עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by 34N1A1N79,

היי, ניסיתי לפרסם לינק שלי בפייסבוק ופתאום כתבו לי שזה ספאם כי מישהו כנראה דיווח (למרות שלא היה שם שום דבר שהוא ספאם) מה שקרה שנחסמתי והוא לא מאפשר לי להתחבר בטענה שהשתלטה לי תוכנה זדונית על המחשב, הוא אפילו לא מאפשר לי לשחזר ססמא, השאלה אם זה באמת קשור לזה שדיווחו על ספאם כי כבר אתמול גם קיבלתי את ההודעה אבל עדיין לא ניתקו אותי... או שזה וירוס במחשב?

2. אני קונה לפטופ חדש, ומעוניין שיהיה לי זמינות קבועה של אינטרנט (למקרה שאין WiFi) יש לי 2 אופציות: אופציה 1: להתחבר ל-Nokia E71 שלי עם Nokia PC Suite דרך USB/Bluetooth, ודרכו לגלוש באינטרנט. אופציה 2: להוסיף 500 ש"ח ולרכוש מודם 3G ללפטופ, ואז להתקין בפנים סים נוסף (מה העלות של סים נוסף בסלקום?) האם יש הבדלים מבחינת המהירות? האם יש שיקולים אחרים לכאן ולכאן?

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  3. Started by L0M,

שלום לכולם יש לי את BR-6542N שבקושי מגיע למהירות 80 מ"ב ובמחשב השני ל-50 מ"ב ע כבל CAT 7 הנתב עד 100 מ"ב קווי אני בבזק T100 ו-NETVISION אני מרגיש איטיות השאלה שלי איזה מהם מומלץ כי חשוב לי חיבורים של 1 גיגה ולא כל כך חשוב AC העל חוטי אבקש תשובה מקצועית יכול להית גם נתב אחר מימה שצוין למעלה בנושא בתודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by borg,

תוכנות שיתוף קבצים ממליצות לפתוח פורטים מסויימים בפיירוול להאצת הורדות. יש שני סוגי פיירוול: פיירוול תוכנה (כמו: ZoneAlarm ו-Norton Personal Firewall) ופיירוול חומרה מובנה בנתבים. במחשב שלי מותקן ZoneAlarm Pro 5.5. כדי שתוכנה מסויימת תוכל להתחבר לאינטרנט, אני צריך לאשר אותה בפיירוול. אולם, בפיירוול יש גם אפשרות לפתוח פורטים מסויימים באופן קבוע TCP/UDP. האם מומלץ לפתוח פורטים מסויימים באופן קבוע ללא שיוך לתוכנה מסויימת? האם פתיחת הפורטים באמת מאיצה את מהירות הורדת הקבצים בתוכנות שיתוף קבצים באופן משמעותי? קיימת גם אפשרות של פתיחת פורטים בנתב. יש לי Router של Alcatel דגם SpeedTouch 510. האם לנתב הזה יש פיירוול? אם כן, איך אפשר לנתק/להפעיל את הפיירוול שלו? אני לא יודע …

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. שלום לכולם, יש לי בעיה עם כרטיסי tp-link במחשב שלי עם וינדוס 7 64bit מותקן עליו. שני הדגמים שבדקתי הם tl-wn951n ו-tl-wn851n. אני מחובר דרך ראוטר TL-WR1043ND שמחובר למודם arris tm602a של הוט - 30 מגה (013 הספקית). הבעיה למעשה היא כשאני מבצע בדיקת מהירות דרך האתר של הוט, 013 אני מקבל מהיריות כמו 80 מגה, 100 מגה ומהיריות לא הגיוניות מהסוג הזה. דרך speedtest.net אני מקבל מהירות נמוכה מ-30 מגה לפעמים גם 10 מגה - 15 מגה, כל פעם משהו אחר, לא אחיד. גם בבדיקת מהירות של שניהן זה כאילו מתחיל לבדוק ואז זה כזה "קופץ" למהירות גבוהה לקראת סוף הבדיקת מהירות ונותן דברים מוזרים. מבחינת הורדה אני מוריד את הקבצים לבדיקת מהירות והמהירות הורדה מגיעה ל-1.5 מגה לשנייה בערך. הקליטה לפי הכלי של ו…

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. Started by avivb,

שלום פורום יקר, לפני כמה ימים החלטתי לבדוק בעצמי את הtrace route שהמחשב שלי מבצע כאשר הוא פונה לשרת של משחק אינטרנט בשם FFXIV. לאחר שלהרגשתי יש lag מסויים ולעיתים "freezeים" של שניות בודדות. להלן הtrace המלא לשרת המשחק בקנדה (199.91.189.30) Tracing route to 199.91.189.30 over a maximum of 30 hops 1 <1 ms <1 ms <1 ms ---.---.---.--- 2 8 ms 7 ms 7 ms 10.251.160.1 3 * * * Request timed out. 4 13 ms 13 ms 11 ms bzq-115-189-145.static.bezeqint.net [192.115.189.145] 5 12 ms 13 ms 13 ms bzq-219-189-189.cablep.bezeqint.net [62.219.189.189] 6 13 ms 13 ms 13 ms bzq-219-189-94.cablep.bezeqint.net [62.219.189.94] 7 86 ms 82 ms 86 ms 213.242.116.29 8 152 ms 151 ms 15…

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. ראיתי המלצות על שתי כרטיסי רשת אלחוטיים בתקן USB ואני מתלבט איזה מהם לקנות, אשמח לשמוע חוות דעתכם. אפשרות מספר אחד - Cisco AE1200 אפשרות מספר שתיים - D-LINK DWA 160 Xtreme N יצויין כי ברשותי מודם ראוטר משולב של חברת TPLINK. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by cobmetal,

ברשותי חיבור של 100mb כאשר המודם מחובר ישירות למחשב המהירות בבדיקות קרובה ל100 . כאשר אני מחובר אלחוטית דרך ראוטר של לינקסיס e1000 המהיורת בסביבות 20mb . מה יכולה להיות הבעיה ?

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. יש לי ראוטר של 3com (מחובר לאינטרנט של הכבלים), וממנו יוצאים ארבעה חיבורים ל: 1. המחשב שלי (WinXP). 2. מחשב הורדות (WinXP). 3. מחשב נוסף (WinXP). 4. מדפסת. הבעיה שלי היא שהראוטר מוגבלת למהירות 100mbit/sec, אך אני צריך מהירות העברה גדולה יותר בין המחשב שלי, למחשב ההורדות. אפשרות אחת לפתור את הבעיה, היא לקנות ראוטר של Gigabit, אבל המחירים בשמיים. אפשרות נוספת, יותר פרקטית כלכלית, היא לעבור לחיבור ללא חייגן, ולקנות מתג של Gigabit, לדוגמא זה: http://www.meganet-pc.co.il/Product.aspx?ProductID=150 ולחבר אותו במקום הראוטר של 3com. האם זה אפשרי ?, אני פשוט לא מבין מה מתג מסוגל לעשות, האם הוא מסוגל לקחת אינטרנט מחיבור ללא חייגן, ולפצל אותו למספר מחשבים, ולתת לכל מחשב כתובת IP נ…

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. Started by jambo222,

שלום יש לי מחשב נייד אסוס ללא כניסת כבל רשת חוטית. אנחנו יוצאים לכמה ימים לבית מלון והרשת הויפיי בבית המלון חלשה אני רוצה לחזק את הקליטה האם יש פתרון , חיבור מכשיר, מה עלי לעשות . תודה

11. למי שלא יודע\זוכר התעריפים לחבילה שאני רוצה להצטרף אלייה WOW EXTRA הם כאלה : השכרה: התקנה-147 ש"ח חודש ראשון חינם ומחודש שני ואילך 149 ש"ח לחודש קנייה: 99ש"ח- התקנה 129 שקל בחודש 200 דקות שיחה חינם בבזק בשיחה עירונית 480 ש"ח למודם של אלקטל (נדמה לי) אפשר לשלם בתשלומים של 40x12 ואז המודם הופך להיות רכושי הפרטי .... הדילמה היא קשה עזרו לי להחליט

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. Started by viperain,

שלום! יש לי כבר כבר שנים את ה EDIMAX 6204WG הייתי מרוצה אך לאחרונה האינרטנרט מתנתק ומתחבר לאחר כמה שניות וזה קורה כמה פעמים ביום..הבעיה היא בטוח בראוטר כי עברתי מכבלים לADSL והבעיה עדיין נמשכת . אני מחפש ראוטר יציב אך באותה רמה לא MIMO. איזה חברה מומלצת?

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. שלום! האנטרנט שלי הוא 5MB, עשיתי בדיקה מול הספק והתשתית והכל תקין (בעיה שהייתה בקו סודרה DSL)!!! אבל שאני מוריד דרך JD מראפידשר עם פרימיום המהירות היא איטית מאוד.... עד לפני כשבועיים הייתי מוריד על 550KB בכיף... לאחרונה בגלל הבעיה המתמשכת פירמטתי את הכונן והתקנתי וינדוס 7 במקום XP SP3 שהיה לי... סידרתי את פיירוול ועוד דברים ועדין המהירות איטית... אני גר באזור השומרון.... המחשב חזק Q6600 ניסתי מלא שרתים לא עוזר... (השרתים של רפידשאר כמובן) LEVEL 3\TL2 וכו'.... יש הצעות בבקשה אני משתגע מזה אני תמיד מוריד דברים על מהירות MAX..... תודה רבה!

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by 0xIDE,

יש לי בבית שני מחשבים: אחד עם Win7 והשני עם WinXP כל אחד בקומה אחרת, שניהם מחוברים לרכזת שאליה מחובר גם מודם. עד לפני חודש בערך הכל היה תקין, אבל פירמטתי את המחשב השני, זה עם הXP והרשת כבר לא חיה. כן - שני המחשבים באותה קבוצת עבודה. ניסיתי ליצור רשת חדשה ע"י האשף שיש בXP אבל הוא לא מציג לי את הכרטיס רשת הפעיל בכלל ככה שאי אפשר ליצור ובWin7 הוא לא מציג לי שום חיבורים שאפשר לעשות איתם רשת משהו מוזר לחלוטין. כשאני עושה net view בשני המחשבים אני יכול לראות את כולם אבל בping רק המחשב השני, עם xp מקבל reply מהWin7 ואם אני עושה מהWin7 לXP הוא עושה time out כשאני מנסה להיכנס למחשב השני עם הXP דרך Win7, בתקיה של הרשת אז אני מקבל שגיאה 0x80070035 אין אפשרות לגשת, בדוק את שם הרשת. נ…

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. בעיה רצינית למדי היתי אומר, מהירות השליחה שהספקיות נותנים לנו בארץ הזאת ! אני יושב על 750\96 וההורדה מספיקה לי מעל ומעבר. אם היתי לוקח הורדה יותר מזה היתי מטביע תקשיח בשטויות וטובע בעצמי בזה. אבל השליחה מה זה השליחה הזאת זה בושה וחרפה לארץ. אני הורדתי איזה סרט יפני, ובמקרה הוא ירד מממישו שגר ביפן, והיפנים האלה מתקדמים מאיתנו וכמו שהרבה יודעים לפני כל העולם בשלב 1 בתשתית הסלולארית וכנירא גם אינטרנט, הוא שלח לי בקצב של 60 BYTE שזה 480 BIT אם לדבר במושג שבו הספקיות שלנו מדברות. החיבור הכי מהיר שיש בארץ 3MB בא עם מהירות שליחה 150KB מה זה 150 19 BYTE בשביל 500 שח'. הורדתי קובץ ממישו בארה'ב טקסס קיבלתי מ אדם 1 קצב 30 יציב. בזמן שאני יכול לשלוח 12 מקסימום. ואם אני חולק 12 או 1…

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by wooper,

שלום לפני חודש העלתי את המהירות ל 5 מגה בגלל שהמהירות נמוכה עשיתי מנוי ל megaupload עם המנוי המהירות נעה בין 50-300 לעיתים רחוקות היא ממריאה ל 600 גם ביוטוב המהירות נמוכה בצפייה מה עושים?? אני מרגיש ששילמתי לשווא גם למגהאפלוד ו כמובן ל 012 גם התחייבתי לשנה לעזעזל מה שעבד עלי, זה שיש שירותים שהאינטרנט עובד במהירות מקסימלית ככה שלא הייתי בטוח אם באמת הם משחקים לי במהירות

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. יש לי כרגע edimax br-6574 ונמאס לי שהוא לא מצליח לסחוב שימוש בחיבורים רבים. למשל שימוש בתוכנות p2p, אומנם הוא לא מתנתק, אך הוא מפסיק להגיב ולא ניתן לגלוש במקביל עד שעושים לו אתחול. אני מעוניין לרכוש ראוטר חדש שאין לו בעיה עם חיבורים רבים. בנוסף עם Lan 1gb תמיכה בתקן N במהירות 300MB ומעלה . אם זה אפשרי שיתמוך ב- dual- band ו- NAS. התקציב הוא כ- 100$ בקניה מחו"ל או 500ש"ח בקניה בארץ. לגבי ה- dlink 655, האם מישהו קנה לאחרונה את הראוטר הזה בארץ ויכול לומר לי איזה revision החומרה שלו (צריך להיות כתוב עליו מאחור תחת H/W Ver) יש A1/A2/A3/A4 ומאיפה הוא קנה (יבוא רשמי/מקביל)... תודה.

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. שלום , אני מעוניין במתג ספציפי הזה בגלל שהוא מאפשר QOS . אני במחשב אחד ישר לי קליינט טורנט ובשאר מחשבים אני מריץ סרטים STREAMING דרך קודי לצורך העניין , ואני עושה QOS - תעדוף לפורטים , בעצם פורט של טורנט הכי נמוך ושאר הפורטים של המחשבים הכי גבוהה , אז אני מקבל 2 ציפורים במכה - מצד אחד הטורנט יוריד מהר רק עם באפר של DELAY מסוים והקודי ירוץ חלק בשאר המחשבים כי PACKETS מתועדפים ראשונים ? הערה : או מכוון שPACKETS מתועדפים בסדר נמוך של הטורנט זה משפיע באופן ישיר על מהירות של הטורנט גם שהיא מוגדרת מבחינת מהירות UNLIMITED ? קישור למתג : http://www.amazon.com/TP-LINK-TL-SG108-1000Mbps-Desktop-Gigabit/dp/B00A121WN6/ref=sr_1_22?s=pc&ie=UTF8&qid=1448271475&sr=1-22&k…

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by nice,

אני מחפש מישהו מקצועי (רצוי מאוד חברה מסודרת ולא טכנאי שכונתי) שיעביר לי כבלים דרך הקיר. וזהו. הציוד הדרוש הוא ידע, סטבלנד ומהדק כזה כדי לחבר את הראש של הכבל לכבל עצמו חיפשתי בגוגל אבל אף אחד כבר לא מתקין רשתות לפרטיים

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. אהלן חבר'ה אני זקוק לעזרתכם. בבית של אח שלי, יש 2 קומות. בקומה השנייה יש ראוטר של רשת אלחוטית ובקומה הראשונה לא קולטים את הרשת, ואח שלי צריך לקלוט בקומה הראשונה את הרשת בשביל הלימודים.(בין הקומה הראשונה לשנייה יש מדרגות) אז אח שלי ניגש לבאג והציעו לו לקנות edimax range extender access point באיזור ה200-300 שקל. רציתי לשאול אתכם, מה אתם ממליצים לעשות? יש פתרון אחר אולי? יש רכיב שכדאי לקנות והוא יותר זול? הפתרון של העברת כבל מהראוטר עד ללאפטופ לא פרקטי. תודה

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  21. יש לי רשת בין שני מחשבים עם כבל רשת מוצלב. המחשב שלי משתף את האינטרנט למחשב השני באמצעות שני כרטיסי רשת, אחד בכל מחשב ומודם USB שנמצא אצלי. עכשיו אני כבר ככה שנתיים, אבל זה כבר מתחיל לעצבן את אמא שלי, כי המחשב שלי לא פתוח תמיד ואז אמא שלי לא יכולה לגלוש במחשב השני. זה כבר הגיע לשיא ואני חייב למצוא פתרון. עכשיו אני רוצה לדעת בדיוק בפרטים מה עליי לעשות, מה אני צריך לקנות, כמה זה עולה. מה ההגדרות שאני צריך לעשות, והאם זה שווה את זה? דרך אגב מה ההשלכות של הוספת הפריט? האם אני אוכל עדיין לקבל קבצים באיי סי קיו ולקיים שיחות בMSN?

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. אני מחכה בקליון עיניים. נ.ב היום התקשרתי להתנתק מהוט.נט ואמרו לי בהוט עד 7 ימי עסקים כי אני מחובר דרכם, פשוט בושה!

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by 114508534,

שלום , יש לי 4 מחשבים שמחוברים ברשת - ששלושה מהם הם סרברים שמדי פעם אני צריך להתחבר אליהם מרחוק בשביל להתקין דברים וכו . הwindows remote desktop משגע אותי , אין סיסמא ליוזר של המחשב, אני מצליח "להתחבר " ואז וינדוואס מבקש סיסמא שוב שאין לי מושג מה היא כי לא הגדרתי מעולם סיסמא . אז קצת שובר את הראש עם זה , יש אולי חלופות אחרות מומלצות על פני windows remote desktop או שאולי אני עושה משהו לא תודה

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. על מה זה משפיע? מומלץ לא מומלץ?

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים