצורה רגילה : דרך חיבורי הרשת, כונן רשת וכו׳ ניתן לראות הכל! גם בכניסה דרך אקסטרימר …
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן, כמה שנים טובות יש לי את הLinksys WRT54GL (עם קשוחה של DD-WRT) והוא משרת אותי מעולה אבל הגיע הזמן לשדרג בגלל ביצועים אלחוטים בינונים והגיע הזמן לשדרג לתקן N. בחיבור חוטים מחוברים אצלי 2 מחשבים (אחד HTPC בסלון) ובחיבור אלחוטי מחשב נייד ועוד 3 מכשירים נוספים. (כולם תומכים בתקן N) התשתית היא הוט עם הוטנט בלי חייגן במהירות 12 מגה עם מודם של טומסון ואין לי בעיות/ניתוקים או משהו דומה. הבנתי שאופציות הכי טובות שלי(?) הם : TP-Link TL-WR1043ND (יש לו יתרון מבחינתי כי הבנתי שהוא היחיד עם תמיכה של DD-WRT) D-Link DIR655 Edimax BR6574N בנוגע לתקציב הוא גמיש עד ה500 שקל+-. איזה מהם הכי מומלץ ? והאם יש אפשריות אחרות בכלל ? מה בנוגע לנתבים החדשים של Linksys ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
היי. יש לי HOTBOX, שיניתי מחיבור ישיר לחייגן. בBasic -> Setup הגדרתי L2TP עם הגדרות משתמש בBasic -> DHCP שיניתי DHCP לNO הייתי שואל את הנציג, וזה תכלס מה שעשיתי, אבל הוא התחיל להסביר לי שכל ההגדרות נמצאות באותו החלון שבו מגדירים את חייגן הL2TP וזה לא ככה. האם יש עוד הגדרות שאותן אני אמור לשנות? יש לי בעיה שלפעמים האתרים לא נטענים, ואולי יש בעיה בהגדרות או בעיה כללית עם המודם הזה.
-
- 6 תגובות
- 12.9k צפיות
-
-
שלום לכולם היום אני מחובר על 2.5 מגה בהוט ובבזק יום רביעי באים להתקין לי את ההוט בוקס ותהיה לי מהירות של 30 מגה. השאלה שלי היא האם אני גולש עכשיו על הכבל החדש של בזק? ואם יש דרך לבדיקה אולי דרך ip? כדי לדעת אם כדאי לי לשדרג את המהירות בבזק בינלאומי...
-
- 2 תגובות
- 832 צפיות
-
-
יש כרגע דיל שמאפשר לקנות אותו ב-28 שקלים במקום 56 שקלים (בדקתי, אכן זה המחיר בזאפ) ולאסוף אותו באחד מסניפי אייבורי. אז נכון שזה באמת גרושים, אבל אם זה לא יביא לי תועלת אז גם את זה אני אשמח לחסוך מעצמי - אתם חושבים שזה ייתן לי קליטה טובה יותר של השידור מהראוטר (גם של TPLINK) שנמצא לו בקומה למטה? כרגע בקומה למעלה מקבלים עוצמה נמוכה יחסית של 2 קווים בדר"כ והאינטרנט די איטי והרבה פעמים מתנתק לו. אם יש דרך לבדוק אם זה יהיה עדיף משמעותית - אשמח לתשובה, אזמין ישר שניים.
-
- 3 תגובות
- 766 צפיות
-
-
אני מנסה להבין משהו בסיסי בתקשורת אלחוטית בלפטופ שלי: יש לו כרטיס רשת מסוג atheros ar9002wb-1ng, עוצמת הקליטה שלו משתנה מדי פעם מ - 2 קווים או 3 לקו קליטה 1, הוא לא מתנתק מהחיבור לנתב אך זה נראה לי מוזר שהוא לא מתייצב לאורך זמן על עוצמה מסוימת. הלפטופ של חברת ASUS דגם X54HY והנתב האלחוטי בבית הוא מדגם D-LINK DIR-655 שבתקופה האחרונה עושה רושם שהצלחתי להתגבר על תקלת הניתוקים מהאינטרנט שהייתה לי איתו מול תשתית הוט. אז עכשיו הראוטר מוגדר על ערוץ מס' 12 ברוחב פס של 20MHz, מצב תקשורת MIXED G & N והלפטופ רוב הזמן ממוקם בממ"ד במרחק מטרים בודדים מהנתב (הנתב ממוקם בחדר אחר שהוא לא קירות בטון). כשאני נמצא עם הלפטופ בסלון, כמובן שעוצמת הקליטה היא על 4 קווים מרבית הזמן ולא הבחנתי …
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי לוחאם של fatality p67 של אסרוק. איך אני מגדיר ששתי החיבורים יעבדו ולא רק 1? יש לי אינטרנט 100 מגה. ואני מקבל סוף סוף 105 אבל זה מוריד לי על 4MB. ושמתי את זה על 1G דופלקס מלא. תודה לעוזרים מראש גל.
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לעזאזל איתם... פתאום לא יכולתי להתחבר ל- ynet, פייסבוק וכו', ולא הבנתי למה. החיבור נראה תקין. בדיקת traceroute מראה : שימו לב ל- 2 ו- 3. אלו תמיד היו עם hotufi.net, עכשיו אין אותם. מעניין מתי שאר החבר'ה יתעוררו ויחשבו להחליף שרתי DNS (החלפתי ל- 8.8.8.8 ). בטח עד מחר הם יקבלו מבול של תלונות. דרך אגב, בדקתי את הניתוב ל- ynet, ועל הדרך גיליתי שאני מנותב לנטויז'ן כשאני מתחבר ל- ynet, ככל הנראה בגלל שאין ל- ynet שרתים פנימיים בהוטנט. נראה לי שהסאגה הזו מתחילה להמאס עלי ואני אחזור לבזב"ל, עם גיימר או בלי.
-
- 7 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
אני מקבל באזור ה65 70 יש דרך לשפר את זה? עוד שאלה על הדרך הפלאש גט תומך במהיריות כאלו נדמה לי שהוא קורס כהתחלתי להוריד במהיריות האלו?
-
- 21 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, בשעה טובה עברתי לבזק אחרי שנים עם תשתית של הוט. אני מחובר כרגע על מהירות 30 מגה. יש לי ראוטר של בזק מסוג די לינק 6740U שמחובר כ BRIDGE לרואטר הפרטי שלי גם כן די לינק DIR-655 . ההבעיה שבחיבור עם הראוטר של בזק ישירות למחשב אני מקבל את ה 30 מגה ובחיבור דרך הראוטר שלי אני לא עובר את ה 15 מגה למרות שהוא תומך עד 1G . מישהו מכיר את הבעיה ויוכל לעזור בבקשה תודה מראש טל.
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום אני מעונין לקנות דואר אלקטרוני ולשלם אני לא רוצה גמיל והוטמיל ולא וואלה וכל זה כל אחד יש לו תחסרונות שלו ואני מעונין לקנות דואר שהיה שלי משתמש כמה זה יעלה לי ובאיזה אתר אפשר לקנות?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אין לי טלפון בבית (לכל אחד יש סלולארי) מאז שעברנו לדירה חדשה מלפני חמש שנים. אין גם תשתית מוכנה מראש של בזק. אני רוצה לעזוב את הוט. כדי לעבור לתשתית של בזק, האם העניין מצריך בניה של תשתית שלהם בבית, או שיש בשביל זה פיתרון מהיר ונוח יותר?
-
- 10 תגובות
- 2.4k צפיות
-