רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,521 דיונים בפורום זה
-
כמה דברים: א. יש למישהו מדריך מסודר לפתיחת פורטים בנתב Linksys WRT54GL? נכנסתי ללוח בקרה, ראיתי שיש לו רק 10 אפשרויות פתיחת פורטים (וחבל..) והצלחתי לפתוח פורטים לאימיול. אבל יכול להיות שפיספסתי משהו, אז מדריך יכול לסגור את החשש לפערים האלו. ב. לאימיול אני יודע שצריך לפתוח פורטים (כדי להפוך ממזהה נמוך למזהה גבוה). האם למוזילה פיירפוקס גם צריך לפתוח פורטים? בהתחלה חשבתי שכן, בגלל שבמחשב הזה ולאחר שקניתי את הנתב (לפני זה הייתי על מחשב מהיר יותר ובלי נתב - רק מודם) ככל שאני פותח מס' לשוניות גדול יותר כך הוא מתחיל לטעון לי את הלשוניות באיטיות רבה יותר עד "לא ניתן להציג דף זה". בהתחלה חשבתי שזה תלוי בפורטים, אבל אני רואה שהפורטים משתנים, אז הבנתי שלא צריך לפתוח פורטים לפיירפו…
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
HOT מכפילה את מהירות הגלישה ל-200 מגה ומודיעה על השקת 500 מגה כבר בשנת 2014 חברת HOT קיימה הבוקר מסיבת עיתונאים, במסגרתה הודיעה על הכפלת מהירות הגלישה המקסימלית ללקוחותיה ל-200M. המהירות החדשה מביאה עימה גם בשורה בקצב העלאת הנתונים (Upload) - לקוחות שיתחברו למהירות 200M ייהנו מקצב העלאה של 5M. לרגל ההשקה יוצע למשך 3 חודשים טריפל במהירות 200M/5M ב-₪200 עבור מצטרפים חדשים. לקוחות קיימים יוכלו ליהנות מטריפל Platinum אטרקטיבי, שיכלול מהירות גלישה של 200 מגה, חבילת "הכל כלול" של כל ערוצי הטלוויזיה, שיחות בארץ ללא הגבלה ואת קופסת התקשורת החכמה HOT Fiber Box ב-399 ₪ בלבד. מנויי אינטרנט בלבד יוכלו ליהנות מ-200 מגה ב-169 ₪ לרגל ההשקה. - - - תגובה אוחדה: - - - כדאי לשים לב …
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש פתרון לחיזוק הקליטה מהאינטרנט לאזורים נרחבים בבית, כרגע המצב הוא שהמחשב הראשי עם הראוטר נמצא בקומה השניה ואין אפשרות להזיז אותו משם, ובקומה למטה הקליטה חלשה מאד וכמעט שלא ניתן לגלוש. דיברתי עם בזק ונאמר לי שהם לא מספקים פתרונות כאלה, ושצריך לפעול לבד. אין לי נתב ישן כך שאצטרך לקנות את הציוד. הבנתי שמדובר ב Access point. אבקש המלצה לציוד לא יקר שיעשה את העבודה. כמו כן מידע לגבי תהליך ההתקנה וההגדרה, האם העניין מסובך? תודה וחג עצמאות שמח, חגי.
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, יש לי ראוטר משולב של הכבלים HOTBOX (חרא של מוצר סליחה על הביטוי). לפני הייתי בתשתית בזק עם נתב משולב גם בADSL RTA 1025 ראוטר מעולה, עכשיו הוא לא בשימוש ואני רוצה לדעת אם יש לי אפשרות לנצל אותו. רציתי לדעת אם אני יכולה לשרשר בניהם שה RTA של בזק יהיה סוג של ACCESSPOINT והHOTBOX ישאר זה שמקבל MPLS DHCP בתודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אתמול בערב התחילה לי בעיה מעצבנת, שחלק מהאתרים פשוט לא עובדים, בעיקר אתרים מחו''ל. נניח Ynet וHwzone עובדים מעולה אבל אתרים אחרים פשוט לא עובדים, הם אפילו לא טוענים אלא ישר מוציאים הודעת שגיאה. הדפדפן הוא Firefox אבל הבעיה גם בIE. תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אז ככה אני לקוח בזק+בזק בינלאומי כרגע מחובר ב DIAL UP ו DYNAMIC IP אני הבנתי שיש אפשרות ליצוג STATIC IP גם בADSL עכשיו לעניין אני יש לי צורך בIP קבוע לצורך זמן מסויים לשימוש מסויים , וצורך ב IP מתחלף בזמן מסויים למשך זמן מסויים האם יש אפשרות לשלב בין שני הדברים ? או שאי אפשר להנות משניהם בו זמנית? והאם יש תחלופה אפשרית שאתם מכירים? תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי, אני כבר שבוע שני ברשת הוט (רק תשתית) והיו לי נפילות ובערב האינטרנט כלכך איטי ולא יציב בכלל, לאחר שהתלוננתי הגיע המתקין שוב ושים לי משהו שמחליש את העוצמה אבל זה לא פתר את העניין. לפני הנמחת עוצמה, שעה 19:00 אחרי הנמחת עוצמה, שעה 19:00 לפני הנמחת עוצמה, שעה 09:00 אחרי הנמחת עוצמה, שעה 09:00 גם בעייה נוספת שבאתר SpeedTest.net אני לא יכול לבצע את הבדיקה הוא כל הזמן נכשל ב ping, בלי שום קשר שמ…
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מנוי בבזק+בזק-בינלאומי ושדרגתי לאחרונה ממהירות 5 מגה ל-15 מגה. אני עובד עם מודם+נתב Simens SL-141 שהוגדר כמודם בלבד, ונתב Linksys WRT160N. הנתב עובד בסיגנל Mixed ובתדר 6. ניסיון לשחק עם ההגדרות האלה הוביל להתנגדות מצד הראוטר/ירידה באיכות החיבור. כשאני בודק מהירות הורדה דרך אתרי בדיקה שונים, אני מקבל מהירות של 15 מגה. לעומת זאת, כשאני מנסה להוריד משרתים של Rapidshare אני מקבל מהירות שעומדת על 1MB/s (כלומר, מהירות שמתאימה ל-8 מגה אאל"ט). זה לא קרה במהירות 5 מגה. במהירות 5 מגה קיבלתי מהירות של 600kb/s דרך שרתי Rapidshare. למישהו יש רעיונות? תודה, הפסען.
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום יש לי ווינדוס 7 ואני מחובר בADSL דרך ראוטר ASUS AM604G. אני מעוניין להגביל את מהירות ההעלאה שלי. אם אפשר לכל המחשבים באופן גלובלי דרך הראטור- עדיף. אם לא, אז גם רק למחשב אחד זה בסדר. מה הדרך הכי קלה לעשות זאת? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום! האנטרנט שלי הוא 5MB, עשיתי בדיקה מול הספק והתשתית והכל תקין (בעיה שהייתה בקו סודרה DSL)!!! אבל שאני מוריד דרך JD מראפידשר עם פרימיום המהירות היא איטית מאוד.... עד לפני כשבועיים הייתי מוריד על 550KB בכיף... לאחרונה בגלל הבעיה המתמשכת פירמטתי את הכונן והתקנתי וינדוס 7 במקום XP SP3 שהיה לי... סידרתי את פיירוול ועוד דברים ועדין המהירות איטית... אני גר באזור השומרון.... המחשב חזק Q6600 ניסתי מלא שרתים לא עוזר... (השרתים של רפידשאר כמובן) LEVEL 3\TL2 וכו'.... יש הצעות בבקשה אני משתגע מזה אני תמיד מוריד דברים על מהירות MAX..... תודה רבה!
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
לוח אם - D945GCCR כרטיס רשת מובנה. יש מצב שחייב SNMP כדי להתקין את הדרייבר של הכרטיס רשת ?
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, אחי עובר דירה ומחפש ראוטר אלחוטי לשימושים ביתיים פשוטים וטווח קליטה נמוך (אין צורך ביותר מ-10 מ'). התקציב הוא 100-200 ש"ח, עדיפות לחנות באזור ירושלים.
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
עד היום היתה לי רשת בין 2 מחשבים (במחשב הראשי 2 כרטיסי רשת ובמחשב השני כרטיס רשת). לאחרונה קיבלתי עוד מחשב ורציתי לחבר גם אותו לרשת רק שאני לא מבין הרבה בעניין לכן אני צריך את עזרתכם. הבנתי שאני צריך שבכל מחשב יהיה כרטיס רשת ושאני צריך גם HUB וראוטר. יש לי מודם של אלקטל שפועל על כרטיס רשת והבנתי שאני יכול גם להפוך אותו לראוטר. מישהו יכול בבקשה להגיד לי מה בדיוק אני צריך כדי לבנות רשת כזו ואיך אני מחבר הכל?
-
- 19 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן, ברשותי נתב DLINK DSL 2650U שקיבלתי מבזק, מאז התנתקתי מהם ונשארתי עם הנתב. יש לי חיבור רשת מהיר שמתחבר למחשב באמצעות Ethernet Port, במחשב מוגדר חייגן. חיברתי כבר רשת מהנקודה בקיר לכניסה LAN 1 של הנתב, חיברתי מחשב נייח לנכניסה LAN 2 של הנתב. במחשב הנייח שמחובר לLAN 2 הגדרתי את החייגן כאילו המחשב מחובר ישירות לקיר ואני מצליח לגלוש באינטרנט. לעומת זאת כאשר ניסיתי להתחבר ממחשב נייד, הצלחתי אומנם להתחבר לרשת האלחוטית אך זו הייתה לא גישה לאינטרנט, בעיה נוספת היא שלפעמים אני לא מצליח לגשת למערכת הניהול של הנתב בכתובת 10.0.0.138. מישהו יודע איך עושים זאת ? תודה מראש, הדר.
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, קיבלתי נתב לינקסיס WRT 1900AC שנרכש באוסטרליה. ואני לא מצליח להתחבר בחיבור עם חייגן. אני עם תשתית הוט וספק בזק בינ"ל, עד עתה הייתי מחובר עם הוטבוקס 2 כמודם וראוטר TP LINK , (בתצורת חייגן L2TP) הסיבה לחייגן ולא חיבור קבוע היא איכות הקו שהשליכה על שיחות וידאו שאני עושה, עם חייגן (ניתוב דרך בזק) איכות הוידאו הייתה גבוהה יותר לעומת ללא חייגן. כעת החלפתי את ה TP LINK בראוטר החדש, ואני לא מצליח להתחבר ולמשוך כתובת. מוזר שבכתובת השרת אין אפשרות להכניס host name, אלא רק IP (שהיה לי). לאחר ניסיונות רבים עם התמיכה של בזק/הוט - עברתי לחיבור ללא חייגן (הגדרת DHCP) ונוצר חיבור תקין. כעת שוב איכות הוידאו פחות טו…
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
קיבלתי הצעה מהם להחליף אותו מ6740U, אתם אומרים כדי? מה אתם אומרים עליו עדיף מ6740?
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי בבית שתי מחשבים -- נייד ונייח שמריצים XP SP3 ללא FW חיצוני (רק את הפנימי של חלונות. אני משום מה לא מצליח ליצור רשת ביתית (לא מצליח להגיע למצב שאני רואה את מחשבים אחד במחשבים אחרים ברשת). זה לא ממש מפריע כי אני משתמש בTEAMVIEWER ברשת הביתית כשאני צריך - כולל העברת קבצים. לרוע המזל השירות FPT שמסופק בTV הוא לא משהו בכלל (למשל - אם ההעברה נקטעת אי אפשר להמשיך וכו'). לכן החלטתי להתקין שרת FILEZILLA להשתמש בו להעברת קבצים. משום מה אני לא מצליח להתחבר ממחשב אחד למחשב השני (התקנתי שרתים ולקוחות בשני המחשבים וניסיתי להתחבר מכל אחד בנפרד). אני מקבל הודעת "connection established. waiting for welcome message" ואחרי כמה שניות הודעה של connection could not be establish. אין לי מ…
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
תהיתי לאחרונה, מה הקצב המקסימלי של רשת אלחוטית שניתן להשיג היום בבית? אני מדבר על משהו סביר וזמין, לא מהירות שתדרוש איזה נתב מטורף שיש רק לצבא ארצות הברית
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש נתב כדי לחבר מספר מחשבים לאינטרנט דרך הכבלים. בגדול אני מדבר על חיבור של 3-4 מחשבים ולכן אני לא יכול להשתמש רק באפשרות של שיתוף אינטרנט או משהו כזה. נטוויזן מציעים לי נתב של level one עם 4 פורטים קווים וחיבור אלחוטי במחיר של 13.95 ש"ח לחודש למשך 24 חודשים. האם זה משתלם? האם מישהו מכיר את הנתב הזה ויכול להמליץ או לא להמליץ עליו? האם יש נתבים אחרים במחיר טוב יותר שלדעתכם הם יותר מתאימים? למה בכלל צריך לשים לב כאשר קונים נתב? תודה מראש, רם
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום כולם לאחר פירמוט מחשב והתקנת וינדוס XP כולל SP3 רציתי לשדרג מאקספלורר 6 ל-7. אחרי ההתקנה הכל עבד תקין. לאחר כיבוי המחשב והדלקתו היום, לא ניתן להיכנס לשום דף אינטרנט (לא אקספלורר ולא מתוך המחשב שלי). חשוב לציין שאני כן מחובר לאינטרנט (מסנג'ר מתחבר וניתן לעשות פינגים לאתרים). היסרתי אקספלורר 7 וחזרתי ל6, הבעיה עדין לא ניפתרה, מלבד זה שעכשיו ניתן לגלוש באתרים דרך המחשב שלי. חשבתי שהבעיה באקספלורר עצמו והתקנתי FIREFOX, אך אותה בעיה. כל הדפדפנים לא פועלים והדרך היחידה שלי עכשיו היא דרך המשחב שלי.. למישהו יש רעיון מה הבעיה?
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, פתחתי פורטים בראוטר עבור משחק מסויים. בדקתי שאין חסימה של הFirewall גם. לאחר בדיקה , אני מגלה שאף פורט שאני פותח בנתב, לא נפתח בפועל. מישהו יודע מה יכול לגרום לכך ומה ניתן לעשות , ייתכן שזה הספק חוסם את כל הפורטים?
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום , יש לי 4 מחשבים שמחוברים ברשת - ששלושה מהם הם סרברים שמדי פעם אני צריך להתחבר אליהם מרחוק בשביל להתקין דברים וכו . הwindows remote desktop משגע אותי , אין סיסמא ליוזר של המחשב, אני מצליח "להתחבר " ואז וינדוואס מבקש סיסמא שוב שאין לי מושג מה היא כי לא הגדרתי מעולם סיסמא . אז קצת שובר את הראש עם זה , יש אולי חלופות אחרות מומלצות על פני windows remote desktop או שאולי אני עושה משהו לא תודה
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, אני עובד בבית עם 3 מחשבים, שלושתם מחוברים עם כבל רשת לראוטר של אדימקס, הראוטר מחובר למודם של הוט. באחד המחשבים ברשת אצלי בבית, האתרים לא עולים - "לא ניתן להציג דף זה", רק google.co.il עולה והשאר לא. ניסיתי להשתמש בכמה דפדפנים ובכולם לא ניתן להיכנס לאתרים, פרט לגוגל, אתחול לראוטר גם לא עזר. מה יכולה להיות הסיבה שבמחשב ספציפי האתרים לא עולים בהתחשב בעובדה שהרשת תקינה (כל המחשבים האחרים גולשים).
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
http://www.tp-link.co.il/products/details/?categoryid=2946&model=TL-ER604W 380 ש"ח
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-