רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם! http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3304694,00.html כזכור, לא מזמן בזק גבתה על החבילה הנ"ל 149 שקלים, וכעת הורידה את המחיר בכ-30%! מעניין מה יהיה הצעד הבא של HOT... אני משער שהם יורידו מחירים גם, אחרי הכל, הם בדרך כלל מציעים חבילות מקבילות במחיר זול יותר מבזק. מי יתן והכבלים יתחילו ראש בראש עם בזק, וישחררו חבילות יותר עצבניות כמו למשל 5 מגה עם upload יותר גבוה, נגיד של חצי מגה, או 1 מגה... יכול להיות שהם יציעו חבילות עם מהירות הורדה גבוהה יותר, או פשוט חבילות חדשות כמו למשל 4 מגה. יכול להיות שזה הדמיון שלי, ואין לפתח ציפיות, אך בתקווה רבה, חברים, אני מאד מקווה שצעד זה של בזק יגרום לתחרות "קצת" יותר אגרסיבית בין בזק ל-HOT, ומי שכמובן ירוויח, זה אנחנו - הצרכ…
-
- 8 תגובות
- 911 צפיות
-
-
-
תקשיבו... יש לי רשת אלחותית של 3 מחשבים בבית ולפני יומים שמתי לב שהמחשב הראשי זיהה כרטיס רשת זר... עכשיו יש לי בבית כרטיס רשת של חברה 3COM אז הוא מוצג ברשת גם את השם של הכרטיס 3COM... עד פה אין שום דבר לא שיגרתי... אבל אז זיהיתי 3 כרטיסים בטווח הקליטה. אחד: 3COM שני: VIGOR (שזה בסדר). ושלישי: 3COM אבל עם B בסוגריים ליד... ושמתי לב שהאינטרנט ניהייה איטי בטירוף כיאלו אם נגיד הייתי נכנס לאתר NVIDIA כדי להוריד עדכון המהירות הייתה 190 - 210 (1.5 מגה) אז עכשיו נכנסתי כדי להוריד עדכון המהירות הייתה 50 בלחץ וגם יש בעיה במהירות אינטרנט בכללי האתרים לא נטענים מהר כמו שהם צריכים... עכשיו אני לא רואה אותו מתחבר יותר, יכול להיות שהוא מחובר ואני לא רואה אותו? האם אני יכול לעשות סיסמא…
-
- 8 תגובות
- 838 צפיות
-
-
היי Everybody . לאחרונה יש לי בעיה בגלישה באינטרנט . לאחר חצי שעה של עבודה , האינטרנט שלי נכנס למצב "שמירת הסטטוס קוו" ( ;D) , הווה אומר : + אתרים שפתוחים אצלי בדפדפן ימשיכו לגלוש מצויין ובמהירות (גם לאחר לחיצה על קישורים פנימיים באתר) . + תוכנות הורדה / שיתוף שפתוחות ימשיכו לתפקד במלוא העוצמה . - אבל אין לי כבר גישה להיכנס לאתרים אחרים שלא היו פתוחים אצלי (גם בדפדפנים אחרים) . אני משתמש במודם ECI 312+ שהומר לראוטר (המחשב השני שמחובר , אגב , מתגלץ' בלי בעיות) . הבעיה נפתרת רק לאחר איתחול המחשב . במחשב מותקנת Windows XP SP2 . אם מישהו נתקל / יודע מה לעשות אנא לכתוב את תשובתכם במהרה לפני שהמחשב שלי ייאבד את עצמו לדעת .
-
- 8 תגובות
- 923 צפיות
-
-
ערב טוב, המצב שלי טיפה מסובך: יש לי רשת עם 2 מחשבי PC רגילים שמחוברים ע"י כבל רשת ל- Router (שהוא גם מודם ADSL - של CONEXANT). יש לי גם WRT54GL - Linksys) Wireless Router) שמחובר ע"י כבל רשת לאותו Router שמוזכר למעלה. אל הנתב האלחוטי מתחברים 2 מחשבים ניידים (כמובן ע"י קישור אלחוטי). תצ"א של האירוע: נכון לעכשיו יש חיבור לאינטרנט בכל המחשבים... הבעיה היא שאני לא מצליח ליצור שיתוף בין הניידים לנייחים (שיתוף קבצים \ מדפסות וכו'). * שיתוף בין הנייחים לבין עצמם קיים (ואותו דבר אצל הניידים). הבנתי שאני צריך להגדיר את הנתב האלחוטי כ- Switch (או לבטל NAT או להגדירו על מצב - infrastructure ) בקיצור, לא ממש ברור לי בדיוק מה אני צריך לעשות כדי לקשר בין 2 הרשתות האלו. תוד…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי!, אני מחפש REPEATER שיכול להתחבר לDLINK 524, שיהיה לו טווח טוב ושיהיה יציב, כעקרון אני מחפש עוד דילינק.. למקרה ואני שוגה בטרמינולוגיה, אני מחפש מעיין עוד ראוטר שמחשבים אלחוטיים יתחברו אליו והוא ייתחבר לרשת הראשית באלחוטי ובכך יגביר את הטווח. תודה!!
-
- 8 תגובות
- 852 צפיות
-
-
אנשים,כבר לא פעם אחת שקראתי כתבות על כך שספקיות האינטרנט מגבילות את כמות התעבורה החודשית של המשתמש...[במידה ועברת כך וכך GB הורדה בחודש,אנחנו נפנה אליך ונבקש ממך להתנתק או לשלם על חבילה יקרה יותר]...אחד הדברים שהפתיעו אותי היה לגלות שנטויז'ן היא בין החברות הראשונות בארץ שעושות את זה...וכאן גם התעוררה אצלי תהיה,ואולי גם פחד-החודש עברתי מעל ומעבר למה שאני מוריד בדרך כלל...החודש הורדתי בסביבות ה15GB בכולל,והדבר עורר אצלי חששות שנטויז'ן כבר סימנו אותי על המפה שלהם... האם יש פה אנשים שהורידו הרבה וקיבלו אזהרה מספקית האינטרנט? והאם זה באמת נכון או סתם שמועות? או שהם פשוט נטפלים רק ללקוחות מאוד בעייתיים בתחום?
-
- 8 תגובות
- 874 צפיות
-
-
קיצר קיבלתי BAN מאתר כלשהו איך כל העסק של הBAN עובד? ואם זה גם חוקי שטפו אותי באיך לעקוף את זה תודה
-
- 8 תגובות
- 934 צפיות
-
-
הרי הבעיה, רשת מחשבים [WIN 98, NOVELL] מחוברת לSWITCH [ יש גם ROTER ] ברגע שאני מחבר מחשב נוסף עם XP הSWITCH מתחיל להבהב בצורה מוזרה במיוחד.
-
- 8 תגובות
- 898 צפיות
-
-
צריך נתב שישדר לכ30 מטר דרך 4 קירות יש הצעות?? ואם אפשר שהמחיר יהיה בגבול הנורמל
-
- 8 תגובות
- 769 צפיות
-
-
אני מאחורי ראוטר 510 של אלקטל, ו2 מחשבים שמחוברים אליו. מחשב אחד הוא ווינדוס XP, והשני מריץ OPENBSD ועליו השרת,FTP אנונימי נתמך,הכל מקונפג נכון(עד כמה שאני יודע) אין לי בעיה להכנס לשרת מתוך המחשב עם הווינדוס, אבל איך אני עושה שהוא יהיה נגיש מהאינטרנט? אם אני עושה ftp://<inside ip> it works but ftp://<outside ip> doesnt כמובן שזה לא עובד גם בתוכנות FTP יעודיות, ולא רק בדפדפן. אני מניח שהאייפי החיצוני שלי מכוון לראוטר, ועל הראוטר אין שום שרת FTP, ובגלל זה זה לא עובד? איך אני גורם שכשאני מבקש FTP מהאיפי החיצוני זה ינתב למחשב השרת? תודה אם מישהו עונה
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איזה דברים אני צריך (יענו איזה כרטיס רשת וכו) ואם יש למישהו מדריך טוב איך עושים (ושהמדריך בדוק ) רשת ביתית לXP-E.D אז תודה רבה.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי לכולם. אני בחבילה של ה2.5 מגה ולכן יש לי 250 ק"ביט אפלוד. כלומר, כ31 ק"בייט לשנייה. בהתחלה חשבתי שאיני מצליח לגלוש בביטקומט בגלל שהוא שואב לי את כל האפלוד. אך ניסיתי להגביל את מהירות ההעלאה עד לכדי 5 ק"ב לשנייה! דבר שמשאיר לי 26 ק"ב לגלישה. כלום לא עזר ובזמן שהביטקומט פועל אין לי אפשרות לגלוש בכלל. למישהו יש הסבר? חשבתי אולי בגלל כמות הקישורים, אבל זאת סתם השערה. עריכה: אם אתם צריכים עוד פרטים תבקשו. ברמת העיקרון אני מאחוריי רשת ביתית ומשתמש באלקטל השחור הישן(speedtouch home) משודרג לפרו כנתב.
-
- 8 תגובות
- 655 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לחבר ברשת את המחשבים שלי בבית (כרגע 2 מחשבים) אשר תכלול שיתוף משאבים ואינטרנט. המחשבים הם נייחים, אך אני מעוניין שתהיה גם תמיכה אלחוטית לעתיד או אם מישהו עם LAPTOP בא אליי. אני מובר בתשתית ADSL של בזק וספק האינטרנט שלי הוא NETVISION. ברשותי מודם eci b-focus router 270pr. רני יודע שאפשר להשתמש במודם בתור נתב ולהוסיף SWITCH, אך השאלה אם זה מומלץ ו/או אפשרי (כי אני רוצה תמיכה אלחוטית). במידה ואני צריך ראוטר, אני מחפש המלצות לכזה שיעננה לי על הצרכים. הומלץ לי על EDIMAX204WG, מה דעתכם? אני מעוניין להשקיע כ-300 ש"ח, אך אם יש משהו שבאמת שווה השקה נוספת של כ-50 ש"ח, אני מוכן לשקול זאת... בתודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 921 צפיות
-
-
חברה מה שלומכם יש לי ראוטר של חברת BELKIN דגם F5D7230-4 אני מנסה להבין למה הראוטר שלי קורס כאשר אני משתמש בתכונות שיתוף קבצים (ABC בעיקר) אני מנסה להבין למה זה קורה, כי כולם אומרים לי שפשוט הראוטר שלי לא יכול להתמודד עם יותר מ 25 PEERS (חיבורים) בכל רגע אני אשמח לשמוע הצעות, תודה!!! ואם אפשר מה אני יכול לעשות ראוטר בשביל להפסיק את הניתוקים (חוץ מי לדפוק לו מכות ולזורק אותו לזבל)
-
- 8 תגובות
- 863 צפיות
-
-
הגעתי למסקנה שזה הראוטר בשבילי, בכל מקום ממליצים עליו והוא נשמע לי אחלה. אבל קראתי פה שהביקורות המעולות מתייחסות לגרסה 4 של הראוטר, וגרסה 5 עושה המון בעיות. איך אני יודע אם אני רוכש גרסה 4 או 5 ובקיצור מאיפה אני משיג את גרסה 4? אני ממש אודה לכם על תגובה מהירה, אני מתחיל להשתגע בלי ראוטר (להעביר את הכבל של הרשת ללפטופ כל פעם זה לא נחמד...)
-
- 8 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שלום קניתי כרטיס רשת של חברת asound מדגם A-8139 עכשיו הורדתי את driver שלו מהאתר שלהם http://www.asound.com/ProductDetails.asp?ProductClass=39&ID=259 אחרי ההתקנה הוא עדין לא מופיעה.... נ.ב רשום על ההריזה גם את הדגם הזה A-803 אבל באתר שלהם אני לא מוצא אותו אז אני כמעט בטוח שזה הדגם A-8139 עכשיו השאלה למה הוא לא מופיעה.... תודה מראש לעונים
-
- 8 תגובות
- 692 צפיות
-
-
במחשב נייד יש כרטיס רשמת אלחוטי או שצריך לחבר אותו למודם בבית? יש לי עוד 2 מחשבים רגילים בבית עם נתב אלחוטי
-
- 8 תגובות
- 578 צפיות
-
-
פינגים גבוהים וזמני טעינה ארוכים מהרגיל מדובר על אתמול והיום...?
-
- 8 תגובות
- 751 צפיות
-
-
שלום אני מנוי של ברק ושל הוט באזור ירושלים בחבילת 1.5 ההורדה היא במהירות מקסימלית כשאני מוריד קובץ וגם הגלישה נראית חלקה גם ההעלאה היא במהירות 17 וחצי ובכלליות אין בעיות בגלישה. הבעיה היא שתוכנות השיתוף זוחלות אצלי. ממש זוחלות ובקושי עובדות בקצב של מעל 10 ק"ב גם פירמוט לא פתר את הבעיה מה יכול להיות העניין?
-
- 8 תגובות
- 577 צפיות
-
-
אני מחובר כרגע בהירות של 750 אצל בזק בכל מקרה הם עשו לנו איזה תרגיל ושינו לנו את המחיר ל79 שקל לחודש בתענה שנגמר לנו ה"מבצע" אז החלטתי לבדוק את הנושא ומסתבר שבאותו מחיר הם נותנים חבילה של 2500/250 וכבלים נותנים חבילה 3000/278 באותו מחיר בכל מקרה הודעתי לבזק שאם הם לא נותנים לנו איזה הנחה משמעותית אנחנו מתנתקים ואז הם באו אלי בטענה שלא כדי לי לעבור לכבלים כי ברגע שיש עומס הם לא מתפקדים טוב התקשרתי להוט והם נותנים אחריות על המהירות שכתובה אז בכל מקרה אני רוצה לברר את העניין כמה זה נכון השמועה הזאת לגבי הכבלים והאם באמת לא שווה לעבור בגלל זה? ועוד שאלה האם לכבלים יש מודם שיכול לתפקד בתור ראוטר? כמו האלקטל שפעם היה בבזק
-
- 8 תגובות
- 566 צפיות
-
-
סוף כל סוף בזק הודיעה ללקוחותיה שהיא הגורם לבעיות הגלישה שהתרחשו בזמן האחרון.. לקוחות בזק בדקו את תיבת המייל שלכם, לאלו שלא קיבלו הנה פירוט תוכן ההודעה: "השדרוג שנותן לך יותר כחברה מס' 1 בשוק האינטרנט בישראל, אנו מאמינים כי עלינו להמשיך ולספק את התשתית הטכנולוגית המתקדמת ביותר. לכן בימים אלו, אנו מבצעים עבודות שדרוג בלבת רשת האנטרנט. מה נותן לך השדרוג? - חווית גלישה מהירה וחלקה ללא "צווארי בקבוק", שתשפר את איכות הגלישה. - שיפור מנגנוני השרידות והעמידות ברשת. - יכולת להעברת נפחי תעבורה גדולים יותר. - הגדלת מגוון התכנים ושירותי הערך המוסף הייחודיים לפס הרחב. על מנת למנוע פגיעה בחווית הגלישה שלך מבוצעות עבודות השדרוג הלילה והבוקר המוקדמות. אולם, ייתכנו תקלות נקודתיות אשר יטו…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי ip סטטי ואכשהו אתר אחד חסם אותי ואני רוצה להרשם אליו שוב...אבל פםשוט ה ip שלי חסום אם אני מתקשר לספק שיחליף לי הם ישר מחליפים או חוקרים אותי? אם הם חסמו לי גם ת host אז שהספק מחליף לי תאייפי זה גם משתנה?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום המחשב שלי מחובר בבית דרך רשת אלחוטית האם יש דרך שאני אוכל להתחבר למחשב שלי ממחשב אחר ולעבוד עליו? תודה
-
- 8 תגובות
- 749 צפיות
-
-
התקנתי הראוטר בתוך ממ"ד המחשב השני בחדר אחר קולט אותות נמוכים/לא קולט בכלל מה נדרש לעשות?
-
- 8 תגובות
- 775 צפיות
-