רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,496 דיונים בפורום זה
-
שבוע הבא אני בטוח מזמין, סגור!! (ישר אחרי שאני מפרמט, ומתקין 2000 pro מחדש...) אז שאלותי אליכם הן: קיבלתם כרטיס רשת? איזה מודם התקינו לכם? האם ניתן לבחור? תוך כמה זמן מההזמנה התקינו לכם תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, שאלה קטנה: כאשר אני לוחץ לדוגמא google.com בדפדפן שלי, זה מגיע לשרת DNS של ספקית האינטרנט שלי,במידה ולא נמצאת שם תשובה - בקשת הDNS מועברת למישהו אחר בהיררכיית הDNS בארץ.....למי? מהו מבנה היררכיית הDNS בארץ בעצם? (וכמובן, קראתי בויקיפדיה,גוגל וכו'...ולא מצאתי תשובה ) תודה רבה.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני פשוט לא מבין כלום כלום ברשתות תקשורת יש לי בבית שתי קומות ומחשב עם המודם למעלה והמחשב השני למטה אני העברתי כבל רשת מהחלונות מבחוץ זה מכוער ומגעיל ולא נוח ושמעתי גם מסוכן אם יש ברק אני לא יודע מה זה נתב רשת אלחוטית וכל כאלה משהו פה יכול להסביר לי ממש בקצרה איך זה עובד ומה אני צריך לקנות שזה יעבוד לי בלי חוטים? *המחשב למטה הוא נייד של IBM ויש בו כרטיס רשת אלחוטי
-
- 8 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שלום רב, לפני כשבועיים המליצו לי פה על נתב חוטי, אבל מתברר שיהיה קשה להעביר כבל בין 2 המחשבים בבית, אז מסתבר שאני צריך דווקא נתב אלחוטי. חשוב לציין שהמחשב השני נמצא בקומה מעל המחשב שלי. האם צריך איזה כרטיס רשת אלחוטי או שהראוטר כבר מגיע עם זה? בקיצור, התקציב הוא כ- 400 ש"ח להקמת הרשת. אשמח להמלצות. תודה מראש, מודי69.
-
- 8 תגובות
- 979 צפיות
-
-
אני רוצה להתחבר לאינטרנט 2.5-3 מגה,אני לא רוצה להתחייב לשנה ,אני לא סומך על הנציגים שלהם כי הם פשוט שוחטים ומיצדם הם יספרו לך שאתה צריך להתחייב ל100 שנה ומתחת לזה זה "לא מקובל".
-
- 8 תגובות
- 709 צפיות
-
-
יש לי מגה וחצי וב NETLIMITER אני רוצה DOWNLOAD של 187KBS ובאתר http://www.speedtest.net/ אני מקבל תוצאות טובות אבל הWINDOWS מראה 170 או 160KBS. מדוע יש זיוף כזה?
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מחובר לאינטרנט 3 מגה אני רוצה לחבר 2 מחשבים למחשב שלי בסה"כ 3 מחשבים המטרה היא אך ורק משחקים ואולי העברת נתונים כמו משחקים 1. מה החלקים שדרושים לי אם אפשר קישורים מאיפה לקנות ? 2. הסבר מקוצר להתקנה... 3. האם אפשר לחסום תגלישה באינטרנט ב2 המחשבים הנ"ל אם כן איך? תודה
-
- 8 תגובות
- 933 צפיות
-
-
יש לי 2 מחשבים: מחשב נייח שנמצא בקומה שלישית ומחשב נייד שנמצא בקומה ראשונה/שנייה (לפי הצורך) המחשבים מחוברים ברשת דרך ראוטר מדגם HPNA של בזק על מנת שתהיה קליטה טובה בין הראוטר למחשבים ולא יהיו התנתקויות המחשב הנייח תמיד עובד מצויין עכשיו עם המחשב הנייד יש לי בעיית קליטה שאני נמצא איתו בקומה הראשונה יש קליטה טובה כי הוא קרוב לראוטר שנמצא קרוב, (כמה מטרים בודדים בארון חשמל) עכשיו שאני עולה עם המחשב הנייד לקומה השנייה מתחילות לי הבעיות ואין לי קליטה ויש ניתוקים מהרשת עכשיו מה אני אמרו לעשות? כדאי לקנות עוד מתאם כזה של הראוטר שתהיה קליטה גם בקומה השנייה? או שיש ראוטר אחר שקולט בכל הקומות? (של בזק) או שיש פתרון אחר? (בזק לא הכי מקצוענים תאמינו לי) בקיצור מה הדרך הכי טובה? כסף …
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לרכוש ראוטר בטככנולוגיית G וחשוב שיהיה קל יחסית לקינפוג ובעל תמיכה טובה ע"י היצרן או המפיץ . יש לי מודם SAMSUNG בחיבור ADSL. תודה על העזרה
-
- 8 תגובות
- 820 צפיות
-
-
-
לחבר שלי יש שני מחשבים בקיצור האם אפשר לחבר על אותו קו שני מודמים אבל לא באותו שקע (האם אפשר באותו שקע?) האם זה בכלל אפשרי?
-
- 8 תגובות
- 903 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לנו צורך לחבר רשת אלחוטית באחד מבתי הקפה על חוף הים. בית הקפה כולל מבנה ( שכיום יש בו AP פשוט וזול שמכסה את כולו ברדיום של 30 מ') ושטח על החוף. המרחק מהמבנה עד לקצה החוף הוא כ - 50 מ'. המרחק בין הקצוות הצדדיים הוא גם כ - 50 מ'. כלומר 50 מ' לכל כיוון בצורת ריבוע. מה עלי לעשות כדי לבנות רשת אלחוטית אחת שתכסה את כל האיזור. גם את פנים המבנה וגם את חלקת החוף? באיזה ציוד עלי להשתמש ומה מומלץ? יש להתחשב בתנאי האקלים ובתנאי השטח . חשוב שהכיסוי האלחוטי יהיה יציב מאד. איזה אנטנות צריך וכמה? אודה לעזרתכם המקצועית
-
- 8 תגובות
- 6.9k צפיות
-
-
אהלן, אני ב-012, בחבילת 10 מגה, וכבר חצי שנה שאני סובל ממהירות גלישה איטית. רק מלפנות בוקר ועד שעה 10:00 בערך אני מקבל את המהירויות שאני אמור לקבל, אבל בכל שעות היום אני מוריד מאתרים כמו Megaupload ו-Netload, שמורידים בד"כ על רוב רוחב הפס, במהירות של 20-30 ק"ב לשניה. (אותה מהירות לטורנטים). הבנתי שהם מגבילים מהירות ואם אפנה אליהם טלפונית הם פשוט יקשקשו שהבעיה אצל השרתים - אבל אין סיכוי שזה קורה בכולם. אין לי זמן להתעסק איתם שעות על גבי שעות. מה עושים? תודה מראש!
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב נכנסתי לכל ההגדרות שיש בראוטר הזה דרך 10.0.0.138 לא מצאתי בשום מקום דרך לבטל את ה FIREWALL , אני לא רוצה אותו עובד...... למשיהו יש עצה , קראתי את הספרון שבא עם הראוטר ושם כתוב... 4.5.3 Firewall/NAT Services You can enable or disable Firewall and NAT by clicking on Setup and under LAN Setup, select Firewall/NAT Services. By unselecting the Enable Firewall and NAT Services button the firewall and NAT services is disabled for all WAN connections. The apply button will temporarily save this connection. To make the change permanent you need to click on Save Settings (at the side of the page). At the system commands page, click on Save All. הבעיה היא שאין תחת ה LA…
-
- 8 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אהלן, אני רוצה לשתף אתכם בחוויה מאכזבת מאוד שיש לי עם סמסונג ולשמוע מה דעתכם. לפני בערך שנה קניתי טלוויזיה [UE55TU8500UXSQ] ולפני בערך חודש קניתי ראוטר חדש שמשדר WIFI6. כל מכשיר אלקטרוני שיש לי בבית עובד עם הרשת החדשה [גם כאלה שיצאו לפני שWIFI6 יצא ב2019 - לדוגמא nintendo switch שיצא ב2017] וזה צפוי כי, עד כמה שהבנתי, יש תמיכה לאחור לקליינטס שתומכים בגרסא ישנה יותר של WIFI. הטלוויזיה המדוברת היא היחדיה שפשוט לא מראה את הרשת החדשה ברשימת רשתות שהיא מוצאת בבית. אחרי לא מעט שיחות עם סמסונג שבהתחלה הם התעקשו שכל עוד הטלוויזיה מוצאת רשתות אין איתה בעיה למרות שכל מכשיר אחר מסתדר. אחרי זה הם שלחו טכנאי שהחליף כרטיס רשת והתוצאה נשארה זהה אז התקשרתי …
-
- 8 תגובות
- 3.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שאני משחק ברשת עם אח שלי ב-CS:CZ (יש לנו שני מחשבים בבית שמחוברים ברשת ב-LAN) כלומר רק אני והוא משחקים על הרשת שלנו ויש פינגים ענקים של 200-1000. זה אמור להיות ככה או שהראוטר גרוע (אינטרנט 2.5 הורדהה ו-150K העלאה)???
-
- 8 תגובות
- 903 צפיות
-
-
לאחד מהמחשבים שמחוברים בLAN בבית יש בעיה. אם מישהו ניגש אליו, לתקיה שהוא חולק, נניח, הוא נתקע לחלוטין. אם מנסים לגשת ממנו לתיקיה אחרת ברשת, הוא נתקע לחלוטין. אם מנסים להגדיר את המדפסת שהמחשב האחר חולק, הוא נתקע לחלוטין. טה פאק?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
השאלה שלי היא דיי מורכבת ... יש לי בבית כ- 3 מחשבים + LAPTOP מחוברים ל HUBx4 כולם עובדים בסדר גמור... ה Laptop לרוב לא מחובר לרשת ככה שאני משתמש ב 3 מתוך ה4 חיבורים של ה HUB השאלה שלי היא : האם אני יכול לחבר את ה ADSL מודם או ה CABLE מודם ל HUB ואז אני לא אצתרך לחלק את האינטרנט דרך מחשב אחד ..? חשבתי על זה קצת וזה נראה דיי הגיוני הרי המודם מתחבר לקו של רשת ולמחשב אז למה שה HUB לא יעשה זאת בין כמה מחשבים.. אבל אז חשבתי עוד פעם ולא נראה לי שהמחשבים האחרים יזהו שהמודם מחובר כבר... וינסו גם הם לחבר אותו השאלה שלי היא האם הם יזהו שהמודם מחובר או לא ? והאם יש דרכים אחרות ( חוץ מ Internet Sharing ) שדומות לדרך שהצעתי פה ? תודה מראש ...
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
טוב, אז ככה: יש לי מחשב עם ווינדוס 98 יציב ביותר, חיבור 0.5Mbps של נטוויזן בלי הקזאאה המחשב יכול להיות דלוק ומחובר לאינטרנט שבוע בלי לקרוס או להתנתק (אולי יותר..) אבל כשאני מדליק תוכנה שיתופית כגון kazaa, imesh, bearshare האינטרנט שלי מתנתק כעבור כמה שעות(2-6). הסימן הקטן של שני המחשבים בתחתית המסך עדיין שם אבל האינטרנט לא מגיב והICQ מתנתק.. המחשב עבר בתקופה הזו בערך 3 פירמוטים, אבל הבעיה נמשכה... מישהו יודע מה הבעיה? לעוד מישהו שמחובר לנטוויז'ן (או חברה אחרת) יש את הבעיה הזו? המחשב: פנטיום 2 350@467 256MB RAM כרטיס רשת CNet PRO200 PCI מודם אלקטל איכותי אם אתם רוצים לדעת עוד משהו.. תשאלו..
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, יש לי בעיה שהמודם שלי (שאליו מחובר הראוטר האלחוטי) לא מספק קליטה טוב בחלק מהחדרים, הוא נמצא בממ"ד ואין לי אפשרות להוציא אותו משם. חשבתי על לנסות את הקופסאות שאמורות להעביר Ethernet על גבי רשת החשמל. היה לי ניסיון לא משהו איתן לפני שנה. חוויתי ניתוקים וחוויה לא כל כך טובה. אבל זה היה מיצרן אלמוני שקיבלתי ממשהו במתנה. נניח ואני מוכן להשקיע בזה קצת יותר, למשהו יש המלצה לדגמים טובים שבאמת עובדים טוב ויצליחו לתת לי חווית שימוש בחדר המרוחק? תודה.
-
- 8 תגובות
- 3k צפיות
-
-
מישהוא הצליח לחדור לרשת הביתית שלי :pissed: . הרשת מורכבת מ Router חוטי + access Point אלחוטי המוגן ע"י mac address enable . נכנסתי ל router וראיתי שיש מחשב חדש ולא מזוהה שקיבל IP . משהוא יכל להגיד לי איך דבר כזה יכל לקרות?? :s05: האם הוא נכנס דרך ה web או דרך ה Access point ? איך אפשר למנוע את זה ? אם הוא נכנס לרשת יש לו גישה לסיפריות פרטיות במחשבים - איך מגנים על זה (כרגע כל המחשבים בבית כבויים)
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי נתב לינקסיס עם 2 מחשבים ברשת אלחוטית (בעצם מחשב אחד מחובר לנתב פיזית והמחשב השני אלחוטי). אני רוצה לחבר את המדפסת החדשה בצורה אלחוטית (HP 3055), איך עושים זאת? צריך אנטנה? יש משהו מומלץ? (אני לא רוצה להוציא יותר מידי, המדפסת במרחק של כ-8 מטרים מהמחשב הראשי).
-
- 8 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכם ברשתי כרגע הנתב הישן והטוב של אדימקס br-6204wg ששירת ומשרת אותי נאמנה כבר 4 שנים בערך וברצוני להשתדרג לראוטר יותר מהיר וחדש מפני שאני רוצה לגלוש באופן יציב ובנוסף לספק לשכן אינטרנט שהוא גולש דרך הטאבלט (מרחק של כ 600 מטר -מרחק אווירי) לציין שיש לי תשתית כבלים וספק של בזק בינלאומי במהירות 30 מגה לציין בנוסף שיש 3 טלפונים שמתחברים לראוטר בו זמנית+מחשב שנמצא בחדר אחר שסמוך לחדר שבו נמצא הראוטר (ומחובר קבוע באופן אלחוטי) מעוניין בראוטר יציב ואמין,אשמח להמלצות,תקציב עד 200 ש"ח תודה רבה על העזרה. רם.
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שמעתי שמסתובב ברשת כלי GUI לניהול features מתקדמים במודם של alcatel כגון ניהול ה firewall וה nat אשר מספק פונקציונליות רחבה יותר מזו שקיימת בממשק web של המודם. מישהו אולי ניתקל בכלי זה ויודע היכן ניתן להוריד אותו?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש נתב עם דרישה אחת פשוטה - מהירות בפועל של כ-100 מגהביט לשנייה ממרחק של 10 מטר ושזה יתבצע בתקן n. כלומר, לא משנה אם הנתב יודע לתמוך גם בתקן ac, רק שישיג את המהירות הזו בתקן n. ראיתי ביקורות סותרות בחו"ל בנוגע ל-EA6900, בחלקן הוא בהחלט עומד בתנאים האלו. הבעיה היא שביקורות המשתמשים שלו לא משהו, ובארץ אין בכלל התייחסות אליו ולא ברור עד כמה הביקורות בכלל רלוונטיות למה שנמכר כאן. האם אין מנוס, להזמין מחו"ל ולקוות שהמכס לא יעצור לי את החבילה וימנע כניסה שלה? או האם יש נתב בארץ שיעמוד בדרישה הזו? כאמור, אין מגבלת תקציב.
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-