עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by huber,

כמו שכבר ציינתי בעבר אני "משתמש כבד" שך ADSL ועד היום הורדתי מעל 200 סרטים ועוד (קרוב ל 300 דיסקים צרובים) למה אני "מלאה" אתכם בפרטים, תשאלו? אז ככה, די מיציתי את תוכנות ה P2P וראיתי שרוב הסרטים והמשחקים החדשים מגיעים ממשהו שנקרא DELNET... מישהו יודע מה זה ואיך משתמשים בזה? (זה תוכנה, אתר FTP, פורום או רשת יוזרים?)

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. אני רוצה לחבר בשני בתים שונים שלושה מחשבים לאינטרנט. מקרה 1: תשתית של הוט, ספק אינטרנט "ברק" ללא חייגן (הדירה בבאר שבע). האם יש צורך בראוטר בכלל, הבנתי שסוויץ' יעשה לי את העבודה מצוין. במידה וסוויץ' מספיק האם מישהו יכול להגיד לי איך בדיוק לחבר אותו ואם צריך לבצע הגדרות מסויימות על מנת שזה יעבוד חלק. (אין לי צורך ברשת אלחוטית, קווית בלבד). מקרה 2: תשתית של הוט, ספק אינטרנט 012 עם חייגן. במקרה הזה אני צריך גם רשת אלחוטית (B או G). אני חושב לקנות את הראוטר של לינקסיס דגם WRT54GL. אני הולך לעבוד בחדרים יחסית מרוחקים בשתי קומות שונות. האם ראוטר כזה יעשה את העבודה??? במקרה ה 1, במידה וסוויץ' לא מספיק האם אותו ראוטר של לינקסיס יעשה את העבודה??? תודה רבה.

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. מבקש להגדיר חיבור בין מחשב רגיל שיהיה מחובר כל הזמן לבתב ומחשב נייד נוסף... נתב מבית D-LINK בחיבור לכבלים. הדגם שלו זה D-Link AirPlus G DIR-300 Wireless Router ואם אפשר גם הגדרות ל- D-Link AirPlus G DI-524 Wireless Router

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  4. Started by jetman,

מה המצב אנשים? אני בבעיה, קראתי מספר מדירכים, הבתי שללחיצת קורנה צריך כבל FTP ומעלה, מעולה קניתי כבל 20 מטר , ומה אני מגלה? שהוא רב גידי, מקירא נוספת הבנתי שלא מומלץ לעבוד איתו ללחיצת קרונות, רק לראשים, ואני לא יכול להחזיר אותו כי במקור זה היה כבל אם ראש וחתיחתי אותו, מה עליי לעשות? לזרוק לזבל ולשכוך מ 80 שקל ששילמתי עליו, ולקנות כבל אם גיד יחיד? או יש פתרון אחר? זה להשחלה בהתעלות פלסטיק על קיר אם זה משנה. _________________

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by MOFRA,

האם רק אצלי ויקיפדיה לא עובדת? יש עוד אנשים שזה לא עובד אצלם או לחלופין אולי כן עובד אצלם?

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. מחפשים לעצמכם דומיין חדש? איגוד האינטרנט הישראלי פוצח במהלך שמיועד לפנות ולשחרר שלל שמות מתחם שאינם בשימוש, לרווחת הגולשים לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%97%d7%92-%d7%94%d7%97%d7%99%d7%a8%d7%95%d7%aa-%d7%9e%d7%92%d7%99%d7%a2-%d7%92%d7%9d-%d7%9c%d7%93%d7%95%d7%9e%d7%99%d7%99%d7%a0%d7%99%d7%9d-%d7%91%d7%a1%d7%99%d7%95%d7%9e%d7%aa-il/

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  7. אני מתכוון להרשם לאחד מבתי הספר הנ"ל בעתיד הקרוב, יש לי הצעות משנהים, אני יודע ש JOHN BRICE מוסמך על ידי CISCO תעודת ההסמכה ש JOHN BRICE מציע לי הוא - CCNA + לימוד והעשרה של VOIP, WIRELESS, LINUX ועוד ו SELA מוסמך על ידי MICROSOFT תעודות ההסמכה שSELA מציע לי הם: MCSA, MCSE, MCDBA, CCNA, CISSP, EC-CONCILE בתוכנית לימודים שנקראת - מסלול מומחה אבטחה ומנהל מערכות - SecurX זה נראה כמובן שSELA מציע לי הרבה יותר אבל, יש להתחשב בעובדות הבאות: SELA = כפול מהמחיר של JOHN BRICE שזה יוצא כ 30000 ש"ח SELA מסמיך אותי גם לתעודות של CISCO אבל הוא לא מוסמך רשמית על ידי CISCO האם זה עקרוני? ואיזו תעודת לימוד עם בכלל נחשבת יותר, שלמדתי ב JOHN BRICE או SELA? אשמח לתגובות, תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. יש לי ראוטר 100 של רוטל. ה PS3 מתחבר קווית בלי בעיה. המחשבים מחוברים דרך סוויטש 1000 של אדימקס 5800G בלי בעיה. אבל, אני לא מצליח לחבר את ה PS3 דרך הסוויטש. לא באוטומט ולא דרך הגדרות ידניות .

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by APT,

היי, יש לי מודם-ראוטר של בזק: rotal rta 1320a, אני הגדרתי אותו שיתחבר לבד לאינטרנט ויהיה גם ראוטר לרשת הביתית (הוא הDHCP, והוא מחובר לSWITCH שאליו מחוברים כל המחשבים). הבעיה היא, שכל פעם שאני פותח תוכנה להורדת TORRENTים, הוא קורס ומפסיק לעבוד (הנורות עדיין דולקות, אבל אי אפשר להתחבר אליו + אין אינטרנט) וצריך להוציא אותו מהחשמל ואז להחזיר כדי שהוא יחזור לעבוד. רק כשאני מגביל את מספר החיבורים המקסימליים (גלובלית) שתוכנת הטורנטים יכולה לפתוח לפחות מ150, הוא נשאר פחות או יותר יציב ולא קורס. מה לדעתכם אני יכול לעשות בנידון? האם אני יכול לקנות מודם משלי מEBAY ולחבר אותו במקום? (אם כן, איזה אתם ממליצים - כזה שיתן לי מקסימום חיבורים לטורנטים). האם בזק יסכימו להחליף לי את המודם? ת…

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by yaloner,

שלום לכולם, יש אתר מסוים שמאשר כניסה רק לגולשים מארה"ב. מאחר ואני משער שהאתר מזהה את ארץ המוצא לפי מספר ה-IP אני מחפש דרך להסוות אותו. אמרו לי שאני צריך להתחבר דרך שרת proxy כלשהו, אבל לא ברור לי איך אני בדיוק מוצא אחד ועושה את זה. אשמח לקבל סיוע. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by roy15957,

היי, יש לי את הראוטר D-Link DSL-2650U ורציתי לדעת איך אני משנה את ה ip שלי... חיפשתי ולא מצאתי דרך שבאמת עובדת, ובעיקרון אם אני מבקש מבזק לשנות לי ip אז הם ישנו? הם יכולים? מקווה שתעזרו,.

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. שלום, לאחר בדיקה קלה ברשת מצאתי את הכרטיס הזה: ALFA Network AWUS036NHR, שנראה די טוב למה שאני מחפש (להגדיל את טווח הקליטה). כרגע אני עם כרטיס יחסית חלש של Edimax בחיבור PCI-E שקניתי ב- KSP בכ- 80 ש"ח לפני שנה וחצי בערך... תמיד אעדיף כרטיס פנימי (PCI-E) על פני חיצוני (USB) אך נראה שהכרטיס הנ"ל מאוד מומלץ. לא ברור לי איך כתוב שהוא 2000mW מאחר וידוע לי כי יציאת USB היא עד 500mA, או שזה לא קשור ואני עושה סלט? אשמח מאוד לשמוע אם יש כרטיס מומלץ יותר או כיוונים נוספים. מקווה שפירטתי מספיק, אשמח לפרט עוד במידת הצורך. תודה רבה

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by Cheif,

שער המניה של בזק קפץ אתמול ב-7.5%, תוך שהחברה מעדכנת את תעריפי השיחות והגלישה. מה בדיוק קורה שם? כל הפרטים - http://www.netcheif.com/blog/?p=2188

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by MiOB,

שלום לאחר ימים שלמים של חוסר הצלחה, אני מקווה שאמצא את הפתרון כאן. ובכן: א. אני משתמש בנתב DIR-655, אליו מחוברים שלושה מחשבים בחיבור חוטי. ב. בכול המחשבים מופעלות כול האפשרויות של WOL ב-BIOS ובחלונות כמו שצריך. ג. כול המחשבים מוגדרים למצב שינה S3. (לא Hibernation.) ד. בכול המחשבים מותקנת NOD32, אשר מבוטלת זמנית לשם הבדיקה. (חושב שאין קשר, אבל רק לשם הבדיקה.) ההגדרות בנתב הן: Router IP: 192.168.1.1 Subnet Mask: 255.255.255.0 כול המחשבים מוגדרים כ-DHCP, ובנתב יש להם "הזמנה", כלומר, כול MAC מקבל IP קבועה על-פי טבלה מוגדרת מראש. כך שכול מחשב מקבל: IP Address 192.168.1.1xx Subnet Mask 255.255.255.0 Default Gateway 192.168.1.1 DHCP Server 192.168.1.1 השתמשת…

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by BeBest,

אהלן, יש לי רשת ביתית קווית שמכילה ראוטר וסוויץ'. אל הסוויץ' מתחברים 2 מכשירי סטרימינג. הראוטר TP-Link WR1043ND הסוויץ D-Link DSG1005A (http://www.dlink.com.sg/products/?idproduct=504&idCategory=215) הבעיה החלה לפני שבוע בערך, כשפעם ב-X זמן החיבור בניהם מתנתק ואין אפשרות להחזיר אותו רק כאשר אני מנתק את הכבל רשת ומחבר אותו מחדש (ולפעמים גם זה לא עוזר ואני מנתק את 2 המכשירים מהחשמל). לא ברור לי למה זה קורה... בדקתי את הכבלים שמחברים בניהם - תקינים. כשהתקלה קורית הנורית שבראוטר נכבית (הנורית של הפורט שהכבל מחובר אליו). אני מנסה לחשוב על סיבות שיכולות לגרום לתקלה כזו ולא ממש עולות לי... הכל עבד טוב חודש בערך עד שפתאום התחילו התקלות : אגב הנה הנושא המקורי שעזרו …

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by alex15,

איך לפתוח בראוטר החדש EDIMAX BR6524N ... 1- להיכנס ל GENREAL TOOLS --->ADVANCED SETTINGS -->PORT FORWARDING או GENREAL TOOLS --->ADVANCED SETTINGS -->NAT -->VIRTUAL SERVER - 2 איזו פעולה עליי לעשות?

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by Mytree Volf,

אמ;לק: מחפשת ראוטר בתקציב של עד 1,000 שקל. תשתית של הוט. היי! הראוטר שלנו כבר על ערש דווי ואנחנו חווים ניתוקים רבים במהלך היום. החלפנו כבלים, מודם ועדכנו על הדרך את חבילת האינטרנט (תשתית - הוט, ספק - 012) ל100 מגה (תודה לאל). בבית שלנו יש מחשב נייח שמחובר ישירות לראוטר, לפטופ Lenovo Ideapad 700 שרוב הזמן ממוקם בדיוק בצד השני של הדירה עם שני קירות (ומראה בכניסה לחדר. הבנתי שזה יכול לעשות גם בעיות עם הטווח) שמפרידים בינו ובין הראוטר, שלושה פלאפונים, טאבלט ופלייסטיישן. האידיאל הוא להיות מסוגלת לצפות בסטרימינג בשיעורים אונליין של האוניברסיטה, תוך כדי שיוטורנט על המחשב השני פועל. כרגע במצב הזה ברגע שמחשב אחד מפעיל יוטיוב/טורנט/כל דבר שדורש קצת רוחב …

18. Started by KF,

שלום מדובר על מחשב נייד. פתאום המחשב לא מזהה לי את הרשת הביתית.. השם של הרשת לא מופיע עוד ברשימת הרשתות ככה שאין ביכולתי להתחבר אליה. מה אני עושה כדי להתחבר מחדש לרשת הביתית ? ׁ(WIN7) אשמח לקצת עזרה.

19. Started by benor,

למה זה רושם לי שאין דחיסה כי זה אמור להיות טוב דחיסה לא?

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. שלום. לאחרונה נזכרתי בדבריו של ליאו מטק טי וי: לנו למשל (טק טי וי) יש T1 על משהו כמו 1500 מחשבים,ואנחנו גולשים ממש מהר. זה בגלל שרוחב הפס הוא גדול מאוד. הבעיה היחידה היא מהירות השליחה. על כל חבילה שהמחשב מקבל המחשב צריך לשלוח עוד חבילה שתאשר שהוא קיבל אותה. אז אני שואל: א.האם מה שזכור לי מדבריו הוא הסבר מדויק למצב. ב.מהו T1 ג.אז בשביל מה אני צריך מהירות קבלה גבוהה אם מהירות שליחה היא הכרחית? תודה

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. אוקיי אז ככה קודם כל מה זה DMZ ושנית איך אני מבטל את הרשת האקטיבית האלחוטית של הנתב פשוט כי אני משתמש בכבלים תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  22. Started by roy132,

שלום לכולם רשית אני רוצה להסביר המה המכשרים שאני משתמש בהם : הספק שלי פרטנר, תשתי הוט. הסיטואציה היא כזאת יש לי בבית מודם של פרטנר דגם arris tg1652 שהוא מודם/ראוטר ובנוסף יש לי מערכת של deco m5 מחברת tp-link נקנה מפרטנר. ליפני יומיים החלטתי להעביר את הראוטר של פרטנר למצב של bridge mode שהתפקיד שלו זה לבטל את היותו כראוטר ולהיות רק מודם וככה ה deco שלי יוכל לתפקד כראוטר הסיבה הייתה כי יש לי מחשב ראשי וטלווזיה מוחברים למודם והם לא על אותה הרשת של הבית שלי הכוונה יש כתובת ip שונה לדוגמה : 192.168.0.3 ו הdeco מחלק כתובות ip אחרות לדוגמה 192.168.1.4 וככה נוצר הפרדה בין המחשב למדפסת הראשית בבית לכן בצעתי את הדרך פעולה של bridge mode אך נוצר לי בעיה שכל כמה ש…

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. אני מנוי 100MB אינטרנט בבזק בינלאומי מקבל 60MB הורדה מקסימום באורנג במערכת בדיקת מהירות שלהם הזיוף מושלם 152Mb הורדה http://imageshack.us/photo/my-images/547/fjz9.png/

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. שלום חברים, ברשותי 3 ראוטרים מסוג EDIMAX 6524N ואני מנסה לחבר את שלושתם יחד ע"י ה-WIRELESS שלהם. (הדגם של הFIRMWARE הוא 1.58) הסיבה שאני מנסה לשרשר ביניהם כיוון שיש בבית 3 קומות ולצערי ראוטר אחד בקומת הביניים לא נותן כיסוי לכל הבית, לכן ברצוני לשרשר אותם באלחוטי. ניסיתי להגדיר בראוטר הראשי שהוא יהיה AP-WDS והכנסתי את כל המאקים של שאר הראוטרים אליו והגדרתי אותם כמו שרשום במדריך, אך משום מה זה לא עובד כמו שצריך, אין אינטרנט בראוטרים המרוחקים.... בנוסף ניסיתי להגדיר את הראוטרים השניים בתור REPEATERS וזה עבד אבל יש המון התנתקויות ברשת... אני ממש מתוסכל מכל העניין... מה עוד אני יכול לעשות בכדי שזה יעבוד ויהיה לי כיסוי מלא בכל הבית? תודה רבה,

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by Born2Kill,

יש לי פה איזה הגבלה בחיבור או משהו, משהו שקשור להסדר האייפי נראה לי, אני לא יודע לפתור את הבעיה.... אז בבקשה תעזרו לי. [attachment deleted by admin]

• 28 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.