עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. עד היום היתה לי רשת בין 2 מחשבים (במחשב הראשי 2 כרטיסי רשת ובמחשב השני כרטיס רשת). לאחרונה קיבלתי עוד מחשב ורציתי לחבר גם אותו לרשת רק שאני לא מבין הרבה בעניין לכן אני צריך את עזרתכם. הבנתי שאני צריך שבכל מחשב יהיה כרטיס רשת ושאני צריך גם HUB וראוטר. יש לי מודם של אלקטל שפועל על כרטיס רשת והבנתי שאני יכול גם להפוך אותו לראוטר. מישהו יכול בבקשה להגיד לי מה בדיוק אני צריך כדי לבנות רשת כזו ואיך אני מחבר הכל?

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. ה-DIR-825/AC של חברת D-Link משתייך לקבוצה קטנה של נתבים התומכים בתקן האלחוט 802.11ac ונמכרים בישראל בעלות של כ-400 שקל. לנתב 2 אנטנות חיצוניות, כניסת WAN אחת ו-4 כניסות רשת (LAN) התומכות במהירות 1G ובנוסף פורט בתקן USB 2.0 המותאם להתקני אכסון, מדפסות ומודמים סלולרים 3G ו-LTE. בחודש האחרון בדקתי את כל האספקטים של הנתב ואת הסקירה המלאה שלי עליו תוכלו למצוא כאן - http://www.netcheif.com/Reviews/DIR-825AC/DIR-825AC.htm

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. לפי הידיעה ב Ynet כנראה יהיה פה כמו באירופה ושאר המדינות שיהיו הגבלות חודשיות או יומיות אני לא יודע כמה בדיוק , אבל הם כבר מתחילים לחשוב על זה . עכשיו נישאר לנו לחכות איזה ספק יתחיל בזה , ואז כולנו נידפק ...

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. שלום וחג שמח, כיום אני גולש במהירות 12Mbps באמצעות בזק-בינלאומי ו-HOT. משרתים בארץ אני מקבל את מלוא המהירות. בחו"ל זה כבר תלוי בשעה/יום. השימוש שלי באינטרנט מורכב מגלישה, שיתוף קבצים ומשחקים. הציעו לי חבילת גיימר ללא התחייבות במהירויות של 20 ו-30 מגהביט, ובסה"כ הן עולות בדיוק את אותו הסכום (לצורך העניין 214 ש"ח ספק+תשתית), מאחר ואצל הספקית, משום-מה, חבילת ה-30 מגה זולה יותר. ללא כל שיקול מעמיק, כמובן, עדיף ללכת על ה-30 מגה. מה גם שמהירות ה-upload עומדת על 1.5Mbps במקום על 1Mbps. הבעיה מתחילה כאן: באתר של HOT ישנו סעיף של "דירשות סף" ( http://www.hot.net.il/heb/Internet/UFI/requirements/.aspx ). בטבלה רשום הקטע הבא: "בחבילות UFI עד 12Mbps: כרטיס רשת פנימי (על לוח…

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. יש לי מגדיל טווח. אבל לפעמים המכשירים שמחוברים לוויפיי לא יודעים לאיזה אינטרנט להתחבר ועוברים בין רשת לרשת. למה זה ככה? תודה

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by Classify,

שלום יש לי ראוטר של בזק ואינטרנט במהירות 40MB, כמה מטרים ליד ומאחורי קיר יש לי מחשב נייד שרואה עוצמת אות חלקית (בערך 3 מתוך 5 קווים) ומקבל מהירות של ~10 MB\S כשאני מקריב את הנייד לראוטר מהירות האינטרנט מסתדרת. הנייד הוא HP PROBOOK אם זה משנה. מה הפתרון המוצלח ביותר שאפשר לעשות? לקנות ראוטר טוב יותר בטח יהיה קצת יקר, ראיתי את המוצר הזה: http://www.electrocohen.co.il/Product.asp?productid=4151 האם הוא יעזור לי? איזה מוצר כדאי לי לרכוש? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by nuctornal wisdom,

שלום כולם יש לי שתי מחשבים שמחוברים דרך מודם שהגדרתי כראוטר וסוויצ', אינטרנט יש בשתיהם. אני מנסה להגדיר שיתוף מדפסת בין שתי מחשבים, אחד עם XP השני ויסטה, הכנסתי את שתיהם לאותה workgroup, יש פינג בניהם (יש לשתיהם כתובת IP סטאטית) אבל המחשבים לא רואים זה את זה בקבוצת עבודה או ב/cumputername מה לעשות?

8. Started by Anonymous1,

שלום רב, במשך 5 שנים בערך אני מקבל קו טלפון VoIP מחברת 012, שעקב התעקשותם כידוע מחובר באופן הבא. מודם AZTECH 600E, מתאם שיחות AudioCodes MP-202 ונתב D-Link DSL-2760U. מאחר והייתה לי בעיה בנתב, איפסתי אותו וניסיתי מספר פעמים לקבל תמיכה מ012, אך בשורה תחתונה, הפעם בניגוד למקרים דומים בעבר, בעמתלות שונות ומשונות, סירבו לתת את התמיכה ורצו שארכוש ב400 ש"ח בערך את ה SmartBox, על אף שכבר יש לי ציוד כאמור. לאור זאת ניסיתי לפי הבנתי, אבל כנראה שיש לי טעות כלשהי בהגדרות כי האינטרנט לא יציב ומודיע לעיתים על התנגשויות של כתובות. כתובת מתאם השיחות היא 192.168.100.1, לנתב הגדרתי IP סטטי 192.168.100.2 עם מסכת רשת משנה 255.255.255.0 וביטלתי את …

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by huber,

יש לנו בבית נתב של הוטבוקס שמחובר למחשב שולחני, מחשב נייד ועוד מחשב שולחני כששני האחרונים מתחברים ב WIFI להוטבוקס. במחשב השולחני שמתחבר ב WIFI להוטבוקס אין ממש בעייה (אות מעט חלש אבל זה עקב המרחק), אך ב HP Probook 4520s הנתב כל הזמן "נעלם". אני נמצא באותו החדר בו נמצא ההוטבוקס עם הנייד, הקליטה מצויינת ולפתע הנתב "נעלם" מרשימת ההתקנים האלחוטיים בנייד. כיבוי של ה WIFI בנייד והדלקתו מחדש בעזרת הכפתור הייעודי על המקלדת מזהה מחדש את ההוטבוקס ברשימת ההתקנים, הוא עובד מצויין לזמן מה ואז שוב נעלם. בדקתי את ההגדרות בהוטבוקס ואני לא רואה שם שום דבר חריג, יש למישהו רעיון?

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by Roy.T,

הדגם הוא DIR-300 עד עכשיו הייתי מחובר לבד באמצעות מודם. אתמול קניתי ראוטר אלחוטי וחיברתי מחשב נוסף בבית אבל אז גם הופעל מין פיירוול שחוסם לי הכל ברשת.. משום מה לא מצאתי את הדגם הזה באתר שלהם.. לא יודע אם זה חשוב אבל התשתית של הוט והספק בזק בינלאומי. תודה.

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by Cheif,

חבהרת נטוויז'ן (שנמצאת בבעלות מלאה של סלקום), קיבלה ממשרד התקשורת אישור רשמי להתנתק ממחלף האינטרנט הישראלי - ה-IIX. לפני כשנה וחצי התנתקה נטוויז'ן, באופן חד צדדי, מה-IIX ומשרד התקשורת חייב אותה להתחבר בחזרה. לפני מספר חודשים נטוויז'ן הציגה למשרד תוכנית הנדסית שהניחה את דעתו והוא אישר להם להנתק. מה יקרה בפועל עוד לא ברור. http://www.netcheif.com/blog/?p=4997

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by TGA,

יש לי בבית מודם/ראוטר משולב מחברת בזק DGN2200V הבעיה היא שהוא נמצא רחוק מהסלון ואין לו קליטה כל כך טובה. (פס או שני פסים במצב טוב) שווה לרכוש את המוצרים שמציעה בזק או ללכת על קניה פרטית? ( אני מדבר על רפיטר או מעריכי טווח כמו HOME PLUG) מה שמציעה בזק : http://www.bezeqstore.co.il/homenet_bezeq/homeplug.html http://www.bezeqstore.co.il/homenet_bezeq/rafiter.html או באופן פרטי: http://ksp.co.il/?uin=20463 מה אתם אומרים? אם יש לכם פתרון אחר לבעיית הקליטה שלי בבית אני ישמח ואם יש לכם הצעה אחרת תציעו בבקשה ואין הגבלה בכסף רק שיהיה משתלם....

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by BloodyW,

היי, יש לי ראוטר של סימנס SL141, שאיתו הרשת הביתית שלי עובדת. (קומה 1 בבית) בשביל לאפשר קליטת WIFI בממ"ד (קומה 1- בבית), התקנתי ראוטר של D-LINK 524 וחיברתי את המחשב היחידי שם בחיבור קווי לראוטר הזה. עכשיו, אין לי גישה להעביר קבצים מהמחשבים למעלה למחשב למטה, איך אני מסדר את זה? הוא לא מזוהה יותר ברשת ה LAN עם שאר המחשבים. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. שלום חבר'ה, הרבה זמן לא הייתי כאן.. העיניין הוא זה- לאחר שניתקו אותי ,ליפני 3-4 חודשים אני די נרגש לקבל שוב את האינטרנט ,שהזמנו אתמול, אך משום מה האינטרנט שלי לא עובד לאחר התקנתו : הסיפור הולך ככה, נרשמתי למנוי באינטרנט של בזק, קיבלתי את המודם USB שלהם יחד עם הדיסק התקנה הנוח שלהם והכל הותקן כהלכה. ואז נוכחתי לבעיה המוזרה, המודם מחובר, החייגן עולה עם השם משתמש והסיסמה אפילו כל המנורות דולקות כראוי, אך משום מה אין חיבור ממשי לאינטרנט. אני עובד רעיונות ותיקווה.. התקנתי כבר את ה windows מחדש ואין שינוי (Repair) *רק לציין, יש לי שני מחשבים המחוברים ברשת, והרשת עובדת בצורה תקינה. הכרטיס רשת הוא onboard של הלוח Gigabyte GA-K8NS (nForce3 250). לפני שהתנתקתי מהאינטרנט הקו…

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. מחשבים מסויימים רואים את רשתות ה WiFi אך לא מצליחים להתחבר בזמן שאחרים כן מצליחים יש לנו חיבור כבלים עם מודם/ראוטר ומגדיל טווח לרשת ה WiFi שלנו. עד לפני כחצי שנה השתמשנו במודם של "פארטנר" והכל עבד מצויין, אך לפני חצי שנה עברנו לחבילת כבלים (לא פיבר) מורחבת של 1 ג'יגה בייט של "הוט", המודם הוחלף והתחילו בעיות. ישנם שני מחשבים (סורפייס פרו 7 ו Lenovo IdeaPad Flex 5 i5) המריצים וינדוס 10 שלא מצליחים להתחבר לרשת ולא משנה מה עשיתי, המחשב רואה את כל 4 הרשתות (2.4 ו 5 ג'יגה ישירות ודרך המגדיל טווח) הקיימות ומנסה להתחבר אליה אבל מציג שגיאה לא מוסברת של "לא מצליח להתחבר". הוינדוס 10 הדפוק לא אומר מה/איפה הבעיה אלא רק אומר "לא מצליח להתחבר"... יש לי מחשב נוסף של "שי…

16. יש לי ראוטר Edimax BR6204Wg שאליו מחובר מחשב אחד באופן חוטי, ומחשב שולחני שני באופן אלחוטי. אני מנסה להגדיר את המחשב הנייד שיתחבר באופן אלחוטי גם לרשת הזו אולם ללא הצלחה. ההודעה שאני מקבל היא ההודעה בכותרת. המחשב האלחוטי מזהה את הרשת בקליטה מלאה, אבל לא מוכן להתחבר אליה. אין לי הגדרות Security כלל ברשת. אין הגבלה של כמות מחשבים לרשת - כבר התחברתי בעבר עם מחשב נייד אחר (וגם Palm) בנוסף למחשבים המחוברים. כמו-כן ליתר ביטחון ניתקתי את המחשב שמחובר באופן אלחוטי והנייד עדיין לא מוכן להתחבר. הנייד המדובר הוא HP compaq nc6400 וכרטיס הרשת בו הוא Intel® PRO/wireless 3945ABG מישהו יכול לעזור לי כאן?

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by BeBest,

היום חבר שלח קישור לאתר של הספקית החדשה "פאסט" - www.fast.net.il מישהו יכול לאמת אם מדובר במשהו אמיתי? כי האתר נראה צעצוע כנ"ל לגבי כל הטקסטים. אני יודע שאדם פרטי לא יכול לקנות דומיין net.il אבל אולי עשו איזו קומבינה.. אז, מה אתם אומרים?

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by ToMeRv32,

ממש לפני כמה דקות מת הראוטר בבית, D-link dsl 2650u של בזק. עשה מעט בעיות בעבר אך בסה"כ סיפק אותנו. אני צריך המלצה לראוטר כלשהו (עדיף המלצה לכמה דגמים דומים אפילו מחברות שונות למקרה שלא יהיה). הדרישות - לפחות 4 יציאות חוטיות (4 מספיק), אינטרנט אלחוטי מאובטח וכניסת usb היא אופציה מועדפת. מחיר לא מוגבל פשוט אין צורך במשהו מעבר למה שציינתי. המהירות כרגע בבית 15MB, כמובן שאין צורך במשהו שתומך במהירויות הזויות שלא אתקדם אליהם. תודה מראש לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  19. Started by WUID,

שלום לכולם, אני צריך עזרה בחיבור שני נתבים בצורה אלחוטית. ניסיתי קצת להבין מקריאה באתר DD-WRT. אז ככה , קודם אני אסביר מה אני צריך ולפי זה אני מקווה שתוכלו לעזור לי. התצורה של הרשת בדירה היא כזאת. בחדר השינה ישנם המודם והנתב אליהם לא מחובר כלום. בסלון יש מחשב שולחני שמשמש כמדיה סנטר ואליו מחובר מדפסת מולטי של סמסונג(בכבל USB). ושני מחשבים ניידים שלי ושל שותפי. עד לא מזמן הנתב והמודם היו בסלון בעקבות התקנה של יס טלוויזיה המודם של "הוט" יחד עם הנתב עברו לחדר. כאשר הנתב היה בסלון אליו היו מחוברים בצורה קווית המחשב והמדפסת(בתצורת מדפסת רשת).(כבר קרובים לתיאור הבעיה) כאשר התצורה הזו הייתה ממש נוחה מכיוון שאני ושותפי סטודנטים , יכלנו תמיד להדפיס ולסרוק בלי תלות במחשב הסלוני. …

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. אני לא יודע אם אתם זוכרים אבל לפני כמה שבועות העלתי כן בעיה שהיתה לי עם חיבור שני מחשבים ברשת. הבעיה היתה שממחשב אחד עם winxp הצלחתי לעשות ping למחשב השני. ומהמחשב השני עם win98se לא הצלחתי לעשות ping ל xp, ראיתי אותו ברשת אך לא יכולתי להכנס אליו. כאשר ניסיתי להכנס ל workgroup מה xp קבלתי הודעה שאין לי הרשאה להכנס ל workgroup. ניסיתי הכל אבל שום דבר לא עזר. החלפתי הגדרות. כרטיסים, כבלים, שקעים... הכל חוץ מהמחשבים... גורניש! היום משום מה ה xp שבק חיים. הכל זחל או שלא זז בכלל. בסופו של דבר התקנתי אותו מחדש והפלא ופלא בעיית הרשת נפתרה. :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by i022052,

רציתי לשאול מה ההבדל בין הפרוטוקולים מבחינת הגלישה תכלס'? האם יש הבדל במהירות? האם זה משנה לי איך אני גולש כך או כך? אבטחה? הבנתי ש PPPOE הוא יותר מתקדם מ PPTP.

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. אני מנוי 100MB אינטרנט בבזק בינלאומי מקבל 60MB הורדה מקסימום באורנג במערכת בדיקת מהירות שלהם הזיוף מושלם 152Mb הורדה http://imageshack.us/photo/my-images/547/fjz9.png/

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by d30DK,

שלום, יש לי אפשרות להתחבר לתשתית 012 על בסיס בזק. אני היום בבזק, אבל משלם 130 ל-30 מגה. המחיר של 012 נמוך משמעותית ולכן אני שוקל לעבור. העניין הוא, מה משתנה לי מבחינת התשתית? צריך יהיה להוסיף משהו לקו פרט ל-SMART BOX? האם תשתית 012 על בסיס בזק יציבה כמו בזק בדיוק? מבחינת ספק, אני בבז"ל כרגע, וגם ב012 יש לי הצעה עם ספק+טלפון קווי מה דעתכם על החיבור של 012? תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. יש לי את הכרטיס הזה, הבעיה היא שהוא חסום לערוצים מעל 11, ואני רוצה לפתוח אותו לערוץ 13. איך אני יכול לעשות זאת?

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.