רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,497 דיונים בפורום זה
-
אהלן. יש לנו במשרד רשת עם ראוטר של בזק (רשת ביתית למעשה), ברשת 11 מחשבים. מאז שהגיע המחשב ה11 יש בעיות שיתוף, מחשב אחד תמיד לא רואה את האחרים וזה המחשב האחרון שהדלקנו באותו היום, מדי פעם בורחות הגדרות שיתוף, יש כמה מחשבים עם ווינדוס 7 וכמה עם XP איש מחשבים שביקר פה אמר שצריך כבר להתקין סרבר ולשנות את כל מבנה המחשוב במשרד, אבל זו השקעה גדולה מדי עבורנו. מפה ומשם ליקטתי שברי מידע כי אפשר להתקין שרת קבצים או NAS (שאינני יודע מה הוא) ע"מ שכל העובדים יעבדו בעצם על מחשב אחד מרכזי, אבל ייתכן ותהיינה בעיות כי גם ברשת כזו ניתן לשתף רק 10 מחשבים. אשמח אם תוכלו לייעץ לי, אם אפשר בשפה פשוטה (...), מה לעשות. תודה רבה.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות ראוטר מתקן N. ראיתי שעקרונית מומלצים בפורום אחד משני ראוטרים: 1) אדימקס 6524N 2) די-לינק DIR-615 נתקלתי בראוטר בשם Netgear WNR2000. יש עליו ביקורת טובה ב-cnet, אבל לא ראיתי ביקורות גולשים בישראל. מישהו יודע עליו משהו? יש לכם ניסיון איתו? תודה! הפסען.
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
אני עובר דירה למקום שיש בו תשתית של עד 200 מגה. כנראה אתחבר בתור התחלה ל 019 מעוניין לקבל המלצה לראוטר טוב שיתן קליטת WIFI טובה (מעוניין לקנות ראוטר משלי במקום לשלם עוד 25 לחודש על ראוטר שלהם) בית 5 חדרי שינה (אחד מהם ממ"ד) תודה!
-
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
- 2 followers
-
-
ידידה שלי מתקשרת אליי ב2 בלילה ואומרת לי בהיסטריה בוא מהר פרצו לי למחשב, אני מרגיע אותה ושואל אותה איך את יודעת שפרצו לך? אז היא עונה לי שהיא רצתה לכבות את המחשב והוא אמר לה ש"ישנם משתמשים נוספים המחוברים למחשב זה..." האמת שלא הייתה לה אבטחה בכלל ברשת, אז עשיתי לה בשני מחשבים זה עבד אבל ב3 האחרים זה לא נתן לי להתחבר עם הסיסמה לא חשוב מה עשיתי.. מחקתי את הרשת והתחברתי מחדש לרשת ועדיין הוא לא ביקש את סיסמת ההתחברות, הגדרתי ידנית והם סירבו להתחבר הפעלתי מחדש את המחשבים כולל את הראוטר ולא עזר, חשוב להדגיש שבכל המחשבים יש XP יש מצב שבאמת פרצו לה? ולמה לאזאזל לא הצלחתי להגדיר את האבטחה בשאר המחשבים? תןדה מראש.
-
- 23 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
שלום התקנתי ווינדוס 7 , התקנתי את הדרייברים של הכרטיס רשת (802.11g) של Edimax והראוטר שלי זה BR 6204Wg והתוכנה שבאה עם הכרטיס רשת (Ralink Wireless Utility) לא נדלקת (למי שמכיר את התוכנה אז האייקון הוא פשוט שחור וכלום לא קורה כשלוחצים עליו. אולי הדרייבר לא מתאים, למישהו יש מושג איפו אני מוצא דרייבר שמתאים לווינדוס 7 של התוכנה? או שאולי לא מדובר בדרייבר ויש בעיה אחרת?
-
- 1 תגובה
- 813 צפיות
-
-
התלוננתי כבר לגביהם בפורום על הגבלת מהירות הטורנטים, אבל התחלתי להסתדר עם העובדה הזאת בכך שאני משאיר את הקבצים שירדו בלילה. אבל כבר יומיים ששום דבר לא יורד! לא דרך תוכנת יוטורנט או ביטורנאדו! קיבלתי ממישהו כאן בפורום שם משתמש וסיסמה של בזק, ואת התוצאות אתם יכולים לראות לבד. שני הקבצים הם מאותו השרת, כשהבדל הזמן בין נסיון אחד לשני הוא כמה דקות בלבד! כנראה שהגבלת הביטורנט מבחינת מהירות לא הספיקה להם, ועכשיו הם חוסמים לגמרי. תיכף נראה מה יגידו לי בתמיכה שלהם... (שמות קבצים צונזרו בגלל חוקי פורום). [attachment deleted by admin]
-
- 116 תגובות
- 16.5k צפיות
-
-
שבת שלום למנהלי הפורום ♥ ??? מקווה שהגעתי הפעם לפורום ה"מתאים"! אני משתמשת ותיקה באימיול (בגירסא המעודכנת ביותר ל - 3.2011 - VO.49B LH), אך בשבועיים האחרונים איני מצליחה להתחבר לשרת "קדמילה" למרות שלא שונו ההגדרות במחשב שלי/באימיול. אודה מאד על עזרתכם, אורנה ♥
-
- 2 תגובות
- 765 צפיות
-
-
-
שלום לכם, יש לי בעיה ישנו בבית מחשב הנמצא בצד השני של הבית מאחורי 4 קירות בלוקים שלא קולט את הראוטר בוואי פיי כמו שצריך ומסיבות לוגיסטיות אי אפשר להעביר את הראוטר למקום קרוב יותר. ניסיתי להתקין בבית HOMEPLUG של http://www.dlink.com/us/en/home-solutions/connect_us/powerline/dhp-w307av-powerline-av-wireless-n-starter-kit וזה לא עזר במיוחד הנפילת מהירות היא של כמעט 100% מ80-90 מגה ביט ל1-2 מגה ביט. אז השאלה שלי היא איזה פתרון אפשר לעשות חוץ מלקדוח כבל RJ45 דרך כל הקירות? פרטי הבית: רשת החשמל היא תלת פאזי הנתב הוא DUAL BAND N600 אום פלאגים של D-LINK תודה מראש לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום מאתמול אין אינטרנט הכלי אבחון של המחשב רשם dns server might be unavailable איך אפשר לסדר את הבעיה שיהיה אינטרנט ?
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
- 2 followers
-
-
אהלן, הורדתי את הדריבר הכי עדכני מהאתר שלהם ואחרי התקנה מופיעה לי הדבר הבא (כמובן הכרטיס לא עובד) : מדובר בויסטה אולטימייט. [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בשעה טובה הכריזה אתמול YES על שירות ה-VOD שלה ומי מסייע לה בכך? המתחרה הגדולה ביותר שלה - HOT. רוצים להבין מדוע ולמה HOT בצרות? http://www.netcheif.com/blog/?p=525
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
טוב - להערכתי, ספק האינטרנט שלי הגביל את רוחב הפס לקאזה (האוניברסיטה העברית) עד היום הורדתי במהירויות של 60 - 70 והכל היה מצוין - בערך מיום ראשון כל ההורדות ביחד לא עוברות 2-3 kbps ??? האם זה אפשרי לבצע הגבלה כזאת? האם יש דרך לעקוף? אלטרנטיבות? (אין לי אפשרות להתחבר לאחד הספקים הרגילים)
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הפוסט לגבי הביצועים המפתיעים של הנתב הסיני פורסמו בבלוג. לקריאה -- http://www.netcheif.com/blog/?p=572
-
- 3 תגובות
- 885 צפיות
-
-
שלום כאשר אני מוריד מהאינטרנט בהורדה ישירה (רק ככה אנני מוריד לא דרך טורנטים) הראוטר מתנתק מהמודם ומתחבר חזרה לאחר כמה שניות יש לי ראוטר Tp link 641G ואני מוריד עם IDM עדכנתי אותו וזה לא עזר לא שיניתי בהגדרות כלום אני בשתית הוט עם ספק 012 סמייל עם מהירות של 12 מגה הראוטר מחובר למודם בחיבור PPTP הבעיה בוודאות בראוטר כי ניסיתי להוריד כשהמחשב מחובר ישירות למודם וזה לא מתנתק אני חושב לקנות ראוטר חדש אם אני לא אמצא פתרון השאלה אם הבעיה בראוטר ספציפית זו בעיה שהחלה לאחרונה
-
- 0 תגובות
- 871 צפיות
-
-
מצלמת IP דרך ETHERNET מחוברת לאינטרנט דרך ראוטר. המצלמה מוגדרת כ DMZ בראוטר. אם מחשב מחובר לראוטר ומנסה לגשת אליה בכתובת פנימית רואים תמונה (דרך ממשק WEB), אבל אם ניגשים לנתב מבחוץ מגיעים לממשק WEB גם כן, אבל תמונה אין.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
כניסתה של HOT לתחום אספקת האינטרנט מזעזעת את שוק התקשורת הישראלי. על השאלה מדוע HOT עושה את זה ולמה כל שאר החברות נזעקות נגדה, תוכלו למצוא מענה בפוסט הבא. http://www.netcheif.com/blog/?p=2054
-
- 0 תגובות
- 799 צפיות
-
-
-
שלום, החלטתי להתנתק מבזק ולעבור להוט בתשתית 100M. לצערי אני נתקע עם הנתב VVG2000 של חברת בזק. לאחר בדיקה הבנתי שאין אפשרות להגדיר בנתב חייגן L2TP לשימוש הוט, האפשרות היחידה שיש לי היא להגיד את החייגן במודם של הוט ולהפוך את הנתב הנוכחי לשימוש כראוטר בלבד. בבזק לא היו מוכנים לעזור לי כיצד להפוך את הנתב לשימוש כראוטר בלבד... אשמח אם תוכלו לעזור לי כיצד להגדיר את הנתב שישמש לי כראוטר בלבד. תודה לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
I want to connect my sister's computer to the internet, in order to save money i will probably do it through ethernet card.. she has VERY old computer, Pen 2 400MHZ... and i have 2.4C i wanted to ask if the connection between two computers can effect my comp in any way ? I mean if she have a virus, any kind of problem... can it effect on my comp ? Thax Alot !
-
- 3 תגובות
- 868 צפיות
-
-
קראתי פה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=457415.0 שמהירות של 12Mb לא מצריכה שידרוג של הציוד לDocsis 3.0, ז"א גם באיזורים שאין UFI אפשר לקבל מהירות של 12Mb, התקשרתי להוט, במטרה לשדרג ל12Mb והנציגה התעקשה ש12Mb ניתן רק באיזורים עם UFI. אז איך אני יכול להתחבר ל12Mb באיזור ללא UFI?
-
- 21 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
הפינגים מאד נמוכים לגרמניה C:\Users\Siemens>tracert 78.159.97.14 Tracing route to hosted-by.leaseweb.com [78.159.97.14] over a maximum of 30 hops: 1 1 ms 1 ms <1 ms 192.168.11.1 2 7 ms 7 ms 7 ms 10.218.32.1 3 11 ms 16 ms 11 ms 213.57.0.230 4 11 ms 9 ms 10 ms 213.57.0.229 5 33 ms 32 ms 33 ms ge3-0.catania4.cat.seabone.net [93.186.129.130] 6 63 ms 69 ms 60 ms xe-0-2-0.franco31.fra.seabone.net [195.22.211.10 3] 7 79 ms 84 ms 79 ms fiberring-on-net.franco31.fra.seabone.net [89.22 1.34.117] 8 72 ms 71 ms 73 ms hosted-by.leaseweb.com [89.149.218.214] 9 75 ms 74 ms 74 ms 89-149-218-178.gatewayrouter.net [89.149.218.178 ] 10 6…
-
- 19 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום אני מנסה להגדיר מודם AZTECH 600 E שקיבלתי מבזק כדי שישמש גם כנתב. המודם מחובר למתג Edimax 8 Port Fast Ethernet Switch With Auto-MDI/MDI-X - ES-3108P ולמתג מחוברים שני כרטיסי רשת של המחשבים שאני רוצה לחבר לאינטרנט. ניסיתי לפעול לפי ההוראות במדריך הזה http://uploaded.fresh.co.il/2005/07/14/16911849.rar לא ראיתי אצלי CONNECTION 0 כמו שכתוב במדריך, אבל הגדרתי NEW CONNECTION. אחרי שהגדרתי חיבור כמו שכתוב, הוא לא מצליח להתחבר. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 659 צפיות
-
-
אופפפפפפפפפ, אני משתגע אני מנסה כבר ממש המון זמן לחבר את הנתב, הנתב שלי לא תומך בDynamic IP +PPTP או l2tp הוא תומך בpptp אז התקשרתי לספק שלי והם עשו לי אייפי קבוע, זה מתחיל ב172.29 הגיוני לא ובs,mask אני רושם 255.255.254.0 בserver pptp 212.143.205.250 (לא רשמתי כמו בתמונה מה שתמונה זה סתם רשמתי כמו שאמרתי לכם ) העפתי את כל הפיירולים נורטון וכל דבר כזה, לא הולך חשבתי לעצמי אולי בגלל הכבל שאני מחבר את הנתב והמודם, אני מחבר אותו בקבל ישיר, שמתי אחד לאחד את הגידים וראיתי שהם באותו מקום מימין לשמאל :nixweiss: :nixweiss: :nixweiss: :nixweiss: [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-