עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. http://www.tp-link.co.il/products/details/?categoryid=2946&model=TL-ER604W 380 ש"ח

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. האם יש לשרת DNS כזה או אחר השפעה על קצב הגלישה / הורדה ? האם להסתפק בברירת המחדל של הספק .... או ... להשתמש בזה של גוגל או OPENDNS ? שאלה נוספת: מתי משתמש זקוק ל DDNS ? באילו מקרים ? למה זה משמש ?

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  3. Started by The Albatross,

שלום לכולם, רציתי לשאול - יש מבצע מאוד משתלם עכשיו לדעתי ב-newegg על הראוטר Edimax BR-6478AC. אני יודע שיש בעיות עם ייבוא של מוצרי תקשורת לארץ, אבל הוא נמכר גם פה. האם יש באמת בעיה להביא אותו דרך Buy2USA למשל? מה ה-Worst case scenario? תודה!

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by qwerty1987,

המטרה היא לסנכרן דו-כיוונית באופן אוטו' קבצים בין נייח לנייד, ושהגישה לקבצים תהיה מוגנת ע"י סיסמא. הבנתי ש-FTP זו הדרך הכי טובה לעשות זאת. כיצד אני מבצע את השיתוף בפועל? (לסנכרון אדאג אח"כ) תודה.

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. שלום. בעזרת המלצת הפורום רכשתי את הראוטר הנ"ל וכבר קפצו הבעיות אני מחובר עם תשתית של HOT (כבלים) והספק אקספון שמתחבר בעזרת L2TP מה שמוזר שהראוטר מתחבר ל L2TP אבל כשאני בודק את האיי פי במחשב הוא עדיין עם האייפי של HOT ואני לא יכול לגלוש משום מה. אני דיי NOOB בעניין של ראוטרים אבל אני מקווה שזאת לא בעיה בראוטר עצמו! אגב בלי הראוטר האינטרנט עובד בסדר גמור מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. שלום התקנתי כרטיס רשת אלחוטי בנוסף לכרטיס רשת הרגיל כדי לעשות AC. הכנסתי בשורת הפקודה עם הרשאות מנהל את הפקודה הראשונה netsh wlan set hostednetwork mode=allow ssin=nwtwork name key=network password והכל עבר בסדר. את השם והסיסמא הכנסתי בלי מרכאות. בשלב השני הכנסתי את הפקודה netsh wlan start hostednetwok אבל אז במקום לקבל אישור על ההפעלה יש הודעת שגיאה the hosted network couldn't be a started the group or ewsource is not in the correct state to perform the requested operation לווינדוס 10 אמור להיות דרייבר מובנה לכרטיס רשת, שאני בודק במנהל התקנים מופיע לי שיש בעיה ב microsoft virtual wifi miniport adapter איך אני יכול לסדר את זה כדי להקים AC?

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by Lirux,

איך 012? פינגים טובים לחו"ל? איזה ספקית הכי טובה ל ADSL?

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. ראיתי המלצות על שתי כרטיסי רשת אלחוטיים בתקן USB ואני מתלבט איזה מהם לקנות, אשמח לשמוע חוות דעתכם. אפשרות מספר אחד - Cisco AE1200 אפשרות מספר שתיים - D-LINK DWA 160 Xtreme N יצויין כי ברשותי מודם ראוטר משולב של חברת TPLINK. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. השאלה בכותרת

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. לפי הידיעה ב Ynet כנראה יהיה פה כמו באירופה ושאר המדינות שיהיו הגבלות חודשיות או יומיות אני לא יודע כמה בדיוק , אבל הם כבר מתחילים לחשוב על זה . עכשיו נישאר לנו לחכות איזה ספק יתחיל בזה , ואז כולנו נידפק ...

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. שלום לכל מומחי הרשת למיניהם! בשעה טובה ומוצלחת, הפכתי את האלקטל שלי ל-Router, ועכשיו כל מה שנשאר לי כדי שרשת המחשבים בבית שלי תהיה מושלמת (שני מחשבים בסך הכל) הוא לקנות Switch ולחבר את שני המחשבים וה-Router אליו. השאלה היא... איזה Switch כדאי לי לקנות כך שהוא יהיה זול אך עדיין יהיה מספיק טוב למטרות כמו משחקי רשת והעברות קבצים? שמתי את עיני על Edimax או על Linksys... מה דעתכם?

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by BeBest,

אהלן, יש לי רשת ביתית קווית שמכילה ראוטר וסוויץ'. אל הסוויץ' מתחברים 2 מכשירי סטרימינג. הראוטר TP-Link WR1043ND הסוויץ D-Link DSG1005A (http://www.dlink.com.sg/products/?idproduct=504&idCategory=215) הבעיה החלה לפני שבוע בערך, כשפעם ב-X זמן החיבור בניהם מתנתק ואין אפשרות להחזיר אותו רק כאשר אני מנתק את הכבל רשת ומחבר אותו מחדש (ולפעמים גם זה לא עוזר ואני מנתק את 2 המכשירים מהחשמל). לא ברור לי למה זה קורה... בדקתי את הכבלים שמחברים בניהם - תקינים. כשהתקלה קורית הנורית שבראוטר נכבית (הנורית של הפורט שהכבל מחובר אליו). אני מנסה לחשוב על סיבות שיכולות לגרום לתקלה כזו ולא ממש עולות לי... הכל עבד טוב חודש בערך עד שפתאום התחילו התקלות : אגב הנה הנושא המקורי שעזרו …

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. אני מחובר לאנטרנט של בזק דרך ראוטר, ויש עוד מחשב בבית שגם מחובר לאנטרנט בצורה הזאת. מה שאני מעוניין לעשות זה לחסום כל סוג של תעבורה בין המחשב שלי למחשב השני בלי לפגוע באנטרנט. הסיבה היא בעיקר שאני חושש מוירוסים במחשב השני שיכולים לעבור דרך הרשת למחשב שלי. אם יש דרך בווידוס 7, או שאולי אתם יודעים מה בדיוק אני צריך לחסום בפיירוול כדי לא לאפשר למחשב השני להתחבר אלי, אז אשמח אם תעזרו לי.

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by Brosars,

ערב טוב רציתי אם משהו פה מכיר משהו בבזק שנקרא rate adaptive זה משהו שמוריד פינגים במשחקים ואני משחק הרוב בקונטר סטרייק ושם אם rate adaptive אני על גג 10פינג יכול גם 6 ובלי אני על 25~35 אחרי 101פעמים שהתקשרתי ובקשתי שישימו את זה שמו לי והיה הבדל ענקי עכשיו השאלה למה אסור שיהיה את זה ולמה הם מורידים את זה כי עכשיו מן הסתם אין לי את זה. מה לעשות אני רוצה שיהיה לי את זה.

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by AGK,

שלום אני מעוניין ליצור שרת DHCP במשרד קטן בעיקר בשביל ההצמדה של IP ל MAC ADRSS העניין הוא, שהמקום צריך גם ראוטר בשביל WIFI ואם ה DHCP של הראוטר יהיה פעיל -אז המחשבים עלולים לקחת ממנו IP ולא מהשרת DHCP שב 2008 ואם אני אסגור את הDHCP שבראוטר אז איך המכשירים יקבלו IP בחיבור לראוטר? אשמח לעזרה תודה

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by zg1984,

שלום לכולם, יש לי בעיה שבטח שמעתם עליה בעבר. הראוטר שלי נמצא בממ"ד ולכן בסלון, המרוחק כ-7 מטרים ממנו, הקליטה חלשה והאינטרנט איטי. אני מקבל את תשתית האינטרנט מחברת HOT במהירות של 12 MB והספק הוא בזק בינלאומי (למרות שלא נראה לי שזה רלוונטי). שמעתי על מכשיר בשם AP המשמש כנקודת גישה המתחברת לרשת החשמל בלבד - נדמה לי שקוראים לזה Home Plug. זה הכיוון שאני נוטה אליו. אשמח לאישור מצדכם שהמכשיר הזה אכן יפתור לי את הבעיה, להכוונה למודל/דגם מדוייק שעליו אתם ממליצים (מה זה WDS ואיך לקחת את זה בחשבון?) והכוונה לאתר ממנו ניתן לרכוש מכשיר כזה ללא הוצאה מופרזת (ומבלי להזין את מערכת המיסוי בארץ , האם אתרים כגון E-Bay טובים לטובת כך? בתודה רבה מראש, זיו

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. יש לי ראוטר 824 של נט גיר. מעוני שמצלמת הרשת שחברתי תשדר לרשת את התמונה. התוכנה של המצלמה רושמת שצריך לפתוח ורט 85. איך עושים זאת תודה

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by LeftRight,

יש לי רשת בבית והאינטרנט אצלי... אז ככה במחשב השני זה נכנס לשרתי FTP ואצלי זה לא נכנס לא יודע למה.. בשתי המחשבים SP2 אין פיירוול מה קורה כאן?

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by mega1234,

שלום לכולם, התחדשתי בחיבור 12 מגה עם הוט ונטויזיון 013. כאשר המודם מחובר ישירות ללפטופ בכבל אני בודק בspeedtest ומקבל את משאני אמור לקבל מבחינת מהירות (12M\1000KB) אבל כשאני מחבר את הראוטר ומריץ את אוטו מבחן מהירות אני מקבל תוצאות של 8M\1000KB. למישהו יש מושג למה ? משהו בהגדרות של הנתב אולי ? תודה לעוזרים באשר הם.

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by 1111,

טוב זה קצת מסובך אבל תנסו לעקוב. יש לי רווטר אדימקס רגיל, שעשיתי בו חייגן לברק, ועובדים בו שלושה מחשבים והכל בסדר. עכשיו אבא בא עם מחשב נייד וכרטיס אלחוטי, אז הביאו לא מהעבודה עוד רווטר של אדימקס אלחוטי וחיברנו אותו לאחד היציאות של הרווטר הרגיל. והרווטר האלחוטי מתחבר לנייד. ומאז יש כל מיני בעיות בשניים מהמחשבים הרגילים הם לפעמים לא מחוברים לאינטרנט ולרשת. ברגע שמנתקים את הרווטר האלחוטי מהחוטי הכל מסתדר. לחבר את כל המחשבים לרווטר האלחוטי זה לא אפשרות כי זה בלאגן בחוטים והכל רחוק אחד מהשני. נגיד במחשב שאין בו אינטרנט אם מנסים להיכנס להגדרות של רווטר 192.168.2.1 אז הוא נכנס להגדרות של האלחוטי למרות שהוא מחובר לחוטי! מה לעשות?!?!

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. יש לי רשת בין שני מחשבים עם כבל רשת מוצלב. המחשב שלי משתף את האינטרנט למחשב השני באמצעות שני כרטיסי רשת, אחד בכל מחשב ומודם USB שנמצא אצלי. עכשיו אני כבר ככה שנתיים, אבל זה כבר מתחיל לעצבן את אמא שלי, כי המחשב שלי לא פתוח תמיד ואז אמא שלי לא יכולה לגלוש במחשב השני. זה כבר הגיע לשיא ואני חייב למצוא פתרון. עכשיו אני רוצה לדעת בדיוק בפרטים מה עליי לעשות, מה אני צריך לקנות, כמה זה עולה. מה ההגדרות שאני צריך לעשות, והאם זה שווה את זה? דרך אגב מה ההשלכות של הוספת הפריט? האם אני אוכל עדיין לקבל קבצים באיי סי קיו ולקיים שיחות בMSN?

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by b007,

שלום רב, רציתי בעזרתכם לקבל קצת פרטים על רשת אלחוטית N, וגבי מוצר Linksys WRT610N - http://www.linksysbycisco.com/US/en/products/WGA600N הנמכר בארץ גם, בסביבות ה 1400 שקל.לפי זאפ. מה יכולות תקן אלחוטי N.. טווח.. יכולות.. מהירויות...? מה זה אומר שמדובר ב רשת DUAL BAND...? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  23. איך משנים איפי ? יש לי כבלים והוא לא משתנה... תודה לעוזרים ביי

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by ofirterev,

שלום לכולם יש לי בעיה והיא כזאת יש לי מקלדת חיבור ps2 קניתי מתאם מ-ps2 ל-usb אבל זה כותב לי usb לא מזוהה המתאם תקין בדקתי אותו על משהו אחר אני גם קניתי מתאם מ-usb ל-ps2 אני רציתי לחבר את הכבל של המודם שהוא usb ל-ps2 על ידי מתאם האם שני הדברים האלה אמורים לעבוד בכלל האינטרנט לא עובד בכלל כאשר אני מחבר אותו עם המתאם של usb ל-ps2 האם יש תוכנה לבדיקת ה-usb על הלוח או תוכנה שבודקת האם הלוח תקין או שפשוט לקחת אותו למעבדה ולמה עשיתי את כל זה אני יגיד לכם בגלל שיש לי מסכים כחולים אני הייתי מחובר למודם עם כבל רשת רגיל עכשיו אני הבאתי את המחשב הישן שלי לאחותי והוא במרחק 15 מטר היא מחוברת למודם שלי דרך כבל רשת 15 מטר ואני נידפקתי עם החיבור של usb ואני בטוח שבגלל זה יש לי מסכים כחולי…

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by hardgore1,

מי עדיף? איזו תשתית טובה יותר?

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים