עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. מה המודם הטוב יותר כיום שיעבוד היטב עם נתב במהירות של 16 מגה ומעלה? הדיעה הרווחת היא שמודם מוטורולה השחור SB5100 הוא הטוב ביותר. הבנתי שלאחרונה נכנסו לשוק גם מודמים של סיסקו (אשר כנראה מיועד לדוקסיס 3 - 32 מגה ומעלה) מודם של חברת אריס ומודם אטלנטה, מה ידוע לכם הטוב יותר והאמין ביותר?

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. איך משנים איפי ? יש לי כבלים והוא לא משתנה... תודה לעוזרים ביי

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. Started by yuval_cohen,

שלום יש לי מחשב (לא זה שבמפרט שלי) שאמור להתחבר לראוטר (שמוגדר טוב ויש מחשבים שמחוברים אליו כבר) יש לו מערכת הפעלה win98se הכל מוגדר כמו שצריך (ההגדרות מועתקות משאר המחשבים) אבל המחשב לא מגיב בשום אופן לפינגים ולא מצליח להתחבר הנורה של הכרטיס רשת דולקת וגם בדקתי את הכבל הוא תקין ניסיתי להתקין מחדש כרטיס רשת ואת הווינדוס... למישהו יש רעיונות? אגב כשאני עושה ipconfig מופיעים לי 3 כרטיסים 2 מהם בעלי פרטים ריקים (זא 0.0.0.0) והשלישי זה בעצם הכרטיס רשת שלי שבו מופיעים הפרטים שאני קבעתי לו בדקתי רק הכרטיסים שאומרים להיות מותקנים מותקנים...למישהו יש רעיונות?

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by ofirrjd,

היי, לאחרונה הייתי צריך להגדיר פורטים בראוטר של אדימקס שקניתי כדי שאימיול יוכל להתקשר לאינרנט. אז ככה, הגדרתי IP למחשב שלי, subnet mask , default gatway ו preferred DNS server. אח"כ יש לפנות לקונפיגורציה של הראוטר ולהגדיר לו, עבור IP שנתתי למחשב שלי, איזה פורטים לפתוח. כעת אני בעצם לא מבין למה עשיתי את כל זה ואני רוצה הסבר לתהליך עצמו כלומר מה לעזאזל עשיתי בעצם. אם אני נותן IP קבוע למחשב שלי למה אני צריך את כל יתר ההגדרות? מה כל הגדרה אומרת והאם זה הכרחי? אני מבין שהשאלות האלה כלליות אך באמת אני רוצה להבין מה נעשה כאן. הנה ההסבר של המסך להגדרת פורטים באדימקס: You can configure the Broadband router as a Virtual Server so that remote users accessing services such as the Web…

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. Started by 0xIDE,

יש לי בבית שני מחשבים: אחד עם Win7 והשני עם WinXP כל אחד בקומה אחרת, שניהם מחוברים לרכזת שאליה מחובר גם מודם. עד לפני חודש בערך הכל היה תקין, אבל פירמטתי את המחשב השני, זה עם הXP והרשת כבר לא חיה. כן - שני המחשבים באותה קבוצת עבודה. ניסיתי ליצור רשת חדשה ע"י האשף שיש בXP אבל הוא לא מציג לי את הכרטיס רשת הפעיל בכלל ככה שאי אפשר ליצור ובWin7 הוא לא מציג לי שום חיבורים שאפשר לעשות איתם רשת משהו מוזר לחלוטין. כשאני עושה net view בשני המחשבים אני יכול לראות את כולם אבל בping רק המחשב השני, עם xp מקבל reply מהWin7 ואם אני עושה מהWin7 לXP הוא עושה time out כשאני מנסה להיכנס למחשב השני עם הXP דרך Win7, בתקיה של הרשת אז אני מקבל שגיאה 0x80070035 אין אפשרות לגשת, בדוק את שם הרשת. נ…

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. קיים לי מודם USB של בזק בחדר אחד וקצב העברה לאותו מחשב הינו 450KBPS מקסימום, לפעמים 100-200 מקסימום, והייתי רוצה להחליף אותו. רוצה משהו שייתן לי לנצל את מלוא מהירות ההעברה (כשרק קניתי אותו הוא העביר על 1.5מגה לשניה והייתי מעוצבן שזה לא כמו חוטי על 8-9 מגה לשניה). תקציב 100 שקל תודה.

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. Started by nadavd,

שלום לכולם יש לי 2 רשתות אחת פרטית (VPN) ואחת של אינטרנט אני רוצה להשתמש במחשב אחד בשני הרשתות בו זמנית מה שאני עשיתי חיברתי כל רשת למחשב אחד ב2 כרטיסי רשת שונים. הבעיה שזה לא עובד טוב, בכל רגע נכון רק אחד מבניהם יכול לעבוד. זה או שהאינטרנט עובד או שהVPN עובד, אבל לא שניהם ביחד. אני שמתי לב לבעיה שאם אני עושה פינג לרשת אחת חלק מכתובות עובדים וחלק לא (כאשר שניהם מחוברים). ממה יכולה להיות הבעיה? [br]פורסם בתאריך: 10.12.2009 בשעה 22:43:33 אני רק רוצה לציין שאמרו לי לקחת ראוטר נוסף לחבר את 2 הרשתות אליו וליצור טבלת הפניהאבל משהו יודע איך עושים את זה? משהו יודע איזה סוג של ראוטר צריך? בבקשה תעזרו לי תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by The Albatross,

שלום לכולם, רציתי לשאול - יש מבצע מאוד משתלם עכשיו לדעתי ב-newegg על הראוטר Edimax BR-6478AC. אני יודע שיש בעיות עם ייבוא של מוצרי תקשורת לארץ, אבל הוא נמכר גם פה. האם יש באמת בעיה להביא אותו דרך Buy2USA למשל? מה ה-Worst case scenario? תודה!

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by L0M,

שלום לכולם יש לי את BR-6542N שבקושי מגיע למהירות 80 מ"ב ובמחשב השני ל-50 מ"ב ע כבל CAT 7 הנתב עד 100 מ"ב קווי אני בבזק T100 ו-NETVISION אני מרגיש איטיות השאלה שלי איזה מהם מומלץ כי חשוב לי חיבורים של 1 גיגה ולא כל כך חשוב AC העל חוטי אבקש תשובה מקצועית יכול להית גם נתב אחר מימה שצוין למעלה בנושא בתודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. Started by AGK,

שלום אני מעוניין ליצור שרת DHCP במשרד קטן בעיקר בשביל ההצמדה של IP ל MAC ADRSS העניין הוא, שהמקום צריך גם ראוטר בשביל WIFI ואם ה DHCP של הראוטר יהיה פעיל -אז המחשבים עלולים לקחת ממנו IP ולא מהשרת DHCP שב 2008 ואם אני אסגור את הDHCP שבראוטר אז איך המכשירים יקבלו IP בחיבור לראוטר? אשמח לעזרה תודה

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. Started by yosi-m,

איך אני עושה שיתוף אינטרנט ברשת בין שני מחשבים ?? במחשב עם האינטרנט (מודם) מורץ WIN2000 המחשב השני WIN98 בבקשה תעזרו לי !!!!

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. Started by Boo,

אני יודע שאקווהנט היא לא חברת האינטרנט הידועה והמועדפת בישראל, אבל הם מציעים ADSL של 1.5 מגה-ביט הורדה ו96 קילו-ביט העלאה רק ב17$ לחודש, ואני, שמשלם לנטוויז'ן 19$ על חיבור 56K לא יודע מה להחליט. כך או כך, אני לא תופס את הקאץ'. עזרה בבקשה.

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. אהלן חבר'ה אני זקוק לעזרתכם. בבית של אח שלי, יש 2 קומות. בקומה השנייה יש ראוטר של רשת אלחוטית ובקומה הראשונה לא קולטים את הרשת, ואח שלי צריך לקלוט בקומה הראשונה את הרשת בשביל הלימודים.(בין הקומה הראשונה לשנייה יש מדרגות) אז אח שלי ניגש לבאג והציעו לו לקנות edimax range extender access point באיזור ה200-300 שקל. רציתי לשאול אתכם, מה אתם ממליצים לעשות? יש פתרון אחר אולי? יש רכיב שכדאי לקנות והוא יותר זול? הפתרון של העברת כבל מהראוטר עד ללאפטופ לא פרקטי. תודה

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  14. שלום, בשלושה ימים אחרונים ישנה האטה משמעותית במהירות ההורדה שלי. אני מחובר דרך אינטרנט זהב במהירות חיבור של 0.5 מגה והתקשרתי לחברה אתמול ושילשום והם אכן אישרו לי את הטענה. השאלה שלי האם מישהו מיכם גם מרגיש את האיטיות ... גם מ- TUCOWS אני מוריד על 20 ...

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. איזה מודם,איזה אנטרנט,איזה חבילה מתאימה?

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. שלום לכולם , אני צריך גם שלראוטר יהיו לפחות 3 יציאות לרשת חוטית. תודה על העזרה.

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. אני מחפש שיטה לפיילשרינג שתיתן לי את המהירות הגבוהה ביותר, ואני מוכן לשלם. עשיתי פרמיום לראפיד שייר, אבל יש שם מגבלת הורדה עלובה יחסית של 25GB לחמישה ימים, בגלל שעברתי את ה20 GB בפחות משלושה (אררר!! הייתי צריך לקרוא את הFAQ... ). בכל מקרה, זה לא מספיק לי. אני מחפש חבילה ללא הגבלת הורדה, ממש ללא הגבלה. ראיתי שיש דבר שנקרא Newsgroups וזה פועל על Usenet. חפשתי קצת מידע, אבל אני עדיין לא מבין בדיוק מה זה ואני אשמח להסבר. אני גם לא מחפש מערכת שבה אני אצתרך להעלות, אלא רק להוריד. *יש לציין שמדובר בשיתוף של קבצים חוקיים בלבד. תודה מראש!

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. כמו שהכותרת אומרת אני רוצה לבדוק איך החיבור שלכם לאותם סרברים שנחוצים לי. 195.56.172.118 216.89.225.158 בבקשה תכתבו את הנתונים הבאים אני יתן לכם דוגמא ADSL 750K חברה ברק. Microsoft Windows XP [Version 5.1.2600] © Copyright 1985-2001 Microsoft Corp. C:\Documents and Settings\Administrator>tracert 195.56.172.118 Tracing route to 195.56.172.118 over a maximum of 30 hops 1 27 ms 23 ms 23 ms barak-6-lns-3.barak.net.il [212.29.206.140] 2 23 ms 24 ms 22 ms 212.29.206.142 3 22 ms 22 ms 26 ms 212.29.206.68 4 24 ms 24 ms 22 ms 212.150.234.93 5 119 ms 121 ms 121 ms 212.150.232.238 6 115 ms 119 ms 118 ms 212.150.232.150 7 109 ms 116 ms 121 ms ge-3-0-…

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. Started by wooper,

שלום לפני חודש העלתי את המהירות ל 5 מגה בגלל שהמהירות נמוכה עשיתי מנוי ל megaupload עם המנוי המהירות נעה בין 50-300 לעיתים רחוקות היא ממריאה ל 600 גם ביוטוב המהירות נמוכה בצפייה מה עושים?? אני מרגיש ששילמתי לשווא גם למגהאפלוד ו כמובן ל 012 גם התחייבתי לשנה לעזעזל מה שעבד עלי, זה שיש שירותים שהאינטרנט עובד במהירות מקסימלית ככה שלא הייתי בטוח אם באמת הם משחקים לי במהירות

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. Started by Moty_p,

שלום לכם, קודם כל אשאל את השאלה החשובה בשבילי: המחשב שלי מחובר לאינטרנט דרך מודם וחיגן ככה שאני מקבל IP מתי שאני מתחבר דרך החייגן ואין בעיה לגשת למחשב שלי מרחוק עכשיו, יש לי במחשב תוכנה בשם VMware Workstation מקווה שאתם מכירים ושם יש שרת לינוקס, עליו אני רוצה להתחבר מרחוק דרך הכתובת האיפי שקיבלתי בזמן ההתחברות בעזרת החייגן השאלה היא איך אני עושה את זה? שאלה שנייה: דוד שלי מחובר לאינטרנט 24.7 בעזרת מודם ראוטר שעליו מחוברים עוד שני מחשבים אחד בכבל רשת והשני אלחוטי וכל 3 המחשבים מקבלים אינטרנט יפה עכשיו, באחד משלושת המחשבים פתחתי פאב FTP ואני רוצה להביא לאנשים מבחוץ לרשת להכנס עלי למחשב ולהוריד ממני את הקבצים המשותפים איך אני מביא להם את הכתובת של המחשב המשטף? כי כתובת ה IP …

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. יש לי כרגע edimax br-6574 ונמאס לי שהוא לא מצליח לסחוב שימוש בחיבורים רבים. למשל שימוש בתוכנות p2p, אומנם הוא לא מתנתק, אך הוא מפסיק להגיב ולא ניתן לגלוש במקביל עד שעושים לו אתחול. אני מעוניין לרכוש ראוטר חדש שאין לו בעיה עם חיבורים רבים. בנוסף עם Lan 1gb תמיכה בתקן N במהירות 300MB ומעלה . אם זה אפשרי שיתמוך ב- dual- band ו- NAS. התקציב הוא כ- 100$ בקניה מחו"ל או 500ש"ח בקניה בארץ. לגבי ה- dlink 655, האם מישהו קנה לאחרונה את הראוטר הזה בארץ ויכול לומר לי איזה revision החומרה שלו (צריך להיות כתוב עליו מאחור תחת H/W Ver) יש A1/A2/A3/A4 ומאיפה הוא קנה (יבוא רשמי/מקביל)... תודה.

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. Started by shaithebest,

שלום לכולם שנה טובה זה התחיל מלפני כמה ימים שאני מדבר בצ'אט של הפייסבוק ואנשים מתלוננים שאני כל הזמן מתנתק.... באמצע כתיבת הודעה לפרטי הדף מרפרש את עצמו ומבטל לי את כל מה שכתבתי..... ניסיתי באקספלורר8,פיירפוקס וכרום אותה בעיה!!!!!! ניסיתי בהמון מחשבים אחרים נטולי וירוסים זה מנתק אותי מהצ'אט בלי סוף ואנשים לא מצליחים לכתוב לי(לפעמים מצליחים כן להשחיל לי איזה משפט) האם זו בעיה שמישהו נתקל בה?מאיפה היא נובעת?איך ניתן לתקן תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by YAHOOGEEK,

שלום אני מתכנן לעבור לתשתית VDSL של בזק בימים הקרובים, ביחד עם המודם שהם מספקים VVG2000 (כן המודם, לא הראוטר), הסיבה שאני לא לוקח מהם ראוטר היא כי לא בא לי להתחייב לשום דבר, אני מחפש המלצה לראוטר בסיסי שתומך VDSL, ושיכול לעבוד ביחד עם המודם הזה. אין שום דרישות אחרות... רכישה בארץ או ב- EBAY תודה

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Started by DXT,

אני חושב להתחבר אליהם ורציתי לדעת: 1. לאיזה מהירויות הורדה אתם מגיעים אצליהם (בארץ ובחו"ל)? 2. איך הפינגים במשחקים אצליכם (שוב, בארץ ובחו"ל)? 3. איך השירות שלהם? 4. האם יש תקלות שמונעות גישה לאינטרטנט או שמאיטות את הגלישה לעיתים קרובות? תודה רבה לכל מי שיענה לי על שאלות אלו.

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. נאמר לי מפורשות ממספר גורמים - שהספקיות העושות שימוש בחייגן ועם L2TP - אינן מאפשרות ( מדובר בתהליך שבוצע/מתבצע בהדרגה ) חיבור מספר מחשבים במקביל לאינטרנט - דרך ICS פשוט, - וכי יש צורך בROUTERים - ספציפיים שמיועדים לעבוד עם L2TP. אכן אצלי - הכל מקונפג בדיוק כמו שצריך ( ! ) - ופתחתי על כך מספר THREADים בפורומים שונים ( ישראל והארץ ) - המסקנה המתבקשת ( ושוב זה גם נאמר לי מגורמים מקצועיים - OFF THHE RECORD שכזה ) - היא שאין מנוס מרכישת ROUTER ייעודי לעניין. בבירור נוסף - מספר ה ROUTERים / מגוון המכשירים המיעודים לתשתית הכבלים ( בארץ ) לעומת ל ADSL הוא זניח. ויעצו לי - דרך חברת 2PLUS ( חברה אליה מפנים מחברת הכבלים - והם בלבד - שנשמעו ממש בסדר ) - לרכוש ( הכי זול ממה שיש לה…

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים