רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
בזמן האחרון האינטרנט ממש זוועה החיבור הוא 2.5 בבזקבינלאומי (ממתי העלו לכלום את האפלואד?) עכשיו סתם השתעממתי לי והנה התוצאה : Tracing route to [url]www.bezeqint.net[/url] [212.179.95.92] over a maximum of 30 hops: 1 <1 ms <1 ms <1 ms SpeedTouch.lan [10.0.0.138] 2 54 ms 132 ms 42 ms bzq-88-154-4-1.red.bezeqint.net 88.154.4.1] 3 * * * Request timed out. 4 * * * Request timed out. 5 16 ms 60 ms 21 ms bzq-219-189-2.cablep.bezeqint.net [62.219.189.2] 6 102 ms 15 ms 12 ms bzq-114-147-222.static.bezeqint.net [192.114.147 .222] 7 13 ms 13 ms 18 ms bzq-179-95-92.static.bezeqint.net [212.179.95.92 ] Trace complete. Tracing ro…
-
- 8 תגובות
- 797 צפיות
-
-
שלום! ברצוני להקים רשת בין 3 מחשבים אחד שולחני ושניים ניידים. אחרי סינון תגובות בזאפ נשארתי עם 3 אופציות (ובאמת שאין לי מושג בעניין): Edimax XR BR-6216Mg 3COM 3CRWER200-75 Linksys WRT54GL יש לי חיבור בכבלים עם ברק בחייגן הזה שלהם. על מה אתם ממליצים?
-
- 8 תגובות
- 751 צפיות
-
-
דבר ראשון, אני רוצה להסביר, שאני בקושי יודע מה זה רשת, מודם, ראוטר וכאלה, דבר שני, כמובן אני רוצה לדעת איך פותחים איתו פורטים, מישהו במקרה יודע?
-
- 8 תגובות
- 833 צפיות
-
-
אני רוצה להפוך מחשב ישן שלי לשרת באינטרנט, איך אני עושה זאת?
-
- 8 תגובות
- 901 צפיות
-
-
ספק: NETVISON חבילה: 1.5/512 יש לי בעיה, משהו שחזר כמה פעמים בזמן האחרון המודם שלי עובד עובד ואז מחליט לעצור. הנורה של הCABLE מתחילה להבהב ואחרי כמה דקות זה מסתדר האם אני לבד במקרה הזה?
-
- 8 תגובות
- 749 צפיות
-
-
את המחשב הנייח הצלחתי ואני מתחבר בלי חייגן לאינטרנט כבר. אבל אני לא מצליח להתחבר עם המחשב הנייד ואין ממש "מוקד תמיכה" שעוזר לדברים כאלה כן ..תאמינו או לא עכשיו אין לי שמץ מה עושים הדברים הבסיסים לא עזרו לי אני לא מצליח דרך חיבורי רשת לרענן את הרשתות זה כותב לי שם שווינדוס לא יכול וצריך להפעיל WZC HELPPPP MEEEE
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הסתכלתי במדריך ופתחתי פורטים והכל טוב ויפה אך כשאני עושה RESET למודם אז שוב הפורטים סגורים. ניסיתי לעשות STATIC IP לפי הספר של בזק למודם זה אך שוב אותה בעיה. יש למישהו עצה. תודה.
-
- 8 תגובות
- 740 צפיות
-
-
אז ככה - יש לי בערך 5 -6 מדפסות בבית + 5 מחשבים + כונן ניד (HD של מחשב ניד במגירה) ורשת אלחוטית. אני רוצה לחבר את כולם ככה שכל המחשבים בבית יוכלו לשתף קבצים עם כל המחשב וגם לגשת אל הנ"ל - הפתרון הראשון והמהיר זה לקחת מחשב לחבר לו את הכל ולשתף את זה אבל ראיתי מין רכזת USB אלחוטית, מחברים את כל הUSBים לרכזת והיא משתפת ואז אני לא תלוי בכך שהמחשב יעבוד. את הרכזת USB ראיתי אתמול בעיתון אבל זרקתי אותו לפח ועכשיו אני לא מוצא שום זכר לרכזת הזאת למישהו יש שיטה עדיפה \ מקום שממנו אוכל לקנות את הרכזת (או שם שלה)
-
- 8 תגובות
- 843 צפיות
-
-
שלום. אני משתמש בתוכנה UTORRENT במשך חודש. בזמן האחרון, הולכת וגוברת תופעה כזו, שכל פעם שהתוכנה בשימוש (עושה SEEDING למעל 40 טורנטים), אני לא מצליח לגלוש לאתרים. האייסיקיו והמסנג'ר עובדים, אבל אין גישה לאתרים. ברגע שאני מכבה את התוכנה או מדליק את הראוטר מחדש - הכל חוזר לקדמותו. מה דעתכם? האם הבעיה נובעת מהעובדה שיש הרבה טורנטים בשימוש? אם כך - מה הפואנטה בתוכנה? או שאולי הבעיה נמצאת בראוטר? בווינדוס? זקוק לעזרה..
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה, יש לי רשת בבית, ובהתחלה היינו שולחים בין המחשבים קבצים באיסיקיו על מהירות גבוהה מאוד, לא יודע למה ומתי, המהירות של השליחה לא עוברת את ה 15 KB [המהירות אינטרנט שלי] מי שיעזור מלך
-
- 8 תגובות
- 967 צפיות
-
-
לא יודע ממתי זה אבל רק היום שמתי לב לזה http://mail.google.com/mail/help/about_whatsnew.html
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום . הראשון הסטנדרטי Realtake 8139C מחובר לראוטר של בזק RTA1025W .מהראוטר כבל מוצלב למחשב שני .שנותן גישה לאינטרנט . השני באותו מחשב 3COM שאם אני מחבר אליו כבל אתרנט אז הוא גם פעיל . עכשיו השאלה שלי מה אפשר לעשות עם הכרטיס הזה? מהם השימושים השונים לשני כרטיסי רשת במחשב ?...
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איפה אתם מארחים את הקבצים שלכם? עבדתי עם box.net אבל יש מגבלה של 10 מגה לקובץ! נרשמתי לxdrive אבל הלוגין לא מסתיים מה ההמלצות שלכם?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כשלראשונה התחברתי לכבלים הטכנאי הכניס אותי לאתר: WELCOME.HOT.NET.IL עוד לא היה מוגדר לי חיבור. כלומר אפשר לסייר ב"אתר" הזה בלי חיבור, יותר נכון לומר רק כאשר אתה לא מחובר. עכשיו דרך האתר הזה אני יכול להכנס למספר אתרים הבית של חברות אינטרנט מובילות בארץ. מישהו יכול להסביר איך זה בדיוק פועל? אני חושב שיש פה איזה קטע של SUBNETS, אבל אפשר תאורטית דרך זה לעקוף את השרת של ההתחברויות ולהגיע לאתרים חיצוניים? אז איך הם חסמו את זה שלא תוכל לגלוש לאתרים אחרים חוץ מאלא של הספקיות? הם מפנים אותך לשרת DNS אחר? שבו יש רק את הכתובות המובחרות הללו? תודה מראש לצרכי השכלה בלבד. [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 898 צפיות
-
-
אני מחובר לאינטרנט 3 מגה אני רוצה לחבר 2 מחשבים למחשב שלי בסה"כ 3 מחשבים המטרה היא אך ורק משחקים ואולי העברת נתונים כמו משחקים 1. מה החלקים שדרושים לי אם אפשר קישורים מאיפה לקנות ? 2. הסבר מקוצר להתקנה... 3. האם אפשר לחסום תגלישה באינטרנט ב2 המחשבים הנ"ל אם כן איך? תודה
-
- 8 תגובות
- 920 צפיות
-
-
שלום לכולם ! אני משתמש בתוכנת utorrent להורדת תכנים מהאינטרנט והתוכנה הייתה עובדת מצויין ואף יותר מכך , אלא שלפתע התוכנה עצרה מלכת וכל קובץ שאני מנסה להוריד , גם קפצים בתפוצה גבוהה מאוד לא יורדים ולא די בכלך אלא שאני גם רואה שהתוכנה לא משיגה פרטים על הקבצים ( כלומר לא מתחברת אליהם כלל ) ולמי שמכיר את utorrent אז הקבצים שאני מבקש להוריד הסימן שלידם הופך לאדום ( במצב רגיל הוא כחול ) ביטלתי את ה fire wall ועדיין העניין תקוע אשמח לעזרה בהקדם !!! ???
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היה לי מודם USB הוא התקלקל לי, קיבלתי מודם רשת עבד טוב עכשיו שוב אותה בעיה שהיתה לי עם המודם USB האם כדאי לי לקנות מודם רשת (לא אלחוטי בעצמי) או שבזק מחליפים לי או משהו כזה אם כן, אז אפשר קישור למודם רשת איכותי שישרת אותי נאמנה והוא גם יותר טוב ממה שמקבלים מבזק. תודה
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם ושבת שלום, ברשותי שני מחשבים המחוברים ביניהם ע"י כבל רשת. האחד נמצא בחדרי ומחובר למסך טלוויזיה 26' LCD והשני נמצא בסלון והוא מחובר למסך מחשב 17' CRT רגיל. לצורך העניין נקרא למחשב שבחדרי מחשב X ולמחשב בסלון מחשב Y. האם ישנה אפשרות להציג את מה שהמסך של מחשב X מציג, על המסך של מחשב Y? הסיבה שאני רוצה לעשות כן היא מכיוון שישנם משחקים שלא נוח לשחק על הטלוויזיה(דוגמת COMPANY OF HEROES) ועדיף לשחק אותם על מסך מחשב רגיל. תודה רבה לכולם ושבת שלום.
-
- 8 תגובות
- 840 צפיות
-
-
ברשותי נייד מסוג lenovo r60e ומודם מסוג TRENDnet TEW-431BRP. הנייד לא מזהה את כיומן של רשתות אלחוטית, כאן ובמכללה. אני לא יודע אם הראוטר משדר אבל חושב שכן, מה שבטוח זה שהנייד לא מזהה אולי הכרטיס רשת האלחוטי שיש בו לא מופעל. ניסתי לגשת בכלי ניהול לווירלס זירו קונפיגרישן לשים על אוטומתי ולעשות הפעלה מחדש, לא עזר. כמו כן דרך קביעת תצורה אני כל הזמן מעביר את הכרטיס לאלחוטי מופעל מידי פעם זה חוזר לאלחוטי מנותק... כשאני לוחץ fn+F5 הוא אומר שהוא לא מזהה שום רשתות שמשדרות. אולי אני לא מתקין את זה נכון..?או שמא הכרטיס פגום? אודה לתגובות מהירות, תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני צריך בבקשה המלצה לראוטר טוב ויציב לאינטרנט במהירות 3 מגה דרך הכבלים ( בלי חייגן. אני מדליק את המחשב וישר יש אינטרנט .. וה IP משתנה פעם בחצי שנה בערך..) אני מוריד הרבה בביטורנט אז אני רוצה שהוא לא יעשה בעיות ואני שומע על הרבה בעיות עם הכבלים.. יש ראוטר שהוא עובד יציב 100% עם הכבלים? התקציב שלי הוא בסביבות ה-500 ¤ בשביל ראוטר אלחוטי + כרטיס רשת אלחוטי. תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 672 צפיות
-
-
-
הכרטיס המובנה שיש לי בלוח אם כל הזמן גורם לי למסכים כחולים בחלונות כשהוא תחת עומס. נשבר לי, אז אני מחפש כרטיס רשת איכותי וטוב (הלוח אם אומנם זבל אבל לא בא לי לשפוך עליו עוד כסף). אני לא בדיוק יודע מה אני מחפש אבל הכיוון הוא לא משהו גנרי. רצוי כרטיס שיספק ביצועים טובים ברשת ביתית. שאף אחד לא יעז להציע את הkiller ;D תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 789 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי בעיה של קריסת החיבור ושל מה שניקרא local area connection שלי לא מגיב בכלל, יש לי מודם של מוטורולה ואני מחובר איתו עם usb וכבל ethernet מה שמאוד מוזר הוא שהשותף שלי לדירה מחובר רק עם כבל ethernet ולא צריך את ה-usb , אבל הבעיה שלי היא שלפעמים ללא כל אזהרה מוקדמת החיבור לרשת פשוט נופל ואני לא יכול לעשות כלום, ניסיתי להסיר את ההתקן של המודם אך ללא הועיל, פשוט תקוע (המחשב), מה שעוד ראיתי זה שברגע שזה קורה ואני עושה restart למחשב מופיע לי מעין אנימציה קטנה בתחתית המסך (ימין למטה יש לי xp באנגלית) של שני מחשבים עם משהו שמחפש מעין connection אך לאחר מספר שניות הוא מודיע לי ש local area connection לשי לא טוב והוא לא יכול להתחבר אליו ואז אינני יכול להתחבר לאינטרנט…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כמה מחשבים מינימום צריך ? +הערות/הארות כרגע יש לי שתי מחשבים - אחד חדש (במפרט) ופנטיום 3 800mhz אני מתכוון לעשות קורס רשתות של סיסקו עוד שנה וחצי בערך מסיבות אישיות אז עד אז חשבתי ללמוד בשיטה עצמאית network+ של compTia תודה יהודה.
-
- 8 תגובות
- 945 צפיות
-
-
חבר'ה המבצע באופיס דיפו של נתב אלחוטי מדגם WGR614 וכרטיס רשת אלחוטי PCI שניהם של Netgear עם שנתיים אחריות ב-379 שווה? תודה
-
- 8 תגובות
- 941 צפיות
-