רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,493 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי כיום חבילת 30/1.5. כל צרכני האינטרנט שלי מחוברים אלחוטית לנתב 802.11n הבסיסי ביותר של tp-link (דגם כל כך פופולרי שאני מניח שכולכם מכירים..); הקצב המקסימלי שאני חווה כיום עומד על כ-3 מגה-בייט. האם יש טעם לשדרג בעוד כמה שקלים לחודש לחבילת 100/2, או שאני לא אראה שיפור בשל מגבלת הנתב? והיה ויש צורך בנתב משודרג, באיזו הוצאה מדובר? אני לא באמת זקוק לקצב הנוסף, אבל בהתחשב בהפרש העלויות אני עשוי לשדרג. תודה.
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
- 2 followers
-
-
כמו שכבר ציינתי בעבר אני "משתמש כבד" שך ADSL ועד היום הורדתי מעל 200 סרטים ועוד (קרוב ל 300 דיסקים צרובים) למה אני "מלאה" אתכם בפרטים, תשאלו? אז ככה, די מיציתי את תוכנות ה P2P וראיתי שרוב הסרטים והמשחקים החדשים מגיעים ממשהו שנקרא DELNET... מישהו יודע מה זה ואיך משתמשים בזה? (זה תוכנה, אתר FTP, פורום או רשת יוזרים?)
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שבוע טוב ומבורך שמתי לב שברוך ה' אכן יש אפשרות אבל ראיתי שלא הבינו אותי אני לא רוצה להעביר מ RS ל HF אלא להפך HF ל - RS ! לכל מי שלא הבין אותי אני התכוונתי להוריד ליניקם של HF במנוי RS שיש לי כיום כי אם אין אפשרות כזאת אז אבטל את הקנייה של המנוי אני מקווה שכולם הבינו אותי האם יש אתר שאפשר להעביר קישורי הורדה מ HotFile ל Rapidshare.com ? מחכה לתשובה מכם תודה רבה
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
רשות התקשורת האמריקאית (FCC), שהיא המקבילה למשרד התקשורת הישראלי, החליטה ביום חמישי האחרון על הקצאת תחום תדרים נוסף לתקשורת אלחוטית מסוג Wi-Fi. מידע מפורט בנושא זה נמצא כאן -- http://www.netcheif.com/blog/?p=831
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מישהו יכול פה לעזור לי לקנפג ראוטר של 3com דגם 3CRWER100-75 עם אימיול? אני כרגע עברתי מחיבור עם חייגן בכבלים לחיבור ללא חייגן ועכשיו אני יכול להתחבר דרך הראוטר לאינטרנט עם IP דינאמי. הבעיה היא שאימיול מסרב להתחבר לשרתים שלו בפורטים 4662 ו-4672 וניסתי לפתוח אותם בראוטר אבל זה לא עוזר.. מישהו יכול לעזור? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כידוע חיבור של 16 מגה עם L2TP ונתבים הוא סיפור בעייתי.. הבעיה גדולה יותר כאשר לקוח מחוייב בחיבור חייגן (למשל גיימר) מדוע חברת הוט לא דואגת להקים סוג של MPLS עיסקי אשר בו הניתוב יהיה מראש וגם אפשרי יהיה לא להפלות לרעה לקוחות הוט אשר מחוייבים בניתוב? נוצר מצב שללקוח אשר נדרש לחיבור מעל 10 מגה ומחוייב בחייגן ויש באזור מגוריו NGN עדיף לו להתחבר דרך בזק (אשר בה חייגן PPOE יעבוד בכל מהירות)- בעצם אולי זאת הסיבה מדוע אין להוט כמעט לקוחות עיסקיים
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום התקנתי כרטיס רשת אלחוטי בנוסף לכרטיס רשת הרגיל כדי לעשות AC. הכנסתי בשורת הפקודה עם הרשאות מנהל את הפקודה הראשונה netsh wlan set hostednetwork mode=allow ssin=nwtwork name key=network password והכל עבר בסדר. את השם והסיסמא הכנסתי בלי מרכאות. בשלב השני הכנסתי את הפקודה netsh wlan start hostednetwok אבל אז במקום לקבל אישור על ההפעלה יש הודעת שגיאה the hosted network couldn't be a started the group or ewsource is not in the correct state to perform the requested operation לווינדוס 10 אמור להיות דרייבר מובנה לכרטיס רשת, שאני בודק במנהל התקנים מופיע לי שיש בעיה ב microsoft virtual wifi miniport adapter איך אני יכול לסדר את זה כדי להקים AC?
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
השמח עם תביאו לי קישור או משהוא כי אני לא מוצא בגוגל...
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחובר לתשתית הוט 100MB ועד שלשום הייתי מנוי של ספקית האינטרנט הוטנט לפני זה לא היו לי שום בעיות מיוחדות עם האינטרנט בשבוע האחרון התחלתי לחוות קפיצות פינג מטורפות בעיקר במשחקי רשת(בכולם) ואני משחק לא מעט הרצתי בדיקות CMD שאכן מאמתות את הבעיה הן לשרתים בארץ והן לשרתים בחול כפי שתוכלו לראות בתמונות החלטתי לעבור לספקית בזקבינאלומי בעקבות המלצות ובדיקות שערכתי שייתכן וישנה בעיה בספקית פינג לשרתי גוגל DE ולוואלה ישראל אך להפתעתי גם לאחר המעבר לבזקבינאלומי קפיצות הפינג ממשיכות כרגיל התחלתי להתמקד יותר בבעיה וגיליתי שהדבר קורה בכלל המחשבים אשר מחוברים לרשת בצורה אלחוטית אך לא קורה במחשבים שמחוברים בצורה חוטית חשוב לציין כי החלפתי מס' כרטיסי רשת אלחוטת…
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש מתאמים מסוג TL-WPA4220KIT (או משהו דומה). http://www.computeruniverse.net/en/products/90512987/tp-link-tl-wpa4220kit-300mbps-av500.asp במרכז הבית יש לי מודם של בזק, שמתפקד בתור bridge לראוטר של sofaware (שמכיל firewall מובנה של צ'ק פוינט). אני מעוניין להתקין את המתאמים ליד הראוטר ובשני קצוות אחרים של הבית. העניין שלי במתאמים הללו הוא מכיוון שקראתי שהם יכולים לבצע גם clone של רשת ה-wifi, ואני מעוניין שהרשת תהיה זהה\אחידה בכל חלקי הבית. מן הסתם, הראוטר של sofaware לא מיוצר ע"י TPLINK, ובנוסף - למיטב ידיעתי, אין לו יכולת מובנית של wifi clone. אני לא מכיר לעומק את יכולות ה-wifi clone, ורציתי לדעת אם יש למישהו ידע\נסיון בשביל לומר אם הדבר יהיה אפשרי בקו…
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש מתאם HOMEPLUG שיחבר בין המחשב והטלויזיה (ז"א צריך מספיק רוחב סרט ל-HD) יש המלצות? הלכתי לאיבוד עם כל הקצבים ה-"אפקטיביים" ...
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן, יש לי רשת ביתית קווית שמכילה ראוטר וסוויץ'. אל הסוויץ' מתחברים 2 מכשירי סטרימינג. הראוטר TP-Link WR1043ND הסוויץ D-Link DSG1005A (http://www.dlink.com.sg/products/?idproduct=504&idCategory=215) הבעיה החלה לפני שבוע בערך, כשפעם ב-X זמן החיבור בניהם מתנתק ואין אפשרות להחזיר אותו רק כאשר אני מנתק את הכבל רשת ומחבר אותו מחדש (ולפעמים גם זה לא עוזר ואני מנתק את 2 המכשירים מהחשמל). לא ברור לי למה זה קורה... בדקתי את הכבלים שמחברים בניהם - תקינים. כשהתקלה קורית הנורית שבראוטר נכבית (הנורית של הפורט שהכבל מחובר אליו). אני מנסה לחשוב על סיבות שיכולות לגרום לתקלה כזו ולא ממש עולות לי... הכל עבד טוב חודש בערך עד שפתאום התחילו התקלות : אגב הנה הנושא המקורי שעזרו …
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
אהלן. אני מחובר במהירות 5 מגהביט. בדקתי מהירות הורדה באתר של בזק בינלאומי ואני מוריד בסביבות 590KB (בערך 4.8 מגהביט) וכשאני בודק באתר speedtest אני רואה מהירות הורדה של 2.5 מגה ביט. אני מחובר דרך נתב. הנתב מוגדר לעשות את החיוג לבד לאינטרנט. האם זה קשור לפתיחת פורטים וכו'? תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי חברה, יש לי 3 מגה-ביט של HOT/012 וזה כבר בלתי נסבל!! אני לא יכול לגלוש! סרט לדוגמא של 3 דקות בYouTube כעשרים דק' לפעמים יותר. מה עושים? [מודם : Thompson] זה רק אני או שגם אצלכם?
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם , אני צריך גם שלראוטר יהיו לפחות 3 יציאות לרשת חוטית. תודה על העזרה.
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם. קוראים לי גל ואני חדש פה. יש לי בעיה ושאלה. simla101שאלה: פתח פה דיון לפני כמה ימים בשבילי בנוגע לפתיחת פרטים בפייר וואל שבראוטר של מודם אלקטל השחור. כשאני מנסה לפתוח פורט הוא רושם לי faild o create static port xxxxx כשהאיקסים מציינים את מספר הפורט. אני באמת צריך לפתוח פורטים מסויימים........ מה זה ואיך אני פותר את זה? בעיה: נגיד שאני צריך לפתוח את הפורטים האלה: מינימום פורט 6881, מקסימום פורט 6889. זה אומר שאני צריך לפתוח את כל הפורטים בין שני המספרים האלה או רק את שניהם? ואם זה את כל הפורטים, האם יש דרך לפתוח את כולם ביחד, או שאני חייב להכנס לtelnet כל פעם ולפתוח כל פעם אחד אחד? תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מנוי בבזק ל-100MB אינטרנט ספק בזק בינלאומי... ראיתי וקראתי הרבה בפורומים המלצות אבל לא הגעתי למסקנה סופית... איזה ראוטר מודם VDSL הכי טוב לקנות?
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש ראוטר שיתאים לשימוש של 100Mbps בבזק/הוט. הראוטר נמצא בממ"ד ויחובר בכבל למחשב נייח, ישמש גם ל-2 מחשבים ניידים וכמובן גם לפלאפונים. אני מחפש ראוטר אמין, שיעבוד גם בטכנולוגיית VDSL, בעל יכולת שידור חזקה, עם הצפנה, שיעבוד היטב עם תוכנות שיתוף כגון טורנט. את הראוטר ניתן לרכוש גם בחו"ל. תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום , אני משתמש רוטאר מסוג TP -LINK TL-WDR4300 בימים האחרונים אני חווה תקלות בגלישה ב-WIFI איטיות /אין אינטרנט כלל . בבדקית מהירות ב -WIFI אני מגיע ל 20 מגה . בבדיקת מהירות ממחשב נייח שמחובר בכבל ETHERNET אני מגיע ל40 (המהירות שאני אמור לקבל). איך לאבחן את התקלה ?
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
אני צריך לחבר 2 יחידות הנמצאות במרחק 50 מ' (אווירי- בערך 25-30 מ'), וכידוע ככל שהכבל ארוך יותר ההתנגדות הכללית גדלה, האם אפשר להשתמש ב50-60 מ' כבל מוצלב, ועדיין האותות (המידע) יעברו כראוי? כמו כן, בין יחידות הדיור יש קיר בטון כך שפתרון אלחוטי בלתי אפשרי...
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
נניח ויש לי בית/דירה, האם עדיף שני ראוטרים בינוניים שיעלו ביחד 500 ש"ח או שעדיף ראוטר בודד שיעלה 500 ש"ח אבל מן הסתם יהיה יותר טוב. הכוונה מבחינת כיסוי השטח, מהירות ויציבות. כמובן ששני הראוטרים מחוברים קווית.
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום כולם. מישהו מכיר את נושא ה IP הדינמי ? מישהו משתמש בתוכנות השונות ? יש המלצות ? אני צריך תוכנה שתעבוד כ Nt Service , על מנת שיעבוד גם ללא LogIn של משתמש כלשהו, ומייד אחרי ה BOOT הוא יתחבר אוטומטית ויעדכן כתובת IP. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
הכל השתבש לי האינטרנט של הוט התחיל שוב לזחול והוטבוקס מראה תופעה מוזרה במסך החיבורים נראה לי שחל שיבוש, כאילו רק שני ערוצים עובדים התמיכה הטכנית טוענת ממבחינתה הכל בסדר אבל בגלל התוצאות העלובות של המהירות הזמינו לי טכנאי.
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום. לאחרונה נזכרתי בדבריו של ליאו מטק טי וי: לנו למשל (טק טי וי) יש T1 על משהו כמו 1500 מחשבים,ואנחנו גולשים ממש מהר. זה בגלל שרוחב הפס הוא גדול מאוד. הבעיה היחידה היא מהירות השליחה. על כל חבילה שהמחשב מקבל המחשב צריך לשלוח עוד חבילה שתאשר שהוא קיבל אותה. אז אני שואל: א.האם מה שזכור לי מדבריו הוא הסבר מדויק למצב. ב.מהו T1 ג.אז בשביל מה אני צריך מהירות קבלה גבוהה אם מהירות שליחה היא הכרחית? תודה
-
- 22 תגובות
- 1.8k צפיות
-