עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. אני מחובר לאנטרנט של בזק דרך ראוטר, ויש עוד מחשב בבית שגם מחובר לאנטרנט בצורה הזאת. מה שאני מעוניין לעשות זה לחסום כל סוג של תעבורה בין המחשב שלי למחשב השני בלי לפגוע באנטרנט. הסיבה היא בעיקר שאני חושש מוירוסים במחשב השני שיכולים לעבור דרך הרשת למחשב שלי. אם יש דרך בווידוס 7, או שאולי אתם יודעים מה בדיוק אני צריך לחסום בפיירוול כדי לא לאפשר למחשב השני להתחבר אלי, אז אשמח אם תעזרו לי.

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by Cheif,

על פי גלובס, התשלום על הקו הייעודי של בזק לאינטרנט (NAKED ADSL) יבוטל ככל הנראה http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000700799

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by realmagic,

אהלן, קנייתי ראוטר לינקסיס השבוע ואני מנסה לקנפג אותו ככה שיהיה לו DNS קבוע (Static DNS) - אבל ברגע שאני מגדיר אחד, אני לא יכול להתחבר לאינטרנט (אין הודעת שגיאה מוגדרת - או שאני פשוט לא יודע לזהות בעיה כזו). ניסיתי שני ספקי אינטרנט שונים אבל זה לא מתחבר לשניהם. ניסיתי גם להגדיר OpenDNS וזה נתן את אותן תוצאות. אני משתמש ב-Tomato והאינטרנט הוא בכבלים (L2TP) - מישהו ניסה את זה פעם? מישהו עם לינקסיס וכבלים יכול לבדוק אצלו ולראות אם זה קורה גם אצלו (אולי הראוטר לא תקין)?

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by AGK,

שלום אני מעוניין ליצור שרת DHCP במשרד קטן בעיקר בשביל ההצמדה של IP ל MAC ADRSS העניין הוא, שהמקום צריך גם ראוטר בשביל WIFI ואם ה DHCP של הראוטר יהיה פעיל -אז המחשבים עלולים לקחת ממנו IP ולא מהשרת DHCP שב 2008 ואם אני אסגור את הDHCP שבראוטר אז איך המכשירים יקבלו IP בחיבור לראוטר? אשמח לעזרה תודה

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. אני גר בערך 60 מטר מהבית של ההורים ואני רוצה להתחבר לרשת בבית מהמחשב הנייח שלי באמצעות אנטנה אלחוטית שתעלה בסביבות 100-150 אם מישהו יכול בבקשה להמליץ ולכתוב מה טווח הקליטה שלה ואיך אני מחבר אותה למחשב?

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3442046,00.html חיים בסרט.

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. שלום, בשלושה ימים אחרונים ישנה האטה משמעותית במהירות ההורדה שלי. אני מחובר דרך אינטרנט זהב במהירות חיבור של 0.5 מגה והתקשרתי לחברה אתמול ושילשום והם אכן אישרו לי את הטענה. השאלה שלי האם מישהו מיכם גם מרגיש את האיטיות ... גם מ- TUCOWS אני מוריד על 20 ...

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by Cheif,

במסגרת תערוכת CES 2015 מציגה Linksys שני נתבים חדשים - ה-EA8500 וה-WRT1200AC. את כל הפרטים לגבי נתבים אלה, כולל מפרט, מחירים וזמינות, ניתן למצוא כאן - http://www.netcheif.com/blog/?p=5430

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by Brosars,

ערב טוב רציתי אם משהו פה מכיר משהו בבזק שנקרא rate adaptive זה משהו שמוריד פינגים במשחקים ואני משחק הרוב בקונטר סטרייק ושם אם rate adaptive אני על גג 10פינג יכול גם 6 ובלי אני על 25~35 אחרי 101פעמים שהתקשרתי ובקשתי שישימו את זה שמו לי והיה הבדל ענקי עכשיו השאלה למה אסור שיהיה את זה ולמה הם מורידים את זה כי עכשיו מן הסתם אין לי את זה. מה לעשות אני רוצה שיהיה לי את זה.

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by yuval_cohen,

שלום יש לי מחשב (לא זה שבמפרט שלי) שאמור להתחבר לראוטר (שמוגדר טוב ויש מחשבים שמחוברים אליו כבר) יש לו מערכת הפעלה win98se הכל מוגדר כמו שצריך (ההגדרות מועתקות משאר המחשבים) אבל המחשב לא מגיב בשום אופן לפינגים ולא מצליח להתחבר הנורה של הכרטיס רשת דולקת וגם בדקתי את הכבל הוא תקין ניסיתי להתקין מחדש כרטיס רשת ואת הווינדוס... למישהו יש רעיונות? אגב כשאני עושה ipconfig מופיעים לי 3 כרטיסים 2 מהם בעלי פרטים ריקים (זא 0.0.0.0) והשלישי זה בעצם הכרטיס רשת שלי שבו מופיעים הפרטים שאני קבעתי לו בדקתי רק הכרטיסים שאומרים להיות מותקנים מותקנים...למישהו יש רעיונות?

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. שלום, היום הייתי צריך לברר כמה פרטים עם בזק ובזמן שהמתנתי לנציג הייתה הודעה קולית שאמרה שהאפלואד למהירויות 1.5,2,2.5 עודכן ללא תוספת תשלום. בכל מקרה שאלתי את הנציג לכמה זה עודכן לחבילת 2.5 מגה והוא אמר לי 500 או 512 (נדמה לי שזה היה 512). בכל מקרה זה עדיין לא התעדכן לי והוא אמר שייקח זמן עד שייתעדכן, ואם זה לא ייתעדכן אני ארים אליהם טלפון. אני מקווה שעד יום ראשון זה ייתעדכן.

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by gilsna,

ברשותי נתב NETGEAR 2200 של בזק אני מנסה לשנות את ה DNS בנתב מכוון שברשותי ROKU אמריקאי. אני משנה את הפרטים בדיוק לפי המדריכים של האתרים האמריקאים unlocator ו unblock-us ו unotelly אחרי שינוי ה DNS האתרים מציגים שאני מחובר אולם כשאני מפעיל את רוקו אני עדיין לא מקבל את האתרים האמריקאים. בנוסף בגלישה במחשב איני מצליח להיכנס לאתרים אמריקאים והפרסומות נשארות מישראל ולא משתנות לפרסומות מאמריקה כפי שמצופה בשינוי ה IP מה לא בסדר?, היכן אני טועה?, או שהנתב של בזק חסום לשינוי DNS תודה

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by hardgore1,

מי עדיף? איזו תשתית טובה יותר?

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. אוקיי אז ככה קודם כל מה זה DMZ ושנית איך אני מבטל את הרשת האקטיבית האלחוטית של הנתב פשוט כי אני משתמש בכבלים תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  15. הכל התחיל ככה לפני 3 שבועות, בשעות ה"עומס" הפינגים בתוך הארת מצויינים (פינג 30 לHWZONE), אבל לYAHOO למשל אני מקבל פינג של 800!!!!! כל האתרים בחו"ל פינגים עצומים, וכמובן, שברוב המשחקי רשת אני מקבל את ההודעה:" "Server is for Low pings Only", רבאק, הייתי בטוח זה יעבור אחרי שבוע אולי יש להם בעייה אבל זה נשאר.! אני צריך לציין שההורדות רצות סביר 150 KPS~. הקשר הוא: 1.5 מגה ביט - כבלים: אינטרנט זהב + ערוצי זהב. MOOMOO

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. "עד סוף 2014 נשיק חצי ג'יגה" מנכ"ל HOT אילן צחי, אמר במסיבת עיתונאים שערכה החברה: "עד סוף 2014 נשיק חצי ג'יגה (500 מגה). זה צעד משמעותי להראות שאנחנו רציניים בהיקף העבודה שלנו ובהיקף ההשקעה בתשתיות.http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4518710,00.html

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by b007,

שלום רב, רציתי בעזרתכם לקבל קצת פרטים על רשת אלחוטית N, וגבי מוצר Linksys WRT610N - http://www.linksysbycisco.com/US/en/products/WGA600N הנמכר בארץ גם, בסביבות ה 1400 שקל.לפי זאפ. מה יכולות תקן אלחוטי N.. טווח.. יכולות.. מהירויות...? מה זה אומר שמדובר ב רשת DUAL BAND...? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  18. אני מחפש שיטה לפיילשרינג שתיתן לי את המהירות הגבוהה ביותר, ואני מוכן לשלם. עשיתי פרמיום לראפיד שייר, אבל יש שם מגבלת הורדה עלובה יחסית של 25GB לחמישה ימים, בגלל שעברתי את ה20 GB בפחות משלושה (אררר!! הייתי צריך לקרוא את הFAQ... ). בכל מקרה, זה לא מספיק לי. אני מחפש חבילה ללא הגבלת הורדה, ממש ללא הגבלה. ראיתי שיש דבר שנקרא Newsgroups וזה פועל על Usenet. חפשתי קצת מידע, אבל אני עדיין לא מבין בדיוק מה זה ואני אשמח להסבר. אני גם לא מחפש מערכת שבה אני אצתרך להעלות, אלא רק להוריד. *יש לציין שמדובר בשיתוף של קבצים חוקיים בלבד. תודה מראש!

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. שלום התקנתי כרטיס רשת אלחוטי בנוסף לכרטיס רשת הרגיל כדי לעשות AC. הכנסתי בשורת הפקודה עם הרשאות מנהל את הפקודה הראשונה netsh wlan set hostednetwork mode=allow ssin=nwtwork name key=network password והכל עבר בסדר. את השם והסיסמא הכנסתי בלי מרכאות. בשלב השני הכנסתי את הפקודה netsh wlan start hostednetwok אבל אז במקום לקבל אישור על ההפעלה יש הודעת שגיאה the hosted network couldn't be a started the group or ewsource is not in the correct state to perform the requested operation לווינדוס 10 אמור להיות דרייבר מובנה לכרטיס רשת, שאני בודק במנהל התקנים מופיע לי שיש בעיה ב microsoft virtual wifi miniport adapter איך אני יכול לסדר את זה כדי להקים AC?

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by Lirux,

איך 012? פינגים טובים לחו"ל? איזה ספקית הכי טובה ל ADSL?

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. לאחרונה מהירות הגלישה שלי נופלת ל 1.5/1 למספר שעות ביום/ גולש דרך 012 + HOT בחבילה של 12M, מחשב יחסית חדש עם ATI A10 KAVERI וחלונות 8.1 חוקי מהטכניון. אחרי תמיכה מ012 בשיחת ועידה עם הוט עברנו לחיבור ישיר והמהירות עלתה ל 3/1 - עדיין לא ברור למה. הנציגה של HOT ביקשה ממני לעלות ב-SAFEMODE והמהירות עלתה לערכים המוצהרים - אני בשוק . לשוס של היום, חשבתי מה הבעיה, הסתכלתי במוניטור של חלונות - אין חונקי רוחב פס כלל. בדקתי את הגדרות כרטיס הרשת, קיים דרייבר שנקרא AppEx Network Accelerator, מסתבר שAMD מתקינה אותו בהתקנה של חלק מהתוכנות של CATALYST. לאחר הורדת הסימון, המהירות חזרה לערכים המוצהרים. יצאתי חומוס, אבל התמיכה עזרה לי להבין את זה... מה אתם הייתם עושים? או למי לשלו…

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by dbx22,

התקינו לי היום בבית אינטרנט של הוט, והראוטר נמצא בממד. אני נמצא בחדר כ5 מטרים מהממד ואני מקבל קליטה בינונית (3 מתוך 5) רוב הזמן, ובספידטסט אני מקבל במצב הכי טוב הורדה כ15 מגה והעלאה 2 מגה(חבילה 100 מגה). בחיבור חוטי לראוטר אני מקבל 100 מגה. מהן הדרכים המומלצות בהן אפשר להגדיל את המהירות אצלי בחדר? ראיתי מידע ברשת על מגדילי טווח, וכאלה שמעבירים אינטרנט דרך רשת החשמל, ואני קצת מבולבל מה עדיף. יש לי 2 ראוטרים לא בשימוש, kasda kw5212 ו- tp-link tl-wr941nd. אולי אפשרי להשמיש אותם כaccess point למשימה זו? (למרות שאין לי מושג איך לעשות את זה)

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by club_501,

אני מעוניין לחבר מחשב שולחני עם מחשב נייד בעזרת כבל usb חברתי את הכבל מה עכשיו?

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by 1111,

טוב זה קצת מסובך אבל תנסו לעקוב. יש לי רווטר אדימקס רגיל, שעשיתי בו חייגן לברק, ועובדים בו שלושה מחשבים והכל בסדר. עכשיו אבא בא עם מחשב נייד וכרטיס אלחוטי, אז הביאו לא מהעבודה עוד רווטר של אדימקס אלחוטי וחיברנו אותו לאחד היציאות של הרווטר הרגיל. והרווטר האלחוטי מתחבר לנייד. ומאז יש כל מיני בעיות בשניים מהמחשבים הרגילים הם לפעמים לא מחוברים לאינטרנט ולרשת. ברגע שמנתקים את הרווטר האלחוטי מהחוטי הכל מסתדר. לחבר את כל המחשבים לרווטר האלחוטי זה לא אפשרות כי זה בלאגן בחוטים והכל רחוק אחד מהשני. נגיד במחשב שאין בו אינטרנט אם מנסים להיכנס להגדרות של רווטר 192.168.2.1 אז הוא נכנס להגדרות של האלחוטי למרות שהוא מחובר לחוטי! מה לעשות?!?!

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. נאמר לי מפורשות ממספר גורמים - שהספקיות העושות שימוש בחייגן ועם L2TP - אינן מאפשרות ( מדובר בתהליך שבוצע/מתבצע בהדרגה ) חיבור מספר מחשבים במקביל לאינטרנט - דרך ICS פשוט, - וכי יש צורך בROUTERים - ספציפיים שמיועדים לעבוד עם L2TP. אכן אצלי - הכל מקונפג בדיוק כמו שצריך ( ! ) - ופתחתי על כך מספר THREADים בפורומים שונים ( ישראל והארץ ) - המסקנה המתבקשת ( ושוב זה גם נאמר לי מגורמים מקצועיים - OFF THHE RECORD שכזה ) - היא שאין מנוס מרכישת ROUTER ייעודי לעניין. בבירור נוסף - מספר ה ROUTERים / מגוון המכשירים המיעודים לתשתית הכבלים ( בארץ ) לעומת ל ADSL הוא זניח. ויעצו לי - דרך חברת 2PLUS ( חברה אליה מפנים מחברת הכבלים - והם בלבד - שנשמעו ממש בסדר ) - לרכוש ( הכי זול ממה שיש לה…

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים