עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום לכולם, כל יום,שאני הולך לישון אני מפעיל את האימיול ואת ה-utorrent. אחרי שאני חוזר מהביה''ס אני מכבה את שני התוכנות הללו ומפעיל את ה-FF. לוקח יותר משעה עד שחוזר לי האינטרנט (כלומר:המהירות של האינטרנט יורדת עד כדי כך ששום אתר לא נפתח),ויש להזכיר שאני מבצע יותר מ-3 ריסטים בכדי לנסות שמהירות האינטרנט תחזור לעצמה. מה אתם מציעים לי לעשות בנידון? - בבקשה זה דחוף. (מהירות האינטרנט שלי היא: 1.5 מגה,ואני שוקל להגדיל את החבילה). בתודה מראש, MuTaTiOn.

• 8 תגובות
    • 747 צפיות
  2. כמה מחשבים מינימום צריך ? +הערות/הארות כרגע יש לי שתי מחשבים - אחד חדש (במפרט) ופנטיום 3 800mhz אני מתכוון לעשות קורס רשתות של סיסקו עוד שנה וחצי בערך מסיבות אישיות אז עד אז חשבתי ללמוד בשיטה עצמאית network+ של compTia תודה יהודה.

• 8 תגובות
    • 961 צפיות
  3. Started by Cheif,

בזק עומדת לבצע ניסוי בטכנולוגית G.Fast על מנת לבדוק אם באמצעותה היא יכולה לספק לבתים מהירות חיבור לאינטרנט שעולה על 100M. באופן תאורטי הטכנולוגיה הזו יכולה לספק אפילו מהירות של 1G וזו כמעט הדרך היחידה של בזק להתחרות ב-IBC. הסיבים האופטיים שבזק פורסת עד הבתים בבית יתחברו לקופסא שמותקנת בבניין. משם, הפיזור לדירות יהיה בטכנולוגית G.Fast. המשמעות היא שהשימוש בנחושת הוא למקטע קצר יחסית - כמה עשרות מטרים בלבד. http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000935279 להלן סקירה קצרה שפרסמתי על הטכנולוגיה הזו. http://www.netcheif.com/blog/?p=4387

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  4. אהלן אתמול התקנתי פה את המודם נתב מבזק rotal rta 1025w של Dynalink המחשב הנייח שאיתו אני עובד כרגע מחובר לנתב וזה עובד הכל טוב והגלישה בסדר גמור.. אנחנו מנסים להתחבר דרך המחשב הנייד והsignal strength הוא על excellent. הבעיה שכל דקה בערך זה מתנתק וחוזר..אפילו שהמחשב הנייד פה לידי כמה ס"מ מהנתב. מה יכולה להיות הבעיה?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by rubi_ar,

רכשתי את הראוטר ואני לא מצליח להתקין אותו.. אחרי שאני מחבר הכל.. אינני מצליח להיכנס אל ההגדרות שלו דרך הדפדפן כתובת ה IP שאני אמור להכנס אליו היא 192.168.0.1 מה עושים?

6. Started by Danny_The_King,

אהלן.. אז ככה ניגמר לי המנוי שלי לאינטרנט 2.5. וחברת יאס מעבירים אותי לבזק ,שיתחילו מינואר לקחת 78 שקל בתור תשתית. דרך יאס (שעובדים בשיתוף פעולה עם בזק) המחיר שוב פעם" יוזל" ל-69 ש"ח לשנה.. דרך בזק הם אמרו שהם יכולים לעשות חצי שנה 64 וחצי שנה 78..(ממוצע שך 71 ש"ח לשנה) השאלה אם יש תשתית יותר זול למהירות של 2.5 והאם שווה לחכות לינואר אולי יצאו מבצעים חדשים.. הבחורה מיאס אמרה לי שהם מתכננים ליקר תמחירים (אולי סתם חירטטה?) ואמרה לי משהו על הפרדה .. שאם אני רוצה תשתית יהיה רק כבלים ובזק (ADSL) ויאס יהיו קשורים רק לחבלית הצפייה. ואז יהיה יותר יקר כי בזק גנבים.!! אני מחכה לאיש מהכבלים שיחזור אליי בהצעת מחיר לאינטרנט 2.5 מקווה שזה 60 ש"ח גג.. אתם משלמים יותר זול מזה (למהירות 2.5…

• 8 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. Started by Shbd,

עכשיו המחשב שלי מחובר למחשב של אחותי דרך שני כרטיסי רשת, אחד אצלי ואחד אצלה, הם מחוברים בכבל רשת מפוצל, המודם שלי מחובר דרך USB עכשיו קניתי מחשב חדש שאני אמור לקבל ויהיה 3 מחשבים ואז תהיה בעיה עם הרשת לא? הבנתי שאני יכול לחבר 3 כרטיסי רשת עם ראוטר?! משהו כזה.. או ברשת אלחוטית שהיא די איטית הבנתי וצריך לקנות כרטיסי רשת אלחוטיים שהם יקרים. עכשיו אם משהו מוכן להסביר לי על כל אחד מהדברים וכמה זה עולה? עריכה: במקרה שזה משנה יש לי אינטרנט בכלבים (HOT) 1.5 Mb

• 8 תגובות
    • 966 צפיות
  8. שלום לכולם, זוהי הודעתי הראשונה בפורום קראת את האשכול המושקע של מנהל הפורום, אך עדיין ש לי בעיה. יש לי 2 מחשבים המריצים חלונות XP, ומחוברים בינהם בכבל רשת. המחשב הראשון מחובר למודם כבלים של מת"ב דיגיטל 750K בעזרת חייגן. ביצעתי שיתוף אינטרנט + קבצים. שיתוף הקבצים עובד מצויין, שיתוף האינטרנט - לא. הבעיה היא שבהחלט ניתן לגלוש באינטרנט במחשב הראשון, אבל אי אפשר במחשב השני ! הבעיה קיימת גם כאשר אינני משתמש חומת אש (בשום מחשב !) כתובת המחשב הראשון : 192.168.0.1 כתובת המחשב השני : 192.168.0.2 רואים אחד את השני ב "רשת שלי" וניתן לגשת אחד לקבצים המשותפים של השני (אבל זה לא קשור לשיתוף אינטרנט ) יש פינג תקין בין 2 המחשבים. שער ברירת המחדל במחשב השני הוא 192.168.0.1 ה …

• 8 תגובות
    • 993 צפיות
  9. Started by psyco,

שלום לכולם, בקרוב נגמרת תקופת ההתחייבות בזק+בב"ל 2.5M. בחודשים האחרונים אני לא נהנה מבב"ל במשחקי רשת (בעיקר CSS)... ביררתי על חבילות גיימר, וחבילות רגילות: גיימר: 2.5 - כ75 ש"ח 4 - כ80 ש"ח 5 - כ119 ש"ח רגיל: 2.5 - כ45 ש"ח (תוספת 5 ש"ח למחיר שאני משלם היום) 4 - כ46 ש"ח בממוצע (4 חודשים חינם, 14 בכ56) תשתית: 2.5 70ש"ח 4 90ש"ח היות ואני לא ממש מרוצה מהחבילה הרגילה, והגיימר יקר לי רציתי המלצות מחברי הפורום שמנויים באורנג' ומשחקים משחקי רשת ובעיקר CSS באירופה עם שרתים שמגבילים לפינג 100 מקס'. ובכללי לשמוע דעתכם על החבילות שהוצעו לי (גיימר ב160 ש"ח ספק+תשתית 4M) אציין שאין כל כוונה לעבור תשתית. תודה מראש, יוסי. עריכה: באתר כמה זה עבור 2.5 מוצע 90.7 ש"ח ועבור 4 100 ש"ח לחבילות ה…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. שלום. פירמטתי את המחשב ועכשיו אין לי את תהתוכנה של ההתחברות לאינטרנט של המתאם הזה והראוטר הראשי שלי ROTAL 1025W עובד טוב על מחשב אחד פשוט אין לי איך להיתחבר אליו כי במחשב השני אין לי את התוכנה וכניראה זרקו לי אותה .... אז אם מישהו ימצא לי הורדה שלה או יעלה לי את הדיסק שלו זה ממש ממש יעזור לי ... תודה מראש לעוזרים והמשך יום נעים

• 8 תגובות
    • 981 צפיות
  11. ממ יש לי מחשב AMD Dorun 1100 עם לוח אם של ג'יגה בייט 7zxe עם 128 מגה זיכרון וג'יפורס2 MX200 והארד דיסק 6 ג'יגה חלש ממ אני רוצה לקנות מודם 56K לא בשביל גלישה באינטרנט פשוט בניתי משהו VB שאמור להיות ספר טלפונים ושאני לוחץ פשוט הוא יחייג ואני כבר ירים את השפורפרת של הטלפון הרגיל ( ככה חיוג מהיר כזה דרך המחשב נוח ופשוט ) אז אני רוצה לקנות מודם ... שיתאים למחשב שלי ולאכס פי!! שיעבוד בטוח על אכס פי.. לקחתי מחבר שלי מודם של זולטריקס וזה לא הצליח לפעול אצלי עשה מלא בעיות.. עדייף שלמודם תהיה תמיכה בשליחת פקסים.. אבל אני חושב שלכולם יש... ואני צריך בכלל v92? כאלו אם זה לא לגלישה ומזה ה v92? אני רוצה אבל משהו עד 100-120 שקל אבל אם אפשר טיפה איכות איזה US ROBTICS או 3COM או מה …

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. שלום לכולם. למי שקרא את הת'רד הקודם החילפו לי כבר את הכרטיס שלא עושה בעיות. המצב נורא פשוט..... רשת אלחוטית של שני כרטיסי רשת. אני עובד עם השיתוף של XP. בלי פירוול המהירות זהה אפילו במחשב המשני... אין לי טענות על מהירות הרשת האלחוטית. אבל עם פירוול, ולא מזה איזה, לא עולים אתרים. יש פינגים מצויינים שאני בודק (20ms) אבל האתרים פשוט לא עולים...... ניסיתי את NORTON PERSONAL FIREWALL, ZONE ALARM PRO, KERIO, SYGATE..... וגם ניסיתי בחלק מהם לעשות הגנה ממש ממש מינימלית וזה לא עזר. למה הפירוולים רעים אלי? אולי להסתפק בפיירוול של אקס פי?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. קניתי מחשב חדש, התקנתי XP, עשיתי חיבור ל ADSL עם מודם רשת. יש לי חיבור רשת onboard: הלוח - Gigabyte K8NF-9. הבעיה: אחרי שה XP עולה: (האיקונים על ה DESKTOP , והסמן נהיה חץ רגיל), אני לא יכול לפתוח את ה dialup connection ל ADSL. כלומר, אני עושה דבל-קליק עליו, ולא קורה כלום- רק אחרי יותר מדקה הוא עולה. אותה תופעה קורה אם אני מנסה לעשות "מאפיינים" למחשב שלי, או לפתוח את התפריט: התחל-> Connect To. במשך הדקה הזו, המחשב ב IDLE, ההרד-דיסק לא קורא, ואני יכול להריץ תוכניות. אין לי וירוסים/תולעים/MALWARE... רק אחרי שעוברת דקה, הפיירוול שלי עולה, ואני יכול להעלות את ה dialup connection ל ADSL. ניסיתי לעשות: uninstall לפיירוול uninstall לאנטי וירוס עדכון BIOS עדכון דר…

• 8 תגובות
    • 718 צפיות
  14. כן. גם אני תקוע עם 012 לאגים, 5 מגה על 4 מחשבים (ובדר"כ רק שלי ושל אח שלי הגדול פועלים). *תשתית של הוט כשרק הצטרפנו, היינו על 2.5 מגה, הכל עבד אחלה, שיחקתי: archlord online, hero online, knight online, mu online, counter strike, warrock, אפילו שרדתי את הלאגים העצומים של silkroad online. ועוד מלא... עם הזמן הלאגים התחזקו והתחזקו. אט אט פחתה כמות המשחקים שיכולתי לשחק בהם, ולבסוף- נשאר לי רק guild wars. לאחר שיכנועים של אמא שלי שידרגנו ל5 מגה. השינוי במהירות הגלישה באתרים הישראלים היה נחמד, אך באתרים מחול לא, והפינג במשחקי רשת לא זז אפילו בקצת. זה לא וירוס (כי פרמטתי את המחשב) זה לא הראוטר (כי קנינו חדש) זה לא המודם (גם חדש) זה לא משהו במחשב (כי זה בכל המחשבים בבית) זה לא ת…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. כפי שציינתי, יש ברשותי את ה Netgear DGN2200 שמסופק ע"י בזק. בחיבור הקווי הוא יציב מאוד והפינג ל DW עומד על 1ms. איך בחיבור האלחוטי, ישנן קפיצות שיכולות להגיע עד 100ms ויותר. כרטיס הרשת האלחוטי הוא, Edinax EW-7727In, עם אנטנה מוגברת. (הקליטה עומדת על 4 קווים). שללתי בעיה בכרטיס הרשת, ע"י התחברות לשכן ובדיקת Ping אליו. (4ms לכל היותר). המחשב מריץ Win 7 מעודכן, כמו כן, מותקן הדרייבר העדכני ביותר של יצרן ה Chipset. החלפת ערוץ לא פתרה את הבעיה. מצורף עמוד הגדרות ה - Wireless:

• 8 תגובות
    • 3.3k צפיות
  16. שלום, בשעה האחרונה נתקלתי בקושי להתחבר לשירות MSN Messenger. ביצעתי אתחול למחשב ולמודם, ואני לא מוצא כל בעיה. אני זוכר שבעבר הייתה לי בעיה דומה והיא נוצרה עקב בעיה אצל הספקית. שאלתי היא, האם יש עוד גולשי בזק בינלאומי שנתקלים בבעיות התחברות למסנג'ר, או שהבעיה היא רק אצלי? המסנג'ר מציג קוד שגיאה 81000314. תודה.

• 8 תגובות
    • 990 צפיות
  17. יש לי רשת של שני מחשבים על ידי נתב, האפ אפשר לכבות מחשב באמצעות הרשת ?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by IRIVERMAN,

אני מתתחבר מחדש ל-ADSL אחרי אכזבה קשה מהכבלים.. כעת אני צריך לבחור מודם (מבזקסטור) רציתי לדעת איזה מודמים (USB 1) מומלצים..? (מבחינת סינכרון, מהירות תגובה וכו'..) תודה מראש לעוזרים!

• 8 תגובות
    • 915 צפיות
  19. Started by OnlyOne,

ניסיון חסימה של הספקית בזק בין לאומי לאייפי של אתר ושרת של הורדות שמאפשר להוריד בכול רוחב הפס בזק בין לאומי המתגאה לומר שהיא לא חוסמת כמו שאר החברות חסמה אתר וזה רק בגלל שמשתמשים אצלה השתמשו בכול רוחב הפס שלהם ובכך גרמו "עומס" או משהו כזה עכשיו לפי מה שאני יודע אין ספקית גדולה בארץ אשר לא חוסמת

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. ממאז ומתמיד אני מבטל את קרוטוקל QoS המוגדר למחשב/כרטיס רשת מסויים, אני יודע שהוא אמור לוודא דברים כגון אמינות הנתונים, הקצאת רוחב פס וכו', האם כדאי להשאיר אותו, הוא באמת מועיל ? והאם התשובה תשתנה אילו זו לא רשת בייתית, אלא רשת ארגונית גדולה מאוד ?

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. יש לי שני מחשבים שמחוברים לאינטרנט. האחד נייח ומחובר לאינטרנט דרך כבל בינו לבין הראוטר והשני נייד ומתחבר לראוטר בWIFI. במחשב הנייח יש אינטרנט, אבל במחשב הנייד אין אינטרנט(אי אפשר לגלוש), הוא מזוהה כ- unidentified network והaccess מוגדר כ- Local only. קבלו תמונה: ועוד תמונה: אין לי מושג מה לעשות, כבר כיביתי והדלקתי מחדש את המחשבים את הראוטר את המודם, ניתקתי את כל הכבלים והחזרתי שוב, אבל זה לא עזר, כבר ניסיתי להכניס מחדש את הסיסמא ולהתחבר שוב אבל זה לא עזר(הסיסמא לא הבעיה), ניסיתי להעזר ב-diagnose and repair של VISTA אבל אף אחת מהאפשרויות שמה לא פעלה ותיקנה את הבעיה.

• 8 תגובות
    • 2.9k צפיות
  22. אני כרגע לקוח של הוט ומרוצה אך משלם יותר ועוד מעט נגמרת לי התחייבות לכן אני שוקל לעבור חברה אחרת במידה ותציעה מחירים אטרקטיבים אז ככה בזק הציעו לי ל 2.5 מגה 53 ש"ח ול 4 מגה 58 ש"ח הכול כולל מע"מ עם התחייבות לשנה ,האם אלו נחשבים למחירים טובים?

• 8 תגובות
    • 965 צפיות
  23. Started by ben29,

שלום קניתי את הראוטר CISCO 857W עכשיו אני צריך להגדיר אותו לעבוד עם בזק בינלאומי מה שהבנתי מהם צריך להגדיר אותו עם מודם כיצד ניתן לעשות את זה?

24. Started by doreiny,

שלום לכולם לחברה שלי שי אינטרנט בכבלים והיא משתמשת בלינוקס יש לנו הרבה בעיות ניתוקים כנראה כתוצאה מהחייגן של נטויז'ן בכל אופן רציתי לדעת אם לכבלים יש איזשהו מודם שהוא גם נתב או שאפשר להפוך אותו לכזה.. תודה לעוזרים.:]

25. Started by infer73,

היום התקנתי לפטופ חדש עם Windows 7 32Bit אצלי בבית. הלפטופ נמצא באותו Workgroup כמו כל שאר המחשבים בבית והוא מצליח להתחבר לכוננים המשותפים בכל המחשבים האחרים כמו כן, אני מצליח להשתלט באמצעות הלפטופ הזה על שאר המחשבים בבית (באמצעות remote desktop) וגם מהמחשבים האחרים אני מצליח להשתלט עליו (שוב, באמצעות remote desktop) הבעיה היחידה שיש לי זה שמחשבים אחרים לא מצליחים לגשת לכוננים המשותפים על הלפטופ הזה. הגדרתי את השיתוף בדיוק באותה צורה כמו שמוגדר במחשבים האחרים עד כמה שאני מכיר וגם לפי מה שחיפשתי בגוגל, וזה עדיין לא עובד. שוב, כמו שאמרתי, הלפטופ מצליח לגשת לכוננים משותפים של מחשבים אחרים אבל מחשבים אחרים לא מצליחים לגשת לכוננים המשותפים של הלפטופ... למישהו יש מושג מה יכול ל…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.