רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,496 דיונים בפורום זה
-
שנה טובה לכולכם. לפני שאגיע לבעיה שלי אני אציין שכן, השתמשתי בחיפוש ובדקתי בגוגל ואני כבר יומיים מחפש את ההסבר הדרוש =] יש לי נתב מדגם TP-Link TL-WR841N שדרכו אני גולש. יש לי נתב אלחוטי נוסף מדגם Siemens SL2-141 שאותו אני רוצה להגדיר כרפיטר. לא מצאתי תשובה חד משמעית אם זה אפשרי עם נתב זה, או איך לעשות זאת. אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי בעניין. שנה טובה אנשים ד"א, אני ביום ראשון חוזר לבסיס, אני ממש ממש אשמח אם תוכלו לעזור לי לפני כדי שאני אשאיר את זה עובד למשפחה. תודה רבה!!!
-
- 8 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
יש לי DLINK 2650U של בזק ומספר שאלות לגביו ולגבי הרשת בכלל: 1. במספר מקומות (כולל המדריך למשתמש שלו) יש בתפריטים תפריט של Quick Config, אצלי הוא לא מופיע. לדעתי בעבר היה אבל נעלם מתישהו. מישהו מכיר תופעה כזו? 2. כאשר התחברתי אמרו לי אצל הספק (בזק בינלאומי) שמומלץ לבטל את ה FIREWALL ולשים במקום על המחשב. אז ביטלנו אותו לכל מיני בדיקות (כי בהתחלה היו בעיות) ולא החזרתי אותו. איך אני יכול לבדוק אם הוע עובד או לא דרך הנתב? האם באמת יש סיבה לבטל אותו? 3. אני משתמש ב FIREWALL NOD32 על המחשב. מידי פעם קופץ לי חלון שמזהיר אותי מתעבורה נכנסת למחשב (ושואל אם לאפשר או לא). אם אני מאחורי הנתב, ב NAT מן הסתם, והמחשב שלי לא מוגדר כאילו הוא ב DMZ, אז איך תקשורת נכנסת יזומה מבחוץ בכלל מגי…
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מעוניין להשתלט מרחוק על מחשבים מסויימים (באופן חוקי) ורציתי לדעת על איזה תוכנות אתם ממליצים? יש הרבה תוכנות בשוק ואני משתמש כל פעם בתוכנה אחרת.
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי חיבור בין שני נתבים 3 קום באלחוטי בינהם בפקודת ה WDS לפי מה שהוסבר לי שבנתב המישני צריך לבטל את ה DHCP ומה קורה אם כן יפעל ה DHCP במישני, כי כרגע במחשב הנייד מגודר כתובת סטטית ולא אוטומט
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי הגדרתי רשת לפי המדריך(המעולה!) הבא: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=186365.msg1615944#msg1615944 עכשיו אני מוגדר כמחשב שמתחבר למארח(בדיוק כפי שמופיע במדריך) החיבור עובד(בערך) אבל ברגע שהחיבור אל המארח נעשה אני לא יכול לגלוש ברשת לא דרך הדפדפנים בכל אופן סקייפ כן כל השאר לא בנוסף אין אפשרות לשחק דרך ה VPN -כשאני פותח משחק מי שמתחבר אלי "רואה" אותי באופציה של ה LAN אבל לא יכול להתחבר אני מקווה שהבעיה מובנת צילומי מסך: 1.מארח 2.אורח תודה על העזרה [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 784 צפיות
-
-
יש לי רשת EDIMAX G אלחוטית והאינטרנט עובד מצוין והכל.אני מחובר אל הנתב בכבל ו2 אחיות שלי מחוברות דרך כרטיס אלחוטי(מחשב רגיל ואחד נייד), והבעיה היא שכל מחשב רואה ברשת את שאר המחשבים אבל הם לא יכולות להיכנס למחשב שלי ולראות מה אני משתף(כותב הודעת שגיאה שאין אישור),אבל אני יכול להיכנס אליהם ולעשות כל מה שאני רוצה. ומהבעיה הזאת נובע הקטע שהם לא יכולות להדפיס במדפסת שמחוברת אלי למחשב. מישהו יכול לעזור לי? תודה
-
- 8 תגובות
- 716 צפיות
-
-
-
אני מעונין לחבר את המחשב הנישא שלי ibm t23 למחשב הנייח (מצ"ב מפרט בחתימה) בצורה פשוטה ומהירה. אני לא מעונין להכנס להגדרות רשת מכיוון שהמחשב הנישא שלי כבר מוגדר לרשת אחת(בעבודה). אני פשוט רוצה להעביר חומר מהנייד לנייח בחיבור פשוט וזול, מה עושים? תודה
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
עכשיו חשבתי על זה לאחר שליחת הודעות לסין וקנדה בSMS דרך הICQ האם זה עולה לי כהודעה בICQ או שאני משלם תעריף שיחה לחו"ל ? כי אם כן אבא שלי נוראאאאאאאאאא יכעס :errr:
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה ללמוד בגדול MCITP ו-ccna ואני מתלבט בין 2 מכללות ג'ון ברייס ו PracticU אני רוצה לדעת חוות דעת שלכם על המכללות (ולא נציגים של המכללות!!) בpracticU יש מסלול רחב של 700 שעות שלומדים מלא תחומים ואני שם דגש שזה כולל mcitp enterprise ובג'ון ברייס יש מסלול של mcitp server ואחר כך אפשר לבחור את האינטרפריז או את הססיקו כהתמחות עכשיו השאלה שלי היא מה תכלס ההבדל בין server ל enterprise? האם באמת צריך את זה? מישהו אמר לי שבתכלס ההבדל בינהם לא כולל חומר חדש ושהמבחן של enterprise הוא רק מבחן מסכם של כל החומר של ה-server אני רוצה להוסיף גם שאני לא יודע עד כמה עמוק אני אכנס לשוק (חשבתי אולי 6-8 שנים) כי אני מתכוון אחר כך לעשות גם תואר (עדיין לא יודע במה) ואני רוצה להתעסק …
-
- 8 תגובות
- 6.9k צפיות
-
-
ממ... טוב אני חדשה פה <<שמחה להיות>> אז צ'לום לכולם!!! ***** ועכשיו לעניין, הורדתי תוכנת שיתוף <<אימיול אם זה משנה וניסיתי גם באזורס>> וזה הראה שהפורט שלי חסום... ניסיתי להגיע דרך הלוח בקרה למרכז אבטחה ולפייר וול, אבל משום מה התקייה לא נמצאת <<>> טוב, מה אני עושה?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לפתוח פורטים בנתב שלי בשביל האימיול ועוד כמה תוכנות כי יש להם מזהה נמוך אז אני יביא לכם תמונה מהגדרות הנתב ותאמרו לי איך אני פותח לדוגמה את הפורטים של האימיול... נווווווווו תנסו לעזור לי בבקשה זה דחוף :-\ הנה תמונות נוספות : דרך אגב הנתב שלי הוא של חברת ST LAB והמודם שמחובר אליו הוא B FOCUS 312+ [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 810 צפיות
-
-
אז כך היום עדכנתי את הראוטר שלי ואחרי שהוא עשה ריסט אי אפשר לחייג לראוטר כדי להגדיר דברים הוא עובד אם אינטרנט רק שאני לא יכול לכנס אליו (192.168.2.1) מדובר באדימקס BR6428NS
-
- 8 תגובות
- 968 צפיות
-
-
שלום לכולם התחברתי היום לראוטאר מודם של SWEEX דגם ANNEX A ואני לא מוצא בו את ההגדרות של הפאיר ואל הייתי מעדיפ לבטל אותו אפילו אם מישהו יודע איך כי כרגע הוא חוסם לי פנויות שלא אני יזמתי וזה שם אותי במצב גרועה ביותר בכל מה שקשור לשיתופ קבצים הנה המאניו הכללי שלו, אולי זה יעורר זיכרון חבוי אצל מישהו. תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 980 צפיות
-
-
בניתי מחשב "שרת" עם מולטימדיה ומסמכים ואני רוצה לשתף תיקיה ספציפית ב "שרת" הזה עם מחשב ספציפי ברשת זה אפשרי ? כי זה נותן לי אפשרות רק EVERYONE , זה או לשתף את כולם או לא לשתף בכלל אם מישהו יודע אני אשמח , תודה .
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
- 2 followers
-
-
אני מעוניין לקנות את הנתב הזה, אך רציתי לדעת האם מישהו מכם כבר התנסה בו תחת תשתית כבלים בגרסת הקושחה המקורית שלו, כלומר מה שמגיע מהמדף ולא אחרי שדרוג כזה או אחר, איך הוא מבחינת הביצועים? אין התנתקויות, נפילות תקשורת, בעיות כניסה לממשק לאחר 7 ימים וכד' כמו שיש בנתבים זולים אחרים? אשמח לקבל חוות דעת מקצועית של אנשים שניסו את המוצר. תודה.
-
- 8 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שוב שלום אנשים. כמו תמיד, עד כמה שאני חושב את עצמי מבין במחשבים, מגיע היום הזה שיש משהו שאני לא מבין איך עושים. יש לחבר שלי ראוטר BR-6428N ונקודת גישה EW-7416APN. המצב הוא כזה. הראוטר שלו נמצא בקומה למעלהומחובר למודם ADSL. הנקודת גישה קומה מתחת. הוא רוצה לשתף את האינרטנט עם ה ACCESS POINT שיתחבר עם הראוטר בצורה אלחוטית ואת ה ACCESS POINT לחבר למחשב באמצעות כבל (יש חיבור אחד על המכשיר לכבל). ניסיתי על UNIVERSAL REPEATER ובראוטר על AP, אבל זה עבד רק אם התחברנו אלחטית דרך המחשב הנייד ל ACCESSPOINT. אם הכבל זה פשוט לא עבד. ניסיתי לשחק עם הגדרות ה DHCP, כי גם זה היה על DISABLED, והצלחנו לקבל IP אוטומטית, אבל אין אינרנט, איזשהי בעיה עם ה DNS. לא מצאתי הגדרות ב ACCESS POINT להגד…
-
- 8 תגובות
- 10.5k צפיות
-
-
אתר YNET לא עובד לי כבר שבוע. מחקתי קבצי אינטרנט, מחקתי קוקיז, מחקתי היסטורי וגם באבטחה החזרתי הכל לברירת מחדל. וכשאני מנסה להיכנס לאתר אני מקבל את ההודעה: The page cannot be displayed ואני גולש עם הדפדפן Maxthon. אשמח לעזרה, תודה.
-
- 8 תגובות
- 10k צפיות
-
-
חבר'ה המבצע באופיס דיפו של נתב אלחוטי מדגם WGR614 וכרטיס רשת אלחוטי PCI שניהם של Netgear עם שנתיים אחריות ב-379 שווה? תודה
-
- 8 תגובות
- 952 צפיות
-
-
שלום, מחפש כרטיס רשת PCI (או PCI-X) של 1 ג'יגה עם תמיכה ב-JF מעל 9000 בתים ב-MTU. (חיבור RJ45) מישהו מכיר ? תודה, דני
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אז מתברר שחברת הוט החליטה להתחיל לגבות תשלום על המודם\ראוטר הדיי מעפן שלהם. האם יש איזשהו מודם שניתן לרכוש שיהיה עדיף על ההוטבוקס שלהם או שאין ברירה אלא לשלם את ה210 שח שהם דורשים עליו? תודה
-
- 8 תגובות
- 12.2k צפיות
- 1 follower
-
-
משום-מה, אתמול אני לא מצליח להתחבר לMSN ולICQ והפייסבוק לא מציג לי את כל התמונות על המסך והמון אתרים לא עולים לי פתאום. לא נגעתי בהגדרות של הפיירוול ולדעתי זה לא ישתנה לבד?! בנוסף סגרתי את הפיירוול AVAST ואת הפיירוול של הWINDOWS ונסתי להתחבר ועדיין לא עזר. תמונה של הFACEBOOK, לא מציג את כל התמונות: http://www.picamatic.com/show/2009/05/16/11/36/3655999_1168x806.JPG תמונה של הMSN לא מתחבר + עשיתי בדיקה להתחברות והוא רושם מה יכול להיות הסיבה לבעיה (שלא ממש הבנתי..) : http://www.picamatic.com/show/2009/05/16/11/39/3656011_563x930.JPG תודה רבה לעוזרים...
-
- 8 תגובות
- 728 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי בעיה של קריסת החיבור ושל מה שניקרא local area connection שלי לא מגיב בכלל, יש לי מודם של מוטורולה ואני מחובר איתו עם usb וכבל ethernet מה שמאוד מוזר הוא שהשותף שלי לדירה מחובר רק עם כבל ethernet ולא צריך את ה-usb , אבל הבעיה שלי היא שלפעמים ללא כל אזהרה מוקדמת החיבור לרשת פשוט נופל ואני לא יכול לעשות כלום, ניסיתי להסיר את ההתקן של המודם אך ללא הועיל, פשוט תקוע (המחשב), מה שעוד ראיתי זה שברגע שזה קורה ואני עושה restart למחשב מופיע לי מעין אנימציה קטנה בתחתית המסך (ימין למטה יש לי xp באנגלית) של שני מחשבים עם משהו שמחפש מעין connection אך לאחר מספר שניות הוא מודיע לי ש local area connection לשי לא טוב והוא לא יכול להתחבר אליו ואז אינני יכול להתחבר לאינטרנט…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן. הייתי הרבה זמן עם חבילת גיימר וזכור לי שמספר חודשים לאחר ששדרגתי למאה מגה. לפני כשנה ביטלתי את החבילה, ומאז כל הצרות התחילו. לאחרונה המצב החמיר עד כדי כך שכשאני משחק במשחקי רשת, לא משנה אם בPC או בקונסולות, הדמות שלי קופצת מפה ולשם עם לאגים מטורפים. חשבתי לעצמי, כדי לחסוך את הסבל הזה אולי באמת נחזור לחבילת שקר בשם גיימר ואולי יפתחו לי את החסימות כדי שהאינטרנט יעבוד כמו שצריך. הבעיה שנציגי בזק בינלאומי אמרו לי עכשיו שחבילת גיימר לא עובדת יותר עם 100 מגה. מה עושים?
-
- 8 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
היי יש לי נתב של dynalink rta300w אני מנסה להכנס לתוך הנתב ולשנות הגדרות ולא מצליח(192.168.1.1) השמח לקבל עזרה תודה...
-
- 8 תגובות
- 588 צפיות
-