רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,493 דיונים בפורום זה
-
כפי שכתבתי בכותרת, אני מעוניין שתמליצו לי על מודם-ראוטר חוטי שתומך באינטרנט שבכבלים. אני אשמח אם תתנו לי 3 אפשרויות כי התקציב עוד לא ברור (בסביבות 400 ש"ח). תודה מראש.
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי Edimax BR-6204WG Router ואני צריך לדעת מה האייפי הסטטי שלי , איך עושים את זה?
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מבקש להגדיר חיבור בין מחשב רגיל שיהיה מחובר כל הזמן לבתב ומחשב נייד נוסף... נתב מבית D-LINK בחיבור לכבלים. הדגם שלו זה D-Link AirPlus G DIR-300 Wireless Router ואם אפשר גם הגדרות ל- D-Link AirPlus G DI-524 Wireless Router
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, ברשותי שני מכשיריי EDIMAX. האחד, ראוטר מסוג BR-6204Wg, השני - ACCESS POINT מסוג EW-7206APg המחשב שלי ממוקם בקומה השניה ולצידו הראוטר. אולם, הקליטה בסלון בקומת הקרקע נמוכה מאוד ואיכות האינטרנט ממש גרועה. ברצוני להשתמש בACCESS POINT שלי כמכשיר שייקלוט את האינטרנט האלחוטי מהראוטר, ובעצם יגדיל את טווח הקליטה. עד כה הכל בסדר. עכשיו לשלב ההתקנה. קודם כל, הבנתי שהAP משמש כחיבור אינטרנט אלחוטי לראוטרים ללא WIRELESS, אולם אפשר להשתמש בו ככלי להגברת הקליטה. אבל לא מוסבר איך... אז לקחתי את הAP , חיברתי אותו למחשב נייד, נכנסתי לדף ההגדרות שלו, וניסיתי לשחק עם ההגדרות. ניסיתי קודם כל להוסיף את הMAC ADDRESS של ה APלראוטר דרך Wireless-->Access Control-->MAC Address Filtering…
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
אתם חייבים יציאות רשת נוספות אבל אין בנמצא שקע חשמל אליו תוכלו לחבר את הסוויץ'. מה עושים? קוראים את הפוסט הבא ורואים שיש פתרון קל ופשוט. http://www.netcheif.com/blog/?p=5184
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
קראתי פה ושם משהו שנראה בעיני קצת מגוחך, ורציתי שמישהו מבין יתן קצת אור בנושא. מה אורך חיים של ראוטר +\- כמובן? האם בכלל קיים מידע בנושא? רציתי לדעת מהו תקן N בראוטרים? ומהו התקן הכי חדיש? אשמח למידע בעברית ואנגלית. ואיזה תקן הראוטר הבא, Edimax BR-6204Wg? ועד כמה ההצפנה שלו באמת איכותית ובלתי ניתנת לחדירה? תודה וערב נפלא.
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
ל-EXPRESSVPN ו-NORDVPN יש חרא ביקורות בTRUSTPILOT, ול-CYBERGHOST ו-PUREVPN יש ביקורות יותר טובות. אבל הבנתי שיש מדינות שויפיאנים מסוימים עובדים בהן פחות טוב. לכן אני שואל אם אתם מכירים VPN שעובד טוב בישראל. עוד משהו שחשוב לי זה ההחזר חינם תוך 30 יום. יש ויפיאנים שעושים כאב ראש עם ההחזר חינם או שלוקחות מלא עמלה בקנייה עצמה של הVPN. אז אני צריך גם VPN שהוא בסדר בקטע הזה. תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
חג שמח אנשים (: לאחרונה אני מוריד על מהירויות נמוכות בטורנטים שיש בהם הרבה משתפים ... יש לי 5 מגה עם 512 KB העלאה דרך בב"ל ותשתית של Hot ... האם גם לכם ההורדות נהיו איטיות ב - P2P ?..
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי אינטרנט 2.5 mps שאותו בזק בינלאומי מספקים לי. הבעייה שכל הזמן האינטרנט עובד לאט בכל מה שקשור בצפיות ישירות. לעיתים קרובות גם הגלישה איטית. דיברתי עם בזק בינלאומי ועם בזק והם אמרו שאין בעייה עם התשתיות של בזק (כרגיל ) ושמומלץ להוריד תוכנת אנטי וירוס ולבדוק אולי זה כתוצאה מוירוסים. אז הורדתי תוכנה והכל נחמד (המחשב נקי מוירוסים) אבל עדיין האינטרנט איטי מאוד בכל הקשור לצפיות ישירות. יש לי מודם אלחוטי מדגם ROTAL - RTA אבל אני לא עובד עם האלחוטי. השאלה איך סוף סוף אני אוציא מהאינטרנט שלי ביצועים? כי אני גולש אצל אנשים אחרים עם מהירות פחותה משלי וזה עובד אצלם יותר מהר. דבר שני האם עדיף להפעיל מצב אלחוטי על פני חוטי? ואיך אני בודק חשד אולי לפריצה למחשב או גלישה ברוחב ה…
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
-
היי רכשתי ראוטר Dlink dsl g225 הגדרתי אותו לפי ההוראות, כל הנורות (WLAN, DSL, INTERNET) דולקות אבל זה לא מתחבר לאינטרנט לא דרך WIFI ולא ישירות למחשב יש לציין שניסיתי עם ראוטר אחר והכל עובד חלק השאלה האם הראוטר תקול או שיש משהו שלא לקחתי בחשבון?
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כרגע אצלנו בבית משתמשים באינטרנט 1.5M של בזק, שמפוצל עם ראוטר לשלושה מחשבים. הבעיה היא, כשאני מוריד עם תוכנת BITTORRENT וגם הורדות HTTP לפעמים, כל רוחב הפס "נשאב" והאינטרנט אצל שני המחשבים האחרים פשוט זוחל. האם הבעיה תיעלם אם אני אשדרג לאינטרנט מהיר יותר, נניח 4M? ואם לא, האם יש פתרון אחר מאשר לקנות עוד תשתית + ספק נוספים? תודה מראש
-
- 22 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי 2 אינטרנטים גם של בזק וגם של הוט. עכשיו ככה יש לי את הלוח אם של פטאלטי P67 שיש אפשרות להכניס לו 2 סוגים של אינטרנטים איך אני מפעיל את זה? חיברתי את 2 האינטרנטים הורדתי את הספק של הוט בשביל לבדוק האם אני מקבל אינטרנט בזמן שהספק מנותק של הוט וזה תקע לי את האינטרנט בזמן שהיה רשום באינטרנט של בזק גישה לאינטרנט ובאינטרנט של הוט היה רשום שאין גישה וזה לא נתן לגלוש. המטרה היא בזמן שהאינטרנט של הוט נופל יהיה תבזק בזמן שבזק נופל יהיה תהוט. מי שיודע מה עושים אשמח לעזרה תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
מה המצב אנשים? אני בבעיה, קראתי מספר מדירכים, הבתי שללחיצת קורנה צריך כבל FTP ומעלה, מעולה קניתי כבל 20 מטר , ומה אני מגלה? שהוא רב גידי, מקירא נוספת הבנתי שלא מומלץ לעבוד איתו ללחיצת קרונות, רק לראשים, ואני לא יכול להחזיר אותו כי במקור זה היה כבל אם ראש וחתיחתי אותו, מה עליי לעשות? לזרוק לזבל ולשכוך מ 80 שקל ששילמתי עליו, ולקנות כבל אם גיד יחיד? או יש פתרון אחר? זה להשחלה בהתעלות פלסטיק על קיר אם זה משנה. _________________
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מנסה לעשות שיתוף רשת עם 2 מחשבים ואהב לפי המדריך שיש באתר ושאני מנסה לחייג הוא נותן לי שגיאה 769 מה אני עושה ?
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני חושב להתחבר אליהם ורציתי לדעת: 1. לאיזה מהירויות הורדה אתם מגיעים אצליהם (בארץ ובחו"ל)? 2. איך הפינגים במשחקים אצליכם (שוב, בארץ ובחו"ל)? 3. איך השירות שלהם? 4. האם יש תקלות שמונעות גישה לאינטרטנט או שמאיטות את הגלישה לעיתים קרובות? תודה רבה לכל מי שיענה לי על שאלות אלו.
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש בבית של אמא ראוטר ישן מבזק עם אינטרנט 15 מגה. אין קליטה בסלון וגם שניסיתי מגדיל טווח אז הנק' חשמל ממוקמת במקום לא טוב במסדרון, כך שהוא לא מגדיל את הטווח בצורה אופטימלית. חשבתי לנצל את המבצעים ולקנות ראוטר עם טווח שיכול להגיע למרחק של 20 מטר. אין לי מושג מה המחיר של כזה דבר צריך להיות, כי ראיתי שהראוטרים נעים בטווחים גדולים, אבל בואו נגיד 200-250 שקל אם זה מספיק. אני יכול לקנות גם בגרמניה, מכיוון שאני גר שם.
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
-
יש לי ראוטר 100 של רוטל. ה PS3 מתחבר קווית בלי בעיה. המחשבים מחוברים דרך סוויטש 1000 של אדימקס 5800G בלי בעיה. אבל, אני לא מצליח לחבר את ה PS3 דרך הסוויטש. לא באוטומט ולא דרך הגדרות ידניות .
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לפני איזה שנה ומשהו קניתי כמה מוצרים של D-Link לרשת אלחוטית בתקן 802.11a מחו"ל.. הבעיה שהחדר שלי במרתף כנראה בנוי כמו מקלט אטומי, והרשת לא עבדה על הצד הטוב ביותר.. אבל לא משנה, כי כבר העברתי כבל ethernet דרך הקיר בסוף. אז עכשיו אני חושב מה אני כבר אעשה עם המוצרים האלחוטיים שיש לי.. ואז חשבתי, אבא שלי כל הזמן צריך לנתק את הטלפון בשביל לחבר את המחשב הנייד שלו למודם ולקבל חיבור איטי. בו נצ'פר אותו ונרכיב לו רשת אלחוטית לאינטרנט מהיר שיהיה לו חיים קלים. הרכיבים שיש לי: D-Link DWL-5000AP 5Ghz Access Point - http://www.dlink.com/products/?pid=29 D-Link DWL-A650 5Ghz PCMCIA card - http://www.dlink.com/products/?pid=32 הרכיבים מסוגלים לתקשר ביניהם ב-72mbps ב-turbo mode.…
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
עכשיו הEDIMAX עדיין עובד לי ב54MBPS איך מעבירים אותו ל300? ניסיתי לחפש בתוכנה של EDIMAX לא מצאתי..
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מה כדאי מבחינת עלות/תועלת ל-100MB HOT+HOTNET WIFI 150/300 תקן N הראטור נמצא בתוך ממ"ד עם דלת פתוחה 90% מהזמן המחשב שאני יקנה הייה בחדר במרחק 5-7 מטר בקו-אוירי מה יותר טוב כרטיס PCI או USB אפשר לקנות באיי ביי במחיר זול? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
האם רק אצלי ויקיפדיה לא עובדת? יש עוד אנשים שזה לא עובד אצלם או לחלופין אולי כן עובד אצלם?
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
האם זאת מהירות סבירה לרשת? יש דרך לשפר את המהירות? היא מחוברת בכבל רשת באורך של 30 מטר. ודרך אגב אני לא חושב שזה פינג 1 אני עשיתי פינג בדוס ויצא לי 10. עם המחשב השני שלי יהיה נורמאלי, אז המהירות תשתפר?
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-