רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
היי, יש לי מודם-ראוטר של בזק: rotal rta 1320a, אני הגדרתי אותו שיתחבר לבד לאינטרנט ויהיה גם ראוטר לרשת הביתית (הוא הDHCP, והוא מחובר לSWITCH שאליו מחוברים כל המחשבים). הבעיה היא, שכל פעם שאני פותח תוכנה להורדת TORRENTים, הוא קורס ומפסיק לעבוד (הנורות עדיין דולקות, אבל אי אפשר להתחבר אליו + אין אינטרנט) וצריך להוציא אותו מהחשמל ואז להחזיר כדי שהוא יחזור לעבוד. רק כשאני מגביל את מספר החיבורים המקסימליים (גלובלית) שתוכנת הטורנטים יכולה לפתוח לפחות מ150, הוא נשאר פחות או יותר יציב ולא קורס. מה לדעתכם אני יכול לעשות בנידון? האם אני יכול לקנות מודם משלי מEBAY ולחבר אותו במקום? (אם כן, איזה אתם ממליצים - כזה שיתן לי מקסימום חיבורים לטורנטים). האם בזק יסכימו להחליף לי את המודם? ת…
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שאלות חזרה למבחן CCNA פתורות נוספו לאתר http://www.routing.co.il/ciscocert. (יש לחפש "שאלות" באתר). ובכלל, עם הירידה בחשיבות הסמכת CCNA (אתם מוזמנים להתווכח על כך) מומלץ במיוחד ללמוד לבד. יובל
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
-
ברשותי נתב +Dlink DI 614 לנתב מחובר מחשב שולחני בנוסף ברשותי מודם אלקטל 510 שאחראי על חלוקת ה IP (בנתב ה DHCP כבוי) ועל החיבור לרשת. המודם מחובר לנתב לכניסת LAN (ולא לכניסת ה WAN כמובן). התופעה שאני חש היא שלעיתים קרובות מאוד פתאום אין לי אינטרנט במחשב. אם אני מנתק את ה DLINK מהחשמל, ומחזיר אותו - האינטרנט חוזר. גירסת הנתב היא 3.43 בילד 17 LAN MAC = 00-0F-3D-5C-22-C4 WAN MAC = 00-0F-3D-5C-22-C5 WLAN MAC = 00-0F-3D-62-FB-0F F/W = 3.43 Build:0017 Date = 20 Sep 2004 ACX F/W = 4.56 Domain = 81 SSID = home_net PID = 3B00 VID = 1186 Watch Dog = 1 Restore Default = 0 מה עושים ?
-
- 28 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מנסה לעשות שיתוף רשת עם 2 מחשבים ואהב לפי המדריך שיש באתר ושאני מנסה לחייג הוא נותן לי שגיאה 769 מה אני עושה ?
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם. עברתי כרגע ספק אינטרנט. הייתי על הקו עם הנציג הטכני (של התשתית) ונכנסתי לממש של הראוטר לשנות את היוזר והסיסמה (אני בעצמי עשיתי את השינויים). בדקתי שהאינטרנט עובד וסיימנו שיחה. אחרי 10 דקות פתאום אין לי אינטרנט. פתאום אין לי בכלל רשת אלחוטית... אני רואה בכלל שכל ההגדרות בראוטר השתנו ולא להגדרות הדיפולטיביות של הראוטר אלא להגדרות שמישהו שם. מישהו שינה לי את השם של הרשת האלחוטית ושם סיסמה שמורכבת מהשם שלי עם מספרים... איך יש להם בכלל גישה להגדרות האלה? סיסמת הגישה לממש של הראוטר לא השתנתה. הגדרות הDHCP לא השתנו. הPORT FOWARDING שהגדרתי גם לא השתנו. למישהו יש מידע על מה בדיוק הם עשו שם? איך קרה שההגדרות פתאום השתנו? יש להם איזה LOOP HOLE כזה שנותן להם גישה להגדרו…
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, לאחרונה התעניינתי בNAS וגיליתי כמה תכונות שליליות. אז התחלתי לחשוב יצירתי בכיוונים אלטרנטיביים =] נזכרתי שהממיר של הוט בסלון הוא גם סטרימר וגם יודע לקבל כונן מדיה ולשתף אותו ברשת אלו כן אנחנו בעצם מדברים על התקן NAS לכל דבר ועניין לא ? חברתי אליו דיסקאוןקי ועכשיו כל מחשב שמחובר לרשת ה WIFI שלו (הוא גם הראוטר במקרה הזה) יכול לראות תחת 'המחשב שלי' ב- מיקומים ברשת "סלון" עם לוגו של HOT. כשנכנסים אליו מגלים שהמכשיר ינק את כל התוכן מהDOK שלי וסדר אותו תחת תיקיות אב music photos videos אפשר רק לקרוא משם תוכן אך לא לכתוב ובאופן כללי אני לא מצליח לזהות את הנתיב לתיקיה המשותפת הזו. יש משהו שאפשר לעשות כדי לשנות את המ…
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש בבית של אמא ראוטר ישן מבזק עם אינטרנט 15 מגה. אין קליטה בסלון וגם שניסיתי מגדיל טווח אז הנק' חשמל ממוקמת במקום לא טוב במסדרון, כך שהוא לא מגדיל את הטווח בצורה אופטימלית. חשבתי לנצל את המבצעים ולקנות ראוטר עם טווח שיכול להגיע למרחק של 20 מטר. אין לי מושג מה המחיר של כזה דבר צריך להיות, כי ראיתי שהראוטרים נעים בטווחים גדולים, אבל בואו נגיד 200-250 שקל אם זה מספיק. אני יכול לקנות גם בגרמניה, מכיוון שאני גר שם.
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
האם רק אצלי ויקיפדיה לא עובדת? יש עוד אנשים שזה לא עובד אצלם או לחלופין אולי כן עובד אצלם?
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מעוניין להעביר קבצים בין שתי המחשבים שלי בצורה המהירה ביותר והנוחה ביותר. אשמח לרעיוניות (מדובר על 4 גיגה)
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מה אני כותב במה שמסומן בתמונה תודה [attachment deleted by admin]
-
- 29 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אמ;לק: מחפשת ראוטר בתקציב של עד 1,000 שקל. תשתית של הוט. היי! הראוטר שלנו כבר על ערש דווי ואנחנו חווים ניתוקים רבים במהלך היום. החלפנו כבלים, מודם ועדכנו על הדרך את חבילת האינטרנט (תשתית - הוט, ספק - 012) ל100 מגה (תודה לאל). בבית שלנו יש מחשב נייח שמחובר ישירות לראוטר, לפטופ Lenovo Ideapad 700 שרוב הזמן ממוקם בדיוק בצד השני של הדירה עם שני קירות (ומראה בכניסה לחדר. הבנתי שזה יכול לעשות גם בעיות עם הטווח) שמפרידים בינו ובין הראוטר, שלושה פלאפונים, טאבלט ופלייסטיישן. האידיאל הוא להיות מסוגלת לצפות בסטרימינג בשיעורים אונליין של האוניברסיטה, תוך כדי שיוטורנט על המחשב השני פועל. כרגע במצב הזה ברגע שמחשב אחד מפעיל יוטיוב/טורנט/כל דבר שדורש קצת רוחב …
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מחפש מישהו מקצועי (רצוי מאוד חברה מסודרת ולא טכנאי שכונתי) שיעביר לי כבלים דרך הקיר. וזהו. הציוד הדרוש הוא ידע, סטבלנד ומהדק כזה כדי לחבר את הראש של הכבל לכבל עצמו חיפשתי בגוגל אבל אף אחד כבר לא מתקין רשתות לפרטיים
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אני מחובר על תשתית בזק 10 מגה וספק הוטנט. אני מקבל פינגים של 80ms בארץ לכל שרת שיושב בספקית בזק בינלאומי. על שרתים שיושבים בספקיות אחרות אין בעיה. (מקבל 17ms) האם עוד מישהו נתקל בתופעה? ניסיתי להתקשר לתמיכה של הוטנט אבל אחרי המתנה ממושכת וויתרתי. הם בכלל יכולים לעשות משהו בנדון?
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
טוב אז אחרי שיחה של יותר מ-20 דקות עם נציגה מנומנמת משהו של בזק ב-166 קיבלתי אישור לגשת לבזקסטור ולהחליף את הדילינק 6740 המהולל שגם גורם לתופעות של ניתוקים קטנים ומעצבנים (הורדות נקטעות, סטרימינג נופל, דרופבוקס מחפש את עצמו במשך דקות ארוכות, תופעות שלא היו לי בחיבור להוט) וגם לא מאפשר חיבור Wifi במהירות של 300mbit אלא רק 150, הלכתי חדור רוח קרב לבזקסטור מתוך מטרה ברורה-לא לחזור עם אותו נתב ! ישר הציעו לי לקחת dual band בתשלום חד פעמי של 99 ש"ח (חוצפה, זה בנוסף לחיוב-זיכוי שאני תקוע איתו שנתיים) או שיחפשו לי משהו אחר. הנציגה הלכה למחסן וחזרה עם קופסה לבנה ג'נרית כזאת , בלי לוגו בזק ותמונה של המוצר שבפנים וישר חשדתי שמדובר בראוטר שמישהו כבר החזיר. הראוטר היה של נטגיר ומכיוו…
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
בשבועות האחרונים בלתי אפשרי לצפות בסטרים בלי לאגים בין 6 ל 12 בלילה. עכשיו למשל אני צופה ב http://www.twitch.tv/naniwasc2 ואפילו על medium (שזה 480p אאל"ט) יש לאגים פה ושם :'( חבילה 40/3 בזק+הוטנט, הפינגים תקינים. יש אנשים בספקיות אחרות שיכולים לדווח מה המצב אצלם - האם אפשר לצפות על source בלי לאגים ?
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אחרי כמה נסיונות ואף ביטול פיירוול וכל חסימה שהייתה עדיין אני חווה בעיות איטיות בראוטר רציתי לדעת אם זה דגם מוכר כבעייתי ? אני חושש לקנות סתם אחד יקר יותר וזה יעשה אותן בעיות :-\ (למען הסר ספק עדכנתי לקושחה אחרונה)
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הי, אני משתמש כרגע בהוט פייברבוקס גם כראוטר (עד לקניית ראוטר נורמלי - המלצות יתקבלו בברכה), ורציתי לדעת מה ההגדרות המומלצות. כרגע אני חווה הרבה ניתוקים (נאלץ כל פעם לכבות wifi במחשב / נייד כדי לקבל חיבור מחדש) ואיטיות די נוראית. בבדיקת מהירות דרך הוט נט קיבלתי מהירות יחסית טובה (65 מגה, אני בחבילה של 100) למרות שחווית הגלישה (כשהיא עובדת) היא מאוד איטית. כרגע קינפגתי אותו לשידור בתקן n בלבד בערוץ קבוע (11), חוץ מזה לא נגעתי כ״כ בהגדרות. תודה רבה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
היי רכשתי ראוטר Dlink dsl g225 הגדרתי אותו לפי ההוראות, כל הנורות (WLAN, DSL, INTERNET) דולקות אבל זה לא מתחבר לאינטרנט לא דרך WIFI ולא ישירות למחשב יש לציין שניסיתי עם ראוטר אחר והכל עובד חלק השאלה האם הראוטר תקול או שיש משהו שלא לקחתי בחשבון?
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי ראוטר 100 של רוטל. ה PS3 מתחבר קווית בלי בעיה. המחשבים מחוברים דרך סוויטש 1000 של אדימקס 5800G בלי בעיה. אבל, אני לא מצליח לחבר את ה PS3 דרך הסוויטש. לא באוטומט ולא דרך הגדרות ידניות .
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לא מזמן רכשתי את הנתב הנ"ל , והתקנתי אותו ליד המחשב הנייח כאשר המודם בכבלים מחובר אליו ברשת והמחשב הניד באלחוטי. הבעיה שלי היא שהוא נותן לי כל הזמן LOWID באימיול , ולא נותן לי להתחבר לרוב השרתים של ה IRC , למרות שב FORWARDING RULES הגדרתי בתוך SPEICAL AP את הפורטים של האימיול (6662-6672) לפתוח אותם לשני המחשבים , ומה שזה נותן זה שבמחשב הנייח הכול עובד בסדר גמור ואין LOWID ורק בנייד הוא ממשיך לתת את אותן ההערות. חשוב לציין כי הפיירוול של וינדוס מנוטרל במחשב הנייד וכמו כן אין פיירוול אחר שמותקן עליו. באתר של הפתיחת פורטים שמצויין בהודעה הקבועה לא מופיע הנתב הזה ולא מצאתי פיתרון בשום מקום אחר...האתר הזה הוא המפלט האחרון שלי לפני הזמנת טכנאי מחשבים...אודה מאוד למי שיוכל לעזור…
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי רשת בין שני מחשבים עם כבל רשת מוצלב. המחשב שלי משתף את האינטרנט למחשב השני באמצעות שני כרטיסי רשת, אחד בכל מחשב ומודם USB שנמצא אצלי. עכשיו אני כבר ככה שנתיים, אבל זה כבר מתחיל לעצבן את אמא שלי, כי המחשב שלי לא פתוח תמיד ואז אמא שלי לא יכולה לגלוש במחשב השני. זה כבר הגיע לשיא ואני חייב למצוא פתרון. עכשיו אני רוצה לדעת בדיוק בפרטים מה עליי לעשות, מה אני צריך לקנות, כמה זה עולה. מה ההגדרות שאני צריך לעשות, והאם זה שווה את זה? דרך אגב מה ההשלכות של הוספת הפריט? האם אני אוכל עדיין לקבל קבצים באיי סי קיו ולקיים שיחות בMSN?
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
שלום רב! יש לי שני מחשבים מחוברים ברשת, שניהם עם מערכת הפעלה Windows XP SP1, מחשב 1 (לפי המפרט שלי) מחובר לאינטרנט עם מודם של ADSL- Ale070 (בחיבור USB). אתמול החליטה הרשת משום מה שהיא לא עובדת יותר (עד עכשיו היא עבדה בשיתוף אינטרנט ולא שיתוף קבצים, אז החלטתי שזו כבר הזדמנות לסדר את שני השיתופים). ניסיתי להגדיר הכול מחדש לפי שני המדריכים המצויינים שבאתר (אז אין כ"כ טעם להפנות אותי אליהם כי קראתי את שניהם בעיון רב) וחלונות טוען ש Network Cable is unplugged למרות שלא נגעתי בכבל רשת, וגם בדקתי בשני המחשבים שהוא מחובר (יש לזכור שעד לפני יומיים זה עבד... :'( ). ניסיתי להגדיר מחשב א' (מחובר לאינטרנט) עם IP: 192.168.0.1 ומחשב שני 192.168.0.2, Subnet Mask כ255.255.255.0 בשניהם…
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לעזור לחבר להגדיר רשת ביתי עם נתב ROTAL שקיבל מבזק. קראתי את המדריכים וההודעות ורציתי לשאול אם אני מבין נכון את התהליך. 1. חיבור נתב לחשמל ולרשת ADSL והמתנה שיסתכרן. 2. הגדרות הרשת בשני המחשבים - ביטול חיוג אוטומטי לרשת ואפשור קבלת IP באופן דינמי. 3 חיבור הנתב למחשב אחד וכניסה להגדרות הנתב ע"מ להגדיר סיסמה ושם משתמש. 4. חיבור הנתב למחשב השני. יש לי מספר שאלות: 1. במידה ואני רוצה לאפשר שימוש ב-EMULE האם אני חייב להגדיר IP קבוע בכל מחשב + הגדרת PORT FORWARDING ? 2. יש מדפסת המחוברת למחשב אחד ואני רוצה לשתף אותה ברשת איך לעשות זאת ? 3. איך לבדוק בעזרת PING שהרשת עובדת ? 4. האם עלי לבטל במהלך כל התהליך את חומת האש של WINDOWS XP ואח"כ להפעיל אותה או שעלי להשאירה…
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-