רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,521 דיונים בפורום זה
-
היי, לאחרונה התעניינתי בNAS וגיליתי כמה תכונות שליליות. אז התחלתי לחשוב יצירתי בכיוונים אלטרנטיביים =] נזכרתי שהממיר של הוט בסלון הוא גם סטרימר וגם יודע לקבל כונן מדיה ולשתף אותו ברשת אלו כן אנחנו בעצם מדברים על התקן NAS לכל דבר ועניין לא ? חברתי אליו דיסקאוןקי ועכשיו כל מחשב שמחובר לרשת ה WIFI שלו (הוא גם הראוטר במקרה הזה) יכול לראות תחת 'המחשב שלי' ב- מיקומים ברשת "סלון" עם לוגו של HOT. כשנכנסים אליו מגלים שהמכשיר ינק את כל התוכן מהDOK שלי וסדר אותו תחת תיקיות אב music photos videos אפשר רק לקרוא משם תוכן אך לא לכתוב ובאופן כללי אני לא מצליח לזהות את הנתיב לתיקיה המשותפת הזו. יש משהו שאפשר לעשות כדי לשנות את המ…
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום שוב לכולם התחלתי את העבודה אבל נתקלתי בדילמה ואני מקווה שתוכלו לעזור לי הדילמה שלי היא כזו: 1. האם קונקטורי RJ-45 (זכר בכבל ונקבה (שקע) בקיר) טובים לעבודה / ניתן להתקנה גם על כבל CAT-6? עד איזה קצב ניתן לעבוד עם קונקטורים של RJ-45 כאשר כבל CAT-6 מחובר אליהם/מותקן עליהם? עד 1G? כולל 1G? מעל 1G? כולל 10G? תודה רבה לכל מי שיכול לעזור לי גם אם בחלק מהשאלות ושנה טובה לכולם SKI FARM
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שער המניה של בזק קפץ אתמול ב-7.5%, תוך שהחברה מעדכנת את תעריפי השיחות והגלישה. מה בדיוק קורה שם? כל הפרטים - http://www.netcheif.com/blog/?p=2188
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ראיתי שבהודעות שונות בפורום הזה נכתב שנטוויז'ן היא ספקית גרועה וכד' אבל לא ציינו מבחינת מה. אני רוצה לדעת מה הבעיות איתה (היא חוסמת פורטים? פינגים גבוהים לחו"ל/לארץ? הגבלות שונות על משתמשים כבדים ותוכנות P2P?). מכיוון שאף פעם לא הייתי עם ספקית אחרת אין לי למה להשוות. האם מישהו שעבר לאחרונה מנטוויז'ן לספקית אחרת (או במילים אחרות ל 014, כי אני מבין שיש בעיות עם 012/015) הרגיש שיפור? ואחרון חביב - אני אשמח אם מישהו שמחובר ל014 ואין לו בעיות עם החיבור וכו' יכתוב פה את הפינגים שהוא מקבל לשרתים פופולרים בארץ, באירופה, ובאמריקה (google, rapidshare, וכד') כדי שאני אוכל להשוות לפינגים שלי. [עריכה] אשמח גם אם מישהו שמחובר לנטוויז'ן יכתוב את הפינגים שלו כדי שאני אהיה בטוח שהבעיה …
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
האם רק אצלי ויקיפדיה לא עובדת? יש עוד אנשים שזה לא עובד אצלם או לחלופין אולי כן עובד אצלם?
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי תצורת הרשת שלי היא כזו- חיבורים פיזיים- NAS + Streamer (הNAS עם כ. רשת 1GIG, הסטרימר לא) + סוג מסוים של מערכת VOIP שנמצאת אצלי בניסוי חיבורים אלחוטיים- שני לפטופים, Wii, שני אייפודים ולפעמים עוד מכשיר או שניים כיום הכל מחובר למודם-ראוטר אלחוטי של בזק ואני מרגיש בבעיות ברשת- הזרמה בין הNAS לSTREAMER כנראה מכבידה על הראוטר ולכן מאיטה את הגלישה באינטרנט, מה שהוביל אותי לחפש ראוטר קצת יותר מוצלח. שקלתי ללכת לסוויץ' של GIGA בלבד וככה לעשות offload לתעבורה הקווית ולפתור את הבעיה, אך אני מעדיף שלא להכניס עוד רכיב לרשת הקיימת- אין לי ארון תקשורת וזה לא אסתטי במיוחד. אחרי ההקדמה הארוכה, לשאלות- 1) האם יש ראוטר "מוכח" (כמו הלינקסיס WRT) התומך בתקן G בלבדאך נותן 1GIG בקווי? 2) ה…
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי בעיה איתם של מהירות, המהירות עצמה בסדר אבל אחרי איזה 10 דקות של גלישה המהירות יורדת ל1KPS וזה ממש מעצבן והם כמובן מכחישים יש למישהו רעיון חוץ מלעבור ספק?
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן, קנייתי ראוטר לינקסיס השבוע ואני מנסה לקנפג אותו ככה שיהיה לו DNS קבוע (Static DNS) - אבל ברגע שאני מגדיר אחד, אני לא יכול להתחבר לאינטרנט (אין הודעת שגיאה מוגדרת - או שאני פשוט לא יודע לזהות בעיה כזו). ניסיתי שני ספקי אינטרנט שונים אבל זה לא מתחבר לשניהם. ניסיתי גם להגדיר OpenDNS וזה נתן את אותן תוצאות. אני משתמש ב-Tomato והאינטרנט הוא בכבלים (L2TP) - מישהו ניסה את זה פעם? מישהו עם לינקסיס וכבלים יכול לבדוק אצלו ולראות אם זה קורה גם אצלו (אולי הראוטר לא תקין)?
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
התקנתי כרטיס רשת של d-link 1 ג'יגה לפי ההוראות ובכל זאת בהגדרות רשת הוא מציג לי 100/100 ??
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום , אני רוצה לקנות ראוטר מחנות KSP שיהיה בו לפחות 2 כניסות רשת , ואפשרות ל WIRELESS כמובן , המטרה הראשית היא שאני יהיה מסוגל להתחבר ללא חייגן , שזה יהיה מחובר 24 שעות אוטומטי ללא צורך בחייגן אני לא יודע איזה לבחור שם.. יש שם מבחר גדול ומחירים בין 120 ל 500 ( האינטרנט שלי הוא NGN אם זה אמור לעזור ) תודה מראש לעוזרים * מה בגלל ההבדל בין המודם של ה 120 ל 500.. מי יקנה את זה .. מה מיוחד בו שהוא כזה יקר? * כשכתוב 150Mbps זה אומר שזה יכול לתמות במהירות של עד 150 MB ?
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לפני כחודשים נכנעתי לפרסומת של בזק לשדרג באותו מחיר וביקשתי שידוג באינטרנט, לא יודע למה הם התעלמו ממני עד היום... הם אמרו שמודם ה ADSL שיש לי ללא תשלום כבר לא טוב וצריך להחזירו ולקבל VDSL ואני צריך לשלם 8 שח לחודש על מודם או 10 על ראוטר. חשבתי לעצמי שבטח אני אמצא מודם VDSL כי יש לי מספיק ראוטרים אני אקנה אותו וזה הוא ולא צריך לשלם חודשי.... אבל להפתעתי אין כלום יש רק איזשהו נתב אחד שעול מעל 500 שח... מה הסיפור? למה המודם כל כך יקר? יש דרך לעקוף את התשלום החודשי על השכירות חוץ מלקנות ב 600 ש"ח?
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
בבית שלי יש סיב של סלקום וסיב של בזק. עד היום שניהם היו מחוברים בראוטר שלי (Asus AX11000) כ Dual-WAN. החלטתי להתפטר מאחד מהם אז התחלתי לערוך בדיקות מהירות. גיליתי שעם בזק אני לא מצליח להתחבר לVPN שלי דרך הראוטר ואחרי הרבה עגמת נפש, גיליתי שמה שגורם לזה זה שהראוטר לא מצליח להתחבר לשרת NTP לקבוע את השעה ותאריך כשהוא מחובר לבזק כספק. זה גורם לכל חיבור מאובטח להכשל. ניסיתי הרבה שרתי NTP ולא מצליח להתחבר לאף אחד עם בזק. הכל עובד כמו שצריך עם סלקום. האם יש לבזק שרת NTP של עצמם או משהו כזה שרק דרכו אפשר לקבוע את השעה ותאריך? תודה רבה מראש!
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
התקינו לי היום בבית אינטרנט של הוט, והראוטר נמצא בממד. אני נמצא בחדר כ5 מטרים מהממד ואני מקבל קליטה בינונית (3 מתוך 5) רוב הזמן, ובספידטסט אני מקבל במצב הכי טוב הורדה כ15 מגה והעלאה 2 מגה(חבילה 100 מגה). בחיבור חוטי לראוטר אני מקבל 100 מגה. מהן הדרכים המומלצות בהן אפשר להגדיל את המהירות אצלי בחדר? ראיתי מידע ברשת על מגדילי טווח, וכאלה שמעבירים אינטרנט דרך רשת החשמל, ואני קצת מבולבל מה עדיף. יש לי 2 ראוטרים לא בשימוש, kasda kw5212 ו- tp-link tl-wr941nd. אולי אפשרי להשמיש אותם כaccess point למשימה זו? (למרות שאין לי מושג איך לעשות את זה)
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
בשבועות האחרונים בלתי אפשרי לצפות בסטרים בלי לאגים בין 6 ל 12 בלילה. עכשיו למשל אני צופה ב http://www.twitch.tv/naniwasc2 ואפילו על medium (שזה 480p אאל"ט) יש לאגים פה ושם :'( חבילה 40/3 בזק+הוטנט, הפינגים תקינים. יש אנשים בספקיות אחרות שיכולים לדווח מה המצב אצלם - האם אפשר לצפות על source בלי לאגים ?
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מה הבדל בין כרטיס של 10/100 ל 100/1000 קודם לפני הכל מה הבדל בינהם? 1. זה ישפר לי את המהירות אינרטנט? 2. זה יעלה את המהירות העלה באינרטנט? 3. עם אני פותח שרת סתם נגיד לMOHAA זה יעלה לי יותר משתמשים שיוכלו להתחבר ללא לאגים?
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, התחברתי לאינטרנט של הוט 100 מגה והספק שלי הוא בזק בינלאומי. לפי ההמלצות באתר ההוטבוקס משמש כמודם וה-1042 TPLINK כראוטר. הבעיה היא שבחיבור דרך ה-TPLINK אני לא מבל בד"כ את מלוא 100 המגה אלא רק כמחצית , אולם אם אני מחבר את המחשב ישירות להוט בוקס אני כן מקבל את מלוא המהירות. למישהו יש מושג מה הבעיה? תודה,ערן
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אחותי כל הזמן טוענת סרטים במגהוידאו במקום להוריד נורמלי ולראות נורמלי... הבעיה שזה גונב מרוחב הפס יותר מדי בצורה שמרגישים.. יש דרך לחסום משם צפיה? חשבתי אולי דרך הקוקיז - אחרי 72 דקות יש לאתר חסימה אולי יש דרך להאריך את זה?
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני כרגע אצל בזק ב-1.5 מגה,המודם שלי כרגע או בחיבור usb ויש איתו קצת בעיות של ניתוקים,אני מחר עובר ל2.5 מגה בadsl,האם אפשר לדרוש ללא תשלום מודם אחר בהשאלה או משהו כזה?
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי בבית נתב ראוטר אלחוטי VADSL של ספק תשתית בזק. אני מחובר לקוו טלפון בבית. יש לי נתב ראוטר דגם D-LINK - DUAL BAND WIRELESS - N600 בהתחלה אני מדליק נתב ראוטר בחלונות 10 בסרגל משימות רואה סמל רשת בתוכו מופיע משולש צהוב סימן קריאה ומחכה שישתנה סמל רשת מרובע(מסך מרובע) ויש אינטרנט. זה לקח לי חיבור אינטרנט 80 שניות או דקה מיתחבר אינטרנט. בבית יש לי מחשב נייח אחד. גולש בכבל רשת. ולא מישתמש באלחוטי. אני עשיתי בבזק בינלאומי הגנה Cyber Wall + Safenet ועכשיו לאחרונה חיבור אינטרנט לקח דקה וחצי או 2 דקות חיבור אינטרנט. אני לא מבין אם זה בסדר או לא בסדר, למה זה לוקח הרבה זמן חיבור אינטרנט 2 דקות? התקנתי דרייבר כרטיס רשת מעודכן. וזה תקין אינטרנט. ועשיתי עידכונים מ…
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
אני מחובר לאינטרנט מהיר בכבלים UFI 12 מגה. מאז שאני מחובר אני סובל מאיטיות ותקלות ואיבודי מידע ללא סוף. אני מזמין טכנאי על בסיס חודשי, כל פעם מגיע טכנאי מתקן את הבעיה זמנית ושוב הבעיה חוזרת! אני מקבל מהירות נמוכה והמודם מתחיל לאבד מידע. אני פשוט מאמין שהבעיה היא בקווים והם לא מוכנים להודות שהתשתית שלהם דפוקה. או שפשוט התומכים מפחדים לדווח על בעייה בקו שחס וחלילה הם לא פספסו משהו. אני ממש לא יודע מה לעשות, אני ניסיתי הכל כולל התקנה מחדש של מערכת ההפעלה, יש אולי עוד משהו שאני יכול לעשות \ לנסות ? מישהו חווה בעיות כאלו בעבר ? הספקית שלי היא בזק בנלאומי ואני בטוח שהבעיות לא נובעות מהם.
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
טוב זה קצת מסובך אבל תנסו לעקוב. יש לי רווטר אדימקס רגיל, שעשיתי בו חייגן לברק, ועובדים בו שלושה מחשבים והכל בסדר. עכשיו אבא בא עם מחשב נייד וכרטיס אלחוטי, אז הביאו לא מהעבודה עוד רווטר של אדימקס אלחוטי וחיברנו אותו לאחד היציאות של הרווטר הרגיל. והרווטר האלחוטי מתחבר לנייד. ומאז יש כל מיני בעיות בשניים מהמחשבים הרגילים הם לפעמים לא מחוברים לאינטרנט ולרשת. ברגע שמנתקים את הרווטר האלחוטי מהחוטי הכל מסתדר. לחבר את כל המחשבים לרווטר האלחוטי זה לא אפשרות כי זה בלאגן בחוטים והכל רחוק אחד מהשני. נגיד במחשב שאין בו אינטרנט אם מנסים להיכנס להגדרות של רווטר 192.168.2.1 אז הוא נכנס להגדרות של האלחוטי למרות שהוא מחובר לחוטי! מה לעשות?!?!
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מחפש להחליף את הראוטר של בזק בינלאומי שאני "שוכר" כל חודש ב 20 שח.... הוא יכול לנהל/לת להתחבר - עד 16 WIFI LAN CLIENTS בו זמנית ויש לי יותר מכשירים חכמים שמחוברים לרשת כך שמידי פעם צריך "ךכבות" כמה שהחשוביים יתחברו. TP-Link Archer VR600 יש מבצע עליו במחיר טוב אבל לא מצליח למצוא כמה מכשירי WIFI יכולים להתחבר אליו בו זמנית https://www.tp-link.com/en/home-networking/dsl-modem-router/archer-vr600/v1/ למישהו יש אותו או יודע לגלות כמה LAN CLIENTS ב WIFI בוא מאפשר להתחבר בו זמנית? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום, כבר המון זמן שאני חווה בעיות קשות באינטרנט בשימוש שהוא לא גלישה. אני מדבר על כך שאם משתמשים באינטרנט למשהו אחד כמו הורדה, צפייה בסרטון HD וכו', אי אפשר להשתמש באינטרנט והוא נהיה איטי בצורה קשה. בנוסף, בלתי אפשרי לשחק במשחקי רשת, כל פעם שאני נכנס למשחק הPACKET LOSS והPING עולים. בתור צעד ראשון החלפתי כרטיס רשת וראוטר - לא עזר. אפילו עברנו לתשתית בזק - לא עזר. ניסיתי היום את שירות גיימר בנטוויז'ן - לא עזר. מה לדעתכם יכול לעזור ? להתנתק לגמרי מ013 נטוויזן ?? לאיזה ספק לעבור ? תודה
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לאחרונה מהירות הגלישה שלי נופלת ל 1.5/1 למספר שעות ביום/ גולש דרך 012 + HOT בחבילה של 12M, מחשב יחסית חדש עם ATI A10 KAVERI וחלונות 8.1 חוקי מהטכניון. אחרי תמיכה מ012 בשיחת ועידה עם הוט עברנו לחיבור ישיר והמהירות עלתה ל 3/1 - עדיין לא ברור למה. הנציגה של HOT ביקשה ממני לעלות ב-SAFEMODE והמהירות עלתה לערכים המוצהרים - אני בשוק . לשוס של היום, חשבתי מה הבעיה, הסתכלתי במוניטור של חלונות - אין חונקי רוחב פס כלל. בדקתי את הגדרות כרטיס הרשת, קיים דרייבר שנקרא AppEx Network Accelerator, מסתבר שAMD מתקינה אותו בהתקנה של חלק מהתוכנות של CATALYST. לאחר הורדת הסימון, המהירות חזרה לערכים המוצהרים. יצאתי חומוס, אבל התמיכה עזרה לי להבין את זה... מה אתם הייתם עושים? או למי לשלו…
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום רב: בתקופה האחרונה, יש לי בעיות גלישה למשך כמה דקות כל פעם כאשר אני מפעיל את המחשב או מעיר אותו ממצב שינה (כאשר אני מכבה את המחשב, או מכניס אותו למצב שינה, אני גם מכבה את הרב שקע שאליו מחוברים המודם והנתב, כך שהם לא דולקים כאשר המחשב כבוי). בעקבות הבעיות, חשבתי שהבעייה שלי היא בנתב (TP-Link WR4740N v4), לאחר שתיקון הקושחה בנתב ע"י עדכונה לגרסה המותקנת, פותר את הבעייה למשך זמן קצר. אז החלפתי אותו לנתב חדש מאותו הסוג. לאחר מכן, בנתב החדש (מאותו הדגם בדיוק [TP-Link WR4740N v4]), עדכנתי את הקושחה שלו, לגרסה האחרונה, ואז הבעיות הגלישה של הנתב הישן חזרו. הגעתי למסקנה כי הנתב הישן היה תקין, וכי הבעייה היא בקושחה. ירדתי גרסה אחת אחורה מ-140520 ל-130529. הבעיות נעלמו למשך כמה…
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-