רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,497 דיונים בפורום זה
-
שלום אני כרגע משתמש במודם 56K דרך 012 להם אני משלם 15 דולר בחודש (בערך 70 ש"ח - אני לא זוכר אם זה כולל מעמ או לא) ועוד 99 שח לבזק על מסלול חופשי חודשי, אני משתמש בקו טלפון שני שמשמש לשיחות ולאינטרנט. האינטרנט משותף לשני מחשבים דרך רשת 100 MBPS אך לשניהם יש מודם. אני ממש לא לחוץ על אינטרנט מהיר אבל משום מה יש לי חוש שנכון להיום אני יכול להשתמש באינטרנט מהיר (לפחות ADSL) באותה עלות של מה שאני משלם עכשיו - ונקודת המפתח היא התשלום החודשי שאני משלם על הקו (שאין לי מושג מה הוא). שתי השאלות הראשונות שלי: - האם ADSL זה כמו קו טלפון רגיל ואני יכול לשמור את המספר המקורי של הקו במעבר ל ADSL ? - אם אכן זה זה המצב - האם התשלום החודשי שמשלמים לבזק בשביל האינטרנט המהיר כולל את דמי השימו…
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, כבר המון זמן שאני חווה בעיות קשות באינטרנט בשימוש שהוא לא גלישה. אני מדבר על כך שאם משתמשים באינטרנט למשהו אחד כמו הורדה, צפייה בסרטון HD וכו', אי אפשר להשתמש באינטרנט והוא נהיה איטי בצורה קשה. בנוסף, בלתי אפשרי לשחק במשחקי רשת, כל פעם שאני נכנס למשחק הPACKET LOSS והPING עולים. בתור צעד ראשון החלפתי כרטיס רשת וראוטר - לא עזר. אפילו עברנו לתשתית בזק - לא עזר. ניסיתי היום את שירות גיימר בנטוויז'ן - לא עזר. מה לדעתכם יכול לעזור ? להתנתק לגמרי מ013 נטוויזן ?? לאיזה ספק לעבור ? תודה
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לאחרונה מהירות הגלישה שלי נופלת ל 1.5/1 למספר שעות ביום/ גולש דרך 012 + HOT בחבילה של 12M, מחשב יחסית חדש עם ATI A10 KAVERI וחלונות 8.1 חוקי מהטכניון. אחרי תמיכה מ012 בשיחת ועידה עם הוט עברנו לחיבור ישיר והמהירות עלתה ל 3/1 - עדיין לא ברור למה. הנציגה של HOT ביקשה ממני לעלות ב-SAFEMODE והמהירות עלתה לערכים המוצהרים - אני בשוק . לשוס של היום, חשבתי מה הבעיה, הסתכלתי במוניטור של חלונות - אין חונקי רוחב פס כלל. בדקתי את הגדרות כרטיס הרשת, קיים דרייבר שנקרא AppEx Network Accelerator, מסתבר שAMD מתקינה אותו בהתקנה של חלק מהתוכנות של CATALYST. לאחר הורדת הסימון, המהירות חזרה לערכים המוצהרים. יצאתי חומוס, אבל התמיכה עזרה לי להבין את זה... מה אתם הייתם עושים? או למי לשלו…
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום. בעזרת המלצת הפורום רכשתי את הראוטר הנ"ל וכבר קפצו הבעיות אני מחובר עם תשתית של HOT (כבלים) והספק אקספון שמתחבר בעזרת L2TP מה שמוזר שהראוטר מתחבר ל L2TP אבל כשאני בודק את האיי פי במחשב הוא עדיין עם האייפי של HOT ואני לא יכול לגלוש משום מה. אני דיי NOOB בעניין של ראוטרים אבל אני מקווה שזאת לא בעיה בראוטר עצמו! אגב בלי הראוטר האינטרנט עובד בסדר גמור מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש
-
- 22 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יצאה גירסא חדשה להוטבוקס (למשתמשים במכשיר בתור ראוטר) לאלו שרוצים לעדכן- תכבו את המכשיר ותדליקו אותו. איך עובד החיבור עם L2TP?
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום. אני צריך ראוטר שישדר למרחק 60 מטר. יש המלצות?
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
בחודש הבא אני אמור להתחבר לאינטרנט של HOT, אזור רחובות, חיבור MPLS דרך 012. אני יודע שהחברה מספקת מספר מודמים שונים ללקוחות ומקריאות ושמועות פה ושם אני יודע שחלק מומלצים יותר מאחרים. בבית של ההורים תמיד היה לי ה-MOTOROLA SB4200 והייתי מרוצה. אני לא יודע האם עדיין מספקים אותו. ממה שיש כרגע - מה כדאי וממה כדאי להתרחק?
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלומות חברי הפורום, היום סוף סוף ביצעתי את מעבר החדר המיוחל, ועם מעבר החדר עבר כמובן גם המחשב, ואיתו גם הראוטר. הראוטר הוא משהו בסיסי(ומעפן) של בזק, ROTAL RTA 1025W. הכל עובד נפלא, חוץ מה... הקליטה האלחוטית. הבית שלי די גדול(דירה, קומה אחת) והחדר הישן שלי היה די קרוב לסלון, ולכן היה ניתן לגלוש בסלון בכיף. החדר החדש די רחוק מהסלון, וכצפוי, האות בסלון נע בין "Very Low" לפשוט לא מגיב. לכן חשבתי, בוא נקנה ראוטר חדש. אז.. הראוטר מתחבר למחשב שלי בחיבור קווי ושאר המחשבים(בדרך כלל שניים בו זמנית, שלושה במקרה הכי קיצוני) הם לפטופים שמתחברים אליו אלחוטית(זה אומר 802.11G, אם אני לא טועה). התשתית היא ADSL, אז לא אכפת לי ראוטר שלא תומך בכבלים. הראוטר הנוכחי עובד נפלא כאמור, אך אני צרי…
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, יש לי ראוטר d link 2650u של בזק הוא תומך בטכנולוגית PPPOA OVER ATM אבל הראוטר מוגדר ב PPPOE שאני מגדיר אותו PPPOA הוא מתחבר בלי בעיה רציתי לדעת מה עדיף ומה ההבדל בין השניים ? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם אני בתהליך של בניית בית חדש ורשתתי את כל הבית בכבל קטגוריה 7 השאלה המתבקשת, איזה אביזרי קצה (קונקטורים ושקעים שבתוך הגיר שמותאמים לקופסאות גוויס ) מבחינת סוג ואיפה אני מוצא אותם אשמח לקישורים בתודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם , אני צריך גם שלראוטר יהיו לפחות 3 יציאות לרשת חוטית. תודה על העזרה.
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי רכשתי ראוטר Dlink dsl g225 הגדרתי אותו לפי ההוראות, כל הנורות (WLAN, DSL, INTERNET) דולקות אבל זה לא מתחבר לאינטרנט לא דרך WIFI ולא ישירות למחשב יש לציין שניסיתי עם ראוטר אחר והכל עובד חלק השאלה האם הראוטר תקול או שיש משהו שלא לקחתי בחשבון?
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מה אני כותב במה שמסומן בתמונה תודה [attachment deleted by admin]
-
- 29 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לפני כשבוע שקיבלתי את ה ADSL - שידרגתי אותו לגירסת PRO לבדי ... הכל עבד טוב ויפה חוץ מההורדות ... ההורדות היו ממש נוראיות !!! ואני לא מתכוון שהקצב היה 6kb/sec אלא אני מתכוון לכך שהמודם היה עוצר וממשיך !! הייתי למשל מוריד ICQ הקצב היה עולה ל 50-60kb/sec הייתי מתלהב ומעלה חיוך על פני עד ש... הקצב ירד ל 0kb/sec ! ההורדה הייתה בקצב מקסימלי לכ 10-20 שניות ומפסיקה כלומר קופאת ( האינטרנט היה קופא עד שלא יכולתי לגלוש באותו זמן ! ) ולאחר כעוד 20-30 שניות הקצב היה חוזר בחזרה לקצב מקסימלי וקופא שוב ... כך חוזר חלילה עד שהקובץ הורד סופית ... הבעיה המובעת פה לפי מה שאני הבנתי היא לא חד פעמית ולא רק קרתה לי ... אלא לעוד עשרות אנשים אולי מאות קיבלתי הרבה תגובות מחברת אלקטל עצמה אך לשוו…
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מחובר לאינטרנט מהיר בכבלים UFI 12 מגה. מאז שאני מחובר אני סובל מאיטיות ותקלות ואיבודי מידע ללא סוף. אני מזמין טכנאי על בסיס חודשי, כל פעם מגיע טכנאי מתקן את הבעיה זמנית ושוב הבעיה חוזרת! אני מקבל מהירות נמוכה והמודם מתחיל לאבד מידע. אני פשוט מאמין שהבעיה היא בקווים והם לא מוכנים להודות שהתשתית שלהם דפוקה. או שפשוט התומכים מפחדים לדווח על בעייה בקו שחס וחלילה הם לא פספסו משהו. אני ממש לא יודע מה לעשות, אני ניסיתי הכל כולל התקנה מחדש של מערכת ההפעלה, יש אולי עוד משהו שאני יכול לעשות \ לנסות ? מישהו חווה בעיות כאלו בעבר ? הספקית שלי היא בזק בנלאומי ואני בטוח שהבעיות לא נובעות מהם.
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
קראתי פה ושם משהו שנראה בעיני קצת מגוחך, ורציתי שמישהו מבין יתן קצת אור בנושא. מה אורך חיים של ראוטר +\- כמובן? האם בכלל קיים מידע בנושא? רציתי לדעת מהו תקן N בראוטרים? ומהו התקן הכי חדיש? אשמח למידע בעברית ואנגלית. ואיזה תקן הראוטר הבא, Edimax BR-6204Wg? ועד כמה ההצפנה שלו באמת איכותית ובלתי ניתנת לחדירה? תודה וערב נפלא.
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
ברשותי ראוטר שלך LEVEL ONE דגם WBR-3406TX הוא הייה מותקן אצלי עד לפני כחצי שנה ועכשיו אני רוצה לחברו שוב ודי שכחתי את ההגדרות של החיבור ואני ממש צריך עזרה דחוף.. ובקיצור חיברתי את הראוטר למחשב ולמודם כמו שצריך.. נכנסתי לכתובת של הראוטר (XXX.XXX.XXX.XX) ויש לי שם בעיה אני לא יודע איך לגרום לו לעבוד הוא פשוט כותב לי שהוא לא מצליח להתחבר\לקשר ל GATEWAY וכל השאר אצלי ב 0.0.0.0 (תמונה מצורפת) מישהו יכול לעזור לי בבקשה? [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, בשלושה ימים אחרונים ישנה האטה משמעותית במהירות ההורדה שלי. אני מחובר דרך אינטרנט זהב במהירות חיבור של 0.5 מגה והתקשרתי לחברה אתמול ושילשום והם אכן אישרו לי את הטענה. השאלה שלי האם מישהו מיכם גם מרגיש את האיטיות ... גם מ- TUCOWS אני מוריד על 20 ...
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, יש לי לפטופ שמותקן עליו ויסטה HOME PREMIUM ונט סטיק של סלקום. אני מנסה לשתף את האינטרנט ככה שאוכל לגלוש דרכו גם מהפלאפון(כמובן שהנט סטיק מחובר למחשב דלוק ועובד) אשמח להצעות תודה רבה אלון
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, ברשותי נתב אלחוטי WRT54GL חדש אשר מחובר למודם BFocus 312+ (חיבור ADSL). ביצעתי הגדרה של PortForward ונראה שכל התוכנות מתפקדות כראוי למעט ה uTorrent. בעת הפעלת ה uTorrent כל הרשת נהיית איטית להחריד. פניה לWebInterface של הנתב ו/או של המודם מתבצעת באיטיות רבה. כמו כן הגלישה בHTTP. שניות לאחר שאני סוגר את התוכנה, הכל חוזר לתפקד בצורה נורמלית. ניסתי להקטין את מס' החיבורים למקסימום 50 חיבורים וכ 25 עבור torrent בודד (חצי ממה שהיה קודם). עד למעבר לשימוש בנתב החדש המודם תיפקד כנתב מחובר ל HUB והכל היה תקין. רעיונות ? שחף.
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
האם כדאי להשקיע יותר כסף כדי לקנות כרטיסי רשת אלחוטיים בתקן MIMO? בכוונתי להקים רשת ביתית בין 2 מחשבים כשאחד מהם יהיה במרחק 20 מטרים מהנתב והשני במרחק 10 מטר. כרגע תכננתי ללכת על השילוב הבא לפי תקן MIMO: נתב: Edimax BR-6216Mg MIMO Wireless Router במחיר 390 ש"ח 2 כרטיסי רשת: Edimax Wireless LAN PCI Adapter MIMO EW-7628IG במחיר 200 ש"ח כל אחד מה דעתכם?
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אנחנו עוברים דירה לבית גדול (שלוש קומות וחצר). כרגע יש לי ראוטר של Linksys WRT54GL שמחובר למודם רשת של בזק וזה לא מספיק. על אילו אפשרויות אתם ממליצים (בתקציב סביר) בשביל ליצור רשת אלחוטית עם קליטה טובה בכל הבית והחצר?
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
-
שלום לכולם. ביצעתי חיפוש אך לא מצאתי את תשובתי. בבית יש לי שני מחשבים וראוטר+מודם ADSL של EDIMAX (משולב) אני מעוניין להתחבר מרחוק לאחד המחשבים בבית. מה אני צריך לעשות ? שמוליק
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי רשת בין שני מחשבים עם כבל רשת מוצלב. המחשב שלי משתף את האינטרנט למחשב השני באמצעות שני כרטיסי רשת, אחד בכל מחשב ומודם USB שנמצא אצלי. עכשיו אני כבר ככה שנתיים, אבל זה כבר מתחיל לעצבן את אמא שלי, כי המחשב שלי לא פתוח תמיד ואז אמא שלי לא יכולה לגלוש במחשב השני. זה כבר הגיע לשיא ואני חייב למצוא פתרון. עכשיו אני רוצה לדעת בדיוק בפרטים מה עליי לעשות, מה אני צריך לקנות, כמה זה עולה. מה ההגדרות שאני צריך לעשות, והאם זה שווה את זה? דרך אגב מה ההשלכות של הוספת הפריט? האם אני אוכל עדיין לקבל קבצים באיי סי קיו ולקיים שיחות בMSN?
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-