עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Radeon38,

היי יש לי כבל רשת מאד ארוך אבל הוא 4 גידים (אני לא יודע איזה מהירות הוא יכול להעביר והאם הוא שווה משהו) אלה הצבעים מימין לשמאל ירוק אדום שחור כתום הצבעים מלאים והם אינם חצויים בלבן הכבל נבדק והחיבורים זהים בשני הצדדים והוא מראה ניתוק. אני רוצה לדעת האם כדאי לחתוך ולעשות ממנו כבל אחר - לקנות ראשים זה לא בעיה ויש לי לוחץ. כבלים יותר מוכרים הם בעלי יותר מוליכים על כן פתחתי את הת'רד הזה. תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. אוקיי אז ככה קודם כל מה זה DMZ ושנית איך אני מבטל את הרשת האקטיבית האלחוטית של הנתב פשוט כי אני משתמש בכבלים תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  3. שלום לכולם אני בתהליך של בניית בית חדש ורשתתי את כל הבית בכבל קטגוריה 7 השאלה המתבקשת, איזה אביזרי קצה (קונקטורים ושקעים שבתוך הגיר שמותאמים לקופסאות גוויס ) מבחינת סוג ואיפה אני מוצא אותם אשמח לקישורים בתודה מראש

4. Started by BloodFist,

שלום, ברשותי ראוטר של 3COM מדגם 3CRWE554G72T, ניסיתי לעקוב אחרי מדריכים שמצאתי פה בפורום ולא הבנתי איך להשתמש בWPA\WEP ז"א המדריכים לא התאימו ולא הצלחתי להבין איך להצפין בראוטר, האם מישהו יכול בבקשה להסביר לי איך אני מכוון את זה? ואחרי שמכוונים בראוטר איך מכוונים במחשבים את הרשת בשביל שיתחברו אליה? תודה מראש!

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by מר מקלדת,

איך הם על 10/12 מגה? יש להם IP דינאמי? חיבור עם חייגן? תמיכה טכנית חינם? הסתיימה לי ההתחייבות אצל הספקית שלי ואני רוצה לעבור לאחת מהן.

6. http://www.tp-link.co.il/products/details/?categoryid=2946&model=TL-ER604W 380 ש"ח

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by furyanaor,

היי, לאחרונה התעניינתי בNAS וגיליתי כמה תכונות שליליות. אז התחלתי לחשוב יצירתי בכיוונים אלטרנטיביים =] נזכרתי שהממיר של הוט בסלון הוא גם סטרימר וגם יודע לקבל כונן מדיה ולשתף אותו ברשת אלו כן אנחנו בעצם מדברים על התקן NAS לכל דבר ועניין לא ? חברתי אליו דיסקאוןקי ועכשיו כל מחשב שמחובר לרשת ה WIFI שלו (הוא גם הראוטר במקרה הזה) יכול לראות תחת 'המחשב שלי' ב- מיקומים ברשת "סלון" עם לוגו של HOT. כשנכנסים אליו מגלים שהמכשיר ינק את כל התוכן מהDOK שלי וסדר אותו תחת תיקיות אב music photos videos אפשר רק לקרוא משם תוכן אך לא לכתוב ובאופן כללי אני לא מצליח לזהות את הנתיב לתיקיה המשותפת הזו. יש משהו שאפשר לעשות כדי לשנות את המ…

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by LeftRight,

יש לי רשת בבית והאינטרנט אצלי... אז ככה במחשב השני זה נכנס לשרתי FTP ואצלי זה לא נכנס לא יודע למה.. בשתי המחשבים SP2 אין פיירוול מה קורה כאן?

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. חיברתי באמצעות כבל רשת את המחשב שלי למחשב X אני רוצה לחבר עוד מחשב לרשת, כלומר מחשב Y השאלה היא, אם אני יכול מהכרטיס רשת במחשב שלי, שמחבר את מחשב X, להוציא מפצל ולחבר במקביל גם את מחשב X וגם את Y דרך אותו חיבור. חשוב לציין כי מדבור פה ברשת חוטית(כבל רשת ממחשב למחשב) תודה מראש לעוזרים.

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by ביז'ו המוס,

יש ברשותי ראוטר Linksys wrt1900acs ורכשתי אתמול שני כרטיסי usb wifi. אחד TP LINK Archer t4u 1300ac והשני edimax 600ac. בשניהם אני מקבל מהירות חיבור של פחות מ2 mbps בבדיקת מהירות גם דרך הדסקטופ וגם דרך הלפטופ. דרך השבב Wifi המובנה בלפטופ אני מקבל סביב ה50 מגה בבדיקת מהירות ואותו דבר דרך הטלפון. בחיבור חוטי ישירות למודם אני מקבל 90+ מגה ביט לשניה. מה יכולה להיות הבעיה? ניסיתי את כל הערוצים בהגדרות של הראוטר. ואני עם הfirmware המקורי הכי מעודכן. שני המחשבים עם ווינדוס 10

11. איזה מודם כדי לקחת אני יודע שהכול אותו דבר אבל סתם מה אתם ממליצים... מהירות 750... בנטויז'ן. דרך אגב הם מביאים כמה מודמים אני יכול לבחור. יצאתי מהADSL בבזק בינלאומי הם אומרים שהם הספק מס'1 ברשת ומשום מה כול ספק אומר ככה

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by yuval_routing,

שאלות חזרה למבחן CCNA פתורות נוספו לאתר http://www.routing.co.il/ciscocert. (יש לחפש "שאלות" באתר). ובכלל, עם הירידה בחשיבות הסמכת CCNA (אתם מוזמנים להתווכח על כך) מומלץ במיוחד ללמוד לבד. יובל

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  13. Started by elior021,

היי, יש לי ראוטר d link 2650u של בזק הוא תומך בטכנולוגית PPPOA OVER ATM אבל הראוטר מוגדר ב PPPOE שאני מגדיר אותו PPPOA הוא מתחבר בלי בעיה רציתי לדעת מה עדיף ומה ההבדל בין השניים ? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. אני בטריפל של הוט עם תשתית 100מגהביט וספק בזק בין לאומי במהירות תואמת. חיבור קבוע כמובן... כרגע בבדיקת מהירות באתר של הוט, לא מצליח לעבור את ה 30mbit המחשב, מחשב חזק (Q6600) עם כרטיס רשת 1gbit שמחובר להוט בוקס בכבל רשת רגיל. מה יכולה להיות הבעיה בגדול? ואיך הם יכולים לפתור אותה? וזה בהכרח פתיר.. ד"א הכבלים של התקשורת טלויזה/אינטרנט שמגיעים מלמטה למעלה בבניין שלי הם אותם כבלים שעשו מאז ההתקנה של הכבלים לפני 15 שנה... הגיוני שהכבלים של אז יכולים לעביר מהירויות כאלו של 100mbit? אני שואל את זה בכלליות... תודה רבה

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. אני מחובר לאינטרנט מהיר בכבלים UFI 12 מגה. מאז שאני מחובר אני סובל מאיטיות ותקלות ואיבודי מידע ללא סוף. אני מזמין טכנאי על בסיס חודשי, כל פעם מגיע טכנאי מתקן את הבעיה זמנית ושוב הבעיה חוזרת! אני מקבל מהירות נמוכה והמודם מתחיל לאבד מידע. אני פשוט מאמין שהבעיה היא בקווים והם לא מוכנים להודות שהתשתית שלהם דפוקה. או שפשוט התומכים מפחדים לדווח על בעייה בקו שחס וחלילה הם לא פספסו משהו. אני ממש לא יודע מה לעשות, אני ניסיתי הכל כולל התקנה מחדש של מערכת ההפעלה, יש אולי עוד משהו שאני יכול לעשות \ לנסות ? מישהו חווה בעיות כאלו בעבר ? הספקית שלי היא בזק בנלאומי ואני בטוח שהבעיות לא נובעות מהם.

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. שלום, יש לי לפטופ שמותקן עליו ויסטה HOME PREMIUM ונט סטיק של סלקום. אני מנסה לשתף את האינטרנט ככה שאוכל לגלוש דרכו גם מהפלאפון(כמובן שהנט סטיק מחובר למחשב דלוק ועובד) אשמח להצעות תודה רבה אלון

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. שלום, אני זקוק להמלצה לנתב בעל מנגנון QoS מובנה, שאוכל לחלק את מהירות האינטרנט בין שני המחשבים בביתי. מחנות בירושלים (KSP, IVORY P-SEE וכו'). כרגע יש לי TP-LINK TL-WR641G, והוא פועל מצויין רק שאני לא יכול לדבר בטלפון בחדר כי כנראה הוא פועל על אותו תדר כמו הטלפון האלחוטי שיש בבית, וזה גורם לרעשים נוראיים... הטלפון פועל בתדר 2.4GHZ, ולפי אתר החברה: http://www.tp-link.com/products/productDetails.asp?pmodel=TL-WR641G&content=spe הראוטר עובד על 2.4-2.4835GHz. זאת אומרת שאני צריך ראוטר בעל תדר אחר, אני לא יודע אם גבוה יותר או נמוך יותר ואני לא יודע מה זה משנה, אני רק רוצה שלא יהיו רעשים כשאני מדבר בטלפון, ושזה לא יבא על חשבון ביצועים של הראוטר. התקציב הוא הנמוך ביותר שאפשר…

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by borsood,

מודם הADSL שקיבלתי מבזק מראה סימני גסיסה. היות ובזק כבר לא משאילים מודמים אלא רק משכירים החלטתי לבדוק רכישת מודם VDSL ועל הדרך לשדרג את המהירות, ואולי בשלב יותר מאוחר לעבור לשוק הסיטונאי. כיוון שיש לי נתב מעולה (בן היתר 3 יציאות LAN 1GB בשימוש שדי נדירות בנתבים משולבים), אני מעדיף להמשיך עם הנתב הקיים ולהשתמש במודם בתצורת ברידג'. איזה מודם יתאים לשימוש בסיסי כזה? הבנתי שחלק מהמודמים האלו יכולים לשמש גם כמודמים ADSL אשמח גם להתייחסות לנקודה הזו. תודה לעוזרים עריכה: כרגע ההתלבטות היא בין kasada kw5212 ל tplink td-w9970 האם וקטורינג שווה את התוספת במחיר?

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by Ronenosh8,

יצאה גירסא חדשה להוטבוקס (למשתמשים במכשיר בתור ראוטר) לאלו שרוצים לעדכן- תכבו את המכשיר ותדליקו אותו. איך עובד החיבור עם L2TP?

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by QttP,

בחודש הבא אני אמור להתחבר לאינטרנט של HOT, אזור רחובות, חיבור MPLS דרך 012. אני יודע שהחברה מספקת מספר מודמים שונים ללקוחות ומקריאות ושמועות פה ושם אני יודע שחלק מומלצים יותר מאחרים. בבית של ההורים תמיד היה לי ה-MOTOROLA SB4200 והייתי מרוצה. אני לא יודע האם עדיין מספקים אותו. ממה שיש כרגע - מה כדאי וממה כדאי להתרחק?

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. שלום לכולם יש לי תופעה מוזרה מאוד מדי פעם (לא בימים או בטווח שעות קבוע) קבצים שאני מנסה להוריד מאתרים מחול מסתיימות לפני הזמן למה אני מתכוון.... לדוגמה אתמול ניסיתי להוריד קובץ מאתר בלאקברי העולמי (downloads.blackberry.com) הקובץ שוקל 100 מגה כל פעם שאני מנסה להוריד אותו או "מסיים" אותו אחרי נפח שונה זתומרת פעם הוא "מסיים" את ההורדה אחרי 3 מגה פעם אחרי 8 מגה פעם אחרי 13 מגה כל פעם משהו אחר (אני מצרף סרטון קטן שמראה את זה) http://www.yourfilelink.com/get.php?fid=564540 שמתי לב (ע"י פקודת PING -T) שבדיוק לפני שהוא "מסיים" את ההורדה יש לו ניתוק אחד או שניים רצוף וזה כביבול מפיל אותו אבל מה שמוזר זה שהוא לא נופל עם שגיאה אלא מסיים את ההורדה בהצלחה זה התחיל לפני המון זמן שהיית…

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. שלום, ברשותי שני מכשיריי EDIMAX. האחד, ראוטר מסוג BR-6204Wg, השני - ACCESS POINT מסוג EW-7206APg המחשב שלי ממוקם בקומה השניה ולצידו הראוטר. אולם, הקליטה בסלון בקומת הקרקע נמוכה מאוד ואיכות האינטרנט ממש גרועה. ברצוני להשתמש בACCESS POINT שלי כמכשיר שייקלוט את האינטרנט האלחוטי מהראוטר, ובעצם יגדיל את טווח הקליטה. עד כה הכל בסדר. עכשיו לשלב ההתקנה. קודם כל, הבנתי שהAP משמש כחיבור אינטרנט אלחוטי לראוטרים ללא WIRELESS, אולם אפשר להשתמש בו ככלי להגברת הקליטה. אבל לא מוסבר איך... אז לקחתי את הAP , חיברתי אותו למחשב נייד, נכנסתי לדף ההגדרות שלו, וניסיתי לשחק עם ההגדרות. ניסיתי קודם כל להוסיף את הMAC ADDRESS של ה APלראוטר דרך Wireless-->Access Control-->MAC Address Filtering…

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  23. Started by GMTK,

שלום לכולם יש לי 2 אינטרנטים גם של בזק וגם של הוט. עכשיו ככה יש לי את הלוח אם של פטאלטי P67 שיש אפשרות להכניס לו 2 סוגים של אינטרנטים איך אני מפעיל את זה? חיברתי את 2 האינטרנטים הורדתי את הספק של הוט בשביל לבדוק האם אני מקבל אינטרנט בזמן שהספק מנותק של הוט וזה תקע לי את האינטרנט בזמן שהיה רשום באינטרנט של בזק גישה לאינטרנט ובאינטרנט של הוט היה רשום שאין גישה וזה לא נתן לגלוש. המטרה היא בזמן שהאינטרנט של הוט נופל יהיה תבזק בזמן שבזק נופל יהיה תהוט. מי שיודע מה עושים אשמח לעזרה תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. היי יש לי מחשב נייח ומודם של בזק ADSL ואני מחפש נתב כדי לחבר אליו את הסמארט טיוי עם כבל - אני לא מעוניין בנתב אלחוטי יש למישהו המלצה על נתב קווי ? בקושי מצאתי כאלה בחיפוש באינטרנט קראתי שאפשר להפוך נתב אלחוטי שיהיה רק קווי אז אני מניח שחלק מהפרמטרים שנדונים בפורומים לא רלוונטיים אם אני הופך אותו לקווי, אז איזה נתב מומלץ ? ואיזה מהירות מינימום אני צריך אם אני רוצה להזרים סרטי HD מהמחשב לסמארט טיוי בעזרת DLNA ?

25. היי, ברשותי נתב אלחוטי WRT54GL חדש אשר מחובר למודם BFocus 312+ (חיבור ADSL). ביצעתי הגדרה של PortForward ונראה שכל התוכנות מתפקדות כראוי למעט ה uTorrent. בעת הפעלת ה uTorrent כל הרשת נהיית איטית להחריד. פניה לWebInterface של הנתב ו/או של המודם מתבצעת באיטיות רבה. כמו כן הגלישה בHTTP. שניות לאחר שאני סוגר את התוכנה, הכל חוזר לתפקד בצורה נורמלית. ניסתי להקטין את מס' החיבורים למקסימום 50 חיבורים וכ 25 עבור torrent בודד (חצי ממה שהיה קודם). עד למעבר לשימוש בנתב החדש המודם תיפקד כנתב מחובר ל HUB והכל היה תקין. רעיונות ? שחף.

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים