עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. ברשותי 3 מחשבים מסוג פנטיום 4 בדגמים שונים 2 מתוכם בעלי מערכת הפעלה XP HOME ואחד XP PRO - כולם בעברית עם כל העדכונים ו SP3 בחדר אחד מחשבי הXPHOME אינם מצליחים לייבא כתובת רשת אבל ה PRO עושה את זה בגדול בחדרים האחרים המחשבים פועלים כראוי ומייבאים כתובת ללא בעיה הרשת היא רשת חוטית תודה מראש

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  2. ברשותי 3 מחשבים מסוג פנטיום 4 בדגמים שונים 2 מתוכם בעלי מערכת הפעלה XP HOME ואחד XP PRO - כולם בעברית עם כל העדכונים ו SP3 בחדר אחד מחשבי הXPHOME אינם מצליחים לייבא כתובת רשת אבל ה PRO עושה את זה בגדול בחדרים האחרים המחשבים פועלים כראוי ומייבאים כתובת ללא בעיה הרשת היא רשת חוטית תודה מראש

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  3. היי, לאחרונה שידרגתי אצל הוט תשתית ל 30 מגה. בספק בבזק בינלאומי אני משלם עבור 2.5 מגה. בספיד טסט אני רואה 30 מגה רוב שעות היום,כמו כן ההורדות גם 30 מגה במיוחד בשרתים ישראלים, לעומת זאת שרתים בחול מוריט איטי לפעמים. עכשיו השאלה היא אם כדאי לי להתקשר לבזק ולשדרג גם ל30 האם ארגיש בשינוי?או להשאר כמו עכשיו על 2.5 ? כי לפי מה שראיתי פה בכמה פוסטים המהירות לא קשורה לספק אלא רק לתשית. החיבור בלי חייגן. תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  4. היי חברים, דבר ראשון, כל הכבוד על הפורום הנהדר הזה. דבר שני, יש לי בעיה שאני לא מצליח להסביר שדרגתי את גירסת הווינדוס שלי מ XP לווינדוס 7 ומאז אין לי אפשרות להתחבר לאינטרנט מהמחשב הנייח, אבל מלפטופים ואייפונים ניתן כי החיבור האלחוטי עובד. משתמע מכך - שיש אינטרנט במחשב הנייח שלי אני לא מצליח להתחבר, הכרטיס רשת מזוהה ע"י המחשב ולא מסתמנת בעיה איתו...אבל! כשניסיתי להתחבר דרך אינטרנט אקספלורר והוא סרק לי בעית חיבורים הוא כתב שכנראה החיבור לכרטיס רשת לא עובד או שהוא כנראה שבור. זה לא הגיוני כי כשעבדתי עם XP הכל עבד מצוין.. אז יתכן שצריך להגדיר משהו חדש עכשיו בווינדוס 7 על מנת שאוכל לגלוש? תודה על העזרה (: שגיא...

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. היי חברים, דבר ראשון, כל הכבוד על הפורום הנהדר הזה. דבר שני, יש לי בעיה שאני לא מצליח להסביר שדרגתי את גירסת הווינדוס שלי מ XP לווינדוס 7 ומאז אין לי אפשרות להתחבר לאינטרנט מהמחשב הנייח, אבל מלפטופים ואייפונים ניתן כי החיבור האלחוטי עובד. משתמע מכך - שיש אינטרנט במחשב הנייח שלי אני לא מצליח להתחבר, הכרטיס רשת מזוהה ע"י המחשב ולא מסתמנת בעיה איתו...אבל! כשניסיתי להתחבר דרך אינטרנט אקספלורר והוא סרק לי בעית חיבורים הוא כתב שכנראה החיבור לכרטיס רשת לא עובד או שהוא כנראה שבור. זה לא הגיוני כי כשעבדתי עם XP הכל עבד מצוין.. אז יתכן שצריך להגדיר משהו חדש עכשיו בווינדוס 7 על מנת שאוכל לגלוש? תודה על העזרה (: שגיא...

• 1 תגובה
    • 869 צפיות
  6. היי חברים, דבר ראשון, כל הכבוד על הפורום הנהדר הזה. דבר שני, יש לי בעיה שאני לא מצליח להסביר שדרגתי את גירסת הווינדוס שלי מ XP לווינדוס 7 ומאז אין לי אפשרות להתחבר לאינטרנט מהמחשב הנייח, אבל מלפטופים ואייפונים ניתן כי החיבור האלחוטי עובד. משתמע מכך - שיש אינטרנט במחשב הנייח שלי אני לא מצליח להתחבר, הכרטיס רשת מזוהה ע"י המחשב ולא מסתמנת בעיה איתו...אבל! כשניסיתי להתחבר דרך אינטרנט אקספלורר והוא סרק לי בעית חיבורים הוא כתב שכנראה החיבור לכרטיס רשת לא עובד או שהוא כנראה שבור. זה לא הגיוני כי כשעבדתי עם XP הכל עבד מצוין.. אז יתכן שצריך להגדיר משהו חדש עכשיו בווינדוס 7 על מנת שאוכל לגלוש? תודה על העזרה (: שגיא...

• 1 תגובה
    • 681 צפיות
  7. Started by Ev,

שלום, אני מעוניין לרכוש מתאם HOMEPLUG שיחבר בין המחשב והטלויזיה (ז"א צריך מספיק רוחב סרט ל-HD) יש המלצות? הלכתי לאיבוד עם כל הקצבים ה-"אפקטיביים" ...

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by elior021,

היי, מישהו יכול לתת לי מדריך טוב מפורט איך להגדיר site2site בפורטי ? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by yuvalma,

אני רוצה לקנות ראוטר, עכשיו השאלה לאן ואיך הוא מתחבר המודם שלי (בטריפל של הוט) מחובר בממ"ד, אבל יש לי כבל רשת שעובר דרך הקיר לחדר אחר בבית, האם החיבור הזה מספיק לראוטר כדי שאני אוכל לגלוש עם הנייד בכל הבית? ואם כבר נכנסתם אני אודה אם תמליצו לי על ראוטר מומלץ משהו פשוט באזור ה120 שקל תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 638 צפיות
  10. Started by א אוהל,

שלום רב לחברי HWZONE יש לי מספר שאלות 1.מופיע לי במנהלת התקנים marvell yukon 88e8056 , זה אומר שיש לי כרטיס רשת במחשב?, בנוסף גם המודם שלי מחובר בכרטיס רשת , זה אומר שיש לי כרטיס רשת במחשב ? (סליחה על הבורות בתחום). 2.אני מעוניין לקלץ מבזק ראוטר , רציתי המלצה איזה ראוטר לבקש או לפחות מאיזה ראוטר להתרחק , אני צריך שתהיה לו קליטה טובה לבית 2 קומות. תודה רבה ולילה טוב

• 2 תגובות
    • 705 צפיות
  11. לאחר שהצלחתי להגדיר את הראוטר הישן שלי בתור נקודת גישה בעיקר ע"פ המדריך שבלינק הזה: http://www.netcheif.com/Articles/RouterAsAP/RouterAsAP.htm אני כעת מעוניין לאבטח אותו ואין לי מושג איך??? תודה מראש לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  12. אני יודע שחיבור 100 מגה בעייתי ב L2TP - אבל כאשר אני מחובר דרכו הפינגים לכל האתרים בנטויזן סביב 90ms. לכל אתר אחר בארץ נתונים טובים סביב 15ms. החיבור שלי הוא גיימר 014. אגב כאשר אני חוזר ל MPLS גם החיבור לנטויז'ן חוזר לסביב 15 ms . מדוע זה קורה? ניתוב גרוע בתוך החברה? - לא נראה לי שיש קשר לפרוטוקול הבעייתי L2TP.

• 0 תגובות
    • 707 צפיות
  13. Started by kroiz,

שלומלום קיבלתי נתב חדש מבזק, DSL-2760U/E1, ואני רוצה שגם הוא (כמו קודמו בתפקיד) יהיה כנתב הראשי ברשת WDS . הנתב השני שלי הוא TP-LINK TL-WR641G ביצעתי את ההוראת שבמדריך. האם לאחר ביצוע המדריך, כאשר אני מחפש ממחשב כלשהו רשת, אני עדין אמור לראות את ה-SSID של הנתב המשני ? אל איזה SSID אני אמור להתחבר? האם אני אמור להיות יכול להתחבר לממשק הניהול של הנתב המשני (אל כתובת ה-IP החדשה שנתתי לו)? בנתב ה-DSL-2760U הגדרתי את ה-WDS אל הנתב השני כמו בתמונה המצורפת. האם עשיתי חלק זה נכון? או שב-AP Mode אני צריך לבחור Wireless Bridge?

• 0 תגובות
    • 3.3k צפיות
  14. Started by נמו789,

יש לי ראוטר בחדר ואילו מחוברים 2 מחשבים ניידים ו3 טלפונים סלולריים רציתי לשאול האם הראוטר פולט קרינה מסוכנת בחדר וזה לא ממש בריא להיות בסביבתו ? ומצד שני האם המחשבים הניידים והמכשירים הסלולריים גם פולטים קרינה בעת חיבור הראוטר אליהם?

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. Started by gal426,

שלום לכולם שמתי לב מאז שאני התקנתיUTORRENT על המחשב אז כשאני מפעיל אותו ומוריד דברים דרכו אז האינטרנט תקוע לא עולה שום דף וזה מחרפן אותי אני זוכר שזה היה קורה כשהיה לי 1MB רוחב פס אבל היום יש לי 30MB וזה לא אמור לקרות גם כשהיה 12MB אז האינטרנט עבד פיקס אז מה הבעיה תודה

• 12 תגובות
    • 2.2k צפיות
  16. Started by I7210I,

שלום אני מעונין לקנות כרטיס רשת חיצוני למחשב בעל טווח גדול ושהקליטה תהיה כמה שיותר חשזקה על מה אתם ממליצים? תודה

• 3 תגובות
    • 796 צפיות
  17. Started by yosic,

התקנתי VPN על מערכת WINDOWS 2003 הצלחתי לחבר את החברים שלי בעזרת חיבור DIAL-UP שנמצא בכל מערכת WINDOWS שקיימת הם מקבלים את כתובת הרשת שלי 192.168.2.16 אני לדוגמה מקבל 192.168.2.2 והם מצליחים לשלוח לי פינג עד כאן הכל טוב יפה. הבעיה היא שהמטרה היתה לשחק אונלין במשחקים שונים כמו RED ALERT 3 ואחרים שאני מחבר את המחשב שלהם עם כבל רשת לראוטר שלי זה עובד והכל סבבה אבל דרך ה VPN אנחנו לא מצליחים לראות אחד את השני ברשימה של השחקים הזמינים למרות ששנינו שם הורדנו את החומת אש והכל ושום דבר לא עוזר

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by KrustyTheKlown,

היי יש לי ראוטר Edimax 6524n כמספר שנים. לאחרונה הוא עושה דיי הרבה בעיות - גלישה מאוד איטית, צריך לנתק אותו מהחשמל באופן קבוע כל כמה ימים כדי שיחזור לעצמו לפני יומיים המצב התדרדר עוד יותר, כרגע הגלישה (אם בכלל היא קיימת) איטית להחריד (נבדק משני מחשבים שונים) וכל מה שניסיתי לא עזר עד כה....ריסט, החזרה להגדות מפעל, ניתוק מהחשמל חשוב לציין שהחיבור נבדק ללא הראוטר ועובד תקין האם הגיע זמנו או שיש עוד תקווה ?!?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by Torian,

לפי האתר של TPLINK הם הופיסו להורידה סוג של כלי אשר אמור להפוך את הנתב לשרת מדפסת, הנה הקישור: http://www.tp-link.com/en/support/download/?model=TL-WR1043ND&version=V1#tbl_j TL-WR1043ND_USB Printer Controller_Utility Work with the latest version of firmware for TL-WR1043ND. רשימת תמיכה למדפסות בנתב 1043ND: http://www.tp-link.com/common/compatible/print-server/ מעניין אם זה עובד, אנסה שיהיה לי זמן, אם מישהוא מנסה שיתן דיווח

• 2 תגובות
    • 2.7k צפיות
  20. Started by APT,

יש לי כרגע בבית ראוטר של EDIMAX ומודם (שהוא גם נתב) של בזק. הראוטר בתהליכי גסיסה מתקדמים (מרסט את עצמו כל כמה ימים וכו' - כבר ניסיתי לעדכן גרסאות ואיפוס הגדרות ושום דבר לא עזר). יש ל בבית 5 מחשבים (ניידים ושולחניים) + הארד-דיסק חיצוני שמחובר לרשת. הכל מחובר בכבלים ולא באלחוטי (ואני גם לא רוצה אלחוטי), ולכן אני לא חייב משהו עם חיבור אלחוטי. א. האם אני צריך לקנות ראוטר או SWITCH? (הרי המודם הוא גם נתב, כך שלא נראה לי שאני צריך ראוטר + בגלל ההארד-דיסק החיצוני, אני רוצה שהרשת בתוך הבית תהיה כמה שיותר מהירה, וראיתי שכל הראוטרים תומכים במהירויות 10/100 אבל הSWITCHים (לפחות חלקם) תומכים גם ב1000). ב. מישהו יכול בבקשה להמליץ לי מה לקנות? (אני חייב שיהיו 8 כניסות לכבלים + אני…

• 3 תגובות
    • 747 צפיות
  21. עוד פרטים - בפורום רשתות ופס רחב/תפוז כאן: http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=20&messageid=161164428 להזכיר: כיום הלקוח קונה מודם-נתב ב600 ש"ח (ניכוי זיכוי לשנתיים) או 350 ש"ח במזומן... לקח זמן עד שנפל להם האסימון, שאצל המתחרים (HOT) מקבלים מודם חינם... מעניין בכמה לקוחות זה עלה להם ...

• 18 תגובות
    • 3.3k צפיות
  22. Started by propush,

היי לכולם! תמיד היה לי נסיון טוב פה בפורומים ותמיד קיבלתי תשובות מעולות שעזרו לי להחליט, והובילו לקניות טובות. ועכשיו אני מבקש את עזרתכם עם נתב. יש לי כמה מחשבים בבית, ומה שאני צריך שהנתב יעשה זה ככה: 1. יהיה יציב - זה הכי חשוב. אני משחק (חיבור קווי) ואני צריך שלא יהיו בעיות עם זה. 2. חיבור WIFI שיקלוט בכל הבית (יש לנו שתי קומות על רבע דונם). כרגע יש לי ראוטר מאוד נחמד של LINKSYS, אבל הוא לא קולט בקומה השניה היטב. 3. אופציונאלי: אני לא יודע אם יש דברים כאלה, אבל ממש מוצא חן בעיני אם אני אוכל להגביל מהירות גלישה של מחשבים מסויימים, או לפחות לשריין רוחב פס למחשבים מסויימים (הרעיון הוא שאם אני משחק ומישהו מחליט שבא לו יוטיוב אז זה לא הורס לי את החיים). תקציב: אין לי מושג מה …

• 1 תגובה
    • 711 צפיות
  23. שלום חברים, רציתי את עזרתכם במראה הישן והטוב של GMAIL נכנסתי כעת למייל שלי ואני מקבל את המראה בגירסה החדשה של המייל. אני מעוניין לחזור למראה הישן והטוב אפשרי? אם ככה כיצד אני מבצע זאת? אשמח לעזרה, תודה לעונים..

• 15 תגובות
    • 13.2k צפיות
  24. שלום ח'ברה, יש לי כיום 100mb דרך הוט+הוט.נט, המודם/ראוטר הוא כצפוי HOTBOX. הקופסה לא משדרת אות Wi-Fi מספיק חזק לכול הבית, לכן חשבתי על הוספת ראטורים נוספים. הרשת הביתית כזאת: מחשב נייח שמחובר ישירות להוטבוקס (מקבל 100mb), ולפטוף/iOS'ים למיניהם באלחוטי (לא מקבלים 100mb עקב הגבלת הטכנולוגיה..). בגלל שההוטבוקס לא תומך ‎ WDS אז אני חייב להוסיף 2 ראוטרים, האחד בצמוד להוטבוקס, השני במרכז הבית שירחיב את ההאות האלחוטי. מכיוון שאני לא צריך את הסוויצ'ים של 1GB (בגלל שהמחשב הנייח ימשיך להיות מחובר להוטבוקס), חשבתי לקנות שתי TP-Link TLWR841N שזולים יותר מאשר TL-WR1043N המומלץ, כי למיטב הבנתי לא יהיה הבדל ביניהם לגולשים ברשת אלחוטית. אני צודק? אפשרי לחבר את המחשב נייח ישירות להוט בו…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. למי שעדיין לא קיבל - תכבו את ההוטבוקס, תדליקו אותו, המתינו דקה ותהנו עדכון מה- 20 למרץ 2012 שהגיע ללקוחות הרגילים. דווחו על תוצאות מעניינות אם יש. אני לא יודע אם יש קשר, אבל אצלי אין שום שגיאה כרגע ב- Correctable וב- Uncorrectable אחרי שעה (וזה די מרשים, כי בדר"כ זה התחיל אצלי עם קצת שגיאות. אני על 8 ערוצים.) והחיבור הוא ללא "קפיצות" במהירות כשאני עושה בדיקות בספידטסט וגם אין שום שגיאה ב- event log.

• 34 תגובות
    • 7.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים