עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום אני לא מצליח להתחבר לשרתים באימיול, הוא כל הזמן מודיעה לי שהשרת מלא או שעבר זמן מוגדר לניסיון התחברות. אני מחובר דרך כבלים ו 012, וראוטר edimax 6204wg, מוגדר על הפניית פורטים, החיבור מוגדר ל static ip הפורטים הם 5773 ו 5783 פתחתי את הפורטים גם בפיירוול של וינדוס, ובבדיקת פורטים של אימיול הוא מודיע לי שהפורטים בסדר. מה זה עוד יכול להיות? יכול להיות שה nod32 או ה spyware doctor חוסם לי את הפורטים? אריאל

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by SARIT911,

שלום יש לי בעיה באימיול, שאני מנסה להתחבר לשרתים ומה שזה מראה זה שאי אפשר כי השרת מת. ואז אני מנסה להתחבר לשרתים אחרים, וזה לא נותן לאף שרת. כלומר האימיול לא עובד. כמו כן, מופיעה לי כל כמה דקות הודעת שגיאה ושאי אפשר להפעיל קבצי סקריפט, למרות שאני לא יודעת אם זה קשור לבעיה באימיול. וגם הרבה קבצים שאני מורידה באינטרנט לא נפתחים, ואמרו לי שזה קשור לADOBE או משהו ולווינראר ואני לא הכי מבינה בזה S: אבל הורדתי ווינראר וזה לא עוזר, ופקד ADOBE גם לא עזר, אז הסרתי אותו מהכונן הקשיח. ועוד משהו- כשאני בדף אינטרנט, לאחר 15 דקות בערך, מופיע הודעה של EXPIRE כאילו התגלה וירוס, אבל זה לא מסיר את זה. תודה רבה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 703 צפיות
  3. האימול מוריד לי על מהירות נמוכה מאוד ומראה לי שיש לו סרט שחור על הפנים לפני שהתקנתי ראוטר הייתי מחובר דרך מחשב יחיד והיה טסס לי האימיול עכשיו הוא לא זז כנראה בגלל הפיירול של הראוטר אולי הID LOW איך משנים את זה או אולי צריך לפתוח פורט איך עושים את הדברים האלה בבקשה צריך עזרה אני כבר מיואש!!! אם אפשר עוד משהו איך אני מגדיר שה ip שלי השתנה?? לפני שהיה לי ראוטר הייתי מתחבר אם חייגן עכשיו אין לי חייגן וה ip לא משתנהה למה??

• 7 תגובות
    • 746 צפיות
  4. Jan 1 00:00:24 udhcpd: udhcp server (v0.9.9-pre) started Jan 1 00:00:33 pppd[396]: pppd 2.4.1 started by root, uid 0 Jan 1 00:00:33 pppd[396]: Using interface ppp0 Jan 1 00:00:33 pppd[396]: Connect: ppp0 <--> /dev/pts/0 Jan 1 00:00:33 pppoe[401]: Changed pty line discipline to N_HDLC for synchronous mode Jan 1 00:00:33 pppoe[401]: PADS: Service-Name: '' Jan 1 00:00:33 pppoe[401]: PPP session is 337 Jan 1 00:00:39 pppd[396]: local IP address 80.178.181.91 Jan 1 00:00:39 pppd[396]: remote IP address 212.199.26.117 Jan 1 00:00:39 pppd[396]: primary DNS address 212.117.129.12 Jan 1 00:00:39 pppd[396]: secondary DNS address 212.117.129.5 Jul 6 15:25:36 pppoe[401]: Bogus…

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  5. Started by KruViT,

שלום, לפני כמה ימים הגיע אליי מחשב חדש שקניתי. יחד עם עוד 2 מחשבים הוא פועל ברשת ביתית עם ראוטר, כשהוא הספק. עד אתמול בלילה עבד מצוין, ואתמול האינטרנט פשוט הספיק לעבוד. עשיתי את כל הנוהלים הרגילים, ניתוק-חיבור וכו', והאינטרנט עדיין לא פעל המחשב השני ברשת לעומת זאת כן הריץ אינטרנט. הראוטר מזהה את החיבור למחשב והמחשב מזהה את הרואטר, ובגלל שיש אינטרנט במחשבים האלרים, אני משאר שהוא גם מזהה את המודם.. X: מישהו יודע מה הבעיה\איך אני יוכל לפתור אותה? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 779 צפיות
  6. Started by ZenMaster,

קניתי לאפטופ של Dell מותקנת בו מערכת הפעלה WINDOWS XP HOME E הוא מחובר ברשת לאינטרנט עשיתי לו עדכונים כמה שאפשר אבל מאיזו סיבה הוא לא נכנס לי לאתרים מסויימים שיש בהם JAVA ו FLASH וכו... וכותב לי "שגיאה בדף" או שגיאה בהצגת הדף. מה אני צריך לעשות כדי שיפעלו לי האתרים האלה (כמו בנק דיסקונט,NETEX ו כו...), לא ניתקלתי בבעיה זו בעבר מישהו יכול לעזור ? ראיתי שעוד מישהו עם אותה בעיה: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?PHPSESSID=4c880abc267057d8086497aed9ff28fa&topic=107887.0 בבקשה עזרה.... תודה מראש

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  7. Started by Tabasco,

טוב יש לי בעיה די מסובכת, קודם כל התקשרות לאינטרנט (לא מצליח כי הווינדוס לא מאשר קבלת IP) אחרי כל מיני פקודות טיפשיות הווינדוס מקבל IP לפעמים אחד מתאים או IP ברירת מחדל שלא נותן לי כלום. אחרי רבע שעה איכשהו אני מצליח להתחבר, אבל הבעיה לא מפסיקה וכל כמה זמן האינטרנט מתנתק על דעת עצמו וזה חוזר חלילה. עכשיו דיברתי עם נטויז'ן יותר מידי פעמים ולא מצליחים לטפל בבעיה, נתנו לי טלפון של הוט אבל נמסר לי שזה לא בעיה במודם אלא בעיה בווינדוס, פירמטתי מספיק פעמים ככה שזה לא פיתרון. מישהו יודע מה כן יכול לגרום לבעיה? משהו בווינדוס כנראה, איכשהו הווינדוס לא מקבל IP נכון, מתנתק על דעת עצמו ומגביל את האינטרנט. רציתי לשאול כאן לפני שאני אזמין טכנאי, אולי אני אוכל לטפל בבעיה בעצמי. אם יש…

• 3 תגובות
    • 782 צפיות
  8. Started by lalush33,

בס"ד שלום חברים.. יש לי בעיה! יש לי שני מחשבים..יש רשת ויש ראוטר של 3com ..המהירות של האינטרנט היא 1.5m אבל שאני לוחץ קונטרול אלט דליט ואז בלשונית של הרשת כתוב 54.0 mbps וללמחשב השני 100mbps..זה השאלה הראשונה שלי למה זה מתחלק... שאלה שנייה: המהירות כל הזמן צונחת לי ...היא מתחילה 54 mbps ולאט לאט יורדת עד ל11.0 mbps בערך.. כל העוזרים תודה רבה חג שמח ושבת שלום!

• 1 תגובה
    • 686 צפיות
  9. Started by ik_86,

יש לי בעיה באינטרנט...הכל עבד לי טוב עד שפתאום האינטרנט נדפק לי הוא התחיל להתחבר ואחרי כמה דקות להתנתק אז עשיתי פירמוט שאחריו לא הצלחתי בכלל להתחבר לאינטרנט עד שבסוף הצלחתי ועכשיו זהה לא מתנתק לי הבעיה היא שכשאני גולש אז המעבר בין דף לדף לוקח הרבה מאד זמן ויש לי אינטרנט 1.5 מגה...נגיד אני באיזה אתר ולוחץ על משהו באת אז עד שהדף נפתח לוקח הרבה זמן..... התקנתי גם דפדפן אחר וזה לא עזר.. יש משהו שאני יכול לעשות?

• 1 תגובה
    • 617 צפיות
  10. Started by Thunder^,

שלום! אני לא יודע אם זה מתאים לפה אבל זה נראה לי המקום הכי מתאים. היום התחברתי לנטוויזון בתור ספק האינטרנט שלי. הגלישה וההורדה מצויינות אבל כשאני בא לשחק במשחקי רשת הפינג חרא וזה בשרתים של הארץ... בכול זה היותר חרא..... התקשרתי לנטוויזן והם אמרו שזה לא בתחום שלהם כדי לעזור לי..... אם יש מישהוא יודע מה לעשות אז בבקשה תעזרו לי. תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 638 צפיות
  11. Started by gzlt,

אני לא יודע אם זה קשור אחד לשני, אבל: שלשום הפכתי את המודם אלקטל שלי לפרו ומאז כל פעם שאני נכנס לוואלה! אני לא רואה את כל התמונות הקטנות (הריבועים של הכתבות בעמוד הראשי ובעמודי המשנה) מישהו מכיר את התופעה? בתודה מראש

• 3 תגובות
    • 726 צפיות
  12. Started by raul987,

יש לי שגיאה 403 forbidden עכשיו זה אתר חשוב לי... ובדקתי אצל חבר והוא כן עובד..זה רק לי ככה יש דרך לסדר??.

• 5 תגובות
    • 683 צפיות
  13. Started by A.M,

יש לי בעיה באינטרנט כל הזמן שאני מפעיל את המחשב אני מתחבר לאינטרנט מפעיל את האימיול ואז פשוט בלי שום סיבה אינטרנט מתנתק וזה כבר כמה פעמים ככה ניסיתי לכבות את המחשב ולהדליק שוב אך יש אותה בעיה עדיין ועכשיו אני פשוט לא יודע מה לעשותת תעזרו לי

• 1 תגובה
    • 831 צפיות
  14. Started by Or94,

לסבא וסבתא שלי יש מחשב והיום הייתי אצלהם ופתאום לא היה אינטרנט. הם מחוברים לאינטרנט דרך מתאם אינטרנט אלחוטי של בזק והספק שלהם הוא אורנג'. התקשרתי לאורנג' והם הסבירו לי מה לעשות וזה לא הצליח. בסוף הנציג של אורנג' אמר לי שצריך לקנות כרטיס רשת חדש. איפה קונים כרטיס רשת ואיך מחליפים אותו וכמה הוא עולה? האם יש עוד משהו שכדאי לעשות לפני שקונים כרטיס רשת?

• 4 תגובות
    • 707 צפיות
  15. Started by dovik,

לפני שאני מתקשר לספק,אנסה להסתדר לבד.. בזמן האחרון כל פעם יש בעיה עם הפעלת FLASH ADOBE PLAYER. חוץ מזה,יש בעיה במשחקי און-ליין. הנה עכשיו עשיתי הורדה של תוכניות והורדתי את הנגן ההוא והתקנתי מחדש (הפלאגין,של ה-FF) ושוב הוא נופל. לא יוטיוב,לא רדיו-כלום :'( אני חושב שגם בדפדפן אחר זה לא יעבוד.. מה עושים?

• 4 תגובות
    • 931 צפיות
  16. Started by RAZIEL98,

שלום לפני כמה ימים העברתי את המחשב שלי ממקום שהוא היה למקום אחר ומאז אין לי אינטרנט,התקשרתי לתמיכה של החברה שאני נמצא אצלה ואמרו לי לבדוק את הראוטר,אבל לפי הפותר בעיות במחשב הוא רושם שיש לי בעיה ששרת nds אינו זמין מה אתם מציעים לעשות ? תודה לעוזרים נ.ב הראוטר של idmax

• 3 תגובות
    • 717 צפיות
  17. Started by babylon56,

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by Avihai92,

יש לי ראווטר של אדימקס BR6626 הבעיה היא שהמחשב השני לא קולט את הראווטר איך מגדירים את המחשב עם הכרטיס רשת כדי שיקלוט את הראווטר?

• 3 תגובות
    • 866 צפיות
  19. Started by arel508,

http://i47.tinypic.com/rhlr2c.jpg אבל האינטרנט פועל. WTF?? ניסיתי ריסט ולשחק עם זה קצת ולא עוזר. אני צריך לפתור את זה כי זה עושה לי בעיות עם תוכנות שחושבות שאין לי אינטרנט ובעצם יש לי. מה אני אמור לעשות?

• 3 תגובות
    • 884 צפיות
  20. Started by nadav15,

שלום לכולם יש לי בעיה שאני לא מצליח לפתור אותה הגדלתי את האינטרנט מ-10 מגה ל-30 מגה והמחשב לא קורה לי את ה-30 מגה החלפתי רווטר ובדקתי עם מחשב נייד ובמחשב נייד כן נותן לי 30 מגה מה עושים אני ישמח אם תעזרו לי תודה מראש

• 6 תגובות
    • 826 צפיות
  21. Started by FishnZone,

טוב לא מזמן התחילה לי בעיית שימוש באינטרנט בתוכנות ובמשחקים, הגלישה בדפדפן בסדר גמור. ללא קשר למחשב היה צורך בפרמוט לכן אין קשר להגדרות מחשב / בעיה במחשב / אנטי וירווס / פיירול. נכנסתי אל הנתב 10.0.0.138, עשיתי לו איפוס, ומאז הסקייפ, TV, תוכנות ומשחקים לא עובדים למעט הדפדפן. כיצד אני מסדר זאת? מה הרסתי? הבנתי שצריך לקנפג את זה מחדש בגל הרסטור? יש מישהו שמבין בזה?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by vip133,

התקנתי את התוכנה speedfan הכי חדשה ויש שם קטגוריה של Internet temp והחום של הפרמטר הזה הוא 86 ככה וזה מסמן שזה חםםם. רציתי דבר ראשון בבקשה לדעת מזה? והאם זה יכולה להיות הסיבה שבגללה יש לי לאגים והפרעות במשחקי רשת? תודה לעוזרים

23. Started by Danielll13,

היום אחרי שפירמטתי את המחשב נמחקה החומרה שהייתה לי במחשב הנייד של הנתב שמימנו הייתי מתחבר לאינטרנט מרשתות אחרות באזור עכשיו אני לא יודע מה לעשותאיך להתחבר חזרה? אם זה יעזור הנתב הואא של atheroes אאם מישהו מכיר

• 0 תגובות
    • 498 צפיות
  24. Started by Froze,

אהלן בימים האחרונים יש לי בעיות מטורפת עם האינטרנט, הוא פשוט לא עובד. התקשרתי לבזק בינלאומי, שם אמרו שיש לי בעיה בתשתית והפנו אותי לבזק שם אמרו שיש לי בעיה ספציפית במחשב ואין להם מה לעשות. האינטרנט פשוט לא עובד, זה משגע אותי. ניסיתי את כל הטיפים, איפוס המודם, "תיקון" ועוד שטויות ושם דבר לא באמת עוזר, עכשיו למשל אני מחובר אבל זה יכול להשתנות בכל רגע. מה אפשר לעשות? בבזק אמרו למחוק ולהגדיר הכל מחדש, זה יכול לעזור? יכול להיות שאם אני מפעיל את הטורנט זה גורם לבעיה? לא בדקתי את זה אבל בפעמיים האחרונות שהפעלתי אותו האינטרנט נפל בסמיכות. תודה רבה מראש

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by ashtarot,

מאז ששמתי ראוטר (שלשום) האינטרנט שלי עושה בעיות מציקות לבזק ולספק אין מושג מה לעשות בכל מקרה שמתי לב שאני יכול לשחק CS שעתיים ברצף והכל בסדר רק אני מדליק דפדפן או פיירפוקס תוך 5 דקות האינטרנט נהרס או שסתם לא מתחבר לאתרים או שממש הראוטר מהבהב באדום שאין לינק יש לי ראוטר של אסוס 604G ווינדוס שלא עודכן כבר איזה כמה שנים מ2004 ככה אולי חסר לי משהו שבגללו הדפדפן עושה את הבעיה הזאת אם למישהו יש רעיון במה מדובר זה יהיה נחמד

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.