רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, בזק שדרגו לי את מהירות האינטרנט מ 40MB ל 100MB, בפועל מהירות ההורדה עלתה ל 55MB. 1. למה המהירות עלתה מבלי שאני אשדרג את מהירות הספק? (אני עדיין אמור להיות ב 40MB של ספק בזק בין לאומי) 2. המהירות שמופיע בהגדרות של הראוטר היא מהירות של תשתית או ספק? אני מדבר על זה: [TABLE=class: formlisting] [TR] [TD=class: form_label_col]B0 Traffic Type: [/TD] [TD]PTM [/TD] [/TR] [TR] [TD=class: form_label_col] B0 Line Rate - Upstream (Kbps):[/TD] [TD]5024 [/TD] [/TR] [TR] [TD=class: form_label_col] B0 Line Rate - Downstream (Kbps):[/TD] [TD]60035 [/TD] [/TR] [/TABLE] תודה! : )
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלומלום, ברשותי ראוטר לינקסיס עם tomato ורכשתי ראוטר חדש של TP-Link דגם TL-WR641G. אני רוצה להשתמש ב-TP-Link כדי להגדיל את הכיסוי וגם להוציא ממנו כבל רשת שיגיע עוד יותר רחוק. אני לא מצליח להגדיר את הראוטר החדש (TP-Link) לעשות זאת. כמה שאלות: האם צריך להיות לשני הראוטרים את אותו SSID? האם הם צרכים להיות על אותו ערוץ? מי מהראוטרים צריך DHCP מופעל ומי כבוי? במפרט של ה-TP-Link ראיתי תמיכה ב-WDS, לא מצאתי אופציה כזאת בתפריטים, האם אני חייב את זה כדי לממש את מה שאני רוצה? אולי אני לא מוצא טוב מידע על הנושא כי אני לא מכיר את המושגים אשמח אם תוכלי לכוון אותי. תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מה הבדל בין כרטיס של 10/100 ל 100/1000 קודם לפני הכל מה הבדל בינהם? 1. זה ישפר לי את המהירות אינרטנט? 2. זה יעלה את המהירות העלה באינרטנט? 3. עם אני פותח שרת סתם נגיד לMOHAA זה יעלה לי יותר משתמשים שיוכלו להתחבר ללא לאגים?
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן. אני מחובר במהירות 5 מגהביט. בדקתי מהירות הורדה באתר של בזק בינלאומי ואני מוריד בסביבות 590KB (בערך 4.8 מגהביט) וכשאני בודק באתר speedtest אני רואה מהירות הורדה של 2.5 מגה ביט. אני מחובר דרך נתב. הנתב מוגדר לעשות את החיוג לבד לאינטרנט. האם זה קשור לפתיחת פורטים וכו'? תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש ברשותי מודם/ראוטר של אלקטל ספיד טאץ' 510, לאחר שנתיים של אמינות הפסיק המודם לתפקד כנתב למשך כשבועיים לאחר מכן חזר ועבד ON AND OFF. החלפתי אותו בבזקסטור אך זה גם לא עזר ולא מצאו פתרון לבעיה. כמודם לכל דבר המכשיר עבד מצוין , אבל כיוון שאני עובד עם עוד מחשב נאלצתי לקנות ראוטר, ובחרתי בדגם שציינתי בנושא האשכול. מהיום שהתחלתי להשתמש בו אני נתקל לפרקים רבים מאוד בגלישה איטית ביותר. האם אתם/ן מכירים/ות דבר דומה? אשמח לכל עזרה בנושא. תודה רבה.
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם. קוראים לי גל ואני חדש פה. יש לי בעיה ושאלה. simla101שאלה: פתח פה דיון לפני כמה ימים בשבילי בנוגע לפתיחת פרטים בפייר וואל שבראוטר של מודם אלקטל השחור. כשאני מנסה לפתוח פורט הוא רושם לי faild o create static port xxxxx כשהאיקסים מציינים את מספר הפורט. אני באמת צריך לפתוח פורטים מסויימים........ מה זה ואיך אני פותר את זה? בעיה: נגיד שאני צריך לפתוח את הפורטים האלה: מינימום פורט 6881, מקסימום פורט 6889. זה אומר שאני צריך לפתוח את כל הפורטים בין שני המספרים האלה או רק את שניהם? ואם זה את כל הפורטים, האם יש דרך לפתוח את כולם ביחד, או שאני חייב להכנס לtelnet כל פעם ולפתוח כל פעם אחד אחד? תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים בבית מחוברים ברשת בכבל מוצלב, על המחשב הראשי מותקן WinXP ובמחשב השני WIN98SE. לאחרונה נתקלתי בתופעה כשאנשים מתחברים לכוננים המשותפים במחשב הלקוח, ויש להם גישה מלאה לקבצים. אני יודע שזה מאוד פשוט לעשות זאת, ויש תוכנות שאפילו מקצרות את התהליך של הוספת האי פי ה LMHOSTS וריסט.. בכל מקרה, כיצד אני יכול למנוע שיתוף של הרשת עם מחשבים חיצוניים?
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש מתאמים מסוג TL-WPA4220KIT (או משהו דומה). http://www.computeruniverse.net/en/products/90512987/tp-link-tl-wpa4220kit-300mbps-av500.asp במרכז הבית יש לי מודם של בזק, שמתפקד בתור bridge לראוטר של sofaware (שמכיל firewall מובנה של צ'ק פוינט). אני מעוניין להתקין את המתאמים ליד הראוטר ובשני קצוות אחרים של הבית. העניין שלי במתאמים הללו הוא מכיוון שקראתי שהם יכולים לבצע גם clone של רשת ה-wifi, ואני מעוניין שהרשת תהיה זהה\אחידה בכל חלקי הבית. מן הסתם, הראוטר של sofaware לא מיוצר ע"י TPLINK, ובנוסף - למיטב ידיעתי, אין לו יכולת מובנית של wifi clone. אני לא מכיר לעומק את יכולות ה-wifi clone, ורציתי לדעת אם יש למישהו ידע\נסיון בשביל לומר אם הדבר יהיה אפשרי בקו…
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום , אני מעוניין במתג ספציפי הזה בגלל שהוא מאפשר QOS . אני במחשב אחד ישר לי קליינט טורנט ובשאר מחשבים אני מריץ סרטים STREAMING דרך קודי לצורך העניין , ואני עושה QOS - תעדוף לפורטים , בעצם פורט של טורנט הכי נמוך ושאר הפורטים של המחשבים הכי גבוהה , אז אני מקבל 2 ציפורים במכה - מצד אחד הטורנט יוריד מהר רק עם באפר של DELAY מסוים והקודי ירוץ חלק בשאר המחשבים כי PACKETS מתועדפים ראשונים ? הערה : או מכוון שPACKETS מתועדפים בסדר נמוך של הטורנט זה משפיע באופן ישיר על מהירות של הטורנט גם שהיא מוגדרת מבחינת מהירות UNLIMITED ? קישור למתג : http://www.amazon.com/TP-LINK-TL-SG108-1000Mbps-Desktop-Gigabit/dp/B00A121WN6/ref=sr_1_22?s=pc&ie=UTF8&qid=1448271475&sr=1-22&k…
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
"עד סוף 2014 נשיק חצי ג'יגה" מנכ"ל HOT אילן צחי, אמר במסיבת עיתונאים שערכה החברה: "עד סוף 2014 נשיק חצי ג'יגה (500 מגה). זה צעד משמעותי להראות שאנחנו רציניים בהיקף העבודה שלנו ובהיקף ההשקעה בתשתיות.http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4518710,00.html
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הכל השתבש לי האינטרנט של הוט התחיל שוב לזחול והוטבוקס מראה תופעה מוזרה במסך החיבורים נראה לי שחל שיבוש, כאילו רק שני ערוצים עובדים התמיכה הטכנית טוענת ממבחינתה הכל בסדר אבל בגלל התוצאות העלובות של המהירות הזמינו לי טכנאי.
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום. יש לי בעיה מוזרה באינטרנט.החביור לרשת לא אקבי.מה זאת אומרת? ככה יש לי 12 מגבייט הוט+בזק בילאומי. כאשר משחק משחקי רשת פתאום זה עושה לי ניתוקים מהמשחקים או מעלה את הPING. כמו כן לפעמים שאני מעלה אתרים מסוימים אז זה נותן לי עמוד שגיאה כמו כן בדקתי מהירות בספיד TEST זה מראה לי מהירות 12 מגבייט. אני לא מצליח לאבחן מה בדיוק הבעיה. ככה יש לי 12 מגבייט הוט+בזק בילאומי. לפי הבדיקה שלי לדוגמה ביטטורנט מוריד לי דווקה בצורה תקינה. יש לי הוט בוקס על מצב ראוטר.(יש לי אם רוצה לחבר LINKSYS E1000)
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי בבית תשתית כבלים ותשתית טלפון. אני רוצה ליצור רשת אינטרנט קווית, אבל לא מעוניין בפריסת כבלי רשת וכו'. ראיתי שיש פתרון שנקרא MOCA ליצירת רשת על גבי רשת הכבלים COAX הקיימת, בדומה ל- HOME PLUG על גבי רשת החשמל. http://www.mocalliance.org/index.htm למישהו יש ניסיון עם זה ? מכיר מוצרים שעובדים ?
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ל-EXPRESSVPN ו-NORDVPN יש חרא ביקורות בTRUSTPILOT, ול-CYBERGHOST ו-PUREVPN יש ביקורות יותר טובות. אבל הבנתי שיש מדינות שויפיאנים מסוימים עובדים בהן פחות טוב. לכן אני שואל אם אתם מכירים VPN שעובד טוב בישראל. עוד משהו שחשוב לי זה ההחזר חינם תוך 30 יום. יש ויפיאנים שעושים כאב ראש עם ההחזר חינם או שלוקחות מלא עמלה בקנייה עצמה של הVPN. אז אני צריך גם VPN שהוא בסדר בקטע הזה. תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מנוי של yes. האם אני אוכל בעתיד להתחבר לאינטרנט מהיר של ערוצי זהב בלי להתנתק מ-yes? ועוד משהו - כאשר מתחברים לאינטרנט כבלים משלמים, למשל, גם לחברת הכבלים וגם לספק כלשהו, כמו שבאיי.די.אס.אל משלמים לבזק ול-012(למשל...)? תודה!
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מעוניין לעבור אליהם , אני כרגע עם 012 קווי זהב , מאוכזב מאוד. פינגים גבוהים גלישה איטית. למישהו פה יש איי די אס אל ואינטרנט זהב בתור ספק אינטרנט ? אני מעוניין לדעת איך השירות ואינטרנט בכלליות. תודה רבה לכל מי שיענה . נ.ב עשיתי חיפוש ולא מצאתי :-\
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כולכם בטח מכירים את התוספים לסינון גלישה (עבור ילדים). בעוד שבאנגלית מצאתי מספר רחב של אתרים שמאפשרים רישום חינם לרשימת מילים ואתרים פונוגרפיים , בעיברית לא מצאתי כמעט שום דבר חופשי. נראה שעולם התוכן העיברי לא בר סינון כל כך. אני לא מחפש חסימה ברמת ה isp, הסינון של ספקיות האינטרנט הוא פשוט בדיחה או אמתלה לבקש כסף עבור שירות ה premium . אני מחפש פיתרון שבו אני יכול לקנפג את החוקים והרשימה באה לעזור לי. יתרון ל. opensource והכי טוב כתוסף ל.firefox למעשה רוב התוספים של הדפדפנים מסוגלים לקבל רשימות ידנית או כקבצי טקסט... אם רק היה לי מאיפה לקחת רשימה בעיברית... אולי מישהו מכיר פתרון חינמי ?
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
WR1043ND או WR941ND הבדל במחיר כ100 שקל. הראוטר ישמש להורדות כבדות(לכן חשובה מאוד תמיכה בריבוי חיבורים, שלא יתנתק הרבה). כמו כן חובה שיכול להיות כחייגן להוט. תודה
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מרגיש באינטרנט שיש מלא אנשים שלוקחים אינטרנט ממני ואני לא יודע .. אז ני רוצה ליצור קוד לשים וזה ..שלא יקחו . אבל יש לי ACCESS POINT שמחובר אליו הטלויזה שהוא DREAMBOX ..שדורש אינטרנט . ובטלויזה ובDREAMBOX אי אפשר לשים קוד או קוד הצפנה של הראוטר . אז אין דרך להגדיר באיזו שהיא דרך שרק הוא יקח אינטרנט בלי ההצפנה ובלי לשים קוד . ובהאחרים אם הם רוצים אינטרנט אז יצטרכו לשים קוד .
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי ניתוקים חוזרים ונשנים ברשת הביתית שנפתרים ע"י אתחול המחשב (שמחובר בכבל רשת). עכשיו הקטע המוזר הוא, שאם המחשב מחובר כשיש חוסר תקשורת כזה אז לא תהיה תקשורת בכלל, ז"א גם הנייד שמחובר דרך הWAN לא יקבל תקשורת. כמו כן אם אני מנתק את המחשב מהראוטר הנייד יקבל תקשורת. כשאין תקשורת במצבים כאלו אין ping לראוטר. אין חייגן על המחשב. אין תקלה בכבל רשת. כנראה שזה משהו במחשב, השאלה היא מה? כרטיס הרשת? משהו בתוכנה? תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
טוב אז יש לי בעיה שהופיע לפני 4 ימים המחשב שלי מסרב להכיר בקיומו של הכבל שמחובר מהמודם למחשב והחיבור פשוט אומר a network cable is unplugged ניסיתי לעשות ROLLBACK לדרייבר למחוק ולהתקין אותו מחדש לעשות system restore ליום לפני שזה קרא ושום דבר לא עוזר.הבעיה היא בטוח לא בקבל כי ניסיתי לחבר אותו למחשב אחר והוא עובד מצויין.ראיתי שאחד הפתרונות הוא להזיז את הכרטיס רשת לסלוט PCI אחר אבל בדקתי את לוח האם וזה כרטיס רשת מובנה ואני לא שום מקום אחר שאני יכול לדחוף אותו ואני גם לא רואה איך אני יכול להוציא אותו...(לוח אם:ConroeXfire-eSATA2) והכרטיס רשת עליו זה RJ-45 port. אז יש למישהו הצעות כל שהן?
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום , הראוטר החדש שהתקנתי LINKSYS WRT54G2 מנתק כל הזמן את האינטרנט , כאשר המחשב לא בשימוש למרות שב SETUP תחת LT2P רשום KEEP ALIVE גם אם אני משאיר ברקע הורדה מ NZB דרך תוכנת GRABIT הוא מתנתק !!! וההורדה נעצרת. יש לכם רעיון ? תודה לעוזרים
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
מחפש ראוטר שיכסה כמה שיותר מהדירה, ושייתן ביצועים טובים כ- AP. רצוי שייתמוך ב- 1G קווי, ומהירות כמה שיותר טובה באלחוטי. חייב ליהיות יציב, בין עם קושחה מקורית או עם OpenWRT / DD-WRT (בהתקנה פשוטה). תכונות אחרות לא מאוד רלוונטיות כרגע. מחפש התמורה הטובה ביותר למחיר בשוק כרגע.
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי! בשעה טובה אני עובר לדירה חדשה ומחפש ספק+תשתית איטרנט. ראיתי שאקספון 018 מציעים את המחיר הכי זול בשוק כרגע - 69 ש"ח לשנה הראשונה לכל המהירויות. מישהו יכול לחוות דעה על השירות שלהם? והאם החיבור אמין ויציב והמהירות מגיעה למה שמשלמים עליו? בנוסף, ראיתי שהם לא מציעים ראוטר אלא צריך לקנות אחד עצמאית - אז איך עובד תהליך ההתקנה? הם מתקינים לי את התשתית ואני רק מחבר אליו את הראוטר? יש הגדרות מסוימות שצריך לעשות בשלב זה? תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-