רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,518 דיונים בפורום זה
-
שלום רב במקום שאני נמצא אני קולט עם המחשב רשת ,קליטה חלשה אם אני יוצא מהחדר כ2-3 מטר עם הנייד אני קולט את הרשת(זו רשת עם סיסמא אבל יש לי את הסיסמא אליה) אין לי גישה לראוטר שלהם... אני רוצה לקלוט את הרשת מהחדר שלי.... יש לי מחשב נייד ASUS X501A השאלה היא ככה: במידה ואקנה http://www.ebay.com/itm/221386202416 האם אקלוט?האם זה יותר חזק מהכ. רשת שלי? אם לא, האם אצטרך לקנות מאריך USB כזה http://www.ebay.com/itm/390895075049 ואז אחבר את המאריך למחשב , וצד שני (שאשים מחוץ לחדר ) אחבר את האנטנה... זה יעבוד?? המוצרים טובים? תודה על העזרה
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי בעיה כבר כמעט חצי שנה ובשבוע האחרון זה הלך והתגבר וזה משגע אותי, מה שקורה זה שפתאום מפסיק לי האינטרנט, למרות שאני מחובר ובכדיי לפתור את זה אני חייב לבצע restart למחשב, למרות שאני עדיין מחובר אין לי גלישה, יש לי מערכת ויסטא ואיני מצליח לעלות על הבעיה
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, יש לי ראוטר ישן של בזק - siemens sl2-141 ועד לא מזמן הוא תפקד מעולה בתור מגדיל טווח. היה מחובר קווית לswitch שמחובר לראוטר הראשי שלי כרגע (גם מבזק) ובעצם כיסה אזור שבו הראוטר הראשי שלי לא. משהו כנראה נדפק בהגדרות, איפסתי את הגדרות הראוטר וניסיתי להגדיר את אותה קונפיגורציה מההתחלה אבל ללא הצלחה. ניסיתי להגדיר לסימנס כתובת גם בתוך וגם מחוץ לטווח הDHCP של שהראוטר הראשי שלי מחלק. וגם כיביתי והDHCP של הסימנס/הגדרתי RELAY ל10.0.0.138 - שזה הראוטר הראשי שלי כרגע. אף אחת מ4 הקומבינציות שתיארתי למעלה עבדו לי, ניסיתי להתחבר אלחוטית לסימנס אבל אני לא מקבל כתובת IP. בDHCP של 10.0.0.138, אני לא רואה את הסימנס גם כן. שללתי בעיה בכבלים,שקעים כו'. מה אני מפספס? …
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, יש לי שני מחשבים שהגדרתי עליהם Wake-On-Lan, אצלי ואצל ההורים. בשני המקומות יש פיירוול Kaspersky, ראוטר TL-WR841N, ספק HotNet ותשתית Hot עם מודם HotBox שמוגדר על Bridge Mode. הגדרתי בראוטר IP קבוע עם DHCP ו ARP ופתחתי פורט. הגדרתי בכרטיס רשת שיהיה ניתן להעיר את המחשב באמצעות Magic Packet. ה WOL עבד לי במשך שנים ללא בעיות, עד שפתאום לאחרונה שמתי לב שבבית של ההורים הוא הפסיק לעבוד. הבעיה לא קשורה לראוטר מאחר והחלפתי בין הראוטרים ועדיין ה WOL עבד רק אצלי. הבעיה כנראה לא בפיירוול או בכלל במחשב מאחר ולקחתי לפטופ וניסיתי להעיר אותו בשני הבתים, ורק אצלי הוא התעורר. הבעיה כנראה קשורה למודם / ספק / תשתית, דבר שנראה לי מוזר מאחר…
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן, אז ככה, יש לי בחדר ראוטר אבל האות שמגיע לסלון ממש חלש ואין שם כמעט קליטה ברמה שיש פס אחד של קליטה בWIFI ולפעמים גם מתנתק. רציתי לשאול אם אני אקנה מגדיל טווח שיהיה מחובר בסלון, האם זה ישפר לי את הקליטה? כי הבנתי שגם אם קונים מגדיל טווח, צריך שעדיין תהיה קליטה ברמה סבירה מהראוטר כדי שהוא יעבוד טוב, וכרגע בסלון כמו שאמרתי הקליטה היא לפעמים פס אחד, לפעמים גם מתנתקת. אם כן, אשמח להמלצה למגדיל טווח טוב, כבר בדקתי לגבי הראוטר והוא תומר רק בתדר של 2.4GHZ תודה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות נתב לצורך חיבור מספר מחשבים (חלק קווי וחלק אלחוטי). אני מחובר לנטוויז'ן דרך הכבלים על קו של 3MB. המודם שלי הוא thomson tcm425 מאחר ואני מחובר לנטוויז'ן אני זקוק לנתב שיכול להשתמש גם בחייגן. כרטיס הרשת שיש לי במחשב הנייד הוא IEEE802.11 (יש לי מחשב נייד חדש יותר שגם בו יש כרטיס אלוחטי - אבל הוא לא אצלי עכשיו ולכן אני לא יכול לספק מידע לגבי הכרטיס שלו). מאוד חשוב לי הנושא של אבטחה - אני רוצה אופציה לא לפרסם את הרשת ולהגן על הרשת וכו'. אשמח לקבל המלצות לנתבים טובים - אם אפשר לקבל הסבר למה נתב מסויים נחשב טוב ולא רק את השם שלו. תודה! רם
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
WR1043ND או WR941ND הבדל במחיר כ100 שקל. הראוטר ישמש להורדות כבדות(לכן חשובה מאוד תמיכה בריבוי חיבורים, שלא יתנתק הרבה). כמו כן חובה שיכול להיות כחייגן להוט. תודה
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הכל השתבש לי האינטרנט של הוט התחיל שוב לזחול והוטבוקס מראה תופעה מוזרה במסך החיבורים נראה לי שחל שיבוש, כאילו רק שני ערוצים עובדים התמיכה הטכנית טוענת ממבחינתה הכל בסדר אבל בגלל התוצאות העלובות של המהירות הזמינו לי טכנאי.
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, קניתי כרטיס רשת חוטי\קווי שאמור לתת קצב תעבורה של 2.5G (או לפחות להראות ככה). בדיעבד, גם אחרי שהתקנתי דרייבר עדכני מהאתר של ASUS, הכרטיס רשת עדיין מראה מהירות של 1.0G, במקום 2.5G. לינק למוצר עצמו - https://www.asus.com/Networking-IoT-Servers/Wired-Networking/All-series/PCE-C2500/ אשמח לעזרה. תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
- 3 followers
-
-
כדאי או לא כדאי ?
-
- 26 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לעבור לשירותי הטלויזיה של יס והיום ביקר אצלי המתקין ואמר שאין לו גישה לאינטרנט כי הראוטר של בזק לא קרוב לממיר או לכל נקודת כבל קואקס' בבית. אני מעוניין להוסיף עוד נקודת בזק בסלון, העניין הוא שאין כ"כ גישה משם לארון תקשורת. קיימת אפשרות להעביר כבל מנקודת בזק שקיימת ולמקם נקודה חיצונית במקום שאני רוצה? כרגע מחובר לאותה נקודה המודם וגם טלפון קוי (דרך פילטר של בזק).. אז השאלה שלי אם ניתן לפצל את הנקודה הזו לשתי נקודות שאחת תשאר במקום הנוכחי והשניה תהיה בסלון דרך כבל חדש שאעביר.. תודה לעוזרים :)
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן, יש לנו היום תשתית + ספק הוט במהירות 100 מגה. ברשותנו מודם משולב ראוטר של הוט (HotBox). אנו חווים 2 בעיות: איטיות + ניתוקים. כאשר יש איטיות, רק המחשב שמחובר לראוטר עובד רגיל. שאר רכיבים: מחשב נייד, מחשב נייח, 2 פלאפונים - גולשים באיטיות מחרידה שבקושי מאפשרת לטעון דף אינטרנט. 1. האם יש לכם המלצה לראוטר טוב שאנחנו יכולים לחבר ל HotBox שישמש עתה כמודם בלבד? מדובר בדירה גדולה יחסית, אבל החדרים יחסית קרובים אחד לשני. 2. האם אתם ממליצים לעבור אולי לחייגן בהוט ליתר בטחון? 3. האם זה זה אפשרי לגלוש במהירות 100 מגה דרך Wifi בהנחה ויש כרטיס רשת במחשב של 100 מגה וראוטר של 100 מגה? נציג שירות טען שמהזרות 100 מגה ניתנת רק למחשב שמחובר ישירות למודם, וזה נשמע קצת מופרך ש Wi…
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, נטוויז'ן נמאסו עליי סופית. אני מעוניין לעבור לספק אחר כאשר השימוש העיקרי שלי בימים אלו באינטרנט (מעבר לגלישה רגילה) זה MMO (שרתים בחו"ל כמובן) כך שמה שחשוב לי זו מהירות יציבה ובעיקר פינגים טובים. התשתית היא של הוט. מספר שאלות: הנושא של הגבלת המהירות ורוחב הפס למשתמשים כבדים (שמוסתרת מהמשתמש כמובן) קשורה לספק או לתשתית? כמה השפעה יש לספק בכל הנוגע לפינגים טובים לשרתים מחו"ל? בהתאם לפרמטרים הנ"ל, על איזה ספק הייתם ממליצים? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, ברצוני להקים רשת ביתית אלחוטית בבית אבל אני רוצה למקם את הראוטר בתוך ממ"ד. מישהו יודע להגיד לי האם יתכנו שיבושים בקליטה והאם ניתן לפתור שיבושים כאלו במידה ונוצרים. אלו שיבושים עלולים להגרם? טווח קליטה קצר יותר? קטוע יותר? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי אות חלש בסלון ואני רוצה להגדיל טווח. תקציב של עד סביבות 400-500 מה הפיתרון הכי טוב, ראוטר חדש/מגדיל טווח/אינטרנט על חשמל? התשתית שלנו של הוט (מודם ראוטר הוט בוקס) והספק 012 תודה מראש על העזרה
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם. קוראים לי גל ואני חדש פה. יש לי בעיה ושאלה. simla101שאלה: פתח פה דיון לפני כמה ימים בשבילי בנוגע לפתיחת פרטים בפייר וואל שבראוטר של מודם אלקטל השחור. כשאני מנסה לפתוח פורט הוא רושם לי faild o create static port xxxxx כשהאיקסים מציינים את מספר הפורט. אני באמת צריך לפתוח פורטים מסויימים........ מה זה ואיך אני פותר את זה? בעיה: נגיד שאני צריך לפתוח את הפורטים האלה: מינימום פורט 6881, מקסימום פורט 6889. זה אומר שאני צריך לפתוח את כל הפורטים בין שני המספרים האלה או רק את שניהם? ואם זה את כל הפורטים, האם יש דרך לפתוח את כולם ביחד, או שאני חייב להכנס לtelnet כל פעם ולפתוח כל פעם אחד אחד? תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, התחברנו היום לסיבים האופטיים של חברת פרטנר וברשותי המודם ראטור VR600 של tp-link, אני אמור לקבל מהירות של עד 1000 מגה הורדה, אך המהירות מגיעה עד ל100 מגה בחיבור כבל רשת, בwifi אני מגיע ל80-70 במהירות הורדה... מה יכולה להיות הסיבה והאם אפשר לשנות משהו בהגדרות כדי להגדיל את המהירות? תודה מראש לעונים!
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום יש ברשותי מחשב נייד מדגם y50-70 touch של לנובו עכשיו איך אני יכול לוודא ב100 אחוז שהכרטיס רשת שלו תומך ב1000 מגה כי אמורה להיות לי התקנה של סיבים בשבוע הבא אז אני רוצה לוודא מראש
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, אני מנסה לבנות מערכת ספרייה , כלומר מחשב שמספר מחשבים יוכלו להכנס אליו דרך הרשת הפנימית ולגשת לתכנים הרלוונטים שאני אקצה להם, לצערי לא צלח בידי הדבר. מדובר ברשת אונברסיטית של 5-10 מחשבים בעלי וינדוס 7-8. הדרישה היא לתת לכל משתמש גישה למידע שלו בלבד השמור על מחשב מרכזי. אשמח לעזרה להכנה ותפעול המערכת.
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לפתוח פורטים בראוטר אבל אני לא יודע מה שם המשתמש שלי. הראוטר הוא OVISLINK AIRLIVE WT-2000R בחוברת של הראוטר רשום שהיוזר הוא admin והסיסמא airlive ניסיתי ולא עבד. יכול להיות שהטכנאי שהיה אצלי והגדיר את הראוטר שינה את הסיסמא... איך אני יכול לגלות אותה?
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי סטיק 4g והחיבור מאוד איטי הרבה פחות ממה ש4g אמור להציע השאלה שלי האם מעבר לרואטר עם חיבור סלולרי יגדיל משמעותית את המהירות (בגלל גודל האנטנות או משהו אחר) היה לי פעם ראוטר של פרטנר עם סים 4G והמהירות הייתה מצויינת (אבל זה היה גם במקום אחר) תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן אנשים אני זקוק לעזרה קטנה. יש לי 2 מחשבים ברשת, ואני רוצה לחלק את קצב ההורדה והעלאה לחצי - שווה בשווה בכל מחשב. הורדתי את התוכנה הנ"ל ואני לא יודע איך להשתמש ואני לא רוצה לעשות סתם שטויות.. אז יש מישהו פה שמבין ויכול לעזור לי? יש לי 2 מגה adsl. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי רשת קווית (בזק/נטוויזן) וקניתי סמארטפון ואני רוצה לאפשר לו לגלוש דרך הרשת של המחשב הרגיל. 1) האם זה אפשרי ואיך אני עושה את זה? 2) כמה זה יכול לעלות?
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כבר הרבה זמן שאני צריך את עזרתכם אבל לא הזדמן לי לשאול לעזרתכם כאן. כבר הרבה מאוד זמן (כמה חודשים) שיש בעיות גלישה במחשב הרשת (מחשב המשפחה) שמתחבר לאינטרנט דרך המחשב הראשי (המחשב שלי). הבעיות מופיעות בכך שהאינטרנט במחשב הרשת מתנתק, כלומר פתאום ללא שום סיבה אי אפשר לגלוש בIE ושום אתר לא עולה, למרות שהרשת עובדת, ולמרות שהאינטרנט במחשב הראשי עובד בצורה תקינה במשך כל הזמן. מה שאפשר לציין שהתוכנות המתוקנות בשני המחשבים זהות לחלוטין, גם בגרסאות, ושהבעיה היא רק במחשב המשני, והבעיה קוראת בזמן לא מוגדר, פתאומי, וחייב להפעיל מחדש את המחשב, אפילו תיקון רשת לא עוזר. מה אפשר לעשות? נ.ב - בזמנו הגדרתי שרתי DNS לרשת, אולי הם לא טובים? אני בבזק בין לאומי נט מספר אחת באינטרנט המהיר.
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מחפש ראוטר שיכסה כמה שיותר מהדירה, ושייתן ביצועים טובים כ- AP. רצוי שייתמוך ב- 1G קווי, ומהירות כמה שיותר טובה באלחוטי. חייב ליהיות יציב, בין עם קושחה מקורית או עם OpenWRT / DD-WRT (בהתקנה פשוטה). תכונות אחרות לא מאוד רלוונטיות כרגע. מחפש התמורה הטובה ביותר למחיר בשוק כרגע.
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-